עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. Started by tomer861,

חברה אני קונה כרטיס Sapphire ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 וראיתי שיש גם גרסה של 512 מגה ב100 שקל יותר אז מה ההבדל בינהם והאם זה שווה את ההפרש?

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by constantine16,

מתי אמור לצאת הדרייבר החדש של Nvidia?

4. ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע אליה היא 1280 על 1025, כאשר ידוע לי שהמסך שקניתי מסוגל ליותר מזה (עד 1200X1600) וכאשר הוא ברזול…

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  5. מהם היציאות בכרטיס מסך הזה?

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  6. יכול להיות שאשאל את השאלה הזאת בשני פורומים: תצוגה וגרפיקה, וגם מסכי LCD. אז ככה: קיבלתי מסך נוסף וכרטיס מסך ע"מ שאוכל סוף סוף לעבוד עם שני מסכים. המסכים הם: המקורי- LG 1920P והחדש - SUMSUNG 940T . שניהם בעלי פנל VA . הכרטיס שחיברתי במקום ה-onboard הוא N6200 של ASUS בחיבור AGP . אז קודם כל כל מי שאמר לי שהכרטיס מאפשר עבודה עם שני מסכים במקביל (בכל מסך משהו אחר) צדק ותודה על העידוד. חיברתי את ה -LG ל DVI ואת הסמסונג ליציאה האנלוגית. וכאן מתחילות כמה בעיות שאני מקווה לפתור אותן עד מחר בבוקר שזה הזמן שאישרו לי (באופן חריג) להתחרט ולהחזיר אם אני לא מרוצה.... והבעיות הן כדקלמן: 1.הסמסונג חד ונוח לתפעול אבל פשוט "זורח" ..אם מורידים את הבהירות אז גם הטקסט הופך לבהיר יותר. שיח…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  7. Started by shavit7,

למה יש כאן דיונים על משחקי מחשב ??????????????? זה פורום גרפיקה ותלת מימד ?? למה פותחים כאן דיונים על משחקים שתופסים הרבה ובעיית זכרון ????????????????????????????????????????????????? :o אני חדש.. אולי לא הבנתי משהו בפורום פה.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  8. Started by nitsanroz,

אם אני רוצה לקנות כרטיס קואדרו או FIREGL יש מצב למצוא דגם שיש לו 2DVI + חיבור לSVIDEO בתקציב של עד 1000 שקל גג 1200שקל ( אם אני אקנה בחול)

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  9. Started by taimor,

סתם התחלתי לבדוק מידע על הכ.מסך שלי, X1900XT ובכל מיני בוצ'מרקים שלו כמו פה: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/02/10/radeon_x1900_series_roundup/1.html שהם הפעילו בBF2 AF, איך אני מפעיל אותו בדיוק ? אני לא מבין בזה ממש, בוא נגיד איך אני מפעיל AF בFEAR ובכלל מה זה AF ? עכשיו יש שם בAA כל מיני צורות שלא הבנתי יש שם PA וQA מה זה כל זה אומר? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  10. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב את הכרטיס Radeon 9700 הרגיל והייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש ברשותם את הכרטיס וניסו את אפשרות יציאת הטלוויזיה את דעתם. האם רואים בצורה טובה בטלוויזיה בעזרת החיבור ? באיזה רזולוציה ניתן לראות? אני יודע שבמסך מחשב הרזולוציה היא גבוהה מזו של הטלוויזיה (זה נכון?), אם כך זה אומר שתיהיה ירידה באיכות כאשר אני אראה באמצעות הטלוויזיה? מישהו ניסה לראות סרטי DIVX במחשב בעזרת הטלוויזיה? האם רואים בצורה איכותית? האם יש הבדלי איכות בין יציאת הטלוויזיה של ה9700 הרגיל ולזה הפרו? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  11. היי שמתי לב שמתי שאני משחק במשחק כבד, יש מין ראש מוזר מכרטיס המסך, כמו רעש סטטי כזה , אין שום סיכוי שזה מהקירור, בדקתי, ידוע לכם על זה בכרטיסיי 9800GTX על רעש אולי מהרכיבים שעל הכרטיס? רני

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  12. אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by Idanp,

http://www.xtremesystems.org/forums/showpost.php?p=1223167&postcount=133 K|NGP|N כרגע מקום ראשון ב3Dmark05\03\01 !

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  14. Started by alvin,

אני קונה את ה-LEADTEK 6200 128bit AGP, אני כנראה יפתח לו את ה-pipelines. השאלה שלי היא לגבי האחריות אחרי הפתיחה, אם קורה משהו אני יכול פשוט לסגור אותם ולהיות תמים? בנוסף, יש למישהו נסיון עם OC ששרף את כרטיס זה? ואם כן האם היה לו בעיות עם האחריות? אם אני רוצה לעשות OC, לפי מה שהבנתי אין קירור על הזכרונות, יש עליהם חריצים כדי שאני יוכל להוסיף? לינק למוצר: http://www.leadtek.com.tw/eng/3d_graphic/overview.asp?lineid=1&pronameid=174 תודה מראש ובבקשה אל תתחילו להתווכח האם כדאי או לא.

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  15. Started by levihaim,

כמה להוציא על מסך חדש ? להתחשב בזה שרוב היום יושבים מול המסך הזה ... אני חשבתי על משהוא בסביבות 1000 ש"ח איזה חברות מובילות (פעם שעברה שקניתי מסך MAG שלטו, הבנתי שזה כבר לא ממש ככה) לממליץ: בבקשה לציין דגם במידה וממליצים על מסך מסויים. תודה

• 11 תגובות
    • 877 צפיות
  16. Started by eizik26,

שלום אנשים איזה כרטיס מסך עדיף לי לקנות ל HTPC שיושב אצלי בסלון (רזולוציות, יציאות) ? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  17. Started by amirw6,

שלום לכולם רציתי לדעת איך הכרטיס של MSI ובוא הוא שונה מאחרים האם הוא מומלץ והאם יש הבדל גדול בינו לבין אותו כרטיס מחברה שונה ואם כן כמה זה ישפיע? תודה מראש!!

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  18. היי, לפי 8 חודשים קניתי מהחנות הזאת www.comp-il.co.il מפרט למחשב, בין השאר כרטיס מסך. הכרטיס מסך פגום (חלק קטן מהזיכרון דפוק) ועד עכשיו לא היה לי כוח להחליף אותו... מה שכן עכשיו כבר נמאס לי והתקשרתי אליהם, הם אמרו לי שאחרי שאני יביא להם אותו והם יראו שהוא פגום, יהיו לי מספר אפשרויות: 1) לבקש אחד חלופי מאותו סוג 2) לבקש אחר ובמקרה הצורך לשלם את התוספת מחיר. זה הכרטיס שקניתי בזמנו: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 אז קניתי אותו בפחות מ1300 שקל, עכשיו הוא שווה 1500... אני לא יודע איך הם יתחשבו בזה (1500 או 1300). בכל מקרה אני יכול להמיר אותו בכל כרטיס אחר אצלהם, אני מוכן להשקיע עד עוד 300 שקל פחות או יותר, מה כדי לי לקחת?…

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  19. טוב קניתי RADEON 8500 LE של הרקולס והוא בנתיים עושה רק בעיות: 1. המסך מעוות לגמרי, לא משנה כמה אני משחק עם ההגדרות 2. העיניים כואבות לי רצח, ולא הייתה לי את הבעיה עם הכרטיס הישן שלי, לא משנה כמה אני משחק עם הרזולוציה והריפרש רייט

• 3 תגובות
    • 877 צפיות
  20. שעובד בPCI עד 350 שקל ???

21. חברה אני מעוניין לקנות כרטיס מסך למחשב ,עכשיו הבעיה היחידה שאני לא יודע מה הכי שווה לקנות כדי שייתמוך בלוח-אם ויינצל את המקסימום שלו. כרגע יש לי 6600GT אני יודע שאני יכול לקנות את ה 6800GT ויעבוד,אך אני רוצה לראות אם אפשר לשים משהו יותר מתקדם(כי המחירים של היום לא יקרים),למשל את ה 7800 וכו'.. הינה מידע של הלוח אם,אולי זה יעזור אין לי מושג בזה... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13065&catid=877#details תודה.

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  22. ככה, קניתי את ה- SAPPHIRE RADEON 9800 PRO מ-KSP ... כל התוכנות שאיתן בדקתי את הכרטיס אומרות לי שהוא 256 ביט.. אבל אני מזה סקפטי כי יש לי רק בעיות עם הכרטיס המחורבן הזה. לעניינינו - אני צריך את חוות דעתכם בנוגע לבעית MIP MAP שיש לי אם תסתכלו בתמונה תראו שהשטח (TERRAIN) שקרוב אלי הוא נהדר ואין בעיה איתו אבל השטח שקצת רחוק ממני (מסומן בריבוע שחור) הוא פשוט נורא אין בכלל MIPMAPPING עליו.. בהגדרות המשחק ה- AF מוגדר כ- 4 (הכי גבוהה) בדרייבר הוא APPLICATION PREFERENCED.. אבל גם כשניסיתי לשים אותו על X 16 QUALITY הדבר לא עזר.. מה אפשר לעשות ? בברכה, בן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 13 תגובות
    • 877 צפיות
  23. תנו קצת הערות טובות ורעות... תודה!

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  24. כרטיסי ה-Turing החדשים של החברה מהונג קונג הם הצבעוניים והססגוניים ביותר שנראו עד היום - ויאפשרו לצרכנים גם לבחור בין צמד מאווררים לשלושה מאווררים בהתאם להעדפתם האישית לכתבה

25. Started by dan_dekel,

ובכן. התקנתי omega 4.2 שמבוסס על ה catalyst החדש ביותר. ביצעתי אוברקלוק להלן: 275|344 core 275|317 memory השאלה שלי.. היא האם ללא קירור מסיבי הכרטיס יחזיק מעמד והאם זה אוברקלוק מכובד? יחסית ללא קירור...

• 5 תגובות
    • 877 צפיות

דיונים חדשים בפורומים