כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
אז אחרי שקיבלתי את הכרטיס מסך החדש החלטתי להחליף ל 8600GT שלי, משחה טרמית ל MX-2 GIGABYTE 8600GT 256MB (קירור פסיבי) אחרי שפירקתי את הגוף קירור, ניקיתי את המשחה הישנה שהייתה דבוקה לגוף קירור בלבד כמו לא יודע מה ראיתי שעל הליבה עצמה בכלל לא היה משחה (הכוונה היא שכאשר פירקתי את הגוף קירור גוף המשחה נשארה עליו ולא על הליבה) המשחה הישנה הייתה בצבע צהוב. אחרי ההקדמה הקצרה לשאלתי, עכשיו מה היא בעצם הליבה ? כי יש רבוע גדול שמחובר ל PCB בגודל של כ 5 סמ"ר ועליו יש עוד חלק שחור (שאני חושב שזה הליבה) קטן בגודל של כ 2 סמ"ר מה זה הליבה עצמה הרבוע התכלת או האדום (לפי התמונה שצירפתי) ? אז על הרבוע התכלת יש משהו כמו דבק שקוף, אבל הוא מורגש רק בצדדים.. אז אמורים לנקות גם אותו או לא ? וכמ…
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אהלן, מחר בבוקר אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל. אשמח אם תוכלו להעיף מבט על המפרט שלי כדי שאוכל להיות בטוח שהכל מתאים מבחינת ספק/מעבד/לוח אם. אה.. והמסך הוא 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שהכרטיס הזה הוא קצת אוברקיל, אבל מבחינת מחיר לדעתי הוא משתלם. תודה מראש לעונים!
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הרכבתי היום את הGTX460 למחשב.. כשהדלקתי את המחשב וחיברתי את המסך לא הייתה שום תמונה. 1.האם יש איזה סרטון הדרכה? 2.יש 4 חיבורים לספק כח (שתי חיבורים של 6PIN ומכל אחד יוצא 2 חיבורי חשמל) חיברתי את כולם אבל לא לאותו מקום... כי אין לי מספיק חיבורים.. מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 4 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תגידו איך השידרוג הזה לAGEIA PhysX אמור להתבצע, UPDATE לדרייברים? והאם זה יתמוך ב 8600GTS שלי?
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו: ברור לי שמבחינת תמיכה בטכנולוגיות ה-8800GTX חזק יותר מאחר שהוא תומך ב-DX10. אבל אם נוריד לרגע את עניין ה-DX10 ונשווה רק מבחינת נתונים של מהירות ליבה, צינורות עיבוד, זיכרון גראפי, מהירות אפיק וכו'... האם גם אז ה-8800 יותר חזק? כי למשל על ה-8800 יש 378 מגה ביט ועל ה7950GX2 יש 512. מבחינת זיכרון גם: על ה-8800 768 וה-7950GX2 יש ג'יגה. בקיצור הבנתם... אז שוב, ללא DX10, מי לוקח?
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בשביל חבר יש לו במחשב כרטיס מובנה אני מאמין שהלוח אם שלו הוא G31 או משהו כזה כי המעבד הוא E5400 אני צריך את שהכרטיס יהיה עם יציאת HDMI כי לLCD שלו יש רק כניסות HDMI אין VGA מחפש את הכרטיס הכי זול ופשוט שיש כי השימושים הם רק אינטרנט סרטים סרטונים.. (כרגע כרטיס מובנה ועושה את העבודה ! ) תודה לכם, לילה טוב
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
1700 של אינטל 256 SDRAM טי4200 128 מגה של לידטק MYVIVO לוח אם של אינטל קיבלתי 6700 אבל נראה לי טיפה נמוך מדי... עריכה: יש לי אקס פי פרו והגרסה 41.03 של הדיטונייטור..
-
הכשל ב- 2080ti, מצב הקריפטו והשפעתו על נוידיאה, תמחורי כרטיסי מסך, RT לראשונה בכותר BF5, ועוד....
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
MSI ו-Gigabyte עתידות להשיק בקרוב דגמי GeForce RTX קומפקטיים במיוחד, שיתאימו גם עבור מארזי ה-Mini-ITX הצנועים ביותר לכתבה
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שרשום באתר של אלבטרון מהירות ליבה אמורה להיות 500MHZ ומהירות הזיכרון 400MHZ ראו מה מופיע אצלי כשהכרטיס על 3D כשאחזיר ל2D מהירות הליבה יורדת ל300MHZ,אך מהירות הזיכרון נשארת 900MHZ!!!!!!!!!! לא ביצעתי אוברקלוק אלו המהירויות שניתנות בDEFAULT האם זה תקין? האם באמת עליי להוריד את מהירות הזיכרון ל400MHZ? מצורף קובץ [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
האם הכרטיס מסך הזה באמת עם 512BIT? של חברת GAINWARD GAINWARD PCI-EX GeForce 8800GTX TDH 768MB GDDR3 512 BIT TV/O DVI - BLISS - 8262 - DX10 - RETAIL בכל אופן האם היא חברה טובה? ותתאים ללוח MSI p965 NEO ? כרגע יש לי 8800GTS 640MB ואני לא מרוצה עד כדי סיפוק בגלל שדום 3 לא עולה לי על ההגדרות שציפיתי . ו HL2EP1 קצת מקרטע לי ברזולוציה גבוהה על כל ההפילטרים וההגדרות מקסימום. המעבד שלי הוא 6300 זיכרון 1GB DDR2 אשמח לשמוע המלצות תודה.
-
- 14 תגובות
- 855 צפיות
-
-
ATi רוצה להתחיל ביצור של הליבה החדשה שלה, R420 כמה שיותר מוקדם, בערך בסוף הרבעון הראשון של שנת 2004, לפי דברי.. (לה הבנתי) הR420 יהיה מיוצר בטייוואן, אצל TSMC בטכנולוגיה מעבד LOW-K. הליבה אמרוה לכלול 160 מליון טרנסיסטורים ולתמוך בבאס של AGPX8 וארכיטקטורת זכרונות GDDR 3. שמו של המוצר עדיין לא ידוע. NVIDIA אמורה לשחרר/להציג את הNV40 בערך באותו זמן שATi תציג/תשחרר את את הR420, לא הרבה ידוע על הNV40 צופים שהוא יתמוך בבאס של AGPX8 ו13.0 מיקרון. שתי החברות צפויות לייצר את כרטיסי הHigh-End שלהן בטכונולוגית ה13.0 מיקרון. יצרניות כרטיסי מסך (משהו כזה) אומרות שזה יפחית עלויות יצור ויתן יותר יציבות לליבות -> ביצועים טובים יותר. ATi מוסרת שהיא היא תייצר את כרטיס הMainstream שלה, …
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הזויים החברה האלה, ועוד באיזה מחיר... http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6912&CatCode=21
-
- 3 תגובות
- 855 צפיות
-
-
הוצע לי לקנות מחשב 4gb ddr3 זיכרון פנימי עם מעבד i5 החדש של אינטל וכרטיס גרפי 128mb. השאלה אם הוא יעשה עבודה כמו מחשב עם כרטיס מסך nvidia geforce 105m 512mb עם ליבה כפולה דור שני. הבנתי שיש מאיץ גרפי בליבות החדשות של אינטל ויעילות מסוימת בהעברה מהירה יותר של נתונים מהמאיץ למעבד בגלל השבב החדש (P55). בקיצור.האם זה מתאזן?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
-
Gigabyte 6600GT 128mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - או זה: Pointofview- Geforce 6800 128MB DDR - DVI/TvOut - RETAIL
-
- 11 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב יש לי 5750 1GB עם דואל DVI דיספלי פורט ו HDMI ומחוברים אליו שלושה מסכים והדרייבר מותקן והוא מציג רק לשניי מסכים למה ? צריך להוריד עוד משהו חוץ מהדרייבר ? חיפשתי בהגדרות ואין שום אזכור יש לו ארבע יציאות אז הוא אמור להציג משלושה לא ? או מארבעתם ? מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב לקנות כרטיס מסך דגם 8800GTS מכיון שהמחשב מחובר לטלויזית LCD 32 אינץ רציתי לדעת אם אני חייב לקחת את הדגם עם ה- 640 MBזיכרון או שיספיק לי גם ה- 320 MB תודה לעוזרים...
-
- 15 תגובות
- 855 צפיות
-
-
טוב אז אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על האופציה של כרטיס מסך זמני (אני מקווה שהוא לא יהפוך לקבוע כי אחרי התקופה אני רוצה להחליף את המחשב...). אני מחפש כרטיס מסך לבינתיים לעבודה משרדית ולסרטים וכזה שלא צורך הרבה חשמל. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC …
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את הדריבר 8.11 ואז הורדתי את הHOTFIX הכל מהאתר הרישמי של ATI ואז כשאני מנסה להתקין את ה HOTFIX זה כותב לי
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
בקצרה המחשב מאוד חזק : i5 2500k @ 4.6 GHZ asus p8z68-v gskill sniper 16gb 1866 antec current gamer ( sli rdy ) 900W gigabyte 570GTX oc edition - 840MHZ בתכלס אני מריץ את כל המשחקים על הכי גבוה אבל יש משחקים , קחו את SKYRIM לדוגמא , שישנם מצבים במערות ( בעיקר ) שהם זז איטי 25 FPS בערך וכן רואים את זה... וזה לא שאני מפונק או משו אבל אם כבר קניתי מחשב חזק אני רוצה שהוא יריץ הכל חזק ... זה באמת מתסכל אותי כי אני מקבל 6450 ב 3DMARK11 בכיף וזה בהרבה יותר מאשר שאני אמור לקבל למפרט כזה. האם שווה להוסיף עוד 570GTX שיעלה לי 1400 שקל ? או שפשוט שווה לי להישאר ככה ואז עוד שנה להחליף כרטיס. תודה רבה !
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
שלום, אני הולך לקנות אוטוטו מחשב שכרטיס המסך שלו אמור היה להיות Club3D HD4870. ראיתי שבסקייפיסי שמהם אני מתכוון לקנות את המחשב הפסיקו למכור את הדגם הזה. לגבי דגמים של חברות אחרות, יש חברה מסויימת שכדאי לי לקחת או שהכל אותו הדבר? איך זה? כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4870 1024MB DDR5 PCIe ¤908 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4870G1 תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
מביאים לי היום מסך 21 אינ'צ של חברת דל רציתי לדעת אם בכלל יש טעם להשאיר אותו במקום ה17 אינ'צ שלי האם מסך 21 מסוכן יותר מבחינת קרינה ונזק לעיניים ? (אני עובד עם המחשב יותר מ 4 שעות ביום) אז בשבילי זה חשוב ???
-
- 6 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני עומד לקנות את הכרטיס. הכרטיסים של ספייר יגיעו רק עוד 10+ יימים. מה שיש בארץ זה רק Gecube. מה ההבדלים חוץ משם החברה, בין שני החברות של אותו כרטיס?
-
- 9 תגובות
- 854 צפיות
-
-
קראתי ביקורות רבות על הליין-אפ החדש של ATI, ושמתי לב לכרטיס עם יחס עלות/ביצועים מזעזע בשם X850 Pro. לפי Anandtech מסתבר שהכרטיס מתומחר 50 דולר מעל ה-X800 XL ועדיין חלש ממנו. כמו-כן, רוב הסיכויים שבארץ הוא יעלה יותר מה-X800 Pro שעם קצת OC משתווה אליו. מה דעתכם על הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-