כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שזה כרטיס ישן רצח, זה מה שיש במחשב שקיבלתי מהעבודה... אני צריך דרייברים לכרטיס, אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא. בנוסף, אם תוכלו לתת לי קצת מידע על הכרטיס, כמו מה הוא יכול לעשות, למרות שאני מתאר לעצמי שזה ממש קצת אני אודה לכם מאוד.... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.
-
- 9 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אז ככה היום סופסוף אני הולך להשלים את המחשב שלי בכרטיס מסך שחסר לי וחלק אמרו לי את הגרסא הרגילה וחלק אמרו את הnew edition ובלה בלה ופתאום יש את הגרסאת heatpipe fan שאני בכלל לא רואה עליה מידע באתר של sapphire אז קיצר החלטתי שאני כבר אביב את הכרטיס עם קירור טוב אבל לא מצליח להחליט איזה... עד עכשיו הייתי בטוח שאני מביא את הvapor-x ואז ראיתי את הmsi hd5770 hawk ונידלקתי עליו נראה שיש לו קירור אכזרי ביותר הפאק היחידי שיש לו רק dvi אחד. ואז אמרו לי שבכלל גם הvapor-x מקרר פחות טוב מהקירור הרגיל עשו לי סלטטט בקיצור עצה שלכם לפני קניה 5770 vapor-x 5770 hawk 5770 heatpipe fan מה לקחת? (כולם אותו מחיר.)
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש יש לי מפרט מסודר והכל אבל ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי כרטיס מסך בהתחלה רציתי את gtx 560 ti ואז אמרו לי ש7850 יותר משתלם וטוב יותר עכשיו אני רואה שיצא הgtx 660 ti ויש מצב להורדת מחירים, השימוש העיקרי שלי במחשב זה גיימינג והמחשב הישן כבר מקרטע. שווה לי לחכות להורדת מחירים המיוחלת? כמה זמן אחרי ההכרזה באמת רואים זאת בשוק? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים לגיימינג? יש לציין שהיה לי radeon 9200 בעבר והתאכזבתי אז אני חצי כח לגבי amd אודה לעזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
דיעות חברים...?
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 3 הכרטיסים האלו ואשמח לחוות דעת GTX460 1GB GDDR5 או GeForce GTX550 1024MB או GTX550 Ti OC 1GB
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם, זקוק להמלצה לכרטיס מסך בתקציב של עד 800 ש"ח (עבור מחשב חדש מבוסס I5). התלבטות בין: ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 Retail HDMI Retail ATI RADEON 4890 1GB GDDR5 Retail HDMI ATI RADEON 4870 1GB GDDR5 Retail HDMI (כולם בתקציב במקום ממנו אני קונה). האם כדאי ללכת על כרטיסי NVIDIA ברף הכרטיסים הללו? אם כן, אילו דגמים?
-
- 5 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש היום בחלקים..הרכבתי עצמאית (לא פעם ראשונה שלי ככה שאני יודע מה אני עושה) ..הכל עובד טוב למעט הכרטיס מסך ...שגם עובד..(אני רואה במסך) אבל למרות שהתקנת הCATALYST 11.4 עברה בהצלחה..משום מה הוא לא מזהה לי את הכרטיס ... יש לי לוח אם ASUS P8H67-M LE הוא מגיע עם יציאת HDMI ו DVI ONBOARD חפשתי בביוס- שיניתי כל מה שנראה לי רלוונטי על מנת שיעבוד הכרטיס מסך..וכלום. אם מישהו יכול לכוון אותי מה אני לא עושה בסדר ... אודה לו מקרב לב . תודה על כל עזרה, ושבת שלום .
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום לכולם...... יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9600XT בהגדרות של הכרטיס אני יכול לבחור או OpenGL או Direct3D אני לא בטוח מה עדיף תוכלו לעזור לי ???? תודה לכוללללם....
-
- 7 תגובות
- 893 צפיות
-
-
סורי על הכותרת אבל זה פשוט ככה הדלקתי היום את המחשב פתאום אני רואה רזולוציה ענקית,הARRO בכלל לא עובד בדקתי במנהל התקנים אני מקבל שגיאה קוד 12:להתקן זה אין אפשרות לאתר מספיק משאבים פנויים בהם באפשרותו להשתמש. (קוד 12) אם ברצונך להשתמש בהתקן זה, עליך להפוך אחד או יותר מההתקנים האחרים במערכת ללא זמינים. ניסיתי להתקין את הדרייבים הכי חדשים שיצאו בשבילו(בלי להסיר את הקודמים),אבל גם זה לא עזר אז עכשיו אני ינסה עם להסיר את הקודמים מקווה שזה יעזור פתאום זה קרה לי אתמול הכל היה בסדר תודה לעוזרים ד"א
-
- 4 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו Assassain creed III , starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. תודה. כרגע יש לי 6750 HD
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לידי מערכת מחשב סבירה הכוללת ספק 350W ג'נרי,מארז,לוח אם H67,ומעבד I3 2100. קניתי למחשב זכרון ודיסק קשיח. מה שנותר לי לעשות זה לקנות כרטיס מסך. התקציב שלי הוא כ500-600 שקלים. לאחר בדיקה קצרה הגעתי למסקנה שעדיף לי לקנות או את ה 7750 או את הGTX660 כי שניהם בנויים על ארכיטקטורת 28nn מה שלא ידרוש החלפה של ספק שאינני חפץ מלעשות כך. לכן אשמח לחוות דעת על איזה כרטיס כדאי לי לקנות והאם כדאי לחפש כרטיס אחר שהספק שלי יצליח להתמודד איתו?
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
המלצות על כרטיסי מסך טובים בסביבות ה-750-800 תודה מראש אלי :hi: :hi: :hi:
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מה הכרטיס הכי חזק בשוק בתקציב שלי? לגיימר כבד. תודה . (שיניתי תקציב)
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-
-
0x000009C 0x0000004 משה כזה Mecahine _Dep ? זה בגלל הדרייבר של ATI החדש?
-
- 8 תגובות
- 893 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19 אינטש של LG, דגם FLATRON F900B חדש, קניתי אותו לפני פחות מחודש דרך חנות באינטרנט (PCHARDWARE.co.il) וכרטיס מסך S3 ViRGE DX/GX עם 4 מגה זכרון (- PCI, לא AGP - אין לי AGP על הלוח אם) דגם הכרטיס : DAC Type S3 SDAC יש לי בנוסף כרטיס תלת מימד ישן, 3DFX VOODOO 2. המסך חדש, קניתי אותו ממש לא מזמן אחרי סקר מקיף של סוגי מסכים. אך למרות זאת תדר הרענון שהוא נותן לי הוא 60 הרץ, אם אני מעלה אותו למקסימום שרשום שאפשר שזה 75 הרץ , אז המחשב מאט את פעולתו, ונגני הסרטים למיניהם לא נותנים לי תמונה, רק סאונד. כך שאני נאלץ להישאר בתדר 60 הרץ. בנוסף, הרזולוציה המקסימלית שאני יכול להגיע אליה היא 1280 על 1025, כאשר ידוע לי שהמסך שקניתי מסוגל ליותר מזה (עד 1200X1600) וכאשר הוא ברזול…
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בימים הקרובים כרטיס בינוני לחלוטין - HD 6850, אבל עלו לי ספקות בקשר לתיזמון, ושאולי כדאי לחכות לדור החדש. רציתי לשאול אם סידרה 7 (כרטיסים בינוניים), אמורים להציג ביצועים או טכנולוגיות חדשות שאמורות לגרום לי לחכות עם הרכישה? תודה
-
- 2 תגובות
- 893 צפיות
-
-
-
אני כבר ממש אובד עצות אני מנסה למצוא בנרות 6600GT לAGP אבל אין מזל אפילו משומש יהיה טוב אבל זה כאילו נעלמו כל הכרטיסים ל AGP של NVIDIA בארץ ... (כאילו אף אחד לא מוכר ... לא חדש ולא ישן...אולי רק 5200 אבל זה לא הרעיון :-\) מישהו יכול לעזור ? להפנות אותי אולי לחנות שיש לה במלאי ? או לאיזה חבר נחמד שלו שרוצה למכור ? תודה מראש על העזרה
-
- 14 תגובות
- 893 צפיות
-
-
היי החטלתי ללכת על ה Q17 אבל אז ראיתי שקיים עוד דגם שהוא L70S מישהו יודע מה ההבדלים ומה יותר כדאי? הנה לינקים: http://www.hyundaiq.com/pro_q17.asp http://www.hyundaiq.com/pro_l70s.asp
-
- 3 תגובות
- 893 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך דגם: asus8800 gtx אני משחק משחקים על רזולוציה של 1920-1200 מסך 24 אינץ של benq ברצוני לרכוש כרטיס מסך דגם:bfg295 gtx האם כדאי לי להשאר עם הכרטיס הקיים ואם כן עוד כמה זמן אני יכול לשחק איתו על ההגדרות הכי גבוהות. ??? המפרט שלי: Mainboard : Asus StrikerExtreme Chipset : nVidia nForce 680i SLI SPP Processor : Intel Core 2 Extreme QX6700 @ 2666 MHz Physical Memory : 4096 MB (4 x 1024 DDR2-SDRAM ) Video Card : Nvidia Corp GeForce 8800 GTX Hard Disk : WDC (1000 GB) Hard Disk : WDC (1000 GB) Hard Disk : WDC (1000 GB) Hard Disk : WDC (320 GB) THERMALTAKE W0131RI THOUGHPOWER 850W DVD-Rom Drive : ASUS DRW-1608P3S ATA Device DVD-Rom Drive : AF2702M OHZ506Z SCS…
-
- 12 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מסיבת העיתונאים של מפתחת השבבים בתערוכה האלקטרוניקה האדירה סיפקה לנו עוד כמה אמצעים טכנולוגיים משוכללים לחלום עליהם לכתבה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רציתי לדעם אם אני קונה טלויזיה פלסמה גודל 42 אינף בפורמט רחב (16x9) האם זה יתאים לי לעבודה במחשב ? או האם יש לכם הצעות אחרות ?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 893 צפיות
-