עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gooz,

אהלן כולם אני בקניה של מחשב חדש, ואני לא יכול להעביר את את9800PRO כיוון שהוא בכניסת AGP והלוח אם יהיה PCIE. בכל מקרה אני מחפש אלטרנטיבה די זולה כי אני לא משקיע עכשיו בכרטיס מסך בגלל תקציב וציפיה DX10. האם 7600GS כרטיס סביר לעומת 9800 פרו? אני נטשתי את אינבידיה מזמן בגלל טראומות קשות ממנה בתקופה של GFORCE4 אז איך 7600GS באפיק PCIE לעומת הכרטיס הנוכחי שלי (שהוא גם כבר זקן אבל איכשהו נושם). תודה.

2. תקרא את זה אח"כ - במיוחד את הסוף, פשוט ענק! http://www.dailytech.com/NVIDIA+CEO+Were+Going+to+Open+a+Can+of+Whoop+Ass/article11448.htm רצוי לקרוא את כל הכתבה, או מינימום את הפיסקה האחרונה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  3. כרגע המחשב עובד עם הכרטיס המובנה, כך שאני מניח שכל כרטיס יהיה שיפור (יש סלוט AGP). הייתי עושה גם הרחבת זכרון, אבל זה לוח מיקרו אז יש רק 2 סלוטים, וחוץ מזה זכרון DDR1 די יקר בימינו. המחשב לא שלי... לפני שידעתי את המפרט המדוייק חשבתי לשים לו X800GTO, אבל יש לי הרגשה שאפילו כרטיס כזה לא ינוצל ע"י המפרט הנ"ל. למישהו יש הצעה יותר משתלמת? (אגב, התקציב הוא 600 שקל. את הכרטיס הנ"ל מצאתי ב460. אם יש כרטיס יותר משתלם באזור ה300 שקל, אז אפשר גם לשדרג את הזכרון בכסף שנשאר)

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  4. Started by pro.surfer,

שלום לכולם אני לא גיימר אבל התקנתי השבוע את המשחק המדובר כדי לראות את ביצועי המחשב והכרטיס מסך. עכשיו נשאלת השאלה איך אני צופה בטמפרטורה של הכרטיס והניצול שלו בזמן המשחק ? תודה מראש טל

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by ykg,

יש ברשותי כ.מסך 8800 GTS שעבר OC ע"י היצרן (MSI). הזמנתי מחשב חדש והטכנאי אמר שעוד בהתקנה מופיעים לי נקודות וקווים אדומים,הוא טוען שהכרטיס היה כבר בשימוש (הזמנתי מ-newegg בארה"ב) ושהכרטיס דפוק. יכול להיות שהקווים מופיעים בהתקנה כי עוד לא הותקנו הדרייברים של הכרטיס? נשמע לי קצת לא הגיוני שNewegg ימכרו לי משהו משומש. משהו מכיר את התופעה? נשמע לכם הגיוני? המחשב תחת אחריות ואני לא רוצה להתחיל להתעסק עם זה ,כי אני לא כזה מבין בזה. הזמנתי בחנות שנחשבת לאמינה.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by aviv_assulin,

יש לי radeon x1950xt. המחשב שלי קורס בעת הפעלת ישומי גרפיקה (משחקים) - ואך ורק בכאלו מקרים. איך אני יכול לבדוק את תקינות כרטיס המסך שלי ואם הבעיה נובעת ממנו ? ע"פ התוכנה אברסט הטמפרטורות הם : GPU VRM : 70 GPU ambient : 58 לוח האם שלי זה Gigabyte GA-965P-S3 והטמפרטורה של הלוח אם היא 47.

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  7. יש לי כרטיס מסך HD5770, אני מריץ את black ops על הכי גבוה (EXTRA , 16AA) אבל יש פה ושם כשיש הרבה מאוד באלגן ואקשן על המסך כמו ירידה קטנה ב-FPS (איך אפשר לבדוק FPS דרך אגב במשחק?) אני משחק במסך 24" והרזולוציה היא 1920x1080. שווה היום כבר לשדרג למשהו יותר טוב GTX480/HD6850 או עדיף לחכות עם זה? תודה.

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  8. שלום.. מחפש כרטיס מסך סבבה שיריץ משחקים לא כבדים מידי.. אני לא גיימר. רק מידי פעם משחק מכוניות או יריות כמו Hitman או Ghost Recon. יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 843 צפיות
  9. Started by RoD,

"גמני מושפע מילדים בגיימר" בפורום חומרה של גיימר מהללים את השילוב המוצלח של שני כרטיסי 7300GT במערך SLI, ושהוא מוציא ב3DMARK תוצאות יותר גבוהות מה7900GT.. אני זוכר שראיתי באנצ'ים ב3DMARK ושזה הוציא תוצאה די גבוהה[לא עד כדי כך אבל עדיין..] לי זה נשמע די מגוחך שזה ככה ב'מציאות' ובמשחקים.. מישהו יכול לסגור את העניין ולהביא גם באנצ'ים על משחקים..?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by 1nstall,

היי דוד שלי נסע לשליחות (לפני הרבה זמן) והוא קיבל כבר מחשב איזה שהוא רוצה (כל מחיר) אז הוא היתקשר אלי היום, ושאל אותי איזה מסך כדי לן לקנות, הוא ביקש 17" הוא אומר שיותר גדול מזה זה כבר מוגזם. (הוא יושב קרוב מאוד למסך!) ואני לא מבין גדול במסכים, קצבי רענון, "רטיו" וכדומה. אז בבקשה תכתבו לי את הדגם של המסך "LCD 17 הטוב ביותר שמוכרים ב: www.newegg.com תודה מראש לכל העוזרים Install

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  11. שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 843 צפיות
  12. יש לי ספק 550W ג'נרי שכתוב עליו: output: 3.3V 22A +5V 39A +12V 39A -5 - -12V 1.2A +5VSB 2.3A האם אני יכול לחבר עליו כרטיס מסך מסוג 9600GT \ 8800GT חייב תשובה מהירה תודה לעונים מראש!!

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  13. Started by t d,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך (9600xt של רדאון או 5900xt של ג'יפורס) רציתי לדעת אם כדאי לי לחכות לסוף החודש שיצאו שני הכרטיסים החדשים של החברות ואז אולי תהיה ירידה של מחירים... מה אתה אומרים?

• 7 תגובות
    • 843 צפיות
  14. Started by KF,

מעבר לתמיכה ב-DX11 ובצריכת החשמל הנמוכה, רציתי לדעת עד כמה ההפרש בין הכרטיסים משמעותי מבחינת הביצועים ? בכל זאת תג המחיר של 4890 עומד על כמינימום 1000 ש"ח לעומת 1500 ש"ח שעומד כרגע ה5850. תודה.

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  15. Started by David_Beckham,

PCI EXPRESS כמובן מי יותר טוב ? אני עדיין לא הבנתי מי יותר טוב

• 9 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by Avi313,

מה ההבדל בין שני הכרטיסים?

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  17. Started by yossi555555,

חשבתי לשדרג כרטיס מסך לGTS450 כרגע יש לי HD4350 מעבד E5800 לוח foxconn g4imxe DDR3 רציתי לשאול אם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס הזה ואיך הוא שאלה נוספת אם הכרטיס הוא DDR5 זה אומר שאני צריך לוח תומך DD5 תודה

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  18. טוב יש לי 5750 1GB עם דואל DVI דיספלי פורט ו HDMI ומחוברים אליו שלושה מסכים והדרייבר מותקן והוא מציג רק לשניי מסכים למה ? צריך להוריד עוד משהו חוץ מהדרייבר ? חיפשתי בהגדרות ואין שום אזכור יש לו ארבע יציאות אז הוא אמור להציג משלושה לא ? או מארבעתם ? מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  19. Started by arielbarsheshet,

יש לי לוח אם gigabyte GA-870A-UD3 עם מעבד AMD Phenom II X6 1070T ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש באזור ה1200 שקל יש למישהו איזשהי המלצה מה כדאי לי להזמין? אם זה 100 שקל לפה או לשם בישביל משהו יותר טוב אני יקנה אותו. המחשב הוא לצורך הרצת משחקים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  20. Started by ultraircraft,

שלום חברים ברצוני לשדרג את המחשב בזמן הקרוב מכיוון שיצא הDX11 ואני רוצה כרטיס מסך חדש וההטלבטות שלי בין ה HD5850 לבין HD5770 ראיתי את המפרטים שלהם ואת המחירים שלהם ואני לא יודע מי יותר שווה מביניהם אז עם תוכלו לכוון אותי להמליץ לי ולהסביר לי מה ההבדל ביניהם אני אשמח=] תודה רבה לכולם ...

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by Interpack,

שלום, אני בהתלבטות קשה בין LG F900P לבין LG F900B לבין Philips 109B6. השימושים העיקריים: הילדות (קטנטנות) רואות בזה את הסרטים שלהן שעה (מקסימום) ביום ואנוכי גולש באינטרנט+קצת משחקים - שעה~שעתיים ביום וקצת יותר בסופי שבוע. שיקולים בעד ונגד: פיליפס: הפיליפס מעט קטן יותר (הכוונה היא למידות חיצוניות) מה-LG, צורך פחות חשמל (משמע פחות מחמם), האמינות הידועה של פיליפס(?) ומפרט טכני טוב במעט מה-LG. מאידך - הספק חומרה שלי לא ממש בקשרים עם היבואן ונותן השירות של פיליפס (מה שאומר שהשירות, במידה ואזדקק לו, יהיה בהתאם...) ואין לו נסיון עם מסכים חדשים (מ-3 השנים האחרונות) של פיליפס. LG: יקרים במעט (150 ש"ח) מהפיליפס, ב-ZAP יש הרבה תלונות על עיוותים בתצוגה שלא ניתן לתקן (מאידך-ה…

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by avishaiar17,

ma adif?? 9800gtx http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1565 4850 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  23. אני בונה מחשב עם לוח האם של ג'יגהבייט : GA-EP45-DS3R יש לו תמיכה ב CF אך רק חריץ אחד של PCI-EXPRESS 16*2.0 - השני של PCI-EXPRESS * 8. זה מה שכתוב עליהם : # 1 x PCI Express x16 slot # 1 x PCI Express x8 slot (The PCIEx16 and PCIEx8 slots support ATI CrossFireX technology and conform to PCI Express 2.0 standard.) השאלה שלי אם אני מחבר היום כרטיס אחד של HD4870 ל PCI-EXPRESS 2.0*16, להיכן והאםבכלל אוכל לחבר כרטיס נוסף זהה בעתיד? האם לא דרוש לשניהם PCI-EXPRESS 2.0*16? האם מומלץ לוח אם אחר שכן יענה על צרכים אלו טוב יותר? למרות ש ATI שייך ל AMD - האם יהיו בעיות עם לוח אם + מעבד של אינטל? אני קונה את המחשב בקרוב ואשמח לקבל תשובות.

• 10 תגובות
    • 843 צפיות
  24. תנו קצת הערות טובות ורעות... תודה!

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.