כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
הלוהה:] נגיד שאני מחזיק ב5500FX (מי זה צוחק שם ?) אני לא מריץ משחקים חדשים כמובן ואפילו ישנים מקרטעים ..אבל סרטים תמיד ישארו סרטים .ורציתי לשאול אם אני משדרג לכרטיס חדש וטוב אני אראה את השיפור בסרטים ? במשחקים ברור שרואים אבל בסרטים לא HD וכל הדברים הללו...סרט פשוט DVD אפשרי לראות את זה בעין ?
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, כרטיס מסך של Nvidia GTX550 Ti בן חצי שנה עם שימוש גרפי מועט התחיל להרעיש (מאוורר שנשמע כמו מכסחת דשא לפעמים כאשר מוצג רק ה-Desktop של חלונות ללא שום מאמץ ברזולוציה של 1280*1024). האם יש פעולה פשוטה שיכולה למנוע את הרעש או שעדיף להחזיר אותו לחנות כדי שיסדרו/יחליפו את הכרטיס כי הוא לא תקין? האם זו "מחלה" של הכרטיס הזה? תודה. ביחד עם דיון אחר אני רואה שלא מצליח לי עם כרטיסי מסך בבית גם שקונים כאלה שנחשבים"חזקים" (הכרטיס הזה מחובר למחשב חדש עם מעבד I7), הם לא מחזיקים הרבה.
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם מישהו פה קיבל תוצאות גבוהות יותר עם הדרייוורים החדשים 4.2 של ATI . התוצאה אצלי היתה תמיד בסביבות 33000 ( אני ללא אוברקלוק בשום דבר..) ודווקא אחרי ההבטחה הגדולה ש ATI תלו בדרייוורים האלה לא נראה שהם עומדים במילה. עשיתי התקנה מלאה כולל UNINSTALL מלא לקודמים וגם ניקוי עם DRIVER CLEANER שזו הדרך הכי בטוחה לעדכון דייוורים ועכשיו אני מקבל 31900 שזה דווקא ירידה של 5 אחוז בתוצאה ... יכול להיות מצב שדווקא בבאנצ'ים התוצאה תהיה נמוכה יותר ובמשחקים אני ארגיש דווקא שינוי לטובה ? כי האמת עוד לא הספקתי לעלות משחק ולבדוק אבל אחרי שראיתי שיש ירידה בבאנצ'ים אז אפילו לא טרחתי.. יש משהו שלא עשיתי נכון ?! אשמח לשמוע תגובות ... נ.ב - כל הדרייוורים שלי במחשב מעודכנים לאחרונים ביו…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום למומחים . ברשותי מחשב בן שנה וחצי.מותקן בו כרטיס מסך 7600GS .אתמול בהפעלת המחשב הופיעה הסמל WINDOWS המסך החשיך ושמעתי ברקע את הקולות של שאר התוכנות שעולות .העברתי את המחשב למצב בטוח (SAFE MODE ) וביצעתי הסרה של הדריבר (מבלי להסיר את ה - sndtvideo ).נתתי למחשב שימצא לבד את הדרייבר המתאים.התוצאה היתה רזולוציה דל 640X480 עם 4 BIT צבע מבלי יכולת שינוי.הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון 190.62 והתקנתי אותו כך שידרוס את הקודם (מבלי להסיר את הקודם ) .אתמול בערב הכל עבד נהדר.היום לאחר שהמחשב עבד במצב המתנה כשעה הופיעה שוב המסך הכחול עם אותה הודעת שגיאה nv4_disp.dll ושוב לאחר איתחול.ביצעתי RISTOR שבועיים אחורה .בנתיים נראה טוב. כאשר ניגשתי ל- device manager \dusplay ada…
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
אני כבר מתחרפן, כל אשכול שאני נכנס יש שאלות, מה יותר טוב MSI או ATI? א MSI או SAPPHIRE והנה התשובה ב9800 פרו MSI הוא הכרטיס הכי משתלם מכל השאר!!! והנה הסיבות: * קירור יותר מתקדם משאר הקירורים הסטנדרטיים * ליבת R360 שמאפשר צריבת ביוס בלי בעיות בניגוד לR350 באחרים * באנדל מצויין בניגוד לאיזה 2 דיסקים באחרים * 3 שנים אחריות בנעה ובCOMP IL (זהירות! הכרטיס נמכר עם שנה אחריות בפנדה ובKSP) מחירים: נעה : 1500 שקל COMP IL : 1370 KSP : 1330 פנדה : 1380 בקיצור, הוא הכרטיס הכי משתלם מבין ה9800 פרוים. אז תפסיקו לשאול שאלות סרק.
-
- 2 תגובות
- 882 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שרשמתי, יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה, קניתי לי מסך חדש (ומחשב), מדגם 796FD2, של מאג, אבל מאז שקניתי אותו, אני לא יכול לשבת מול המסך מבלי לקבל כאב ראש, אפילו אם זה לזמן קצר, יש לציין שעם המסך הקודם, הייתי יושב 18-20 שעות כל יום מולו בלי הפסקה, וזה לא היה קורה, והמסך הקודם אמור להיות הרבה פחות טוב. בנוסף, קטע אפילו יותר מוזר מזה, שכל פעם שהמסך החדש דולק, בטלוויזיה,שנמצאת גם היא בחדרי, מתחילים לרוץ מין פסים, לכל אורכה. אם למישהו יש הסבר, או פיתרון, אפילו לאחת מהבעיות האלה, תשובה תתקבל בברכה.
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אז אהלן לכולם . לפני כ - חצי שנה רכשתי כרטיס מבית radeon Sapphire מאז יש לי ירידות FPS ענקיות לדוגמא Dirt2 לא זז המשחק בשיט אולי עובד על 5-10 FPS במשחק The Saboteur נאבדת הגרפיקה נעלמים בניינים הכבישים נעלמים פתאום . יש הצעות ? אגב דרייברים מעודכנים. והאם זה נורמטיבי שהכרטיס עובד על 60 מעלות במנוחה ?. תודה
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מחשב חדש עם sapphire 7770(גרסא רגילה). הכל פועל ללא תקלות נראות לעין, אבל ההתנהגות שלו מוזרה: בAIDA64 מופיע שמהירות השעון של המעבד שלו עומדת על 300 וה"אוריגינל"(?) על 1000. אני מבין את משמעות הסטייה בין הנתונים כאשר מדובר בזכרון(300*4 במקרה של הכרטיס הזה) , אבל לא ברורה לי המשמעות של זה לגבי GPU. האם זה נורמלי? דבר שני, כאשר אני משחק(company of heroes על דיטייל גבוה) הטמפרטורה ומהירות המאוורר לא משתנים בכלל. הטמ' תמיד בסביבות 25 מעלות, שזה כמובן קר מאד, ומהירות המאוורר עומדת על 30 אחוז מיכולתו(כך לפי התוכנה). לא יכול להביע הערכה אובייקטיבית לגבי הביצועים כי המחשב הקודם שלי היה ענתיקה יוצאת דופן שבקושי הריצה את המחשב הזה. מאד מוזר כל העסק הזה, מישהו יכול להסב…
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בארה"ב כמובן. אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCIe1 ולא 2 (דהיינו הסדרה האחרונה שיוצרה ל- 1). הבנתי שהסדרה האחרונה של Nvidia היא ה- 8800 ושל ATI היא ה- 2900. אני צודק? באיזה מהדגמים לבחור? תודה ויום טוב
-
- 12 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום חברים, קניתי מחשב חדש היום בחלקים..הרכבתי עצמאית (לא פעם ראשונה שלי ככה שאני יודע מה אני עושה) ..הכל עובד טוב למעט הכרטיס מסך ...שגם עובד..(אני רואה במסך) אבל למרות שהתקנת הCATALYST 11.4 עברה בהצלחה..משום מה הוא לא מזהה לי את הכרטיס ... יש לי לוח אם ASUS P8H67-M LE הוא מגיע עם יציאת HDMI ו DVI ONBOARD חפשתי בביוס- שיניתי כל מה שנראה לי רלוונטי על מנת שיעבוד הכרטיס מסך..וכלום. אם מישהו יכול לכוון אותי מה אני לא עושה בסדר ... אודה לו מקרב לב . תודה על כל עזרה, ושבת שלום .
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כמה נקודות : 1. עדיף מKSP ( פשוט אני הולך מחר לקנות כי זה דיי דחוף לי וזאת החנות הנורמלית היחידה ליד הבית שלי) 2. אם יש GF8 ל AGP ? ( משהו זול פשוט מעדיף כרטיס עם תמיכה בטכ' החדשות)
-
- 13 תגובות
- 882 צפיות
-
-
ראיתי פעם פה שיש איזה תוכנה שמוחקים דרכה אבל אני לא מוצא אותה שוב חיפשתי ולא מצאתי תודה מראש! אגב הכרטיס הוא 4870
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול קיבלתי את המחשב שקניתי וחיכיתי לו זמן רב. כרטיס המסך שנרכש הוא GTX285 של ג'יגהבייט והמסך הוא T240 של סמסונג. בעת שהרכבתי והפעלתי את המחשב קרתה אצלי בעיה מוזרה מאוד,מקוה שלא. כאשר איתחלתי את המחשב בפעם הראשונה המסך חיפש כל הזמן אות כניסה דיגיטלי,אנלוגי וכו' ולא מצא משום מה. אח"כ חיברתי את המחשב למסך CRT דרך מתאם DVI ושם הכל היה מצוין ראו טוב מאוד. אז חשבתי שאולי המסך T240 לא טוב ולכן קחתי אותו לחבר ושם ראיתי שהמסך בסדר גמור ועובד מצוין. נקודה נוספת חשובה היא כאשר אני מחבר את המחשב לCRT והמחשב דולק הבמצב של וינדוס מופעל ואח"כ אני מחבר ישר את הT240 אז הכל בסדר עד שאני מאתחל את המחשב ושם הכל שוב נופל והמסך מחפש אות שוב ולא עולה כלום. כמו כן לקחתי את המחשב שלי…
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הכרטיס HD7950 של סאפייר הגרסא הרגילה אני רוצה לקנות כרטיס נוסף (לשם שיפור ביצועים וסיבה מישנית כריית ביטקוין) איזה כרטיס מסך נוסף בתקציב של עד 1300 ש"ח אני יכול לקנות שיתן לי את הביצועיים הכי גבוהיים בשילוב CF עם מה שיש לי כיום מפרט: לוח אם:gigabyte z77-ud5h-wb מעבד: I5 2500K זכרונות: 12 גיגה DDR 3 קינגסטון 1600MHZ ספק:אנרמקס 550W ישן יחסית אני בקרוב מחליף בלי שום קשר לכרטיס מסך חדש כרטיס מסך: סאפייר HD7950 הרד דיסק:SSD MICRON C4 120GB + 2X WD 1.5T GREEN מארז:thermaltake chaser mk-i [h=1]מסך אני לא בטוח בדגם שלו אבא שלי הביא לי אותו במבצע שהיה אצלו בעבודה אני יודע שזה סמסונג LED ופנל IPS[/h]
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה כרטיס יותר שווה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר ואם למישהו יש אשמח לקבל חוות דעת!!! אסוס - TURBO-GTX970-OC-4GD5 https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/TURBOGTX970OC4GD5/overview/ ג'יגה בייט - GV-N970G1 GAMING-4GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
המערכת בצד ימין. http://hwzone.co.il/community/view_pcspecs.php?ID=43954 עכשיו יש לי מסך PHILIPS 19" שהרוולוציה המכסימלית שלו היא 1240X1024 איזה כרטיס מסך יספק ביצועים טובים לרוולוציה הזאת בלבד? בגלל שזה רוולוציה נמוכה אין צורך בכרטיס מפלצתי.. תקציב:700, אבל אם יש כרטיס שעולה 400 שקל והוא יספק ביצועים דומים אז עדיף כי שוב הרוולוציה נמוכה אז אין צורך. תודה.
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים (לא גיימר כבד אבל בכל זאת דורש חווית משחק) השקעתי בלוח אם של ג'יגהבייט DS4 ולעומת זאת הכרטיס מסך שלי הוא Gforce7600GT128 MB האם הכרטיס הזה חזק מספיק או שלשדרג ל256 MB או לרדאון X1900? (כמובן שזה כרוך בירידה בלוח)
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם במידה ואני אשדרג את הכרטיס הנוכחי שלי - 8500LE ל 9550 256 MB האם אני ארגיש בשיפור משמעותי? לעשות OC לכרטיס הנוכחי שלי אני לא יכול כי אני ישר מקבל ארטיפקטס - יש לו קירור בדיחה אז חשבתי שאני אשדרג ל 9550 ואשתי תקבל את ה 8500 שיהווה שיפור משמעותי ל FX5200 64BIT שלה. ושאלה נוספת האם יש כזה דבר RADEON 9550 256 MB 64 BIT ? כי אני לא רוצה ליפול אמנם כרטיס עם 356 מגה זיכרון אבל אני רוצה שיהיה 128 ביט ולא 64 . בכל מקרה אני גם יודע שאין הבדל בכלל בביצועים בין גרסת 128 ל 256 מגה זיכרון אבל זה עולה לי אותו דבר אז לא אכפת לי. בברכה
-
- 8 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום, התחדשתי בכרטיס HD4850 עם קירור של Accelero TWIN TURBO. כרגע הטמפ במנוחה של הכרטיס הוא 50 מעלות. הבעיה היא שהקירור עובד על חלש תמיד, וגם במאמץ המאווררים לא מגבירים עצמם. עכשיו הפעלתי תוכנת מאמץ לרטיס, והמעלות קפצו ל 85, ונשארו שם לאורך זמן. גם פה, האיורור לא עלה, והמאוררים נשארים תמיד בלס"ד ממש נמוך, אני יכול לגעת בהם חלש והם יעצרו. ניסתי לשנות את מהירות המאוררים בצורה ידנית, גם דרך עריכת הפרופיל ושינוי המהירות בשיטה של עריכת המסמך, וגם ניסתי דרך riva tuner , אבל כלום לא עובד, ואם אני מעלה את העוצמה, לא קורה כלום, והטמפ נשארת אותו דבר. ניסתי גם דרך Expertool, אך גם היא לא פעלה, ובכל התוכנות כשאני מנסה להעלות ל 100 אחוז כדי להקשיב לקול המאווררים, המאוררים לא עולים,…
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
יש לי רדאון 9600 פרו של אייטיאיי ועם הדרייבר המקורי הטמפ' של הכרטיס נורא גבוה (38-39) ואז יצאו הקטליסטים החדשים 7.94 ו7.95 והתקנתי והכל היה סבבה והטמפ' ירדו ל30 מעלות ככה... אבל מה? במשחקים נגיד כמו מאפיה או ג'נרלז פתאום אחרי איזה רבע שעה ככה של משחק- המחשב נתקע... חשבתי בהתחלה זה בגלל המעבד ובגלל שהמחשב בטח עבד הרבה באותו יום.. למרות שזה לא תירוץ הגיוני... והטמפ' של הכרטיס מסך גם לא התחמם יותר מדי (40 מעלות) במהלך המשחק.. ואז החזרתי את הדרייברים המקוריים שהטמפ' בהם גבוה ושום דבר לא נתקע יותר... מישהו יודע מה הבעיה? כי אני רוצה את הדרייברים החדשים וזה כל פעם נתקע
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שהכרטיס הזה מומלץ בתור entry level, בגרסת 128BIT . בנוסף בדף המפרטים רשום שמחירו (דגם של gigabyte) הוא 380 ש"ח. אני אישית לא הצלחתי למצוא באף מקום, לא באינטרנט ולא בעולם האמיתי את דגם ה128BIT בפחות מ420 ש"ח (לא כולל משלוח כמובן) מאחר שהמפרט נכתב לפני חודשיים חשבתי שתהיה אפילו ירידה במחיר ומתברר שגם היום אין איפה להשיג במחיר הזה. הדבר היחיד שמצאתי במקום מגורי הוא 9550 של אוקטק 64BIT. יש למישהו נסיון עם הכרטיס הזה ? האם ההבדל לעומת הgygabyte 128BIT יהיה גדול ? יש לציין שהמחיר הוא 420 ש"ח ואין צורך במשלוח. בכל מקרה אשמח עם מישהו מאיזור הצפון שמכיר חנות שמוכרת את הכרטיס הנ"ל במחיר זול יזכיר אותה. תודה מראש אורן
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
שווה לי ב 300 שקל למרות שזה חברה חרבנה? דרך אגב הוא חדש דנדש מהקופסא
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
-