עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by imac,

בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?

• 4 תגובות
    • 837 צפיות
  2. אני צריך לבחור בין שתי מערכות, שתיהן עתיקות. זאת שתבחר צריכה לתת פתרון סביר בתחום של ישומי אופיס וכן כפלטפורמת משחקים (לא הכי חדשים) לילדים. מערכת אחת - פנטיום 200MMX על לוח שאטל 591P רץ ב 100MHZ (המעבד רץ גם הוא ב100 ונותן ביצועים מדהימים יחסית לגילו), עם כרטיס מסך וודו 3 2000 AGP 16MB המערכת השניה - סלרון 450 על לוח של ECS (P6SET-ML) עם כרטיס מסך מובנה חלק מהציפסט - SIS620 עם 8MB זכרון משותף. שאר הרכיבים יהיו זהים - זכרון, דיסק, CD וכו' המערכת השניה בטח תהיה טובה יותר לישומי אופיס, השאלה מה יהיה עם יכולת התלת מימד? ואיכות הדו מימד? יש רעיון למישהו (לפני שאני מנסה כי אני לא יכול עדיין להשוות אותן ראש בראש.)

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  3. שלום. קניתי מחשב לפני כמה חודשים, עם כרטיס מסך יד שניה שכנראה שבק חיים ברגעים אלו (ניסתי לחבר את המחשב למסך השני..) בכל מקרה חשבתי לחכות לסדרה החדשה של כרטיסי המסך.. אבל בלית ברירה אני חושב שאלך עכשיו על ה8800GT. האם יש חנויות שניתן לרכוש מהן את הכרטיס (512MB) באופן מיידי? (אני ממש ממש צריך את המחשב למחר-מחרתיים) רצוי שהן יהיו באיזור המרכז אבל אם הן עושות משלוחים אז זה לא חובה. אני יודע שהשאלה נשאלה הרבה פעמים, אבל אני לא מצליח למצוא לבדי באיזור המרכז חנויות שמוכרות את הכרטיס הזה במחיר סביר (מתחת ל1500 ש"ח). ד.א האם כדאי לי לקנות קירור בנוסף? תודה

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  4. Started by daniel89,

האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.

• 14 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by elik50,

הוצע כרטיס של +3 שנים אחריות-Gainword , במקור הייתי נעול של ASUS אבל אין כרגע במלאי. 1.האם למישהו יש את הכרטיס ויכול לתת חוות דעת ? 2.האם לחכות ל ASUS ? 3.מבחינת הבאנדל, מלמד ה 3 שנים אחריות , איזה פרמטרים נוספים להשוואה קיימים ? תודה !

• 13 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by nir.c,

שלום מומחים: GIGABYTE GeForce 7600GT 128MB PCI-E - מחיר 850שח GIGABYTE GeForce 7600GT 256MB PCI-E - מחיר 1050שח ראיתי כמה כתבות שאומרות שכמות הזיכרון לא כל כך משנה וכמה כתבות שמאוד משנה. אשמח להסבר, והמלצה האם שווה להתאמץ (כשהתקציב מוגבל כמובן) ולהשקיע עוד 200שח לכרטיס עם 256MB? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by boom!,

לפי רוב מבחני הביצועים שראיתי הGT מנצח את הXL, וזה לא ממש ברור לי... לGT יש 7 ורטקס שיידרים ולXL יש 8, לGT יש 300 מיליון טרנזיסטורים ולXL יש טיפה יותר, 321 מיליון, מהירות הסטוק של הGT היא 400MHZ ושל הXL זה 500MHZ,והמהירות זיכרונות זהה(1000MHZ), כלומר שכל היתרון של הGT מול הXL זה בעצם עוד "כולה" 4 צינורות פיקסלים... ולפי מיטב ידיעתי הטכנולוגיות של NVIDIA לא מובילות עד כדי כך מול ATI...

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  8. Started by Component,

היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  9. Started by EyalOnn,

בכמה הייתם מוכרים היום את ה-x1950xt חדש שאפילו לא נעשה בו שימוש? :s05:

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by Tall-Guy,

שלום, אני משתדל בזמני החופשי לשחק קצת. את רוב זמן המשחק שלי, אני מבלה מול קונסולה, ולא מול המחשב. שאני כן משחק במחשב, אני משחק רק World Of Warcraft. אם כך, אשמח אם תוכלו להציע לי כרטיס מסך, שברובו הגדול פשוט יריץ World Of Warcraft (אני מניח שאני שואף להריץ אותו על ההגדרות הכי גבוהות שלו). המחיר לא צריך להיות יקר מדי (מאחר וזה רק Warcraft) - אבל גם לא נמוך מדי. תודה :-) המערכת שלי היא - Cpu - 2.8 AMD 64bit Memeory -768MB והכניסה המהירה ביותר שלי היא Agpx8

• 12 תגובות
    • 836 צפיות
  11. Started by MoRtZkInG,

שלומות, מקום העבודה שלי מתלבט בקשר להזמנה של 70 מסכי "17 חדשים. האופציות שעומדות על הפרק הם: LG 710BH ב119$ MAG AH778 ב-112$ או ViewSonic E70F ב-125$ הכל לפני מעמ. האם מישהו מכם מכיר השוואות ראש בראש של המסכים האלו? למישהו יש ניסיון איתם? מה אתם הייתם לוקחים?

• 13 תגובות
    • 836 צפיות
  12. אנשים, יש לי בעיה שנתקלתי בא פה בפורום אבל נשארה פתוחה וממש מייאשת אותי, קניתי מסך LCD של סמסונג (730B) למחשב מבוסס לוח אביט an8-Ultra וכרטיס מסך של ג'יגאבייט NVIDIA 6600GT. הבעיה היא רק לגבי חיבור המסך ב-DVI: ברגע שאני מתקין את הדרייבר של NVIDIA מהדיסק המקורי או הדרייבר האחרון מאתר החברה אני מקבל מסך שחור. אחרי איתחול המסך מגיב אבל רק עד השלב בו מערכת ההפעלה עולה. עידכנתי את הביוס וזה לא עזר, למעשה ללא דרייבר (כלומר עם דרייבר כ. מסך של XP) אין שום בעיה. בדקתי את המסך על מחשב של חבר עם כרטיס ATI 9800PRO ואין שום בעיה. העלתי את הCRT על VGA ןהLCD על DVI והתקנתי מחדש את הדרייבר גם לא עזר. ניסית מלא קונפיגורציות ב-nView וכמובן נדה. כל רעיון יעזור תודה!!!

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  13. הנידון: מסך מחשב 19 אינטש דגם ViewSonic VX924 המחיר: בזאפ החל מ-2930 שקל התקשרתי לברר וב-KSP רוצים 2500 שקל. ואם מזמינים מראש ונותנים 200 שקל על החשבון, אז המחיר יהיה 2400 שקל כי זה באונייה יגיע בערך עוד שבוע. האם הפער הזה לא חשוד? מה דעתכם על הדיל הזה? ללכת על זה או להתרחק? תנקס :-*

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  14. Started by omerbiran,

שלום, קניתי כרטיס מסך 3850HD 512MB 256MHZ התקנתי כבר דרייברים ופועל לי מצוין אבל יש לי 2 שאלות: 1.משהו אמר לי לעשות לו OC ל3.4 הוא צודק? אם כן איך עושים את זה? 2.כשאני נכנס לEVEREST אז כתוב שם שיש לי כרטיס מסך 3800HD Series למרות שיש לי 3850HD וחבר שלי קנה בדיוק אותו כרטיס ולו כתוב 3850HD למה? איך אני מסדר שיהיה רשום לי 3850HD ולא 3800HD Series ? תודה.

• 11 תגובות
    • 836 צפיות
  15. היי יש לי HD2600 PRO AGP ואני משתמש בVISTA 32 הדריבר תקין ועובד אבל הCatalyst אינו עובד כלל מה עושים ניסתי להתקין להסיר אך כלום ממש כלום... אני ממש עובד עצות כבר... זה האתר: http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 נסיתי גם מהאתר של ATI: http://ati.amd.com/support/driver.html רק ששם יש רק לPCIX וגם הוא לא עובד... אנה עזרו לי... :'(

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  16. Started by Kirma,

אז אחרי שקיבלתי את הכרטיס מסך החדש החלטתי להחליף ל 8600GT שלי, משחה טרמית ל MX-2 GIGABYTE 8600GT 256MB (קירור פסיבי) אחרי שפירקתי את הגוף קירור, ניקיתי את המשחה הישנה שהייתה דבוקה לגוף קירור בלבד כמו לא יודע מה ראיתי שעל הליבה עצמה בכלל לא היה משחה (הכוונה היא שכאשר פירקתי את הגוף קירור גוף המשחה נשארה עליו ולא על הליבה) המשחה הישנה הייתה בצבע צהוב. אחרי ההקדמה הקצרה לשאלתי, עכשיו מה היא בעצם הליבה ? כי יש רבוע גדול שמחובר ל PCB בגודל של כ 5 סמ"ר ועליו יש עוד חלק שחור (שאני חושב שזה הליבה) קטן בגודל של כ 2 סמ"ר מה זה הליבה עצמה הרבוע התכלת או האדום (לפי התמונה שצירפתי) ? אז על הרבוע התכלת יש משהו כמו דבק שקוף, אבל הוא מורגש רק בצדדים.. אז אמורים לנקות גם אותו או לא ? וכמ…

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  17. Started by deathil93,

שלום! אני מצאתי 2 כרטיסי מסך עם חיבור AGP שמוכרים בחנות SKYPC, זה בשביל שידרוג מחשב קיים. (סתם OFF TOPIC: גם לקחתי 2GB של DDR1) אז בקיצור, זה ה-HD3650 DDR2 עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-3652DDY~8~0.htm או ה-HD2400PRO DDR2 שגם עם 512MB http://www.skypc.co.il/pl_product~CGA-P242~8~0.htm אני פשוט רוצה לדעת עם ה-HD3650 יעשה לי צוואר בקבוק במחשב. מפרט (לפני שידרוג): מעבד: PENTIUM 4 2.8GHZ ספק: 300W לוח אם: GA-8IPE-775SG אה וגם אם אני צריך להחליף ספק (למרות שהוא די חדש )?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by deathil93,

שלום, לפני שתגידו שאני אידיוט אני יודע שאי אפשר לשים כרטיס עם חיבור של PCI ב-AGP. אני רוצה לשאול האם אפשר לחבר כרטיס עם חיבור PCI רגיל (לא PCI-E או משהו כזה) בחיבור של מודם PCI, אני לא יודע איך זה נקרא. סתם דוגמא, אפשר לחבר את הכרטיס הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SP84G256PP~8~0.htm לחיבור מודם של PCI? אם לא הבנתם על מה אני מדבר כאשר אני אומר מודם PCI אז אני מתכוון לחיבורים שנמצאים ליד חיבור ה-AGP של הכרטיס מסך אשר נועדו במקור לחיבור מודם (מודם של פקס לדוגמא). הנה הלוח אם שלי אם זה יעזור לכם להבין יותר טוב למה אני מתכוון: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1828 תודה נ.ב זה סתם שאלה של סקרנות

• 10 תגובות
    • 836 צפיות
  19. Started by gofmarat,

שלום, השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך שמובנה בצ'יפסט G41, ה4500HD יוכל להאיץ חומחה בסרטי Bluray אמיתיים(לא MKV) כמו שכרטיס חיצוני כגון 4350 יכול? המחשב שלי הוא E5200+2GB+1TB+G41\630i תודה לכל העונים.

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by THE FOX,

מפרט מחשב: 4 גיגה זיכרון מעבד E7300 כרטיס מסך 260 GTX ספק כוח אנטק 430W לאחר הרצה של 3DMARK05 ברוולוציה 1280X1024 וללא כל פילטרים התקבלה תוצאה של 15000, שזה ממש נמוך... לאחר נסיון OC קטן לכרטיס התוצאה ירדה עוד כלפי מטה.. מה הגורם לבעיה?

• 9 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by shapiro.guy,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך במחיר של כ- 200-400 ש"ח שיהיה מיועד לעריכת וידאו בתוכנות: אפטר אפקטס, פרמייר וקצת וגם קצת פוטושופ. המפרט שלי בינתיים הוא: Intel Core 2 QUAD Q6600 - 2.4 GHz - 8MB cache - LGA775 - BOX GIGABYTE GA-EP43-DS3L (P43) - ATX 2X2GB KINGSTON DDR II - 800 - KINGSTON Original Seagate Barrcuda7200.11 500GB 32mb - Sata LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk אם יש צורך להעלות את התקציב בגלל השימושים שלי (אם כרטיס מסך טוב יותר ישפר משמעותית את העריכה באפטר או בפרמייר) אני אוכל אולי להעלות אותו קצת אני חייב שתי יציאות dvi. תודה, גיא

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  22. אז אהלן לכולם . לפני כ - חצי שנה רכשתי כרטיס מבית radeon Sapphire מאז יש לי ירידות FPS ענקיות לדוגמא Dirt2 לא זז המשחק בשיט אולי עובד על 5-10 FPS במשחק The Saboteur נאבדת הגרפיקה נעלמים בניינים הכבישים נעלמים פתאום . יש הצעות ? אגב דרייברים מעודכנים. והאם זה נורמטיבי שהכרטיס עובד על 60 מעלות במנוחה ?. תודה

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות אחד משתי הכרטיסים האלה, אבל לא הבנתי במה עולה ה4550 חוץ מDDR3 .. אפילו מהירות הזיכרון זהה.. 800MHZ.. האם שווה לשלם יותר עליו? בגדול אני צריך אותם לפוטושופ ועבודה מרובה בווינדוס 7... תודה!

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  24. שלום חברים, אני סגור שאני מעוניין לרכוש את הכרטיס גרפי הזה (משחקים וגרפיקה דו מימדית בפוטושופ ובעוד כמה תוכנות גרפיות) בחנות המליצו לי לרכוש אותו מיצרן : Powercolor מה ההבדל בין: Powe color,Manli,Sapphire? או שמה ליהיות אדיש ביניהם..............

25. Started by jetman,

Axle Geforce 9300GT 1024 MB GDDR2 Arctic Cooling, FULL + LOW PROFILE S-VIDEO PCI-E Retail T93GS1G 242 שקל, שנשמע כמו עסקה מעולה לא ? לסרטים חשוב כמה זכרון יש על כרטיס המסך ? רק משום מה אין אותו פה http://www.nvidia.com/object/cuda_gpus.html יש m ,את הרגיל לא רואה ,אז הוא לא תומך ? http://www.axle3d.com/eng/productspec.php?id=75 Hardware Decode Acceleration2 Provides ultra-smooth playback of H.264, VC-1, WMV and MPEG-2 HD and SD movies. זה לפחות מה שכתוב ,אך זה GS, לא נראה שקיים בכלל GT. תנו תגובה ,תודה עדכון: בדקתי ב ויקיפדיה, http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo יש שם שורה של 9300 GS ו GE, הוא תומך לפי העמוד ,אז זה פשוט כמו גרסה שיש מבנאת ב לוח אם, רק בתצורה של …

• 4 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים