כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
http://www.tomshardware.com/picturestory/464-nvidia-graphics-cards.html אחח.. איזו נוסטלגיה!
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
זה לא נידמה לי תראד לפורם הזה.....אבל בכל זאת...מישהו פה יכול לומר לי אם ל6600GT יש DDR3???
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לקראת המשחקים החדשים שעומדים לצאת (אני מתכוון להחליף גם זכרון) ראיתי שתי כרטיסי מסף ואני לא מבין למה המחיר שלהם כל כך שונה: 1. Zotac GTX760 4GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1390 ב KSP ויש לו 4GB זכרון וירטואלי 2. Asus GTX760 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא: 1490 ב KSP ויש לו 2GB זכרון וירטואלי רציתי לדעת למה המחיר שלהם כל כך שונה למרות שבכרטיס מסך הראשון יש זכרון וירטואלי כפול מהשני.. אני מבין שיש הבדל בקירור ושאחד יותר טוב מהשני אבל האם זה מצדיק את ההפרש הגדול. אשמח אם תעזרו לי להבין או להמליץ לי על כרטיס מסך וזכרון עד 2000 ש"ח לשניהם. …
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
http://www.tweaktown.com/news/7574/exclusive_asus_eah2900xt_aquatank/index.html [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אני כרגע מתכנן HTPC עבור אבא שלי, שאחת מדרישותיו היא שהמחשב יתמוך ב-1080/24p (כלומר ב-24 הרץ/fps). כמעט וננעלתי על כרטיס האונבורד ב-790GX כמו כולם, עד שקראתי נושא בפורום של AVS בו נטען כי גם הכרטיס הזה ואפילו ה-4850 אינם תומכים ב24p מלא, ומגמגמים כשמנסים לנגן תוכן כזה. לטענתם, רק כרטיסים מסדרת 9xxx עושים זאת ללא גמגום... האם למישהו בפורום יש ניסיון עם הצגת תוכן ב-24 הרץ עם או בלי גמגום? נ.ב שאלה לא קשורה (כדי לא לפתוח 2 נושאים) - מה הגובה (במילימטרים) של כרטיס הטלוויזיה Hauppauge 150? האם הוא יכנס במארז Low-Profile? תודה
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
בעצם השאלה שלי מה שונה בינהם לבין הסדרות הנמכרות יותר (GeForce אז TNT) נגיד מי יותר טוב GeForce 4 Ti4600 או Quadro4 900 XGL?
-
רציתי לשאול אם הוא מסך טוב, כי לא ידעתי שיקנו לי את זה ואם יש אחד טוב יותר אז אני אחליף...
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על כרטיס המסך הזה? הוא לא מוכר לי, אך לא ראיתי כרטיסים נוספים בעלי 512MB... ואם כבר, שאלה נוספת - המליצו לי על מסך acer 17 8ms (לא ידוע לי הדגם המדוייק כרגע או מפרט נוסף). האם החברה 'נחשבת' באופן כללי? תודה מראש ;D
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב והוא מתעקש על Ge-Force FX 5200 ואמרתי לו שעדיף לו לקחת את ה-Radeon 9200Pro מי צודק מבין שנינו? שני הכרטיסים עם אותו הזיכרון!!!
-
- 6 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת למה יש הבדל משמעותי במחירים של כרטיס HD6850. למה ב KSP SapphireHD 6850 עולה 680 ו ASUS AMD HD 6850 עולה 799 ראיתי בכמה חנויות שלכרטיס הזה יש כמה גרסאות במחירים שונים. מה ההבדלים?? (בדקתי וההבדל הוא לא OC)
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לחבר ת5850 ביחד עם 240 של נבידיה הבנתי שזה אפשרי כאילו ה5850 מחובר למסך ו ה240 מחובר ללוח לצורך כודה ופיזיקה, עכשיו השאלה איך עושים את זה ? המיפרט שלי בצד בבקשה עזרה בשאלה. תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 861 צפיות
-
-
היי חברה, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חיכיתי עד שהכרטיסים החדשים של AMD ייצאו ועכשיו הם יצאו, רציתי לשאול איזה כרטיס מסך אתם אומרים יותר חזק? מריץ משחקים על איכויות יותר גבוהות ועם FPS גבוה? NVIDIA GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce 3 או Sapphire R9 280X 3G DDR5 OC TOXIC או Gigabyte HD 7970 Windforce 3 OC תודה מראש על העזרה ( רק עוד דבר אחד, אני לא מעוניין לעשות OC )
-
- 4 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתמודד בכבוד (= הגדרות גבוהות יחסית, לא חייב הכל על מקסימום) עם משחקים כמו Crysis Warhead ודומיו. התקציב המשוער שלי הוא בסביבות ה-1,000 ש"ח. מפרט המערכת שלי כרגע הוא: מעבד: Core i3 530 2.93Ghz לוח אם: Foxconn H55-MX זיכרון: 2GB OCZ 533Mhz ספק: ככה"נ גנרי, 550W. תודה!
-
- 7 תגובות
- 861 צפיות
-
-
המחשב שלי די חדש (4 חודשים) ובימים האחרונים התחילו לי קריסות פתאומיות בתצוגה - המסך משחיר לשנייה או שתיים, ואז חוזר לעצמו. אח"כ מופיעה הודעה למטה מצד ימין (ווינדוס 7) משהו כמו "מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שיחזור בהצלחה" אני חושב שזה קורה לי יותר כשאני משמש בפלאש כבד, סרטים וכו' אבל לפעמים גם בלי הכבדה מיוחדת. בדקתי את הטמפרטורות והם בסדר גמור. המערכת שלי היא: I5 750 מעבד לוח של אינטל P55 כרטיס מסך LeadTek WinFast Nvidia Geforce GT 220 1024MB ddr3 4 ג'יגה ddr3 מארז antek nsk4480 תוכנה: windows 7 פיירפוקס 3.6.3 עידכנתי את הדרייברים של NVIDA מה זה יכול להיות? אני יכול לחזור לחנות ולממש את האחריות על הכרטיס מסך, או שהוא יכול להגיד לי שזה משהו אחר?
-
- 2 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם לי יש כרטיס מסך 9800 gtx 512 מגה ואני מעוניין להחליף אתובגלל שהוא ארך מאוד ועבה ותופס לי מקום במארז איזה כרטיס יתאים לי מהסדרה של gtx החדשים שיהיה 1 גיגה ומעלה וddr 3 ומעלה וכמובן שיתאים לספק כוח של אנמרקס ליברטי 500 וואט ויש לי לוח של ga-p55-usb 3 תודה אם צריך עוד פרטים כשי להתאים לי כרטיס מסך תגידו לי ואני יכתוב
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
אהלן אנשים מי שעוקב אחרי החפירות שלי הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הספק בלי שום בעיות ושגיאות והכל עובד יפה עברתי שלב לכרטיס מסך הכנסתי אותו והכל יושב טוב הכנסתי את הכניסה של ה-6 פינים אני בא להפעיל את המחשב וזה עושה לי שגיאה על ההתחלה http://www.fastup.co.il/images/96128910.jpg אני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים וכלום לא נותן לי להכנס לווינדוס חשבתי שזה אולי בגלל שלא התקנתי את הדרייברים אבל זה לא נותן לי בכלל להיכנס לווינדוס אז נראה לי שזה לא זה.. זה מוזר אין לכרטיס שום כבלים זה 9800gt של ASUS.. כולה כניסה ל-6 פינים והיא מחוברת שמתי לב שהיא מחוברת טוב לכיוון הנכון והכל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
סימו לב מבחן אחד שהR9000PRO עובר את כולם! פה מה כל כך טוב בו שהוא כזה טוב במבחן הזה? אני מזכיר המבחן הוא על המשחק סיריוס סאם... SE
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
שלום רציתי ללכת על ה Sparkle GeForce 9600GT עם קירור פאסיבי אבל אין אותו כרגע לכן אני צריך פתרון אחר התקציב בערך 550-600 אני לא ממש צריך אותו למשחקים אבל רוצה לשמור על האופציה כך שההבדלים בביצועים ידועים אבל אם צריך לבחור בין ביצועים לשקט השקט מנצח בכלל מומלץ קירור פאסיבי ? אשמח להמלצות שמתאימות לתקציב תודה מראש לממליצים
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
ב- TW3 ו FO4 כרטיס אחד עובד יותר טוב או לכל הפחות זהה לשניים. זו לא בעית חומרה אני חושב כי בFIRESTRYKE 1.1 קיבלתי ציון של 21K בגרפיקה וזה נראה סביר לשני כרטיסים. הדרייברים וביוס מעודכנים לאחרונים כולל ביתא של AMD. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שמשתמע מהכותרת יש לי מסך LCD בגודל 19' שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024, ואני מתלבט אם לקנות Radeon HD4870 עם 1Gb זיכרון או "רק" 512Mb זיכרון. לכן, אני פונה אליכם בשאלה - האם ברזולוציה כזאת יש בכלל יתרון כלשהו לכרטיס בעל הזיכרון הגדול יותר? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מצד אחד אני רוצה כרטיס מסך משוק הבינוני ומצד שני אני רוצה שיתמוך ב dx10 .עכשיו יש לי שני אופציות 1)לקנות 7600gt לחכות עוד שנה וחצי עד שמשחקי הdx10 יהיו פופלרים שיחייב אותי בקניה ואז גם אני יוכל לקנות כרטיס מסך מהשוק הבינוני של הדור הבא שיהיה יותר חזק מהשוק הכבד של היום .ועוד משהו יהיה תחרות בין ati ל nvidia והמחירים ירדו יותר מהר .השאלה אם זה נכון או מצד שני להשקיע על 8800gts כולל הספק ליברטי היקר שזה יוצא תוספת של 1300 ש"ח .השאלה היא האם בעוד שנה וחצי אני יוכל לקנות כרטיס מסך שיותר חזק מה 8800gts ? שתבינו ההשערה שלי הזאת לא נותנת לי לקנות את ה 8800gts בגלל שמחקי ה dx10 יכנסו חזק רק בעוד שנה וחצי וה 8800gts יתחיל לזחול עד אז אני חושב .לחכות ל 8600gt לא שייך כי אני חייב ל…
-
- 11 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אף פעם לא הבנתי מזה נותן? מה התפקיד של השעון הזה ומדוע בתוכנה GPU-Z לא מופיע כלום אצלי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-
-
radeon 9800 שיצא בקרוב? אם כן בבקשה פרטו את ההבדלים (חוץ מההבדל של המחיר כמובן )
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
מה יותר טוב? כי אמרו לי שהרקולס זו החברה הכי טובה לכרטיסי מסך אבל אני מבין שה9800 סוףףףףף תרשמו לי מה עדיף
-
- 3 תגובות
- 860 צפיות
-