עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בגלל המחיר?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  2. Started by DXM,

כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  3. שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?

• 7 תגובות
    • 849 צפיות
  4. שלום לכולם, האם זה נכון, או שמדובר רק בתפיסה פופולרית ללא בסיס - שמסך דק 15 אינצ' שווה בשטחו למסך סטנדרטי 17 אינצ'? זכיתי במכרז של אולסייל (בטעות) במסך מחשב 15" LCD/TFT מתוצרת SAMSUNG דגם 151S בעלות של 2069 ש"ח. האם מדובר במסך טוב? האם המחיר הוא טוב? נראה לי שאני אוותר על הקניה הזו מכיוון שאני צריך מסך בגודל 17 אינצ' לפחות. במקרה כזה מישהו רוצה לקנות את המסך במקומי? תודה, שלומי

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  5. Started by sh2006,

מה כדאי ? האם הבדלי הביצועים ביניהם שווים את המחיר? מפרט ספק כוח: HEC 450W מעבד: AMD Athlon 4400+ 64 x2 לוח אם: asus m2n-mx זכרון פנימי: 4gb ddr2 800mhz מסך: ACER 19 PALIT 9800GTX+ 512MB 700 שקל PALIT 4850 512MB 650 שקל או 9800GT 1G* PALIT 600 שקל תודה

6. וכן חוות דעת על עצם הרעיון אם כדאי או לא.

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  7. GigaByte nVidia GeForce 7800 GT 256MB GV-NX78T256V Gigabyte FX6800GT GV-N68T256DH AGP 256Mb Retail Video Card Gigabyte FX6800GT GV-NX68T256DB PCI-e 256Mb Retail Video Card מה הכי טוב! ולמה???? *המטרה של הכרטיס להפעלת משחקים חדשים *תבחרו בין שלושתם אל תמליצו על משהו אחר תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  8. Started by g.xorre,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך point of view geforce 9600gt. רציתי לדעת האם המערכת שיש לי כרגע מתאימה לו. מעבד DualCore Intel Pentium E5200, 2500 MHz לוח אםMSI G31M2 V1 זיכרון 2038 DDR2-800 DDR2 SDRAM ספק כוח EZcool atx-300 jst במידה והכרטיס לא מתאים למערכת, אשמח לדעת מה עלי לשפר כדי שהוא יוכל להתאים. כמו כן, אשמח גם לשמוע איזה כרטיס מסך סביר (גם למשחקים וגם לתוכנות כגון After effects) אוכל לרכוש למערכת הקיימת. אם דרוש מידע נוסף שלא חשבתי עליו, אנא ציינו זאת. תודה על תשובתכם,

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  9. איזה כרטיס יותר שווה גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר ואם למישהו יש אשמח לקבל חוות דעת!!! אסוס - TURBO-GTX970-OC-4GD5 https://www.asus.com/us/Graphics-Cards/TURBOGTX970OC4GD5/overview/ ג'יגה בייט - GV-N970G1 GAMING-4GD http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5209#ov

• 1 תגובה
    • 849 צפיות
  10. Started by urik,

שלום לכולם מעוניין לקבל המלצות למסכים 17 בתקציב של עד 100 ש"ח תודה אורי

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  11. Started by mikmik846,

ערב טוב. יש לי לוח אם P5KPL-CM עם DDR 2. השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס מסך עם DDR 3? לדוגמה: Nvidia Geforce GT430 DDR 3. תודה.

12. נתקלתי בכרטיס הבא: geforce 4 mx440 se מה בדיוק ה-SE אומר? והאם הכרטיס נחות בהרבה לעומת אחיו חסר ה- SE ??

• 9 תגובות
    • 849 צפיות
  13. Started by avirokach,

יש לי כרגע כרטיס מסך 9500 שיש לו יציאה של DVI ובטלויזיה יש לי רק כניסות של HDMI ואני רוצה לחבר ביניהם על מנת לראות סרטי HD. אם אני אחבר את ה-DVI ל-HDMI בעזרת מתאם ואחבר את יציאת הקול האופטית לטלויזיה, זה יעבוד לי?

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  14. מה זה פסקל שרוף מה אפשר לעשות יש לי זה אחריות תודה לכל העונים

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  15. Started by Goooogle,

תודה רבה

16. כאמור רכשתי את הכרטיס הנ"ל לפני כן היה לי AX 550 של ASUS ישן מאוד מחקתי את כל הדרייברים של ATI CATALYST הזה וחיברתי את הכרטיס מסך החדש הורדתי את הדרייבר המתאים מהאתר של NVIDIA וכשזה נכנס להתקנה זה אומר instelling driver components ישר...ואז כעבור כמה שניות זה מסיים ורושם לי "the system has not been modified" ניסיתי את הפתרונות עם השינוי שפה לUS , והוצאתי מהתיקייה את הקובץ של הPHYSX אך שום דבר לא עוזר... אני משתמש בווינדוס XP 32 BIT והורדתי דרייבר המתאים לכך...כרגע אני בלי דרייבר לכרטיס מסך ולא יכול לעשות כלום... עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  17. ברשותי מעבד 1.7@1951... (אפשר יותר אבל אין לי כוח להתעסק) בכל מקרה אם אני יקנה ראדון 9500 פרו... האם המעבד יהיה צוור בקבוק או שאני אוכל להפיק ממנו את המקסימום?

• 6 תגובות
    • 849 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מתכנן לרכוש בקרוב את הכרטיס Radeon 9700 הרגיל והייתי מעוניין לשמוע מאנשים שיש ברשותם את הכרטיס וניסו את אפשרות יציאת הטלוויזיה את דעתם. האם רואים בצורה טובה בטלוויזיה בעזרת החיבור ? באיזה רזולוציה ניתן לראות? אני יודע שבמסך מחשב הרזולוציה היא גבוהה מזו של הטלוויזיה (זה נכון?), אם כך זה אומר שתיהיה ירידה באיכות כאשר אני אראה באמצעות הטלוויזיה? מישהו ניסה לראות סרטי DIVX במחשב בעזרת הטלוויזיה? האם רואים בצורה איכותית? האם יש הבדלי איכות בין יציאת הטלוויזיה של ה9700 הרגיל ולזה הפרו? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  19. המפרט שלי בצד. השאלה האם כדאי להחליף כרטיס מסך ל9600GT ואם כן אז איזה? והאם יש שיפור ביצועים בין ה8600 ל9600? וכמו כן האם הספק יחזיק את ה9600? הקטע המצחיק והמוזר הוא שמותקנת לי ויסטה ואני משחק בC & C TIBERIUM WARS ולא ניתן לשחק בהגדרות יותר מLOW הוא פשוט זורק אותי החוצה ורושם שיש איזה שגיאות! כמובן שאין צורך להגיד שמותקן הדרייבר הכי חדש של הכרטיס הנוכחי! מה אתם אומרים?

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  20. Started by omerico22,

שלום לכולם האם יש צוואר בקבוק גדול לCORE I5 760 עם GTX460 SLI והאם הSLI עדיין עובר את הGTX480 מבחינת ביצועים עם הצוואר בקבוק הזה ???

• 4 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by asmon,

תגידו, איך הכרטי מסך הבא? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2567 פשוט פה הוא עולה 3300 שקל. בפנדס הוא עולה כ3800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388&products_id=11435 זה אותו כרטיס? ומישהו הביא פעם אתר שמראה ביציעים של כרטיס מסך במעבדים שונים. אני רוצה לראות איך ה 7800 יעבוד בAMD 2700 למישהו יש את הלינק? תודה.

22. שלום! יש ברשותי את הכרטיס 6600GT ובמשחקים די חדישים ברזולוצייה נמוכה (על מסך 22אינץ) נתקעים המשחקים והכרטיס מגיע ל60 מעלות פלוס/מינוס ורציתי לדעת אם הכרטיס HD2400 PRO יתן ביצועים יותר טובים/מעלות נמוכות...... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash או: להוסיף לכרטיס 6600GT קירור: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash + http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash

• 11 תגובות
    • 849 צפיות
  23. Started by daniel89,

האם אפשר לעשות שיהיה בווינדוס אקספי DX10 או 10.1 ??? תודה.

• 14 תגובות
    • 849 צפיות
  24. שלום לכולם האם זה אמור לקרות, או שיש איזה משהו לא טוב עם ההגדרות של הפילטרים שלי ? זה קורה רק כאשר אני זז ימינה או שמאלה .

• 13 תגובות
    • 849 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.