כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב לפני שנתיים הלוח אם שלי הוא asus amd prime b350 plus ddr4. הכרטיס שלי כרגע הוא STRIX 1070 והמעבד RYZEN 1700 אבל אני לא מגיע לFPS שאני רגיל אליו במשחקים שיצאו בשנה אחרונה ואני רוצה לשדרג. חשבתי על ה2070 של evga ועל מעבד 3600X R5 ורציתי לדעת אם לדעתכם הלוח אם יתאים. הספק כוח הוא CORSAIR 750.
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
- 1 follower
-
-
לקחתי כרטיס מסך פשוט כדי לא לעבוד עם ההלחמה שעל הלוח באופן זמני עד שאני אקנה משהו חזק יותר . שאלה ? 8400GS הוא ברמה של X3100 ? או X4500 ? למשחקים אין מצב ? CALL OF DUTY
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שעובד בPCI עד 350 שקל ???
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני רוצה מסך 19 אינץ והמסך נראה לי כאופציה מכובדת מה דעתכם אם לא אולי תמליצו לי על מסך 19 שטוח שלא קורע את הכיס
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס לפני 3 ימים..הכל עבד בסדר עד היום מלפני שעתיים.. כל רבע שעה המחשב נתקע,קופץ מסך שחור בערך 2 שניות וחוזר לעצמו, ואז מביא לי שגיאה "מנהל התצוגה AMD הפסיק ושחזר את עצמו בהצלחה" אחרי חיפוש בגוגל ראיתי שזה שגיאה ידועה...אז ככה שכמעט ואין סיכוי שקיבלתי כרטיס תקול. בכל הדיונים שראיתי מגוגל לא מצאתי פתרון לזה.. למרות שאנשים רשמו שהם ניסו למחוק את הדרייבר ולהתקין את הכי מעודכן וזה לא עזר, ניסיתי גם אני למחוק עם התוכנה RevoUninPro מחיקה מלאה,אבל עדיין זה לא עזר. באחד הדיונים שחיפשתי ראיתי אחד שרשם שיש לו את הבעיה והוא מצא פתרון בכך שהוא עשה את זה: 1.Log on to the VM as a member of the Local Administrators group. 2.Click Start, type gpedit.msc in the search b…
-
- 3 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אהלן אנשים מי שעוקב אחרי החפירות שלי הצלחתי בסופו של דבר להתקין את הספק בלי שום בעיות ושגיאות והכל עובד יפה עברתי שלב לכרטיס מסך הכנסתי אותו והכל יושב טוב הכנסתי את הכניסה של ה-6 פינים אני בא להפעיל את המחשב וזה עושה לי שגיאה על ההתחלה http://www.fastup.co.il/images/96128910.jpg אני מנסה ללחוץ על כל מיני מקשים וכלום לא נותן לי להכנס לווינדוס חשבתי שזה אולי בגלל שלא התקנתי את הדרייברים אבל זה לא נותן לי בכלל להיכנס לווינדוס אז נראה לי שזה לא זה.. זה מוזר אין לכרטיס שום כבלים זה 9800gt של ASUS.. כולה כניסה ל-6 פינים והיא מחוברת שמתי לב שהיא מחוברת טוב לכיוון הנכון והכל.. תודה
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אני מתלבט כרגע בקניית מחשב מה לדעתכם ייתן ביצועים יותר טובים..... :s05:
-
- 10 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם, הבנתי שבכדי לצפות בתכני תלת מימד במחשב יש צורך במשקפי ה 3d של nvidia לי באופן אישי יש כרטיס מסוג radeon hd4870 רציתי לדעת האם כרטיס זה מתאים לשימוש עם המשקפיים הנ"ל ואם לא אז האם בכלל כרטיסי מסך של amd תומכים במשקפיים של nvidia? אני מאד מתעניין בטכנלוגיה החדשה ואני רוצה לדעת האם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך שלי (כמובן שאצטרך לקנות מסך חדש תואם תלת מימד ואת המשקפיים) תודה מראש, מאיר
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך מסך 19 בתקציב של עד 1200 ש"ח (רצוי פחות, אבלשבשום מקרה לא יותר). 2 המסכים בכותרת נראים לי המתחרים העקריים. CTX חברה יותר טובה, אבל ה-Proview שטוח. בקיצור, מי מהם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום............. אני מחפש מסך LCD לא אכפת לי 15 או 17 אינץ' כל עוד הוא עומד בקרטיונים הבאים. טוב ל הכל כולל משחקים וזמן תגובה נמוך מקסימום 16-20 תצוגה ואיכות תמונה מעולה מעל לכל ביקורת. מסך שקבל פרסי AWARD אמיתיים והוכח כטוב להכל עם איכות מעולה!. המחיר שלי 2600שח המשימה שלכם למצוא לי תמסך הטוב ביותר שעולה על הקרטיונים האלו......... טופיק זה ישמיד עצמו כשתמצאו תמסך. הפרס למוצא המאושר 50שח+דומינוס פיצה משפחתית ממני. "AND YOU BETTER FIND ME ONE" או שדמי על ראשכם :'(
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
לי היו כל הרבה קריסות מחשב שהחלתתי לוותר על הבצועים! ולחזור לדריור הישן! ולעבד את ה800 נקודות נוספות ב 3DMARK
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך וכמה יעלה לי להזמין את ה8870 - אני רוצה להזמין מחו"ל. המחיר הרשמי זה 280$, מה הכי קרוב שאני יכול להגיע לזה ומאיפה? התחילו כבר למכור אותו בכלל? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ואיפה אני יכול למצוא לכרטיס הזה דרייברים מעודכנים ?
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
[table][tr][td]N13P-GL [/td][/tr][tr][td][/td][/tr][/table] איזה כרטיס מסך זה? זה הנייד שרציתי לינקות http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=20053&cf=zap יכול להיות שזה.. Nvidia Gefores GT 630M? [table][tr][td][/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מחשב מותג מקו העסקי של היצרן, עם ספק של 305 וואט. אני רוצה להוסיף לו כרטיס מסך איכותי וחזק, אבל הבעיה היא שמרבית כרטיסי המסך הטובים דורשים בדרישות המערכת שלהם הספקים של 400 וואט ומעלה. שאלתי היא האם למרות ההבדל אני יכול להתקין כרטיס כזה במחשב הנ"ל או שזה יעשה בעיות - מבעיות אספקת חשמל למחשב ועד עומס יתר על הספק עד לקריסתו? ואם לדעתכם לא אמורה להיות בעיה - מה המרווח המקסימלי שאני יכול "למתוח" בין הספק הספק (כאמור, 305) לבין ההספק הנדרש לכרטיס? (100 וואט הפרש? יותר?). המון תודה על העזרה. איתן
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מסך 17 אינץ עד 700 שקל, ולא יותר. אתמול נשרף לי מנורת המסך של הMAG XJ500T. חשבתי ללכת על הCTX CRT 17" - VL700 - Monitor, הוא שווה משהו?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לחבר שלי פנטיום 4 1.7 זיכרון 386mb אני לא יודע את הלוח אם וכרטיס מסך tnt2 והוא רוצה להחליף את הכרטיס נסך התקציב שלו זה 450 , מה אתם ממצליצים לו ? תודה
-
- 8 תגובות
- 899 צפיות
-
-
כותרת , בפעם האחרונה שבדקתי הם היו מיועדים לגרפיקה תלת מימדית, לא?
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לעבור למסך 24" וכמובן מ1680X1050 ל1080p, האם הכרטיס שלי על 800/1600/2000 יראה הבדל כלשהו בביצועים? או שמדובר בהבדל זניח? יש לציין שאני לא משתמש ביותר מ4X AA.
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-
בפורום הזה נראה לי יש את האנשים המקצוענים ביותר לכן אני פונה אל המבינים ביותר: מה יתן לי ביצועים יותר טובים : שני כרטיסים של GIGABYTE GV-NX86T256D GEFORCE 8600GT 256MB DUAL DVI PCI-E או כרטיס אחד של GIGABYTE GV-NX88S320H-RH GEFORCE 8800GTS 320MB DUAL DVI PCI-E רק למבינים ביותר....
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הם WHQL Candidate. יש סיבה להוריד? http://www.nvidia.com/view.asp?IO=winxp-2k_41.09
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
איזה מסך עדיף? 17" CTX PR705F Flat Trinitron Monitor או 17" IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor הנתונים של ה-IIYAMA : 0,25mm 1280x1024 H:30-70kHz,V:50-160Hz הנתונים של ה-CTX : 0.24 30-86kHz המשחק היחידי שאני משחק הוא: FLIGHT SIMULATOR
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך לעבודה משרדית שאפשר לחבר לו יותר מ 3 מסכים במקביל. או שיש פתרון אחר לחיבור מספר מסכים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 899 צפיות
-
-