עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך RADEON 9800 PRO + והרבה משחקים דורשים כל מיני דברים שאין לו(כמו SADOW V3 ועוד). רציתי להחליף אותו בכרטיס מהדור החדש יותר. יש לי מחשב AMD 3000+ ולוח אם EPOX 8KDA. הטלוויזית LCD שלי מחוברת למחשב, אם זה משנה איכשהו... המון תודה, ניב..

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  2. Started by The Winter King,

יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.

• 15 תגובות
    • 895 צפיות
  3. ברשותי מחשב בן 8 עם המפרט הבא: לוח אם == Gigabyte GA-P35-DS3L כרטיס מסך == Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail ספק מתח == Corsair 450VX 33A @ 12V CPU == Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX זיכרון == 8GB אני רוצה להחליף כרטיס מסך למשהו יותר חדש ויותר חזק (בעיקר בגלל שהכרטיס הישן מתחיל לזייף). האם כדאי במחשב כזה ישן? ז"א האם החלפת כרטיס מסך בלבד תספיק להרצת משחקי תלת מימד חדשים (כדוגמת DOOM) בדרישות מינימום ? אם כן , אשמח להמלצה על כרטיס בסביבות 600 ש"ח עם דרישות חשמל צנועות שיתאים למשחקי תלת מימד חדשים.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אם אני יכול להחליף את הכרטיס מסך של הmacbook החדש לג'י פורס או משהו ואם אני יכול ליראות במה שיש בו עכשיו hd 1080 או כל hd אחר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  5. אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב של ילד בן 8 (משפחה שלי). הצרכים שלו זה משחקים. אני עורך וידאו ואני מכיר כרטיסים טובים ויקרים, ועובד איתם, אך פה צריך כרטיס פשוט יותר, סביבות ה 300 שקלים,ואיני מכיר ומבין בזה. המחשב שלו לא חדש, הם רק החליפו מעבד ל 3.0. הזיכרון שם בדיחה- 244... (כמה יחד). כרטיס מסך ישן וחלש של SYS (מה זה?) כמובן חיבור AGP ישן. הוא קיבל כמה משחקים שדורשים קצת כוח, יחד עם הגה ודוושות, ולא מצליח להפעיל אותם. כאמור כרטיס מסך חלש, וגם זיכרון בעייתי. כרגע האמא רוצה לשדרג כרטיס מסך, סביבות ה 300 גג. איזה לקנות לה? רדאון או גי פורס? כמה זיכרון? אני מכיר דגמים חזקים, ומתמצא בהם, אך בדגמים ה"חלשים" האלה אני לא מכיר כלום ולא מבין. אשמח לקבל 2-3 דגמים של כרטיסים שיענו ע…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. היה לי כרטיס מסך gtx 580 asus והחליפו לי אותו במסגרת האחריות לgtx 670 רציתי לדעת אם זה בסדר או שהוא פחות חזק? תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם ! עד לפני כמה זמן הכוונה שלי בכלל הייתה לרכוש בקרוב מחשב חדש. המחשב שלי כבר בן 4 שנים והמשחקים החדשים לא ממש עובדים עליו בצורה חלקה. העניין הוא שלאחרונה אני מקבל יותר ויותר את ההבנה שכנראה עד שיצא דור הקונסולות הבא משחקי המחשב לא יעברו שידרוג יותר מדי גדול בכל הקשור לרמה הגראפית, ומכאן יצאתי למסקנה שכרגע פשוט מיותר לרכוש מחשב חדש, מה שיהפוך רלוונטי רק בעוד שנה-שנתיים כשיצא הדור הבא ואיתו המשחקים עם המנועים הגראפיים החדשים והאיכותיים. ולכן, כיוון שכרגע הדבר היחיד שמונע ממני לשחק בצורה חלקה על המשחקים החדשים של היום זהו הכרטיס מסך היחסית מיושן שלי (9600GT), הגעתי למסקנה שאני מעוניין במקום מחשב חדש פשוט לקנות כרטיס מסך חדש (או ישן, כנראה מ-יד 2), פשוט ישמש אותי בא…

• 137 תגובות
    • 17.4k צפיות
  8. אהלן, חבר של אבא שלי ביקש שאני אעזור להם להחליף כרטיס מסך במחשב הישן שלהם (פנטיום 3 - 666mhz). כרגע יש להם וודו-2 (16 מגה, עתיק - מוצג למוזיאון) וחשבתי לשים שם Radeon 9100 של PowerColor. העניין הוא שאני לא באמת משוכנע שהמחשב יאכל את הכרטיס (לא מבחינת ביצועים ולא מבחינת מקום לדחוף אותו על הלוח). איך אני יכול להיות בטוח שאני לא אתקע עם כרטיס שלא מתאים? מישהו יודע אם זה מתאים? ואם לא, אז איזה כרטיס אחר כדאי לקחת שכן יתאים? ??? תודה רבה, זהר נ"ב תשובות מהירות יתקבלו בברכה, הילד ישב לאבא שלו על הראש כל החג - המחשב התקלקל לו קצת לפני החג...

• 4 תגובות
    • 734 צפיות
  9. Started by Etgar Moyal,

לפני כמה ימים החלטתי לשדרג את המחשב ולהחליף כרטיס מסך מ-gtx 680 ל- gtx 980 הבעיה היחידה היא שאני לא יודע אם אני בכלל יכול להכניס את ה-gtx 980 למחשב שלי ואם הוא יפעל כמו שצריך אז הנה המפרט שלי תודה לעוזרים מראש מעבד i5 3570 לוח אם ga-z77-hd3 ספק כוח crosair 550 מארז Thermaltake Versa G1 Mid Tower זה לפי מה שהבנתי הדברים שאני צריך לדאוג שיתאימו תגידו לי אם אני יכול להחליף את הכרטיס ולא יהיו בעיות מקום/חשמל/צוואר בקבוק (יותר מדי צוואר בקבוק אני לא מדבר על משהו עדין)

• 28 תגובות
    • 3.6k צפיות
  10. Started by ofer40,

היי יש לי כרטיס מסך ישן מדגם TI200 ללא יציאת DVI ואני רוצה להחליף אותו בכרטיס חזק וחדיש יותר בתקציב של לא יותר מ 600 ש"ח. הכרטיס צריך להיות חזק יותר בוידאו מאשר משחקי תלת מימד כי אני ממעט לשחק חוץ מלפעמים NBA ו FIFA. יש לי מחשב יחסית ישן עם מעבד אינטל 2GH לכן אני צריך כרטיס AGP בלבד. כאמור אני צריך כרטיס עם יציאת DVI לפלזמה שיאפשר לי לראות קבצי HD בצורה טובה וחלקה אבל גם שיהיה מספיק טוב למשחקים שציינתי. תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by madix,

שלום, לחבר שלי יש מחשב יחסית ישן (4 שנים) שהתחיל לעשות בעיות עם הכרטיס מסך. בעליה של המחשב יש כל מיני סימנים מוזרים על המסך, ואחרי שה-Windows עולה יש BSOD אחרי כמה דקות עם הודעה על בעיה בדריוור של NVidia. הוא ניקה קצת את המחשב מאבק, ניסה להתקין דריוורים חדשים, ואחרי שזה לא עזר הצעתי לו לקנות כרטיס מסך חדש (אין לנו אחד חלופי לבדוק שזה הבעיה היחידה). השאלה היא, איזה כרטיס מסך היום שווה ערך או יותר טוב מ-GeForce 8500GT, בסביבות ה-200-300 ש"ח? המסך ברזולוציה של 1680x1050 והדבר הכי כבד שהוא מריץ זה Starcraft 2. תודה!

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. יש לי חבר שרוצה להחליף כרטיס מסך מדגם של 9800gt ואני ייתן לו 8800gt ה 9800 חדש ואילו ה8800 עבד שנה מה השווי של כל אחד מהם ! ואם אפשר פרטים על הבדלי הביצועים. בברכה ארז

13. שלום. במחשב מסוים עליו אני עובד, נמצא כרטיס מסך GeForce 8400 GS. אני מבקש להחליף כרטיס זה בכרטיס GTX 460. לפי הבדיקה שלי, הדרייבר של שני הכרטיסים זהה. האם יש משהו שאני צריך לדעת לפני שאני שולף אחד ומתקין את האחר? האם דרושה פעולה כלשהי (האם בכל זאת להסיר את הדרייבר ולהתקינו מחדש)? או אולי הגדרות BIOS כלשהן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  14. Started by kis,

שלום לכולם אני חדש באתר אך לא חדש בעסקי המחשבים. ברצוני להחליף את כרטיס המסך (9000 pro ) למשהו טוב יותר התקציב הוא עד 500$ אך הבעיה היא ש לוח האם שיש לי הוא p2 titan 533 אשר לפי הנתונים שלו תומך agp x4 . המעבד הוא 2.4 הזכרון הוא 512 333 מגה הרץ למישהו יש תשובה? (אחי חוזר מ ארה"ב בתחילת ינואר)

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  15. שלום במחשב שבבעלותי כנראה הושמד הכרטיס מסך אז החלטתי לקנות לו חדש אני לא מעוניין בכרטיס מממש חזק כי אני לא משחק במשחקים כבדים.. משחקי רשת זה המקסימום. המפרט הנוכחי של המחשב שלי הוא זה: מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB כונן קשיח שני Westren Digital WD3200AAKS 320GB צורב LG GSA-H62N X18 DVD ** כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe** למחשב מחובר כרגע מסך LCD 19" ומסך טלויזיה LCD 32" תודה לעוזרים

• 32 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ShahafH,

בעקבות הדיון שפתחתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=531116.msg4531290#msg4531290 אני כנראה נאלץ להחליף את הכרטיס בקרוב כי זה כבר בלתי אפשרי לשחק משחקים.. מהו התחלופה לכרטיס שיש לי עכשיו בכרטיס של NVIDIA? אני לא צריך משהו מטורף כי סתם יהיה לי צוואר בקבוק אז משהו עם אותם ביצועים או טיפה יותר עד 600 שקלים בערך.. תודה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. Started by liransason,

ברשותי מחשב קצת ישן עם מעבד e6320 dual core, לוח אם Intel 946GZ עם pci express רגיל (לא 2.0), ברצוני לשים לו כרטיס מסך gigabyte gt610 1gb ddr3, האם הלוח אם יקבל את הכרטיס מסך כי הוא תומך ב pcie 2.0 והלוח אם שלי תומך נדמה לי ב 1.0?

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  18. Started by Wairth,

שלום לכולם. יש לי מחשב יחסית ישן שאני רוצה לשדרג לו את כרטיס המסך (המאוור הפסיק לעבוד והמחשב מתחיל להתחמם). האם תוכלו לעזור לי בהמלצה לכרטיס מסך שמתאים ללוח האם בהתאם למפרט שיש לי (כמובן שאני מודע לזה שצריך לשדרג את כל המחשב - אבל נכון להיום מעוניין לחסוף בעלויות) יש לי : מעבד - I5-760 לוח אם P55-UD3L של ג'יגבייט. סוקט LGA1156 וכרטיס מסך GTX - 470 מודה מראש למייעצים. תומר.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  19. Started by אדי44,

שלום ברשותי מחשב ישן הכולל: לוח אם ASUS P4P800 וכרטיס nvidia GV-N52128D כרטיס המסך התחיל לעשות בעיות ואני מעוניין להחליפו.לפי הניירת הלוח תומך בכרטיס 1.5V AGP 8X ממה שנמכר היום בשוק ,איזה כרטיס יכול להתאים ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום יש לי מחשב ישן שלא נמצא בשימוש כרגע המפרט שלו הוא: intel pentium 4 631 3.0Ghz MB: Gigabyte GA-8I945P-G http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1906 1G RAM GPU: Gigabyte GeForce 6600 ספק של HEC 475W אני לא זוכר גם ספציפי הכרטיס הנל לא תומך בהאצת חומרה עבור ניגון סרטים ולכן אני מעוניין לרכוש אחד שכן מהסיבה שכשאר אני מנגן סרט ישנה framdrop בסצנות עמוסות משיטוט באנינרנט ראיתי ש HD5450 עושה את העבודה דיי טוב.. עכשיו לפני שאני הולך לקנות את הכרטיס אני רוצה לאמת עם אנשים שיש להם מפרט דומה עם כרטיס מסך מקביל לזה שמצליחים להריץ 720p בצורה טובה אני בגדש על 720 מפני שה TV היא HDR

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  21. שלום, אז הכותרת אומרת הכול רק הוסיף מספר פרטים. ברשותי מחשב ישן שבגדול עושה את העבודה רק שכרטיס המסך שלו עושה לי לא מעט בעיות המפרת הוא Intel core2 duo cpu E6550 2.33 6Gb ram וכמובן הכרטיס GeForce9800GT אני לא משחק הרבה המשחק היחידי כרגע במחשב זה world of tanks על איזה כרטיס רצוי לקנות שלא יהיה פשוט מדי ולא יקר מדי . תודה!

• 4 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by orninyo,

האם אפשרי להכניס כרטיס מסך למחשב נייד hpשכרגע עובד על on board? הרי גודל המארז של נייד HP עם gforce הוא אותו הגודל של אותו המחשב עם כרטיס מסך on board תודה.

• 10 תגובות
    • 7.7k צפיות
  23. שלום, בדקתי ומצאתי באינטרנט מחשב נייד לגיימינג במחיר מתאים אבל הכרטיס מסך לא טוב כמו שאני רוצה. יש לי תקציב של 1200 ₪ לקניית כרטיס מסך שיתאים למחשב (ללוח האם ועוד כמה פרטים שיכולים לקבוע ואני לא מודע אליהם) אשמח להמצלות לכרטיסי מסך שיתאימו למחשב. המחשב: https://www.amazon.co.uk/dp/B015Q297M8/ref=asc_df_B015Q297M838105046/?tag=hawk-future-21&creative=22374&creativeASIN=B015Q297M8&linkCode=df0&ascsubtag=hawk-1362648217-21 תודה מראש, אביתר

24. Started by רועי28,

שלום, יש לי מחשב די טוב עם מעבד מצוין: Intel® Core i7-3770T CPU @ 2.50GHz 8.2 ram כרטיס קול: Realtek High Definition Audio אבל כרטיס המסך יכול להרוס למפרט את המחשב: AMD Radeon HD HD7850M לא שהוא כזה גרוע אבל ב- can you run it במקום לעבור את הרקומנדד הוא בקושי עובר את המינימום. אז בקיצור משהו יכול להביא לי כרטיס מסך יותר טוב שיתמוך במחשב?(עד 1500 שקל)(המחשב הוא מחשב נייח אבל זה מחשב של מסך מגע לא מאק של סמסונג).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי מחשב ישן יחסית בן 2.5 שנים מעבד אינטל E2220 D.CORE כרטיס מסך GF 8500GT 512MB PCIE לוח אם MSI P6NGM-FD 775 1GLAN זכרון פנימי 2GB 800 MHZ מעוניין להחליף כרטיס מסך לחזק יותר האם הסדרה של 5750 או החדשים יותר (סדרת ה-6) יתאימו למחשב כנ"ל כרטיס נוכחי כבר לא עומד במשחקים החדשים והוא נתקע

• 1 תגובה
    • 838 צפיות

דיונים חדשים בפורומים