עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3539&p=7 ישבתי היום וקראתי את ההשוואה באננדטק בין ה 4890 ל GTX275 אשר במהלכה מעלה הסוקר שאלה שנידונה בסקירות ובפורומים רבות - האם ה PhysX הוא באמת יתרון מהותי והאם הוא מה שאמור להטות את ההחלטה בין שני הכרטיסים? להזכירכם, נווידיה "הענישה" סוקרים שלא הללו ושיבחו את נפלאות ה PhysX בכך שהפסיקה לשלוח להם מוצרים לסקירות - בעיניי זו התנהלות ניבזית ביותר שבאופן אוטומטית מכניסה את החברה לרשימה שחורה של התנהלות בזויה. מי שזוכר, כשיצא ה 4870 אננדטק המליצו עליו בחום למרות ה"מחסור" ב PhysX והיום, כשנה אחרי יציאת הכרטיס בודק הסוקר האם ההמלצה שלהם עמדה במבחן הזמן. אז אם גם אתם שאלתם את עצמכם את השאלה הזו - המאמר הבא יתן לכם מידע רב בנושא…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DanielHatuka,

שלום, קניתי כרטיס מסך Radeon HD4670 512mb DDR3 של חברת connect3D לפני בערך שנה. לאחרונה התחילו הבעיות בכרטיס אשר עדיין נמצא במסגרת אחריות עד 2012. שלחתי את הכרטיס לבדיקה אצל החברה שלא טרחה להודיע לי שהוא באמת נמצא לא תקין. אחרי שהתקשרתי לשאול מה קורה נאמר לי שהכרטיס נשלח ליצרן לבדיקה בחו"ל ונמצא כלא תקין. הציעו בחברה לתת לי את כרטיס המסך Geforce 9600 512mb של חברת twintech כתחליף לכרטיס הקודם. בחברה טוענים שהכרטיס שהציעו עולה ברמתו על כרטיס ה Radeon וביצועי יותר טובים. מבדיקה שעשיתי נראה כי מחירי שני הכרטיסים דומים מאוד, ביקשתי מהחברה לקבל כרטיס כמו הRadeon שלי ונאמר לי שהכרטיס כבר לא למכירה. האם באמת הכרטיס שמציעים טוב יותר מזה שהתקלקל? אשמח לשמוע את דעתכם ואולי אם יש ל…

3. Started by miim17,

יש לי כרטיס מסך 4440MX של צינאטק המאוור שעל הכרטיס לא עובד כל הזמן ( או בכלל). יכול להיות שהוא הלך והכרטיס עדיין עובד בסדר? או שהוא עובד ע"פ חיישן או משהוא. ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  4. Started by roiv11,

ככה, אני מתכנן לקנות מחשב חדש, מסך - 2253BW של סמסונג. וההתלבטות היא אם לקנות צמד כרטיסי מסך של gtx 460 (כדאי 700mb או 1gb?) לבין כרטיס מסך אחד מדגם 5870 (או שכדאי 5850?) ועוד כמה שנים שמערכת תיהיה פחות חזקה והמחירים ירדו לשדרג בעוד אחד , כמובן שאם אעשה את זה אקח בחשבון שעלי להשקיע בספק חזק. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 968 צפיות
  5. Started by Galit17,

הוא my bus interface is pci-e 3.0 x 16

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. CONNECT3D Radeon® X1900 XT 512MB GDDRIII with DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 או SAPPHIRE RADEON X1900XT 512MB VIVO PCI-E http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4758 חייב דעה...אני לא יודע מה לעשות....

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  7. http://www.theinquirer.net/?article=23571 http://www.theinquirer.net/?article=23570 http://www.theinquirer.net/?article=23569 שימו לב לכרטיס המאסטר, אין לי יציאת S-Video והחיבור DVI השני נראה קצת מוזר, כמו כן שימו לב לדונגל שיסנכרון את שני הכרטיסים. עוד פרט מעניין הוא שהCrossfire יהיה יעיל מהSLI, ובצאתו יהיו 2 ערכות שבבים שיתמכו בו, אחת לAMD ואחת לאינטל. כמו כן יצאו כמה סדרות של כרטיסי Crossfire שהם בעצם יהיו כרטיסי המאסטר: RX850XT Crossfire Edition שיפעל עם הX850P, X850XT וX850XT-PE בתמחור של 549$. RX800XL 128MB וRX800XL 256MB שיפעלו עם הX800XT, X800XT-PE, X800P וX800XL בתמחור של 299$ ל256MB ו249$ ל128MB. כולם בממשק PCI-E כמובן. כמעט בטוח שהCrossfire תוכרז ותושק מחר ב…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by free_me_0,

השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm

9. Started by swisaman,

היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  10. Started by shibie,

שלום חברה, אני מחפש את הכרטיס מסך הכי טוב למשחקים בתקציב של 1600שח, אפשר לחרוג מהתקציב. תודה רבה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  11. Started by Doji,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בחודשים הקרובים (עם מעבד קונרו E6600) ומתלבט בקשר לכרטיס מסך. הייתי רוצה לקנות את כרטיס המסך ATi Radeon X1900XT, אבל מחירים של 2200 ש"ח נראים לי מוגזמים, בייחוד כשחושבים על כך שבעוד שנה צפוי לצאת הדור החדש של x10. האם מחירי ה- x1900xt צפויים לרדת בחודש חודשיים הקרובים? האם צפויה איזו השקה חדשה אטרקטיבית שתגרום לירידת המחיר של ה- x1900xt? ( :s05: אם לא כנראה שאסתפק ב- X1800GTO)

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by boomertm,

שלום.. קניתי את הכרטיס ישר כשהוא יצא בחו"ל והאחריות הייתה מוגבלת לשנה ולא לכל היים כמו שEVGA מספקת לפני כחודשיים, כשהחלפתי הכל חוץ מהכרטיס מסך (I7 לוח אם זכרונות וספק) הוא התחיל להוציא לי שגיאה בכל משחק שאני משחק (GRAPHIC DRIVER STOPPED WORKING) הקטע הוא שכשאני מעיל את הBENCH של 3DMAX הוא עובר אותו כמו כלום בלי שום שגיאות.. אבל משחק (לא משנה איזה גם STARRAFT 2 וגם DIABLO2) הוא ישר מוציא לי את השגיאה.. בשיחה מאוווווד ארוכה עם נציגים של EVGA הגענו להסכמה שאני אשלם על המשלוח והם יחליפו לי חד פעמי את הכרטיס לאחד חדש(מתוקן) הבעיה היא שהפלסטיק שמכסה את הכרטיס עצמו קצת שבור וזה מבטל את כל העיסקה... אז אני אגש לעניין- יש מישהו שיכול למכור לי או להשכיר לי תמורת כסף את הפלסטיק …

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. באירוע מיוחד שמקיימת NVIDIA בכנס DreamHack היא חושפת את כרטיס המסך החדש שלה:"המלך". בואו להכיר את ה-Geforce GTX 1080 קראתם נכון. מנכ"ל NVIDIA מתרגש להציג את מה שהוא מגדיר כקפיצה טכנולוגית אדירה. על כרטיס המסך הזה כברשמענו רבות, וכעת הגיע הזמן הפריח את השמועות ולהגיע לעובדות. בכנס DreamHack המתקיים כעת באוסטין, טקסס, פותחת NVIDIA סדרה חדשה של כרטיסי מסך. Geforce GTX 1080 – המלך החדש של NVIDIA המוביל החדש של NVIDIA מגיע תחת השם הצפוי GTX 1080. מדובר בשם קצת בעייתי, ויש שטוענים שהוא מעלה אסוציאציה שלילית של רזולוציית FullHD 1080P, הנחשבת לסטנדרטית ונמוכה למדי כשמדברים על חומרת מחשבים מתקדמת בשנת 2016. עם זאת, בחרת NVIDIA לדבוק בשם זה. הכרטיס …

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  14. משחקים או מתכננים לשחק ב-Doom החדש? כדאי שתוודאו שהתקנתם את הדרייבר העדכני מיצרנית הליבה הגראפית שלכם הכינו מחשבכם לקיץ: אנחנו נכנסים לתקופה עם לא מעט השקות של כותרים חדשים ומעניינים בעולם המחשבים האישיים, ובכדי לוודא שאתם ממצים את הפוטנציאל של החומרה שבבעלותכם – כדאי תמיד להיות עם היד על הדופק, ולעקוב אחרי העדכונים למנהלי ההתקן של כרטיסי המסך, מבית NVIDIA או מבית AMD בהתאם לרכיבים שבידכם. אנחנו כאן כדי לסייע. עבור אלו שמחזיקים בכרטיס מסך מבית NVIDIA, כדאי להכיר את 365.19 של הדרייבר, שהושקה לפני קצת פחות משבוע ואמורה לספק ביצועים אופטימליים ב-Doom החדש והפופולרי עד מאוד, במשחק הפעולה החדשHomefront: The Revolution שהושק רשמית אתמול (ובינתיים זוכה לביקורות לא ממש …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by dirk,

האם זה נכון שמסכים שטוחים לא מריצים טוב משחקים ודברים מסויימים כמו מסך רגיל? או שזהו רק מיתוס??? תודהכ חברים...

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  16. יש לי AMD HD7950 ואני מתכוון לעבור לNVIDIA GTX960 בגלל תמיכה ב4K 4:4:4 שכרגע הAMD תומך ב4:4:2. אם אני אשאיר את כרטיס המסך הישן בסלוט תהיה לזה תרומה כלשהי?

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  17. אני רוצה לקנות כרטיס מסך כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות ( שרוב הסיכויים יתמוך ב- PCI Express ), ראיתי באתר זיגזג 2000 את Gigabyte 6600 256mb DDR - TV OUT/DVI - PCX - Bulk במחיר 722.... בעוד שכרטיסים של 6600GT עם 128 מגה עולים בסביבות האלף. השאלה היא אם עדיף דגם חדש יותר עם פחות זכרון או דגם ישן עם פי 2 זכרון... ובנוסף לתשובתכם אשמח לדעת איזה יצרן כרטיס אתם ממליצים... תודה...

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. חברים יקרים ומלומדים! יודע שהכרטיס הזה הוא לא המילה האחרונה = קניתי אותו לפני שנה אבל בכל זאת ....למה אני לא מצליח לרוץ עם מישחק היטמן חלק? הורדתי את כל הפרמטרים של איכות הגרפיקה במשחק למינימום! עידכנתי את הדרייברים אני סוגר את כל התוכנות ואת האינטרנט = הכל והמשחק ממש ממש מקרטע....כאילו בהילוך איטי אגב יש לי מחשב P4 1.7G ....עם 512 זיכרון לפי כל הקריטריונים של המשחק זה צריך לעבוד....אז מה קורה כאן? יש תוכנות שיכולות להאיץ את הכרטיס או אולי משהוא לא מוגדר אצלי טוב? תודה מראש! לעוזרים

19. ויש עוד הרבה כאלה כמו: LE GT TDH TD TC GTX SE XT מה כל אחד מהם מסמל? והאם יש עוד כאלה פרט למה שכתבתי?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by junkkiller,

שלום יש לי את הX1900XT ורציתי לשאול האם הוא בכלל לא יתמוך ב DX10 ומה תהיה ההשלכה של אי התמיכה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. שלום רב נכון לא מזמן יצא סדרת ה X1950 לATI ולנוידיה יצא את 7950, עוד לפני זה יצא לATI את 1900 ולנוידיה את 7900 אז שאילתי היא כזאת למה לדגמים של ATI ו NVIDIA המיספור דומה חוץ מהמספר הראשון של כל דגם? למשל 7600-1600 7800-1800 1900-7900 וכו' הם עושים את זה כדי להראות שהדגמים הם מקבילים? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  22. הכרטיס מסך 7600GT יפעיל חלק משחקים כמו ניד פור ספיד וGTA ?

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDIN UNLEASHED המחשב עושה לי פתאום RESET למה?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by dentfull,

כחלק מהמחשב החדש שאני בונה, אני גם מעוניין להכניס פנימה 2900XT. השאלה שלי היא האם הבעיה הכרטיס היא של דרייברים כמו עם ה-6800 בתחילת דרכו או שזה פשוט כרטיס שתוכנן גרוע כמו סדרת FX? והאם שווה לקנות אחד עכשיו ואז כשהגרסה המרועננת יוצאת לחבר את שני הכרטיסים כשהישן מתעסק עם הphysics והחדש עם הגרפיקה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. תודה לכל המשיב/ים מה בעצם ההבדל בין שני סוגי הכרטיסים כי אני מעוניין לקנות אחד חדש יש לי GEFORCE 4 440MX ישן שלא תומך במשחק היחיד שאני משחק שהוא SPLINTER CELL השניים האחרונים תיבת פנדורה ותיאוריית הכאוס. הבנתי לבד שאני אמור לשדרג את הזיכרון שלי ל 512 נשאר רק דבר אחד זה הכרטיס איך אני אמור לדעת מה מתאים למחשב שלי שהוא Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHz וכמו כן מי יכול להמליץ על אחד שיספיק בסה"כ להריץ את המשחק הזה.

• 8 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.