כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כרגע מתכןון לחדש את המחשב, מעבד הולך להיות i3 4160 וכרגע אלך על 4 גיגה ראם. הכרטיס שלי הוא hd 5750 512 mb, אני לא יכול להגיד שאני גיימר כבד, משחק בעיקר משחקים תחרותיים כמו לול שלא דורשים מחשב חזק, אבל לא הייתי מתנגד להיות יכול להפעיל את הדראגון אייג' החדש לדוגמה. השאלה היא אם בתקציב של גג גג 600 שקל, אפשר לקנות כרטיס שיציג ששדרוג ממשמעותי שיהיה שווה את זה, או שעדיף לחכות שנה שנתיים. יש לציין ששהספק הוא 400 וואט לא גנרי ככה שאולי גם ידרש שדרוג.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס שלי 7800GT הלך לעולמו השבוע. אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של עד 500 ש"ח למפרט: AMD 3200 ASUS A8NE S939 1 GB זיכרון המחשב הזה ישמש לסרטי HD 720P ומשחקים כמו פיפא ודינר דש....חחחח זה לאחותי. איזה כרטיס מומלץ בתקציב הזה,חשוב מאוד ניגון סרטי 720P חלק כי הוא מתחבר לLCD 32 אינץ' HD READY. תודה.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המערכת שלי תהיה יציבה עם R9 ולא תהיה שום בעיה לשים אותו 2.4GHZ Q6600 G0 P35-DS3L 4GB DDR2 800MHZ CORSAIR 400W קירור THERMALTAKE מארז NZXT Apollo לא יודע אם שכחתי משהו נוסף, מקווה שלא תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב מ TMS לפני כחודש שכלל 8800GTS, האם ישנה אפשרות להחזיר את הכרטיס לחנות ולשדרג ל 8800GT ? הכרטיס עלה (ועדיין עולה) 1570 שח, ואילו ה GT עולה 1450. האם נהוג לעשות דברים כאלו ? האם זה אפשרי? אם דרושה תוספת כספית זה בסדר מבחינתי
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב פנטיום 4 3 גיגהרץ 2 גיגה זכרון רדאון 9600 עם ויסטה אולטימט שרץ לי ממש מעל ומעבר אפילו במשחקים לא הכי חדשים רציתי לדעת אם שווה לי להחליף את הכרטיס מסך ל 7600GT של גיגהבייט 128 ביט עם 256 מגה זכרון ב 350 שח לחדש
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום, שוקל להחליף את הכרטיס המתיישן שלי. השאלה העיקרית שלי היא האם שאר המחשב יעמוד בכך ולא יהיה צוואר בקבוק. אם יהיה צוואר בקבוק , מה הוא הכרטיס המקסימלי שהמחשב יוכל להכיל ללא צוואר בקבוק ? מפרט מחשב: mobo: Gigabyte GA-Z170X-Gaming 7 cpu: Intel i7-6700K ram: Samsung DDR4 32GB 2133Mhz display card: Gigabyte GTX970 G1 GAMING HD:Samsung SSD EVO 850 250GB LG DVDRW X24 SATA Fractal Design Define R5 Black Fractal Design Water Cooling Kelvin S36 FSP Aurum PRO 1000W screen: dell u2414h 1920*1080 המטרה היא כמובן לעבור לרזולציית 4K גם בשימוש רגיל וגם במשחקים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יכול להיות שתיפול בידי ההזדמנות להחליף את ה 9800XT שלי בכרטיס מסוג 6600GT כנראה ללא תמורה. האם שווה לי בכלל לעשות את ההחלפה הזאת כי ההבדלים בין שני הכרטיסים האלה לא כל כך גדולים. מה דעתכם, הכרטיס 6600GT הוא מתוצרת גיגהבייט עם קירור פסיבי.
-
- 28 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, הייתי רוצה להתייעץ בנוגע לכרטיס המסך שלי. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב לפני פחות משנה, מסוג X1950XT שבק חיים. לקחתי אותו למעבדה של אייבורי והם אמרו בטלפון שיחליפו אותו ל-RX1950XT. סבבה. כשבאתי לקחת את המחשב, התברר שהם שמו בסוף X1950PRO, ואמרו לי שזה כרטיס טוב יותר. חזרתי הביתה והתחלתי לחפש השוואות בין שני הכרטיסים, ולפי מה שמצאתי (לינקים מצורפים בהמשך), הכרטיס המקורי שהיה לי היה יותר טוב מה-PRO. שני הכרטיסים דרך אגב הם עם 256 מגה זכרון, ללא OC. האם הדבר באמת כך ואני לא טועה? בשיחה עם השירות לקוחות הם עדיין חושבים שה-PRO יותר טוב כי הם טוענים שהוא יותר יקר (לא נראה לי ככה לפי ZAP). קצת קשה לי לעשות השוואה מדויקת, כי יש הרבה נתונים ואני לא שולט יותר מדי. האם תוכ…
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי ברשותי כרטיס מסך GFORCE4 מעבד 2.4 533BUS , 512 SDRAM אני שוקל להחליף את כרטיס המסך, אני לא גיימר מושבע אבל יוצא לי לשחק פה ושם לאחרונה שיחקתי ב-NBA2005 והייתי צריך להוריד את איכות התמונה כדי שהמשחק לא ייתקע LARRY החדש בכלל לא עבד לי... אז החלטתי להחליף כרטיס מסך, אך אני לא מתכוון להשקיע יותר מ-700-800 שקל השאלה שלי, אם יש בכלל כרטיסי מסך שיתנו לי ביצועים טובים יותר, ואם במחיר הזה, שווה ההחלפה או ששווה לי לחכות בינתיים, להורדת מחירים משמעותית, או עד שאני אחליף למחשב יותר חדש... תודה...
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום, חשבתי להחליף את ה- GTX 260 216SP שלי ב- HD4890, לאחר שראיתי ב- SkyPC שהוא עולה 640 שקל, אבל עכשיו אני לא מוצא את דף המוצר שם... יש מצב שהוא נגמר? מפה לשם, יש גם איפשהו אותו ב- 720 ש"ח נראה לי, ככה שאם אני מוכר את שלי (נגיע לזה בהמשך) ומוסיף כמה גרושים, אני מקבל כרטיס חזק יותר. השאלה אם זה שווה את כל הבירבורציה הזאת (מכירה, קניה - אולי עם משלוח)... זה שווה את תוספת הביצועים הזו? אני משחק לרוב על FHD עם הגדרות גבוהות וכמה AA שאני יכול, במידה והמשחק LAGGING אני מוריד את ההגדרות עד שהוא רץ חלק - כי אני חייב. ובכמה נראה לכם שאוכל להעיף את הכרטיס? עם אחריות לעוד שנתיים וקצת (חודש-חודשיים) ב- SkyPC.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר חודשים של תקלות מוזרות ומורכבות לאבחון הבנתי שככל הנראה מדובר בכרטיס מסך פגום, כמובן קשה להיות בטוח ב-100 אחוז אבל מדובר בהפעלות מחדש של המחשב באופן בלתי צפוי שמקושרות בד"כ לכרטיס מסך. ההפעלות מחדש מופיעות בכמה מצבים: הפעלת סרטונים באתר YouTube בנגן פלאש ללא ביטול hardware acceleration גורם להפעלה מחדש/החשכה של המסך כמו במצב שינה ללא יכולת לבצע שום פעולה במחשב מלבד כיבוי. הפעלת סרטי HD עם מספר "מפענחים" נפוצים כגון K-Lilte ועוד אחרים בשילוב MPC, גורם לאותה תופעה בדיוק. רק לאחר בדיקת עשרות "מפענחי וידיאו" שונים הצלחתי למצוא אחד בשילוב של של BSplayer שלא גורם למחשב לקרוס. הפעלת משחקים, כגון The Sims 3 גורם לקריסה בסיום טעינה מלאה של המשחק. הטמפ' של המחשב …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. לא מזמן קניתי טלוויזיה 32 אינץ' FULL HD לחדר, חיברתי את המחשב, ושמתי לב שב- 1920X1080 משחקים חדשים לא ממש סוחבים, יש תקיעות קטנות ומעצבנות, וזה לא ממש כיף. העניין הוא שהמחשב ממש לא חדש (הרכבתי אותו ב- 2008), אבל לא בא לי להתעסק עם שדרוג רציני, שמן הסתם יחייב החלפה של לוח אם, מעבד, זכרונות וכרטיס מסך. המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Core 2 Duo E7200 במהירות סטוק 4GB Patriot DDR3 לא זוכר את המהירות ATI HD4850 512MB Gigabyte EP35-DS3R השאלה היא האם החלפה של כרטיס המסך תעזור משמעותית בביצועים. אני מבין שיהיה צוואר בקבוק אבל אם זה יספיק עד סבב הקונסולות הבא אז אני מרוצה. אם כן, איזה כרטיס מומלץ עד 1000 שקל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
החלפת X1950ORO 256(בן 5 חודשים) בHD4850 512 חדש בתוספת 350 שקל, כדי? משתלם? הביצועים יהיה גבוהים בהרבה? מפרט בצד.. תודה
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מחנות שאני מכיר, רדאון 9000 (אני חושב שפרו) ב- 600 שקל, ואני מביא לו את הGeForce 2 mx 400 שלי? תודה, מחכה לתשובה כי זה דיי דחוף..
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום. לפני שאתחיל אני יודע שכולכם תגידו, למה להחליף גוף קירור, לא שווה את ההשקעה, תקנה משהו זול ויותר טוב. אבל בכל זאת אני מעוניין להחליף, (גם יש לי פחות רגשי אשמה להתעסק איתו - כנראה המאוורר שווה יותר מכרטיס המסך והוא עלה לי 50 ). אני מצרף תמונות כפי שראיתי באינטרנט של הציפסט וגוף הקירור. האם אני צריך לנגב את החומר מגוף הקירור ולעשות חדש על הציפסט לבד ? בנוסף, בכרטיס שלי יש לי מעין תוספת של הגנה של ריבוע בקצה שכנראה תפקידו לוודא שגוף הקירור לא יקבל קימור וייגע בחיבורים שם (אם אני אשאיר את החומר הוא יגיע אליו) . ???
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו אני רוצה להחליף דרייבר לכ. מסך הקיצר אני פשוט מתקין אותו או שאני צריך למחוק תדרייבר הקודם? ויש לי תתוכנה Driver Cleaner אז פשוט לפתוח אותה ולמחוק ?או שצריכים לעשות את זה במצב בטוח? הקיצר תסבירו לי פשוט מה לעשות וזהו תתודה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס מסך של ATI. בהחלפת דרייברים לכרטיס מסך, האם עליי להסיר איכשהוא את הדרייבר הקודם, או שההתקנה של החדש תעשה זאת בעצמה ? האם להתקין לאותה ספרייה כמו הדרייבר הקודם ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שמחליפים דרייברים לכרטיס מסך הOC שנמצא איתו מתבטל? ואם כן איך שומרים את הOC לאחר הסרת והתקנת דרייברים חדשים?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס 4850HD כבר כמה שנים עשה את העבודה לגמרי, כל מה שאני צריך זה יציאת HDMI לסרטים בטלוויזיה וכאלה ומשחקים בקטנה, כל מני MINI GAMES כאלה, סטייל PORTAL ב STEAM +- הכרטיס היה ממש אחלה, רק שלאחרונה הוא התחיל לקרטע, אחרי כמה נסיונות החייאה נראה שיומו הגיע אני מחפש כרטיס פחות או יותר באותה הרמה, בלי להשקיע יותר מדי כסף, 300-400 ש"ח פחות או יותר מה מומלץ בטווח מחירים הזה שייתן תמורה הכי טובה שיש? ממש חשובה שיהיה גם HDMI וגם VGA (זה בטח סטנדרט אבל בכל זאת..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על TV-0UT, 128BIT, AGP X8, DVI, CORE500M R9600PRO 128MB DDR ב-160$ של גיגהבייט והאם באמת שווה להחליף את ה 8500 128 שלי כי שמתי לב שהוא פשוט עושה קצת בעיות עם משחקים כגון הנסיך הפרסי פאר קראי וכולה מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מחר אני מקבל את הלידטק 4200 שלי,הזכרונות שבאים איתו הם 4NS שזה קצת גבוה מדי לטעמי... עכשיו,יש לי חבר שנמצא כרגע ביפן ויכול להשיג לי שמונה צ'יפים 2.2NS של סמסונג, "נקיים" לחלוטין,ללא שום PCB או רכיב אחר שמחובר אליהם. עכשיו מה שאני שואל זה האם אפשר להחליף את הזכרונות שיש כרגע על הPCB של הכרטיס לאלו של הסמסונג? (במקרה ויש צורך בדבר יש לי גישה למיקרו מלחם). או שהדבר הזה בלתי אפשרי והכרטיס לא יזהה אותם ואני סתם הורס לי את הכרטיס לחינם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אמא שלי הצליחה לשבור כמה פינים אחרי שניסתה להכניס את המסך בכוח. האם יש אפשרות להחליף כזה כבל? איפה אני יכול לקנות כזה ומה עלותו המשוערת ואיך אני מחליף ביניהם? תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי כבר שתי כרטיסים כאלה (X1900GT)ולשתיהם היו בעיות התחממות גדולות מאוד. אני קראתי באינטרנט שהמקרה של הכרטיס הזה הוא ממש כמו פרסקוט...הם לוקחים יותר מתח ממה שהם צריכים... לכן בעת משחק הכרטיס היה מגיע ל-120+ ואפילו עם קירור מים הגעתי ל-60 מעלות במאמץ. בגלל שקניתי את הכרטיס היבואן CD-LOG אני יכול לקבל זיכוי של 80% על הכרטיס ואז לקנות כרטיס חדש אז הכרטיס עלה 1480 מה שאומר שהזיכוי הוא 1184 מה שאומר שאני מוכן להוסיף עד 300 שח כאילו כרטיס ב-1500 מהיבואן. תמליצו לי על כרטיס טוב ורצוי קריר בתודה שגיא
-
- 64 תגובות
- 3.3k צפיות
-