כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך GEFORCE FX5500 חדש שקניתי לפני שבוע בגלל בעיות שהיו לי וכן החלפתי את הזיכרון RAM שהיה לי. משום מה אני מקבלת הודעת שגיאה שאותה אני מצרפת , לאחר איתחול מחדש אין תיבת דו שיח שמאפשרת להעלות את הנתונים אודות כשל זה אל מייקרוסופט כמו שכתוב בהודעה.וכן לאחר כמה שעות אני מקבלת שוב את ההודעה. אשמח לדעת מה הבעיה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול הורדתי את silent hill 3 ואחרי התקנה של 50 דקות והצפיה למשחק מופיעה לי ההודעה הבאה: This game requires a video card with a minimum of 32MB VRAM and programmable Vertex\Pixel Shader support. יש לי gforce 440 mx 64mb. המשחק לא תומך בכרטיס או שזאת איזושהי בעיה בהגדרות או בdirectx?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי זה שייך לפורום תוכנות או תמיכה אבל נראה לי שפה כמה נתקלו בהודעה דומה,צריך עזרה,התוכנה של ATI פשוט לא עולה לי [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 817 צפיות
-
-
זו ההודעה שאני מקבל בכל הפעלה של התוכנה. המחשב בלי OC. (אף פעם לא היה) הכל בDefault settings. מה בדיוק זה אומר והאם זה באמת מסכן את המחשב כמו שכתוב? רעיונות? פתרונות?
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש. כרטיס גרפי GAINWARD ULTRA/1980PCX GeFoce 6600GT. אין לי תקלות והמחשב פועל היטב. כשאני פותח את הכלי event viewer תחת קטגוריה system' אני מקבל הודעת שגיאה: Event ID 7000 The Cardex service failed to start due to the following error: Cannot create a file when that file already exists. לדעתי השירות CARDEX קשור ל כרטיס הגרפי משום שחברת GAINWARD נקראה בעבר CARDEX. מה זה השירות הזה? מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כבר פירמטתי כמה פעמים עם כמה מערכות הפעלה והוא עדיין לא פועל האם יש דרך לסדר את זה ????????????????????????????
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מפרט למחשב חדש: AMD Athlon 64 X2 4000 + Socket AM2 Box ASUS M2N -E WD1600JS PQI DDR2 1024MB 667MHZ CL5 HEC 6A19B 400W עכשיו... הכרטיס מסך הינו: Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe שאלתי היא... האם בכרטיס כזה שמחירו בשוק נע באיזור ה- 850 ש"ח, ניתן לחסוך למחשב למטרת משחקים בעיקר לילד בגיל 6 שיצטרך תמיכת משחקים ברמה טובה מאוד+ למשך ה-4 שנים הבאות, למחשב Low Cost אשר מחירו גם כך לא אמור לעבור את ה-3000 לא כולל מסך ? הכוונה היא אם אינני מספיק ברור לחסוך בכרטיס המסך עקב ביצועים שלא ינוצלו כנראה, ולבחור כרטיס זול יותר. תודה !
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
חבר שלי רצה שאני ישאל אותכם אם הולכת להיות ירדת מחירים נוספת על הRADEON9700PRO עד העשירי לשישי בערך???(שכחתי איך קוראים לחודש!!! ;Dיולי או יוני?) אני לא מתכוון לארץ אני מתכוון בארצות הברית! תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
המחירים החדשים והתחרותיים עליהם הכריזה חברת NVIDIA לקראת הגעתה של התחרות הגדולה מתחילים לטפטף אל חנויותיה של אמאזון ברחבי הרשת לכתבה
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
- 1 follower
-
-
השימוש הוא כמובן משחקים-בינוניים עד כבדים המפרט הוא P4 2.8Ghz עם ג'יגה ראם וכרגע יש FX5200 תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני כמה זמן הכרטיס מסך שלי החליט שהוא לא מסתובב וניתקע ועשה לי הרבה בעיות אני עובד עם קרוס פייר. אז הכרטיס העליון הפסיק לפעול והיה עובד רק שאני שם אותו בתוכנה של הכרטיס על 100% במאוורר. זה קרה כמה שבועות ליפני פסח עבר פסח וליפני 3 ימים שמתי תכרטיס במעבדה כאילו שמתי אותו הלכתי כי כבר מכירים אותי ממש טוב שמה התקשר אליי יום אחרי ואמר לי מתי שיוצא לך תבוא תיקח. אז היום הלכתי לשמה הוא מביא לי כרטיס מסך ממש ממש גדול אני עושה לו מה זה? הוא עושה לי הכרטיס שלך. בגלל הערכה שיש לי לאנשים האלה אני אומר לו שמע זה לא הכרטיס שלי זה כרטיס יותר טוב עם OC ועולה יותר יקר משלי,אז הוא אמר לי אני שלחתי זה מה שקבלתי הרווחתה מה אכפת לך תהנה. בקיצור הביא לי כרטיס יותר טוב. זה הכרטיס…
-
- 40 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
בדיוק אותו הפנאל של הSamsung 172X. http://www.zone365.com/content/10/102/1 עכשיו השאלה שלי אם יש מה להתלבט בינו ל172T אם המסך הוא בשביל משחקים וסרטים?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקי אז החלטתי סוף סוף אחרי חצי שנה שיכולתי להכין ביצים ונס קפה על הכרטיס מסך שלי לנקות אותו הטמפ' שיא שלו במאמץ היתה 124.4 מעלות צלזיוס .. לא פרנהייט צלזיוס בקיצור עכשיו ניקיתי אותו הוצאתי הכל פירקתי את כל הכרטיס מ10 עד ל0 את הגוף קירור ניקיתי חיברתי הכל הדלקתי את המחשב ומה אני רואה? 46 מעלות! זה עכשיו עולה כי אתם יודעים הוא קצת מתחמם וכו' בכל זאת R580 תמונה: http://img214.imageshack.us/img214/1828/x1900gtzr1.jpg להזכירכם שהטמפ' ה"רגילה" שהיתה לפני שניקיתי היא היתה 76 מעלות וזה רק בלא מאמץ כל היום ד"א .. לפני הניקוי: http://img217.imageshack.us/img217/9211/121gz2.jpg עכשיו אני יכול לשחק במחשב בשקט בלי לדאוג שהכרטיס מסך שלי יעשה לי זיקוקים בחדר חח ועוד מש…
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
תכירו את הטיטאן X של 2016: http://www.guru3d.com/news-story/nvidia-announces-geforce-gtx-titan-x-based-on-gp102-has-gddr5x.html נ.ב *** הכרטיס הזה נשמע מפחיד...
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
https://wccftech.com/amd-arcturus-7nm-next-gen-gpu-revealed/amp/
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי שמפתחת המשחק AC החליטה בצעד די תמוה (שעורר שאלות לגבי לחץ מצד נווידיה לביצוע המהלך) להוריד את התמיכה ב DX10.1 בפאטץ' האחרון ששוחרר, בעלי כרטיסי ATI מסדרות 2XXX ומעלה נשארו ללא משחקים התומכים ב DX10.1. נראה שהמצב הולך להשתנות וכרגע יש לפחות 3 משחקים המפותחים רישמית עם תמיכה ב DX10.1. לכתבה המלאה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=318794
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ATI Radeon X800, X600, X300, and Mobility Radeon X600 officially announced RADEON X600 is positioned as the mainstream base. It features: 4-stage pixel pipeline 2-stage vertex pipeline 500MHz core clock 740MHz memory clock Advanced AA & AF Finally, X300 is meant for inexpensive boards, but is company's first 0.11µm GPU: 4-stage parallel pixel pipeline SMARTSHADER 2.0, DX9 shaders SMOOTHVISION 2.1 16X Anisotropic Filtering, Multisample AA, Color Compression HYPER Z III נראה לא רע בכלל!! X300 בנוי אל 9600 וזה בדוק לפי מה שרשום הוא מן תערובת של 96009500 קרטיד לאתר המעולה:DIGIT-LIFE
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש משהוא שמאוד מעניין אותי, האים ישש לנו, כבני אדם את היכולת להקרין הולוגרמות אם כן באיזו רמה, האים יש לינק לתמונה, איך זה עובד והאים זה נכון שאפשר בטכנולוגיה מסויימת "להרגיש הולוגרמות" כמו בSTAR TREK. תודה. יאיר.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז סופית מכרתי את הכרטיס ששירת אותי נאמנה עד עכשיו ה4850 OC'ed. אני הולך בכל הכח על 4890, התקציב שלי 1700 שח כולל הדמי משלוח. מחפש המלצות לחנויות אמינות שמוכרות את הכרטיס - אני הולך להזמין מחר/מחרותיים לכל היתר. תודה לתומכים.
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין יותר במקרן של Tom's, שפורסמה גם חדשה עליו, בעיקר בגלל שיש לי LCD SVGA של מחשב נייד, כלומר 800 על 600. המחשב הוא פנטיום 1 133 או 166 של טושיבה, 32 מגה זיכרון ש(תתפלאו) אין לי ממש צורך בו. ההבדל הגדול בינו לבין המסך שהשתמשו בו בסקירה הוא שאין לו כניסת D-Sub או DVI, כמו שאין לשום מחשב נייד (או שיש כאל עם? לא חשוב), הוא מקבל את האותות ישר מהמחשב. רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יציג פלט וידאו ממקור אחר ואם אני אתקל בעוד בעיות שלא מפורטות בכתבה וגם לשאול אם מישהו הולך לנסות את המקרן הDIY הזה, כי הוא נראה ממש קל אם אין בעייה למישהו להפרד ממסך LCD (או שניים, אם אתם ודופקים את הראשון)
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
או להשאר איתו איך שהוא? אני יודע שאני קצת מקדים את המאוחר, אבל בכל זאת.... תודה!
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אל תגידו לי להתחיל לעשות כל מיני מודים כי אני לא בקטע של זה... רציתי לדעת כמה ירדו מהביצועים אם אני אוסיך 7800gt ללוח שכאמור לא תומך ב-SLI. בסה"כ כרגע הכרטיס שלי על x8 ולא יורד בכלל הביצועים,אז אם אני אוסיף עוד כרטיס הוא יפעל ב-8 או 16? בכל אופן גם אם הוא יפעל ב-8 זה לא יוריד בכלל מהביצועים,כי גם עכשיו לא יורד כלום. או שהתמיכה ב-sli לא קשורה בכלל לאפיק שבו הכרטיסים עובדים? *עריכה* הבנתי שבכלל אני לא יכול להוסיף כרטיס בלי שאני עושה את המוד... בשביל מה dfi שמו אופציה של SLI בלוח שאי אפשר לחבר 2 כרטיסים... מה הם עושים צחוק??
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-