עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. המחשב בעיקר יפעיל משחקים (גם כבדים) מעבד: Intel Core 2 Duo E8500 Box לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3 זיכרון: G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ עם איזה כ"מ המשחקים יפעלו לי על ההגדרות הכי גבוהות בלי לאגים?

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  2. שלום. בפורים אני מתכנן לקנות מחשב חדש ובניתי כמה מפרטים, ורציתי לדעת מה הכי משלם מבחינת כרטיס המסך, משום שחשבוים לי הביצועים (כמובן להתחבש באפשרות שידרוג בעתיד). A64 +3200 סוקט 939 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 512 g.skill RADEON X800XL TV,DVI 256MB PCI-E A64 +3500 סוקט 939 K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) 6600GT 1GB G.skill A64 + 3000 סוקט 754 DFI lanparty 6800GT 512 G.skill

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  3. Started by Or ei,

המקרר בחדר שלי כל הזמן מנסה "להתניע" (בסןף מצליח) וכשהוא עושה את זה הוא עושה הפרעות בחשמל (במתח) ואני חושד שהוא מעוות לי את המסך הiiyama 454 היקר שלי :-[ כשהוא מנסה להתניע אני שומע ברמקולים רעשים ובטלוויזה ראיתי כל מיני קפיצות קטנות (היא נשרפה ,מוזר האא) אבל כשה קורה על המסך אני לא רואה כלום כשאני עוזב אותו וחוזר (אחרי שהוא במצב stand by) הוא מתעקם לי זז קצת שמאלה צד ימין מתעקם ימינה בעוד שהחלק העליון נשאר ישר ועוד כל מיני כאלה .... (הוא עקום אבל יציב ,לא קמו שטלפון לייד והוא רועד) אמרו לי שזה כנראה המסך אבל אני רוצה להיות בטוח שזה לא המקרר (והמסך לא בעקבות הטלוויזיה שלי) לא משהו שאי אפשר לסדר אבל מעצבן לסדר את זה אחרי כל פעם שאני חוזר למחשב (זה נשאר קבוע עד שהוא עובר…

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  4. Started by ASAFBS2,

שלום , יש לי מחשב מלפני שנתיים והוא מתחיל לקרטע ...(במשחקים חדשים) מכיוון שבזמן הקרוב עומדים לצאת משחקים ממש טובים FARCRY 2 , CALL OF DUTY 5 וכו' אני רוצה שהם יעבדו לי על איכות סבירה (MEDIUM) אני מוכן להשקיע עד 900 ש"ח על שידרוג של הכרטיס מסך זה המחשב שלי עכשיו : כתוב על הספק: HEC-400 TR-TF combined 145 w total output 400 w תתחשבו גם בזה שיש לי מעבד ישן אז אם אני ישים כרטיס מסך של 900 שח שהצוור בקבוק לא ישפיע יותר מדי תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  5. Started by elad-k1,

שלום... יש לי fx5200 ורציתי לדעת איך אני בודק את הטמפרטורה שלו שאני נוגע בו הוא ממש חם! ועל איזה טמפרטורה הוא אמור ליהות? תודה[br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 09:45:07 הורדתי שתי תוכנות ati tool ו everest אבל אני לא מוצא תטמפרטורה איפה היא מוצגת בתוכנה

6. Started by dotans75,

הרכבתי מחשב חדש שתכננתי להעביר לו כרטיס מסך ישן אבל החריץ לא מתאים!!! הכרטיס הישן גם כרטיס AGP. האם יש כמה צורות של חריצים???

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  7. Started by dan1111,

שלום אני מחפש כרטיס מסך (לא משהו חזק מדיי - עיקר השימושים הם כלליים, סרטים ואולי קצת משחקים) האם יש הבדל גדול בין Geforce 7600GS 256MB ל- Geforce 7300GT 256MB? והאם תוספת מחיר של כ-70 שקל בשביל ה-7600GS, שווה את זה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  8. במסגרת העבודה שלי אני מבלה הרבה שעות ביום (לפחות 7 שעות נטו מתוך ה9-10 שאני שם) בצפייה רצופה במוניטור CRT (שאמנם הוא מוניטור מקצועי של SONY אבל עדיין CRT...) עד כמה הקרינה יכולה להזיק? האם כמות כזאת של שעות (וגם בבית אני צופה בטלוויזיה לא מעט ...) יכולה לגרום לי לנזק לטווח ארוך?

• 6 תגובות
    • 871 צפיות
  9. שלום לכולם אתמול קיבלתי את המחשב שקניתי וחיכיתי לו זמן רב. כרטיס המסך שנרכש הוא GTX285 של ג'יגהבייט והמסך הוא T240 של סמסונג. בעת שהרכבתי והפעלתי את המחשב קרתה אצלי בעיה מוזרה מאוד,מקוה שלא. כאשר איתחלתי את המחשב בפעם הראשונה המסך חיפש כל הזמן אות כניסה דיגיטלי,אנלוגי וכו' ולא מצא משום מה. אח"כ חיברתי את המחשב למסך CRT דרך מתאם DVI ושם הכל היה מצוין ראו טוב מאוד. אז חשבתי שאולי המסך T240 לא טוב ולכן קחתי אותו לחבר ושם ראיתי שהמסך בסדר גמור ועובד מצוין. נקודה נוספת חשובה היא כאשר אני מחבר את המחשב לCRT והמחשב דולק הבמצב של וינדוס מופעל ואח"כ אני מחבר ישר את הT240 אז הכל בסדר עד שאני מאתחל את המחשב ושם הכל שוב נופל והמסך מחפש אות שוב ולא עולה כלום. כמו כן לקחתי את המחשב שלי…

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  10. Started by koen1978,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך טוב למשחקים תקציב עד 450 ש"ח

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  11. נתקלתי בכרטיס הבא: geforce 4 mx440 se מה בדיוק ה-SE אומר? והאם הכרטיס נחות בהרבה לעומת אחיו חסר ה- SE ??

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  12. Started by idan182,

השאלה היא כזו לפי רוב כל המבחנים ה5900 מפרק את ה9600 אבל הוא גם עולה יותר ולמי שחשוב אתה גם מקבל עותק של half life איתו ויותר זיכרון ההבדל כולל המשחק הוא בערך 300 שקל עכשיו במשחקים של הדור הבא זאת אומרת בעלי תמיכה מלאה בdirectx9 הבנתי שה9600xt אפילו מעפיל על ה5900 כי הוא יותר מדויק בתמיכה ב directx9(משהו כזה) תתקנו אותי אם אני טועה כי אין לי מושג וזה ממה שקראתי אז השאלה היא למה להשקיע יותר ב5900 ששנהם בכל מקרה יריצו משחקים של היום טוב מאוד וההבדל הוא שה5900 יריץ משחקים עתידיים פחות טוב מה9600 נכון? :-\

• 14 תגובות
    • 871 צפיות
  13. Started by schiwe,

שלום לכל חברי הפורום ראשית זה האשכול הראשון שאני פותח אז בבקשה אם זה לא המקום הנכון אל תכעסו עלי בבקשה (אני בחור רגיש). לאחר המון חיפושים ברשת (גם ב HWZONE) הגעתי למסקנה שאני צריך לרכוש את הכרטיס: "GTX 560 ti" אבל אני ממש לא מבין גדול אז מאוד יכול להיות שזה לא הכרטיס בשבילי ואם כן אז של איזו חברה כדי לי Gigabye, Asus, Sparkle? בכל אופן אילו הם הצרכים שלי: - כרטיס בעל טמפרטורות נמוכות - שקט במיוחד - שיעבוד עם המשחקים החדשים לעוד 3 שנים - רזולוציית מסך של 1080p * חשוב לציין שאני לא גיימר כבד תודה ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  14. Started by ehudm1,

שלום לכולם, לידיעת המתעניינים במפרטים הכוללים כרטיס מסך NVidia 8800: לפני חודשיים רכשתי מחשב הכולל כרטיס כזה לצורך משחקים. מאז אני אוכל מרורים. משחקים כמו Crysis ו Call of Duty, נוטים להגיע למסך קפוא באופן אקראי וזה פשוט מטריף. גם החלפת כרטיס מסך ושימוש בדריברים הכי עדכניים לא עזרו. (ניסיתי גם גרסאות בטא של דריברים). אהוד

• 10 תגובות
    • 871 צפיות
  15. Started by Ruxies,

אז ככה, אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מבולבל, קראתי המון כתבות על הradeon 4870 ואני תיכננתי לקנות את הgforce 260gtx אך המון אנשים אומרים שהradeon 4870 יותר טוב, יותר זול. אבל גם המון אומרים שהם מקבלים בו שגיאות, כל אחד משהו אחר ואני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות. אני אשמח להצעות ודוגמאות של גרפים או כל מיני דברים אחרים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 871 צפיות
  16. Started by Ghtm,

קראתי בכתבה על ממיר ה DDR ל DDR2 שקיים כזה ממיר, קיים? אם כן מישהו יכול להגיד לי איפה יש?

17. Started by asili,

קבלתי לפני כ שבועיים את המסך המדובר אני מאוד מרוצה ממנו אבל יש בעיה אחת שמפריעה לי ואני לא מצליח לפתור אותה בעזרת ההגדרות של המסך והיא בעיית הגאומטריה ועכשיו אני אסביר את עצמי אני רואה שהתמונה לא מתלבשת על כל המסך והקווים עקומים כלומר הגאומטריה לא מושלמת אני יודע שלמסך הזה יש גאומטריה מושלמת ואני רוצה להגיע לשלמות הזו רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לבצע תיקון גאומטריה אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  18. Started by Inzagi,

כשכתוב את זה על כרטיס מסך, זה פוגע בביצועים שלו על WINDOWS XP? זה בכלל יכול לעלות על XP? תודה.

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by darkman,

אז ככה אני מתכוון להוציא 1000 שקל על כרטיס מסך ואני מתכוון לחרוש טוב טוב לפני שאני מוציא ת 1000 שקל האילו אז ככה אני גולש ביחסית הרבה אתרים להשוות מחירים ואני לא מבין איפה 3 שנים אחריות?! מה קרה לזה@$^%?$^(אשמח אם כמה נקבל מכמה חנויות הסבר קטן.) למה מגיע לי רק שנה אחת למה?! עכשיו ההתלבטות הכי גדולה שלי זה האם לקנות כרטיס אם שנה אחת של אחריות? אני לא יודע אם זה משתלם? כי אם אחרי 366 ימים הוא יחלט להתפגר הלכו 1000 שקל? הכרטיסים שיש על הכוונת הם GF 5900/R9800 עכשיו כל האילו עם המחירים הטובים הם רק שנה אחריות ואני לא יודע האם זה שווה קניה אני זקוק ליעוץ והאם הגירסה הזאת שווה קניה https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=2244

• 13 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by bigman84,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך בטווח של 900 - 1200 שקל. (PCI express) כמובן. חשבתי על Radeon x1600pro 512MG שעולה בסביבות ה-1000. יש הצעות טובות יותר לנצל את הכסף? תודה.

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  21. שלום לכולם אני יודע שה HD5870 הוא כרטיס ישן אבל הוא אחד החזקים ואני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב(500 שקל)ורציתי לדעת אם הוא יתאים למחשב שלי(והאם יווצר צוואר בקבוק או שהוא יתאים) כי המחשב שלי כבר דיי ישן ומצד שני אני יכול להביא HD6850 שהוא יותר חדיש אבל פחות חזק ב 100 שקל פחות (שזה אומר שהוא עולה 400 שקל) המפרט שלי הוא כזה מעבד E8500 4 GB ראם 500GB הארד דיסק לוח אם MSI NEO P45 ספק כוח כרגע יש לי 450W של IC POWER אבל בגלל שראיתי שהכרטיס HD5870 צריך לפחות 500W אני ייקח מחבר שלי את הספק 500W שלו שימושים עיקריים משחקים סרטי תלת מימד (כי המחשב מחובר לטלויזיה תלת מימד) סרטי FULL HD מה אתם אומרים איזה מהם יותר מתאים לי ועל איזה מהם אתם ממליצים והאם שווה להוסיף את ה 100 שקל כדיי…

• 5 תגובות
    • 871 צפיות
  22. האם אפשר לחבר 2 מסכים בו זמנית ליציאה OB וליציאה של הכרטיס החיצוני(PCI,AGP)? לא מצאתי תשובה מתאימה ב-FAQ.

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  23. Started by EMAN,

לפני כמה זמן התקנתי את QUAKE 4 (שוב) ושמתי לב שהכרטיס שלי לא סוחב באופן קשה למרות שפעם הכל היה מעולה.. אותו סיפור היה עם F.E.A.R , SAN ANDREAS, RIDDICK וכל מיני דמואים של משחקים פשוטים. הכרטיס שלי הוא GEFORCE 6600 לא כרטיס מדהים אבל הוא תמיד היה סוחב את המשחקים על הגדרות בינוניות בצורה טובה. המשחק האחרון שבו ניסיתי לשחק היה RAINBOW SIX VEGAS ובקושי הצלחתי להפעיל אותו כאשר לחברי עם כרטיס דומה עבד בסדר. אני חייב לציין שבתקופת המשחקים האלו משחק אחד כן עבד : RAINBOW SIX LOCKDOWN ככה שלא כל המשחקים הלכו. תעזרו לי בבקשה לאתר את הבעיה. הכרטיס בן שנה וחצי. תודה

• 12 תגובות
    • 871 צפיות
  24. היי, יש לי כרגע MSI 8800GTS640MB שמתחמם יותר מידי (90 מעלות) אני שוקל להחליף אותו בHD4770 החדש יש מסך DELL 24 Q6600 2GB OCZ1066 OCZ 600W מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  25. שלום, הכרטיס מסך שאני מעוניין לקנות: Zotac GTX 260 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=207&Itemid=305 במחיר 860 ש"ח יעבוד טוב במשחקים כגון Far Cry 2 ו- GTA IV? כלומר על גראפיקה מלאה? ברזולוצייה 1280*1024 ויהיה ניתן לחבר אותו ללוח אם שלי?מפרט של המחשב: לוח אם Gigabyte GA-M61SME-S2 מעבד AMD Athlon 64 x2 Dual-Core +3600 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz לא זוכר ספק כוח צג Samsung T220P 22'' תודה..

• 12 תגובות
    • 871 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.