כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש כפול ליבה ל7800GTX..יש כרטיסים נמוכים יותר שהם כפולי ליבה..ואם כן האם יש להם איזה יתרון על כרטיסים שהם חד ליבה באותו המחיר?
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן ממה שהבנתי זה לא כזה משנה לי איזה כרטיס כי רק לגימרים זה ממש חשוב אני גם בטח שלא מחפשת לקנות אחד ב 1000 שקל אבל לא רוצה משהו פושטי שיתקלקל גם נורא מהר אשמח לשמוע המלצות. תודה רבההה
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כשאני משחק BF3 הטמפרטורה של הכרטיס עולה ל65-70, זה הגיוני? לא ביצעתי OC, זה עם הגדרות סטוק.. תודה.
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ראשית,אני לא ממליץ לכם לפעול על פי כל מה שהתא'רד הזה הולך להציע על אחריותכם בלבד. מי שמעונין שיוריד את הגירסה החדשה של תוכנת RIVA http://downloads.guru3d.com/download.php?det=163#download בגירסה החדשה יש אפשרות לבצע OC ל shader clock גם בגירסאות הקודמות זה קיים רק שהפעם האופציה הזו מלוטשת יותר כדאי לבחון כאן את ההשפעה: http://www.legionhardware.com/document.php?id=687&p=0 ובכלל,לכל מי שניסה את הבטא של קרייסיס אולי יוכל להעיד שהשיפור קיים
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ומתלבט קשות בקשר לכרטיס מסך. עד עכשיו לא שיחקתי הרבה, אבל עכשיו עם המחשב החדש אני רוצה להתחיל, ככה שמצד אחד אני רוצה כרטיס מסך טוב, אבל מצד שני מפחד לשפוך המון כסף על כרטיס מסך ובסוף לא לשחק. אני כבר סגור על כל הרכיבים במחשב חוץ מכרטיס המסך, שהוא סך הכל הרכיב הכי יקר, ואני פשוט לא יודע מה לקחת - כי פשוט כל אחד ממליץ על דבר אחר. אני מתלבט בין: GeForce 8600 GT CONNECT3D Radeon X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I ב-1000K שאני רואה שפה בפורום מאוד מתלהבים ממנו, אם בכלל עוד נשארו כאלה LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ב-1580 ש"ח ה-8600 GT הוא מצד אחד גם זול וגם תומך ב-DX10, מצד שני הבנתי שהוא די חלש ולא יחזיק אף משחק DX10 כמו שצריך. ה-X1950 ממש תו…
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, אני חיברתי את המחשב לטלויזיה והכל פועל טוב, כמובן עד הרגע שאני מפעיל סרט. במקרה הזה אני רואה את הסרט על המסך של המחשב נייד ועל הטלויזיה אני רואה ריבוע שחור. בזמנו התקנתי מקודד מסויים ( klm codec103) וזה עבד, אבל מאז פירמטתי את המחשב ואני לא יודע איך להתקין את המקודד. אני אודה לכם מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא...
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אהלן חברה ברשותי מחשב עם 9600XT. כרטיס שעושה את העבודה היטב: סרטים ומשחקים. רקע קודם במיחשוב: טכנאי רשת בחברת הייטק. לפני כחודש עשיתי פורמאט למחשב. כהרגלי אחרי פירמוט אני מוריד את הדריברים הכי מעודכנים של כל ההתקנים. וכמובן הורדתי את קטליסט 6.1. לאחר כמה באגים שנתקלי בCONTROL CENTER שלהם. באגים מאוד מרגיזים בתצוגה כפולה על המסך ועל הטלוויזיה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=167924.0 לאחר עזרתו העדיבה של ASSAFILES הגדרתי תצוגה כופלה. למרות שהייתי רוצה את המעבר הפשוט והנוח החלטתי להשאיר את המצב כמו שהוא. כשבוע לאחר מכן התחילו תקלות, אם אמא של התקלות . באמצע צפייה בסדרות האהובות אליי (LOST,24,PRISON BRAKE) התחלתי לקבל ריסטארטים של המחשב. לא נילחצתי וביט…
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
נשבר לי שלושה פינים של הכבל של המסך והמסך לא עובד.יש דרך לסדר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
פרטי מערכת ספק 400W לוח אם P45D3 NEO-F MSI מעבד ארבע ליבות Q9550 זיכרון 4G DDR3 1333MHZ איזה כרטיס מסך עד 700 שח יתן לי את הביצועים הכי טובים במשחקים ועם איזו מערכת הפעלה הכי כדאי להפעיל את המערכת XP או VISTA 32 BIT או 64 BIT תודה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE בעיקר למשחק FLIGHT SIMULATOR 2004. אני לא רוצה להשקיע 3000 ש"ח בכרטיס מסך הכי טוב, אבל אני מחפש את הכרטיס שיתן לי את הביצועים הטובים ביותר. אין לי תקציב מוגדר אז תקבעו אתם איזה כרטיס יתן לי הכי הרבה ביצועים במחיר משתלם. כלומר, האם אני אראה איזשהו שיפור במשחק אם אני אקח X800 במקום 6600 GT? האם הוא יהיה משמעותי?
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
השאלה היא כזו לפי רוב כל המבחנים ה5900 מפרק את ה9600 אבל הוא גם עולה יותר ולמי שחשוב אתה גם מקבל עותק של half life איתו ויותר זיכרון ההבדל כולל המשחק הוא בערך 300 שקל עכשיו במשחקים של הדור הבא זאת אומרת בעלי תמיכה מלאה בdirectx9 הבנתי שה9600xt אפילו מעפיל על ה5900 כי הוא יותר מדויק בתמיכה ב directx9(משהו כזה) תתקנו אותי אם אני טועה כי אין לי מושג וזה ממה שקראתי אז השאלה היא למה להשקיע יותר ב5900 ששנהם בכל מקרה יריצו משחקים של היום טוב מאוד וההבדל הוא שה5900 יריץ משחקים עתידיים פחות טוב מה9600 נכון? :-\
-
- 14 תגובות
- 859 צפיות
-
-
-
מעבד Q6600-OC 3GHZ זיכרון RAM 6GB ספק כוח CORSAIR 520W הכרטיס הקיים הוא 250GTS כנראה יוחלף ב HD7950 השאלה היא האם כדאי להשקיע במחשב הזה? והאם המחשב ינצל את הכרטיס ללא צוואר בקבוק?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
האם יכול להריץ משחקים עם open gl? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב אז אני מחפש לקנות 6800 ואני לא יודע איזה דגם ... בעקרון חשבתי על הדגם הזה Leadtek Geforce FX6800 128 mb Retail A400TDH [A400TDH] זה AGP ו-256 ביט ( אני צריך AGP :< ) הכרטיס עולה 1600 שקל , ורציתי לדעת עם יש דגם של ה 6800NU שהוא שווה יותר מהדגם הזה ? * צריך שתתחשבו גם ב OC וקירור *
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כמה מהשיפורים: The new version also resolves some issues with Windows Vista, XP and Bioshock, Lost Planet, Prey and much more. http://www.beyond3d.com/content/news/465
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום כרטיס מסך שלי HD4830 עם מסך של DELL דגם 2209WA רזולוציה 1680-1050 עכשיו רוצה להתאים כמו שצריך את הכרטיס מסך עם המסך עצמו במחשב הזה משחקים משחקים וגם רואים סרטים HD לא אכפת לי לעשות לכרטיס OVER DRIVE אז איזה ערכים לתת לו? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
טוב אני מפרסם פה ממש הרבה הודעות עזרה ביומיים האחרונים... (זה מה שקורה כשעוברים מnvidia geforce mx 440 ל- radeon 9800pro) בכל מקרה, עוד בעייה שנאי לא מצליח לסדר אותה: התקנתי את הcatalyst האחרון 4.6, כל הdesktop ניראה בסדר, אך מסיבה מסויימת שורת הtask bar של ווינדוס למטה, האייקונים שבה לא נראים טוב, כאילו הם ברזולוצייה לא טובה (נראה כאילו מישהו עבר עליהם עם סכין גילוח ) זה ככה כם כשעושים start>shutdown אז שלושת הכפתורים standby loggoff ו shutdown נראים לא טוב... די מוזר, ממה זה יכול להיות? תודה!
-
- 13 תגובות
- 859 צפיות
-
-
זה יכלול שובר לקבלת המשחק HL2 ו כל מני משחקים של STEAM כמו שפורסם פה באתר.
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-
-
היי חברים אני לא מבין דבר בכרטיסי מסך או בכלל בחומרת מחשב, אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך שיאפשר לי לחבר 2 מסכי מחשב (VGA/DVI) ומסך טלויזיה 50" (HDMI) יחד ובנוסף להריץ משחקים גם על רזולוציות גבוהות (אני מאוד רוצה לשחק על המסך טלויזיה) (אני לא גיימר מטורף אבל מדי פעם משחק BF4 וכו') בנוסף, הבנתי שאם כרטיס מסך מתקדם אני אצטרך גם לקנות ספק כוח מתקדם יותר, אני כרגע עם NVIDIA GeForce GTS 450 ועם ספק כוח 400watt - האם אצטרך לקנות גם ספק כוח חדש? אם כן, תוכלו להמליץ לי איזה? לא יודע אם זה חשוב לשיקולים של בחירת כרטיס אבל לוח האם שלי הוא: GIGABYTE H67MA-D2H-B3 וכמובן שאשמח לפתרון הזול ביותר שאפשר למצוא לנ"ל. תודה
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם בעצת הפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך הבא : xfx 320gts http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=3059 לצערי החנות לא מצליחה לספק את הכרטיס מסך ומציעה לי להלחיף לכרטיס הבא: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2594 הכרטיס מעקב לי את סיפוק המחשב והחנות לא יודעת מתי הוא יגיע האם שווה להמתין ל - XFX או שאפשר לעבור ל LEADTEK לפי מה שראיתי במפרט ה - XFX כבר מגיע עם תדר שעון של 580 ן ה LEADTEK רק 500 האם ניתן בקירור STOCK להביא את ה LEADTEK לאותו תדר והאם זה כזה משנה חפשתי השוואה בין שני הכרטיסים ולא מצאתי אם למשיהו יש אשמח. חשוב לציין שאני לא גיימר קיצוני פשוט חשוב לי שהכרטיס יתפקד טוב במשחקים בשנים הקרובות ולחבר אותו לטלוויזיה לראות סר…
-
- 6 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך שתעזרו לי לבחור כרטיס מסך יש לי תקציב של עד 1,100 ש"ח עם אפשרות למשלוח. עכשיו אני חשבתי על ה-5900xt והנה היום מצאתי מחיר מצויין ל-5900 באתר הזה: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=35011&Cat2Cat1ID=29&Cat2ID=32&aff=zap רציתי לדעת האם הקניה משתלמת והאם החנות אמינה או לא. תודה רבה וענקית לעוזרים :
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום... יש לי את המפרט הבא: מחשב נייח של דל GX280 זיכרון בנפח 2 גיגה מעבד Intel Pentium 4 3.0GHz דיסק קשיח בנפח 120 ג'יגה כ.מסך 6600GT 120MB אני רוצה לשים גג 500 שקל על כרטיס שיפעיל לי משחקים כמו פיפא, פרו, קול אוף דיוטי ומשחקים ברמות הללו.. כמו כן שהמחשב יריץ HD בצורה חלקה או אפילו חיבור המחשב למסך גדול (32 אינץ') יש לכם כרטים מסויים להמליץ לי.? תודה רבה וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-