כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
הם רוצים עכשיו 1500 בנעה מחשבים זה עומד על 1380 איך הם חברה אמינה? טוב? נזמין משם?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים , אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך X1800xt לבין X1900GT איזה כ.מסך עדיף לקחת ? הלכתי לכמה חנויות לקחת הצעות מחיר ואמרו לי שה - X1800xt זה כרטיס ישן ואין להם אותו יותר ... אה??? אם זה נכון , אז מה עדיף ? או שאולי כרטיס מסך לגמרי אחר ? ד"א , הכרטיס יהיה על לוח 965P-DS3 ומעבד E6300 ... תודה !
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
איך זה בהשוואה לX1900XT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5980 יש נתונים והכל לגבי הכרטיס ומתי הוא מגיע? עריכה : מצאתי בנ'ץ http://xtreview.com/review136.htm
-
- 8 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום חברים! יש לי 2 כרטיסי מסך ב-SLI של EVGA GTX260. לוח אם Intel DX58SO יש לי מעביר DVI->HDMI כי בכרטיסים האלה אין חיבור HDMI ומשם זה מחובר לטלויזיה Samsung LCD 32" LA32B530 לכניסה של DVI-HDMI בטלויזיה. חיברתי את כבל ה-SPDIF ללוח מאחד הכרטיסים. ואין לי Sound מהטלויזיה! עידכנתי דרייברים לאחרונים, גם לכרטיס קול וגם לכרטיס מסך. בדקתי הגדרות עשיתי כל מה שאפשר נראה לי... :\ . בדקתי כל כרטיס בנפרד לא בתצורת של ה-SLI, עדיין לא עובד ואין Sound. אני עם Windows 7 x64. חשבתי על אופציה שהמעביר DVI ל-HDMI לא מעביר Sound... הגיוני? אם כן, אז למה יש חיבור של SPDIF בכרטיס מסך? יש סוגים מסויימים של מעבירים כאלה? אני על סף יאוש HELP! תודה!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
כל כרטיס midrange בילעדי לNvidia מקבל את המוספיות GT , נכון? GE FORCE 6600GT , ge force 7600gt ואפילו כרטיס הmid-to-high ge-force 7900GT הידוע לשימצה בתור כרטיס אכזרי , עכשיו תראו את זה , הופיע לפניי כמה דקות במבזקים מהרשת... http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=935
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://img809.imageshack.us/img809/2152/36207479.png הכרטיס נמצא בעבודה קבועה של 73% או 85% האם זה יפגע לאורך זמן בכרטיס לפעמים העיבוד נראה קצת עם סימני עיבוד לא יפים
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעת שיטוטתי באתר נתקלתי בכתבה ישנה על הMatrox Parhelia 512 שמתי לב שבנתונים בלבד הכרטיס די משתווה לרדאון9800 וגייפורס FX5900 אז האם הכרטיס הזה מהווה שיקול בקנית כרטיס מסך חדש? ועד כמה הוא טוב בהשוואה למתחריו?
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
האם ניתן לקבל המלצה על כרטיס בסביבות המחיר הנ"ל לחשב חדש מבלי שאני יודע עדיין איזה מסך ואיזה לוח אם יהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום קניתי באפריל השנה את הכרטיס מסך 9800GTX הוא הריץ לי תקריסיס הישן על 30+ FPS עם HIGH ובמתקדם על הכי גבוהה. התחלתי לשחק בקרסיס החדש בהתחלה לא היו תקיעות ועכשיו כל הזמן יש לי תקיעות ! למה זה מה אני עושה ? והכרטיס מסך לא נמצא בOC !
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3563499,00.html מכרו שבבים של כרטיסי מסך למחשבים ניידים פגומים! השבבים פגומים בכך שבמעטפת התרמית החיצונית ישנה תקלה. הפתרון שלהם יהיה להוציא דרייבר אשר יפעיל את האוורור מוקדם יותר וכך יפתור את בעיית החום. מקור NVIDIA http://www.nvidia.com/object/io_1215037160521.html
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
בתור הנחה שאלו הכרטיסי ביצועים שמשתלמים למחשב רציני, מה שחשוב לי זה שיהיו כמה שיותר שקטים. הבנתי שה 4870 חם יותר, אבל ממה שראיתי בביקורת של TH ה 260 יותר שקט, זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה לפני 3 חודשים ובזמן האחרון שמתי לב שהתצוגה על המסך בורחת מהכוונון טיפה. הכוונה היא שאפשר הריי לכוון את התצוגה על המסך כדי שזה יהיה בדיוק על כל המסך, אז זה בורח טיפה והתחיל לרצד למטה. זה כבר מתחיל להיות מוזר, המסך חדש ולא נראה לי שזה צריך להיות ככה. האם להחליף אותו במסגרת האחריות?
-
- 3 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לא הפעלתי אפילו משחק אחד.. אני מדליק את המחשב מחכה כמה דקות והטמפ' עולה עד ל 81 בערך והמאווררים מתאמצים.. יש לי win 7 מה לעזאזל קורה פה? כל הקיץ שיחקתי משחקים עם הכרטיס הזה וזה בחיים לא הגיע לטמפ' כאלה אני צריך לציין שרק אתמול עברתי לwin7 והדרייבר האחרון הותקן כבר
-
- 9 תגובות
- 908 צפיות
-
-
-
שלום חברים, המחשב שלי מחובר לטלוויזיה בעזרת יציאת ה-S-Video של כרטיס ה- Voodoo3 3000 שלי. האם מישהו מכיר כרטיס מסך בעל יציאה לטלווזיה שנותנת איכות מקצועית ? (אולי בעל יציאת RGB) האיכות שאני רואה היום טובה, אבל אני מעוניין לראות באיכות גבוהה יותר - או הכי גבוהה שאפשר. יש למישהו רעיון ? תודה
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ספק 550 של קורסאיר , מעבד e8400 ו-4GB זיכרון לוח אם EP35 אני לא בקיא ככ בכרטיסי מסך החדשים והמחירים.. מבקש כרטיס עם ביצועים גבוהים, מחיר עד 500 שח, שיהיה בלי צוואר בקבוק בגלל מעבד וכדומה תודה ושנה טובה!
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אחרי ששידרוג המחשב שתיכננתי התבטל (עקב שיחה לא נעימה של ההורים שלי עם המחנכת שלי) ונישאר לי רק 800 ש"ח להשקיע במחשב החלטתי להשקיע אותם בכרטיס מסך חדש אבל הבעייה היא שאין לי סלוט AGP ולכן אני חייב כרטיס לסלוט PCI ולפי מה שראיתי האפשרות היחידה שיש לי זה READON 9000 האם הוא שווה את ההשקעה ביחס למפרט שלי?? האם יהיה שינוי גדול בביצועים?? והאם אני יוכל להריץ משחקים שיצאו בעוד 3-4 חודשים?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש בהשקעה של 800 ¤. עד עכשיו הכי נראה לי 4850 HD http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2007&CatCode=400 המפרט שלי: - מארז מידי ATX 775 630A + ספק כוח 500W איכותי - לוח אם INTEL D946GZIS ISELTON - מעבד INTEL PENTIUM D 925 3GH 2X2MB - זיכרון 2G DDR2 667MH - כרטיס מסך 1950 PRO 512MB - מסך מחשב LG 22" רציתי לשאול האם יוצר צוואר בקבוק אם אני אקנה את ה 4850 ? האם זה כרטיס מאד גדול שבכלל יכנס למארז שלי? ובכמה אחוזים הכרטיס הזה בערך יותר טוב מהכרטיס הנוכחי שלי (1950 pro)? ואם יש לכם המלצות לכרטיסים אחרים יותר משתלמים במחיר הזה, אשמח לשמוע. תודה מראש : )
-
- 10 תגובות
- 908 צפיות
-
-
החלפת X1950ORO 256(בן 5 חודשים) בHD4850 512 חדש בתוספת 350 שקל, כדי? משתלם? הביצועים יהיה גבוהים בהרבה? מפרט בצד.. תודה
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?
-
- 7 תגובות
- 908 צפיות
-
-
ערב נעים ATHLON BARTON XP 2500+ @ 2200 MHZ ABIT nf7 Elsa 9800 pro 128MB 256bit A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 (dual) Western Digital 80 MB 8 MB buffer 3dm03 : 5765 ראיתי אנשים שהגיעו ל-6200 אפילו עם אובר קלוק ל-6500, אני מפחד בינתיים לשנות את הקירור ולפגוע בכרטיס אז זו לא אופציה כרגע. שאלה נוספת- איך אוכל לדעת האם יש לי ליבת R360, אתם בטח מבינים למה אני שואל
-
- 14 תגובות
- 908 צפיות
-
-
סוף-סוף השגתי את זה ועכשיו נראה אם הוא באמת כך כל טוב כמו שאומרים!!!!!!!!! (אני מתכין אותו ברגעים אילו!!!!)
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש לי גיפורס 5200 עם מאוורר ובלי מאוור השאלה היא האם בכרטיס מסך המעפן הזה המאוורר בכל עוזר, משפר, מוסיף משהו...?? :s05:
-
- 13 תגובות
- 908 צפיות
-
-
לאחרונה כששיחקתי במשחקי מחשב שמתי לב שהכרטיס מסך שלי לא מתאמץ יותר מדי כשאני מכבה או מפעיל פילטרים כמו AA וכן הלאה אז השאלות שלי הן אלה: האם הפילטרים בעצם מכבידים על המעבד של הכרטיס מסך? או שיש רכיבים נוספים על הכרטיס מסך שעוזרים בעיבוד הפילטרים? מדוע יש כרטיסי מסך שמתפקדים יותר טוב מאחרים תחת הפעלת פילטרים? במשחקים עם מנועים פיזיקליים כבדים מי משתתף יותר בעיבוד המעבד או הכרטיס מסך? ושאלה אחרונה: מה ההבדל בין הכרטיסי מסך לשוק הרגיל לבין כרטיסי מסך למפתחים כגון הQuadro? הייתי שמח לקבל תשובות מקצועיות והסברים מפורטים ומעט אנלוגיות תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, אני טס לארה"ב בעוד חודש וחצי.. בנתיים אני עושה סקר לגבי כרטיסי מסך.. בניתי לאחרונה מחשב ביתי רב שימושי, ללא כרטיס מסך מתוך הנחה שבעתיד - שלא ציפיתי שיהיה כל כך קרוב, אוסיף לו אחד אבל לאור זה שאני טס ובא לי לנצל מחירים טיפה יותר משתלמים (בטווחים שמתחת ל - 200 דולר): ראיתי את הכרטיס הזה: http://www.superbiiz.com/detail.php?name=GA-6770S1G ומאד התרשמתי ממנו.. במחיר כרגע של 136 דולר, עם סיכוי שירד עוד קצת בהמשך.. המחשב המדובר הוא עם מארז CM Elite 310, ספק ANTEC VP450 , מעבד I32100 ולוח אם מסוג H67 של אינטל.. מה שמוצא חן בעני היא העובדה שהוא מקורר פאסיבית והיות והמחשב שקט מאד כבר עכשיו, זה יכול להיות שדרוג עצום ביכולות ולא על חשבון הסאונד. רציתי לשאול האם הכרטיס …
-
- 4 תגובות
- 908 צפיות
-