כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם הרי ידוע המשחק חדש יצא לפני כמה שבועות Lost Planet והורדתי ת'המשחק להיתנסות דמו ובזמן שאני מפעיל משחק והמחשב נתקע בזמן המשחק אז התקנתי שוב ולא יצא ועושה למחשב צוואר בקבוק ויש לי במחשב 2GB זיכרון וכ.מסך 8800GTS ממש מוזר כי כל המשחקים עובדים ורק ב Lost Planet עושה לי תיקעות ויוצא צוואר בקבוק תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בגאמא PC לכל המחפשים לדעתי זה המחיר הטוב ביותר, הוא התקבל בהצעת מחיר ואינו מופיע באתר, אני מאמין שאפשר להזמין בטלפון.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי מסך 22" asus mw221 (בן חודש) כשאני מזיז חלונות, או משחק במחשב, יש מן הילה צהובה מסביב לחלונות, או מסביב לעצמים תלת מימדיים, בכיוון שמנוגד לכיוון אליו אני מזיז את החלון. זה ממש בולט בoblivion, למשל, ונראה רע. שאר המערכת: 8800gts 320mb, e6600, vista, ubuntu, 2gb mem - הבעייה היא גם בחלונות וגם בלינוקס. זה מצב חריג? יש לכם אותה בעייה? מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
יש באמת הבדל בין Leadtek Quadro FX 570 256MB (1070 ש"ח) לבין PNY NVIDIA Quadro FX 570 256MB 128-bit PCIE DVI Retail (890 ש"ח) מלבד המחיר? תודה
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בס"ד שבוע טוב, יש לי צורך להתקין דרייברים של כרטיס מסך במידה ואני לא משחק? זה יאיץ את המהירות? אולי דווקא יגרע? ישנה משהו? אקס פי, חבילת שירות 3, ראדאון 9600 פרו, מעבד אטלון אקס פי 2000 המחשב משמש לגלישה בדפדפן אוונט שמיעת קיבצי קול במדיה פלאיר ומסרים מידיים פידג'ין מידי פעם עריכה של קיבצי קול עם audacity מידי פעם המרת קיבצי מדיה לקיבצי קול עם free-wma-mp3-converter תודה, ה' יברך אתכם
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום... יש לי fx5200 ורציתי לדעת איך אני בודק את הטמפרטורה שלו שאני נוגע בו הוא ממש חם! ועל איזה טמפרטורה הוא אמור ליהות? תודה[br]פורסם בתאריך: 25.09.2008 בשעה 09:45:07 הורדתי שתי תוכנות ati tool ו everest אבל אני לא מוצא תטמפרטורה איפה היא מוצגת בתוכנה
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אהלן חברים. יש לי מחשב ממש ישן, לפני משהו כמו 6 שנים פלוס מינוס ועד עכשיו לא שיחקתי משחקים ככ אז לא היה לי אכפת יותר מדי לאחרונה התחשק לי לשדרג קצת כדי לשחק במשחקים כזה בקטנה, בעיקר פיפא 19 ודברים קטנים כאלה אולי גם pubg או משהו באיכות סבירה לא משהו מטורף התקציב שלי זה סביבות ה500 שקל, ראיתי שיש את ה rx550 בתקציב הזה שמעתי עליו דברים לא רעים אם יש לכם רעיונות אני ממש אשמח מעבד i7 950 3.06g כרטיס מסך nvidia 240 gt 8 ram ספק כוח מצ"ב למטה תודה רבה חברים
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אחרי כמעט חודש וחצי סוף סוף סנונית ראשונה (מעבר לשמועות/תמונות מודלפות) מגיגהבייט http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4884#ov מעט תמוה לראות את התוספת היחסית מזערית לתדרים, בעיקר ביחס לתוספת שהצליחו לסחוט מהGHZ 780TI, אבל אני מניח שמספרים הם בסופו של דבר מספרים, ונאלץ לראות את התוצאות בשטח בשביל להחליט. עכשו רק נשאר לראות מתי יהיה זמין לרכישה ובאיזה הפרש מחיר מהרפרנס.
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של geforce g210 רציתי לשאול אם הhdmi שלו מעביר גם קול ואם הוא מתאים ל full hd ? הכרטיס מסך בעיקר לסרטים וממש קצת משחקים אם אפשר חוות דעת עליו תודה והמשך יום טוב לכולם
-
- 3 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך טוב למשחקים תקציב עד 450 ש"ח
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך וכל פעם אני רואה שיש כרטיס שהוא PCIe או AGP . משהו יכול בבקשה להסביר לי: 1.מה ההבדל בינהם? 2.מה יותר טוב? תודה.
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למשחקים (לא גיימר כבד אבל בכל זאת דורש חווית משחק) השקעתי בלוח אם של ג'יגהבייט DS4 ולעומת זאת הכרטיס מסך שלי הוא Gforce7600GT128 MB האם הכרטיס הזה חזק מספיק או שלשדרג ל256 MB או לרדאון X1900? (כמובן שזה כרוך בירידה בלוח)
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מבין הכרטיסי מסך לניידים מהו הסדר? מהטוב לפחות.. ואם יש הבדל משמעותי בין כל אחד מהם? NVIDIA 7800 NVIDIA 7400 NVIDIA 7300 Go6600 NVIDIA ATI X1600 ATI X1400 ATI X700
-
- 10 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי כרטיס של 9800 PRO וכמו שכולם יודעים הסדרה מתאפיינת בזה שיש בה 256BIT אחרי שקיבלתי אותו (חשוב לציין שבאתר לא מצויין כלום עליו פרט לכך שיש בו 256 MB זכרון, יש לינק לאתר של הכרטיס אבל נראה שהם כבר הפסיקו למכור אותו ובגלל זה הלינק פגום....נכנסתי לאתר של החברה המייצרת לבד והוא לא הופיע שם) אחרי שקיבלתי אותו בדקתי וגיליתי שהוא 128BIT והזכרון שלו רץ רק על 250! (הליבה בסדר היא על 380 שזה עוד סביר) כל הקטע של הבדיקות וכו' ועד שהבנתי שזה לא בסדר עבר את השבועיים ועכשיו הם לא מסכימים לקבל אותו חזרה....מה לעשות וד"א הליבה שלו היא R-360
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
-
שלום, נתקלתי בכרטיס הבא בחנות של פנדה : GeForce FX 5900LE. - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5537 הבעיה היא שאני לא מוצא שום מידע רשמי על דגם ה-LE. באתר של פנדה כתוב שזה כמו ה-XT רק עם ליבה המהירה ב-50 מגה הרץ. אפילו באתר של NVIDIA אין שום איזכור לדגם הספציפי הזה. תהיתי אם מישהו שמע על דגם זה/ראה עליו ביקורת או מידע רשמי כלשהו ואני אודה לכל מי שיעזור לי במציאת מידע שכזה.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
בחודשיים האחרונים יש לי בעיה שאחרי שאני מפעיל את המחשב הרבה זמן פתאום שאני גולש באתרי אינטרנט או עושה משהו עם הוינדוס המסך מתחיל לשנות גוונים מרגיל ליותר כחול ליותר אדום ועוד פעם כחול וכדומה... עכשיו לדעתי המנורה לא כל כך בסדר אבל מכוון שרוב היום הוא עובד מצויין כי זה גם מסך סוס אז אני לא בידיוק יודע מזה... הרי העירבוב של ירוק כחול ואדום במנורה של המסך לא אמור להתערבב לחוד אלה הכל ביחד אז או שזה במנורה או שזה הכרטיס מסך אבל אני לא חושב שיש סיכוי כי בדקתי אותו על המחשב הישן שלי והכל בסדר... פועל על : P3 550mhz 512k Cache 256SDR 20GB 7200RPM InnoVision GeForce2 MX400 64MB
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי, התקנתי יום את הוודו בשביל יציאת הטולוויזיה בעיקר(קודם היה לי ati xpert) התקנתי את הדרייורים voodoofiles ניסיתי גם את 1.07 וגם את 1.09 ובשניהם משחקים שעבדו בעבר מצויין מתפגרים: ut- הקרנל קורס quake arena- טוען שאין לי open gl ולא עולה CS- לא מצליח להפעיל משחק ותוקע את המחשב יש למישהו דריוורים אחרים להציע, או שאולי התקנת כל המשחקים מחדש תפטור את הבעיה(תגידו שזו לא הבעיה בבקשה אין לי כח להתקין עוד פעם הכל מחדש) תודה מראש, אגב היציאת טלוויזיה עובדת טוב מאוד
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
יש לי ASUS7100, כן ממש ישן יחסית אבל בכל זאת ניסיתי את יציאת הטלויזיה שלו (ואצל חברים שלי בכרטיסים חדשים יותר ניסיתי גם) וזה חרא יציאה אינטרליס (קו כן קו לא) ובאיכות... אפשר לראות ככה סרט אבל זה מגעיל במיוחד אחרי שרואים טיפה מההתחלה של הסרט על המסך מחשב ומבינים כמה האיכות ירודה בטלויזיה יחסית. אז אני מחפש או כרטיס מסך עם יציאת טלויזיה נורמלית או כרטיס נפרד שיוציא משהו נורמלי למסך.יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הנוסחה להמרת קצב רענון של מסך, לקצבי הרענון האופקיים והאנכיים שלו? יש לי מסך ישן של Daweoo, שאמור ברזולוציה של 800x600 על קצב רענון של 75hz ניסיתי להגדיר על הקצב של היצרן - קצב אופקי של 30-54 וקצב אנכי של 50-120, אבל המסך עדיין לא מקבל את זה אז בקיצור, מה יכולים להיות הקצבים האופקיים והאנכיים של מסך שעובד בקצב רענון של 75hz ברזולוציה של 800x600 ?
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
P3 850 with 512sdram and with AGP v.2.0 x4 רצוי שיתמוך ב-directx 8.1 וכן ב-TV-OUT תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי geforce 4 ti4400 של asus ורציתי לשאול מאיפה עדיף לי להוריד את הדריורים מהאתר של nvidia או של asus כי שם באתר של asus הדרויר מאותה גירסה חדשה שיצאה שהיא 43.45 תופס איזה 40 מגה מקובץ אז חברה תעזרו לי פה מה יותר לי או יותר נכון למחשב שלי????
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אז.. יש לי דרייוורים שתואמים לWIN95 ותוכננו להם, הם עובדים גם בWIN98 אך הכרטיס לא עובד כמו שצריך והדרייברים לא חתומים. ניסיתי לחפש באתר החברה ולא מצאתי דרייברים תואמים ב100%. הינה דגם הכרטיס: MX86251MX + 3DFX Voodoo Rush ver 1.02.07 תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-