עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yuvalbar84,

שלום לכולם אני מעוניין לחבר את המחשב שלי לטלויזיה, רק בשביל לראות סרטים שעל ההארדיסק.. הלכתי לחנות מחשבים , שאלתי אותו מה אני צריך בשביל זה מפה לשם, אמר לי שאני צריך לקנות כרטיס מסך שיש לו יציאת HDMI וכבל של HDMI , לחיבור בין הכרטיס לטלויזיית LCD שלי, וזהו התמונה והסאונד עוברים על הכבל הזה לפי מה שהבנתי ממנו אבל כל מיני אנשים ערערו לי את הביטחון בקשר לזה, והפנו אותי לשאול אתכם, חכמי הפורום איזה כרטיס שיש לו יציאת HDMI, אתם ממליצים לי לקנות? בטווח של בין 450-700 ש"ח, בוא נגיד ובדקתי לגבי כבלים, ויש כלכך הרבה סוגים ומחירים , שאני לא מבין למה זה כלכך משנה מצאתי כבל של 5 מטרים, ב 90 שקלים, ומצאתי כבל של 5 מטרים ב700 שקלים למה ההבדל המטורף הזה במחיר? והאם זה משנה לי איזה אני…

• 12 תגובות
    • 934 צפיות
  2. Started by yoniby,

אהלן חבר'ה יש למישו תגובות על המסך הזה... מחירו - $173 מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by RayZ,

דיון קטן שהייתי רוצה לנהל: בשנה האחרונה כמעט וכל המשחקים מהכותרים "המוכרים" (עם קמץ מתחת לכ' וגם בלי) בגרסת ה-PC מגיעים עם דרישות מערכת שאפתניות במיוחד, ושאפתניות זה אנדרסטייטמנט: הכותרים "הגדולים" האחרונים שיצאו דרשו לא פחות מ-780 TI בשביל להנות מהמשחק על קצב ממוצע של 45FPS בלבד. לצורך הקנה מידה: 780 TI זה כרטיס מסך שלפני שנה עלה 3500 ש"ח, הוחלף ב-980 שלא -כזה- רחוק ממנו שעולה 3000 ש"ח. כלומר, על מנת להנות מהמשחקים המוכרים על הגראפיקה הכי גבוהה שלהם (וזה עוד עם להוציא פילטרים מהתמונה ולהסתפק ב-FXAA), נדרשת מערכת מחשב בשווי שנע בין 5 ל-6K ויותר (תלוי בשאר החלקים), מערכת High-end לכל דבר.בעבר כותרים עם דרישות למחשבי היי-הנד (AKA קרייסיס) זכו לרעש יחסי ולתלונות על אופטימיז…

• 73 תגובות
    • 15.9k צפיות
  4. יש לי HD4850 ואת הזיכרונות הבאתי ל 2600 והסטוק זה 1986 . מה זה מביא?אני לא מרגיש כזה הבדל.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by PuG3o6,

שלום.. יש לי מחשב AMD2700+ זכרון 768RAM אני מחפש כ'מסך AGP בסביבות 1000שח תנו הצעות בבקשה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by zerocool15,

רציתי לדעת, אחרי בדיקה שעשיתי ב: http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=532&model2=568&chart=196 ולא מצאתי ישירות ל PRO עם DDR1. מי מהם יותר טוב? שלי בא עם DDR1 וזכרון ב700MHZ 12 צינורות

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by ashtarot,

שלום לפני כמה זמן ראיתי בynet שמגיעים בפברואר כרטיסי מסך של amd במחיר זול מאד 50 דולר ומעלה אני כרגע משתמש באונבוארד של amd ה- geforce 6100 רציתי לדעת אם זאת קניה טובה לבעלי יכולות כספיות אפסיות כמוני :-[ או שזה סתם לקנות חתיכת פלסטיק (אפשר כמובן דגם קצת יותר יקר) היה כתוב שמה שכל כך טוב בכרטיסים הללו הוא שהם מנצלים גם את האונבוארד ולכן זה ממש משתלם ביחס של מחיר לביצועים מה דעתכם? אם יש לי כרטיס מובנה geforce אז אני אמור לחפש amd או nvidia...?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. טוב, ברור ש_כדאי_ להחליף...השאלה אם שווה לשלם על זה 510 שקל. מה אתם אומרים? כדאי? קצת דואג לכסף...יש אולי איזה בנצ'מרק שמראה כמה פריימים כל אחד מוציא על אותו מחשב? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 569 צפיות
  9. איזה סדרת דרייברים של ה deadnator? האם הכי כדאי להוריד את הגירסה האחרונה?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  10. היי יש לי היום RADEON 7000 ישן AGP שעובד עם CATALYST מלפני 3 שנים בערך... WIN XP המחשב שלי מחובר *רק* לטלויזיה דרך TV-OUT S-VIDEO אני מחליף את הכרטיס ל RADEON X1600PRO AGP, ורציתי לדעת: 1. אם אני פשוט מחליף כרטיסים, האם הדרייבר הישן יעבוד, ואני אראה תמונה במסך ה-TV ? 2. אני רוצה לעשות UPGRADE לדרייברים לגירסה האחרונה, באתר של ATI כתוב לעשות REMOVE לדרייברים הישנים לפני ההתקנה של החדשים. האם שאני אעשה REMOVE אני לא אקבל יותר תמונה ב-TV? כלומר... איך אוכל להתקין את הדרייבר החדש ? תודה

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by 00Amir,

כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד ב 30Fps ורץ יפה ב 3D . במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!) יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Men7a,

שלום , קניתי לפני חצי שנה מחשב , אך לא קניתי כרטיס מסך עדיין. אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עכשיו בשביל משחקים החדשים שיצאו. אחד הסיבות שעדיין לא רכשתי אחד זה בגלל כל עניין ה DIRECTX 12 אם אני קונה כרטיס מסך עכשיו , ברגע שיצא ה DIRECTX 12 , הכרטיס מסך יתמוך בזה? אני לא כל כך מבין בנושא.. מבחינת תקציב ,אני יכול להשקיע באזור ה2500+- במידת הצורך. תודה רבה! המפרט שלי הוא: [TABLE=class: grid, width: 316, align: right] [TR] [TD=align: right]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right] Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W [/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: l…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. ביררתי אצל הרבה מסכים את זמן התגובה. אני ידע שמסך טוב כדי שיראו בו טלוויזיה ומשחקים טוב צריך קצב טוב. השאלה שלי מהו קצב טוב, זמן עולה או זמן יורד? Response Time 16 או 40 ומעלה? תודה

14. מידע חדש שמגיע לרשת מאשר לנו את המפרט הטכני של כרטיס המסך הבא מבית AMD, ומעניק לנו מושג על איך שהוא יראה כשהוא יגיע, בשבוע הבא לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94-radeon-fury-%d7%a9%d7%9c-%d7%97%d7%91%d7%a8%d7%aa-sapphire-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a3-%d7%9e%d7%95%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%9e%d7%94%d7%a6%d7%a4%d7%95%d7%99/

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Tsunami,

קניתי מחשב לפני יומיים קיבלתי אותו. כרטיס המסך שבו הוא ABIT TI4200 64MB. הרצתי בנצ'מרק וקיבלתי 11600. האמת שכבר הרבה זמן לא עקבתי אחרי הטכנולוגיה בכרטיסי מסך. זה נחשב לציון טוב ? אין פה שום OC לתוהים מביניכם.

• 10 תגובות
    • 985 צפיות
  16. Started by eranmor,

יש לי כרגע GF4MX440 אני לא יודע איזה כרטיס לקנות שיתן ביצועים מקסימליים עם המפרט שלי <==== בהתחלה חשבתי לקנות FX5200ULTRA... אבל אז הבנתי שהוא עגלה כמו הMX שלי... אזז... מה לקנת??? התקציב הוא בערך 800ש"ח

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. כמובן שx8 יותר מהיר מx4 אבל האם זה מורגש ממש? מישהו יכול להסביר על ההבדלים?

18. http://www.benq-eu.com/Products/LCD/index.cfm?product=440&page=specifications לבינתיים נראה המבטיח ביותר, גם מבחינת עלות מול ביצועים והוא גם כולל פורט DVI. מישו רכש את המסך ויכול לחוות את דעתו על האיכות הכללית, גם במשחקים?

• 9 תגובות
    • 833 צפיות
  19. Started by איתמר,

או לא יודע איזה מביניהם לקנות ואני דרך אגב משחק על רזולוציה של 1680X1050

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  20. כמו החוט של העכבר שמתמונה הזאת למשל...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by HeroesCut,

אני פשוט רוצה לשדרג את הכרטיס מסך אבל קודם אני צריך למכור את הנוכחי, הכרטיס במצב חדש לגמרי, יש לי אותו כחצי שנה, אני מנקה אותו פעם בחודש בעזרת לחץ אוויר, ויש אחריות לעוד שנתיים, המוצר בעל 1GB זכרון ושל החברה gainward, אשמח לדעת בכמה אני יכול למכור אותו, תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by drok!,

היי יש לי מחשב דיי ישן (שבינתיים הספיק לי...עד שניסיתי להריץ skyrim.... ) מפרט : מעבד - (E5400(2700 MHz (לא יכול לעשות OC דרך bios , כנראה שהלוח לא תומך) לוח - Gigabyte GA-G41M-ES2L כ.מ - GeForce 7800 GT 3G זכרון ואיזה ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500W אבל הוא יותר בכיוון 230W -.- (שאני מנסה להוסיף עוד מאוורר, הוא מתחיל להתחמם וכו...) (אוקיי אז אוליי לא קצת ישן....) בקיצור, אני חושב על לשדרוג בקטנה (אין לי ממש תקציב לחדש בינתיים) משהו כמו : HD6770 512MB DDR5 ב-470 שקלים וספק טוב.... השאלה היא האם שווה לי בכלל, או שהמעבד-לוח אם יהיו צוור בקבוק חזק מידי ואני לא ארגיש יותר מדיי הבדל? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אהלן, אני לא גיימר כבד אבל מכור להירוז. עכשיו יוצא הירוז 7 ויש לי כרטיס מסך די פשוט וישן במחשב שלי - radeon 6450 - ישן נושן. מבחינת שאר החומרה יש לי מחשב בסדר גמור: core i5 4440 3.1 ghz 128gb ssd sandisk 8gb ram אני מעוניין בכרטיס מסך pcie , עד 500 ש"ח - אבל מעדיף לחסוך ולשלם כמה שפחות כל המטרה שלי איתו זה לשחק הירוז 7 בסבבה ובכיף ושלא יקרטע, לא יותר מזה. חשבתי על כרטיס המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11738 amd radeon r250 boost - שעולה 390 ש"ח האם הוא יתאים לצרכיי? יש המלצות אחרות? לפי דרישות המינימום, הכרטיסים הנדרשים הם : NVidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024 MB VRAM) ולפי הדרישות המומלצות, הכרטיסים הנדרשים הם: NVidia GeForce GTX670 or A…

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. ברצוני לקחת וידאו ולחלק אותו על פני ארבעה מסכים שונים , לא לשכפל אלא לחלק את הוידאו כלומר אם הוידאו הוא פנים של אדם אז רבע פנים במסך אחד וכן הלאה על כל המסכים וכל זאת בדרך הכי זולה כמובן אלפי תודות וברכת הbabagali לכל

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by Timewalker,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש (ומחכה לקונרו כמו כולם...) במסגרת הרכישה אני מתכנן לקנות Radeon 1900xt (אולי xtx) רציתי לדעת האם שווה לחכות ליציאה של RD600 בשביל ירידת המחירים.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.