עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. לפני כשנה וחצי צרבתי לכרטיס המסך שלי מדגם x800pro vivo ביוס של x800xt pe. הכרטיס אמור לעבור למשפחה- ולצורך כך רציתי לצרוב לו את הביוס הישן שיאפשר עבודה בתדירויות נמוכות יותר, בלי הגוף קירור הגדול והמרעיש. הצריבה נכשלה- כנראה שלא בחרתי את הקובץ הנכון. מה עושים עכשיו? מדובר בכרטיס שיושב בתושבת AGP. תודות לעוזרים. נדב

• 14 תגובות
    • 916 צפיות
  2. Started by חן מ,

אוקיי אז נמשיך אז ה8800GT GTB 512 מגה כדאי לקנות בשביל משחקים כבדים? ואני אשאל את השאלה:האם ה8800GT יצליח להריץ משחקים עם דרישות שיהיו ל9 על הגדרות לא VERY HIGH אבל HIGH לפחות? תודה אה ועוד משהו ל8800GT GTB512 מגה יש OC?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  3. Started by sapits1,

שלום לכולם! סוף סוף, ואחרי הרבה שיכנועים, ההורים שלי קונים עוד שבוע מחשב חדש... הרכבתי לי מפרט, והתייעצתי לגביו בפורום מפרטים, אבל אני עדיין לא בטוח לגבי הכרטיס מסך... אני רוצה לקחת את הכרטיס הבא: Radeon X1950PRO של Gecube. אני ממש רוצה אותו, והוא נכנס לי בתקציב, אבל הבנתי שהוא לא תומך בDirectX10. אי חושב שקראתי כאן שיש לו גרסא שכן תומכת בזה, אבל אני לא מוצא אותה באינטרנט. בתיאור שלו בסקאי פי.סי כתוב שהוא תומך בויסטה ובממשק אירו שלה, ובשביל זה צריך DX10 לא? בבקשה תעזרו לי... אני רוצה כבר להזמין את המחשב בימים הקרובים.. תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 853 צפיות
  4. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197 מחיר טוב לחיה הפצועה הזאת ? (לא רציני, אחלה כרטיס ועוד עם OC .. אני הצלחתי לבצע OC גדול פי שתיים עם קירור פאסיבי, האם זה באמת משהו שווה?)

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  5. Started by EasyPooper,

אני לא פרו גדול אבל אני לא מבין מדוע כרטיס מסך שכולה יש לו 1.5 גיגה ראם יכול לעלות 20 אלף..... אתם יכולים להגיד לי בבקשה מה כל כך מיוחד בסדרת הקואדרו של NVIDIA? בתודה מראש מקס.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. Started by advennt,

אם יש כרטיס מסך שתומך ב- PCI-E2.0 אבל לוח האם רק ב- PCI-E X16, מה כל העסק שווה? האם הביצועים של כרטיס המסך ירדו?

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  7. איזה כרטיס מסך יותר אפקטיבי למחיר שלו? מה יותר כדאי לעכשיו? 9600GT? או 8800GT?

• 57 תגובות
    • 6.3k צפיות
  8. Started by ofirrjd,

היי, אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני קצת מבולבל. יש את הכרטיס הזה של ZOTAC ב 995 ש"ח: ‏8800GTS 320MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מהירות השעון שלו היא 500MHZ לעומתו יש את זה של GIGABYTE ב 1180 ש"ח ‏8800GT 256MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מהירות שעון 700MHZ. עכשיו אני מבולבל, ה GTS לא אמור להיות מהיר יותר?? ברב המקרים דגמי ה GTS עולים יותר, אז מה קורה כאן? אופיר

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by חן מ,

רציתי לשאול אם נגיד היום אני קונה מחשב ובעוד שנה או שנתיים אני ארצה להפעיל משחק כמו COD4 האם אני אצליח להפעיל אותו על אותן הגדרות כמו שאני מפעיל היום או שההגדרות אף פעם לא משתנות?ומשחקים שיצאו מתי שה9 יתחילו לפירוח אם יש לי 8800GT אני אצליח להריץ איתו משחקים של 9? מדובר על בעוד מספר שנים כי אני לא רוצה לקנות 9 בגלל המחירים הנורא גבוהים שלהם ו9600 הבנתי שהוא פחות טוב מ8800 אז אין לי מה לקנות אותו תודה

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  10. Started by חן מ,

תראו בקרוב אני הולך לקנות מחב חדש והחלטתי שאני רוצה לשים כרטיס מסך 8800 GT או GTS.אני לא יודע מה עדיף לי.אני רוצה להריץ משחקים בסדר גודל של קרייסיס.יש לי כמה התלבטויות:או 8800GT GTB 512 של לידטק,או 8800 GTS של GIGABYTE או שאחד מהרגילים של 8800 יש עם קירור זלמן ויש עוד אחד רגיל האם עדיף GTS של GIGABYTE?הוא טוב למשחקים כמו קרייסיס?או שעדיף ה8800GT GTB 512(שהבנתי שהוא מגיע עם OC). תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  11. קורה במשחקים רבים מהדור האחרון כגון aoe 3,crysis,cod4,cod2,bfme 2 ועוד. ניסיתי להפעיל\לבטל vsync... ניסיתי לעדכן דרייברים מ169.21 ל169.28... אני לא תחת אוברקלוק ולא שיניתי כלום בהגדרות הדרייברים. יש לכם רעיון?

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  12. Started by avishaiar17,

בקיצור ה- INNO עולה 1300 והלידטק עולה 1450 יש הבדל משמעותי ..??? מה אתם אומרים? שווה את ההוספה?[br]פורסם בתאריך: 21.02.2008 בשעה 17:04:17 סליחה על ההקפצה יש עוד אופציות CLUB 3D 8800 GTS 320 LEADTEK 8800 GTS 320 GIGABYTE 8800GTS 512 מה ההבדלים בין חמישתם והאם עדיף להוסיף את ה- 200 שקל האלה מ- INNO 3D I CHILL אני מקווה שתוכלו לעזור לי המון תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by Spider - Mike,

כמה לדעתכם שווה לשלם בעבור : radeon 9600pro ?

14. Started by Ronll,

כמה ירדו הביצועים ביו PCIE1 או 2

15. שלום, יש לי לוח אם שהוא: Gigabyte GA-8I865GME-775-RH יש לי 768 ram של זיכרון במחשב. אז איזה כרטיס מסך {אני מקווה שממש טוב} יתאים למחשב שלי ויוכל להפעיל ביושוק {bioshock} בצורה מקסימלית? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by arie2006,

האם יש כרטיס מסך agp עם 2 יציאות dvi .אם כן אשמח לשמוע המלצות. אין דרישות מיוחדות נוספות. תודה מראש למשיבים.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.tomshardware.com/2008/02/20/amd_announces_hd3800_price_drops/ חדשות מעולות?!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  18. כותרת... נכון לעכשיו הלוח אם הוא GIGABYTE GA-MA790X-DS4 האם עדיף את הלוח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5? תקציב לכרטיס מסך 2500-3500 קיימת אפשרות לSLI או CROSSFIRE חשוב מאוד! אפשרות ליציאת component

• 34 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. Started by zilkanir,

שלום, מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי 7600gs עייף שמתחיל לקרטע, בכרטיס מסך בניים בסביבות 700-800ש"ח שיהיה כמה שיותר טוב (בעיקרון משמש לסרטים ולמשחקי ספורט fifa/pro 08, nba 08. virtua tennis 3) אולי גם למשחקים קצת יותר דורשים בעתיד.. בכל אופן צד את עייני הכרטיס הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=794 נראה משתלם, ללכת על זה? או שמצד שני אפשר לעגל ל800 ולקחת כרטיס 3850 גרסת ה256 מגה.. תודה

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  20. **בשביל להכנס ככה לאווירה של השאלות שלי אתם יכולים לקרוא את ההקדמה, אבל אם בא לכם להגיע ישר ולעניין אז תעבירו את הכתב הכחול ותגיעו לשאלות שבשחור אז אפשרי לומר שעבר הייתי גיימר די כבד, בשנים האחרונות זה די פחת, בעיקר בגלל המחירים המטורפים שהתחילו להתפתח בשנים האחרונות בשוק החומרה ובגלל אי ההסכמה שלי לבזבז כאלה סכומים בשביל משחקי מחשב בלבד. בכל אופן, היום אני במצב שכל הרכיבים במחשב כבר די מיושנים (בו נגיד שבמשחק ווארקראפט סוער באינטרנט עם עוד 9 אנשים כאשר שולחים את כל הצבא שלהם לאמצע המפה, המשחק יקרטע לי בטירוף, למרות שזה רק ווארקראפט). לא משנה. היום בשיעור פרטי שלי קיבלתי מהמורה שלי את הכרטיס מסך הישן שלו, כי הוא בדיוק התקין אחד חדש (ב-2000 שקל, אם זה עוזר למישהו לכוון…

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by adidasnizgoda,

אני מתבלט בקשר לכרטיס מסך טוב. אני רוצה כרטיס מסך חזק שגם יחזיק זמן עם המשחקים החדשים שיוצאים ויבצע את העבודה הטובה ביותר. אני מתלבט בין הרדאון 3870HD DDR4 512 MB, או בין הג'יפורס 8800GT 512 MB או ה-GTS....את מה הייתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by eliranl,

יש לי מסך 22 אינץ' חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: SPARKLE PCI-EX 2.0 GEFORCE 8800GT 1024MB GDDR3 COOLPIPE 3 - RETAIL http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3700 עולה בערך 250 שקל יותר מהרגיל עם ה512MB זה גם השקעה לעתיד לא? איך הקירור הזה בעיקרון היתרון שלו זה שהוא חרישי לא?השאלה אם הוא מקרר! מה אומרים? הכרטיס ישתלב עם מחשב חדש Q6600 4G DS3R וכו' תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by EviLeader,

חברת TMS לא מוכרת ציוד קירור לסדרת ה8 של NVIDIA מלבד TT אחד.. אני אישית, פוחד לקנות קירור ולנסות להסתדר איתו.. זה מחשב חדש שאני יפשוט את הרגל בגללו ... ולכן אני מעוניין בלקנות את הכ.מסך אצל חברה שאני יודע שהקירור שלה יהיה שקט וטוב... לפי החיפושים, INNOVISION עונה על הדרישות: http://tms.co.il/product/5214 אני ישמח לדעתכם בעניין, תומר.

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. לא למשחקים אחרים, רק לזה... האם 8500GT יספיק? או שאולי עדיף משהו יותר טוב, ואם כן מה? אני לא רושם תקציב כי מה שמעניין אותי זה סוג הכרטיס המינימלי, וכמה שיעלה אז יעלה. (זה בשביל חבר ככה שהמפרט בצד לא משחק תפקיד)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. Started by angelos21,

קניתי לא מזמן את הGTS ואני לא מצליח להפעיל את הטלוויזיה דרך הNVIEW. גם כשאני עושה FORCE TV DETECTION זה עדיין לא מזהה את הטלויזיה, יכול להיות שיש בעיה עם הויסטה?? אני משתמש ביציאת הS-VIDEO שמתחברת לSCART בטלויזיה. יש למישהו את אותה הבעיה??

• 0 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.