עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. או לסחוב עוד קצת עד ליציאתם של כרטיסים תומכי DX 10 (מתי זה אמור לקרות) אני מרגיש שהכרטיס שלי קצת מגרבע , במיוחד ב-QUAKE 4.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש

• 64 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. שלום לכולם אני מתלבט אם לקנות את הרדון 9800 כי הוא ממש יקר אבל אני צריך כרטיס דחוף האם שווה לי לחכות עד שירד המחיר ואם הוא ירד אז מתי וכמה ואיזה רדון אתם מצאים לי

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום לכולם לפני כמה ימים הלך לי הגיפורס המתוק שלי ואני רציתי לשאול אותכם אם זה אפשרי לשלוח אותו לחברה עצמה שיתקנו לי אותו דרך אגב אין לו אחריות

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  4. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

???

• 45 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by ITIsahsaITI,

אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח של 550W (אין לי כוח לפרט על הספק אבל עם צריך אני יכול ) אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 *שווה לי ליקנות אחד מיהם *ואיזה כדיי ליקנות *ואם זה לא יעשה לי צוור בקבוק במחשב *ואם הוא יוכל להריץ מישחקים על …

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני הולך על 7600GS של ג'יגבייט וראיתי שתי גירסאות ,אחד עם 256MB ואחד עם 512MB מה ההבדל בביצועים בין 2 הכרטיסים? שווה ללכת על ה512 בהפרש של 150ש"ח?

• 12 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by tulip42,

עם יציאת של הסידרה החדשה 9XXX ומחירים סבירים ל 8800GTS ,8800GT ,9600GT אני שוקל לקנות כרטיס מסך חדש, היום אני עם 8600GTS האם כדי לעבור כבר למערך SLI ואז להחליף את הלוח אם, ספק וכן שני כרטיסי מסך? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  8. האם זה מתשלם יותר ונותן תמורה יותר טובה כמו ש ATI טוענת ? האם היא נותנת יותר בצועים מה 8800GTS ? אשמח לקבל באנצ'ים לא רשמיים ואובייקטיבים שמשווים את הכרטיס לכרטיסים האחרים. אשמח גם לחוות דעת המקצועית שלכם בנושא אם כדי לקנות את 2900XT ולא 8800GTS.

• 43 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by wwll soldier,

האם כדאי לי? המפרט amd 3200 1gb gigabyte k8n ultra 9 האם שווה במחיר הזה חדש מחברת XFX?? אני אקח את זה לכמה חודשים עד שיצאו משחקי DX10 ואז נקנה מחשב חדש...

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  10. החלטתי שאני הולך לקנות RADEON 8500LE ?(אל תסטו מהנושא לעזאזל) האם שווה לי להשקיע 150 ש"ח יותר בגיגהבייט במקום הרקולס או ATI ומדוע?(לא חשוב לי OC) אם תוכלו גם לפרט היכן למצוא את הכרטיסים במחירים זולים יותר מאשר אני מצאתי: גיגהבייט- 1090 הרקולס וא.ט.י-930

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום, יש לי אפשרות להשיג את ה8800GTS 320MB ב1300 ש"ח חדש. הפחד שלי זה שהבגלל שהוא 320MB הוא לא יספיק למשחקים שעומדים לצאת. הבנתי שכבר בBIOSHOCK ההבדל מורגש בין 320 ל640. שווה לחכות ל2900 בכלל? מה המחיר הצפוי של ה2900PRO?

12. Started by Jesper,

כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו , והוא: ...... כרטיס המסך! כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי: אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש …

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  13. אני רואה פה המון אנשים שיש להם בעיה בתפעול של HD4850, והבנתי שזה בעיה בעיקר בדרייברים. אני לא רוצה להגיע למצב שאני משקיע די הרבה כסף במחשב ומשחקים לא יעבדו לי טוב. האם כדאי לי לקחת כרטיס כמו 9800 GT או GTX (אגב GT זול יותר בכ100 שקל מ4850, אולי ביותר) ולחיות עם ביצועים נמוכים יותר אבל לישון בשקט שכל המשחקים בשוק יעבדו בלי בעיות דרייברים, או שעדיף לא להתפשר על הביצועים ולהסתכן בכך שהדרייברים של ATI לא יהיו טובים יותר ואולי אפילו גרועים יותר בעתיד ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  14. יש לי מחשב בין שנתיים. P2.4 ו 9700pro. אפילו קיום אני מסוגל לשחק CS, HL2 ואת רוב הכותרים האחרונים. אבל ה FPS מתחילים להיות קצת גבוליים עד נמוכים. יש לי לוח ישן ללא PCIE. האם להכנס להוצאות חדשות ולהחליף לגמרי את כל הפלטפורמה בשביל PCI-EX ? או שאני יכול להנות מהטכנולוגיות האחרונות ללא החלפת מחשב. האם שווה לקנות את הגרסת ה AGP X800X לדוגמא ? או ששילוב הלוח והמעבד לא יצליחו להוציא את המקסימום מהכרטיס ?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by morientes,

שלום לכולם יש לי מחשב די ישן שאני מתכוון להחליף בעוד מספר חודשים (3-4 חודשים). P4 1.8GHZ 256MB RDRAM Intel Merivile board MX400SE 64MB כמו שאתם רואים יש לי כרטיס מסך עלוב שלא מעלה כמעט שום משחק חדש.(prince ,medal of honor ועוד רבים ויפים) חשבתי אולי לקנות בינתים כרטיס די חלש אבל שעדיין יעלה לי את המשחקים,עד שאני יקנה משה טוב ,אני לא רוצה להשקיע הרבה כיוון שאני מתכוון לקנות pci express. חשבתי על הכרטיס הבא Gigabyte GV-R955128D אם אני לא טועה הוא תומך ב-DIRECTX 9 ויש אותו במחיר די טוב (יחסית) http://glob-net.com/product_info.php?products_id=1423 ויש אותו מלאי. רציתי לדעת מה דעתכם, האם שווה להשקיע או לא והאם הכרטיס הזה שווה משהו תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  16. Started by the_big,

כיום יש לי 6800 שאני לא מרוצה ממנו בכלל (למרות שבגלל המלצות כאן קניתי) אני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה800 ש"ח האם צפיוה ירידת מחירים בקרוב ששוה לחכות ?

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by segev22,

שלום ראיתי שכיום ניתן לקנות כרטיס פיזיקה PhysX במחירים מצחיקים של 40-50 דולר חדשים אם זה של BFG או ASUS. רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס כזה למרות שבכרטיס המסך שלי כבר מובנת הטכנולוגיה PhysX, האם זה יוסיף מבחינה גרפית משהו שלא קיים בכרטיס המסך שלי..? תודה, שגב.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מדובר על Q6600 עם 4 גיגה זכרון. כרגע מותקן בו-250GTS. מסך 1680X1050 וספק 600w של OCZ. הכרטיס עושה צרות, מתחמם מדי - 80 מעלות+ על דיאבלו 3 עם מארז פתוח עם מארז סגור יש פריזים מדי פעם ומסכים כחולים על DLLs של הדרייברים (ה-nv** משהו). אני עוד לא 100% סגור שזו הבעיה, אבל כל שאר הרכיבים לא מתחממים גם במארז סגור ןבמאמץ, וכשהמארז פתוח אין בכלל בעיות. כמה כדאי להשקיע בכרטיס מסך? אני לא משחק הרבה מעבר לדיאבלו וסטארקרפט, אבל אני משתגע עכשיו גם בגלל התקיעות וגם בגלל שברגע שהמשחק עולה המאוורר של הכרטיס מגיע למהירות מקסימלית ורועש בטרוף. האם כרטיס של 500-600 ש"ח באמת ישדרג את החוויה או שהמעבד כבר לא מספיק טוב להחזיק משחקים כאלה על מקסימום איכות? אם זה משנה למשהו אפשר לייצב את המעב…

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by Y-T-M,

שלום חברים! אני מתעניין בקניית כרטיס מסך חדש וחשבתי על הGTX660 של GIGABYTE כרגע יש לי 8800GT OC2 המפרט שלי הוא : Q6600 DDR 2 800 6GB ספק כוח 550 W של טרמלטק. השאלה אם שווה לי לקנות?אני ירגיש שיפור בביצועים? או שאני יגיע לצוואר בקבוק.? מתכנן למשחקים כמו BF4 COD תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by avivbiton11,

האם שווה לקנות כרטיס dx10 או שהיום יותר שווה עדין ה 9?? והאם כל המשחקים היפים שהולכים לצאת בשנה הקורבה פלוס מינוס כמו לדוגמה far cary2 (מקווה שרשמתי נכון) יעבדו dx9 ?? והאם זה יהיה אותו דבר? שאלה אחרונה: מה ההבדל בין dx10 ל 9??

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  22. Started by חובב,

יש לחבר שלי מחשב 1.6 עם 512 זיכרון...האם שווה להשקיע ב 6200 או שאפשר כרטיס יותר חלש ויהיו את אותם ביצועים (בגלל המעבד)...אולי עדיף ראדון 9550 או 9600........דרך אגב חיבור AGP ...תקציב 350~ שח.......תודה לכל מי שיעזור

23. Started by ravid,

שלום רב פורום hwzone בעוד פחות מחודש אני רוצה לקנות מחשב חדש, איך אני תוהה לגבי כרטיס מסך. אני צריך אחד חזק למשחקים וטוב, וכרגע ה-gto2 הוא רעיון מצוין מכיוון שהוא מחיר טוב ופתיחת הצינורות שלו משפרת אותו בהמון וגם אוברקלוק הוא אפשרות מאוד טובה, אבל רק לקיי אס פי (ksp) ולנעה מחשבים יש את הכרטיס במלאי. והשאלה האמיתית שלי אם בכלל כדאי לקנות את הכרטיס? או בקרוב יגיע משהו שיגרום לכרטיס להיות חסר ערך קנייה? בתודה מראש!.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. חברים יקרים ברצוני לרכוש מחשב חדש עם לוח אם שתומך כרגע ב PCI EX רגיל וכרטיס מסך 640 MB GTS החלטה שלי... עכשיו רציתי לשאול האם כדאי לבצע את הרכישה עכשיו או לחכול לאיזו גרסה חדשה של הכרטיסים שאולי תתמוך בעצם ב PCIEX2 . כלומר יהיה ניתן לעשות שימוש ב PCIEX הרגיל בעוד שנה וחצי אם ארצה לשדרג כרטיס מסך?!. לסיכום לקנות עכשיו או לא?! ואם כן אז תנו לי כרטיס בבקשה ב 2000 ש"ח תודה.

דיונים חדשים בפורומים