עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gilka,

הי יש לי כרטיס מסך R9-270 של היצרנית גיגבייט שמשום מה לא מראה את הטמפרטורה בתוכנות CPUID HWMONITOR+GPU-Z ואפילו בתוכנת המהרה של גיגבייט VGA - OC GURU II בדקתי בשני מחשבים...אחד WIN 10 PRO והשני עם WIN 7. GV-R927OC-2GD האם אני מפספס משהו או שהסנסור/חיישן תקול?

2. Started by RDS,

מי מהם עדיף? 7900GS או X1950PRO? ה1950 עולה קצת יותר... אבל האם ההפרש שווה? אשים לב להבדלים במשחקים? הסתלכתי ב-FAQ ואפילו לא מצאתי את ה-1950 פרו... קיצר.... אבקש ביקורות ודעות, גם על סמך ניסיון... *אני לא מתכוון לעשות OC...

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  3. Started by n14charlie,

מישהו יודע אם יש איזה בעיות עם הכרטיס הזה? או שהוא כמו כל 260 GTX? כי לא הצלחתי למצוא עליו כמעט ביקורות תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. https://wccftech.com/amd-radeon-polaris-30-gpu-family/amp/ לפי זה ניטען כי בקרוב מאוד נראה ריענון לליבת Polaris 20 (שעליה מבוסס למשל ה RX580) כבר החודש. לפי הטענה Polaris 30 יגיע ב 12nm FinFET שאמור לתת שיפור של כ 10-15% על פני ה RX5XX למנהם. מה דעתכם?

5. Started by asafgolan,

כל הנסיונות שלי לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה עלו בתוהו. המקסימום שאני מגיע אליו הוא שאני מגדיר את התצוגה בטלוויזיה (CLONE, DUAL או SPAN), מקבל הודעה ששואלת אותי האם יש תצוגה, מסמן שלא (או שכן, זה לא משנה) ואז מקבל לשניה אחת תצוגה על הטלוויזיה. אני משתמש בכבל SVIDEO לRCA ומדובר בטלוויזיית CRT. כמובן שניסיתי להחליף כבלים וגם בדקתי על טלוויזיות נוספות והתוצאה היא אותה תוצאה. חשוב לציין כי עם כל הכרטיסים הקודמים שלי אף פעם לא היתה לי בעיה בחיבור לטלוויזיה ורק עם הכרטיס הזה אני שובר את הראש כבר כמעט שנה. יש פיתרון?

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  6. Started by fuck off,

התקנתי ויסטה. אל תשאלו למה, אני בעצמי לא יודע. עכשיו פתאום אני מגלה שאין דרייברים בשביל הכ.מסך הזה לויסטה. יש למישהו מושג מה עושים?

• 12 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by ido-nava,

אהלן, הכרטיס מסך שלי די מת (G210) ואני מחפש כרטיס מסך חדש. השימושים הם: ניגון סרטים (FULLHD) ובנוסף אני רוצה שתהיה לו תמיכה בפורמטי האודיו החדשים (TRUEHD,DTSHD). לא יהיה לו שימוש במשחקים כלל. המעבד שלי הוא די ישן (e7200), כך שאין לו ליבה גרפית מובנית והאפשרות היחידה היא להחליף כרטיס מסך. אני רוצה שיהיה כמה שיותר זול.. 200-300 ש"ח יספיקו אני מאמין. תודה.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  8. Started by SEangel,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלה: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5765 אני לא מפחד מאובר קלוקינג (אם כי הייתי מעדיף לא להשקיע בקירור נוסף). האם גם הGT אובר קלוקר? ומי מהם טוב יותר אחרי אובר קלוקינג (על קירור סטוק)

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  9. Started by alextomin,

רציתי חנות בישראל. והכרטיס ממש קרוב ל 6800GT... אפילו יש מקרים שהוא חזק ממנו. אבל איך?? יש לו 12 צ"ע ול GT יש 16...הקלוקים של GS לא כל כך גבוהים לעומת GT... אז איך הGS מחזיק לידו...

• 75 תגובות
    • 10.6k צפיות
  10. Started by ran_giladi,

היי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות או אחד מה כרטיסי מסך החדשים של NVIDIA 760 או שכדאי לי להשקיע ב CROSS FIRE של שתי כרטיסי מסך מסוג AMD HD 7970GHZ EDTIO השיפור הוא רק בגדר רעיון בנתיים אז מה כדאי. השימוש העיקר שלי זה GAMING FPS אני יודע שהם לא משתווים אבל כרגע מבחינת הלוח אם שלי הוא תומך רק ב cross fire אז זה בסופו של דבר אני יודע את כמות המזומנים שזה יעלה הרזולציה היא תהיה 1920X1080

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by BandiT,

רק רציתי להגיד תודה לחברי הפורום שעזרו לי לבחור כרטיס מסך זה. לא הייתי יודע מה לבחור. תודה שעשיתם סדר בבלאגן. וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. הנה המפרט: e6750 enermax liberty 400w wd 320gb creative blaster asus 4670 512mb 2 fans כרגע יש ברשותי 4760 כמו שאתם רואים האם יחזיק?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  13. Started by Solly,

אהלן לכולם! ניסיתי לחפש באינטרנט ולא מצאתי... יש מידע לגבי טמפרטורת עבודה נורמלית ל4890? או בקיצור, מה הטמפטרטורה שמעליה אני כבר צריך להתחיל לדאוג...? במצב רגיל הטמפ' היא 60 מעלות, קצת גבוה לא ? תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  14. שיתאים גם ללוח אם ישן מסוג לוח: Gigabyte GA-H81M-HD3- 1 x HDMI port, supporting a maximum resolution of 4096 x 2160 @ 24 Hz / 2560 x 1600 @ 60 Hz * Support for HDMI 1.4a version. https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/GA-H81M-HD3-rev-10 נראה שהיציאות HDMI ו-DISPLAY PORT של הלוח אם נשרפו או משהו כי כשאני מחבר למגבר כבר לא רואים כלום. בדקתי את הכניסות למגבר עם הממיר של הכבלים ורובן תקינות. איך זה http://1pc.co.il/product-48161-Gigabyte_GeForce_GTX_1050_GV_N1050D5_3GD_N1050D53GD.aspx ? תודה !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיריץ לי את המשחקים הכי חדשים על ההגדרות הכי גבוהות משחקים לדוגמא כמו: Crysis2 GTA IV Assassin's creed: Brotherhood Call of Duty: Black Ops Battlefield Bad Company 2 The Witcher 2 Assassins of Kings- הכי חשוב! וכ"ו.. תקציב לא מוגבל. מה שכן מוגבל זה המפרט שלי אני לא רוצה שהמעבד או הלוח אם ישרפו בגלל שהכרטיס מסך יותר מדי חזק או חיבור לא מתאים ללוח אם וכל מיני בעיות מהסוג הזה לכן אני צריך את עזרתכם. מהמקצוענים : המפרט שלי: מעבד: Intel Core i3 2100 3.1Ghz 3MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS Spu Fan for 1156,1155,775,AM2 לוח אם: Asus P8H61-M LE B3 (LGA1155 Core i3/i5/i7, Intel H61,DDR3 1333,PCI-E,VGA,DVI) *…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Yaron-Cohen,

http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1748 עכשיו השאלה...האם כל הכרטיסים שנזכרו בביקורת הם R480 ? לפי הביקורת כן... האם אפשר לפתוח את כולם לX850XT??? יש אנשים שניסו לפתוח עם פיירבלייד??

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  17. שלום קניתי כרטיס מסך של SAPPHIRA, כאשר אני מעביר את הסרט לטלוויזיה הוא מעביר לי גם את האודיו. איך אני יכול לבטל את העברת האודיו - אני רוצה שהקול ישמע לי דרך הרמקולים של המחשב... תודה מראש, ליאור

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  18. היי, אז בדיוק כמו מה שכתוב בכותרת, צריך את הדרייבר הכי מעודכן, ושיהיה בטוח לא איזה וירוס מעצבן, יש איזה משחק שאומר שהכרטיס שלי לא מספיק מעודכן או משהו, אין לי open gl 1.3. אז תודה

• 10 תגובות
    • 721 צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך של אסוס 9800XT ויש כל פעם בכניסה של הווינדוס השהיה כזאת שהמסך נכבה ונידלק שוב אחרי כמה שניות היסתכלתי באתר של אסוס ורשום שעדכון ביוס פותר את הבעיה... אבל שאני מנסה לעדכן את הביוס הוא רושם לי שאין לי כרטיס של אסוס ??? מה יכול להיות הבעיה ??? יש עוד משהו שאני צריך לדעת לפני עדכון ביוס של כרטיס מסך ?? כל דבר שהוא ( אין לי חשק לקנות חדש עדיין :'( ) :

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by avi.hagit,

?Palit FX5500 256MB TV, DVI? ?Radeon X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) מה עדיף יותר למשחב אינטרנט הורדות ומשחקים כגון פיפה 2006 gta ומה זה vivo

21. Started by royboy777,

אודה למבינים בנושא אני עומד לרכוש מחשב ולא מבין בנושא כרטיסי המסך מה כרטיס מומלץ PCI-Express ובאיזה גודל זכרון למחשב ביתי טוב - שמעתי על 7300 אבל מחפש תגובות ובמחיר סביר (לא 1000 ש"ח) - למשיבים אודה

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  22. אהלן, מחר בבוקר אני מתכנן לקנות את הכרטיס הנ"ל. אשמח אם תוכלו להעיף מבט על המפרט שלי כדי שאוכל להיות בטוח שהכל מתאים מבחינת ספק/מעבד/לוח אם. אה.. והמסך הוא 19" ברזולוציה של 1024X1280. אני יודע שהכרטיס הזה הוא קצת אוברקיל, אבל מבחינת מחיר לדעתי הוא משתלם. תודה מראש לעונים!

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  23. Started by gggil,

שלום, לפני מלא זמן ביקשתי הצעה ואמרו לי שה9500 יהיה הכי טוב בשבילי. גיליתי שיש לדי הרבה אנשים בעיה עם הכרטיס והוא עושה לי די הרבה תקלות אז רציתי להחליפו לכרטיס מסך יותר טוב או טיפה טיפה פחות טוב. הנה מפרט: פנטיום 4 ספק 520W ג'נרי לוח אם ABIT IG80 זכרון DDR ג'יגה כרטיס מסך 9500GT חשבתי על ה3650 512MB DDR2, אין משהו אחר שיכולתי לחשוב עליו. אז מה לעשות? להחזיר את המוצר ולקחח ת'כסף, ולקנות בKSP את ה3650 ב280 שקל? הצעות מTMS או KSP בבקשה תודה רבה לכל העוזרים, גיל

• 12 תגובות
    • 942 צפיות
  24. Started by le011,

היי יש לי 9700 של POWRECOLOR לא מצליח להתקין את הדרריבר בשום אופציה שלו(ויש לו כמה) עקב כך שהוא מודיע שהוא לא מוצא חומרה תואמת אומגה מותקנים ללא שום בעיות יש למישהו הסבר לנושא? ;D

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  25. Started by yohaig,

אני צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך בתקציב בערך 1000 שקל(+\-). אינני מבין בנושא כרטיסי מסך אודה לכם אם תוכלו לעזור לי.בנוסף אולי תוכלו להסביר לי את ההבדל בין כרטיסי המסך עם כל שילובי האותיות המסובכים.ד

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.