עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by zuk666,

יש לי שאלה, קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 6600 Ultra, 256MB XAGP -Gainword עכשיו, הוא עובד סבבה אבל יש לי סיבה לחשוב שהם נתנו לי 6600 רגיל ולא ULTRA!! ( קיימת פונקצייה של enhanced mode setting שאמורה להופיע בכרטיס הזה ולא מופיע בפשוטים יותר ועוד כמה דברים קטנים..) יש דרך לזהות את השבב דרך הווינדוס ולהוכיח?? או שאני פשוט הולך אליהם והופך תחנות?? :s05: Please Help!!

• 16 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by Tzion,

אני מדבר על כרטיס גיפורס FX5200. של איזה חברה הוא עדיף לדעתכם?

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  3. Started by crazyfunk,

אהלן, התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי: EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 עד כה היה לי ATI אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA? האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by Lev-UFO-Child,

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  5. http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N650OC-2GI&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he ומה יותר טוב. זה, או זה: http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=Sapphire-HD6770&Cat2Cat1ID=49&Cat2ID=202& (מצאתי ב400) ?

6. Started by wow,

איזה מבין כרטיסי המסך נחשבים איכותיים ביותר מבין הראדון(ATI,הרקולס וכו') ואיזה מבין הג'י פורס 4 וכמובן מבין 2 הקב'. דרך אגב אני מתכוו לראדאון 9500 ולא לכרטיסים שעולים 2000 ש"ח.

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  7. אהלן. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן עם מעבד dual core 2.4 שיריץ GTA4 נורמאלי. הסתכלתי מחירים, GTX 8800 וGT 9800, כרטיסי מסך בני 5 אם לא יותר שנים עולים 800 שקל. הזוי. יש לכם אולי כרטיס מסך במחיר שפוי עם הדרישות שלי? תודה מראש לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  8. Started by Access Denied,

יש לי כמה שאלות לגבי הכרטיס הזה של ati : 1. האם שינוי הדרייברים של הרדאון 9800SE לאומגה יכולים להרוס/לשרוף את הכרטיס או לפגוע בביצועים שלו?? 2. האם ניתן לשחזר חזרה למצב הרגיל והמקורי של הכרטיס אחרי השינוי לאומגה?? 3. בכלל, כדי לנסות את זה אם אני לא אוברקלוקר שכבר היתנסה בכל זה? 4. האם הקירור של הכרטיס מספיק או שצריך קירור נוסף לזה?? ??? : ???

9. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2017&products_id=16984 כבר לא שווה לחכות עם מחיר כזה

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by shemmish,

החלטתי לקנות את ה 6600 gt agp מצאתי את הכרטיס במחירים של 1200-1300 digma .co.il הבעיה היא שיש שלושה יצרנים Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb PX6600GTTDH Gigabyte Geforce FX6600GT 128 mb bulk GV-N66T128D Albatron GeForce FX 6600GT 128 MB 128 Bit DVI TV OUT AGP6600GT על איזה מהם הייתם ממליצים? מחשב פנטיום 4 2.8 ג'יגה חצי ג'יגה ראם

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  11. Started by dvirl,

לכל המומחים איזה מהכרטיסים הבאים מומלץ ראדון 9000 pro 2 ראדון 9100 או ראדון 9200 אנא צרפו להמלצה גם איזו חברה מומלצת וכמה זיכרון (64 או 128) בתודה מראש דביר

• 4 תגובות
    • 887 צפיות
  12. Started by amisha,

יש לי מסך LCD של LG והיה לו שקט אפור התחתית המסך בגודל של בערך 5 ס"מ ואני שם לב שהוא מתפשט (גודל לרוחב המסך לצד ימין) לפי בדיקת מעבדה אומרים שהוא קיבל קוועטש' שם ובהתחלה זה היה ממש קטן ועכשיו זה די ארוך אם זה אופייני ?? ??? :-\

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  13. Started by The Ball,

מישהו יודע עוד כמה זמן יהיה אפשר לקנות את הכרטיס הזה של Nvidia? ואם הוא באמת טוב כמו שאומרים? ואם יש לכם זמן אז בבקשה תעשו השוואה ל- Radeon 9700 ותכתבו אם זה יותר טוב או שסתם לא שווה לחכות.. ותודה מראש כמבון!!!

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  14. Started by -Del Piero-,

שלום לכולם. קניתי היום מסך LCD חדש SAMSUNG 730B. חיברתי אותו אבל יש לי כמה בעיות: א. הכל נראה בהיר מדי. ב. לא הצלחתי להתקין את הדיסק שבא עם המסך, כל פעם שהכנסתי אותו הוא פשוט פתח לי חלון אינטרנט ולא עשה כלום. ג. בסרטים התצוגה כהה קצת. ד. בתיקיות נניח, כל התיקיות נראות בהירות ומגעילות. ה. אני לא מצליח לעשות את אפשרות הAUTO ADJUST, זה אומר לי שזה לא זמין. הערות- אני ברזולוציה 1280X1024 בקצב רענון של 75HZ. על 60 זה נראה יותר גרוע... איך אני מסדר את הבעיות הנ"ל? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  15. Started by A-L-o-n,

palit hd4870 512MB vs palit hd4870 1GB עד כמה ההבדל משמעותי?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  16. Started by swisaman,

ישלי בערך 1500 שח לשדרוג.. אני קונה ספק 750W של SS וזיכרון חדש(8GB) זה יוצא 900 שח,נישאר לי 600,אני ימכור את ה5850 העכשווי שלי ויקנה כרטיס חדש, מה כדאי לקנות שיביא את התמורה הכי טובה למחיר?

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  17. מתלבת בין השניים... מה עדיף יותר על השני ולמה?

• 13 תגובות
    • 887 צפיות
  18. Started by AtomiX,

נשרף ה 6600GT יותר נכון נפגע במהלך שיפוץ המחשב אצל חברה מסויימת.. טווח מחיר 1000-1200 גג... מעדיף nvidia

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  19. Started by llime,

היי אנשים. לפני חודש פתחתי את הת'רד הזה,שבו ביקשתי המלצה לכרטיס AGP שקט שיוכל להחזיק שני מסכים בו-זמנית ברזולוציות גבוהות,(אחד של 24" והשני 20" רחב). המלצתם לי על HD 3650 של Sapphire או על כל כרטיס מסדרה 7 של nVIDIA. יש לי שתי שאלות: 1.ראיתי ביד שניה 6600 עם קירור פאסיבי (סידרה 7 עם קירור פאסיבי אני לא מצליח למצוא). האם גם הוא יתמוך ברזולוציות שביקשתי בו-זמנית? 2. לגבי ה- HD 3650 (וגם לגבי ה 6600 למעשה),יש לי שאלה על צריכת החשמל שלו.יש לי מחשב מותג ישן של DELL עם ספק של 280W,ואני רוצה להיות בטוח אם הוא יוכל להחזיק את הכרטיס.כמו-כן,מאחר והכרטיס אינו מיועד למשחקים,עדיף לי כרטיס שלא יזלול יותר מדי חשמל גם אם הספק תומך. חיפשתי ברשת ומצאתי את הביקורת הזאת ב X-bit labs.מדו…

• 8 תגובות
    • 887 צפיות
  20. Started by jungle-man,

ברשותי quadro fx 580, אני מעוניין להרכיבו במחשב למטרות גיימינג, רזולוציית fullhd משחקים כגון fc3, crysis3 וכו'. עכשיו.. ברור שלא לגיימינג הוא נועד אבל אני מאמין שיעשה עבודה סבירה +. פחות או יותר, מבחינת כוח עיבוד, לאיזה כרטיס גיימינג ניתן להשוות אותו?

• 3 תגובות
    • 887 צפיות
  21. Started by gggilad13,

שמעתי שבקרוב צריך לצאת בארץ הX800...(אפילו לא ידעתי שיש כזה כרטיס...) אז מתי הוא אמור לצאת? הוא יהיה הכרטיס הכי טוב ברמה שלו? איך הוא בהשוואה ל6600GT ול6800 רגיל? כמה מגה בייט יש לו? ומה אתם אומרים בכלל עליו, שווה לחכות לו?

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  22. Started by manga05,

היי, אני צריך כרטיס טלויזיה בשביל: 1. להעביר קלטות וידאו למחשב (דרך חיבור RCA כמובן) 2. להקליט טלויזיה במחשב, כאשר אני לא משתמש בממיר דיגיטלי, ואני יכול להשיג ממיר אנלוגי (כמו שהיה לטלויזיות הישנות, שאינן היפרבנד, קווי זהב וכו') תנאי עבודה והנחות יסוד : 1. המחשב שלי 3GHZ , 1 גיגה זיכרון פנימי 400MHZ , הארדיסק 250 גיגה, צורב דיוידי, כרטיס מסך FX5200 NVIDIA (ציינתי נתון זה כדי לא לקבל המלצה על כרטיס שמעבד בעצמו ומטיל פחות נטל על המעבד) לא מדובר בכרטיס PVR, והמחשב לא מיועד להיות בסלון. הקלטה מטלויזיה תהיה לעיתים די רחוקות. 2. לשם העברת קלטות וידאו למחשב, אוכל להשיג טלויזיה עם יציאת SVIDEO, כלומר אם יש כרטיס שהכניסה שלו SVIDEO (ובלי כבלים שמורידים את האיכות מ SVIDEO ל…

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  23. Started by greenvector,

היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  24. Started by tristen,

שלום לכולם , בדיוק קניתי מסך חדש - dell u2312HM עם רזולוצייה 1920X1080 אחרי שהמסך הקודם שלי - LG1970HR 1280X1024 הלך בתאונה מחרידה .... והייתי רוצה כרטיס שיוכל לנצל יוטר טוב את המסך החדש ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו Skyrim וכולי ושירוצו טוב , התקציב הוא כ800 אבל אפשר להוסיף עוד קצת אם זה ממש משנה , אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בהתאם למפרט שלי ? המפרט שלי : לוח אם Gigabyte P35-DS3L מעבד Intel E6750 ספק כוח Enermax ELT400AWT זיכרון 4X1gb DDR2 RAM

• 9 תגובות
    • 887 צפיות
  25. VGA TO COMPONENT בארץ?

• 11 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.