כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
ישלי בערך 1500 שח לשדרוג.. אני קונה ספק 750W של SS וזיכרון חדש(8GB) זה יוצא 900 שח,נישאר לי 600,אני ימכור את ה5850 העכשווי שלי ויקנה כרטיס חדש, מה כדאי לקנות שיביא את התמורה הכי טובה למחיר?
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כרטיס מסך אופטימלי למערכת מחשב ותק שנתיים מפרט המחשב: זכרון 2gb 667 mh לוח אם asus M2A-VM HDMI מארז HEC 21 400W ספק כח מקורי מעבד AMD ATHLON 64*2 4800 אפשר מעט לחרוג מהתקציב אם ממש כדאי, תודה.
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת עם כרטיס ה GF FX5200 128MB AGPx8,TV הוא כרטיס שיתן לי ביצויים טובים עם משחקים ועם יש הבדל גדול בינו לבין ה GF4MX 64 ועם אתם ממליצים לי על משהו אחר בתקציב של 450-550 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני מעוניין במפרט הבא:http://www.tms.co.il/preview/spec/sw297r4tהשאלה האם 520 יחזיק את ה670? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי כיום הכרטיס שיש לי הוא 960GTX והמשחקים שאני משחק בעיקר הם משחקים עם הרבה פרטים (DETAILS) כמו cities skyline או planet coaster וכל שהמפה מתמלאת בפריטים מן הסתם המשחק מתחיל לגמגם ב FPS התקציב שלי לא הכי גבוה אבל אני מעוניין במשהו עד 1300 +- וראיתי 2 כרטיסים שאפשר לקנות מחול עולל מיסים (בארץ הם פשוט יקרים ב 500 שקל +) Sapphire radeon rx 590 nitro+ 8G שעולה 1100 שקל או gigabyte 1070 gtx 8g windforce oc שעולה 1300 שקל מה מומלץ? או משהו אחר? מפרט קיים: Intel i5 6800K 32G RAM 960GTX OC ספק 750W נ.ב - אני יודע שגם זה לא מה שיעביד לי חלק את המשחקים שהם מפוצצים אבל לפחות שיחזיקו יותר …
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נשרף ה 6600GT יותר נכון נפגע במהלך שיפוץ המחשב אצל חברה מסויימת.. טווח מחיר 1000-1200 גג... מעדיף nvidia
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שמעתי פה בפורום שהדרייברים החדשים של nvidia לא משהו , לא יודע למה קיצר אני רק רוצה לדעת איזה דרייברים כדאי לי להתקין , איזה גירסה אם לא ה 91
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש ברשותי GIGABYTE GT430.. הבנתי שהוא לא טוב ל-OC.. אך ה-OC המקסימלי שביצעתי איתו הגיע ל-12.5% שיפור.. זה טוב?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בעיה מוזרה בכרטיס מסך מדגם GTS250 בזמן בחודש האחרון חוויתי 2 קריסות (מסך כחול) כמו שרשמתי הבעיה קוראת באקראיות מוחלטת היום קראה לי קריסה שלישית החודש הפעם בהפעלת משחק מחשב, מה שגרם לי לחשוד בכרטיס מסך. הקריסות הקודמות קראו אחת לשבוע/שבועים סתם אפילו ללא הפעלת תוכנה ברקע סתם בשולחן עבודה. עכשיו הרצתי OCCT למעבד ראיתי שהכל בסדר בכל זאת עוברים דבר דבר הרצתי בדיקה לGPU עם בדיקת שגיאות לאחר כדקה של בדיקה נפתח לי מסך שגיאות, הפרמטים: בדיקת זמן כ 240 שניות. שגיאות כ 150,000. טמפרטורה 95. בכל הזמן הזה היו ארטיפקטים המאוורר על 100% למורות שהטמפרטורה לא הפסיקה לטפס עד שהפסקתי את הבדיקה לאחר כ240 שניות חיכיתי לקריסה למורות שזה לא קרה פחדתי להרוס את הכרטיס מסך, למורות שאני חושב שהכרט…
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי, כשאני מנסה להתקין את הדריברים של GeForce 6600 על Windows 7 (גם הדריברים שסופקו ע"י NVIDIA וגם אלה שסופקו ע"י MICROSOFT) אני מקבל מסך שחור, ולאחר כחצי דקה Blue Screen שמודיע על בעיה בקובץ nvlddmkm.sys. חיפשתי בGoogle פתרון לבעיה, אם מצאתי רק תלונות עליה. מישהו נוסף מהפורום נתקל בבעיה הזו? הצלחת לסדר אותה? תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
רציתי לקנות gtx260 וחבר אמר לי לחכות האם כדאי לחכות?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך evga geforce 550 ti , וכרטיס קול on board . על הכרטיס מסך יש לי יציאה מיני HDMI , ויש לי מתאם HDMI to MINI HDMI שבעזרתו אני מחבר את המחשב ל TV. שאני מחבר אני רואה תקין ב TV אך אין sound ברמקולים של ה TV. אני יודע שאני אמור לחבר בין הכרטיס קול לכרטיס מסך בשביל שיהיה לי sound מהכרטיס מסך - אך לא הצלחתי למצוא חיבור כזה על הכרטיס. מישהו יודע איך אני פותר את זה ? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ברשותי quadro fx 580, אני מעוניין להרכיבו במחשב למטרות גיימינג, רזולוציית fullhd משחקים כגון fc3, crysis3 וכו'. עכשיו.. ברור שלא לגיימינג הוא נועד אבל אני מאמין שיעשה עבודה סבירה +. פחות או יותר, מבחינת כוח עיבוד, לאיזה כרטיס גיימינג ניתן להשוות אותו?
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
התקנתי דריבר הכי חדש התקין בלי בעיות...מתריע שאחרי הדלקה מחדש תהיה התאמה של הדריבר והכל... מפעיל את עצמו מחדש נכנס לWINDOWS מחליף מסך לשחור (מתאים את עצמו ומריץ טסטים) ואז פתאום קופץ מסך כחול בטענה שaticqag.dll לא בסדר. אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב הכל בסדר אבל הריבר לא התאים את עצמו ולכן ההזזות של חלונות או גילגול של טקסט נמרח לי...ומשחקים הוא בכלל לא מעלה. מה עלי לעשות? ממה זה נובע?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך 7600GS של NVIDIA. ראיתי באתרי הורדות (חוקיים) שיצא דרייבר חדש 175.16 שתומך בסדרה 7: http://majorgeeks.com/Nvidia_Forceware_for_XP20002003_d5934.html לפי האתר של NVIDIA הבנתי שהדרייבר מיועד לסדרה 9 (בלבד). האם מומלץ להתקין את הדרייבר הזה גם לכרטיסים שהם לא סדרה 9 (כמו 7600 אצלי) ?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
היי אתמול התחילה בעייה עם המחשב, לדעתי אם הכרטיס מסך. מה שקורה זה שפתאום של התמונה הופכת לצבעי אדום וזה נשאר ככה עד שאני עושה ריסט או מחליף חיבור בכרטיס מסך. (פעם הבאה אני אנסה להוציא תמונת מסך). רציתי לדעת אם לאנשים שמבינים יותר ממני זה גם נראה בטוח בעייה בכרטיס מסך. מדובר בכרטיס HD4850 . ושאלה לשלב הבא, הכרטיס עדיין באחריות (סוג של אחריות לפחות, ב- KSP...) ואני מניח שאם תדרש החלפה לא יהיה את הכרטיס הזה, איזה כרטיס מסך שווה ערך יש להחלפה (ככה שלא יתנו לי משהו עם ביצועים פחות טובים). תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
יש לי 6800 של לידטק הרצתי 3 די מרק וקיבלתי רק 14 אלף הגי פורס 5900 אקס טי שלי הוציא יותר מזה מישהו יודע למה אני כולי מבואס מזה המיפרט שלי הוא amd2800 msi delta ilsr 80-8 bufer giga 400 watt power suply 786 ram king max ddr 333
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? מבחינת הביצועים והמחירץץ
-
- 12 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שתי שאלות : 1.ב-grapchics setting /ATI overdrive הטמפרטורה המוצגת היא בין 58-57 צלזיוס ,האם זאת טמפ' אמיתית ואם כן האם זאת טמפ' תקינה לכרטיס גרפי שהו HD 4870 1G (הטמפ' המוצגת היא כאשר הכרטיס גרפי אין אליו שום עומס מיוחד)? 2. ב setting של ה 3D יש אפרות לשנות את רמת הגרפיקה בין רמות ביצוע ל איכות ,הגדרות אלה על מה בידיוק משפיעות ? האם הן משפיעות על משחקים ,כלומר אם אני מכוון על רמת ביצוע ומוריד מהאיכות אז הגרפיקה של המשחקים אצלי תהיי נמוכה(כשאני נכנס למשחק עצמו הכל עומד אצלי על VERY HIGH ו -ultra) ? תודה,
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD XP 2000 GIGA-BYTE GA-7VAXP DDR 3200 256 MB 80 GB 7200 HERCULES GAME THEATRE XP RADEON 9700 PRO הגעתי לתוצאה של 8050 למה? כשאני מפעיל מחדש את המחשב הוא רושם לי שיש לי מעבד 1250 ובתוכנה 3D MARK כשאני נכנס לפרטים של המעבד זה רושם לי Internal Clock:1.26 GHz Internal Clock Maximum:2.80 GHz זה אומר שיש לי מעבד 2000 אבל הוא במהירות מינימום שלו???
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בתור הנחה שאלו הכרטיסי ביצועים שמשתלמים למחשב רציני, מה שחשוב לי זה שיהיו כמה שיותר שקטים. הבנתי שה 4870 חם יותר, אבל ממה שראיתי בביקורת של TH ה 260 יותר שקט, זה נכון ?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מאחר וגם אני מיתלבט מאוד איזה מסך 19" לקנות חשבתי שבמקום לפתוח סקר, כל אחד יביע את דעתו מנסיונו האישי או ע"י ביקרות שהוא קרא או חויות שהוא שמע מאנשים שונים. להלן חמישה מסכי 19" מחברות שונות שמחיריהם נע בין 1600 - 1800 שקלים . כדי למנוע עוד שאלות היתלבטות בין סוגי מסכים בתקציב שנע בין המחירים שהוזכו קודם, ניפתח דיון שבסופו נכתיר את מסך ה19 הטוב ביותר בתקציב הנ"ל . 19 CTX EX950F FLAT LG FLATRON 19 F900B MAG 19 996PF Samsung 19 955DF 19''VIEWSONIC G90F בקיצור, מה אתה היית קונה? ולמה ? לינקים לביקורות יתקבלו בברכה .
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת מחפש פתרון יותר חלק ל מצב ADAPTIVE שבהגדרות נוודיה שלא פוגע ב FPS ונותן סך הכל תמונה חלקה אבל עדיין מדי פעם אני מרגיש בקרעים במשחק יש דרך לשפר את הדבר או יש פתרון הולם יותר ,ככה שלא תהיי נעילת FPS ושהגרפיקה במשחק תשאר חלקה כמו במצב vsync על on? * פועל אצלי ה SLI ועוד שאלה מדוע ברוב המשחקים אצלי כשה - vsync על מצב on אין את הנפילה של ה FPS ל 30 ובחלק קטן מהמשחקים כן יש את הנפילה ל 30 למרות שכשאני בלי ה Vsync המשחק רץ על 50-60 FSP?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום האם מעבד פנטיום 4 3ghz וכרטיס מסך hd 4350 512 mb וזכרון 1 גיגה יספיקו למדיה סנטר? אני מעוניין להריץ סרטי hd 720p וגם 1080p על פלאזמה 42 אינטש וגם מידי פעם גלישה באינטרנט על הפלאזמה.
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-