כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כמה מהשיפורים: The new version also resolves some issues with Windows Vista, XP and Bioshock, Lost Planet, Prey and much more. http://www.beyond3d.com/content/news/465
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אז ככה אני מחליף את הכרטיס שלי 5850+ אלף שקל , השאלה שלי שמעתי שהכרטיס חם לאללה ושיכול להיות בעיות איתו, השאלה שלי כמה שיפור יהיה לי ב1080p במשחקים?
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה, אבל גיבשתי מהמלצות של אנשים שלושה כרטיסי מסך למחשב החדש שאני עומד לקנות, ורציתי לדעת איזה מביניהם הכי משתלם מבחינת מחיר , מבחינת ביצועים, מבחינת הכל...בוא נגיד שהתקציב הוא עד 1600 שקל בערך, אולי עם חריגה של 100 שקל אם היא באמת שווה את זה...חשבתי על הבאים : GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E או PALIT GTX460 SONIC 2GB GDDR5 - RETAIL או GIGABYTE HD5850 OC 1GB GDDR5 - RETAIL אז מה אתם אומרים חברה איזה מביניהם עדיף? או שאולי יש משהו אחר שהייתם ממליצים שיותר משתלם ונותן ביצועים כמעט אותו דבר? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס מסך Gainward GF4 Ti4600 750 XP, והסתבר לי שהוא לא Golden Sample (להלן- "המוזהב") כמו שחשבתי. הסתכלתי באתר של Gainward, וראיתי שבעצם לשני הכרטיסים מפרטים טכניים זהים. ההבדל היחיד הוא שבמוזהב הם מקפידים לבחור מעבד גרפי מובחר וזכרונות הכי טובים, או איזה קשקוש כזה. בתכלס, אין הבדל בביצועים, נכון ? אני לא מתכוון להמהיר אותו, אז אין צורך לומר שהמוזהב יהיה יותר יציב ב-o/c. הקירור שיש בכרטיס הרגיל יספיק. אז יש הבדלים בין הכרטיסים ? מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיסים טובים יש ואיזה יתאימו לי למחשב ולתקציב ,אפשר קצת עזרה עם זה? תקציב: 400 - 500 600 גג!!!!!! מפרט: מעבד :P4 2.4Ghz לוח אם : Asus P4B533-M כרטיס מסך נוכחי : NVIDIA GeForce4 MX 440 (128 MB) זיכרון: 2X 256 MB PC2700 DDR SDRAM
-
- 7 תגובות
- 906 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים האם ההבדל ביניהם שווה את הכסף ? ובבקשה לא לתת לי עצות לגביי כרטיסים אחרים אני מדבר רק על שני אלה
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שמעתי שבקרוב צריך לצאת בארץ הX800...(אפילו לא ידעתי שיש כזה כרטיס...) אז מתי הוא אמור לצאת? הוא יהיה הכרטיס הכי טוב ברמה שלו? איך הוא בהשוואה ל6600GT ול6800 רגיל? כמה מגה בייט יש לו? ומה אתם אומרים בכלל עליו, שווה לחכות לו?
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה בדגם של ה-320mb הוא מוגזם למשחקים כמו פלייט סימולטור X וc&c3 ?? האם יש כרטיס שאוכל להפיק ממנו תועלת דומה בפחות כסף?
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך מהדור הנוכחי ינוצל הכי טוב לרזולוציה הנל במשחקים חדשים?
-
- 6 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מחפש כרטיס זול עם יציאת DisplayPort , HDMI ו DVI. מה הכרטיס הכי בסיסי שמכיל את כל שלושת היציאות הללו כיום? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
- 1 follower
-
-
לא מזמן קניתי את הכרטיס הזה - Radeon 9000 PRO 128MB: http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-R9000%20PRO%20II.htm נכון, זה כרטיס דיי מיושן, אבל אני לא צריך יותר מזה כרגע. אם אני לא טועה, התקן של ATI קובע שלכרטיס הזה מהירות הליבה צריכה להיות 275MHz ומהירות הזיכרון גם כן 275MHz (מעשי - 550MHz בגלל שזה DDR). הגדרות ברירת המחדל שהגיעו עם הכרטיס שלי הן 275/250, כלומר הזיכרון עובד ב 500MHz במקום ב 550MHz. זה מה שכתוב על הצ'יפים של הזיכרון שעל הכרטיס: hynix HY5DV281622DT-36 KOREA לפי המסמך הזה באתר של hynix, הזיכרון אמור לעבוד ב 550MHz: http://www.hynix.com/eng/products/dram/down/GDDR.pdf בדרייברים של Omega יש כלי בשם ATI Tool, שמאפשר למצוא את מהירויות המקסימליות ע…
-
כרגע יש לי כרטיס, השאלה היא מנסיונכם אם כל הכרטיסים החדשים שנכנסים עכשיו, האם כדי לקנות כבר או לחכות חודש חודשיים ?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 19 אינץ עכשיו השאלה שעומדת לנגד עיני היא האם כדאי להוסיף עוד 300 שקל ולקנות את הIIYAMA או ל"הסתפק" בסמסונג שעולה כ 1850 שקל יש הבדל בין שני המסכים והאם ההבדל שווה את הכסף? המסך בעיקר למשחקים לאינטרנט ולסרטים
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
לכל תותחי הפורום שלום... לפני שנתיים פלוס קניתי את המחשב המפורט בחתימה...(נפרדתי סוף סוף מאשה שלא נדע אחרי 4 שנים והמחשב היה מתנת השיחרור שלי לעצמי) קניתי את ה ati x600 xt ומה אני אגיד...לא נהנתי בכלל מהמחשב ורק בגללו... הביצועים היו נהדרים לתקופה..far cry זרם בטירוף והיה מדהים ואותו דבר gta vice ו san ..... עד ליום(חצי שנה אחרי...) שבו התחילו הבעיות...ואווופ נשרף המאיץ...הוחלף באחריות ושנה אחרי או פחות שוב...נשרף.... האם אני עשיתי משהו לא בסדר?(להזכיר שהמחשב באחריות לא ניתן לפותחו ולנקות את המאוורר שעליו).. האם יש דרך להמנע מדבר כזה בעתיד? האם החום הכללי שבמארז משפיע על המאיץ? לדוגמה אם אני מביא את ה 7600gt 256 שבא עם קרור פסיבי..יש מצב שיתחמם יותר? האם יש אמצעי קירור שנ…
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
המפרט שלי: Gigabyte GA-8SIMLH 1.7ghz 512mb ddr 333mhz (לוח לא תומך ביותר מ333) gigabyte fx 6800 128mb 256bit gddr3(הדגם הרגיל) עכשיו השאלה שלי היא זאת.. ביצעתי בכרטיס מסך שלי פתיחת צינורות עיבוד(ל-16) עשיתי oc די גבוה.. Core 392 Memory 873 בסטוק: Core 325 Memory 700 ולמרות זאת אני מקבל ב3dmark05 תוצאה של 3000(שיפור די רציני מלפני השיפורים בכרטיס). שהכרטיס שלי בסטוק אמור להגיע ליותר.. עכשיו אני יודע שזה קשור למפרט המגביל שלי וחשבתי להחליף מעבד... (אני לא מתכוון להחליף את הלוח) השאלה שלי היא אם אני אחליף את המעבד למשהו יותר חזק.. בגדר הנתמך כמובן(של הלוח) במהירות של 3.0 האם אני ארגיש שיפור משמעותי? או שזה כבר לא יעזור? תודה.
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
באתר של החברה רשום שהוא GDDR3,אבל ראיתי שכמה אנשים ברשת כתבו שהוא מגיע עם DDR ב740או700 מגה הרץ לזיכרון. מישהו קנה את הכרטיס כבר ויכול להגיד שהוא בטוח GDDR3 ו1000 מגה הרץ לזיכרון ? זה הכרטיס: http://www.palit.com.tw/en/products/ati_agp_X800GTO.html http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1579
-
- 11 תגובות
- 905 צפיות
-
-
1050 * 1680? שימושי אינטרנט וסרטוני וידאו בלבד.
-
- 10 תגובות
- 905 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש, ומתלבט קשות בקשר לכרטיס מסך. עד עכשיו לא שיחקתי הרבה, אבל עכשיו עם המחשב החדש אני רוצה להתחיל, ככה שמצד אחד אני רוצה כרטיס מסך טוב, אבל מצד שני מפחד לשפוך המון כסף על כרטיס מסך ובסוף לא לשחק. אני כבר סגור על כל הרכיבים במחשב חוץ מכרטיס המסך, שהוא סך הכל הרכיב הכי יקר, ואני פשוט לא יודע מה לקחת - כי פשוט כל אחד ממליץ על דבר אחר. אני מתלבט בין: GeForce 8600 GT CONNECT3D Radeon X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I ב-1000K שאני רואה שפה בפורום מאוד מתלהבים ממנו, אם בכלל עוד נשארו כאלה LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E ב-1580 ש"ח ה-8600 GT הוא מצד אחד גם זול וגם תומך ב-DX10, מצד שני הבנתי שהוא די חלש ולא יחזיק אף משחק DX10 כמו שצריך. ה-X1950 ממש תו…
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הכרטיסים הנ"ל הם היחידים שנכנסים לי בתקציב (400-500 שקל) ואני חייב כרטיס מסך, אז מי מהם יותר טוב\עדיף? ויש לי עוד שאלה, אני מתעסק עם 3DMAX, וידוע לי שהFX תומך בתכנולוגיות יותר חדשות, האם הרנדורים יראו שונה עקב הטכנולוגיות המתקדמות יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קו מחשבי ה-Magnus של היצרנית הפופולרית מתרחב פעם נוספת עם גירסה עוצמתית במיוחד בזמן שאנחנו (וחלק לא קטן מכם, אם לשפוט לפי התגובות) ממשיכים לפנטז על לוח אם קומפקטי יחסית שכולל ליבת GeForce GTX 1070 מובנית בו, Zotac מתיימרת לספק לנו את הדבר הטוב הבא שגם ניתן ליישום ממשי כבר עכשיו – מחשב ה-Magnus EN980, שמשלב את כרטיס ה-Mobile GeForce GTX 980 באריזה הנייחת הכי קומפקטית שניתן להעלות על הדעת. המיני-מחשב החדש יהווה ממשיך דרך עבור ה-Magnus EN970 שזכה לשלל ביקורות חיוביות מוקדם יותר השנה, ויציע שבב Core i5-6400 מרובע ליבות שולחני בתדר של עד 3.3GHz, עד 16GB של זכרון DDR3L בהתבסס על זוג חריצי SODIMM, מחבר M.2 אחד עבור כונני SSD ומחבר SATA נוסף עבור כונן SSD או כונן קשיח ב…
-
- 0 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2017&products_id=16984 כבר לא שווה לחכות עם מחיר כזה
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
הי קיבלתי מחבר מסך סביר אבל עם בעיה אחת כניראה בגלל אי שימוש בשומר מסך "נצרבה" לו התמונה של הווינדווז והכיתוב windows 98... יש דרך להיפטר מהמטרד?
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך ישן שיש לו כניסה לכבל טלויזיה אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב מה אני צריך שזה יפעל? אם צריך תוכנות בבקשה תביאו את שמן או קישורים תודה מראש יונתן 8)
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-