כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני צריך כרטיס מסך חדש, המחשב שלי עומד לקרוס (לפעמים אפילו לא מראה תצוגה). החלטתי לקנות כרטיס טוב יחסית למשחקים חדשים ושיצאו, אם יש כרטיס שישרת אותי כמו שצריך ב-1300 אז לא צריך כרטיס קצת יותר טוב ב-1700 וזה הקו מחשבה. ראיתי בטווח מחירים 1060, 970, ו-1070, אז אני מבין ש-1060 ו970 הם בערך שווי כוח ? מה מביניהם עדיף? 1920X1080 המערכת הינה I5 2320 GTX 560TI P67X UD3 B3 4GB RAM ספק 620W של סיסוניק לא נגעתי במחשב 5 שנים, הצעות לייעול המחשב בכללי יתקבלו בברכה. תודה חבר'ה
-
- 16 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
האם כבל של RCA RCA שמכל צד שלו אני מחבר מתאם של SVIDEO הוא כמו כבל של SVIDEO SVIDEO ? יאני svideo-RCA-----------RCA-Svideo שווה ל : svideo-----------svideo ? כי יש לי RCA ואני רואה ממש גרוע בטלויזיה ורציתי לדעת אם חיבור של SVIDEO יעזור כאן. ד"א הכבלים זה שני כבלים של אחד 5 מטר והשני 2 מטר מחוברים במתאם (זהב) שנהם RCA בצדדים (RCA RCA) איכותיים וזהובים .
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
צריך המלצה למסכים שטוחים ודקים בגודל של 21 - 42 אינצ' נ.ב שיהיה מסך אמין, אני לא צריך משהו יקר אבל גם לא משהו זול שמתקלקל מהר, אני יודע שהמסכים יקרים אז שיהיה מחירים סבירים לסוג מסך זה. תודה
-
- 6 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מסך 19" חדש... לפי הביקורות פה אני אלך על ה-959nf או ה- p95f+, שעל שניהם ראיתי רק ביקורות חיוביות. השאלה היא האם באמת אני צריך להוציא כ"כ הרבה כסף על מסך, כשיש לי אפשרות במחיר שלהם (1800-1900 ש"ח) לקנות מסך 19" זול (MAG\CTX) ולשדרג את הכרטיס מסך למשהו יותר טוב בעודף שיישאר? בעבודה שלי בבית אני משתמש ביתי ממוצע. אני משתמש במחשב בעיקר לאינטרנט, משחקים וקצת גרפיקה. אני לא מתכוון לעבוד על רזולוציה גבוהה יותר מ-1280*1024... איזה יתרונות יש למשתמש כמוני במסכים היקרים האלה, לעומת מסכים של 1200-1300 ש"ח? האם לא עדיף לשדרג גם כרטיס מסך באותו הסכום?
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זיכרון 768MB מעבד AXP 2500 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש בעוד שבועיים למחשב שני שיש לי בבית. לפי המלצה שלכם קניתי כרטיס מסך 6600GT ב-1260 לפני שבוע וחצי, אז התקציב לכרטיס המסך למחשב השני לא יכול לעבור בשקל אפילו את הסכום 1040 ש"ח. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (AGP חובה, כי לוח האם לא תומך ב-PCI). הכרטיס מסך מיועד ל"גיימר" (חלקית, לא משחקים הכי כבדים).
-
- 9 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני בעל HD7970 טרי. הרצה של 10 דקות ב-OCCT מתחילה ב-200FPS שבמהלכה הוא יורד בהדרגה ואז נעצר על סביבות ה-155FPS. הכרטיס לא באוברקלוק. אחרי המון זמן בתחום זה מעורר אצלי תחושה שמשהו לא לגמרי תקין, אם כי תחום ההתמחות שלי הוא לא כרטיסי מסך לכן חשבתי להתייעץ כאן עם מומחי הזון. מצורף קובץ RAR עם הגראפים המלאים יחד עם תמונה אחת מתוכו שממחישה את המצב. הטמפרטורות כמובן טובות, טובות מאוד. הכרטיס הוא גרסת הספייר DUAL X.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
-
בחברה שלי מתעסקים בסימולציות של כל מני דברים. עכשיו, יש לנו בעיה של עומסים. החברה שביאה לנו את המנוע הגרפי טוענת שהעומסים קורים בגלל שהכרטיס הגרפי לא מספיק חזק, אני חושב שלא. בכל מקרה, השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה טובה שבודקת עומסים על הכרטיס בזמן שהוא מרנדר משהוא. הכרטיסים הגרפים שלנו הם gforce 8800GTX 768mb. ,תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
חיברתי את הTV OUT של המחשב עכשיו הגדרתי הכל והטלווזיה מראה לי מסך חצי שחור חצי לבן ורואיתם לא טוב את החלק הימני של המסך :\ יש לי RADEON 9500
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
דרייברים 77.76 שוחררו אצל NVIDIA, הם עדיין בגדר בטא לוג שינויים - Release notes? (PDF) הורדה (וכן, כולם יודעים שיש 80.40, אבל אלה רשמיים)
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום. אז כן, כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי לדעת מידע לגבי הכרטיס GTX 980 Ti, אשר נמצא כרגע אצלי בשימוש וברשותי הדגם של ג'יגבייט G1. העניין הוא שאני רוצה לבנות לי מערכת מחשב חדשה, ועקב כך אני מתאפק וממתין למעבדים החדשים הן מאינטל והן מ-AMD בכדי להחליט מה ייתן יותר ביצועים בפחות כסף וכו'. חלק מהחומרה עבור המחשב החדש אני אעביר מהמחשב הנוכחי שלי, כגון ספק הכוח שדיי טוב, המארז עוד לא החלטתי, וכמובן הכרטיס מסך שעליו כבר כתבתי מעלה. הכרטיס הזה בזמנו עלה לי סכום נכבד, טוב שיש חנויות באילת שאפשר לקנות שם דברים כאלו יקרים עם הנחה משמעותית כאשר נוסעים לשם גם ככה לנפוש. אני יודע שהכרטיס הזה עדיין חזק ומראה ביצועים מצויינים…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
את זה הופעתי לגלות, לאחר ששמתי לב לזה במשחקים במחשב שלי, ובמשחקים שנבדקו בBENCHMARK תחת השוואה של כל הכרטיסים ב-TOM'S HARDWARE... אגב זה גם מוכיח שאפילו המחשב הכי חזק היום (p4 3.2 עם ג'יגה ראם DDR400) לא מסוגל להריץ יותר טוב מהמחשב שלי...כי היילו רץ אצלי באותם פריימים ויש לי AMD1800 ו512 ראם DDR333... : בכל אופן, רציתי לדעת אם יש הסבר לעובדה שהGEFORCE 4 TI כל כך גרועים עם פילטרים? משהו בארכיטקטורה שלהם? הרי מבחינה טכנית, יש להם 8 צינורות עיבוד לעומת 4 צינורות של GEFORCE FX5200ULTRA, והכרטיס הלה באותה רמה כמוהם עם פילטרים ואף עובר אותם... http://www20.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-13.html#unreal_tournament_2003 :
-
- 8 תגובות
- 869 צפיות
-
-
רציתי לעשות ככה שהמחשב יהיה מחובר למסך טלויזיה בסלון, פתחתי כבר פורום אמרתם צריך כבל RCA. הייתי בכמה חנויות , יש רק כבלים באורך של מטר אחד, כאשר המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 5-6 מטר. רציתי לשאול האם ישנן אופציות נוספות חוץ מכבל RCA ? או לפחות האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כבל RCA ב5-6 מטר במחיר לא יקר באיזור נתניה? או ת'כלס אפילו אפשר להזמין .... תודה.
-
- 9 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת יש לי בעייה בכרטיס Ati x1950pro של חברת Gigabyte ללא oc. יש לי מאוור של זלמן שאמור להיות משופר. עכשיו הבעייה היא: זה קורה לבינתיים במשחק אחד והוא Call of durty 4. במהלך המחשק (זה תלוי נע בין דקות לשעות) המשחק קורס והמסך הופך לשחור ואחרי כמה שניות חוזר לשולחן העבודה וכתוב שה Vpu recover הופעל. אני יודע שה vpu מאתחל את הליבה של הכרטיס מסיבות של פגם/התחממות/בעיות בדרייור. אני לא יודע מה לעשות זה קורה רק במשחק הזה כנראה בגלל שהוא כבד והכרטיס מתאמץ (ייתכן גם בגלל החום של הקייץ?, המחשב נמצא בחדר ביטחון). יש לי את המחשב כבר שנה, לא פתחתי עדיין תמארז ולא ניקיתי אותו. לדעתי ואני כמעט בטוח שזאת התחממות של הכרטיס מכייון שזה קורה רק במשחק הזה (COD4). אם צריך ל…
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, הייתי מעוניין לקבל את המלצותיכם בנוגע לכרטיסי מסך מבין 2 הרשימות המופיעות בלינקים הבאים: http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%20106792627%201067940678&name=Radeon%20HD%204870 http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=ENE&N=2010380048%20106792627%201067947106&name=Radeon%20HD%204890 איזה כרטיס של איזו חברה נחשב יותר טוב/איכותי/נותן תמורה למחיר שלו/בעל קירור טוב יותר? אם אפשר לקבל בנוסף להמלצות גם דירוג של הנ"ל מפרט מחשב: Athlon 64 X2 (T) 3800+ 2.0 GHz Asus A8N-LA Nagami2-GL8E Memory 3.5GB Hard drive: 1 WD SATA 250GB, 1 SATA WD 500GB ספק כוח 650W של ANTEC מסך: 22" של ACER X223W מערכת הפעלה: ווינדוז XP אבקש …
-
- 8 תגובות
- 743 צפיות
-
-
נתקלתי באפשרות הזאת באתר isramods לפי הכתוב ניתן בקלות לבצע זאת על ידי שינוי הביוס ולהפוך כרטיס ב1150 שח לכרטיס ב3000 שח קבלו קישור http://www.explosivelabs.com/forums/showthread.php?s=&threadid=913
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 5600 ועשיתי לו קצת אובר קלוק ואז התחילו הארטאפקטים אז ביטלתי את האובר קולק ועדיין נשארו לי הארטאפקטים מה לעשות נ.ב שמתי מאורר מתחת לכרטיס מסך,הארטאפקטים רק בסירטונים (בסרטים ובמשחקים אין את הבעיה הזאת) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מעודכן להחודש http://www.rojakpot.com/default.aspx?location=3&var1=88&var2=0 רשימה מקיפה שמכילה את מרבית הכרטיסים (למטה יש אפשרות לבחור חברות אחרות)
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
WTF?!?! לאחר ההתקנה אני חווה ירידה של 800 נקודות ב- 3dmark03!!!! לעוד מישהו זה קרה? העפתי את 4.3 והתקנתי מחדש 4.2 וזה עדיין ככה!! מה זה יכול להיות?
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בחדשה האחרונה עליו נאמר שהוא יכיל 12 צינורות עיבוד ויאפשר מקסימום 16 צינורות אז מה הכוונה פו ? שהוא יכיל 12 צינורות פעילים ו4 רדומים כמו ב 9800se או שכרגע יהיו לו 12 צינורות ו ati יוציאו בקרוב גירסה עם 16 צינורות ? תודה למי שיענה RS6
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות אותו http://www.pcnow.co.il//product.asp?productid=6911&CatCode=124 רציתי לדעת מה דעתכם על הקירור שלו מבחינת רעש וביצועים ? איך הוא בהשוואה ל- 7600 gs ? ואם זו גירסא מוחלשת כי ראיתי שיש שם ddr1 שנראה לי קצת ישן
-
- 12 תגובות
- 740 צפיות
-
-
...עם FPS סביר. יש לי 8800GTS 320MB (רשום בצד) והוא מריץ את Ultimate Alliance, Company of Heroes וכו' על הגדרות מקסימום עם FPS של מעל 30, אבל FIFA רץ לי ב3FPS. אולי המשחק לא תומך בסדרה 8? יש איזה פאטץ' להוריד או משהו? יש לי את הדרייבר הכי עדכני.
-
- 12 תגובות
- 811 צפיות
-
-
רכשתי 670 בשבוע שעבר GV-N670OC-2GD לאחר ההתקנה שלו ושל הדרייבר העדכני לאחר פירמוט נתקלתי בבעיות VSYNC הפעלתי טריפל באפר דרך הקונטרול פאנל של NVIDIA והקו עצמו נעלם אבל אני מוצא את עצמי על FPS ממוצע של 40-50 והכרטיס עצמו בשבעים מעלות במאמץ האם עדכון הביוס המדובר יפתור לי את הבעיה? האם התקנתו משנה משהו באחריות המוצר? [ובנוסף הייתי שמח לגלות איזו גירסת ביוס כרגע מותקנת על הכרטיס עצמו תודה לעוזרים! :xyxthumbs:
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-