עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? מבחינת הביצועים והמחירץץ

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  2. טוב ככה היה לי ככה בהתחלה: http://users.tapuz.co.il/techsupport/tv/TV.files/image038.jpg רק כרטיס אחר..זה לקחו מאיזה מדריך בקיצור...עשיתי בשולחן העבודה קליק ימני ואז NIVIDIA Display שם לחצתי על הסוג המסך שלי BrnQ FP71G ועכשיו במקום מה שאמור להיות לי..זה נהיה לי: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134769944.jpg איך אני משנה בחזרה? תודה רבה לעוזרים נ.ב יש לי 6600GT של ג'יגה בייט

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  3. איזה כרטיס יותר טוב RIVA TNT 32MB או GEFORCE2 32 MB? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ישן איזה מהם יותר טוב?

4. דבר ראשון, יש לי אפשרות לקנות את הכרטיס בnewegg.com. על מה אתם ממליצים? מה עם הXFX 8600GT XXX 256MB?

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  5. Started by VanGuard,

אני משתמש בפנטיום 3 600 128SDRAM VOODOO 3 ומסך 19" LCD של סוני. הבעיה היא כאשר אני מנסה להריץ את המשחק קומנדוס ה-1. המשחק עולה אך רואים נורא מטושטש ולא רואים את הפרטים חוץ מזה גם התמונה עולה מחוץ לגובה המסך ומשאירה חלק למעלה שלא רואים ומלבן שחור למטה שאין בו תמונה כלל. ניסיתי לשחק ברזולוציה אך זה לא עזר. מה יכולה להיות הבעיה?

6. אני רוצה המלצות על כרטיסי טלויזיה בודדים וגם על כאלה משולבים עם כרטיסי מסך. בעיקרון אני צריך להחליף כרטיס מסך כבר, וחשבתי על רדיאון 9000 , אז אם יש משהו בסגנון משולב אני אשמח אם תאמרו לי....תודה !

7. Started by newz,

לפני כחודשיים קניתי מסך חדש לחלוטין של חברת MAG כתוספת למסך MAG ה - 17 אינץ טריניטרון הישן הזכור לטובה בתקווה שגם המסך הזה ימשיך את המסורת והביצועים הטובים של המסך הקודם. בהתחלה קניתי מסך 17" מדגם 786PF שטוח לו הייתה בעיית הדלקה וכיבוי ומייד מימשתי את האחריות והחלפתי אט ליתר דיוק שידרגתי את המסך למסך אחר מדגם 996PF שטוח אף הוא רק בגודל של 19". המסך שעשה בהיות כבר ביום הראשון עם בעיות הכיוון הנוראות שלו שגם כיום כעבור חודשיים אינו מכוון היטב גם לאחר הרבה נסיונות (גם של הטכנאים אצל היבואן) סובל מבעיות כגון אי דיוק בצבעים וצבעים מרוחים שבמסך גדול כזה לא אמורים להופיע וריצודים מעצבניים. דבר נוסף ששמתי לב הוא שהמסך מעייף את העיינים בצורה מאוד בולטת, מה שהמסך הישן שלי לא היה גו…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  8. Started by eladbu,

:קיבלתי את שני הכרטיסים ואינני יודע מה לשים? הg force ללא dvi והוא 64 מגה se הרדאון הוא 8500 128 מגה ddr+dvi השאלה היא האם הg force יותר מתקדם והאם הרדאון 8500 אולי בכלל מקביל לg force 3 תשובות של מקצוענים(-: יש לי שבוע להחליט! בתודה מראש! :

9. Started by -Tal-,

אני רוצה גירסא טובה מבחינת קירור, שקט וביצועים כמובן של ATI RADEON HD4850 ... שמעתי שה VAPOR-X היא נחשבת לגירסא איכותית, SAPPHIRE RADEON HD4850 1GB DDR3 VAPOR-X HDMI PCI-E עולה 720 ש"ח השאלה היא האם שווה להשקיע 720 ש"ח עבור הדגם הזה או שיש דגם יותר טוב ל HD4850 שיספק אותי מבחינת קירור שקט וביצועים? ד"א, איזה ספק אני צריך בשביל הדגם הנ"ל ? תודה

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by gmppaz,

שלום, לכולנו בבית יש מסכי LCD ולהוריי ולאחותי יש מסך LG ולי יש MAG... אמרו לי שLG בהרבה יותר טובים למשחקים ואני רוצה לדעת אם זה נכון ??? אני יודע שאתם תאמרו שאני אנסה לבד אבל אין לי כוח לחבר פה, לנתק שם וכל הבאלגן... ואני גם רוצה את זה בהוכחה בנתונים מאשר הראייה שלי, כי יכול להיות שמסך אחד פחות טוב למשחקי רשת אבל הוא טוב יותר לדברים אחרים וכאלה תודה רבה למי שיענה לפי בקשתי

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  11. http://www.neeyik.info/3dspecs/ אז לפני שאתם שואלים כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך שלי וכו'..והאם הוא תומך ב-DX 9....זה המקום בשבילכם !! מקווה שחסכתי כאבי ראש .....חחחחחח

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  12. Started by FordF13,

אני לפני רכישה של כרטיס מסך אני חייב לציין לפני שאני לא גיימר , משחק כן מדי פעם אבל לא גיימר מובהק , אבל לפני כן יש לי שאלה - האם בעבודות אופיס , מוזיקה , אינטרנט גלישה ( משרדי ) יש הבדל בין כרטיס מסך OB - G2020 על המעבד או בין כרטיס מסך חיצוני PCI E ? האם יש הבדל ממשי בעבודה בגלישה למשל ? מרגישים משהו ? יש לי כרגע על המעבד HD2000 רציתי לרכוש AMD SAPPHIRE 6450 1GB DDR3 או NVIDIA PALIT GT610 1GB DDR3 איזה מהם טוב יותר ?

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. Started by crazyfunk,

אהלן, התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי: EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 עד כה היה לי ATI אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA? האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  14. ושאלתי היותר מדויקת היא, אם אני רוצה להריץ איתו משחקים על 2007WFP ברזולוציה הטבעית (כלומר 1050*1680) - האם אני אוכל להריץ את המשחקים החדשים של היום ברמה סבירה? מעבר לזה, הבנתי שזה הכרטיס הכי חזק עבור AGP היום, נכון? האם זה סביר לצפות שיהיה כרטיס מהדור הבא עבור AGP? אה, ועוד שאלה לגבי זה. בהינתן המפרט שלי - איזה ספק אני אצטרך בשביל לשדרג לכרטיס הנ"ל? תודה

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  15. Started by D-Bang,

השבוע יש לי אפשרות לקנות את המסך באילת אבל נראה שקיימת בעיה בהספקה, בררתי ב"טרקלין" והם אומרים שהיו צריכים לקבל הספקה השבוע ומשום מה זה מתעכב.. כל שאר החנויות מפרסמות את הצג אולם לאף אחת אין אותו פיסית בחנות. ידעו לכם משהו על זה? מישהו מכיר מקום באילת שזה כן קיים שם??

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  16. Started by sh_idan,

קניתי מסך דק, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו כל עוד אני עדין יכול להחליף אותו אז ככה, המסך הוא של proview 17 דגם tft-hd-772 זמן תגובה של 16 מלי שניות נשמע לי בסדר, בהירות 200 או 250 וחדות 400 בקשר לחדות ולבהירות, אני לא ממש יודע מה המשמעות של המספרים אז תרגישו חופשי להגיב ולבקר תודה, צום קל, וגמר חתימה טובה לכולם !

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  17. Started by jungle-man,

שלום מהתקנת המשחק לפני מספר שבועות אני חווה לעיתים במהלך המשחק מעין הצללה לבנה על המסך שמגיעה במעין הבהובים ויכולה להעלם לאחר מספר שניות או להגיע למצב שהמסך כולו מולבן. במצב כזה רק יציאה לדסקטופ והמתנה של כדקה שתיים וחזרה למשחק פותרת את הבעיה. להערכתי מדובר בכרטיס המסך (GT8800) שחווה עומס למרות שזהו המשחק היחידי שזה קורה (אפילו לא בCrytek 2 או איך שקוראים לו). כל המשחקים משוחקים ב1920X1080. דרייבר NVIDIA עדכני וסטלרס גם עם הפאטץ האחרון. האם לדעתכם הכרטיס מגיע לסוף ימיו או שסתם קשה לו עם סטלרס 7? האם מישהו כאן נתקל בתופעה דומה?

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  18. אהלן. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן עם מעבד dual core 2.4 שיריץ GTA4 נורמאלי. הסתכלתי מחירים, GTX 8800 וGT 9800, כרטיסי מסך בני 5 אם לא יותר שנים עולים 800 שקל. הזוי. יש לכם אולי כרטיס מסך במחיר שפוי עם הדרישות שלי? תודה מראש לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by dyxel,

הצעות לגבי כרטיס מסך עד 3K בבקשה ;D

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  20. Started by jclarkk,

ראיתי פה כל הזמן אנשים שרצו למצוא מקום עם עמדת הדגמה אז סוף סוף יש מקור ודאי לכך לפי האתר שלהם... אולם מדובר בעמדה עם מסך הסמסונג שהוא הבסיסי ביותר ויש לו תופעת Ghosting מציקה קצת יותר מאשר לשאר המסכים אך גם זה ייתן לכם הדגמה רצינית במה מדובר... אם תלכו אל תשכחו לשחק כל הזמן עם העומק כדי שיתאים לכם לעיניים.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  21. היי.. אני לא רוצה לחכות לשום DX10 ולכלום... רק רוצה כ.מסך סבבה למשחקים שיש עכשיו... מה כדאי ? X1950 Pro 256MB DDRIII של Sapphire או 7950GT 512MB GDDRIII של evega הראשון יעלה לי 1230 והשני 1890 מה אתם אומרים.. מה כדאי? ???

• 9 תגובות
    • 874 צפיות
  22. שלום לכולם. מישהו יודע אם יש דרך לדעת בדיוק איזה כרטיס מסך מקבלים בקניה של לפטופ מסויים? אני מסתכל לדוגמה על הלפטופ הזה: https://www.dell.com/en-us/shop/dell-laptops/new-dell-g5-15-gaming-laptop/spd/g-series-15-5500-laptop/gn5500dyefs לפי המפרט הוא מגיע עם NVIDIA® GeForce RTX™ 2060 6GB GDDR6 איך אני יודע איזה גרסא של הכרטיס אני מקבל? הרי יש בניידים מלא גרסאות (80W, 90W, 115W...) באופציות השדרוג של הלפטופ הזה יש אפשרות לשדרג לכרטיס מסך NVIDIA® GeForce RTX™ 2070 8GB GDDR6 על פי מה שנראה זאת לא גרסאת MAX Q... אבל התוספת במחיר יחסית נמוכה (100 דולר) ככה שזה קצת מחשיד... על פי עמוד ה Help me choose: https://www.dell.com/en-us/shop/help-me-choose/cp/hmc-g-seri…

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  23. שלום! אז הבעיה היא ככה, בזמן משחק פתאום המסך הפך לשחור (המשחק עצמו, המשיך לעבוד, כי היה סאונד והגיב למקלדת). אחרי ריסטרט המחשב עשה POST רגיל אך שוב הייתי מקבל מסך שחור בערך אחרי 10 שניות (כאשר שומעים שהווינדוס עולה ברקע רגיל). ניסיתי להכנס לביוס והוא ניהיה שחור גם בו. ישר הנחתי שיש בעיה של התחממות של ה - Radeon HD5850 הגעתי למעבדה של החנות, ומה? הכל עובד. החלטנו להריץ Furmark כדי לבדוק אם יש בעיה, הוא עבד בערך 5 דקות סבבה והגיע ל80 מעלות בערך. עכשיו, החלטתי להשאיר אותו בחנות ולחזור תוך שעה וחצי, תוך כדי שהוא ממשיך להריץ את Furmark. לא ייצא לי לחזור לחנות היום ובגלל שהכל היה בסדר, הציעו לי להשאיר את ה Furmark פועל כל הלילה. אני בא הביתה, עושה Google על Furmark ומג…

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  24. הי, קניתי לפני מספר ימים כרטיס INNOVISION GEFORCE 4 MX440 128 MB. כאשר אני משתמש בכרטיס לראות בטלוויזיה(סרטים או כל דבר אחר,אפילו ה- windows עצמו), המסך פשוט מרצד! זה מעצבן אותי ניסיתי לשחק עם הרזולוציה(הכרטיס תומך TV-OUT עד 1024X768) עם ה-REFRESH RATE, שיניתי דרביירים, שום דבר לא עזר! כעת אני משתמש בדרייברים חדשים של nvidia- 41.09 ובטלוויזיה מסוג SONY 21 אינץ. זה מעצבן אותי! אנא עזרו לי לראות סרטים ושאר ירקות בטלוויזיה שלי בשלווה וברוגע! תודה יונתן

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  25. Started by H.I.V,

מה יותר טוב? הרדאון הוא לא פרו והם בערך אותו מחיר

• 12 תגובות
    • 874 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.