עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gal,

היי טוב אז אני רוצה להחליף את הכרטיס מסך שלי והבנתי כבר שרדאון של ATI זה הכרטיס בהי הידיעה. השאלה איזה מהם לקנות אני לא גיימר היסטרי וכבד מאוד אבל אני רוצה שרב המשחקים יעבדו לי חלק כי יש לי בעיות כיום עם חלק מהמשחקים מה אתם אומרים???? התקציב שלי הוא עד 600 ש"ח אבל אפשר לחרוג קצת פה ושם אבל לא להגזים!!!

2. Started by nec14e,

שלום לכולם. הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי לבחור כרטיס מסך. הכרטיס מסך יהיה ברובו עבור צפייה בסרטים בסלון אבל גם למשחקים. אני לא גיימר ולכן לא קריטי שהמשחק ירוץ על כל התוכנות הגרפיות שלו אבל שיוכל לרוץ ברמה טובה בהגדרות בינוניות. מעדיף כרטיס של nvidia ולא ati (היה לי בעבר ולא אהבתי את הדייברים שלו). תודה לכל העונים

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  3. Started by fender1989,

יש לי 1200 שקל ואני קונה כרטיס מסך חדש כי נשרף לי מה שיש לי עכשיו ואני מתלבט בין ה GeForce 6600GT שעולה 1020 לבין ה Radeon9800Pro שעולה 1200 ואני יכול לקנות את שניהם אבל אנלא יודע מה עדיף לי אני רוצה את זה למטרות משחקים וFPS גבוה למשחק כמו Call Of Duty אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך ייתן יותר FPS תודה מראש

• 6 תגובות
    • 909 צפיות
  4. Started by Kizu,

אם אפשר גם הסבר, אני רוצה לרכוש מחשב ואשמח ללמוד על כל חלק בנפרד שאהיה מוכן למבחן בקנייה.. כמו כן איזה חברות הן המומלצות ביותר..?

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  5. Started by avivlevy,

הנה הכרטיסים שהגיעו: CONNECT3D Radeon® X1950 CrossFire Edition 512MB GDDR4 DVI-I + CrossFire CONNECT3D Radeon® X1950 XTX 512MB GDDR4 DVI-I + DVI-I + VIVO CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 512MB CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB אם זה המחיר אז המצב די טוב! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5977

• 4 תגובות
    • 909 צפיות
  6. שלום לכולם, המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה מסך 32 של HITACHI (מתכוון לעבוד עם HDMI) WIN XP וכנראה שאני מוסיף עוד 2 גיגה זיכרון (עד כמה שזה רלוונטי) צרכים:מולטי טאסקינג ומידי פעם משחקים FIFA GTA(פחות קריטי) עד 300 שח, את RADEON HD4650 GDDR3 ראיתי שהמליצו בסטיקי אבל לא ממש מצאתי אותו (בZAP למשל...)אז אין לי עליו יותר מידי מידע מבחינת מחיר בגדול אני מבין שלצרכים שלי מספיק 512 זכרון נראה לי שעדיף DDR3 אבל אני לא בטוח לגבי Interface: 64 Bit. או 128 אני לא ממש מבין מה ההבדל על מה הנתון הזה משפיע?? אני לא פוסל את NVIDA אבל עד כמה שהצלחתי להבין מהקריאה בפורום הכרטיסים שלהם פחות יתאימו לי... אשמח לשמוע הצעות הארות הערות לגבי כל דבר ת…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  7. יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

היי, כשאני מנסה להתקין את הדריברים של GeForce 6600 על Windows 7 (גם הדריברים שסופקו ע"י NVIDIA וגם אלה שסופקו ע"י MICROSOFT) אני מקבל מסך שחור, ולאחר כחצי דקה Blue Screen שמודיע על בעיה בקובץ nvlddmkm.sys. חיפשתי בGoogle פתרון לבעיה, אם מצאתי רק תלונות עליה. מישהו נוסף מהפורום נתקל בבעיה הזו? הצלחת לסדר אותה? תודה, אופיר.

• 0 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by -T.G-,

מאז שקניתי את המחשב שלי לפני שנה וקצת בערך תמיד היו לי בעיות של היבהוב במסך מהיום הראשון שהשתמשתי בו. זה כמו קויים כאלה שלא מספיקים לרעוד. ולא נראה לי שיש לזה קשר לקצב ריענון... שלקחתי את המחשב לתיקון למרבה הפלא לא הופיעו שום היבהובים וזה כנראה קורה רק בבית שלי או שזה פשוט צירוף מקרים. במשך השנה הזאת כל פעם האשמתי חלק אחר בגרימת ההבהובים האלה: בהתחלה המסך, שללתי - חיברתי מסך אחר ועדיין הייתה בעיה. אחר כך כרטיס מסך, שללתי - חיברתי כרטיס מסך ישן אחר שהיה לי. לאחר מכן הספק כוח, שללתי קניתי ספק כוח של 350. אחר כך את הנקודת חשמל בבית (אולי עומס?), שללתי - הוצאתי את כל החיבורים וחיברתי רק את המסך והמחשב + השתמשתי בכבל מאריך כדי לחבר את המחשב לנקודה אחרת. האמת זה אולי קצת עזר אב…

• 7 תגובות
    • 909 צפיות
  10. Started by Yoav,

טוב, אז בימים הקרובים אני אזמין את כרטיס המסך החדש שלי ואפרד לשלום מה9200SE שלי. התקציב הוא כ-550 שקלים, והאופציה הטובה ביותר, לדעתי, היא: http://pcnow.co.il/product.asp?productid=6911&CatCode=124 6800NU של INNOVISION. *לא לחרוג ליותר מ590, גג של הגג 600 אבל באמת שלא אגורה יותר. בנוסף, אני בטוח ב99.9% שהספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה בלי בעיה, ושהמפרט שלי לא יגביל אותו, אשמח לאימות =] תודה רבה

• 12 תגובות
    • 909 צפיות
  11. Started by leonid87,

אני מעביר את המחשב לאחי הקטן ואני רוצה שיהיה לו כרטיס סביר לפחות (במקום ה mx400) עכשיו אני לא זוכר, האם AGP x8 גם יעבוד? (במהירות של 4 אבל זה לא משפיע כל כך) אם כן איזה כרטיס כדי - משהו לא יקר אם לא מתאים, איזה כרטיס AGP x4 הוא הטוב ביותר - אני אנסה למצוא יד שנייה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 909 צפיות
  12. Started by Allanon,

שלום רב, קניתי היום 4870 של CLUB 3D ולצערי יש בעיה. חיברתי אותו כראוי, כולל שני חיבורים של 6 פינים. המחשב נדלק, מופיע המידה של POST. מכאן, אם אני מנסה להיכנס ל BIOS המסך פשוט נשאר שחור. כנ"ל אם אני מנסה להעלות את XP. החזרתי את הכרטיס הישן והכל בסדר. מה יכולה להיות הבעיה? אני לא מאמין שזה בעיית ספק שכן יש לי TAGAN עם 30 אמפר במסילה של 12 וולט (סהכ 530 וואט). הלדים האדומים נדלקים לשניה ונכבים כמו שצריך...המאוורר מסתובב. סך כל, אם הוא כבר מראה את המסך טקסט הראשוני של POST למה גם לא BIOS? אשמח לעזרה, אני מנסה להבין אם הכרטיס תקול או שזאת בעיה אחרת. נ.ב. אין לי מחשב אחר לנסות עליו את הכרטיס.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by smoke_man,

תודה מראש

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  14. Started by alfus73,

שלום. קניתי מחשב חדש. P4 ו- 3 גיגה הרץ. המחשב כולל בתוכו כרטיס מסך Onboard. שאני משחק במשחקים כמו פיפא 06 או דום3 כל כמה שניות המשחק נעלם ואני חוזר לשולחן העבודה. (המשחק עדין ברקע - הוא לא נסגר). רק שאני לוחץ על Alt+Tab אני חוזר חזרה למשחק וחוזר חלילה. האם הבעיה היא בכרטיס המסך (הגדרתי אותו למהירות של 64MB)? לאיזה כרטיס מסך כדאי לשדרג ( ברשותי יציאה של AGP*8. אני משחק במשחקים כמו פיפא06 או דום 3 וכו'.)? האם ניתן להפנות אותי לאתר כלשהו (חוץ מ- Zap)? מה טווחי המחירים?

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  15. לחברה של אחותי יש מחשב: intel P 1800mhz 128mb ddr GIGABYT MOBO בקיצור, מחשב קצת מעפן. היא רוצה לשדרג את הזיכרון ואת הכרטיס מסך (יש לך MX440). משחקים אח שלה משחק. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס מסך שיתאים למשחקים, ושיהי בתקציב שנתתי? אבל משהו שיחזיק קצת מעמד אם אפשר. ד"א: חריגה בתקציב ממש בלתי אפשרית, עדיף אפילו פחות מ-500 ש"ח. תודה.

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  16. תצוגה מושלמת של גרפיקה ופיסיקה.... המשחק המושלם CRYSIS (וידאו) (כמובן אם היה לי כרטיס גרפי ומעבד שהיו יכולים לתמוך בזה..!) עכשיו על תגידו לי שיש משחק שמתקרב לרמה של CRYSIS כרגע...! 8)

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  17. http://www.neeyik.info/3dspecs/ אז לפני שאתם שואלים כמה צינורות עיבוד יש לכרטיס מסך שלי וכו'..והאם הוא תומך ב-DX 9....זה המקום בשבילכם !! מקווה שחסכתי כאבי ראש .....חחחחחח

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  18. Started by crazyfunk,

אהלן, התקנתי כרטיס מסך חדש על המחשב שלי: EVGA GeForce GTX 285 Superclocked Edition 2GB http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814130487 עד כה היה לי ATI אני לא מצליח למצוא את האופציה ליצור VIDEO OVERLAY בממשק התוכנה של NVIDIA? האם זה לא קיים? קשה להאמין. האם זה מתחבא? תעו לי למצוא. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 908 צפיות
  19. Started by Dvich,

הR580 פותח ע"י קבוצה שונה מזו של הR520 והן לא עבדו במשותף, אבל מה שכן, הR580 הוא אכן, כמו שנגזר מהשם, בנוי בבסיסו על הארכיטקטורה של הR520. הR580 נבנה גם הוא בליטוגרפיה של 90nm, המעבר ל90nm בכלל לא היה קל, היו קשיים בתכנון שגמרו לכך שהyeilds היו נמוכים מאוד, כלומר אחוז הליבות הפגומות היה גבוה, לכן ATi עשתה שלושה ratape בשביל להגיע לתוצאות yeilds רצויות, הלקחים שהופקו מהטעויות יושמו בR580. ממה שידוע בנתיים, הR580 לא תהיה רק R520 עם עוד צ"ע, אלא תהיה שונה במקצת ותכיל שיפורים ארכיטקטוריים. הyeilds עדיין לא ידועים אבל בעקבות הלקחים שיומשו בליבה אולי נוכל לראות אותה בקרוב יותר ממה שאחנו מצפים, אומנם לא לפני הG70 Ultra וזה גם תלוי באי הR520 יתמודד מול הGF7800GTX, ולפי מה שידוע ע…

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  20. שלום אני מאמין שזאת ההתלבטות הגדולה והעיקרית של כולנו.... אני לפני רכישת מחשב חדש ורציתי לדעת מה ההבדלים בין הכרטיסים הנ"ל שהבנתי שהם הכי מומלצים בתווח המחירים הנ"ל 9600gt 9800gt hd4830 השימוש של הכרטיס יהיה בעיקר לסרטי FULLHD והמסך ישודרג בעתיד הקרוב לתומך בהתאם כמובן שצריך 2 יציאות אחת לLCD והשנייה למסך המחשב. כמו כן חשוב לי תמיכה במשחקים החדשים והעתידיים, אני לא מחפש FPS או פיצרים ובונוסים מיוחדים, רק שיפעיל בסבבה משחקים אם יש כרטיס מסך אחר בתקציב הנ"ל אני מוכן לשקול אם יש כרטיס אחר בתוספת סמלית שמאוד מצדיק את ההפרש אז גם אין בעיה (אני לא מוגבל בתקציב אבל לא רוצה להשתגע) הבנתי שאין הבדל בין היצרנים של הכרטיסים, האם יש חברות שהם לא מומלצות בכלל, או להפך כאלו שכן מומלצות…

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  21. עד שהחלטתי לקנות כרטיס מסך משהו טוב יחסית לתקציב שהיה לי מתברר שהיה משהו יותר טוב לקנייה... אך האם הביצועים של ה1600XT עולים בהרבה על 7600GT שאני ארגיש הבדל משמעותי???? :s05:

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  22. Started by RazTK,

מה עדיף לי מבין שני כרטיסי המסך הנ"ל?

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by mikmik846,

ערב טוב. יש לי לוח אם P5KPL-CM עם DDR 2. השאלה שלי אם אני יכול לחבר כרטיס מסך עם DDR 3? לדוגמה: Nvidia Geforce GT430 DDR 3. תודה.

24. Started by gryffin,

As I've seen the Hyundai ImageQuest Q17 should be the best in this price... What you say?

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by black T.I,

אני הייתי רוצה לדעת כמה עולה RADEON 9700? והאם כדי לי לקנות אותו

• 3 תגובות
    • 908 צפיות

דיונים חדשים בפורומים