עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו הסתובתי בחנות של נעה מחשבים ומצאתי שם "מכירת סוף עונה " של כרטיסי מסך יש שם כמה דברים שווים כמו ההרקולס 9700 פרו וג'פורס 5800 וגם כמה פשוטים יותר במחיר דיי טובים והם אומרים שהכל חדש דנדש באריזה ובאספקה מידית http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=352 מה אתם חושבים על זה? תגובות...

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  2. Started by Genom_g,

מה אתם אומרים האם ההבדל ביניהם שווה את הכסף ? ובבקשה לא לתת לי עצות לגביי כרטיסים אחרים אני מדבר רק על שני אלה

• 14 תגובות
    • 887 צפיות
  3. הכרטיס שיש לי של Power color ויש לו מין s-video מיוחד כזה שמסודר שונה מהרגיל... לרציתי לדעת איפה אפשר להשיג כזה או איך להשיג אותו ואיך קוראים ליציאה הזאת

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  4. Started by avram,

שלום למומחים במזל טוב קיבלתי את המחשב החדש: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 5000+ HD3850 2G זכרון Gygbyte MA69G-S3H וכו קיצר התקנתי דריוורים (CATALYST 7.11) והרצתי את ה3Dmark06 להפתעתי קיבלתי ציון של :s05:7470 שהוא הכי נמוך ברשימה שמופיעה שם ובביקורות שראיתי הכרטיס הגיע גם ל10K מה יכול לגרום לכזה תוצאה "נמוכה" ?

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  5. משומה בהתחלה היתה לי בעיה לא יודע אם זה היה קשור במעבד או בכרטיס אבל בסוף אחרי שיחקתי בOC של המעבד זה הסתדר בכול מקרה קבלו תוצאות סטוק לכרטיס קודם כול מפרט: INTEL 805 2.66GHZ@3.77 ASUS P5LD2 SUPER TALENT DDR2 512MBX2 533MHZ 7600GT ותגידו לי אם זה טוב ? איך הכרטיס? וזה בלי OC

• 5 תגובות
    • 886 צפיות
  6. Started by AtR,

3DGod או Terjen גנבתי לכם את הג'וב http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=33784 אם זה נכון, אז ATI ממש שיחקו אותה כמו שרובינו יודעים ATI נהגה לייצר כרטיסי מסך בעלי מס' צינורות עיבוד נמוכים ממספרם של הכרטיסים המתחרים מבית NV וכן עכשיו הוכיחו את עצמם בארכיטקטורת ליבה חדשה לגמרי עם מספר צינורות עיבוד מרשימים למדי ;Dי

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  7. Started by taimor,

מבין שני כרטיסי המסך האלו, איזה מהם עדיף לפי דעתכם ?? וכמו שהבנתי מחירים דיי דומים. תודה, טימור.

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  8. אהלן חברים. יש לי מחשב ממש ישן, לפני משהו כמו 6 שנים פלוס מינוס ועד עכשיו לא שיחקתי משחקים ככ אז לא היה לי אכפת יותר מדי לאחרונה התחשק לי לשדרג קצת כדי לשחק במשחקים כזה בקטנה, בעיקר פיפא 19 ודברים קטנים כאלה אולי גם pubg או משהו באיכות סבירה לא משהו מטורף התקציב שלי זה סביבות ה500 שקל, ראיתי שיש את ה rx550 בתקציב הזה שמעתי עליו דברים לא רעים אם יש לכם רעיונות אני ממש אשמח מעבד i7 950 3.06g כרטיס מסך nvidia 240 gt 8 ram ספק כוח מצ"ב למטה תודה רבה חברים

9. שלום לכולם אני שוקל לקנות כרטיס טלוויזיה בסכום של 200-400 ש"ח.יצא לי לראות כמה כרטיסים טובים ויש לי שאלה בנוגע לחיבור שלהם.כדי לחבר כרטיס טלוויזיה למחשב אני צריך לחבר את הקבל הקווקסלי(כבל של כבלים לבן עבה עם סיכה בסוף)לכרטיס מסך וזהו או שאני צריך לחבר עוד משהו?אם כן אז היציאות האלו קיימות בכל הטלוויזיות כי שלי קצת ישנה בת 4-5 שנים של sony בגודל 29". תודה מראש

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  10. המחשב שלי: 80 ג'יגה pentium 4cpu 2.40ghz 2.40 ghz ram - 768 כרטיס מסך נוכחי: asus radeon 9600se 128mg עכשיו יש לי תקציב בערך 2000 ש"ח.. ואני רוצה לקנות או את הכרטיס הזה: ATi Radeo X1950XT או את זה: ATi Radeo X1950XTX אני רוצה לדעת אם הכרטיסים יתאימו למחשב שלי אם לא אתם יכולים להציעו לי כרטיס אחר? תודה מראש למי שיענה!

• 18 תגובות
    • 886 צפיות
  11. הציעו לי יד שנייה. לקנות או לא ?

• 12 תגובות
    • 886 צפיות
  12. Started by Nazzz,

לפני כ7,8 חודשים קניתי כרטיס מסך חדש של NiVidia FX 5200 LITE 64 RAM ושמעתי שהוא לא כל כך טוב באחד הנושאים ואיזה כרטיסי מסך יש של REDION בסביביות 600 ל800 שח

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  13. Started by matanch,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך לגיימינג מפרט מחשב: כרטיס מסך כרגע: Generic Non-PnP Monitor על NVIDIA GeForce GTX 550 Ti מעבד: intel core i5 2500 ספק כוח: 550w זיכרון ram: 8gb ddr3 לוח אם: asus p8p67 מסך: full hd (רזוליציה) תקציב: ללא הגבלה בקיצור שינצל את המפרט עד הטיפה האחרונה משחק בעיקר ב Battlefield 3

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  14. Started by THE_LORD,

יש דבר כזה שמחברים ללוח ב AGP והוא מוציא יציאה לכרטיס מסך ל PCI ???? או כל דרך אפשרית להפעיל כרטיס מסך PCI בלי להחליף לוח אם

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by gtsaf0,

שלום. יש לי כרטיס מסך HD5850 והוא פשוט הפסיק לעבוד. לפני יומיים הלכתי לישון, וכשקמתי בבוקר המסך של המחשב היה כבוי (עם חשמל אבל ללא צג). ניסיתי לפתוח ולנקות את הסלוטים, לשנות כבלים, להחליף מסך, אבל כלום, הוא עדיין לא מציג כלום. כרגע אני מחובר לכרטיס מסך המובנה שעל הלוח אם כך שזה לא קשור ללוח אם או למסך. הכרטיס מסך לא מראה שום סימן תקלה. המאוורר עובד, הוא משמיע צפצוף אחרי ההדלקה, אבל כלום. אין צג. מה זה יכול להיות? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by Analyzer12,

שלום לכולם אני רוצה לדעת איזה דרישות מערכת הכרטיס מסך הזה צריך כרטיס מסך EVGA דגם GeForce 210תודה לעוזריםנ.באיפה אני יכול למצוא אותו הכי בזול בנתניה(אם אתם יודעים)

• 9 תגובות
    • 886 צפיות
  17. Started by sh_idan,

קניתי מסך דק, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו כל עוד אני עדין יכול להחליף אותו אז ככה, המסך הוא של proview 17 דגם tft-hd-772 זמן תגובה של 16 מלי שניות נשמע לי בסדר, בהירות 200 או 250 וחדות 400 בקשר לחדות ולבהירות, אני לא ממש יודע מה המשמעות של המספרים אז תרגישו חופשי להגיב ולבקר תודה, צום קל, וגמר חתימה טובה לכולם !

• 10 תגובות
    • 886 צפיות
  18. Started by The Ball,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GeForce 4 TI 4600 אבל אני ממש לא יודע איזה חברה יש למשל של ASUS שעולה בסביבות 2500 שקלים ויש לדוגמא של Leadtek שעולה בסביבות 1700 שקלים האם ההפרש הכספי הזה אומר משהו? ובבקשה תגידו לי איזה חברה אתם הייתם לוקחים.

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by roeingg,

אז ככה הבעיה היא ממש מוזרה קניתי כרטיס מסך של gigabyte 9600GT (זה עם הזלמן עליו). אז בגלל שיצא לי להרכיב הרבה מחשבים לעצמי וכל בעיה תמיד פתרתי לבד הפעם באמת התייאשתי אז אני יפרט ממש שני מצבים בפעם הראשונה עם ספק כח מעפן יחסית אחרי שחיברתי את הכרטיס כשאני מריץ משחקים (אני יפרט ממש מה אני עושה): בודק קודם PES2009 רזולוציה 1024*768 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ על 1680*1650 ופתאום רץ לאט חשבתי זה ספק כח וקניתי topower 500W.... אחרי שחיברתי אותו: בודק קודם PES2009 רזולוציה 1680*1650 עובד חלק יצאתי מהמשחק אחרי כמה דקות מריץ FARCRY2 רזולוציה 1024*768 מתחיל כמה דקות חלק ופתאום רץ לאט חזרתי לPES ושם כל רזולוציהעובדת לאט. מה זה יכול להיות האם הספק כח לא מספיק או משהו אח…

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  20. Started by White Raven,

יש לי כרטיס מסך של palit fx 5600 ואני לא מצליח לחבר את זה לטלוויזיה אני למצליח לחשבו למה זה פעל בכרטיס היש geforce 2 gts אז אקבל הצעות בברכה

• 13 תגובות
    • 886 צפיות
  21. אהלן. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן עם מעבד dual core 2.4 שיריץ GTA4 נורמאלי. הסתכלתי מחירים, GTX 8800 וGT 9800, כרטיסי מסך בני 5 אם לא יותר שנים עולים 800 שקל. הזוי. יש לכם אולי כרטיס מסך במחיר שפוי עם הדרישות שלי? תודה מראש לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  22. Started by witherwings,

היי, אני קונה מחשב חדש בקרוב ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות (אני מתכנן סכום של עד 1600 אולי אם חריגה אם כדאי) אני צריך שהוא יתאים למסך שלי יש לי מסך מלפני 4 שנים הנה כמה פרטים עליו: http://www.ciao.co.uk/Productinformation/Samsung_SyncMaster_731BF__6508721

• 4 תגובות
    • 886 צפיות
  23. Started by erbu,

יש לי מסך LG FLATRON עשרים ואחת אינץ'. לא יודע מה לחצתי אתמול ופתאום המסך התהפך ממצב של LANDSCAPE למצב של PORTRAIT. הכרטיס מסך שלי הוא INTEL 82845G/GL ובדרייבר לא מצאתי אפשרות של ROTATE כמו שאני יודע שיש למשל בדרייבר של NVIDIA. איך אני מחזיר אותו למצב הקודם? האם יש איזשהו SHORTCUT KEY שלחצתי עליו בטעות ואולי בכלל צריך לכוון דרך המסך. אנא עזרו לי אני לא יכול לעבוד עם מסך הפוך. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  24. Started by DJPOWER,

יש לי כרטיס מסך ישן שיש לו כניסה לכבל טלויזיה אני רוצה לראות טלוויזיה דרך המחשב מה אני צריך שזה יפעל? אם צריך תוכנות בבקשה תביאו את שמן או קישורים תודה מראש יונתן 8)

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  25. אז כמו שנרשם בכותרת, האם הלוח אם והכרטיס הנ"ל יעבודו יחד ? http://www.gigabyte.us/products/product-page.aspx?pid=3449#sp http://www.evga.com/articles/00669/

• 2 תגובות
    • 886 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.