כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס GF הוא מקביל ואיזה חברות מומלצות והאם הכרטיסים של ATI עצמה הם טובים או עדיף חברה אחרת
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מבקש המלצה לכרטיס מסך ליישומי גרפיקה דו-מימד (פוטושופ, קורל דרו ועוד) לא מיועד למשחקים עבודה עם מספר תוכנות במקביל וקבצים גדולים במיוחד, לעיתים מעל 100 מגה. אפשרות ליציאה כפולה לשני מסכים דרישה עיקרית לייציבות מערכת ופחות למהירות עבודה. מגבלת תקציב עד 1000 ש"ח נתוני מערכת מעבד AMD 1800 לוח GA-7VRXP זיכרון 2X512 וויינדוס 2000 תודה
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מישהו יודע עוד כמה זמן יהיה אפשר לקנות את הכרטיס הזה של Nvidia? ואם הוא באמת טוב כמו שאומרים? ואם יש לכם זמן אז בבקשה תעשו השוואה ל- Radeon 9700 ותכתבו אם זה יותר טוב או שסתם לא שווה לחכות.. ותודה מראש כמבון!!!
-
היי.. אני לא רוצה לחכות לשום DX10 ולכלום... רק רוצה כ.מסך סבבה למשחקים שיש עכשיו... מה כדאי ? X1950 Pro 256MB DDRIII של Sapphire או 7950GT 512MB GDDRIII של evega הראשון יעלה לי 1230 והשני 1890 מה אתם אומרים.. מה כדאי? ???
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך sapphire RADEON X800GTO ultimate http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_landing.php?gpid=120 שאלות: הוא טוב? אם כן מה המחיר הכי נמוך שלו בארץ(שאפשר לקנות)
-
- 12 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני חושב לקנות מחשב בזמן הקרוב, ויש לי התלבטות קטנה בעניין המסך... אני מוכן להשקיע במסך עד 1400 שקל, ואני רוצה 17 אינץ' שטוח...שמעתי שה-LG לא הכי טובים, ושאלתי כמה אנשים לגבי ה-viewsonic p70f, שנראה לי מסך טוב והמחיר שלו מתאים לי לתקציב זה המסך: http://www.viewsonic.com/products/crt_p70f.htm השאלה אם מישהו יכול שניסה אותו או משתמש בו יכול לאשר לי שהוא אכן מסך טוב? תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
השגתי לוח Pentium 2 ויש בו כרטיס מסך OB , הבעייה שאין לי את הקונקטור שלו ומה שעומד ברשותי זה להלחים לו לפי סדר מסויים את הפינים של היציאת VGA לחיבור שבלוח. את החיבור VGA אני מוציא מכרטיס מסך PCI שיש ברשותי. אני צריך סרטוט של החיבורים שבין היציאת VGA לקונקטור בלוח אם - לאיפה להלחים כל פין. הינה התמונה של החיבור VGA ->קונקטור בלוח אם (החיבור השמאלי בתמונה) , בVGA יש 15 פינים ובקונקטור בלוח יש 16 פינים (אחד לא בשימוש).
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום אני הולך להחליף את המסך שלי ל-24 אינץ, בגלל השידרוג של המסך אני חושש שהכרטיס שיש לי היום 8800GT לא יריץ לי משחקים ברזולוציה גבוהה כגון 1600X1200 או 1920X1080 לכן אני חושב לקנות עוד כרטיס, מישהו יודע אם זה באמת עוזר ואם כל משחק תומך בטכנולוגיה SLI?
-
- 11 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף , של msi או palit daytona אני יודע שכמה ממכם יגידו ישר msi אבל תתבססו על מה שאתם אומרים בבקשה , http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0zNzcmdXJsX3BhZ2U9MTA= זה כתבה על ה msi שדווקא נראה לי מאכזב אף על פי ההיטסינק והמאוורר כי הכתבות על פליט דייטונה נראות ממש משמחות ואין להם שם שום תלונה על הכרטיס הזה חוץ מזה שהוא בא רק עם דיסק דרייברים , שם לעומת זאת ראיתי גם שה msi בא עם שבעת אלפים ומשהו מגה רוחב פס ובפליט זה שמונת אלפים ומשהו. בקיצור מה לדעתכם עדיף?
-
- 5 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הינה המפרט: מעבד: E8400@ 3.60 זיכרונות : G SKILL 800MHZ 4GB כרטיס מסך: HD4870 1GB club3D ספק כוח : ENERMAX 525W לוח אם: DFI LANParty DK P45-T2RS ו קירור מים של sliver knight cpu water cooler משתלם לעשות בכלל ?? אחי גר עכשיו בחול והוא יקנה לי מישם.. את הכרטיס.. עכשיו השאלות הם: שווה לעשות בכלל CF? הלוח הזה טוב ל CF? האם הספק יחזיק? אין צוואר בקבוק ?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9930 כרטיס הזול הבא במקום 6600GT מה אתם אומרים? זה X800 רגיל PCI-E אם 256 ביט אפיק זיכרון ו-12 צינורות עיבוד ומחיר דומה ל-6600GT
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום. קניתי כרטיס מסך Gainward GF4 Ti4600 750 XP, והסתבר לי שהוא לא Golden Sample (להלן- "המוזהב") כמו שחשבתי. הסתכלתי באתר של Gainward, וראיתי שבעצם לשני הכרטיסים מפרטים טכניים זהים. ההבדל היחיד הוא שבמוזהב הם מקפידים לבחור מעבד גרפי מובחר וזכרונות הכי טובים, או איזה קשקוש כזה. בתכלס, אין הבדל בביצועים, נכון ? אני לא מתכוון להמהיר אותו, אז אין צורך לומר שהמוזהב יהיה יותר יציב ב-o/c. הקירור שיש בכרטיס הרגיל יספיק. אז יש הבדלים בין הכרטיסים ? מה אתם אומרים ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היום בפעם הראשונה ראיתי משחק רץ על מסך LCD , מסך עם זמן תגובה של 14ms .המשחק רץ יפה מאוד על המסך אך הוא נראה בצורה דיי "גרעינית" הוא פשוט לא נראה חלק .האם ככה נראים רוב המשחקים על מסכי LCD ? רציתי לדעת כמה דברים לגבי מסכי LCD ומשחקים ואני יודע שלמשחקים הכי טוב מסכי CRT : 1. האם זמן תגובה קצר יותר 8ms יפתור את הבעיה של הגרעיניות שבמשחקים או שאין קשר בין השתיים ? 2. האם יציאת DVI יכולה לפתור את הבעיה הזאת ? אודה לעזרתכם מכיוון שאני עומד לרכוש מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים וסרטים ועכשיו לאחר ההדגמה שראיתי כיצד משחקים נראים על LCD אני כבר לא בטוח לגבי ה LCD ויותר בכיוון של ה CRT .
-
- 13 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל המכיל את הליבה הגרפית HD4000 מספיקה בשביל לחבר 2 מסכי טלויזיה 42אינץ + מסך מחשב ? (שלושתם fullHD) להזכירכם אין לי שימוש במשחקים, אבל שימוש בסרטי HD מלאים. האם יעבוד חלק? ללא קרטועים ללא בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
-
שלום ותודה מראש הורדתי מה STEAM קאונטר סורס בתשלום וקיבלתי ביחד איתו את גירסת הBETA רציתי לדעת האם יש איזו סיבה לכך למה הם ממשיכים להפיץ את הבטא? לא נראה לי הגיוני.. סוף סוף זה עוד כמות רצינית של מקום דבר שני: עם איזו תוכנה אוכל לייצר מפות והאם זה אמור להיות מסובך? דבר שלישי: ברצוני לקנות כרטיס מסך GTS250 של NVIDIA כדי להרציץ משחקים בסדר גודל חומרתי של ''קאונטר סורס'' ויש לי מעבד פנטיום E2180 שהבנתי שזה מיועד למשרדים ולא לגיימינג מצד שני זו המרה של פנטיום 4 שהיה בזמן יציאת המנוע הגרפי סורס.. האם יהיה שיפור בתוספת הכרטיס מסך בכך שהמשחק ירוץ לי חלק? (בנתיים יש לי כרטיס מובנה בלוח ואני יכול לשחק רק במפות קטנות כי הם לא דורשות הרבה כוח.. או זיכרון) המפרט שלי הוא pntium E2180 …
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
איזה חברה של 9600pro היא הטובה ביותר? האם הכרטיסים האלה הם הכי טובים בסביבת המחיר שלהם או שיש משהו אחר מומלץ? תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
יש לי 6600GT ואני רוצה לנגן HD,עכשיו הבנתי ש2400 יותר חלש מה6600 שלי,מה אני יכול לעשות? ראיתי באינטרנט שיש כרטיסי טלויזיה עם האצת HD והם לא יקרים מידי,מישהו מבין בנושא? תודה!
-
- 10 תגובות
- 925 צפיות
-
-
טוב ככה היה לי ככה בהתחלה: http://users.tapuz.co.il/techsupport/tv/TV.files/image038.jpg רק כרטיס אחר..זה לקחו מאיזה מדריך בקיצור...עשיתי בשולחן העבודה קליק ימני ואז NIVIDIA Display שם לחצתי על הסוג המסך שלי BrnQ FP71G ועכשיו במקום מה שאמור להיות לי..זה נהיה לי: http://www.rar.co.il/files/eMule-1134769944.jpg איך אני משנה בחזרה? תודה רבה לעוזרים נ.ב יש לי 6600GT של ג'יגה בייט
-
- 14 תגובות
- 924 צפיות
-
-
מה הציון המקסימלי שקיבלתם בהרצת 3DMark2001 SE על לRADEON 9700 PRO? ללא OC האם 12200 זה סביר אני מדגיש ללא OC
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך AGP חדש אשר מסוגל להריץ משחקים באופן סביר, התקציב הוא עד 550ש"ח. חשוב לי מאוד שתהיה לו יציאת TV-OUT. מה דעתכם על הכרטיסים הבאים - ASL GeForce FX 6800XT 256MB DDR2 או Palit Radeon R800GTO 256MB AGP DDR3 האם ניתן להשיג בתקציב הזה כרטיס עם אחריות יותר משנה (כלומר מותג שונה)? תודה.
-
- 12 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אין לי כוח לפרט הכל בטופיק חדש אז תנסו בבקשה להבין בטופיק מפורום אחר... http://www.techno.co.il/community/viewtopic.php?t=22430 תודה
-
- 16 תגובות
- 924 צפיות
-
-
התחדשתי ב-8800GTS 640MB, הורדתי את הדרייבר העדכני ביותר של nvidia ונכנסתי ללוח הבקרה. אני אומר לכם קיבלתי הלם קרב. מה זה הדבר המזעזע הזה? איך אני חוזר ללוח הבקרה הישן, היפה והמלוטש?
-
- 4 תגובות
- 924 צפיות
-