כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. חשבתי לקנות את הכרטיס החדש של אנוידיה שהוא הג'יפורס 7800 GS. הוא מתאים לAGP כי כרגע אין לי לוח אם שתומך בPCI-E. המחשב הבא שלי הולך ליהיות עוד הרבה זמן אז חשבתי בשביל שדרוג אחרון שזה יחזיק מעמד. בכתבה הבאה מהאתר שלכם אפשר למצוא מידע על הכרטיס: http://hwzone.co.il/archive/1138921614/91617/ אני זקוק לכרטיס בשביל משחקים חזקים כמו באטלפילד 2,דום 3,קוויק 4 ופיר. האם זה משתלם לי הכרטיס מסך הזה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
יש לי מחשב e6400 4G ocz 250G M.board MSI 975X crossfire 550W hec מסך 19 וLCD 32 אני רוצה לעשות קרוס פייר הלוח שלי תומך . אבל רשום בכניסה של הכרטיס מסך השני secundary 8x ולא 16x וזה שווה בכלל זה יביא שיפור רציני? כרגע אני עם 2 מסכים ואין לי שום בעיה אבל אני רוצה עוד כוח.. אז שווה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם משתלם לקנות היום radeon 9600XT 128MB?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני קונה בקרוב מחשב חדש שאמור לשמש למשחקים. עכשיו הבנתי שבקרוב יצאו כרטיסי מסך חדשים שיתמכו בDX10 ואין לי מושג אם כדי לי לקנות כרטיס נורמלי כמו 7900GS או לחכות לכרטיסים החדשים כי המחשב הזה אמור לשמש אותי לכ-5 השנים הקרובות מי שהוא יכול להמליץ לי מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 681 צפיות
-
-
http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1380&category_id=28e13897d453264ab8e556534c418d47& המפרט שלי הוא מש שרשום בצד.. אני לא איזה גיימר מטורף אבל בכל זאת אני מעריך שבמצב השוק כרגע זה הוא להשקיע את הסכום הזה בכרטיס ולקבל ביצועים טובים מאוד לשנה הקרובה לפחות או להשקיע כמעט חצי מהסכום ולקבל ביצועים במקרה הטוב לחצי שנה.. מה אתם אומרים?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שלא ממש משתלם לקנות כרגע מחשב לפני יציאת DX10, בגלל שעוד מעט יצא DX10 וכרטיסים תומכים. אז השאלה היא.. עד כמה לא משתלם לקנות מחשב חדש כרגע? אפשר להסתדר ללא DX10 שנתיים-שלוש?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי כיום LEADTEK Geforce 8800GTS 320MB ורציתי לדעת האם משתלם להשקיע משהו כמו 1000-1500 שקל בשדרוג לכרטיס חזק יותר. אני לא כל כך מעודכן בכרטיסים החדשים ואשמח לשמוע האם הם חזקים משמעותית מהכרטיס שלי? והאם המערכת שלי לא תהווה בעיה לכרטיסים אלו (צוואר בקבוק, ספק כוח,גודל מארז וכו) ? תודה מראש לעוזרים. (המפרט שלי בפרופיל)
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד e6300 והוא מתכוון לשדרג את הכרטיס מסך שיש לו עכשיו 7300GT האם יתאים לו 9600GT ? יש לו עכשיו גם רק גיגה זיכרון הוא יקנה עוד אחד של שתי ג'יגה
-
- 10 תגובות
- 870 צפיות
-
-
קיבלתי מחבר כרטיס GForce 7600GS שיש לו 2 יציאות DVI חיברתי אותו למסך CRT דרך מתאם DVI ל VGA. במחשב מותקן Win7 כאשר המחשב עולה מגיעים למסך בו בוחרים מי המשתמש. לאחר שבוחרים את אחד המשתמשים, המסך נכבה לבערך 2 שניות ואז התמונה מסתדרת והכל עובד. זה די מעצבן. ידוע לי שהמסך תקין והוא מתנהג בסדר כאשר הוא מחובר לכרטיס המסך המובנה או למחשב אחר (עם WinXP) דרך יציאת VGA רגילה. האם זו התנהגות תקינה? האם הכרטיס תקול? תודה, קובי
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
היי, כרטיס המסך שלי תומך ב DVI, המסך הוא CRT. אם אחבר את המסך ליציאת DVI בעזרת המתאם, זה ישפר את התמונה? תודה, אופיר
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סדרה 9800 אמנם לא הוכרזה רשמית ע"י nvidia אבל, האם יש שמועות לתאריך יציאV?
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
עם יציאת BF3, אני לא מעודכן אבל אני מנחש שיצא דור חדש של כרטיסים מייד לאחר יציאת המשחק בשביל לחלוב כסף מהשחקנים שמאוכזבים מהביצועים של המחשבים שלהם בBF3. אני אישית מתכנן לקנות מחשב HIGH-END (יחסית, סביבות ה6000+ ש"ח) בחודשיים הקרובים, השאלה אם לפי נסיון עבר (או אולי ידע עובדתי לגבי עכשיו, לא יודע) שווה לחכות לזמן מסויים בשביל לקנות כרטיסי מסך חזקים בעקבות ירידת מחירים? (נגיד הGTX580 שעולה עכשיו מחיר מפלצתי של 2500 ש"ח, לעומתו ה6970 שחזק כמעט כמוהו ובלי בעיות התחממות עולה באלף שקל פחות, וה6950 שעם שדרוג קל הופך להיות תכלס ה6970 עולה יותר פחות...) תודה!
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך בסגנון RADEON V9600 או GFORCE מקביל בטווח מחירים דומה (מחיר בינוני, לא מהחדשים יותר). אמרו לי בחנות לבדוק את המתח של לוח האם. האם יש בזה אמת ויש קשר לתפקוד הכרטיס? אם כן, איך אני יכול לבדוק את המתח בעצמי. תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ועד עכשיו נראה לי הכי משתלם וכדאי לחכות כמה שבועות ל 6800gs ..אבל עם ה x800gto2 (שאפשר עם פתיחת צינורות להפוך אותו ליותר טוב מה gs) הוא אפשרות מבחינתי אבל לא מצאתי אותו ל AGP מישהו יודע האם הוא יצא או מתוכנן לצאת בזמן הקרוב ל AGP?? :s05:
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היי,היום פתחתי את המחשב הנייח שלי לניקוי אבק , כמו שעשיתי כבר כמה פעמים, הכל כרגיל ואז אחרי שחיברתי הכל בחזרה כשלחצתי על כפתור ההדלקה לא קרה כלום. ממש כלום.חשדתי שיכול להיות שזה קצר , ניתקתי את הכרטיס מסך ואז המחשב כן נדלק.אחרכך חיברתי במקום הכרטיס מסך ההוא כרטיס מסך ישן יותר והמחשב נדלק ועבד כרגיל. יכול להיות שנגרם לו נזק מחשמל סטטי?הכרטיס מסך הוא gtx 970 gigabyte windforce. הכרטיס נקנה באייבורי לפני כשנתיים ויש לי את הקופסא המקורית אבל נאבדה לי הקבלה.האם נהרס הכרטיס מסך? האם יש דרך לתקן אותו איכשהו? תודה !!
-
- 8 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
בהמשך למהלך של ATI בהוצאת הX800GT נווידיה תוציא ככל הנראה בנוסף את ה6800XT(האם זה מהלך של הפוך על הפוך GT-XT?) אשר יתבסס על הסדרת ה6800 אך יהיו לו 8 צינורות ונווידיה מתכננת להשיק אותו במחיר הנמוך משל הX800GT ברק 5$ נווידיה תוציא בנוסף עוד כרטיס אשר יהיה בפלח שוק של הX550 הוא יקרא 6500 וכנראה יובסס על ליבת הNV44TC מקור: www.vr-zone.com
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בבחינת, לגרום לכך שהם יספקו ביצועים נמוכים ביחס לסדרות החדשות, וכתוצאה מכך ידרבנו את המשתמשים לשדרג לכרטיס מודרני מהר יותר ממה שהיה נדרש אילמליי ? AMD מן הצד השני אינה פועלת כך ומאפטמזת את הדרייברים גם לכרטיסיה מהסדרות הוותיקות. ולראיה, פעם פער הביצועים שהיה בין GTX780 ל- R9-290 היה קטן מאד בתחילת הדרך. אך מאז עברו מים רבים, כ- 4 שנים. שיפורי הדרייברים וההתאמות לכותרים החדשים משמרים את הכרטיסים של AMD מסדרת GCN עוד משנת 2012 כרלוונטיים משך כל השנים, עד היום ממש. צפו איך הפער שבינם ל- GTX 780 (שפעם היה קטן כאמור), צמח ותפתח לו לרעת GTX780. זאת בשל כך שהדרייברים אינם מעודכנים עוד ביצועית עבור GTX780, אך כן מעודכנים …
-
- 54 תגובות
- 9.9k צפיות
- 4 followers
-
-
האם נזק לכרטיס מסך כתוצאה מ-OC יכולה לגרום נזק גם למסך?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
האם נית לחבר מסך שטוח radeon 9000 ללא יציאת DVI?
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
Me litlle person knows a lot.. but know nothing about this: - האם ניתו לצפות בשידורי הכבלים על המחשב...? ז"א שבזמן כתיבת מסמך אוכל לקחת הפסקה, ואז להפעל תוכנה מסויימת שבעזרת אוכל לראות את שידורי הכבלים, והכי חשוב, שאוכל גם להקליט אותם ולשמור על המחשב.? אז האם יש דברים כאלו.... (לא מסובכים ומסורבלים..?)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספייר רדאון 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ליבת R350 האם יש אפשרות לפתוח אותו ל XT? אם כן איך? אם כן האם כדאי? אם כן האם עלי להחליף את הקירור המקורי? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ועדיין לעבוד בCF במשחק על DX11 לי יש 4870 שתומך DX10.1 האם במערך CF עם 5870 יהיה ניתן לשחק בDX 11 ועדיין להפעיל CF או שאאלץ לשחק בDX10.1
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 997 צפיות
-
-
כך שיהיה לי תמיכה בשני מסכים ואיך עושים זאת ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-