כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. תודה חברים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איפה אני מוריד עידכונים לדריבר של HD 6970 SAPPHIRE ?
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הנ"ל? 19" בשביל מחשב שולחני רגיל זה לא יותר מדיי? יש מסכים עדיפים על ה benq ברמת המחיר הזה?
-
- 13 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך לגיימינג כבד כגון: BF3 CRYSIS FC3 ועוד.. חריגה עוד 100 ש"ח מקס והנה המפרט q6600 corsair 500 w g31m msi 3gb ram 500gb harddisk כרטיס מסך נוכחי: HD6450
-
- 13 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
גם ה-GeForce GTX 1080 Ti וגם ה-Radeon RX 580 נמכרים עתה במחירים משתלמים במיוחד - בתוספת לכונני SSD מעניינים מתחת לרף הפטור ממע"מ לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי 1950XT (של ATI) שפסקה התמיכה בקרייברים שלו לפני כבר כמעט חצי שנה ( ) ואין דרייברים שמתאימים לו שתומכים ב 7 ( לפי מה שהבנתי ), מה אני עושה ? אוכל אותה ? או שאולי הדרייברים הישנים כן תומכים ? למשל 9.3
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, AMD 4770 לעומת HD2000 ו- HD3000 (המובנים במעבדי SandyBridge ללא ועם ה- K) ?? הכוונה מבחינת משחקים (ואם זה משנה אז גם מבחינות אחרות).. תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונותנים לי שם את x300 של ati הבנתי שהוא חלש מאוד ולא מיועד לגימריים יש לי אופציה לבטל אותו ולקנות כרטיס מסך יד שניה באותו מחיר שניראה לי יותר מתקדם האים זה משתלם אפילו שאני לא מקוון לשחק כרגע במחשב בכללי האם זה משתלם לקנות כרטיס מסך יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס טלביזיה, וראיתי את זה :http://www.sunsway.com.hk/ תגידו לי איך זה בבקשה, ואני חדש בתחום. תודה-גיל.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ערב טוב! יש לאבי מחשב IBM פנטיום 3 NEMSTA הוא קנה מסך 19 רחב, והכרטיס מסך ישן ומראה את התצוגה מרוחה (אין לו רזולוציה מתאימה למסך רחב), אזי עלי לרכוש כ.מסך חדש. איזה מתאים? AGP X4 או X8 ? תודה. להלן המחשב:
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום לכולם אחי רוצה לשדרג כרטיס מסך היום יש לו כרטיס GF 8600 מעבד I5 750 מהראשונים שיצאו זיכרון DDR 3 1333 3GB לוח אם P55 כוננים קשיחים 3 דיסקים איזה כרטיס הכי חזק אני יכול לשדרג לספק כח 450W אני חושב HD 5830 EXTREM החדש , יש משהו יותר חזק
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בהתייחס למה שנכתב בדיון הקצר הזה, וגם בחדשה שעלתה היום לאתר, האם ה- Radeon HD 4670 יהווה מחליף ראוי ל X800XL שלי (שבזמנו עלה לי בסביבות ה-2000 ש"ח...)? במידה וכן - האם זה רק עניין של להחליף כרטיס, או שיש עוד רכיבים שזקוקים לשדרוג בעקבות כך (מפרט בצד)? אני לא רוצה להוציא יותר מ 450 ש"ח על כרטיס חדש, אבל אני בהחלט מתחיל להרגיש שה- X800XL טיפה מתיישן לי ומעוניין בכרטיס שיסחוב משחקים על 1680X1050 (אני בקושי משחק ב FPSים, יותר בעניין של אסטרטגיה/RPG וכו') יש לי הרגשה שה Radeon HD 4670 הוא בדיוק מה שחיפשתי, אבל יש מצב שאני טועה- האם זה הגיוני שכרטיס בתמחור של 400 ש"ח בערך יהיה מחליף לכרטיס high-mid range בתמחור של 2000 ש"ח, מדור של לפני שנתיים? - הקטע שהוא סוחב עליו פענוח של H…
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום חברים הכרטיס מסך הנוכחי,gtx 570, כנראה שבק באופן סופי ואני מחפש כרטיס מסך חדש וגם בתקווה להשתדרג באותה הזדמנות. אני פחות עוקב כבר תקופה ולכן אני מתלבט מה יוכל להתאים לי למפרט, והאם אוכל להנות מכרטיס מודרני או שהצוואר בקבוק גדול מידי. המפרט: i5 2500k ספק seasonic 600w לוח-אם ASRock Z68 Pro3-M עם כניסת pci 2.0 התקציב: 600+- מבירור קצר חשבתי אולי על ה-RX570, אבל שוב, אני לא בטוח שהוא מתאים לי למפרט. https://www.newegg.com/global/il-en/Product/Product.aspx?Item=N82E16814930010&ignorebbr=1 אשמח לשמוע מה דעתכם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
זה לא מחשב למטרות משחקים!!! עבודה משרדית. ?RADEON 9550 256MB TV, DVI? SAPPHRE או ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? GIGABYTE או ?RADEON X300 SE 128MB PCI-E, DVI , TV? ASUS אני רוצה כרטיס הכי פשוט וטוב שאפשר. תודה
-
- 7 תגובות
- 640 צפיות
-
-
https://www.eurogamer.net/amp/digitalfoundry-2019-new-video-shows-the-rise-and-fall-of-amd-intel-and-nvidia-graphics-cards מדהים שהייתה תקופה ש AMD שלטה בטבחה ללא עוררי (עד הגעת ה 660 ואז ה 8800, ומאז די נעלמה:
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 3 followers
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים GTA IV וV בהגדרות גבהות המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 350W
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג את הכרטיס הזה בagp ואם כן בכמה ? ואם לא אז איזה תחלופה (עדיף יותר זולה )יש לו . תודה רבה בכל אופן.
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9600 256MB. מאז התקנת הדרייברים האחרונים CATALYST, בשעת עבודה בווינדוס הסמן של העכבר יכול לצאת מתחומי המסך (מצד ימין בלבד,צד גלילה) עד שלא רואים אותו. זה דיי מעצבן. איך אפשר לתחום את הסמן ? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם. הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים. On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp This …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…
-
- 7 תגובות
- 921 צפיות
-
-
תודה מראש=) - - - תגובה אוחדה: - - - רק אוסיף ואומר שחשוב לי השקט=)
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שני דברים : 1) האם יש לי TV_OUT??? ואם כן איך אני משתמש בה 2) אם אפשר השוואה עדכנית של הכרטים עם R9800P תודה
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-