כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום אם מתעלמים לרגע מהשאלה הנצחית - מי יותר טוב ATI או NVIDIA, רציתי לדעת האם הכרטיסים הבאים מדורגים באותה רמה פחות או יותר או שאחד מהם ברמה שונה מהשני: ATI Mobility Radeon X1350 מול NVIDIA® GeForce 8400M GS
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7300GT,עלה לי בסביבות 400 שח'. המאוורר בכרטיס הפסיק לעבוד לי, ניסיתי לנקות אבק אבל זה לא שינה. הכרטיס עצמו עובד אבל אחרי כמה דקות זה מתחיל להתחמם יותר מידי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף רק את המאוורר ואם כן כמה זה עולה, או שפשוט אין ברירה ליקנות כרטיס חדש (האחריות פגה תוקף). או שיש אפשרות לתקן את זה? מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
כשאני מנסה לעדכן את הdriver, אני מאתחל את המחשב והוא עולה עד לפס הירוק הזה של הloading של vista ואז המסך נהיה שחור ונכנס לpower saving mode. כלומר הוא לא מקבל input. אז אני צריך להיכנס ל windows safe mode ולעשות system restore. ניסיתי להתקין כמה פעמים וכל פעם יש את אותה הבעיה. למה?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה עדיף מביניהם בהתחשב בלוח האם ובספק. ואם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב וזול {יחסית}
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, האם 9600GT תומך בFULLHD? ואם יש לי מערך SLI של 2 כרטיסי 9600GT, האם זה ישפיע על איכות הווידאו? ושאלה אחרונה (וקצת מטומטמת), לאן אני מחבר את הכבל של המסך אם יש לי מערך SLI? זה משנה לאיזה כרטיס אני יחבר אותו או שיש איזה חיבור מיוחד? תודה מראש, גיל
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום לכולם.. שימו לב, אחד הוא כרטיס עם אוברקלוקינג קטן של BFG.. אולם הוא 8800GTS... עם S!! השני הוא עם אוברקלוקינג גדול ומכובד של SPARKLE CALIBRE.. אבל הוא בלי הS.. רק 8800GT. הנה הכרטיסי מסך: http://tms.co.il/product/5288 http://tms.co.il/product/4889 אשמח אם תתנו את דעתכם בעניין.. ד"א אני יודע שיש 9800GTX CALIBRE שזה הכי מומלץ.. אבל זה מקפיץ את המחיר ל5000 ש"ח וזה סכום שלצערי (הרב!) אין לי.. אני פשוט לא יכול לחכות עוד.. אני חייב להזמין מחשב.. ואני חושב ש8800GT\S יספיק לי מאוד.. לא חושבים כמוני? תומר.[br]פורסם בתאריך: 17.04.2008 בשעה 22:13:41 חשוב לי רק להגיד שזה מאוד מאוד חשוב.. עשיתי הזמנה, הם שאלו אותי והמליצו לי מאוד להחליף את זה לGTS.. מדובר רק ב60 ש"ח יותר..לעומת ז…
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר לכרטיס מסך שלי להוציא אות לטלוויזיה בכל התצורות (DV, CLONE, SINGLE וכו') והטלוויזיה לא מראה כלום. מה שמוזר הוא שברגע שאני מחזיר את ההגדרות לתצורה בודדת במסך המחשב, אני רואה ל2 שניות תצוגה על הטלוויזיה, ואז המסך של המחשב חוזר להראות תמונה לבד. חשוב לציין שהיו לי בעבר כרטיסים של NVIDIA ושל ATI ומעולם לא היה לי קושי איתם בכל מה שנוגע לתצוגות מרובות. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב מערך SLI ורציתי לדעת אם מישהו נתקל בביקורת או מנסיון אישי לאיזה מערכת הפעלה יש עדיפות בSLI לא הייתי בטוח אם לשים את השאלה פה או בפורום ווינדוס אז תרגישו חופשי להעביר אם נראה לכם לנכון
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
ממה שראיתי יש לי את הקירור סטוק הכי טוב, וכנראה הוא יהיה הכרטיס הבא שלי. בכל אופן, מגיע איתו איזה משחק?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
תראו, תיהיה לי המערכת Q9300\E8400\Q6700 [ מה עדיף? לעוד 4 שנים לפחות..? ] ואני לא יודע איזה כרטיס מסך להביא איתו. זה או שאני מביא 88GTS + 4G RAM או שאני מביא 98GTX ו2G RAM מה עדיף? אני שמחק על רזולוציה של 1280*1024 ובקרוב אני אשחק על 1600*1200 [ כרגע יש לי 17, אני מנסה להביא 22 ] אבל בלי קשר ל22\19 [ אולי אני אביא 19 .. ] מה הכי עדיף? וכן, יש בעיה של תקציב, המשחב שני מביא אותו אני אחרוג רק ב100 ש"ח בשני המקרים[ אלא עם ה88GTS אני אביא רק 2G RAM ]
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום, מצטער ש'ש קצת שג'עות כת'V,חלק מעמקש'ם פע לע עוVד'ם, עז ספק כוח של 450V של קורסע'ר(CORSAIR VX450W), 'ספ'ק לכרט'ס מסך של GIGABYTE 8800GT 512MB (GV-NX88T512HP) ענ מצטער עVל זע ממש דחוף.....ענ' ענסע לתקן עת זע...
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אפשר לעשות SLI עם 8800GTS ו8800GT?? בSLI חייבים אותו דגם אותו סוג אותו יצרן או שאני יכול כרטיס של BFG עם כרטיס של MSI?? ועוד שאלה קטנה אפשר לעשות SLI על MSI P35 Platinum Combo??
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם כדאי לי לקנות SLI של 9600 ואם לא יספיק הביצועים אני יוכל להוסיף עוד אחד אני עובד על מסך די גדול 24" וכנראה שאני קונה מסך בכלל גדול סביבות ה 50" לסלון שאני ישתמש בו הרבה גם למחשב יש לי לוח של NVIDIA ככה שאני יכול לעשות SLI רגיל וגם 3WAY SLI וכמובן גם QUAD SLI מה כדאי לי לעשות :s05: :s05: אני ישתגע אם אני יקנה מסך ענק ולא יוכל להשתמש בו
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה.. עכשיו קניתי כרטיס חדש אני מחבר אותו והמסך לא עולה כאילו הוא לא מחובר (נוצר מצב שיש 2 כניסות של המסך אחד של המובנה ואחד של החדש) עזרה בבקשה אגב אני כותב מהמחשב השני
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום אני מעביר את המחשב שמפורט למטה לבן אחותי לרגל קניית מחשב חדש. רציתי לשדרג לו כרטיס מסך, נגיד עד 400 שקל גג. עדיף בפחות, רק כדי שהמחשב יריץ לו FIFA וכדומה, לא קרייסיס. מה מתאים למערכת זאת-שימו לב שהספק הוא 300W. תודה
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן לוח אם abit sis-645 sa7 v1.0 ואני רוצה כרטיס מסך חדש מהחנות השאלה איזה מהכרטיסי מסך בחנות יתאימו לו?
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
בערך ב4-5 חודשים האחרונים עזבתי את כל החומרה ומשחקים וכל זה עכשיו משהו בי רוצה לחזור לזה והכל אז חשבתי שלכבודה החזרה ניתן שידרוג קטן.. יש לי X1950PRO שמוצע למכירה כבר מהעכשיו כי לדעתי הוא כרטיס ממש טוב עשה את שלו אבל הגיע הזמן להתחדש כי בואו נדבר תכלס הוא כבר לא מצליח לתת יותר מ30FPS בהרבה משחקים של היום בהגדרות שזה מה שאהבתי בו לפני כמה זמן שהוא נתן ביצועים בינונים+ בהגדרות גבוהות... עכשיו יש פה שלל בעיות: מה בקשר למעבד שלי? כמה הוא "יחנוק" את ה-9600GT או את ה8800GT שאני אקנה..? יש לי משהו כמו 1200 שקל להשקיע בכל העסק שזה ספק כח+כרטיס מסך ואיזשהו מעבד זול שאפשר להרביץ בו OC רציני תודה לכל העוזרים והמייעצים השאלה הגדולה פה איזה כרטיס מסך כדי לקחת בימינו? לכל המשחקים הבאים…
-
- 9 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס מסך הנל ב 550ש''ח היה שווה..? קודם כל תוצאת ה 3DMARK06 עכשיו התמונות של הכרטיס מסך :בלגאן _____________________________________________
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה ההשקעה של עוד 500 שקל בכרטיס ה 9800GTX הוא שווה תביצועים בשביל עוד 500 שקלים ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
נראה כאילו בחודשים האחרונים לא היו ממש פריצות דרך בתחום, גרסאות חדשות וכרטיסים יותר מהירים וכו' אבל לא שידרוג רציני בטכנולוגיה אלה יותר לכיוון של אופטימיזציה של טכנולוגיה קיימת. האם צפוי לנו איזשהי התקדמות בתקופה הקרובה ? האם יהיה איזשהו מהפך בשוק כרטיסי המסך?
-
- 10 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי בעיה בריבוי צגים, המחשב מאפשר את זה רק כאשר אני משתק ליבה אחת של הכרטיס(מה שאני לא רוצה לעשות) הדרייבר שאני משתמש הוא 169.21 של אנוידיה, בדרייברים קודמים זה נתן, מישהו יודע איך לסדר את זה חוץ מלחזור אחורה בדרייברים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני מנסה לברר כבר כמה שבועות מה לקנות ולא מצליח להחליט או בכלל למצוא מידע על זה רוב ההתיחסות היא למשחקים HD3650 /QUADRO 1700 QUADRO 570 אני דיי רוצה שתהיהי לי יציאה לטלויזיה SVIDEO וגם שתי יצאות DVI לחבר שני מסכים הצורך הוא תוכנות עיצוב דו מימד קצת תלת מימד והרבה אפטר אפקטס מה אתם חושבים? למישהו יש נסיון עם אחד מהכרטיסים האלו ? מישהו יודע איפה אוכל למצוא מידע אולי פורום או אתר שמתעסק בכרטיסי מסך מהצד של תוכנות עיצוב ולא משחקים? תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי כולם! ;D רציתי לשאול אותכם כמה שאלות לגבי הכרטיס החדש שקונים לי בחו"ל. אז ככה: 1. אני מתכוון לקנות את הדגם gt 8800 כי שמעתי שהוא הכי משתלםת אבל הייתי רותה לדעת איזה גרסאת OC של הדגם הזה היא הכי טובה ומשתלמת (אם ישנם כמה אופציות, תכתבו לי אותם) . 2. מאחר שקניתי את הלוח-אם שלי לפני בערך כשנה אני לא בטוח שהוא תומך ב-PCI Express 2.0 . איך הוכל ליבדוק האם הוא תומך או לא? - אם לא זה אומר שאני לא יכול לקנות כרטיס מסך PCI Express 2.0? (דרך-אגב הלוח אם שלי הוא DFI Infinity 975x/G * אם יש למשהו הצעה שלדעתו היא יותר טובה מגרסאת OC של 8800 gt, אני פתוח להצעות!! (אבל קחו בחשבון שהמעבד שלי זה E6600 ויש לי רק 1gb זיכרון) * תודה רבה רבה לעוזרים!! :-*
-
- 13 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הורדתי את ה3DMARK וכשאני מנסה להתקין אותו הוא פשוט לא מגיב לי... פשוט לוחץ דאבלקליק וכלום לא קורה(מדובר בגירסת06) הבעיה מוכרת למישהו ? העלתי את מהירות המאורר של הכרטיס מסך(8800GT של ג'יגבייט שזה אומר מאוורר של זלמן) אני רק רוצה שתגידו אם עשיתי זאת נכון הינה תמונה: http://img132.imageshack.us/img132/8558/ghghva6.jpg זאת אומרת ניצול של 65 מהכוח? האם להגביר? או להנמיך אני משחק קחו בחשבון שאני גיימר איך אני יכול לדעת את טמפרטורת הכרטיס מסך שלי ? everest ? אין תוכנה יותר פשוטה כמו למשל הCORETEMP שיש למעבדים, שאגב אותה אתה גם יכול למזער ולראות טמפרטורה כל זמן נתון תודה רבה לעונים חג שמח !
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מהי הטמפרטורה המירבית שניתן לעבוד איתה על כרטיס מסך מסוג GeForce 9600GT של Gigabyte מבלי לגרום נזק? (הדגם שבתמונה) *passive cooling FAILS אני לא יודע למה אבל יום אחד בעת ריצת בוקר קלה על HALF LIFE2 ep2 הוא פשוט ניסה לטגן לי את המערכת וטיפס ל102 מעלות צלזיוס. חשבתי שהדריבר אמור להגביל אותו מלעשות שטויות, אבל גם אחרי שכבר היה ניתן להריח את מה שנאפה שם, עדיין הוא הריץ לי את המשחק על רזולוציה של 1024/768 graphic maxed out ב230FPS
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-