כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . לפני מספר ימים פרמטתי את המחשב שלי. התקנתי את הדריבר של הכרטיס מסך דרך הדיסק (6600GT) . עכשיו אני שם לב שלא רואים את הטקסטורה של חפץ / שתיים . (החפץ מסומן בעיגול..) מה יכולה ליהיות הסיבה ? הדריבר דיי ישן ? , גם לפני הפירמוט אני התקנתי את הדריבר מהדיסק . מה יכולה ליהיות הבעיה ? תודה רבה לעוזרים ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הgtx 970 g1 אני רוצה לדעת אם הספק seasonic ss-550rt מספק לו תחיבורים המתאימים ויתן לו מספיק מתח. הבנתי שיש לספק חיבור של 6+6 ושיש לו גם כמה של 2 שאפשר לעשות 6+6+2 וככה יצא 6+8. לא יהיו לי בעיות עם החיבור ? הספק מספיק טוב?
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בעוד כשבוע ומתלבט האם לקנות את Palit Radeon 4870 1GB Sonic Dual Edition GDDR5 HDMI או את Gigabyte Radeon 4870 512MB DDR5 Retail ההבדל ביניהם הוא כ 100 ש"ח. אני קונה כרטיס מסך פעם ב4-5 שנים ולכן מעוניין שישרוד כמה שיותר, במשחקים וסרטים. האם ההפרש במחיר שווה את ההשקעה?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, אני צריך כרטיס מסך חדש למשחקים כבדים, שיפעיל לי ברזולוציות הכי גבוהות. הRadeon 9800P כבר מתיישן ומשיג פריימים לא גבוהים מדי. אני מעדיף ATI, אלא אם יש Nvidia במחיר דומה שיביא לי יותר. תודה מראש על העזרה.
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ברשותי 2400XT והוא מחובר למסך רגיל הכל טוב ויפה... הוא גם מחובר לטלוויזיה והקטע הוא שאני יכול לקבוע רק מסך אחד שיפעל, ולא יותר. או המסך או הטלוויזיה..... מישהו יודע למה זה ככה? ניסיתי כמה גירסאות של דרייברים כולל CCC ניסיתי דרייברים אחרים ניסיתי לשחק בהכל בCCC וממש לא הולך לי... הנה תמונה שיש לי מה CCC. אני רוצה תצוגה כפולה... וממש לא הולך לי ולא יודע למה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
http://www.i4u.com/article3599.html SAMSUNG מציגים שתי מסכי LCD חדשים עם זמן תגובה 4MS SyncMaster 178B - 17INCH SyncMaster 198B - 19INCH זמן תגובה נמוך כזה מתאפשר ע"י צ'יפ RTA - RESPONSE TIME ACCELERATOR המחירים של המסכים לא מוזכרים בשום מקום
-
- 6 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה הם רוצים ממני? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377470.0 הם אומרים שה8800GT קליבר חרא של כרטיס
-
- 13 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי את הגרסה האחרונה שנקראת כבר EVEREST. קניתי 6800 של אלבטרון והתוכנה ההיא מראה נתונים לחלוטין לא הגיוניים על הזיכרון והליבה שלו. ניסיתי אצל חבר שלי וזה אותו דבר. יש בעיה בכרטיס?
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן P4 2.8GHZ 1GB RAM ATI RADEON 9550 256 MB 128BIT(זה AGP אין לי אפשרות ל PCI) ואני רוצה לקנות כרטיס מסך "חדש"למחשב בתקציב של 500 שקל ומטה חשבתי על זה איך זה יעבוד לי על המחשב ? לא יהיה צוואר בקבוק או משהו כזה Radeon X1600PRO 256MB AGPSapphire ואיך הכרטיס הזה הוא טוב ? ואני גם מעוניין להוסיף 512 ראם למחשב http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=424375 תודה
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי כרטיס מסך חדש 7950 OC, אני מפעיל את המשחק והוא מגדיר אוטומטית רזולוציה שנמוכה מ - 1080*1920, נו מילא.. אני מריץ אותו בהגדרות הברירת מחדל (שיחסית גבוהות) אבל הוא מגיע באופן נדיר ל - 60 FPS ורב הזמן נמצא על אזור ה - 40. לעיתים יש גם תקיעות ויורד מתחת לזה ל - 20. באפטרברנר אני רואה שהכרטיס מסך בכלל לא מגיע לאחוז שימוש גבוה. אזור ה - 60.. ובכלל לא מתאמץ.. האם יש פה צוואר בקבוק של המעבד? יש לי i5 760 שכרגע ביטלתי לו את ה - OC בגלל טמפרטורות יחסית חמות. 80ב - OC. כרגע הוא באיידל באזור ה - 38, ובמאמץ מגיע ל - 68 ללא OC. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
האם הוא יותר טוב מ ה 6800GT ואם כן במה זה מתבטא? כי אני שוקל להחליף את ה 6800GT שיש לי עכשיו תודה נתי
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
מה קורה מה קורה מה קורה טוב תשמעו בחיפוש אני מקבל תוצאות מ2005 כרגיל (כן כן אני לא יודע לעשות חיפוש)... אני מחכה לכרטיסים החדשים שיצאו עוד כמה חודשים אז זה לבינתיים, אני מניח שאם אני יהיה מרוצה ממנו אז קצת יותר... השאלה אם הוא סבבה בהתאם למחיר (קניתי מומהר כי לא יודע לעשות oc ולא בא לי לבטל אחריות וכאלה) תבינו שאני לא רוצה להוציא יותר מזה על כרטיס בינתיים אלה אם כן יש כרטיס טוב בהרבה למשחקים בשינוי של 30,40 שקל יותר גג.. הכרטיס נטו למשחקים בהגדרות מקסימום שהוא ירשה לי... מה אתם אומרים???
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
השאלה בכתורת.. אני בדקתי ואבל לא מצאתי שום תשובה חד משמעית. אם למישהו יש את הכרטיס הזה יכול להגיד אם יש לו VIVO? תודה
-
- 14 תגובות
- 928 צפיות
-
-
למחשב חדש מעבד רייזן 2600 או 1700, אני אבקש מפרט כמובן אקח ספק טוב 600W למשחקים רמה בינונית, יש לי הצעה Sapphire Nitro+ Radeon RX 580 8G Special EDITION ב 600 שקל משומש, כדאי? מה אתם אומרים? כדאי לנסות למצוא 1070 במחיר הזה?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
ראיתם את המחיר שדורשים?? :o 3900 שקל בשבל כרטיס גרפי??????? זו בטח בדיחה, בל גייטס לא היה מוציא כל כך הרבה כסף על כ. מסך!!! אם מישהוא קונה או חושב בכלל על לקנות אשמח לדעת מה עובר בראשו ;D אז בבקשה... החווה דעותיכים. יאיר.
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
מי מהמסכים האלו יותר טוב מכול הבחינות? אני רוצה לקנות מסך 17"ממש בקרוב ואני ממש נמצא בהיתלבטות קשה. הבנתי שגם לviewsonic g75 יש רוחב פס נמוך של 135mhz לעומת 203mhz שיש לlg עד כמה זה משפיע ובמה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רב ברצוני לרכוש כרטיס מסך זול לחיבור למסך מחשב וטלביזיה החיבור לטלביזיה יהיה דרך HDMI הלוח האם תומך ב PCIe*16 אין צורך בתמיכה במשחקים מהירים האם כרטיסים המבוססים על 5450 מתאימים- למשל Sapphire 5450 512MB GDDR3? האם זיכרון של 512 מספיק?, האם המאורר שלו שקט? האם יש הצעות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב יחסית ישן (כמעט 4 שנים) ואני רוצה קצת לשדרג אותו יש לי כרטיס מסך ON BOARD חלש וחשבתי להתחיל מכרטיס מסך איכותי יותר. יש לי בלוח אם חיבור PCI EXPRESS והבנתי שזה נותר לי יותר אפשרויות. רציתי המלצה לאיזה כיוון ללכת (לא יקר מדי ולא למשחקים הכי כבדים) עד 500 ש"ח בנוסף, אני לא יודע אם יש לי תמיכה במחשב בזכרונות DDR2. האם זה ימנע ממני לקנות כ.מסך עם זכרון DDR2? תודה.[br]פורסם בתאריך: 23.11.2008 בשעה 19:48:48 סליחה..להלן פרטי המחשב: INTEL PENTIUM 4 3GH 1GB RAM תודה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני לא כל כך מבין בזה, אבל גיבשתי מהמלצות של אנשים שלושה כרטיסי מסך למחשב החדש שאני עומד לקנות, ורציתי לדעת איזה מביניהם הכי משתלם מבחינת מחיר , מבחינת ביצועים, מבחינת הכל...בוא נגיד שהתקציב הוא עד 1600 שקל בערך, אולי עם חריגה של 100 שקל אם היא באמת שווה את זה...חשבתי על הבאים : GTX470 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E או PALIT GTX460 SONIC 2GB GDDR5 - RETAIL או GIGABYTE HD5850 OC 1GB GDDR5 - RETAIL אז מה אתם אומרים חברה איזה מביניהם עדיף? או שאולי יש משהו אחר שהייתם ממליצים שיותר משתלם ונותן ביצועים כמעט אותו דבר? תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם לכרטים מסך GTX 470 יש עדיפות באריכות סרטים וקידודים מאשר HD5850 או שאין הבדל ומה לגבי תוכנת SOLIDWORKS 2010 איזה כרטיס עדיף? תודה
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תראו הסתובתי בחנות של נעה מחשבים ומצאתי שם "מכירת סוף עונה " של כרטיסי מסך יש שם כמה דברים שווים כמו ההרקולס 9700 פרו וג'פורס 5800 וגם כמה פשוטים יותר במחיר דיי טובים והם אומרים שהכל חדש דנדש באריזה ובאספקה מידית http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=352 מה אתם חושבים על זה? תגובות...
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-