כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
היי חברה מה אתם אומרים על הציון הזה ב 3DMARK הציון הוא 12981 עם GEFORCE 4 TI4200 של MSI 64 מגה זכרון אני עובד עם חלונות XP PRO וכמובן בדרייורים החדשים של NVIDIA להשוואה שלכם http://service.madonion.com/compare?2k1=4350953
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
הבנתי שהם אותו תווך מחירים פחות או יותר איזה מהם מציג ביצועים יותר טובים וגרפיקה יותר טובה? תודה
-
- 12 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לדעת מה זה ה AC3 ומה ההבדל בין הדגם שיש בו AC3 ובין הדגם שאין תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לחבר שלי יש רדאון 9200, הבעיה היא שהוא איבד את הדיסק שמגיע עם הכרטיס. הוא הוריד דרייבר חדש מהאתר של AMD/ATI אך ההתקנה שלו לא הצליחה בגלל שעל המחשב לא מותקן דרייבר קודם... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נו מה יש בחבילה של הretial שעושה אותה יקרה יותרב200 שקל האם החבילה שווה את זה או לא
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
-
-
ואותה שאלה גם לגבי ה-9500 של ATI , תיהיה לו תמיכה עתידית בDX9 ?
-
- 5 תגובות
- 884 צפיות
-
-
צריך את עזרת המומחים לבחור כרטיס שיתפקד כמה שיותר טוב על מפרט ישן יחסית. Q66 OC 2.8 4X1 GB DDR2 800 לוח אסוס 45 משהו, PCI-E 2... באמת שזה לא רלוונטי. אינטל ביאסו אותי עם שתי סדרות המעבדים האחרונות ואני עדיין לא רואה הצדקה לשדרג את המחשב לצרכים שלי. יש לי כרגע HD4890 והוא כבר מתחיל לגמגם ברזולוציות גבוהות, כמעט שכבר לא יוצא לי לשחק, אבל בפעמים שכן בא לי להתפנק. מחפש כרטיס שיהיה מוכן לדור הבא, בתקציב הנקוב (חריגה של עד 300 אם יש משהו מומלץ) שינצל כמה שיותר טוב את המערכת העדפה לAMD ואם אפשר שיהיה 2GB או יותר, שתי יציאות DVI חובה. או שבכלל לחכות חודש חודשיים לסדרות החדשות? אשמח למענה תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני צריך להציע למשהו מחשב לעריכה ועבודה בסרטוט הוא מעוניין במחשב מותג מסוג DELL ראיתי שיש במחשבי המותג שני אפשרויות כרטיסי מסך שהם NVS וכרטיסי מסך קווטרו למה משמשים כל אחד מהכרטיסים הללו , ומה ההבדלים בניהם?
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
אני מחפש בנרות 6800XT במחיר שפוי, ובכל מקום המחירים מתחילים מ4400~4600שקל לדגמים הכי פשוטים של ה6800XT!! ביזיון!! ה3080 עדיין נמכר ב3690שח בכמה חנויות שאני מכיר. איך לעזאזל יש הבדל כזה מטורף במחיר שמישהו יסביר לי??
-
- 3 תגובות
- 884 צפיות
- 2 followers
-
-
ה 3850 הגיע לארץ בכלל? כי אני רואה אותו פה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=870 (החנות הזו אמינה? שווה לקנות מחשב משם?) אבל בחניות העיקריות לבניית מפרטים- tms ו skypc הוא לא נמצא, האם הם סתם מפרסמים אותו כאשר במציאות עדיין אין להם אותו במלאי? ושאלה שניה, ה 1950Pro עדיין מומלץ למרות הבעיות בסטיקי?
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
מבחינת הכל - איכות תמונה, צבעים וביצועים. ואיך המסך הזה, בלי קשר - Mitsubishi 19" 930 SB? תודה
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום אני הולך להחליף את המסך שלי ל-24 אינץ, בגלל השידרוג של המסך אני חושש שהכרטיס שיש לי היום 8800GT לא יריץ לי משחקים ברזולוציה גבוהה כגון 1600X1200 או 1920X1080 לכן אני חושב לקנות עוד כרטיס, מישהו יודע אם זה באמת עוזר ואם כל משחק תומך בטכנולוגיה SLI?
-
- 11 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אחרי קריאה ברשת הבנתי שאפשר לעשות מוד לכרטיסי מסך מסדרת רדאון לכרטיסי מסך מסדרת firegl הכרטיס שיתקבל יהיה בהתאם לרמת הכרטיס המקורי.ל שיהיה יותר חזק ככה הכרטיס הFIREGL יהיה יותר חזק. לדוגמא 4870 יהפוך ל 8700 שנחשב לכרטיס על מבחינת שוק כרטיסי העבודה.השאלה איך עושים את זה כי כרטיס 4870 של ספיר עם 2 גיגה עולה היום 1300 שקל ו 8700 לא מצאתי. http://en.wikipedia.org/wiki/ATI_FireGL הנה ההשוואות בוויקיפדיה.אני יודע שזה אפשרי כי הכרטיסים האלה ניתנים לשינוי ביוס.ושינוי זה הוא תוכנתי ולא חומרתי.כלומר אם עושים פורמט למערכת הפעלה הכרטיס חוזר למצב 4870. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה של זיהוי כרטיס מסך. המחשב לא שלי ואני לא מכיר אותו כזה טוב. רציתי לדעת איך אני יודע את פרטי כרטיס המסך שברשותי. אל תגיד לי להכנס למנהל התקנים כי הדריבר לא מתאים. (זו הבעיה דרך אגב...) אפילו פתחתי את המארז ועל הכרטיס לא היה כתוב כלום. אני רק יודע שזה ממשפחת וודו3. לך תדע איזה חברה סוג ושבב... בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
ThinkVision Pro2840m מסך 4K האם עומד לצאת כרטיס מסך חדש עם hdmi 2.0 או לקנות כרטיס מסך כמו 780I שעדיין 1.4
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום רציתי לדעת האם המעבד הנ"ל המכיל את הליבה הגרפית HD4000 מספיקה בשביל לחבר 2 מסכי טלויזיה 42אינץ + מסך מחשב ? (שלושתם fullHD) להזכירכם אין לי שימוש במשחקים, אבל שימוש בסרטי HD מלאים. האם יעבוד חלק? ללא קרטועים ללא בעיות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפושים אורכים ומייגעים ברחבי הרשת מצאתי כמה מסכי lcd שמתאימים לדרישות שלי, שהם משחקים וסרטים. אני לא הצלחתי להחליט ביני לבין עצמי איזה מסך מבין כל אלה עדיף (כן עיינתי במפרטים, ביקורות, תגובות..) אז אני ישמח אם אתם תוכלו לעזור לי פה.. המסכים הם : sumsung v710 sumsung 712n lg l17505sq נ.ב : כל המסכים האלה הם הצעות שמצאתי מיד שנייה אז אם יש לכם דעות בנושא קניית מסך דק יד שנייה ממה צריך להיזהר וכו אני ישמח לדעת עליהם. תודה
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אני עוסק בעריכת וידאו AVID, כמובן שבאתר הרשמי של אויד הם תמיד ממליצים על הQUADRO כאידיאלי לעריכה מסקר מחירים שעשיתי יש הבדלים של כ-100 ש"ח בין הכרטיסים (הQUADRO יותר יקר) האם שווה לקחת את היקר יותר שמומלץ ע"י החברה או שGEFORCE יתן לי את המענה לישומים שלי? ובכלל האם יש המלצה לכרטיס נוסף לטווח מחירים הזה 700-850 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 884 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בוודוו3 או במסך. אתמול ניסיתי להפעיל את RTCW, שבד"כ פועל אצלי ב640X680 על הוודוו3(במסך מלא) על 1024X768. כשהמשחק עלה המסך היה כזה "חתוך", התפריט הוקטן וב4\1 מהמסך היה חצי דגל של ארה"ב מהמשחק. השאלה היא, האם זה בעיה במסך, מכיוון שאני מתכנן להעביר אותו למחשב הבא, או בוודוו??? תודה. ד"א- המסך הוא LG FLATRON 795FT+, מסך 17 אינץ'.
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת התחדשתי בטלוויזיה 40" חדשה. קניתי אותה בשופרסל דיל פתח תיקווה במבצע לבעלי כרטיס מועדון (אפשר להוציא במקום בחינם). המבצע הוא הנחה בשווי המע"מ על המוצר (חתיכת הנחה) וזה כולל כל מוצרי החשמל אלקטרוניקה ומחשבים כולל כל מה שבמחלקת מחשבים (אפילו מדיות). מחר הוא יום שלישי ואחרון למבצע למי שמעונין (ה25 ליוני יום חמישי). עכשיו אני כמובן רוצה לחבר את המחשב לטלוויזיה באיכות מירבית. ביציאת HDTV שהיא בעצם סוג של MINI DIN יש לי כבל מפצל לCOMPONENT שהגיע עם הכרטיס, כל שיש אפשרות להוציא לטלוויזיה בלי לאבד את אחד הDVI. השאלה שלי היא האם ניתן להמיר לHDMI מיציאת הHDTV של הכרטיס, ולא דרך כבל DVI לHDMI מכיוון שאני כבר עובד עם שני מסכים במחשב ואני לא מעוניין לאבד יציאת DVI. וא…
-
- 4 תגובות
- 884 צפיות
-
-
-
היי, הכרטיס מסך המשולב בלוח אם שבק חיים (לפחות יציאת הHFMI) , ואני מעוניין בתקציב מינימאלי להחזיר את היכולת לשדר HD לטלוויזיה מהמחשב. האם אוכל לקנות ולהתקין כרטיס אחר על הלוח ? הדגם : http://xtreview.com/addcomment-id-9947-view-DFI-785G-M35.html
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
-
ברשותי מסך 17'' ומשתמש ברזולוציה של 1024x1280, השאלה היא לאיזה כמות FPS אפשר להגיע עם 4850 ברזולוציה הזו כשהפילטרים הם על ההגדרות הכי גבוהות שיש, בקרייסיס :s05: יש איזה בנצ'ים שאפשר לראות ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-