עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Hila_2109,

היי, אני רוצה לחבר למחשב אחד שני מסכים. הראשון יהיה מסך למשתמש (outlook, explorer וכו') והשני יהיה מסך שיציג אפליקציה קבוע (דף Web). לצורך כך, רכשתי כרטיס מסך GeForce 7200 GS, בעל שתי יציאות וידאו (VGA ו- DVI). איך אפשר להגדיר שבכל log In למחשב , האפליקציה שאני רוצה, תופעל קבוע במסך 2 (לצורך העניין)? תודה לעוזרים! הילה.

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  2. שבת שלום לכם. הכרטיס 280X שלי מחרפן אותי, ראו סרטון כאן הכרטיס כבר היה איזה פעמיים שלוש אצל TMS, הם לא מוצאים שום דבר בבדיקות אך אני חווה את הבעיות האלו כל משחק (מלבד אינדי שזה גם אני יכול לשחק עם המאיץ גראפי המובנה...). עשיתי בדיקה עם Furmark, זה מראה Artifacts, עשיתי בדיקה עם OCCT וניתן לראות את ההפרעות כמו בסרטון. האם רכיב אחר יכול לגרום לדבר כזה או שזה 100% בעיה בכרטיס מסך? הראם כבר נבדק והוא תקין ב100%. ניסיתי להוריד את מהירות השעון של הכרטיס מסך אך הבעיות עדיין קורות, אני כבר מתחרפן, שנה שלמה שיש לי את הכרטיס הזה (לפני היה אחר עד שהחליפו לי אותו) וגם בקודם היה בעיות. אין לי מושג אם מדובר בדגם כרטיסי מסך בעייתי או ברכיב אחר במחשב…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by comablack,

חברים עזבו אותי צ 3dmark aquamark ציונים וכל הבולשיט הזה אני אחרי יומים של בדיקות call of duty2 fear עשיתי אוברקלוק עם atitool מעל 55 המאורר עובד על 100% מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון 570 בלי ארטיפקטים עם הקרור stock ואני אומר לכם שאין הבדל אם אני עושה overclock או שהכרטיס על מהירות ה stock אין שיפור בביצועים אולי משהו מינימלי וגם את זה אפילו קשה להרגיש תנסו תבדקו ותבינו שהכל חארטה עובדים עלינו בעינים

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  4. Started by scheinerman,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס הזה: GV-R928XOC-3GD שזה ה280X של ג'יגה בייט. לבין sapphire 280X dual-x האם אחד מהם עדיף? ואם כן עד איזה הפרש במחיר? תודה

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  5. האם באותם הגדרות אני יראה את ההבדל ב DX10 ל DX9 בין XP לVISTA במשחק GTA 4 לדוגמא? לא בהכרח במציאות במשחק (שינוי בגראפיקה) אלא בכך שאני לא יצטרך גם לעלות להגדרות מסוימות וזה יריץ על DX10.

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  6. Started by ofird,

אני יודע שיש סטיקי .... אבל חברה, יש בו 55 עמודים !!! איך אני אמור עכשיו לקרוא אותם בהתחשב בעשרות מודעות שגבר אינן רלוונטיות...חישבו על זה. אני רוצה תשובה עיניינית להמלצה על מסך 17" LCD עבור המחשב החדש שלי (שימושים סטנדרטים). האם כדאי את הSAMSUNG 730B או איזה SONY? או משהו אחר מניסיונכם? התקציב הוא בין 1500 ל 2000. תודה רבה.

• 17 תגובות
    • 938 צפיות
  7. Started by crabrocket,

אני שואל לגבי הכרטיס fx6800 כי ראיתי xt וראיתי gs מה ההבדל, ומה יותר טוב? ואיזה מבין הכרטיסי הבאים הייתם בוחרים בהתאם לביצועים ולמחיר: x800gto http://isracomp.com/define.asp?idd=3491 fx6800xt http://www.digma.co.il/shop/product_info.php?language=he&products_id=2480 ואם הם יתאימו לספק שלי 300w? מחשב: p4 2.66ghz 768mb

• 13 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by גיל52,

ברשותי ספק seasonic 620w s12II אני עומד בפני קנייה של כרטיס gtx770 asus directcu II לדעתכם הספק יעשה את העבודה? לפי מה שכתוב באתר דרוש ספקwatt 550 שאר המפרט הוא כזה: i5 lga 1155 2500 kingston 8 gb ram gigabyte ga-pa65 UD3 כיום ברשותי כרטיס gtx 570 gigabyte superoverclocked למתן השוואה תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  9. ביצעתי בדיקת שגיאות בכ.מסך SAPPHIRE 4850 בעזרת OCCT ונמצאו הרבה ואני לא מבין כלום בגרפים האים מישהו יכול להסביר לי מה הבעיות: [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  10. שלום לכם אנשים טובים, ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 Core I5 750 2.6GHZ ASUS p55-US3L 6GB RAM של KINGSTON ATI 4890 ספק 550W די חדש ולא ג'נרי(נקנה יחד עם הכרטיס מסך בהמלצה פה בפורום) ומסך 20' של ASUS המפרט הנ"ל נקנה לפני כחצי שנה, כאשר חשבתי שהוא יספק אותי לפחות לשנתיים ... אך משום מה כבר עכשיו בהרבה משחקים אני נאלץ לשחק על הגדרות בינוניות, דבר שמוריד לי מאוד מחווית המשחק. המצב הוא כזה, אני חושב לקנות כ.מסך נוסף של ATI 4890 ולחבר אותו בCROSS FIRE על הלוח . השאלות שלי הן כאלה , 1)האם אני אכן אראה הבדל משמעותי בביצועים 2)האם אני צריך ספק כוח אחר וחזק יותר 3)האם צריך קירור מיוחד . ברשותי מארז בן 4 שנים שעושה את העבודה עם כ.מסך אחד, אני לא בטוח בנוגע לטיבו בהחזקת 2 כרטיסים (מארז…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by bmw5,

http://www.fresh.co.il/vBulletin/showthread.php?t=230669&highlight=crucial יש אמת בסיפור הזה? Radeon X1900 XTX 512MB ב 2050 שקל

• 6 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by GOVNER_T.S.Y,

http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=3538922&Sku=E145-8832&SRCCODE=SHOPPINGDF&CMP=OTC-SHOPPING זה מחיר הגיוני ? הוא יותר זול מ 9600GT אני מפספס משהו ?

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  13. אני מחפש מסך LCD 17 שמציע יחס טוב של מחיר \ איכות שני דברים שראיתי ונראו לי הגיוניים הם : LG 1730S שעולה1500 שקל וViewsonic VA712 שעולה 1430 שקל מהנסיון שלי ויוסוניק מיצרים מוצרים אמינים ואיכותיים מאוד , וגם יש למסך הזה את היתרון של המחיר ושל ה8ms לעומת 12ms , אבל ראיתי כאן המלצות על ה1730S בעבר. עכ"פ על מה אתם , מומחי המסכים , ממליצים ? ולאיזה משני החברות יש מדיניות פיקסלים מתים טובה יותר ? למיטב זכרוני בחו"ל יש לVS את המדיניות הכי טובה או בין הכי טובות , אבל מה הולך בארץ? עריכה נזכרתי שהרעיון היה מסך שאפשר לסובב אותו ב90 מעלות לעבודה נוחה יותר בוורד - יש הצעה למסך כזה במחיר סביר ? הביצועים במחשקי מחשב קצת פחות חשובים.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by sAGi3,

רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה.. כולם אומרים שהוא ממש לא טוב, אבל כל מי שיש לו אומר שהוא אחלה של כרטיס.. עכשיו עוד מעט אני רוצה לקנות מחשב וחשבתי לקנות את הכרטיס הזה.. אז רציתי לדעת אם הכרטיס הזה ממש לא טוב ולא שווה, ואם הגרסא של ש 512 מגה זיכרון, יותר טובה ושווה להשקיע עליה.. אז תנו חוות דעת. תודה.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by OuTsIDe,

לא משנה על איזה הגדרות אני אשים בכל זאת ירקטע... הדרייבירים שלי הם 8.6... משהו יודע מה הבעייה?

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  16. המחשב שלי: 80 ג'יגה pentium 4cpu 2.40ghz 2.40 ghz ram - 768 כרטיס מסך נוכחי: asus radeon 9600se 128mg עכשיו יש לי תקציב בערך 2000 ש"ח.. ואני רוצה לקנות או את הכרטיס הזה: ATi Radeo X1950XT או את זה: ATi Radeo X1950XTX אני רוצה לדעת אם הכרטיסים יתאימו למחשב שלי אם לא אתם יכולים להציעו לי כרטיס אחר? תודה מראש למי שיענה!

• 18 תגובות
    • 937 צפיות
  17. מסך LCD של חברת CTX, הסתכלתי על החלק האחורי שלו וראיתי שהדגם הוא S520A הבעיה היא שבעקבות מחיקת מספר קבצים בטעות (לא ניתן לשחזר, לא ברור אילו קבצים בדיוק), המסך מתפקד רק ברזולוציה של 800X600, בהגדרוץ התצוגה המסך לא מזוהה. ניתן לעבוד עם המחשב, אבל ברזולוציה של 800X600, ויש ריבוע המטייל לאורך ולרוחב שבתוכו כתוב שאין זיהוי/תמיכה מלאה בחומרה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של המסך מדרייברים שהורדתי מהאינטרנט, זה לא עזר. 1. האם מישהו נתקל בתופעה ? 2. האם יש למישהו דרייברים אמינים של המסך הזה ? 3. האם יתכן שהבעיה היא לא במסך, אלא בכרטיס המסך ? תודה !

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  18. יש לי מחשב הנ"ל pentium core 2 duo e8400 mother board intel DG41RQ power supply ezcool 450w ddr 2 800 mhz 2 gb kingston מסך AOC 21.5 FULLHD עם חיבור VGA עכשיו ככה, אני מעוניין להוסיף על המערכת הקיימת כרטיס מסך טיפה חזק למשחקים בעיקרון משחקים סרטים ומה שבא אפשר המלצה על כרטיס מסך טוב עד נניח משהו כמו חמש מאות שקל? (עם אפשרות לחריגה) האם כדאי להחליף לוח אם למשהו כמו נניח צ'יפסט P41 P43 או P45 של ג'יגהבייט ? צריך בכלל? והאם ספק כח אני אצטרך גם להחליף למשהו כמו חמש מאוד ווט? ושל איזו חברה? (כמו כן יש לי שני כוננים קשיחים מורכבים ) ולגבי מסך, יציאת VGA מספיק טובה? או שעדיף משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  19. Started by Saggitarius,

אח"צ טובים לכולם! אני הולך ליקנות מחשב ואני מתלבט לגבי כרטיס מסך. מישהו לא מזמן כתב שהכרטיסים של רדאון לא עובדים טוב עם תוכנות כמו שציינתי (MAYA , 3D STUDIO וכאלה למינהם) ועושים בעיות. הייתי מעוניין לדעת אם זה נכון. אני רוצה לרכוד רדאון 9800 פרו ואני אשתמש בתוכנות אלו. האם למישהו פה יש כזה כרטיס מסך והוא עובד עם תוכנות כאלו? אם כן בבקשה תגידו איך זה עובד? תודה רבה.

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  20. Started by Zeev86,

אהלן. רציתי לדעת כמה יעלה לי לשדרג מחשב על מנת לקבל ביצועים טובים במשחקים חדשים שיוצאים כיום (כלומר - הגדרות הכי גבוהות על רזולוציה מקסימלית) המפרט שלי: מעבד i5-3570 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ספק Seasonic 520 כרטיס מסך gforce 660ti זכרון 8 GB RAM זה המפרט המלא שנקנה בזמנו מTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום המתאים כי לדעתי הרכיב שהכי רצוי לשדרג כרגע זה כרטיס מסך, אבל אני גם חושב (תקנו אם אני טועה) שאם משדרגים כרטיס מסך רצוי גם לשדרג מעבד. אני משתמש במסכים 23 אינץ לגלישה ו40 אינץ לגיימינג וסרטים על 1080P

• 8 תגובות
    • 937 צפיות
  21. [האם הכרטיס geforce GTX 650 1GB יעבוד על המחשב הבא: זכרון: 2GB מעבד : dual core e5200 ספק כוח: ezcool 12CMF 450W REAL לוח אם: gigabyte G31M-S2L ואם הוא לא יעבוד על המפרט הזה, איזה כרטיס מסך טוב כן יתאים למפרט הזה תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by yossikishik,

שלום יש לי שאלההה איזה כרטיס מסך יותר טוב וישלו ביצועים יותר טובים geforce7300gt או geforce 8400gs תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  23. Started by ino,

חבר שלי קונה כרטיס חדש ויש לו גיפורס 2 gts של אסוס 64 מגה, והוא מוכן למכור לי אותו ב 200 שקל שווה לי יותר לקנות את הרדאון 9000 פרו החדש? הוא עולה 600 אני חושב, אבל אני לא יודע אם יהיה הבדל גדול בביצועים של הכרטיס

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  24. Started by gjook,

שלום לכולם עוד חודש יוצא gothic 3 , משחק מחשב כלשהו , בכל מקרה מסתבר שהמחשב שלי , כבר די ישן והכרטיס מסך שלו לא מסוגל להריץ את המשחק. אני מאוד מאוד רוצה לשחק במשחק , אז החלטתי לשפר את המחשב. המחשב שלי הוא: [PU Type (Intel Pentium 4, 2400 MHz (18 x 133 Package Type 478 Pin uPGA (אמרו לי שזה חשוב לסוגים של הלוחות אם..) 512 ram Video Adapter nVIDIA GeForce4 MX 440 בכל מקרה אם יש עוד משהו שחשוב לדעת , תכתבו לי איך מוצאים אותו באווראסט כי אני לא הכי טוב בזה.. והדרישות של המשחק הן: בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם איזה כרטיס כדאי לי לקנות שגם יתאים למשחק ואני באמת יוכל להנות מלשחק אותו , וגם יתאים לAGPX4 ויתאים למערכת שלי בכלל ( אולי כדאי להוסיף עוד 512 ראמ?\ או שהמחשב שלי כ…

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  25. שלום, לצערי, לאחר שימוש של שנה וחצי הכרטיס מסך מסוג msi ati R4890 HD 1GB נשרף לי. מאחר ויש לי אחריות של שנה וחצי נוספות על הכרטיס הציעו לי 2 כרטיסים אחרים להחלפה: Nvidia gts 450 או 6750 HD של ATI. שניהם של חברת ג'יגה בייט. אני עשיתי קצת השוואות וראיתי שהכרטיסים לא ברמה של הכרטיס מסך שהיה לי אלא נחותים ממנו. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך מחברת אייבורי שתואם לכרטיס מסך הקודם שהיה לי מאחר ואני לא מבין כ"כ בנתונים השונים של הכרטיס מסך. מצורף קישור שמראה את הכרטיס המסך שנשרף לי : http://www.msi.com/product/vga/R4890-Cyclone.html תודה

• 6 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים