עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום,היום בבוקר ניקיתי את המחשב שלי מאבק....פירקתי את המעבד ונגעתי בטעות בבטריה השחורה כזאת שנמצאת על לוח אם,ושמתי לב שהיא מתנדנדת,וגם על הכרטיס מסך יש שלוש בטריות שמתנדנדות,זה מסוכן? מה התפקיד של הבטריה הזאת? לממש אחריות לכרטיס מסך? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  2. Started by pyaniv,

שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  3. למה גימיק? http://www.beyond3d.com/reviews/ati/9800_256/ לפי pc spot זה אומר שבמשחקים מסויימים כמו UT 128 מ"ב לא מספיקים

• 9 תגובות
    • 899 צפיות
  4. Started by bora8,

שלום רציתי לדעת האם לכרטים מסך GTX 470 יש עדיפות באריכות סרטים וקידודים מאשר HD5850 או שאין הבדל ומה לגבי תוכנת SOLIDWORKS 2010 איזה כרטיס עדיף? תודה

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  5. יש לי מעבד ישן : CPU Type Intel Pentium 4 530J, 3000 MHz (15 x 200) ובהרצת HD הוא מגיע ל100 ומקרטע , השאלה היא אם אפשר לחסוך קניית מחשב חדש ולקנות רק כרטיס מסך חדש מסדרת נוידיה ***9 וזה באמת יעזור ולא יקרטע ... יש למישהו נסיון עם זה ??? ואם כן כל כרטיס מסדרת 9 יעזור או שרק ספציפיםם במקרה של המעבד שלי ?

• 11 תגובות
    • 899 צפיות
  6. Started by ~BaRaK~,

http://www.guru3d.com/article/ati-radeon-hd-4550-512mb-review/ הכרטיס מבוסס על ליבת RV710XT ויהיה בשתי גרסאות: גרסת GDDR2 עם 256מ''ב וגרסת GDDR3 עם 512מ''ב המחירים:45-55$!!!

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by אוריאל 248,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למערכת חדשה וראיתי באתר של אייבורי שלושה כרטיסים כמעט באותו מחיר: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11071 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13413 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=11253 ואני לא מצליח להחליט מה שווה יותר הGTX 770 הוא הפחות טוב אבל יש לו יכולת המהרה טובה, הR9 290X חזק אבל אוכל חשמל וה GTX 780 נראה לי כמנצח מבחינת חיסכון בחשמל ויכולת אבל בכל זאת אשמח לקבל חוות דעת ממומחים תודה. הכרטיס נצרך למסך עם רזולוציה 2560X1440 ושדרוג בעתיד למסך נוסף

8. צהריים טובים... אני צריך עזרה בבחירה לכרטיס מסך.. המפרט שלי כרגע הוא.. Intel 3400Mhz Cpu 1500MB 400MHZ.. Radeon 9600XT 256mb.. agp אני רוצה לקנות כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי עכשיו... השאלה היא האם שווה לי להשקיע 600-800 שקל בשביל כרטיס שיתן תמורה גדולה יותר מהכרטיס העכשווי שלי עכשיו.. תודה מראש...

• 13 תגובות
    • 899 צפיות
  9. שלום לכולם. המחשב המשני שלי משמש בעיקר לקומפי לבן שלי ולמשחקים ישנים או חלשים שלא דורשים כרטיס מסך חזק במיוחד, החלפתי את הרדאון 8500LE שהיה לי בג'יפורס 4 TI4600 - ללא תוספת מחיר - משתלם לא? לגבי הביצועים אני לא מרגיש הבדל גדול בביצועים, נראה לכם הגיוני הרי ה 4600 אמור להיות חזק יותר בהרבה מה 8500. יכול להיות שהכרטיס מגמגם כי הסרתי את הדרייברים של ATI וישר התקנתי את של אנבידיה ולא הרצתי DRIVER CLEANER? נא תגובתכם.

• 5 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by amit22,

קניתי את הכרטיס ב1610 שקל עכשוו איך אני יודע איזה זכרונות יש לו ומה המהירות שלהם אני לא יכול לדעת כי יש דברים בצבע זה על הזכרונות ?

11. Started by mosheans,

אני גרפיקאי ואני עכשיו בונה מפרט, נראה לי שאני הולך על quardo fx 1700 רציתי רק לדעת אם הוא יהיה בסדר במשחקים, אני לא גיימר אבל שיהיה קצת משחקים, פשוט ראיתי שהוא לא למשחקים אז רציתי לדעת אם הוא ממש לא או שהוא בסדר למשחקים רק לא הכרטיס למשחקים

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  12. יש לחבר שלי TNT 32M ואין לו חיבור לטלוויזיה אז רציתי לדעת אם יש איזה משהו שאיתו אפשר לראות בטלוויזיה... תודה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  13. Started by yuvalri1,

עד עכשיו תמיד ראיתי את הXT במחירים גבוהים בהרבה... למרות שיכול ליהיות שאלו היו רק דגמי ה512... בכל מקרה - איך הביצועים של הגרסה הזו? בהשוואה ל7900? עד עכשיו לא הייתה לי התלבטות - התכוונתי לקנות 79... אבל עכשיו אני לא בטוח - במיוחד אחרי שראיתי בבנצ'ים שהXT קצת יותר טוב (או אולי זה רק מול גרסת ה512?) מה אתם אומרים? http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX18XT256V〈=heb

• 13 תגובות
    • 898 צפיות
  14. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב עכשיו שורקת שמעו אני מת אבל מת להזמין את המחשב שלי אבל פנדס אומרים שאין להם את הכרטיס הנ'ל במלאי והם לא יודעים מתי יגיע אז אני לא רוצה לקחת סיכון ולהיתקע בסוף בלי כרטיס וגם אין לי כוח לחכות למישהו יש חנות לא משנה איפה או אם עושה מישלוחים העיקר שמוכרת תודה מראש

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  15. איזה כרטיס יותר טוב RIVA TNT 32MB או GEFORCE2 32 MB? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ישן איזה מהם יותר טוב?

16. Started by shay820,

שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג ati 5700 flex אליו משודכים 3 מסכים 22 אינץ ניסיתי לשחק במשחק על שלושת המסכים אך ללא הצלחה האם למישהו יש ניסיון אם הכרטיס הזה ? אשמח לעזרה http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/what-is-eyefinity.aspx

• 3 תגובות
    • 898 צפיות
  17. תראו, יש לי כרטיס מסך שלדעתי דיי טוב, ווואלה אני מרוצה ממנו, ומבחינת יכולות שלא קשורות בתוכנה הוא חזיק עוד הרבה אבל עכשיו שאני רואה מה הDX9 עושה, ושבעצם זה שורת קוד פשוטה שמאפשרת למתכנתים של משחקים להשתמש בשיידרים באיכות ללא הגבלה בפשטות יחסית, אני מתחיל לדאוג שהכרטיס מבוסס DX8 שלי, ילך לפח זבל. אני שואל אם זה כל כך קריטי להחזיק כרטיס כזה ? האם משחקים יעבדו בצורה נורמלית? האם כל עין תרגיש בהבדל ? ובקיצור.. האם השיפור הוא כזה מסכן כמו בין בDX7 ל DX8 ? כי דיי נמאס לי להשקיע כסף בזה, וכל יום יוצא משהו חדש, אין לי כסף ולא כוח לרדוף אחרי זה ואני רוצה לנוח כבר עד שקניתי כרטיס עוד מעט הוא לא יעלה לי משחק פוקימון של DX9 ???

18. Started by XMB,

שלום, שמתי במחשב כרטיס מסך חדש מסוג ASUS Radeon HD5500 מאז יש boot failure במסך פתיחה של המחשב, אחרי 5-8 ריסטרטים המחשב עולה כרגיל. השאלה היא, האם זו בעיה בהרדיסק (Westren Digital 1600AVJS 160GB) או בעיה בספק הכוח (יש במחשב הזה רק HEC 300W עם מעבד AMD Athlon 64 X2 4000+ Socket AM2 Box )? או שזה בעיה בלוח האם GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2500#ov תודה.

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  19. Started by zippobuyer1,

אהלן, בכרטיס הנ"ל אני שם את הקצב על 85 והוא עובד אחלה - ברגע שאני מעלה משהו כמו CS זה יורד ל 60! יש דרך לנעול את זה כמו NVREFRESHTOOL רק ל ATI?

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  20. Started by NaorYfrach,

הכרטיס יחד עם מערכת שלמה הכוללת I5 760 + Gigabyte GA-P55-US3L אמורים להגיע אליי מrsm . השאלות הם כאלו : 1. הרבה קנו את הכרטיס הזה והרבה הליצו עליו מישהו שקנה יכול להגיד כמה הוא חם כמה חשמל צורך וכו' ? .2. הלוח שלי תומך בקרוספייר הכוונה שיש בו 2 כרטיסי מסך , השאלה שלי האם יש אפשרות להשאיר לשים באחד מהם 8600GT לדבר הזה שנקרא פיזיקס ? 3. מישהו ששה לו אוברקלוק כבר בגירסאת הוור איקס ?

21. שלום לכולם, קבלתי המלצה חמה בפורום של מפרטים למחשב על כרטיס המסך- [h=1]MSI GTX970 GAMING 4GB[/h]אני עורך וידאו בתוכנות אויד ופרימייר, עובד על קטעים לא כל כך ארוכים אך מרובי שכבות לרוב, האם הכרטיס הזה מצדיק את ההשקעה בו או שאפשר להתפשר על משהו יותר זול ואולי לחפות על זה ברכיבים אחרים? תודשה מראש

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  22. Started by alex28,

שלום רב לכולם אני הולך להתקין את כקטיס מסך SAPPHIRE ATI Radeon HD5850 1GB DDR5 xtreme השאלה שלי היא יש לכרטיס יש כניסות חשמל של 6 PIC לאיזה אני מחבר או לשניהם<?? תודה מאלכס

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by shimon956,

שלום לכולם האם זה הגיני הציון שרשמתי בכותרת לפי המפרט שלי דרך אגב התקנטי את הdriver החדש של geforce שהוא 41.09 ואם זה יעזור אני משתמש אם winxp

• 5 תגובות
    • 898 צפיות
  24. אהלן חברה אני כבר חודש עוקב במלא אתרים על Benchmarks (בחו"ל ובארץ) של הכרטיסים הבאים: 8800GT 8800GTS 9800GTX\GX2 יש כמה מקומות שסותרים אחד את השני ואני כבר ממש לא יודע מה כדאי בטווח של 1000-1500 ש"ח PLEASE HELP! :s05:

• 12 תגובות
    • 898 צפיות
  25. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. יש ברשותי כרטיס מסך מדגם MSI HD 7970 חיברתי אליו 3 מסכים, האחד מסך מחשב סמסונג B2230 FULL HD, השני מסך מחשב סמסונג 2243BW והשלישי מסך טלוויזיה 40 אינץ של סמסונג LA40A451 השאלות שלי הן כאלו : 1. איך אני יכול לקבוע שהרזולוציה תשאר במסך הראשי שלי שהוא הFULL HD B2230 ? בגלל שהרחבתי את השולחן עבודה הרזולוציה נקבעה לפי הרזולוציה של המסך עם הרזולוציה הכי נחותה. פשוט אם פתאום אני רוצה לשחק משחק עם רזולוציה של FULL HD אני לא אראה אותו בשיא האיכות. יש דרך להגדיר את זה? 2. איך זה שהטלוויזיה שלי ה-40 כן תומכת ברזולוציה של FULL HD אבל היא HD READY 3. אפשר איזה הסבר או מדריך על ה-Eyefinity display? אין אני משתמש בזה? התעסקתי עם זה וזה רק הפך לי את הכיו…

• 1 תגובה
    • 898 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.