כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הנה קישור לאתר: http://www.anandtech.com/video/showdoc.html?i=2018 הR420 יקרא RADEON X800 והNV40 יקרא GEFORCE 6500. ATI תשיק ב26 לאפריל, וNVIDIA ב13 לאותו חודש. פרטים מפורטים בקישור (מעניין שמתוכננת גרסא של אף 512MB זיכרון!).
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך מסוג ati 5700 flex אליו משודכים 3 מסכים 22 אינץ ניסיתי לשחק במשחק על שלושת המסכים אך ללא הצלחה האם למישהו יש ניסיון אם הכרטיס הזה ? אשמח לעזרה http://www.amd.com/us/products/technologies/amd-eyefinity-technology/for-consumers/Pages/what-is-eyefinity.aspx
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום מפרט פנטיום 4 2ג'יגה זיכרון ספק 430W לוח אם D945GTP Intel Corporation( תומך PCI-EXPRESS ) יש לי RADEON X550 והמאוורר שלו עושה בעיות עכשיו לא יודע אם שווה לי להשקיע במאוורר לכרטיס כזה זול לכן אני מחפש משהו כרטיס טוב שגם על הדרך יפעיל קצת משחקים יש את ה86000GT 512BMB שעולה 260 שקל אין לי בעיה גם משהו ב 500 שקל גם 4850 טוב אבל יקר קצת 900 שקל השאלה אם יש משהו שווה בינהם
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מודע לכך שהשאלה כבר לעוסה לחלוטין, אבל בשבוע האחרון אני כבר ממש מבולבל. אני לא גיימר כבד, אבל אני אוהב לשחק מדי פעם. אני רוצה לקנות כרטיס מסך מכובד בסכום של עד 800 שח. קיבלתי המלצות רבות על ti4200 ו-radeon 9100. כמו כן קראתי גם ביקורות טובות על FX5600 ולמרות שביצועיו נחותים מה TI4200 הוא תומך ב- directx9. השאלה שלי היא, האם כדאי להשקיע בכרטיס שתומך בDX9 וב AGP X8 כהשקעה לטווח הארוך יותר (למרות שביצועיו נחותים), או שאולי כדאי ללכת על הביצועים ולוותר על הנ"ל? כמו כן מעוניין לקבל המלצות על כרטיסים ספציפיים בתודה מראש...
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
geforce mx440 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 300mhz core 250mhz direct-x 7 gigabyte r9200 0.15 micron 128mb of ddr 128-bit memory clock 400mhz core 250mhz direct-x 8 חבר שלי קנה עכשיו הגה והוא משחק הרבה באנדרגראונד אבל הוא משחק ברמה דיי נמוכה שזה אומר קצת פרטים, לא על המינימום אבל נחשב מעט, בשביל שלא היו תקיעות הוא רוצה להחליף את הכרטיס אבל אין לו גרוש על ה.. האם הכרטיס שהציעו לו בחנות לידינו (אהם KSP אהם) שלפי ההבדלים על הנייר רק מהירות הזיכרון ותמיכה בדירקט-איקס האם הכרטיס הזה יראה תוצאות טובות יותר? התנתון לבדיקה זה איך שהמשחק רץ (בלי תקיעות) עם גראפיקה יותר טובה ניסינו לשים על הגראפיקה הכי גבוהה באפשרויות הכל על מקסימום ראו את המשחק מדהים אבל זה היה לאט…
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הכרטיסים מסך החדשים של ג'י פורס, שאמרוים לצאת ב12 לנובמבר. מה אמור להיות סדר גודל המחירים שלהם?
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
במחשב שלי לוח-אם MSI-G31M ללא יציאת DVI. אני מעוניין לחבר את ה- LCD שלי דיגיטלית, ולכן עומד לרכוש באינטרנט את הכרטיס הנ"ל ב- 50$. (איני מומחה טכני ל- PC, אולם אתקינו בעצמי). שאלה: האם לוח האם שלי יתמוך בכרטיס זה? מודל הכרטיס: XFX PVT44AWANG GeForce 6200 256MB GDDR2 AGP
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני עובר לארה"ב ולוקח איתי את המחשב שלי (מפרט בסוף ההודעה). אני מתכוון לקנות בארה"ב טלוויזית CD 42" FHD ולחבר אותה למחשב בעיקר לסרטים וסדרות ברשת ופחות למשחקים(יש לי מסך "DELL 22 מצויין למשחקים). האם חוץ מהכ.מסך אני אצטרך לשדרג עוד רכיבים כמו ספק כח? לוח אם? זיכרון? תודה מראש מפרט: לוח אם : GIGABYTE P35C-DS3R ספק כח: Enermax ELT 400 AWT מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 2.4 זיכרון: 4GB 667 כ.מסך (לפני שידרוג): GeForce 8800 GTS 320MB
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום חברה.. יש לי מחשב פנטיום 4 2400 mhz זיכרון 1 G של קינגסטון 400 MHZ הלוח אם נותן 4 agp וספק כוח של 400 w אך המחשב מלפני חמש שנים אז אני בספק לגבי היכולות של הספק אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי בינתיים עד שאני אשתחרר מהצבא -לוחם לא חוזר הרבה הביתה אז עדיף משהו זמני שיחזיק את הגרוטה החביבה שלי : ) אני לא מחפש להריץ מחשקים כבדים אלא משחקים קלים כמו מנג'ר ופרו אבולשיין חשבתי על 4 כרטיסים שכולם עומדים בתקציב שלי hd 3650 ddr 3 agp 512 MB -498 שקל gforce 7300gt 512MB -בערך 420 שקל gforce 7600gs 512 MB radeon 1650 x pro 512 MB איזה כרטיס הכי יתאים לי למחשב? תזכרו שיש להתחשב בצריכה של הכרטיס מול הספק ואם הספק שלי מתאים תודה רבה לכל העונים!!! : )
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות 6600 GT ל AGP ורציתי לשמוע המלצות בעניין החברה........ תודה
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאת טלוויזיה (GF 4 Ti 4200), איזה כבל אני צריך ולאן לחבר אותו בטלוויזיה?
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כרטיסי מסך 280x של gigabyte ועוד אחד 7970 גם של gigbyte. המחשב משמש לכרייה ולמשחקים. שני ה 280x מחוברים לחריצי הרחבה pci-e 8x וה7970 לpci-e X1. התקנתי השבוע את ה ווינדוס מחדש ובהתחלה הוא זיהה את כל שלושת הכרטיסים. חיברתי את הגשר של ה CF אך אז הקטליסט לא זיהה את החיבור והווינדוס לא זיהה את הכרטיס השני (device manager). הסרתי את הדרייבר וכל תוכנה שקשורה ל AMD והתקנתי מחדש אך ללא הועיל. גם לאחר הסרת הגשר זה עדיין לא עובד. החלפתי פיזית בין הכרטיסים וזה לא עובד. כל אחד מהכרטיסים שמחוברים לבד, כלומר ללא הכרטיסים האחרים, המחשב מזהה אותם ללא בעיה. אשמח לכל רעיון / עצה תודה רבה :-) - - - תגובה אוחדה: - - - עדכון: הוצאתי שני כרטיסים והשארתי אחד בחריץ X8 (החר…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
מכוון שאיני מחסידי מסכי ה-LCD, אשמח לשמוע את חוות דעתכם על המסכים הבאים: Samsung 793MG, Viewsonic G70FB, Viewsonic G90FB
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
פרטי המחשב: Intel® Core2 CPU 6300 @ 1.86GHz RAM:1022 MB (אני מגדיל בעוד 2 גיגה) NVIDIA GeForce 7600 GT Motherboard:abit ib9 מסך LCD 19 אינץ (לא רחב) רזולוציה 1024X768 הכרטיס מיועד למשחקים. אני מוגבל בתקציב בסביבות 500 שח מה עדיף מבין 2 הכרטיסים הבאים: http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-46724DD~8~0.htm או http://www.skypc.co.il/pl_product~28628~8~0.htm יש אפשרות לכרטיס אחר באותו מחיר. תודה לכם.
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 920 צפיות
-
-
האם יכול להיות שאיזשהו רכיב מהמהערכת שלי מגביל אותו ?? או שמא יש לי הגדרות מסוימות לא נכונות ? לא ציפיתי שאף משחק יקרטע לי, במיוחד שהמשחקים שאני משחק לא כאלה כבדים ! מה גם שב 3DMARK 06 אני מוציא תוצאה נמוכה מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לברר האם כדאי לי לשדרג את הכרטיס מסך שלי, ואם כן לאיזה. בעיקרון אני פשוט מעונין שמשחקים חדשים: bioshock2, bad company 2, mass effect 2. metro 2033 יעבדו יותר טוב. כמובן שאני מבין שלכל אחד יש דרישות שונות, אבל אני מדבר באופן כללי אם יחסית למפרט מחשב שלי יש בכלל צורך לשדרג או שגם ככה זה לא יעזור. התקציב שלי הוא בערך 500 ש"ח. המפרט שלי: Intel Core 2 DUO CPU E6750 @2.66GHz 2.67GHz, 2.00 GB of RAM הכרטיס מסך הנוכחי שלי: Geforce 7800 GT, של GIGABYTE אם דרוש עוד מידע בבקשה עדכנו אותי ואני אחפש (מצאתי את המפרט במקש ימני על "המחשב שלי").
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אבל יש לי שתי שאלות: 1) המעבד שלי E8400 יהווה צוואר בקבוק(הוא על OC ל3.7)? 2) הספק שלי מתאים(ZALMAN 460W)? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך עכשוויים מקבילים בביצועיהם ל-GTX260 הישן? מה טווח המחירים שלהם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
איך נחשבת חברת Sapphire לכרטיס Radeon 9700 Pro Video Card לאחר חיפוש בפורום פה ראיתי שהם כחברה לא נחשבים טובים- אבל בסדרת 9XXX זה לא חשוב.. בכל מקרה- למה כרטיסי GIGABYTE עולים 1900 שקל לעומת 2500 של SAPPIHRE?
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
צריך את עזרת המומחים לבחור כרטיס שיתפקד כמה שיותר טוב על מפרט ישן יחסית. Q66 OC 2.8 4X1 GB DDR2 800 לוח אסוס 45 משהו, PCI-E 2... באמת שזה לא רלוונטי. אינטל ביאסו אותי עם שתי סדרות המעבדים האחרונות ואני עדיין לא רואה הצדקה לשדרג את המחשב לצרכים שלי. יש לי כרגע HD4890 והוא כבר מתחיל לגמגם ברזולוציות גבוהות, כמעט שכבר לא יוצא לי לשחק, אבל בפעמים שכן בא לי להתפנק. מחפש כרטיס שיהיה מוכן לדור הבא, בתקציב הנקוב (חריגה של עד 300 אם יש משהו מומלץ) שינצל כמה שיותר טוב את המערכת העדפה לAMD ואם אפשר שיהיה 2GB או יותר, שתי יציאות DVI חובה. או שבכלל לחכות חודש חודשיים לסדרות החדשות? אשמח למענה תודה רבה,
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני צריך להציע למשהו מחשב לעריכה ועבודה בסרטוט הוא מעוניין במחשב מותג מסוג DELL ראיתי שיש במחשבי המותג שני אפשרויות כרטיסי מסך שהם NVS וכרטיסי מסך קווטרו למה משמשים כל אחד מהכרטיסים הללו , ומה ההבדלים בניהם?
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-