כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
הרצתי 3DMARK2001 SE ואלו התוצאות מחשב חדש E5200 4GB DDR2 X4500 - קיבל 3600 נקודות מחשב ישן P4 2.66 533 1GB DDR1 X1550 - קיבל 11400 נקודות מה זה אומר ? ה X1550 כרטיס טוב ? עלה לי לפני שנה וחצי - שנתיים 350 ש"ח ולאיזה משחקים הוא טוב ?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס xfx 6870 מעבד 2500K@4.6 8GBRAM לוח תומך - ASRock Extreme 6 ספק -crosair 620HX יוחלף אם יהיה צורך עכשיו אני משחק BF3 על HIGH\MED ואני ממש לא מרוצה מהביצועים אני חייב עוד לא אוהב לשחק ככה עכשיו רציתי לדעת השאיפה שלי להגיע לשחק בHIGH עם AA של לפחות X8 מה הכי כדאי לעשות לשדרג את הכרטיס שיש לי לאחד חזק יותר או להוסיף עוד אחד ולשדרג ספק איתו האם שני 6870 יתנו לי את מה שאני מחפש?
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
-
-
למה הכוונה בעצם? אם כרטיס יכול להציג רזולוציה של 1920X1200 אז הוא נחשב תומך HD מלא? יש לי כרטיס שתומך ברזולוציה הנ"ל אבל עדיין יש כשאני רואה סרט ב-1080p הוא (הסרט) "קופא" או מקרטע לפעמים. זה קשור לקודקים או לכרטיס?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הקטע במסכי LCD עם ה-CONTRAST? אני עכשיו בחו"ל ואני רוצה לקנות מסך חדש. וכל המסכים פה LCD ועל כל אחד רשום מידת קונטרסט (למשל 1:1000 או 1:500 או 1:600) איך זה מתקשר לנתונים של המסך?? אני מכיר שקצב רענון הוא זה שקובע, ושעדיף שהוא יהיה קטן מ8MS.
-
- 13 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הסבר לגבי חלק מהמידע שמופיע לי ככה?! (מסומן) הכרטיס שלי : HD4850 SAPPHIRE
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני קונה ליד הבית מיכוון שיש לי זיכוי של 1250 ש"ח, עכשיו הכרטיסים שיש לו בחנות הם: 1. geforce 8800gts 320mb של חברת גיגה בייט, שעולה 2000 ש"ח. 2. geforce 8800gts 320mb של חברת אסוס, שעולה 2100 ש"ח, שהוא אומר שהיא יותר טובה שכדאי לי לקחת. 3. geforce 8800gts 640mb של חברת אסוס שעולה 2300 ש"ח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום שמי יוסי ורציתי להתיעץ לגבי שידרוג כרטיס מסך למשחקים הנתונים שלי הם מעבד E5800 INTEL לוח FOXCONN G4IMXE תומך DDR3 4GB זיכרון RAM כרטיס מסך שעובד יפה (דרך אגב) ATI HD 4350 512MB DDR2 משחק בעיקר הרבה RPG SPLINTER SELL האחרון הרבה משחקי מכוניות NEED FOR SPEED וכו' תקציב 400 ש"ח מטרה :שהמשחקים ירוצו קצת יותר מהר ושזה יתאים למחשב שלי ולא יהיה לי צוואר בקבוק !! דרך אגב אני חדש לגמרי בנושא והבנתי שיש בעיה עם ספק כוח גנרי פשוט שיש לי במחשב חיוני להחליף ?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום רב,יש לי שאלה בנוגע לסדרת כרטיסי מסך. מה ההבדל בין הכרטיס מסך מסדרת GRFORCE לבין הכרטיס מסך מסדרת QUADRO? שמעתי שQUADRO מתאים ל3D וGFORCE מתאים לגיימינג,QUADRO גם מתאים לגיימינג?אם כן,האם יהיה הבדל ביניהם בגיימינג? אם אני לא טועה GFORCE משתמש בDIRECT X,במה QUADRO משתמש? אני צריך לדעת על הנושא יותר לעומק אז אני צריך כמה שיותר הסברים ופרטים על ההבדלים ביניהם. תודה לעוזרים. עריכה:יש לי עוד שאלה,האם יש כרטיסי מסך מסדרת QUADRO שהם אותו הדגם כמו GFORCE? כלומר,ידוע לי שיש כרטיס מסך מסדרת GFROCE שהדגם שלו הוא GTX 560 TI,האם יש כרטיס מסך מסדרת QUADRO שהוא בדיוק אותו הדגם? או שהכרטיסי מסך מסדרת QUADRO הם יכולים להיות רק מהדגמים האלה: FX 5800,FX 4800,FX 3800 וכו' וכו'.?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
-
חברים יקרים... אני עומד בפני קניית מוניטור חדש. קיבלתי הצעת מחיר מאוד מפתה למסך של פיליפס 170B5CS http://www.consumer.philips.com/consumer/catalog/catalog.jsp?fhquery=fh_secondid%3D170b5cs_27_us_consumer%26fh_location%3D%2F%2Fconsumer%2Fen_US%2Fcategories%3Ccatalog_us_consumer%2Fcategories%3Cmonitors_pc_peripherals_gr_us_consumer%2Fcategories%3Clcd_monitors_ca_us_consumer%26&productId=170B5CS_27_US_CONSUMER&activeCategory=MONITORS_PC_PERIPHERALS_GR_US_CONSUMER&fredhopperpage=detail.jsp&language=en&country=US&catalogType=CONSUMER&proxybuster=BPY22BTEZGHB3J0RMRESHQFHKFSEKI5P (קישור לפרטים נוספים על המסך.. ) אני לא מבין גדול במסכי LCD אבל …
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לא מזמן החלפתי מחשב היה לי מחשב ישן עם וודו 3 וכל זה אבל תמיד שיחקתי ואהבתי (עד עכשיו) את המשחק מידטאון מדנס 2 עכשיו שהחלפתי מחשב ויש לי את הכרטיס : geforce4 440mx 64mb ddr הוא לא מראה טוב בעצם הוא מראה גרוע פסים על המסך וכל זה וגם במסך של בחירת מכונית לכל הכוניות הצמיגים שלהם בפנים רקים (אין מגנז או כל מילוי שאמור להיות פשוט ריק!) דרך אגב כל המחשקים עובדים לי מצויין אבל אני ממש ממש אוהב את המשחק הזה אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה! יגאל :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
אהלן, עשיתי אוברקלוק שניראה לי שיצא ממש דפוק... עכשיו נכנסתי למשחק וראיתי הכל קווים ובקיצור כאילו אין כרטיס מסך... עכשיו אני רוצה לדעת האם בטוח הלך הכרטיס או שלא.. מה הדרכים שאפשר לבדוק האם הוא באמת נהרס??? ומה הדרך הכי טובה??? דניאל.
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב AMD נקנה לפני שנתיים 1.5 G זכרון אני רוצה לקנות כרטיס מסך בלי להשקיע הרבה כסף ושאוכל לשחק משחקים חדשים מה אתם אומרים על: http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=224&grp=3 אשמח לקבל תשובות כמה שיותר מהר תודה
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
לא יודע אם זה קשור ספציפית לפורום זה או לתמיכה הטכנית אז ניסיתי פה. הבעיה היא שכאשר עושים ריסטרט לדוגמא, אז המסך איננו מזהה את הכרטיס ומהבהב (אין אות). כאשר מדליקים מחדש עוד פעם אז הוא מתחיל לעבוד. כאשר רק מדליקים את המחשב מאפס אז הכל עובד. אני חושש שמדובר בספק כח. יש לי SEASONIC 600W לוח אם P8 H77-V LR מעבד I7 3770 עם 3.4 GHZ וכן אין שום דבר אחר כל כך שאמו להפריע תאמת. יש מישהו מושג או קצה חוט במה להתחיל לחפש את האשמים?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 4850X2 2GB. כשאני משחק Far Cry 2 אחרי כמה דקות של משחק הAA מתבטל לגמרי (אובייקטים ניראים מפוקסלים) וכל מיני אובייקטים ניראים מוזר. צירפתי תמונה להמחשה. אני משתמש בפילטר Edge-detect ובAAX4 במשחק יש למישהו רעיון מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי 2 שאלות: *יש לי את G31M3-F של MSI שהוא mATX, ולא שמעתי על תמיכה בPCI-E 2.0 בו, אלא כביכול רק בPCI-E 1.x.. האם הביצועים של HD4870/GTX260 יפגעו על לוח האם הזה? אם כן האם באופן משמעותי? *יש לי התלבטות קטנה ביחס למחיר - ביצועים Inno3D GTX 260 Freezer X2 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1723 ב830ש"ח, עם קירור רציני נראה כרטיס טוב לOC, אבל כמובן גרסאת ה-192. מולו - Sapphire HD4870 512MB http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1 ב100 ש"ח יותר... מה עדיף מביניהם? האם הGTX260 הזה יכול להגיע בOC לביצועים של הHD4870? או שאולי עדיף ללכת על ATI במקרה הזה? תודה מראש! מפרט: E5200 @ 2.5Ghz (בעתיד OC ל3.5-3.6) CEON 2Gb 800Mhz Hitachi 350GB SATA …
-
- 10 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אם אפשר גם הסבר, אני רוצה לרכוש מחשב ואשמח ללמוד על כל חלק בנפרד שאהיה מוכן למבחן בקנייה.. כמו כן איזה חברות הן המומלצות ביותר..?
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום לכולם, המפרט שלי: Intel Core 2 Duo E6300 Mainboard Model P5L-MX אסוס זכרון 2.5 גיגה מסך 32 של HITACHI (מתכוון לעבוד עם HDMI) WIN XP וכנראה שאני מוסיף עוד 2 גיגה זיכרון (עד כמה שזה רלוונטי) צרכים:מולטי טאסקינג ומידי פעם משחקים FIFA GTA(פחות קריטי) עד 300 שח, את RADEON HD4650 GDDR3 ראיתי שהמליצו בסטיקי אבל לא ממש מצאתי אותו (בZAP למשל...)אז אין לי עליו יותר מידי מידע מבחינת מחיר בגדול אני מבין שלצרכים שלי מספיק 512 זכרון נראה לי שעדיף DDR3 אבל אני לא בטוח לגבי Interface: 64 Bit. או 128 אני לא ממש מבין מה ההבדל על מה הנתון הזה משפיע?? אני לא פוסל את NVIDA אבל עד כמה שהצלחתי להבין מהקריאה בפורום הכרטיסים שלהם פחות יתאימו לי... אשמח לשמוע הצעות הארות הערות לגבי כל דבר ת…
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
חברים עזבו אותי צ 3dmark aquamark ציונים וכל הבולשיט הזה אני אחרי יומים של בדיקות call of duty2 fear עשיתי אוברקלוק עם atitool מעל 55 המאורר עובד על 100% מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון 570 בלי ארטיפקטים עם הקרור stock ואני אומר לכם שאין הבדל אם אני עושה overclock או שהכרטיס על מהירות ה stock אין שיפור בביצועים אולי משהו מינימלי וגם את זה אפילו קשה להרגיש תנסו תבדקו ותבינו שהכל חארטה עובדים עלינו בעינים
-
- 12 תגובות
- 886 צפיות
-
-
-
מצטער אבל אני לא מבין, היום כשהתמיכה לDX10 עדיין לא נראת קרובה (תקנו אתי אם אני טועה...) והמחירים בערך אותו דבר וב3DMARK 2006 התוצאה לטובת X1950XTX (לפי http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=608&model2=606&chart=231 ההפרש הוא בערך 800 ברזולוציה הכי גבוהה ועם כל הפילטרים) למה בפורום מפרטים בכלל לא "שמים" על X1950XTX ומייד ממליצים על 8800GTS? בגלל התמיכה העתידית? או משהו שלא רשמתי?
-
- 7 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מי שקצת מבין בבנית אתרים, אני ממש ממש מבקש אם אתה יודעים תוכנה שבונה תפריטים טובה ונוחה לעבוד איתה אני מחפש המון זמן תוכנה כזאת ולא מוצא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה בדגם של ה-320mb הוא מוגזם למשחקים כמו פלייט סימולטור X וc&c3 ?? האם יש כרטיס שאוכל להפיק ממנו תועלת דומה בפחות כסף?
-
- 8 תגובות
- 886 צפיות
-