עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום. מדובר במסך דק רחב בגודל 20 אני מתלבט בין זה אל ג'י : http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=577971 לבים זה של סמסונג : http://zap.co.il/model.asp?model_id=520858 אהבתי את הראשון יותר כי הוא מגיע עם מסך קריסטלי. האם השני מגיע עם מסך קריטסלי? (מבריק כזה) ובכלל מה דעתכם ? מה יותר טוב

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. http://megagames.com/news/html/hardware/nextgenerationd10ugeforcecardsspecsunveiled.shtml תראו איזה יופי שיפור של 50% מהדור הנוכחי וסוף סוף שינוי ארכיתקטורה מצד NVIDIA. וגם סוף סוף אחרי 20 שנה הבינו שמומלץ להוסיף PhysX stream engine כדי שבאמת יוכלו לעשות משחקים מגניבים. כי איפה שנגמרת הגרפיקה מתחיל הפיזיקה. <<< מחכה בקוצר רוח לראות את הדמואים הגרפיים ש NVIDIA תשחרר השנה עם הכרטיסים שלה.

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by arkadish,

מה עדיף 9600 gt או hd 3870?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  4. יש לי התלבטות כרגע אני מעוניין לקנות שני כרטיסים של 9800GTX SLI ואני לא יודע אם ישתלם לי לחכות עד יציאת הכרטיסים החדשים ה-GT280 וכו והשאלה שלי זה אם ב3000 שקל אני יוכל לרכוש כרטיס מסך יותר טוב מה- 9800GTX SLI כלומר איזשהו כרטיס מהכרטיסים החדשים שיצאוו בחודש הבא????

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by liav12,

היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  6. שלום, אני מחפש לקנות כרטיס מסך בסביבות ה1100+- קניתי מחשב חדש (quad 6600, 2gb ddr2 וכו'...) ואני מחפש כרטיס מסך חדש, איזה כרטיס מסך הכי טוב אפשר לקנות בסכום הזה? המליצו לי על 8800gt 512mb DDR3 ועל HD3870 512mb GDDR4 DX10.1 השאלה אם אלה 2 הכרטיסים הכי טובים שאני יכול לקנות בסכום הזה...ובמידה וכן, איזה הכי עדיף? תודה לעוזזרים

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  7. דריברים חדשים לכרטיסי ATI, גרסא 8.5. יצאו דריברים חדשים לכרטיסי ATI, Catalyst 8.5. להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  8. רציתי לישאול עד כמה ההבדל בין 8800GT לבין 9600GT מורגש בקריסיס ובכל שער המישחקים קיום כי אמרו לי שלא שווה לי ליקנות 8800GT אלא 9600GT מה אתם אומרים פורום יקר ועוד שאלה העם שווה לי לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA והעם המחירים יהיו טובים? תודה מראש :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. שלום, הלך לי כרטיס המסך (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0). אין ברירה וצריך לקנות אחד חדש (כי האלטרנטיבה היא להשבית את המחשב...). התקציב הוא סביב ה-700 ש"ח. אפשר קצת יותר אם זה משתלם, ואפשר פחות (לא חסר מה לעשות עם הכסף). מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב כזה? אולי איזה-שהוא 9600GT ? האם יש משהו עדיף? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפים בחנויות ספציפיות. עד כמה חשוב שכרטיס המסך יוציא את האויר החם מחוץ למארז? השימושים הם בעיקר כלליים, כלומר גלישה ויישומי אופיס, ואולי סרטים מדי פעם, אבל אני רוצה כרטיס שיהיה מסוגל להתמודד בכבוד גם עם משחקים מזדמנים. המחשב מחובר כרגע לצג ברזולוצה 1280*1024, אבל אם הכל ילך כמו שצריך עד סוף השבוע הוא יחובר לצג ברזולוציה 1920*1200…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  11. התחדשתי במערכת מחשב חדשה שקטה לחלוטין, וקניתי איתה כרטיס Gigabyte 9600gt עם קירור פסיבי. הבעיה היא שהכרטיס הזה חם בטירוף- מעל 100 מעלות. אז חשבתי בכל זאת להחליף אותו לכרטיס מקביל עם קירור אקטיבי, אבל נושא השקט עדיין חשוב לי מאוד. האם יש לכם המלצות לכרטיס כזה שעונה על הדרישות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אהלן, כרטיס המסך שלי שבק חיים.. איזה ייצרן הכי מומלץ (ברור לי שזה משנה מבחינת הקירור\האוברקלוק של הכרטיס\האיכות שלו)? לתגובתכם המהירה אודה! עריכה: אני חייב שיהיה בכרטיס VIVO מכיוון שהוא מחובר לי לי למסך ואני צופה דרכו בטלוויזיה..

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by omrid14,

יש לי 8800GTS 320 .... והלוח אם שלי תומך CROSSFIRE ולא SLI.... אז חשבתי ורציתי לשאול אם כדאי לי להחליף על חבר שלי שיש לו 1950X של ATI ולהביא עוד אחד ולעשות איתם CROOSFIRE ? זה שווה?

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by Idan-h,

שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 481 צפיות
  15. שלום, קניתי כרטיס מסך חדש - 8800GT של XFX ובאמצע משחק יש קצת ארטיפקטים, למה זה קורה ? חימום?- הוא 50 במנוחה 70 במאמץ זה טוב ?- זאת הבעיה ? תודודה.

• 9 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Pingi,

אני לא מצליח להשתלט על המאוורר של ה-8800GT שלי עם RIVA TUNER. הוא כל הזמן עובד ב-100%. מצד שני כל הקריאות האחרות של ה-RIVATUNER עובדות. המאוורר מחובר לסוקט שנמצא על כרטיסה מסךו (אולי בגלל זה אי אפשר לשנות את המהירות?). התקנתי את הדריברים הכי חדשים מהאתר של nVidia. ניסיתי גם ATITOOL וגם nTune (שם אין לי בכלל את אפשרות שינוי מהירות המאוורר למרות שאמורה להיות).

• 5 תגובות
    • 554 צפיות
  17. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  18. אני יודע שההבדל הוא בקירור וגם זה לא תמיד ובמדבקה אבל עדיין: XFX EVGA BFG Twintech Asus Point of View Gigabyte Albatron ועוד.....

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by TCX,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by bg1987,

ניסיתי למצוא אותו בזאפ אבל אין שם וגוגל נותן קישורים לביקורות עליו, אין שום זכר לחנות שמוכרת. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  21. Started by [NOS],

שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by D135,

אני ייתן רקע לשאלות: בעקבות מחסור במלאי של לוח אם חיכיתי עם ההזמנה שלי חודש. עכשיו כשידוע שהכרטיסים החדשים עומדים לצאת (ליבת הGT200) אני לא יודע מה לעשות. רציתי ללכת על 9600GT SLI, אבל הרבה יותר עדיף כרטיס מסך אחד, ללא סיבוכים וללא "אולי תומך ואולי לא תומך", ועם ביצועים ממוטבים. 1. מתי בערך אמורים לצאת הכרטיסים החדשים המבוססים על הGT200? 2. האם שווה לחכות להם? 3. כמה הם צפויים לעלות? השאלות הן די דחופות כי אני כנראה צריך לחזור לחנות עוד היום.

• 5 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by bilbo,

איזה כרטיס מסך יספיק כדי להפעיל את ה AERO חלק ? לעבודה על photoshop והרצת תכנים HD ?

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  24. Started by NTT,

שלום,אני קונה את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Zalman Edition והוא מגיע גם עם קירור Zalman VF-830,ויש לו טמפרטורה של בערך 50 מעלות, ואני מעוניין לעשות לו OC שיהיה בערך כמו ה9800GTX,אז הקירור שמגיע עם הכרטיס הוא מספיק? ומה הסיכוי שיקרה משהו לכרטיס עם הOC והקירור שמגיע איתו? וזה נחשב לOC גדול או קטן? תודה!

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  25. התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים