עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מה ההבדל בין כרטיס 254mb לבין כרטיס 512mb בהעלאת משחקים? האם ההבדל משמעותי? איזו השפעה תהייה לכרטיס בעל מעט mb על הרצת המשחק? ומה אתם ממליצים האם לשים דגש על כך בקניית כרטיס midclass?

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  2. אני יודע שההבדל הוא בקירור וגם זה לא תמיד ובמדבקה אבל עדיין: XFX EVGA BFG Twintech Asus Point of View Gigabyte Albatron ועוד.....

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by bg1987,

ניסיתי למצוא אותו בזאפ אבל אין שם וגוגל נותן קישורים לביקורות עליו, אין שום זכר לחנות שמוכרת. מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by [NOS],

שלום כולם, כנראה שהכרטיס מסך של פגום (geforce 6800GT 256mb ) ואני צריך להחליף אותו... השאלה שלי אם הכרטיס 7600GS 256mb של אותה חברה (GIGABYTE) יותר או פחות טוב ? אגב, שניהם AGPx8 תודה רבה , דור

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  5. Started by Pingi,

אני לא מצליח להשתלט על המאוורר של ה-8800GT שלי עם RIVA TUNER. הוא כל הזמן עובד ב-100%. מצד שני כל הקריאות האחרות של ה-RIVATUNER עובדות. המאוורר מחובר לסוקט שנמצא על כרטיסה מסךו (אולי בגלל זה אי אפשר לשנות את המהירות?). התקנתי את הדריברים הכי חדשים מהאתר של nVidia. ניסיתי גם ATITOOL וגם nTune (שם אין לי בכלל את אפשרות שינוי מהירות המאוורר למרות שאמורה להיות).

• 5 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by NTT,

שלום,אני קונה את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Zalman Edition והוא מגיע גם עם קירור Zalman VF-830,ויש לו טמפרטורה של בערך 50 מעלות, ואני מעוניין לעשות לו OC שיהיה בערך כמו ה9800GTX,אז הקירור שמגיע עם הכרטיס הוא מספיק? ומה הסיכוי שיקרה משהו לכרטיס עם הOC והקירור שמגיע איתו? וזה נחשב לOC גדול או קטן? תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  7. התקציב בלתי מוגבל.. הכרטיס יקנה בארה"ב.. טיפה למשחקים יותר לוידאו.. אני מדגיש הכי טוב.. ועוד שאלה, איזה ספק כוח אני יצטרך בשביל EGVA 9800 GX2 והאם הוא נכנס בכל מארז?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by bilbo,

איזה כרטיס מסך יספיק כדי להפעיל את ה AERO חלק ? לעבודה על photoshop והרצת תכנים HD ?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by hadar84,

אהלן לא בטוח אם זה מתאים לפה או למדור אחר אבל רציתי לדעת אם יש פה מישהו שעשה OVER CLOCK לכרטיס 9600GT על ידי הגדלת התדר של PCI-E? אם כן אז: 1- עד איזו תדירות? 2- האם ההבדל היה מורגש?(יותר FPS?). 3- האם זה יציב. 4- ושאלה אחרונה חביבה בכמה הטמפרטורה שלו השתנתה? וכמובן ברצוני לדעת אם יש הבדל בין החברות השונות ובין הכרטיסים שמגיעים בתדירויות רגילות ואלה שבאים עם OC מהמפעל. אגב למי שאין מושג על מה אני מדבר אז זה על סמך הכתבה הבאה: http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/Shady_9600_GT/1.html תודה מראש על שיתוף הפעולה ושיהיה לכם יום טוב!

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  10. Started by omrid14,

יש לי 8800GTS 320 .... והלוח אם שלי תומך CROSSFIRE ולא SLI.... אז חשבתי ורציתי לשאול אם כדאי לי להחליף על חבר שלי שיש לו 1950X של ATI ולהביא עוד אחד ולעשות איתם CROOSFIRE ? זה שווה?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  11. התחדשתי במערכת מחשב חדשה שקטה לחלוטין, וקניתי איתה כרטיס Gigabyte 9600gt עם קירור פסיבי. הבעיה היא שהכרטיס הזה חם בטירוף- מעל 100 מעלות. אז חשבתי בכל זאת להחליף אותו לכרטיס מקביל עם קירור אקטיבי, אבל נושא השקט עדיין חשוב לי מאוד. האם יש לכם המלצות לכרטיס כזה שעונה על הדרישות?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. עם הכרטיס מסך אפשר להרתיח מים חופשי ב 105 מעלות ! http://www.digit-life.com/articles3/video/g94-2.html

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by ulan,

שלום לכולם מדוע יש לכרטיס בכותרת חיבור 4 פינים בנוסף לחיבור ה-6 פינים. יש מקרה שמשתמשים בשניהם יחד? למה נועד ה-4 פינים? תודה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by liav12,

היי, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 790 ש"ח. או את ה 9600GT 512MB Sonic ב 690 ש"ח. מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by bg1987,

לאחרונה הכ.מסך שלי מקרטע אז אני רוצה להחליף (7600GT של LEADTEK), אני נוסע לאמריקה ביולי, ולפי מה שהבנתי יוצאים כ. מסך חדשים באמצע יוני. השאלה שלי, האם כדאי להמתין לכרטיסים חדשים, או שהם לא יהיו קפיצת מדרגה משמעותית בהשוואה לכרטיסים כיום? התקציב שלי הוא באיזור ה1500 ש"ח (לכרטיס גיימינג). מידע על המחשב שלי: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2 3800+ זיכרון: 2GB Crucial Balistix 800mhz לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G (AM2, PCI-E X16) ספק: גנרי 450W התקציב הוא לכרטיס בלבד, אני יודע שאני צריך לקנות גם ספק חדש אבל זה לא מתנגש לי עם התקציב של הכרטיס (אשמח לשמוע המלצות לספק)

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  16. Started by amirush,

שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by tiger18,

איך הביצועים שלו? האם הוא שווה תכסף? מה שונה בינו לבין שאר כרטיסי 512 MB שהמחיר שלו כולכך יקר? האם הוא מתחמם הרבה? וכמה ספק כוח צריך לקנות לו? הלוח של ASUS P5N-D יעבוד איתו? ומזה ה OCX?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  18. Started by Idan-h,

שניהם לAGP. המחיר של שניהם בסביבות ה400. ה7600 תומך PS3. בכל זאת, מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  19. Started by XpideR,

שלום כולם אני מקבל תוצאה של 9 אלף ב 3dmark וזה נמוך יחסית למפרט שיש לי למישהו יש מושג מה הבעיה ? מפרט: amd 5200x2 asus 8800gt 2 giga ram enermax liberty 400 אם צריך עוד משהו תגידו זה דחוף כי אני רוצה ללכת השבוע להחליף את הכרטיס מסך אם יש בו בעיה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 494 צפיות
  20. Started by TCX,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  21. Started by nitsanroz,

מחפש כרטיס מסך לשימושי עיצוב בלבד - אפטר אפקטס(תלת מימד), פוטושופ וכו' אני מת לקנות כבר ולא מצליח להחליט מה כדאי, בבקשה תגיבו, תנמקו, ותנו חוות דעת אם יש לכם אחד מהכרטיסים נותרתי עם 2 אופציות עיקריות של כרטיסי הקואדרו או שבכלל עדיף לקחת כרטיס רגיל מסדרת 3650 (דרישות סף: 2 יציאות DVI + יציאת טלויזיה) leadtek quadro fx570 http://skypc.co.il/pl_product~LV553~8~0.htm 890 ש"ח leadtek quadro fx1700 http://skypc.co.il/pl_product~LV563~8~0.htm 2080 ש"ח asus HD3650 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32610 480 ש"ח תודה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western …

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by NTT,

שלום, אני מתכנן מחשב חדש עם הכרטיס הבא: Gigabyte nVidia 8800GT 512MB Turbo Force Edition Zalman. הכרטיס מסך אמור להיות מספיק חזק בשביל לעבוד גם עם רזולוצייה גבוהה של1920X1200? (המסך הוא DELL 2407WFP) תודה!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, הלך לי כרטיס המסך (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331883.0). אין ברירה וצריך לקנות אחד חדש (כי האלטרנטיבה היא להשבית את המחשב...). התקציב הוא סביב ה-700 ש"ח. אפשר קצת יותר אם זה משתלם, ואפשר פחות (לא חסר מה לעשות עם הכסף). מה הכרטיס המשתלם ביותר בתקציב כזה? אולי איזה-שהוא 9600GT ? האם יש משהו עדיף? אשמח לקבל המלצות לדגמים ספציפים בחנויות ספציפיות. עד כמה חשוב שכרטיס המסך יוציא את האויר החם מחוץ למארז? השימושים הם בעיקר כלליים, כלומר גלישה ויישומי אופיס, ואולי סרטים מדי פעם, אבל אני רוצה כרטיס שיהיה מסוגל להתמודד בכבוד גם עם משחקים מזדמנים. המחשב מחובר כרגע לצג ברזולוצה 1280*1024, אבל אם הכל ילך כמו שצריך עד סוף השבוע הוא יחובר לצג ברזולוציה 1920*1200…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by or_azu,

שלום.. יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט .. הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..) עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?) אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע.. המפרט שלי נמצא בצד.. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים