עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואם ניתן אז תפרטו טמפ' ומהירות OC אם קיים תודה מראש .....הגולש .....

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  2. שמעתי שהוא צורך חשמל בצורה בלתי רגילה וחייב ספק של 400Wat... האם זה נכון??

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. אהלן חברה! תשמעו אני רוצה לקנות מחשב למטרות גרפיות של photoshop ו after effect ואולי תוכנות תלת ברמה סבירה. לא אתנגד לאפשרות לצפות בסרטים במחשב בצורה המניחה את הדעת. הלכתי לרשת פיקוק וקיבלתי את המפרט הבא. שימו לב לכרטיס מסך או כל דבר הקשור לעניין מצפה להערות והארות לוח אם: GIGABYTE GA-81945GZONE-RH מחיר: $89 מעבד: אינטל P-D 925 3.0G DAUL CORE מחיר: $159 זיכרון: 1GB DAUL CHANNEL DDR2 667 מחיר: $89 מארז: 3 מאווררים 6 כניסות USB מחיר: $38 דיסק קשיח: 2 160GB SATA מחיר: $85 כרטיס מסך : GEFORCE 6200 PCI EXPRESS 256MB מחיר: $55 מקלדת: WINDOW XP מחיר: $7 עכבר אופטי : PS2 מחיר: $8 צורב: D…

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  4. Started by Sami soso,

אחרי הרבה זמן החלטתי שעכשיו באמת הגיע הזמן לקנות את המחשב החדש שלי. המחשב ישמש למישחקים בעיקר, המפרט דיי סגור ואח"כ אני אעלה אותו בפורום המתאים. כרגע חייב להחליט בין 2 כרטיסיי מסך ששמתי עליהם עין ולא ברור מה שווה יותר. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=1264 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_89&products_id=945 סמי סמי על סמי: "אני סמי דפקתי הקופה" "לבד?" "לא, עם חבר שלי הרצל" ---מתחת לאף---

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. http://www.guru3d.com/news-story/amd-radeon-r9-390r9-380r9-370-and-r9-360-series-rebrands.html אולי יתנו לו שם בדומה ל "טיטן" 980TI כבר עבר מקצי ביקורות באתרים השונים, רק מחכים לאישור לשחרר. ואיפה החדשים של AMD??! שלא יגיעו בסוף למצב של "to little, to late" ...

• 47 תגובות
    • 8.8k צפיות
  6. אני לא בטוח איזה כרטיס מסך כדי לקנות אנא תעזרו (לא מתוכנן אוברקלוק): ATI Radeon 9800 Pro AGP 8X 2Heads *256MB* DDR DVI + TVOUT או Hercules 3D Prophet 9800 Pro Radeon 128MB המטרה פה זה הביצועים לא העלות... בינכה וכה תודה.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by trojan,

האם שווה לי לקנות כרטיס מסך gforce 6600gt 256 mb pci-express ? אני משחק במשחקים כמו counter strike source ואני רוצה fps גבוה או שאתם ממליצים על משהו אחר הגבול שלי הוא 1500 ש"ח וגם אם אפשר אתם יכולים להגיד לי כמה זמן ה6600gt הזה יחזיק לי ואם אתם ממליצים על משהו אז תגידו לי גם...

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eliasfen1,

ככה יש לי לוח גיגה ביט 939 AGP אני מעונין להחליף את הכרטיס מסך האם Radeon X800 GTO יתן לי ביצועים גבוהים יותר ממה שאני מקבל היום מהכרטיס הנוכחי Radeon 9700 pro האם ניתן יהיה למשוך עם הכרטיס Radeon X800 GTO עוד איזה שנה וחצי בערך יש לציין שיש לי קצת ארט הפקת בכרטיס מבדיקה שעשיתי מעבר ל PCI מצריך השקעה של 1700 שקל בערך בעוד שאת כרטיס Radeon X800 GTO ניתן להשיג בפחות מ 1000 שקל .

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. ATI AMD הודיעו על ירידת מחירים יפה של 50$ לכרטיסי ה4870 בגרסאות ה512MB במטרה להכין את השוק לכרטיסי הליבות החדשות האם יש חנויות בארץ שכבר התחילו בהוזלה?

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  10. שלום, אני מקווה שזה המקום הנכון לשאלה הזאת אני צופה בסרטים בטלויזיה דרך המחשב ברצוני לקנות טלויזיית תלת מימד רציתי לדעת האם כל מחשב עם כרטיס מסך HD בעל חיבור HDMI יאפשר צפייה של תכני תלת מימד דרך המחשב בטלויזיה או שצריך לקנות כרטיס מסך אחר? תודה,

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rk666,

יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Donkijoni,

שלום חברים, אז לאחר המלצות כאן בפורום רכשתי את כרטיס המסך GT720. אתמול שידרגתי את המחשב לוינדוס 10 ו- אמבוש! הדרייבר לא עובד. נכנסתי ל- WIndows update - ויש עידכון לדרייבר! הורדתי, התקנתי ו-.... אמבוש! - לא מצליח להתקין. נכנסתי לאתר של Nvidia, הורדתי את הדרייבר המתאים (Win10 64Bit) - הפעלתי התקנה, ההתקנה רצה חלק ובסוף הודעה..... אמבוש! שגיאה. הדרייבר לא הותקן. כרגע המחשב פועל על דרייבר גנרי של מיקרוסופט - לא להיט במיוחד... הקיצר, מה עושים?

13. זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by JUNGLE,

תודה

• 5 תגובות
    • 538 צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי טלווזית אלסידי חדשה,ואני רוצה לעשות שהיא תעבוד ברזולוציה הכי טובה. הבעיה היא שאני לא מבין בהגדרות, מה הן אומרות. א תוכלו להגיד לי על איזה מספר לשים כל דבר? מה שיש זה: ניגודיות: מ 1 עד 30, מה לשים? tint, מ0 עד 12, מה לשים? sharpness, מ0 עד 7, כנ"ל תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  16. Started by IP,

CTX PR711F Flat Trinitron Monitor IIyama Vision Master Pro 1413 Diamondtron Flat Monitor LG F700P Flatron Monitor+ USB hub MAG 796FD2 Flat Diamondtron Monitor Viewsonic G75F Flat Monitor אני רוצה שהמסך יהיה אמין, רזולוציה/רענונן טוב ובלי בעיות מיוחדות. יש לי חלון מול המחשב, ובמסך שיש לי עכשיו יש השתקפות, אני רוצה שבמסך החדש לא יהיה השתקפות בכלל. תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by oferl31,

היי Gecube Ati Radeon X1050 256MB AGP נמכר כאן לידי ב- 273 ש"ח . מה שמתאים לתקציב פחות או יותר . זה יכול להריץ משחקים כבדים ? (אני לא מבין כלום במשחקים . זה לא בשבילי) . אשמח לכל חוות דעת . תודה .

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  18. Started by tyk,

שלום רב! :hi: צפיתי באתר של nvidia וראיתי כרטיס מסך nvidia geforce gtx 460 http://www.nvidia.com/object/product-geforce-gtx-460-us.html חיפשתי את הדגם בישראל וראיתי שאין את הדגם הספציפי אלה זה תמיד בשיתוף עם חברות אחרות. כמו זה למשל: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=SGTX461D5&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he רציתי לדעת למה אין בארץ את המוצר מהאתר הרישמי???עם מישהו יודע איפה אפשר לרכוש את המוצר שיקפיץ קישור לחנות תודה רבהה :yelclap:

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kobibo,

האם יכול ליווצר מצב שבו אני לא אראה כל כך טוב (במסך LCD )בגלל כרטיס מסך שנמצא ברשותי ? נתקלתי בכמה מקרים שבו לא ראו טוב במסך כגון : ריצודים, עיוותים ,מסתבר שבגלל כרטיס מסך ( טוב יחסית ) ורק לאחר החלפתו לדגם אחר באותה רמה הבעיה הסתדרה. שוב שאלתי מתיחסת רק למסכי LCD והאם אני צריכה להיות לי בעיה כשברשותי כרטיס מדגם Radeon 9800 pro ?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. היי. אני מחפש מעבד רמה אחת פחות מהדגמים8800/9600 בפחות מ800 שקל. תודה.

• 7 תגובות
    • 699 צפיות
  21. היי, החלטתי למכור את הLG F900P הענקי שלי ולקנות במקומו משהו שיתפוס פחות נפח אז אני צריך המלצות... תודה רבה מראש, ניר.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by BIGBENG5,

קניתי היום את הכרטיס 9500GT של INNO3D עכשיו יש עליו כמו חיבור של חשמל אבל לא 6 או 8 פין ממש קטן של 2 פינים ויש איתו גם כבל כמובן עכשיו צד אחד הולך לכרטיס והשני ללוח אם והחיבור שלו הוא כמו החיבור של הלדים הקידמיים וכו... עכשיו אין ליי מושג לאיפו לחבר את זה כי יש מלא חיבוריים בלוח ולא יודע מה מתאים תודה לעוזרים הלוח 945GZM S2 אה היה לי כם מסך כחול בקריסיס וב IV הינה תמונה של החיבורים של הלוח רק תגידו לי לאיפו לחבר [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by BigDragoon,

הורדתי את NVIDIA MONITOR VIEW על מנת לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. אבל מה שאני מקבל זה חלון בגיבריש וכשאני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור להביא אותי לטמפרטורה הוא לא מגיב. משהו מכיר את הבעייה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 531 צפיות
  24. Started by 00Amir,

אני עובד על תוצאות ה 3d mark Vantage ואני שם לב שבמערכת של אילן יש 470 SLI והוא מקבל 182.33 נקודות במבחן הפיסיקס... http://www.ilans.net/3d_low.jpg במערכת על נחום של 470 + 9800GT לפיזיקס והוא מקבל ציון של 224.93 נקודות במבחן הפיזיקס.. http://img838.imageshack.us/img838/7168/69242463.jpg האם כרטיס יעודי לפיסיקס יותר טוב מSLI ??

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  25. Started by AlterEgo,

האם אפשר לפתוח לכרטיס צינורות או משהו בסגנון? (מעבר ללעשות אוברקלוק רגיל עם ריבהטונר)

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.