עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amirush,

שלום לכולם איזה כרטיס מסך נותן היום את התמורה הטובה ביותר לכסף עד 500 ש"ח? תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. תשמעו לפני 3 ימים זה התחיל לי אני משחק נגיד cs ובסמוק או ראיית לילה ה fps יורד לי ל 70 80 או שב world in conflict ה fps תמיד נמוך וגם ב gears of war אי אפשר לזוז לפני 3 ימים הכל היה בסדר תמיד היה לי fps נורמלי בכל המשחקים בהגדרות הכי גבוהות הורדתי דרייבר לא עזר הכרטיס מסך שלי זה x1950PRO הטמפרטורה שלו זזה בין 51 ל 64 מעלות... לא נראה לי שזה קשור אבל לפני 3 ימים גם קניתי G5 עזרה בבקשה! :'(

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by haim85,

אז ככה קונה מחר כרטיס מסךך מה עדיף צריך תשובה דחופה למבינים!! 1 http://tms.co.il/product/5507 2 http://tms.co.il/product/5288 3 http://tms.co.il/product/4956 4 http://tms.co.il/product/4622 בכרטיס הזה אנייכול להביא באותו מחיר ת8800gts <פה באתר רשום 8800gt תחשבו זה gts תודה לעזורים!!! אם אפשר לדרג לי בבקשה מה מהם הכי עדיף לפחות 2 3 מהם ואני אחליט תודהה [=

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  4. שלום לכולם ראיתם את הכרטיס החדש של אסוס איך הנתונים שלו ? האם הוא עדיף על 9600 GSO http://ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 ,תודה מראש עידן א

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by shai2009,

שלום! בקרוב עומדים לצאת הכרטיסים החדשים של ATI ה-HD4850 וה-HD4870.. אני כנראה קונה את ה-HD4850.. עפ" בנצים שראיתי ה-HD4870 יותר חזק בערך ב-60% מה-9800GX2, ככה שאני משאר שה-HD4850 בקצת יותר חזק מה-9800GX2.. יש לי מעבד AMD ATHLON 4000X2 2.0GHZ, האם יהיה לי צוואר בקבוק?? OC למעבד ל-2.5GHZ יעזור לי?? תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  6. Started by yossi_s1,

הרבה פעמים כששיחקתי בכל מיני משחקים חשדתי שיש לי בעייה בכרטיס בגלל FPS נמוך יחסית. לדוגמא, מאיזושהיא סיבה לא יכולתי להפעיל את COD1 או 2 אני כבר לא זוכר על הגדרות הכי גבוההות, היה לי FPS נמוך מאוד. עכשיו אני משחק FARCRY ובביקורות הכרטיס החזיק ללא בעייה עם הגדרות הכי גבוההות, אצלי ההגדרות לא על הכי גבוההות ועדיין יש לי FPS נמוך. רזולוציה: 1680X1050 המפרט נמצא בצד, המעבד באובר ללא שינוי מתחים, הכרטיס גם באובר עם ATITOOL שמחליף בין פרופילים של 2D ו3D הטמפ' לא עוברת את ה70 מעלות ואין לי תוכנות שפועלות ברקע...

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by lharpaz,

שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיה מוזרה, ורציתי את עזרתכם כדי לנסות להבין האם הבעיה היא אכן כרטיס המסך. אחרי זמן מה של אי שימוש במחשב, הוא עובר למעין מצב של חסכון בחשמל או משהו כזה. כשאני מזיז את העכבר כדי לצאת ממצב זה לעיתים הוא חוזר לעבוד כרגיל, אך לפעמים הוא מציג כל מיני חירבושים על הצג (ראו תמונה מצורפת). האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם מדובר בכרטיס מסך בעייתי? (רציתי לחבר במקביל מחשב אחר לצג כדי לוודא שהבעיה איננה בצג, אבל לא הזדמן לי). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 890 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לערוך השוואה בין שני כרטיסי מסך אלו, מבית nVidia. תוכלו לעזור לי? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by THE GAME START,

שלום רציתי לישאול איזה כרטיס יותר טוב ומה יותתר מישתלם HD3870 או 8800GT

• 3 תגובות
    • 725 צפיות
  10. יש לי 8800GT והרעש שמגיעה מהקירור ממש רועש ,יש מצב להוריד את ה RPM ? יש לו חיישן טמפ ?

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  11. שלום לכולם, יש ברשותי מסך 22" רחב ברזולוציה 1680X1050 וכרטיס מסך 8800GT 512MB. שימושיי במחשב הם למשחקים ברמה הכי גבוהה. אך בגלל הרזולוציה הגבוהה לפעמים משחקים עובדים לאט מהרגיל. לכן אני רוצה לדעת האם משתלם לקנות כרטיס מסך נוסף מאותו הדגם, והאם יהיו שיפורים בביצועים? בתודה מראש, שניר =]

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by (G),

מבקש המלצה לכרטיס טלויזיה PCI בשביל לחבר לכבלים, להקליט וכו... תודה.

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  13. יחובר למחשב פשוט פנטיום 4 ספק כוח ג'ינרי פשוט וכ"ו בעבר היה פה 7600gt שנעלם משומה ... בכל מקרה המשחקים יהיו mu וקצת nfs אם זה יתאפשר בזכות הכרטיס מסך לא מתחנן לשדרג את כל המחשב אז בבקשה לא להציע את זה ... רק את הכרטיס מסך המומלץ העדכני לשימושים שלי .. *עדכון בעמוד השני בתודה מראש junior_mg ליאור

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by or_azu,

שלום.. יש לי מערך SLI של 8800 של פאליט .. הכרטיסים במנוחה נעים בין 65-72 מעלות ובמאמץ מסוגלים לעבור את ה100 (קריסיס..) עכשיו הבעיה שלי זה פחות העובדה שהם מתחממים (הבנתי שהם לא יכולים להיפגע עד 150?) אלה יותר הרעש המטורף שהם עושים.. המחשב כבר יכול לעשות לי כאב ראש.. וזה משגע.. המפרט שלי נמצא בצד.. תודה מראש לעוזרים

• 10 תגובות
    • 796 צפיות
  15. Started by AlterEgo,

שלום, כיום יש לי מחשב עם מעבד AMD 3500+, ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 7600GT. אני שוקל לשדרג את הכרטיס מסך ל8800GT, ורציתי לדעת האם לא יווצר צוואר בקבוק בהתחשב בשאר המרכיבים שמיושנים יותר. האם זו רכישה מומלצת כשמסתכלים על המפרט. דבר שני, נהרס לי הספק כוח ולכן אני צריך לדעת איזה ספק כוח צריך בשביל כרטיס מסך כזה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  16. ברצוני לקנות כרטיס מסך למשחקים בסדר גודל של עד 1100 שקל. לכן חשוב שתקראו מה יש לי במפרט בכדי שאוכל להוסיף כרטיס מסך ללא צוואר בקבוק. חשוב להדגיש שאני משחק ברזולוציית מסך של 1024*768 ובנוסף אני מתכוון לשים 2 GB זיכרון. אם תוכלו להמליץ לי על שדרוג רכיבים נוספים אשמח. בתודה---Ydob

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  17. Started by nitsanroz,

מחפש כרטיס מסך לשימושי עיצוב בלבד - אפטר אפקטס(תלת מימד), פוטושופ וכו' אני מת לקנות כבר ולא מצליח להחליט מה כדאי, בבקשה תגיבו, תנמקו, ותנו חוות דעת אם יש לכם אחד מהכרטיסים נותרתי עם 2 אופציות עיקריות של כרטיסי הקואדרו או שבכלל עדיף לקחת כרטיס רגיל מסדרת 3650 (דרישות סף: 2 יציאות DVI + יציאת טלויזיה) leadtek quadro fx570 http://skypc.co.il/pl_product~LV553~8~0.htm 890 ש"ח leadtek quadro fx1700 http://skypc.co.il/pl_product~LV563~8~0.htm 2080 ש"ח asus HD3650 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32610 480 ש"ח תודה המפרט שלי: proccesor: intel core2duo e6750 2.66ghz motherboard: asus p5k-c Memory: 1GbX4 kingston 800Mhz CL5 HD: 320Gb aaks western …

• 5 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by tiger18,

האם ASUS P5N-D מתאים לכרטיס? אם לא איזה לוח הכי טוב לכרטיס?

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  19. תראו אני החלטתי על הכרטיס 8800GT 512MB Heat Pipe של Twintech בגלל שהוא הכי זול. וראיתי שיש ב-100 שקל יותר כרטיס של Leadtek GeForce 8800GT ZL Zalman 512MB מה עדיף? איזה חברה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  20. Started by amit1242,

שלום..אני מתכנן על ה2408WFP...יש לי כבר פלזמה אז לא נראה לי הגיוני להחליף לLCD גדולה עכשיו השאלה שלי זה - מה הכרטיס מסך הכי זול שיריץ לי משחקים בצורה טובה על הרזוולוציה הזאת? המקסימום שאני יכול לחרוג עליו זה 8800GT..יספיק? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 563 צפיות
  21. מה הכרטיס החזק ביותר שקיים ל ATI כיום? האם קיים לו מתחרה ראוי בצד של NVIDIA ? האם קיים CF משני כרטיסי ATI שהוא משתלם מכרטיס בודד של NVIDIA ?

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  22. Started by dannyg,

שלום רב, לאחר 4 שנים החלטתי להחליף את המחשב הנאמן שלי שהוא בעל כרטיס מסך FX5200 VIVO AGP שאני משתמש בו להנאתי ללכידת וידאו ביתי ועריכתו. הייתי היום בחנות וקיבלתי הצעת מחיר למחשב ללא מסך ב כ 2000 ש"ח, אולם ואמרו לי שכיום כבר אין כרטיסי מסך כאלו ואם אני רוצה שאקנה כרטיס TV בנפרד. חזרתי הביתה והחלטתי לעשות שיעורי בית: מעיון בזאפ התברר לי שיש כרטיסים כאלו החל מ 300 ועד 3000 ש"ח (VIVO/VideoIn קטגוריות). התקציב הוא כמובן יחסית צנוע עד 500 ש"ח לערך. כבר קראתי כל כך הרבה חומר באינטרנט ולא הצלחתי להגיע למסקנה מה לקנות ??? ככל שאני קורא יותר אני מבולבל יותר..... אשמח לעזרה, המלצה, כל דבר.... תודה דני

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. שלום, יש לי כרטיס מסך 6600GT, ואני רוצה לעדכן אותו, משהואי כול להביא לי לינק מהאתר של nVIDIA?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הבא: Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB PCIe ויש לי מספר שאלות. 1. איך הכרטיס מסך הזה ? הוא יחזיק משחקים בינוניים/כבדים על הגדרות נמוכות ? (זה אמור לשמש ילד בן 12-13). 2. האם יש כרטיס מסך טוב ממנו שנמצא בטווח המחירים ? (400 שקל).

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..

• 0 תגובות
    • 481 צפיות

דיונים חדשים בפורומים