עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by R_G,

שלום לכולם! קניתי את המע' הבאה: http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 (הראשונה, הכי זולה), לצרכים משרדיים בעיקר.. רק קניתי עם הלוח אם של אסוס (לא מתוך חשק עז לשדרוג, אלא כי פשוט לא היה להם במלאי הדגם "הפשוט יותר").. לפי מה שראיתי ברשת, החיבור של הלוח אם הינו PCI-E יש לי כרטיס מסך נוסף geforce 5200, ואני לא לא ממש מצליח למצוא באינטרנט האם הוא יתחבר.. האם הוא PCI-E או שאולי AGP.. האם זה יתאים? (זאת בעיה בשבילי פשוט לבדוק כי הכ. מסך לא אצלי.. אז אני חייב לדעת אם זה כן או לא..) אני פשוט מחפש כ. מסך זול ופשוט, שיתאים לצרכים מאוד בסיסים, סטייל סימס 1/2.. (וגם זה בהגזמה).. אפילו יד שנייה.. לצערי אני לא ממש מוצא כרגע.. (גם אני מחפש עוד זיכרון 1024 DDR2 667, אבל זה כבר ס…

• 12 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

שלום אני מעוניין בכרטיס טלויזיה שיתאים לVISTA ולעבוד עם Windows Media Center.. תודה

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  3. Started by Bashash,

מה אתם אומרים? שתי 9600GSO SONIC 768MB ב-SLI או 8800GTS 512MB??? כל מי שמשתמש \ השתמש בSLI אם יש באמת הרבה בעיות?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  4. שלום אנשים... העפתי את הכרטיס החלוד שלי והבאתי במקומו ‎PowerColor X1950 XT 512MB‎ עם הקירור של AC אני מרוצה ממנו עד הסוף אבל הבעייה היחידה שמי שקניתי ממנו את הכרטיס לא הביא לי כבל מתאים כדי לחבר אותו לטלביזיה הכבל שהוא הביא לי עם 2 שורות של פינים ויציאה של הכרטיס יש 3 שורות. עכשיו הבנתי שיש בכרטיס הזה vivo שזה להקליט מהממיר של YES דברים או משהו בסגנון השאלה מאיפו אני מביא כבל ותוכנה.. כי אני משתמש הרבה בלחבר את המחשב לטלביזיה... בבקשה תתנו לי קישורים לכבל מתאים ולתוכנה שבעזרתה אני יכול להשתמש כדי להקליט אני פאן בוי של nvidia בגלל זה אני לא יודע כלום

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  5. לאחר שהתברר לי שאין יותר כרטיסי מסך נורמאליים למשחקים במימשק agp ראו דיון קודם : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=337217.msg2915205#msg2915205 החלטתי לרכוש כרטיס זול עם תמיכה חומרתית בפריסה של סרטים שבאים בפורמט דחוס(divx, xvid ) ובעיקר סירטי hd +vc1 ככול שהבנתי הכרטיסים התקציביים של ati עדיפים משמעותית על nvidia בכול מה שקשור למולטימדיה. על כן אני מעוניין בכרטיס כמה שיותר זול במימשק agp מתוצרת ati. היה נחמד אם הכרטיס היה לפחות מסוגל להריץ בצורה סבירה משחקים ישנים בני כמה שנים (hl2 ,cod2 ,farcry ) ברזולוצייה נמוכה וללא שום פילטרים, אולם אני לא מוכן לשלם יותר מדי על התענוג הזה . המלצות יתקבלו בברכה .....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by סאונד בראש,

טוב אז ככה אם אני לא טועה SLI והCF שניהם מיועדים לחיבור 2 כרטיסי מסך במקביל SLI של NVIDIA בציפים לעומת CF של ATI עכשיו לי יש לוח אם של ASUS P5K השאלה שלי היא האם ה CF והNVIDIA זהים מבחינת ביצועים ? איך מחברים CF האם הלוח אם שלי תומך ב CF ? והאם דרושה התמיכה של המשחקים ( בעיקר CALL OF DUTY 4 ) כדע להישתמש ב CF תודה על התשובות הם יעזרו לי לחדד מספר דברים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. לחבר שלי בנו מםרט אם E8400 וSLI של 8800GT . עכשיו כל המחשב יצא לו בערך 5וחצי אלף . השאלה שלי זה האם זה משתלם SLI של הGT או שעדיף לקחת כרטיס אחד בפחות כסף וגם לחסוך בלוח אם? ואם עדיף כרטיס אחד אז איזה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  8. טוב אני מחפש ולא מוצא כרטיס מסך למשחקים תומך CrossFire 512MB שההתאמה שלו עם כרטיס מסך אחר תהיה פנימית כלומר ככה:[עם הגשרון הזה]: http://www.pcper.com/images/reviews/312/cf_internalconnectors.jpg תומך:VGA -הכי חשוב תקציב של 550 ש"ח חשבתי על: http://www.skypc.co.il/sg_product~GV283~8~0.htm עכשיו השאלה שלי:האם הוא בא עם מתאם ל VGA.?.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  9. http://rapidshare.com/files/118864826/__1496___1502___1508___1512___1496___1493___1512___1493___1514_.JPG.html זה הצג טמפרטורות 54 נראה לי גבוה שאני לא משתמש בשום משחק כרגע חוץ מהדפדפן במידה וזה גבוה אתם חושבים שצריך להוסיף קירור? אם כן איזה אתם ממליצים תודה לכול העונים

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  10. בשבוע הקרוב אני קונה מחשב חדש ואני עדיין מתלבט מה לקחת... SLI או כרטיס חזק יחיד.. למסך של אסוס 22 אינץ' רחב.. אני משחק במשחקים כבדים כמו FSX,FS 2004, COD4 כזה סגנון מה אתם ממליצים לי ולמה? [glow=red,2,300][move]תודה[/move][/glow]

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  11. Started by UNDERDOG,

שיחקתי במשחק ואז החלטתי לראות איך נראה כל על הכי גבוהה קיצר העליתי הכי גבוה במחשחק ובדריברים והמשחק בקושי עלה ובקושי זז אז יצאתי אחר החזרתי כרגיל להכי נמוך אבל זה כבר לא עבד טוב מאיזשהי סיבה זה נראה כאילו הBLUR עובד אז בדקתי בתוכנה מה ההגדרות של הכרטיס מסך וגיליתי שהליבה ירדה ל300 ניסיתי לעלות אותה היא לא עלתה אלא אם העליתי את השיידרים מחקתי דריבים הוצאתי את הכרטיס מסך מחקתי את המשחק שום דבר לא עוזר אפילו שאני מצליח לעלות בחזרה את הליבה ל 600 זה עדין לא פועל כמו מקודם ניסיתי לצרוב את הביוס של הכרטיס מסך והוא רושם לי NO NVIDIA DISPLAY ADAPTERS FOUND אפילו שני מנסה לראות את הביוס בתוכנה NiBiTor.v4.1 זה רושם אותו דבר אני לא יודע מה לעשות יש עצות?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. אחותי טסה באוגוסט לארה"ב הכרטיס מ. שלי כרגע הוא בסיסי משולב בלוח אם רציתי לדעת אם יש הפרשים משמועתיים במחירים בכרטיסי המ. בין הארץ לבין ארה"ב אני לא גיימר אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים סטייל GTA4, NFS וכאלו על מקסימום פרטים ובצורה חלקה אלה לא דרישות גבוהות תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by אורון,

אז ככה אני בעיכרו תיקצבתי לעצמי בסביבות ה1600 שקל לקניית כרטיס ודיי ננעלתי על ה-9800GTX אבל פתאום אני רואה שיש אנשים ששמים שניי כרטיסיי מסך עכשיו לשאלתי מה עדיף 2 כרטיסיי מסך (לא יודע לתת דוגמא ספציפית של סוג מסויים של כרטים) ואם כן אז תנו דוגמא לכרטיס ואם לא האים ה9800 באמת יספר אותי ביחס לכסף.. תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  14. Started by Shocko,

אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 637 צפיות
  15. Started by inglor,

שלום. במסגרת בניית מפרט לחבר אני צריך לרכוש כרטיס מסך (או 2 בתצורת SLI) בבערך עד 1600 שקל. עכשיו הנטייה הטבעית הייתה ה9800GTX כי הוא כרטיס חזק שתומך בDX10. אם זאת יש לי מספר שאלות: ה8800 באוברקלוק שמביא אותו למהירות של ה9800 (קל יחסית) חזק כמוהו ואף יותר, האם שווה לקנות 8800 או שה10.1 מספיק משמעותי בשביל לקנות 9800 מה בנוגע ל9600SLI, האם כל המשחקים שיוצאים היום יתמכו בSLI בצורה אופטימאלית או שעדיין יש משחקים שלא יודעים לנצל את הSLI כמו שצריך? ואם כן האם זה כדאי מבחינת מהירות? בכמה כסף אפשר להשיג היום 8800 בSLI? האם הדבר פרקטי בתקציב (עם אפשרות לחריגה קלה) תודה מראש, מחכה לתשובה

• 13 תגובות
    • 870 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס GeForce 9800GX2 ב-eBay. היום שער הדולר הוא מאוד נמוך (1 דולר = 3.233 ש"ח). מחירו של הכרטיס הנ"ל בארץ מתחיל ב-2600 ש"ח ואילו ב-eBay מחירו הוא 550 דולר עם משלוח לארץ. 550 דולר = 1780 ש"ח. מדובר כאן בהפרש של 820 ש"ח. שאלותי הן: האם כדאי להזמין את הכרטיס הנ"ל מחול? האם ישנם סיכונים בייבוא כרטיס מסך מחו"ל לארץ? תודה לכל העונים. בברכה, עומר חצ'ק.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  17. Started by AndreY`,

ללא קשר למחירים, איזה כרטיס מסך יהיה יותר כדי 9600GT ב SLI או 3870X2 תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 493 צפיות
  18. קיבלתי לאחרונה את ה 9800GX2 ואם אני מעריך נכון המעבד Q6600 די משמש כצוואר בקבוק לעומת יכולות הכרטיס ב 3DMark06 קיבלתי 12892 כאשר המעבד באוברקלוק כרגע ב 2.7GHZ והזיכרונות על 500MHZ

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by ofir_19,

שלום לכולם... קניתי 9600gt מלפני שבוע אבל משום מה בתוכנת 3dmark06 הוא נותן לי 8000 בניקוד הסופי יש מצב שהמעבד שלי גורם לצוואר בקבוק מפרט: מעבד amd 4200+ x2 am2 לוח msi ultra k9n זיכרון 2 גיגה ארד דיסק 320 היטאצ'י

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  20. ענקיות כרטיסי המסך NVIDIA ו AMD מתכוונות להשיק את כרטיסי המסך הבאים שלהם: Radeon HD 4800 וה 280\260 nVIDIA GTX * NVIDIA החליטה לעשות מהפך בצורה בה היא נותנת שמות למוצריה ולא יהיו כרטיסים בשם 9900 ומעלה. לליבת הGT200, יהיו שתי גרסאות: D10U-30 ו-D10U-20, ובשמם בשוק - "GeForce GTX 280" ו-"GeForce GTX 260". ה GeForce GTX 260 הינו הכרטיס אשר, עד עתה, נקרא ברחבי הרשת כ-GeForce 9900GT. ה GeForce GTX 280 הינו הכרטיס אשר, עד עתה, נקרא ברחבי הרשת כ-GeForce 9900GTX. הGTX 280 יצוייד בכמות זיכרון של 1GB עם ממשק זיכרון של 512bit. NVIDIA תשיק את כרטיסי ה GeForce GTX 260 וה GTX 280 ב 17 ליוני (התאריך הוקדם ביום אחד). nVIDIA תשיק ישום המאפשר לכרטיסי המסך של החברה להעבד נתונים…

• 4k תגובות
    • 454.3k צפיות
  21. Started by morel ezra,

מתי יוצאת? וגם שמעתי משהו 9800GT, יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  22. Started by Tharbad,

או 280$. לאור נפילת שער הדולר חשבתי לעצמי שאולי לשדרג את כרטיס המסך שלי. הכי טוב במגבלות המחיר יועיל. מה אני עושה איתו: * רואה סרטים. * משחק במחשב (בעיקר אסטרטגיה אבל גם גוף ראשון) * קצת גרפיקה. כרטיס נוכחי: ATI Radeon X1950 לוח אם: GA-m55s-s3 שבת שלום

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by Royz,

היה לי 320MB והוא נהרס... כנראה התחמם מידי. EVEREST מראה לי שהכרטיס החדש הוא 72 מעלות ללא מאמץ, ב windows. השאלה איך אני יכול לבדוק כמה הוא בזמן שאני משחק? מה הטמפרטורה שהיא בגדר "בסדר" ? לא בא לי שהוא ישרף לי שוב :\ גם נראה כי יש לכרטיס את אותו מאוורר כמו לקודם, למרות שזה יותר חזק.

• 10 תגובות
    • 876 צפיות
  24. מומלץ לקנות את הכרטיס הזה? התמורה למחיר משתלמת?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  25. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 ויש להם גוף קירור? לא מאוורר כי לפי מה שהבנתי יותר טוב גוף קירור. ואם כן למי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים