עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. ואיך המסך הזה: AOC HT 751? בבקשה זה דחוף אני קונה היום וחייב המלצות!!!

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  2. Started by Jack_g,

ה R9700NP עולה בסביבות ה 1200שקל של חברת POWERCOLOR אפילו קצת פחות והR9800NP הכי זול שמצאתי זה ב 1670שקלים השאלה הנשאלת היא האם ה 470ש"ח האלו שווים לקנות את הR9800NP? הכרטיס שיש בידי עכשיו זה TI4800SE של LEADTEK האם ה 9700NP בהרבה יותר טוב ממנו או שאני לא ירדיש בהבדל? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  3. אני לא בטוח אם זה מתאים לכאן או ל מסכי LCD (כי זה שילוב של כרטיס מסך ומסך, נראה לי שזה לכרטיס יותר) . יש לי כרטיס מסך ATI RADEON X1950 PRO עם 2 יציאות DVI ויש לי מסך DELL 2007WFP חיברתי ליציאות DVI את המסך של DELL ואת המסך CRT הישן שלי. כדי להשוות. הבעיה היא שאני יכול לראות את הסרט רק באחד מהם, לפי מה שאני בוחר. אבל אני רוצה לראות בשניהם בו זמנית, כדי להשוות. אגב בויסטה זה ישר נתן לי תצוגה ב2 המסכים. השאלה איך אני עושה את זה דרך הדרייבר של ATI ? בעיה נוספת : תסתכלו על התמונה המצורפת. שאני קובע להיות אך ורק עם המסך DELL הוא מזהה אותו בתור 2. ואני רוצה שהוא יהיה 1 (אני יודע שזה לא כזה משמעותי). איך אני עושה את זה ? תודה רבה לעוזרים ! נ.ב הדרייברים של ATI רק מתדרדרים…

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  4. אז ככה יש לי כסף .. וברצוני לקנות אחדג מהכרטיסים האלה ... או זה X800 XT PE ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6976 שמגיע אם בנאדל פצצה שכולל הף לליף 2 ! או הכרטיס הזה Nvidia 6800 Ultra ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...roducts_id=6882 ,תנו לי השואות של הכרטיסים ! ותמליצו לי ! תודה ! אני רק מבקש תגיבו לנושא ....ועל תיעצו לי על 6800 GT וכאלה !

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  5. Started by nizans,

אני כרגע משתמש ב285GTX ואני מתכוון למכור אותו ולעבור לכרטיס חדש האם יש כרטיסים בתקציב הזה שעוברים אותו בביצועים? הכרטיס מיועד למחשחקים על רזולוציה 1680X1050 על מקסימום הגדרות אם אפשר. מפרט בצד. תודה.

• 5 תגובות
    • 929 צפיות
  6. שלום רב, אני אשמח לקבל את עזרת המומחים, או עזרה ממישהו שהצליח לעשות SOFTMOD בהצלחה לכרטיס דומה לשלי ברשותי כרטיס מסך EVGA 260 GTX 216SP SUPERCLOCKED, בעבר כשקניתי אותו, חשבתי שאוכל לבצע סופטמוד עליו בהמשך ולהסב אותו לקוואדרו מסדרה מקבילה לליבת הכרטיס. אני לא מצליח למצוא רשמים על כך באינטרנט ודיי קשה לי להבין מה התהליך אז שאלתי למומחים: 1). האם ניתן לבצע SOFTMOD על הכרטיס הנל ולהפוכו לקוואדרו ? 2). במידה וכן, האם התהליך הוא תוכנתי בלבד (DRIVER פרוץ) ? או שם מה צריך לבצע איזה שינוי חומרתי על גבי הכרטיס עצמו (הלחמות וכ'ו...) 3). אשמח לקבל הדרכה ממישהו שיש ברשותו כרטיס זהה לשלי והצליח להפוכו לקוודרו בהצלחה של 100%, אשמח לשמוע לגבי ביצועי הכרטיס.. 4). האם כשאני הופך כרטיס לקוו…

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  7. ומשחקים מאיזה שנים עוד יכולים לעבוד עליו ברמה טובה?

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  8. Started by Paradise,

יש לי כרטיס מסך X1950 pro של GIGABYTE, אני מנסה להריץ COD 4 על האיכות הכי נמוכה והרזולוציה הכי נמוכה ואז המחשב נתקע, מופיע לי מסך שחור ואחרי כמה שניות מופיע הDEXTOP עם הודעה של VPU RECOVER. עדכנתי לדרייברים הכי חדשים מהאתר של ATI AMD, פירקתי את הקירור של הכרטיס מסך, חדשתי את המשחה הטרמית ועדיין לא עזר (אני לא הצלחתי למדוד טמפ' בכרטיס מסך, ניסיתי את כל התוכנות האפשריות, אני חושב שאין לכרטיס מסך טרמומטר..). מפרט מלא: E6750 @ 2667mhz 2gb 667mhz P35DS3R segate 250gb אני רק רוצה ליהיות בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך כי אם כן אני אקנה איזה 4870 או 4890.. תודה.

9. המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.

10. Started by ZeppeliN,

הי חברים :] אני ממש קרוב לקניית כרטיס מסך ואני רוצה לקנות כרטיס מסך PCIE עד 700 שקל בקשר לכרטיסי מסך כרגע אני מתלבט בין 9600GSO 768MB לבין 9600GT 1GB. שני הכרטיסים עולים 650 שקל... ---------------- Now playing: Kiss - I Want You via FoxyTunes

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  11. תודה מראש=) - - - תגובה אוחדה: - - - רק אוסיף ואומר שחשוב לי השקט=)

• 6 תגובות
    • 929 צפיות
  12. אני קונה מחשב, וכאמור מתלבט לגבי הכרטיס מסך. האם ללכת על ה nVidia Geforce 8600GTS (PALIT) שהוצע לי (הבנתי שבזמנו הוא היה החזק ביותר לסדרה זו), או ללכת על כרטיס "מודרני" יותר במחיר דומה ? המחשב יתבסס על מעבד E7300 ולוח אם מסדרת G31 תוצרת ג'יגהבייט, מיועד לסטודנט אבל שיוכל להריץ משחקים בצורה סבירה (דגש על CoD 4/5 ). המלצות יתקבלו בברכה.

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  13. Started by Potter,

קניתי מסך מסך LG 1730B עם DVI, בהתחלה היה לו חיבור VGA רגיל, אמרו לי שDVI יותר טוב הלכתי וקניתי כבל DVI אבל שחיברתי לא ראיתי שום הבדל בשום דבר.... מישהו מוכן להסביר לי בכל זאת למה זה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 929 צפיות
  14. Started by The Ball,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך GeForce 4 TI 4600 אבל אני ממש לא יודע איזה חברה יש למשל של ASUS שעולה בסביבות 2500 שקלים ויש לדוגמא של Leadtek שעולה בסביבות 1700 שקלים האם ההפרש הכספי הזה אומר משהו? ובבקשה תגידו לי איזה חברה אתם הייתם לוקחים.

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  15. Started by SleepingSky,

טוב חברים, היום גיליתי שאני חתיכת חמור מטומטם! (D:) ידעתי שאפשר לשנות את מהירות המאווררים, ל35 וכאלה... וזה סבבה! יש לי קרוספייר ושיניתי! ועדין נשארתי על טמפרטורות של 80 מעלות.. וראיתי שהכרטיס השני על 50 משהו כזה, חשבתי שזה בגלל שלכרטיס הראשון מחובר המסך והכרטיס השני עושה פחות עבודה, כבר התחלתי לדאוג אבל לא משנה! ואז קראתי פה דיון שמישהו כתב שהוא שינה את המהירות המאווררים, לשניהם, והדגיש שניהם... והתחיל כזה לעלות לי את הנורה מעל הראש שיש בסרטים.. מכירים? רגע!!! אני חשבתי שהפרופיל שיש שם, משנה את המאווררים! לאאאאאאאאא!! הוא משנה את המאוורר!!! אז שימו לב שיש לכם את זה פעמיים!! למי שיש קרוסספייר, צריך לשנות פעמיים את זה בפרופייל.. ואני עד עכשיו לא הבנתי.. מה שמצחיק, ישר הפעל…

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  16. Started by blackbimer,

חברים ברשותי משהו כמו 500 שח לקניית כרטיס חדש.... מה9600se ירדתי כי הבנתי שהוא גרוע... מה שנישאר לי זה או הכרטיס הזה: http://shoplet.co.il/product.asp?productid=4224&CatCode=4 שהוא 256 מגה בייט אבל לגבי הביט לא יודע.. בחנות אמרו לי 128 אבל לך תיסמוך על אנשים... מול זה עומד ה9550 הרגיל הינה http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=rad-9550 מה ניראה לכם יותר טוב..? מצפה לתשובות...תודה

• 12 תגובות
    • 929 צפיות
  17. Started by ido2005,

רציתי רק לדעת עם הכרטיס הזה טוב כמו כל שאר כרטיסי ה7800GTX FORSA PCI-E FX7800GTX 256MB VIVO RETAIL NVIDIA Powered by GeForce 7800GTX GPU 0.11 micron process technology PCI-Express x16 interface support 24 Pixels/Clock Rendering Pipeline 400MHz RAMDACs support 2048x1536 resolution at 85Hz Highest DVI output up to 1900x1200 resolution Integrated full MPEG encode and decode support Integrated NTSC & PAL TV encoder output up to 1024x768 resolution Integrated HDTV encoder provides world-class HDTV-out functionality up to 1920x1080i resolutions more-» ואתר הבית שלו הוא www.geniman.com.hk/geforce7800gtx_pcie.htm תודה מראש על התגובות (השאלה הזאת פשוט באה בגלל שמצאתי לו מחי…

• 8 תגובות
    • 929 צפיות
  18. Started by xtract1,

הדרייברים החדשים,Catalyst 6.12,פותרים בעיות שונות עם משחקים ותוכנות : Black & White 2 Neverwinter Nights Cyberlink PowerDVD Catalyst Control Center עדיין יש בעיוות עם : Battlefield 2 Sniper Elite PowerDVD menus in Catalyst Control Center בעוד שבד"כ דרייברים חדשים מוסיפים אפשרויות חדשות רבות,הדרייברים הללו לא מוסיפים אפשרויות חדשות רבות.עם זאת הדיירברים הללו מאפשרים למשתמשי CF להנות מ-DirectX video acceleration,כאשר הם משתמשים במערך CF. כמו כל הדרייברים האחרונים של AMD-ATI,הם יתמכו בכל כרטיסי המסך החל מ-Radeon 9500 ומעלה כולל Radeon Xpress X1150 and 200. למקור

• 4 תגובות
    • 929 צפיות
  19. כל האנשים האלה במדריכים של להכניס מחשב לוידאו\מזוודה התלהבו שהם יכולים לשחק במחשב על הטלוויזיה הקופסה של הוידאו יושבת למטה. הם לא הסבירו איך אבל הם התחברו ישר לטלוויזיה ולא הצטרכו מסך שדרכו הם הלכו לאפשרויות והפעילו את הTV OUT האם יש דרך לעשות זאת ? חיבור\מתאמים או משהו כזה ? אני יודע שלמקרנים יש גם חיבור של מסך אבל לא ראיתי דבר אחר דומה

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  20. Started by nash,

המליצו לי לבוא לכאן. תראו, יש לי בעיה. אני משחק במשחק enemy territory. למי שלא מכיר זה משחק רשת בסיגון CS UT בערך. קיצר, יש לי כרטיס מסך דיי חלש וה-FPS שלי נמוך עד כדי כך שקשה לשחק. החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש. אני לא יודע מה כדאי לקנות. מצד אחד, אני רוצה לשחק חלק בכל המפות. מצד שני, אני לא שופע כסף. ניסיתי את הכרטיס asus nvidia gforce fx5200 128 mb ddr, אך גם שם הביצועים לא היו מושלמים. כרטיס כזה עולה בסביבות ה-400-500 שקל. אני יכול להשקיע יותר, בין 800-1000, השאלה היא אם זה שווה את זה. חלק אמרו לי שכן, אבל ליתר ביטחון, שלחו אותי לכאן. על איזה כרטיס אתם יכולים להמליץ לי? בתודה מראש. :-*

• 10 תגובות
    • 929 צפיות
  21. Started by lipa,

http://www.vr-zone.com/?i=3551&s=1

22. Started by sagi_10,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש אז אלה האפשריות שלי: 7900gt = 1500 nis x1900gt =1480 nis 1)מה יותר חזק בסטוק? 2)למי יש פוטנציאל אוברקלוק יותר טוב??(אין לי בעיה בהוספת מתחים דרך תוכנה) 3)איזה כרטיס צורך פחות חשמל? 4)תודה לעוזרים! :xyxthumbs: נ.ב אני מתכנן את האוברקלוק הכי גדול שאפשר עם שני הכרטיסים האלה!! אז השורה הסופית היא ביצועים אחרי אובר קלוק! עריכה: קראתי באינטרנט וראיתי שה-x1900gt משיג 9450 ב-3dmark 05 ואחרי אוברקלוק 11500 (למרות שנראה לי שאפשר יותר!!!)

• 13 תגובות
    • 929 צפיות
  23. Started by hwmenot,

מה חזק יותר? זה ה3870.. http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=5974 זה שני כרטיסי מסך יחד?

• 3 תגובות
    • 929 צפיות
  24. Started by yotamnagani,

של ושל ? J

• 2 תגובות
    • 929 צפיות
  25. Started by Evyatar,

שלום, חשבתי לקנות את הX1800XT 512 מגה שעולה בסביבות ה2000.. אבל ראיתי את הX1900XT 512 ב2100! (קרדיט לdennis) http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 יש מצב שזו טעות? ואם לא אז שווה לקנות אותו במקום הכרטיס שיש בנועה שעולה 2400? תודה.

• 7 תגובות
    • 929 צפיות

דיונים חדשים בפורומים