כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך של אסוס (V7700 GTS2) ומסך (15" של חברה עלומה בשם POWERELITE),והגיע הזמן להתעדכן. יש לי תקציב של גג 3000 ש"ח למסך וכרטיס מסך. אני משתמש במחשב למשחקים,סרטים,גלישה ובעצם להכל,לכן המסך חייב להיות ברמה טובה. אני פתוח להצעות. מה שיש לי בראש עכשיו זה: מסך SAMSUNG 757DFX וכרטיס מסך SAPHIRE 9500 PRO OEM בתודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום ! לפני כשלושה שבועות קניתי מחשב חדש מTMS . הכרטיס מסך המדובר הוא HD7950 .. הבעייה היא כזאת אתמול התחילו להופיע לי ריצודים על המסך בזמן גלישה באינטרנט ופתיחת תקיות ונשמע רעש של שריקה חלשה (דומה לקומקום שרותח) חשבתי שאולי הבעייה בדרייבר (12.11 beta) אז מחקתי את הדרייבר השריקה הפסיקה ושנכנסתי לאינטרנט לא היו ריצודים . התקנתי דרייבר ישן יותר 12.10 והשריקה חזרה אבל הריצודים פסקו . עכשיו נכנסתי ל CCC ואני רואה שב AMD OVERDRIVE ה activity עומד על 72% והשעונים גם כן במצב של מאמץ (כאילו שאני במשחק) ולא במנוחה , כאשר אני בשולחן עבודה ושום דבר לא פתוח חוץ מאנטי וירוס . דיברתי עם טכנאי מעבדה של TMS והוא אמר לי לנסות דרייבר ישן יותר ולבדוק האם הבעייה עדיין קיימת . ולגבי ה…
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי! אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך בתקציב של כ-800 ש"ח. מכיוון שאני לקוח וותיק של GeForce, שמתי את עיני על שני כרטיסים: FX5700 ו-Ti4200 ושניהם עולים כ-850 ש"ח כ"א. כמה שאלות: 1. האם זה ברור מאליו שהFX עדיף כי הוא יותר חדש? 2. איך הFX5700 (במשחקים כבדים)? 3. לפי ההודעות שהספקתי לעבור עליהן בפורום, ניתן להבין שכולכם מכורים לכרטיסי הRadeon. 1.3. אפשר לדעת מה כל כך טוב בכרטיסים אלו? 2.3. בהרצת מבחני בנצ'מרק ,כרטיסים באותו טווח מחירים של GeForce ושל Radeon, מה מקבל ציון יותר טוב??
-
- 9 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס הנ"ל טוב מאוד גם למשחקים או שעדיף כרטיס 7900 למשחקים?
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
הבדל של 100 ש"ח ביניהם. על מה כדאי ללכת?
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
לא משנה על איזה הגדרות אני אשים בכל זאת ירקטע... הדרייבירים שלי הם 8.6... משהו יודע מה הבעייה?
-
- 11 תגובות
- 894 צפיות
-
-
סליחה על השאלה הטיפשית אבל אני חייב לדעת. אם אני מחבר שני מסכים דרך כרטיס מסך שתומך בDual monitor אז מה שאני מקבל זה שני מסכים משוכפלים או מסך אחד ארוך?
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם דור הביניים הבא של מפתחת השבבים יציע לנו את ארכיטקטורת ה-Polaris בתהליך ייצור מעודכן ויעיל יותר? לכתבה
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
- 1 follower
-
-
קודם כל אני חדש פה ואני לא ידעתי איפה כדי לפתוח את האשכול. אם פה זה לא המקום, בבקשה תומרו לי איפה כן. טוב, קניתי לפני טיפה יותר מחצי שנה GTX460 SLI. מערך מעולה וחזק, רק בזמן האחרון יש לי בעיות של MICROSTUTTER לפני כמה חודשים היה לי אותם, אבל במידה מקטנה, עכשיו זה פשוט משגע אותי! אחרי כמה זמן שאני משחק מתחיל להיות לי נפילות FPS לשנייה כל שלוש שניות ואי אפשר לשחק ככה.[התזוזה והמשחק עצמו לא נראים חלקים אלה מקורתאיים] יש משחקים שזה עושה לי הארטאפקטים, ושוב אי אפשר לשחק, ולפעמים אני אפילו לא יכול להפעיל את שני הכרטיסים ביחד, משום שאז זה קורס ישר שזה נכנס למשחק עצמו.[כאילו במיין-מניו לא קורה כלום, אבל שאני מתחיל לשחק המשחק קורס או לא עובד\נתקה] בהתחלה שהפעלתי רק על כרטיס אחד ה…
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כרטיס מסך 1 גיגה pci-e אני רוצה כרטיס דווקא של nvidia אני רומה כרטיס מסל חזק ושלא מתחם ושיהיה דק ולא ארוך כמו ה=9800gtx 512 מגה שיש לי כיום אני יגיד לכם למה אאני רוצה להחליף אותו כי הטמפרטורה שלו היא בין 66-67 ואמרו לי שזה לא טוב בכל מקרה תביאו לי המלצות
-
- 4 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני זוכר שקראתי לפני דיי הרבה זמן (שנה +) שהליבה של HD5850 היא בעצם אותה ליבה כמו ה5870 רק שהוא נעול ובעל קלוקים נמוכים יותר. באותו זמן חיפשתי קצת באינטרנט מידע על זה וראיתי שיש אנשים שצרבו ביוס של 5870 על 5850. האם הדבר באמת אפשרי?יש צורך בגירסא מסוימת של 5850 על מנת שזה יעבוד ? אשמח לעוד מידע על העניין.
-
- 10 תגובות
- 894 צפיות
-
-
מה הם רוצים ממני? http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377470.0 הם אומרים שה8800GT קליבר חרא של כרטיס
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היי, אני לא מבקש הדרכה מא' עד ת' מה צריך לעשות ואיך אלא שאלות לצורך הבנה. יש לי לוח אם תומך בSLI ויש לי רק כרטיס מסך אחד חבר אמר לי שכדי לשפר את ביצועי הצפייה וכדי שאראה משחקים כבדים יותר טוב כדי לי לקנות עוד כרטיס מסך ולהשתמש באופציה של ה-SLI. אך לא הבנתי כמה דברים כי לא יכל לספק לי תשובות טכניות (אלא רק על סמך דברים ששמע) לשאלותיי: 1- ברגע שאני מכניס את 2 הכרטיסים המחשב יודע לבד לעבוד עם שניהם ביחד? כמו עם זיכרונות שעובדים בדואל? או שאני אצטרך להגדיר דברים (שוב לא שואל כמובן מה ההגדרות אלא רק לצורך הבנה) 2-כמו כן רציתי לדעת האם הכרטיסים אמורים להיות מאותה חברה? אותו דגם? או אותו ציפסט של הלוח או של הכרטיס? אשמח לעזרה, תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה שתירשמו את הטמפרטורה של הכרטיס שלכם סתם ככה שהוא לא עושא כלום ואת הטמפ אחרי משחק כל שהוא ואת החברה שלכם בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות את הX1800XT 512 מגה שעולה בסביבות ה2000.. אבל ראיתי את הX1900XT 512 ב2100! (קרדיט לdennis) http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=132 יש מצב שזו טעות? ואם לא אז שווה לקנות אותו במקום הכרטיס שיש בנועה שעולה 2400? תודה.
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אחד מכרטיסי המסך היחידים (אם לא היחיד ממש) שהצליחו לשרוד כל כך הרבה שנים ועדיין להיות רלוונטי עד היום 2020 ולספק חווית משחק סבירה, ולכן יכול עדיין להיות רלוונטי (ביד שניה) עבור מחשבים בתקציב זול. אגב יש לי שניים כאלו בבית (בשתי מערכות נפרדות), ואני עד אישית לכך שהם עובדים נהדר על כל מה שזורקים עליהם. זה לא רק הסוקר מטה שחושב כך. וזה מה שלקח טימי הכריזמתי לבחינה הפעם, רק כדי להנות (גם הוא) מהתופעה הנדירה הזו בתחום ההאצה הגראפית. אם משווים את הדגם הזה למקביליו מאותה תקופה, הם כבר אינם רלוונטיים, חלשים מדי, חסרים בזכרון VRAM, לא זוכים לעדכון דרייברים כבר כמה שנים רבות וטובות (מאז 2015) ולכן אף אחד לא נוגע בהם עוד בשוק היד השניה, בשעה שהוא.…
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. תכננתי לקנות את ה- GEFORCE 6800GT עד שאמרו לי שאין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בינו לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. אז אני צריך שתגידו לי 3דברים: 1. אם באמת אין הבדל שאפשר לשים לב בביצועים בין GEFORCE 6800GT לבין הGEFORCE 6800 הרגיל. 2. עקב יציאתו של GEFORCE 7800 המחיר של GEFORCE 6800GT אמור לרדת. המחיר כבר ירד או שלא ועדיף לחקות סביבות חודש או קצת יותר לירידה במחירים. (אם הוא אמור לרדת אז בכמה בערך?) 3. שחיפשתי באתרים ראיתי שיש מלא גירסאותל- GEFORCE 6800GT , ואני לא ממש יודע מה ההבדל ומה הכי טוב, לכן אני צריך שתגידו לי איזה 3 הגירסאות הכי טובות (אני רוצה את ההכי טוב אלא אם כן המחיר מגיע ל2100). תודה רבה מראש
-
- 13 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …
-
- 6 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קניתי מסך של IIYAMA 454 לפני שבוע ויש לי על המסך מין 2 פסים חלשים כאלה שבקושי רואים אותם, פס אחד בחלק העליון ואחד בתחתון. כשמיסתכלים על הפסים זה ניראה כמו פאק של המסך אז היתקשתי לחנות שקניתי ממנה את המסך כדי לברר מה הבעיה ולדרוש החלפה אם צריך ואמרו לי ששתי פסים הם סימנן הכר של IIYAMA שמראים שהמסך מקורי והפסים זה לא ביגלל איזה בעיה במסך. עכשיו אני לא יודע אם זה באמת נכון כי הפסים באמת חלשים ולא ממש רואים אותם אבל בכל זאת קשה לי להאמין שהחברה תעשה כזה דבר רק בשוויל להראות שהמסך מקורי. האם זה באמת נכון מה שהטכנאי אמר לי או שזה סתם חירטות שהוא המציא בשויל שאני לא יחליף את המסך? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: CPU:Intel DualCore E2200 2.20,2.19 Memory:2GB(512*4)1 GPU:XpertVision nVidia GeForce 7300GT 512MB(9800GT Soon)g Mouse:Logitech MX518 Power Supply:G-pro 500W atx12(SeaSonic 400W Soon)g OS:Windows Xp Sp3 HDD:250GB אם נשים בצד את הספק כח(אני אחליף),האם 9800GT יעשה צוואר בקבוק למערכת? תודה.
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
בין ה desktop לבין ה TV יש לי כבל HDMI והוא הפסיק לעבוד אחרי יום, למה זה קורה ? החלפתי רק אתמול מחשב בגללל שחשבתי שה HDMI הפסיק לעבוד קניתי מחשב חדש ,זה עבד למשך יום ושוב הפסיק לעבוד,אני בטוח עכשיו שזה עניין של הגדרה,אבל איפה זה??? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-
-
חדשות חמות HD4870 יותר חזק מ 9800GTX ב 25% לינק http://sg.vr-zone.com/articles/RV770_Preliminary_Performance_Revealed/5782.html GTX 280 מפרט נתונים רשמיים http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=276923 מה שנראה לי זה שה HD4870X2 יהיה קצת יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 10%. וה GTX 280 יהיה יותר מהיר מה 9800GX2 עד בערך של 30% יותר מהיר . רק השערות שלי. מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
האם הכרטיס הבא משתלם למחירו ? - http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1073
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-