כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חייב ורוצה לשדרג את ה- RADEON 9800 PRO שלי. כרגע, אין לי זמן להחלפת לוח ל- PCIEXPRESS אז אני מדבר רק על AGP. בפעם הקודמת אמרו לי לחכות ל-6800GS ואחרי שהוא יצא מסתבר שהוא לא הקניה הכי טובה. אז מישהו יכול להגיד מה הכי ממולץ כרגע? בטווחים של 1000-1500 ש"ח? אם אפשר גם באיזה חנות. תודה
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר. אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי. אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1). עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI. תודה, חג…
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
היי הבוס שלי מחפש כרטיס מסך למערכת פנטיום 4 3.2 גיגה ,4 גיגה זכרון שיהיה מסוגל להריץ בכבוד את הNBA 2012 ומשחקים דומים (לא חזקים מידי..) ..האם האסוס GT520 יספק את דרישותיו? .האם יש משהו אחר בתקציב הזה?
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
ומשחקים מאיזה שנים עוד יכולים לעבוד עליו ברמה טובה?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב? Geforce 8400 GS או Geforce 7600 GT?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
איזה כרטיסי מסך עכשוויים מקבילים בביצועיהם ל-GTX260 הישן? מה טווח המחירים שלהם? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לחברים הנכבדים לאחרונה הלך לי הכרטיס מסך - 8800GT למזלי האחריות עדין תופסת לכן הוצע לי להחליף את הכרטיס עם כרטיס אחר מדגם 9800GT. רציתי לדעת האם הכרטיסים זהים בביצועים וברמה שלהם??
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם לצערי כרטיס המסך שלי הלך לעולמו דגם Dleadetek winfast px8800 gts 640 gddr3 הכרטיס מסך הזה עלה לי הרבה כסף אני רוצה המלצה לכרטיס מסך יותר טוב ממנו ויותר תווח המחיא נע בין 1000 ל2300 ש"ח מפרט המחשב שלי מעבד: intel Quad 6600 קירור למעבד: ZALMAN CNPS9700 LED לוח אם: ASUS STRIKER II EXTREME זכרונות: OCZ TRIPLE CHANNEL {3x2} 6GB 1600MHZ CL7 ספק כוח: Enermax PRO82+ 625Watt Retai מסך: SAMSUNG LCD 931BW 19 מארז: Zalman GT1000 תודה רבה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שני כרטיסי מסך 8800GT של חברות שונות יוכלו לעבוד במערך SLI ? האחד של ASUS ואילו השני של ZOTAK והאם הספק שלי יכול להחזיק שני כרטים כאלה ?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
בדיקת ה FPS אני בודק עם FRAPS ,וכשאני בודק במצב רגיל זה מראה לי על כ 60 ,וברגע שאני לוחץ על הקלטה קטע וידאו של המשחק באמצעות FRAPS ,ה FPS נופל ישר לכ- 20 והמשחק מקרטע ,זה נורמלי? *המפרט של המחשב בצד.
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד e8400 core 2 duo 3.00Ghz ו-2 בראם ו-500GB דיסק קשיח ואני רוצה מחשב למשחקים האם הכרטיס מסך: Gainward 9800GT 1024MB PCI-E DVI+TV-OUT DX10 טוב?
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מאוד מאוד מתלבט.. אני זקוק לעזרתכם...אני לא יודע אם זה מוקדם מדי מבחינה טכנולוגית.... האם יש טעם לשדרג את הכרטיס הזה (ASUS) למשהו יותר מתקדם. יש לי בעקרון שני מחשבים עיקריים אחד HTPC והשני למשחקים. (אני יכול להעביר חלק מהחומרים במידה ואצטרך-פרטים בהמשך) המערכת שלי: מעבד Q9550 לוח X38 8 GB RAM של GSKILL 1066 דיסקים בRAID 0 שני ספקים על המחשב (אין בעיית כוח ) מסך: HANSG - 28 " FULL HD. קירור מים איכותי ביותר - כרגע המעבד לא ממוהר אבל אין בעיה להמהיר אותו גם ל 3.5. משחק בעיקר משחקים מלחמה בגוף ראשון . תקציב 1000-1600 שקל. 1.איזה כרטיס כדאי לקנות(במידה וזה מצדיק לדעתכם)? 2.האם כדאי למצוא עוד 8800 ביד שניה במחיר טוב ולעבוד עם שני כרטיסים?(יש לי עוד לוח שתומך SLI) 3.האם כרטיס ב…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי: מעבד אינטל E6750 1333FSB C2D לוח אם MSI P35 NEO 7.1 1GLAN זכרון PLT 2G DDR2 800 OCZ ספק כוח 12CMF400W REAL EZCOOL ומסך WIDE3000:1 DVI 2MS L196WT LG הכרטיס מסך נישרף לי (היה בעבר GF8500GT 1024MB PCIE) ואני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש, השימוש העיקרי זה משחקים כמו CALL OF DUTY.. וצפייה בסרטים. אשמח לקבל המלצה לכ. מסך עד 700-600ש"ח תודה מראש לעוזרים!!!
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
Sapphire Radeon 9500Pro 128MB OEM אז ככה בדקתי ב 3Dmark2001se וסמתי לב שחלק מהמבחנים הכרטיס מקרטע (משהק) קשות עכשיו הדריברים שהתקנתי הם אלה שבאו עם הכרטיס כי אני לא יודע אם אפשר להתקין את ה Catalyst3.2 מהאתר כי לפי מה ששמעתי אלו דריברים לכרטיסים BBA.. אז רציתי לדעת מה הבעיה אני אישית חושב שאלו הזכרונות של הכרטיס כי כשאני נוגע בהם הם רותחים.. ובדיוק במבחן האחרון שזה איכות תמונה של הטבע נתקע לגמרי המחשב אז לא הצלחתי להוציא תוצאה, ואני חושב שזה מהחום.. אשמח לקבל תגובות, תודה. לקחתי עוד פעם מבחן ב 3dmark הפעם פתחתי מארז שמתי מאורר עליו עבר את כל המבחנים אבל.... התוצאה הייתה מעניינת.. 8759 זאת התוצאה שקיבלתי.. ולפי מה שראיתי זה גרוע.. ואף מאוד לכרטיס שלי.. אני יעדכן פה אחרי…
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קיבלתי טלויזיה חדשה לחדר ואני רוצה לדעת אם אני יכול לשדר תמסך שלי לטלויזיה יעני מה שאני עושה במחשב יראו בטלויזיה ואז אני יוכל לשדר סרטים וכל זה אם כן איזה כרטיס כדאי לקנות בחיר הכי זול ואיכותי..
-
- 4 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר את הכרטיס הזה הוא 64 מגה דרך אגב והוא נמכר די בזול מה אתם אומרים??
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
חברה שלום. איזה כרטיס תמליצו לעבודה עם תוכנת AUTOCAD ? אני חשבתי על ATI9000PRO-II 128MB של GIGABYTE מה דעתכם? :-\ תודה
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אצל החיות הוא עולה ש"ח 1,789 , שזה זול עד חשד... מה אתם אומרים על המסך ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נראה לי שהכרטיס מסך שלי הלך. כשהתעסקתי עם הכרטיס בניסיון להסיר את ההיטסינק המרובע ולשים במקומו קריסטל אורב שרטתי את פני השטח האחוריים של הכרטיס וכמעט עקרתי טרנזיסטור ממקומו( כמו כן כל המשחה הטרמית נמרחה על הכרטיס ), ובסוף שמתי את הקריסטל אורב. הרכבתי את הכרטיס במחשב והפעלתי את המחשב והכל עובד חלק . אחרי כמה שעות שהמחשב עבד חלק לפתע כשאני מנסה להיכנס למשחקים הוא נתקע לי. אחרי כמה שניות מופיע מסך כחול עם הודעת שגיאה שבה כתוב שהכרטיס מסך נתקע ויש צורך לעשות רסטרט . בקיצר, המחשב עושה רסטרט אוטומטי ואז כשהמחשב עולה מחדש , הוא נותן לי הודעות שבהן כתוב אם אני רוצה לשלוח את השגיאה ( אתם מכירים את זה ). רצוי לציין שהמחשב נתקע רק בכל פעם שאני מנסה להיכנס למשחק כלשהו, וכאשר אני עובד…
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לראות מהמחשב לצג טלויזיה אז אני צריך להשתמש בTV Out של הכרטיס מסך נכון?! אז בכרטיס שלי אין...בכל מקרה אני רוצה כרטיס PCI שהוא גם מתפקד ככרטיס טלויזיה באיכות טובה-גבוהה וגם מסוגל לעשות TV out לכל דבר שאני רואה בWindows Media Player כמו סרטים...וכו'...אני לא יודע עם בכלל יש כאלה דברים בכל אופן עם אפשר להשיג כאלה בחנויות האינטרנט תנו לי דגם ושם חברה וכמובן מוצר במחיר טוב וגם עם איכות טובה :
-
- 8 תגובות
- 883 צפיות
-
-
הרעש של המאוורר שלו http://planet.nana.co.il/YKWM/geforcefx-boot-hq.mp3 :AR15: :AR15: :bash:
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
האם החברה ATI Technologies משווקת כרטיסי מסך ברמה טובה כמו Gigabyte ?
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום הצלחתי לחבר את הכרטיס לטלויזיה, אני רואה את הדסקטופ הכל טוב, אבל כשאני מפעיל סרט הוא לא מציג שום דבר,כאילו המסך של המדיה פלייר שחור.. למישהו יש פתרון איך לסדר את זה? תודה..
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני רוצה שתירשמו את הטמפרטורה של הכרטיס שלכם סתם ככה שהוא לא עושא כלום ואת הטמפ אחרי משחק כל שהוא ואת החברה שלכם בבקשה.
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אז עוד דודים שלי מגיעים מרוסיה בקרוב אני שעות חיפשתי בגוגל ניסיתי למצוא 6600GT \6800LE (חנויות ברוסיה כמובן) לא מצאתי ... מישהו אולי יכול לעזור לי למצוא את הכרטיסים האלו? ( אני ינסה לחפש עוד לבד אבל ישמח לקבל עזרה מהצד) גם האיזור ה 250 $ 220 יורו . 6000-7000 רובל . עם תמצאו איזה 6800 רגיל גם טוב f תודה על העזרה! (עם יהיה כאן בכלל מישהו שיעזור :-* ) (ושהכרטיס יבוא על 36 חודשי אחריות =3שנים , כבר מצאתי 6800 ב 250 דולר אבל בא רק עם 12 חודשי אחריות :-\ ) תראו מה מצאתי תגידו עם שווה http://www.oldi.ru/catalog/show.php?idx=4858&cod=22134 הכרטיס 300 דולר וזה אומנם שווה אבל לא נעים לי לבקש מהדודים לשלם עלי עוד 300 דולר אחרי ה נגן שקנו לי שעלה 500 דולר (ואחר כך …
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-