עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Inno3D 9600GT GDDR3 512MB pci-e e-save 385 ש''ח ? תודה

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  2. Started by nec_000,

ידידנו היקר חבר הפורום lanzar (לשעבר הרחוק חבר מצוות האתר) ושועל קרבות ותיק עם טונה של נסיון, קיבל בשבוע האחרון לידיו את אחד מכרטיסי ה- 6800xt היותר טובים שיש, דגם הפרימיום של asrock: https://www.asrock.com/Graphics-Card/AMD/Radeon RX 6800 XT Taichi X 16G OC/ בנתיים עוד הוא משחק ולומד את הכרטיס עלה על משהו מעניין: המוצר מאפשר לעבוד על מהירות 2740mhz יציב. שזו המהרה באזור חיוג של כ- 20% מעל תדר של כרטיסים אלו בדיפולט. *לא צריך קירור מיוחד, ולא שינוי במתח הליבה (שהוא נעול אגב). מה שיפה הוא שהביצועים משתפרים בכותרי משחק השונים בין 15-20% במדידות שביצע, מה שמביא אותם להיות טובים יותר (בחלק לא מבוטל מהמקרים) מכרטיסי 3090 ברנדור …

3. Started by SerenB,

ערב טוב לכולם, הודעה ראשונה שלי בפורום מקווה שיהיה שווה אז ככה, לפני מספר ימים הגעתי למסקנה שעבר זמנו של כרטיס המסך שלי (GeForce GT 220), בעקבות האטה משמעותית במספר משחקים שעד עכשיו עבדו מעולה, ולכן אני מחפש כרטיס חדש, בעל ביצועים טובים, המיועד למשחקים בעלי גרפיקה כבדה. קצת מפרט טכני הקשור לעניינינו: מערכת ההפעלה: Windows 7 Home Premium 32-bit מעבד: Pentium Dual Core E6500 2.93GHz (x2) לוח אם: msi G41TM-E43 ספק כח 450W זכרון 2GB DDR2 של קינגסטון (ייתכן וכדאי לשפר?) כרטיס מסך נוכחי כמו שציינתי למעלה, GeForce GT 220 פרט חשוב - המסך שלי ברזולוציית 1920x1080 ומחובר בעזרת כבל HDMI (לכן יש צורך בשקע כזה בכרטיס) נכון לעכשיו אני מוכן להשקיע כ-1000 שקלים, אך אם יש צור…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by saarxee,

שמעתי שבקרוב NVIDIA מבשלת דרייבר חדש שייתן ביצועים משמעותיים יותר בכרטיסים מסדרת 400 ומעלה.. מה לגבי AMD? תהיה להם תשובה או משהו? סביר להניח ש-GTX560 לדוגמה יעקוף את HD7850? תודה.

• 42 תגובות
    • 5.7k צפיות
  5. שאלה שמציקה לי דיי הרבה זמן....מישהו יכול להסביר לי? ומה יותר טוב?...האם הבדל המחירים מצדיק את אחת מהטכנולוגיות האלה?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by CraZy,

אני רוצה להחליף את הכרטיס הישן שלי על מה אתם ממליצים בתקציב של 1000+/- חשבתי על GF4 TI4200 השאלה איזה הכי כדאי..? יצרן, דגם, פיצרים.. או שיש דברים טובים יותר בתקציב הנ"ל? תודה וסליחה עם הנושא כבר נתחן..

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by pp12,

העם הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS פועל על קירור מים?

• 12 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by rambonzo,

what is better among those tow on Athlon 1800+ Gigabyte7vrxp platphorme?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by nahoom12,

שלום אני דפוק במחשבים! תעזרו לי בבקשה. נחום כהן...

• 9 תגובות
    • 706 צפיות
  10. לצרכנים סוף כל סוף יש אפשרות ליהנות מיכולות ה-Radeon RX 6800M - שלפי הביקורות הראשונות מסוגל לספק קרב גם ל-GeForce RTX 3080 הנייד בחלק מן המקריםלכתבה

11. שמעתי שאומרים פה "19 אינצ' גודל זכוכית" וכאלה וגם למסכי LCD מה זאת אומרת? כלומר שרק הזכוכית עצמה היא 19 אינצ' לא כולל המסגרת? אני לא מבין...

• 4 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by LaCostE,

אחותי הייתה על המחשב,פתום בום קפץ המחשב והמחב לא עלה יותר :ם ישר ידעתי שFX5200 שלי הלך,היום החזירו לי אותו כי לא עבדו שיש שבת. אמרו לי שהוא התחמם יותר מידי למרות שנייקיתי את כל המחשב ומהאארז והכול,לא ניקיתי תכרטיס מסך לא היה לי כוח להוציא, ממממ....כנראה ה3DMARK 06 היה קשה לו

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  13. Started by shmil_y,

קיבלתי אתמול מחשב HTPC חדש, והתקנתי עליו ויסטה64. הכרטיס PVR-150 בכלל לא מזוהה ע"י WINDOWS, כשאני מתקין את הדרייבר הוא אומר שהוא לא מזהה את החומרה, ובמנהל ה-DEVICE-ים לא מופיע לי הכרטיס. למישהו יש מושג???

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  14. בבעלותי RADEON 9200 128MB טלויזיה מחוברת ומוגדרת באופן קבוע כמסך שני השאלה עדיף להפסיק את השידור לטלויזיה כאשר אני עובד עם ישומי תלת מימד כבדים, או שאין לזה השפעה על מהירות העבודה תודה מראש , עודד

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by YoTaMi,

איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות בסכום הזה ? HD4850 \ 9800 או משהו אחר .. תודה רבה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  16. שלוש משפחות של ניידיי Razer Blade מקבלות גרסאות חדשות בעת ובעונה אחת - עם שילוב של מעבדים מבית אינטל ומבית AMDלכתבה

17. Started by SamurAchzar,

אנא מכם. הייתי לוקח את הסמסונג 193P, אבל הוא מחוץ לתקציב... זמן תגובה של 20 מילישניות יספיק, לא צריך 16 או 12 (זה לא לגיימר). DVI חובה (אלא אם אין אף מסך מתאים עם DVI, ואז נתפשר). המלצות?

• 5 תגובות
    • 569 צפיות
  18. MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by yaron4500,

לאחרונה קניתי מסך lcd של חברת סמסונג עכשיו ברצוני לשדרג ולחבר אותו לחיבור dvi שרמת הביצועים של המסך תעלה עכשיו השאלה שלי היא כזאת אני רוצה לקנות כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי {dvi} -האם ככול שכרטיס המסך יותר מתקדם{יותר טוב מבחינת זכרון ddr וכו וממולץ יותר למשחקים וכו} אז זה משפיע על אופן האיכות שהכרטיס מסך משדר למסך? או שבעצם דבר זה הוא לא חשוב וכול כרטיס מסך עם חיבור דיגיטלי מסוגל להציג את אותה האיכות למסך? תודה לכול הנותנים תשובה מראש!

20. Started by yot,

כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by gogi,

היום כשהדלקתי את המחשב התחלתי לראות את כל התצוגה במקווקו, יש לי כרטיס מסך LEADTEK 7900GS, כיצד אני יכול לבדוק ממה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. Started by Idanp,

אני מחפש כרטיס מסך חדש שיחליף את ה4870 שלי שמתחיל כבר לקרטע במשחקים חדשים התקציב באיזור ה1200-1300 המערכת : amd phenom 945 עובד על 3.3 hec 500w 4gb רזולצייה 1920X1080

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by oooz,

איזה כרטיס יותר טוב?? על אתם ממליצים? FX5200 או FX5500 תודה...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Holography,

הם קטנים,אבל אני לא יודע מה מידת הנזק שהם יכולים לגרום בשלב של הרחפת ב3dmark05 מהירות סטוק והצינורות נעולים (12.5x1.5)

• 13 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by galr52,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אבל אני לא יודע איזה יהיה לי טוב. הנה המפרט שלי: http://www.zix.co.il/images/z-232192939.JPG הנה הספק שלי: http://www.zix.co.il/images/z-946851962.jpg עכשיו אני לא יודע איזה סוג חיבור יש לי, המוכר אמר לי שיש לי AGP אבל חבר אמר לי שיש לי PCI- E... אני רוצה שמשחקים כמו COD5, FAR CRY2, GTA IV יעבדו עליו. בתודה מראש, גל

• 37 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.