עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bears,

בעקרון הגרפיקה אותו הדבר רק המשחק מהיר יותר ובהגדרות הכי גבוהות שאפשר.. אבל לא יכול להגיד שיש הבדל גדול בין הכרטיסים,למה זה ככה? (אני עם מסך 19 CRT שטוח,1600 X 1200)

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by I.Robot,

שלום. אתמול הלך לי המסך, אז אני צריך מסך חדש, התקציב נמוך ועומד באזור ה700 ש"ח. אני צריך מסך 17" , עדיף שטוח שיחזיק כמה שיותר זמן, כמובן צריך איכות תמונה טובה אבל אני לא גרפיקאי או משהו אז אני לא צריך משהו רציני, רק משהו שיציג דברים באופן נורמלי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by Vlad Prince,

היי כולם, יש לי בעיה מוזרה, והיא כזאת: יש לי כרטיס מסך Sapphire R9 390 Nitro 8GB עובד פשוט מדהים. יש לי את הדרייבר מותקן נכון לעכשיו 18.3.1 (Win10-64Bit-Radeon-Software-Adrenalin-Edition-18.3.1-March5) שהורדתי מהאתר של AMD כמובן. יש 2 עדכונים חדשים שהם 18.5.1 ו- 18.7.1 ברגע שאני מעדכן לאחד מהם (או מתקין מחדש לגמרי) אחרי חצי התקנה בערך המסך נהיה שחור. ולא חוזר עד שאני לא מוחק את הדרייבר הזה ומתקין את הקודם 18.3.1 (או לחלופין מחליף את החיבור מהכרטיס מסך לכניסה בכרטיס המובנה בלוח אם גם של AMD) יש סיבה שזה קורה? האם הדרייברים האחרונים אינם מתאימים לכרטיס מסך שלי? למישהו עוד הייתה תופעה מוזרה כזאת? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by free fraek,

מישהו יודע איך יראה הR600 ועוד שאלה.. למה אי אפשר לקצץ טיפטיפה במתח זה לא טיפה מוגזם...250W?<

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  5. האם לקנות כרטיס של Nvidia או ATI במחיר הזה, איזה חברה, דגם???? שמעתי על חברה שנקראת BFG (נותנת אחריות לכל החיים)... ???

• 10 תגובות
    • 909 צפיות
  6. קניתי אותו לפני חודש ואני מאוד מרוצה-הצבעים ברורים ואין מריחות במשחקים. הוא גם לא עולה הרבה נדמה לי משהו כמו 1400 ש"ח. אמנם לא מותג אבל אין צורך לזלזל. אם מישהו מעוניין אני אוכל לתת את הכתובת של החנות שבה קניתי את המסך.

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  7. Started by Lapua23,

אני חושב לקנות את הכרטיס יד 2 כי המחיר שלו בארץ לא רוצה לרדת... מה לדעתכם המחיר של GTX 1080 Ti יד שניה - לא מהדגמים היקרים אלא כמו :Gigabyte, MSI , וכו' באיזה טווח מחירים הוא נחשב למציאה , כי אני מתלבט אם להשקיע יותר ולהביא את הRTX 2080 . מה דעתכם? תודה לכולם!

8. שלום, לפני כחודש קניתי מחשב חדש (המפרט בצד). במשחק הראשון שהתקנתי היה Battlefield 2 ואחריו Battlefield 2142, וה-AA היה מצויין. אבל, בהרבה משחקים אחרים חדשים שהורדתי - כמו: R6 Vegas, Bioshock, MOH Airborne, לא רואים בכלל AA - לא משנה כמה אני שם מהדרייבר (למרות ששמתי לב שאין באפשרויות במשחק בכלל AA, לא יודע אם זה קשור). וניסיתי גם CNC3 ושם דווקא כן יש AA... אז איך זה שרק במשחרי גוף ראשון חדשים אין AA? זאת בעיה אצלי או לא? תודה!

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  9. צריך המלצה של כרטיס של NVIDIA במחיר של 1000-1500 תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  10. אשמח לעזרתכם. מחר אני אוסף את המחשב הבא: https://www.tms.co.il/41606 ואת המסך הזה קניתי ב2000 שח: https://www.lg.com/us/monitors/lg-34UC79G-B-ultrawide-monitor Screen Size 34" Curved Panel Type IPS Color Gamut (CIE 1931) NTSC 72% Color Depth (Number of Colors) 8bits, 16.7M Pixel Pitch (mm) 0.312 mm x 0.312 mm Response Time 14ms / 5ms GTG Refresh Rate 144Hz Aspect Ratio 21:9 Resol…

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. עזרה בבקשה בנושא כרטיס מסך מה כדיי לי לקנות 6800 רגיל או 9800 XT 256 אני לא יודע מה כדיי לקנות בגלל שה6800 שאני רוצה לקנות הוא 128 זיכרון וה9800 XT 256 והם עולים אותו מחיר וזה רק התקציב שיש לי מה יותר משתלם שווה לקנות היום כרטיס חזק עם רק 128 זיכרון ???? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by menyd1,

אהלן , יש לי כרטיס מסך hd5770 לא יודע מה קרה לו הוא פתאום לא עובד נידפק משהו . מבחינה חשמלית הוא עובד המאוורר עובד, אני לא יודע מה לעשות חבל לי עליו כרטיס חיה הבנתי שלא מתקנים כרטיס מסך זה נכון?? (רק מחליפים למי שיש אחריות)? יש לי בבית לוח אם חדש מהקופסא שלא נגעתי בו שזכיתי בו דרך האתר MSI big bang fuzion מותאם לאוברקלוקינג לוח רציני לגיימרים אני מוכן להביא אותו חינם למי שרוצה תמורת כרטיס מסך טוב יש הצעות בקשה איך אני יכול להתארגן על כרטיס מסך? בלי לקנות חדש

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  13. שלום, עד לאחרונה הצלחתי לסחוב משחקים בצורה לא רעה עם כרטיס המסך הנוכחי שלי (8800GT) אבל לאחרונה הוא כבר ממש מתקשה בביצוע המשימה. אני ממש לא מעודכן בשוק החומרה וניסיתי לחפש קצת ביקורות על הכרטיסים השונים שניתן לרכוש באזור מחיר של 600 ש"ח. לכאורה ממבט זריז בחנויות נראה שהכי טוב שניתן להשיג במחירים האלה זה Radeon 6750/5750 או GTS 450 . בפועל השאלה שלי מחולקת לכמה חלקים: 1. עד כמה באמת הכרטיסים האלה יותר טובים מהכרטיס הנוכחי שלי. 2. האם אני אוכל לשחק משחקים כמו Crysis 2 ו- The Withcer 2 בהגדרות סבירות (רזולוציה של 1650x1080 ללא פילטרים ו- AA אבל בלי להוריד את איכות הטקסטורה והאפקטים עד לרצפה). 3. האם ניתן להשיג שיפור הרבה יותר משמעותי אם התקציב יגדל ל- 800 ש"ח. שאר החומרה שלי…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by kobibo,

לפני כחודש קבלתי את ה 9800 pro של חברת ספייר והכל נראה תקין משחקים רצו בצורה יפה מאוד. לאחרונה לעיתים רחוקות כאשר אני מדליק את המחשב אני רואה המון נקודות קטנות על המסך והאייקונים נראים מרוחים. עוד פעם התופעה באמת קורת פעם ב... ולחר ריסט נוסף הכל מסתדר. רציתי לדעת ממה יכולה התופעה לקרות ? המאוורר שעל הסינק של הכרטיס עובד תקין , הכרטיס לא חם מידי ,האם יכולה התופעה לקרות גם מדרייברים לא תקינים ? התקנתי בהתחלה את ה catalyst 4.7 של ati ולאחר מכן מבלי להסיר את הדרייבר הישן התקנתי את ה 4.7 של אומגה . האם התופעה יכולה גם להגרם בגלל ספק כח ( יש לי ג'ינרי 300watt , מחשב p 3 866 עם 512 mb ) ? או פשוט משהו לא תקין בכרטיס ? נ.ב. לא בוצע O.C לא לכרטיס ולא למחשב

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. תקציב: עד 900 ש"ח

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by junior_mg,

מה עדיף? חזק יותר? האם יש חסרונות מיוחדים לכל אחד מהם? האם יש דגם מסוים של gtx שעדיף? עם oc או משהו כזה אני לא מתכן לעשות Oc לכרטיס מסך לכן אני מעדיף להמנע מתגובת כמו תקח כרטיס מסך חלש יותר ותעשה לו Oc.. הם יעבדו כמו שצריך בcrysis?

17. Started by ScaredyCat,

אהלן, החלטתי לשדרג כרטיס מסך והסתבכתי קצת בבחירה של הכרטיס המתאים. התקציב שלי לקניה הוא באזור ה 900 ש"ח כרגע הכרטיסים ששמתי עליהם עין הם: gigabyte gtx 650 ti boost sparkle gtx 660 OC שבנוגע אליו הייתי שמח לקבל פרטים כי ביקורות לא מצאתי ( ראיתי שהציעו אותו לקנייה מ tms כאן בפורומים ) מפרט המחשב שלי הוא כלהלן: i5 2310 2.9ghz thermaltake litepower 600w לוח אם h61m-s2-b3 gigabyte קצת חלש אני יודע אבל הוא אמור להיות מסוגל לסחוב את הכרטיסים. מבחינת שימוש, השדרוג הוא לצורכי גיימינג. אשמח אם תוכלו לעזור לי!

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם אפשר לחבר סוני פלייסטיישן 2 לכרטיס טלוויזיה ולשחק במחשב? האם אני אראה באיכות תמונה טובה ואיכותית? אם אפשר לעשות כזה דבר הייתי שמח אם תמליצו לי על כרטיס טלוויזיה זול וטוב שיענה לדרישותי.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  19. Started by Pc-Master,

יש לי מצלמת וידיאו ואני מעוניין להעתיק את הסרטים שיש על הקלטת שבמצלמה לתוך המחשב. כאשר אני מחבר את המסרטה לוידיאו ומנסה להעתיק את הסרט לוידיאו זה יוצא שחור לבן. לכן המליצו לי לקנות כרטיס עריכת וידיאו ולהעביר את הסרט לתוך המחשב ואז לצרוב את זה לדיסק- dvd. האם יש לכם המלצה לכרטיס עריכת וידיאו באיזור ה- 400 שקל? הכרטיס חייב להיות חיצוני כיוון שהוא מיועד לשימוש עם מחשב נייד. במחשב יש חיבור- usb2. http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_capture_ezmakerusb2.asp האם הכרטיס הזה יתאים לי? והאם למישהו יש ניסיון עם הכרטיס הזה או דומה לו? בתודה מראש, דורון ריבניק.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by Milford Cubicle,

היי יש לי בעיה מאוד מוזרה ב-TV out. הכרטיס הוא Radeon X1900XTX, מערכת הפעלה XP עם SP2. לוח אם ASUS A8R32-MVP דרייברים Catalyst 6.11, ניסיתי גם את 6.9 וגם את 6.4. הבעיה היא שהכרטיס מזהה את הטלוויזיה כאשר היא מחוברת בחיבור S-VHS (ולחלופין, לא מזהה אותה כשהיא לא.. כך שאני יודע שהזיהוי עובד), אבל מציג אותה ב: אני לא יכול לגרור את האייקון שלה לשום מקום אחר על מנת ליצור "Clone" עם שני מסכים, זה פשוט לא נותן לי. אני גם לא יכול ללחוץ עליו בכפתור הימני - לא מופיע כלום. אני יכול רק לגרור אותה על המסך הראשי, ולבחור ב-Swap devices. כשאני עושה את זה, התצוגה עוברת למסך - ועוברת טוב. רואים את התצוגה על הטלוויזיה (מה שמראה שהחיבור הפיזי עובד), אך לא רואים כלום על המסך. קצת יותר למטה כתו…

21. Started by t d,

שלום! ברשותי כרטיס מסך sapphire radeon 9800pro , ולאחרונה הופיעה בעייה במחשבי, אני לא בטוח אם זה בגלל הגדרות לא נכונות בcatalyst או מה, בכל מקרה: אני משתמש ב catalyst 4.6, כאשר אני מעלה את המחשב והוא נכנס לווינדוס, הוא טוען את המערכת, בשלב זה רואים על המסך רק את הtaskbar של ווינדוס ואת ה wallpaper שאני קבעתי מראש. הwallpaper נראה טוב, רזולוצייה טובה וחלקה. לאחר שהמחשב מסיים לטעון את הערכת גם האייקונים שעל שולחן העבודה מופיעים, אך בשלב זה פתאום הwallpaper נראה מרוטש ולא חלק, והאייקונים מרוחים כאלו עם כחול מסביבם, זה נראה על הפנים ואני לא יודע מה לעשות... למישהו יש רעיון בבקשה?! תודה! (נ.ב במידה ואני מפעיל משחק הוא נראה טוב מאוד)

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  22. כשאני משתמש באפשרות הNVIEW, התמונה שעל המחשב מוצגת על גבי הטלויזיה. אצלי לפחות, התמונה בטלויזיה לא איכותית כמו במחשב. ואני לא מדבר על הבדלים קטנים. כשאני מפעיל סרט, הכל תקין אבל כשאני שם לדוגמה אתר אינטרנט, קשה מאוד לקרוא אותו כמו שצריך. זה חייב להיות משהו בהגדרות וכאן אתם אולי תוכלו לעזור לי. תודה.

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  23. Started by CrossFireX,

6950 תניחו שאחריי צריבת ביוס (אפילו שלא מצאתי אחד שניתן לקנות היום ועדיין אפשר לצרוב ביוס) ו - OC, נגד GTX 570 עם OC (של Sparkle ד"א) מאיזה כרטיס אני אראה יותר ביצועים בגיימינג? (1680x1050 ו- 1920x1200) נ"ב, ומי יותר טוב במערך?

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. Started by niva401,

מה מומלץ- להסיר דרייבר ישן כרטיס מסך ואז להתקין החדש, או להתקין ללא הסרה? האם להתקין דרך מנהל ההתקנים או להפעיל את קובץ ההתקנה שהורדתי

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  25. מצורפת תמונה עם השוואה של נתונים בין שני כרטיסי מסך G210 של אותה חברה שעולים אותו דבר , אחד 64 ביט והשני 128, אבל הנתונים של כל אחד שונים ולא ברור לי מי יותר טוב. תוכלו לעזור? את הפרטים החסרים לא הצלחתי למצוא בשום דרך [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.