עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, עקב קניית מחשב חדש, אני שוקל להסב את הישן לHTPC. סך כל הוא לא רע (P4 3.0GHZ עם ג'יגה זכרון DDR1). העניין הוא שכרטיס המסך שיש לי (GEFORCE 5950 ULTRA) לא ממש יודע להתמודד כמו שצריך עם תכני HD, ומציג אותם מאוד מקוטע. השאלה שלי היא האם יש כרטיס מסך AGP שיתאים לי לצרכים האלו, או שהמחשב עצמו חלש מדי בשביל פתרון הולם. אשמח לדעות בעניין.

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by moshel7,

רכשתי את ה9600GT 512mb oc האים טעיתי שלא חיכיתי ל-4850 ואים כן עד כמה טעיתי?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  3. יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by DeNon,

שבוע טוב, האם מעבד אינטל E6600 יוצר צוור בקבוק לכרטיס מסך 8800GTX?

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  5. ATI Catalyst Software Suite Version 8.6 - יצא לפני יומיים. https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_86_release_notes.html טענת המחוקק היא, שאמור להיות שיפור בביצועים. מישהו ניסה ? יש בעיות עם הגרסה הזאת ? (אצלי XP עם - HD2600XT )

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  7. מחפש כרטיס מסך שינצל לי את המערכת עד הסוף, המפרט רשום בצד. תודה! [br]פורסם בתאריך: 21 יוני 2008, 09:57:05 נאלץ להקפיץ לצערי :-[האפיק הוא PCI-E

8. Started by l0l9l8,

שלום, ברשותי מחשב חדש עם הכרטיס Gigabyte 9600GT Silent Pipe Retail הכרטיס ללא מאורר אלא מקורר רק על ידי צלעות. ישר שהמחשב עולה הוא עלה 60-70 מעלות ושאני משחק לדוגמה בקריסיס הוא על 100-110 מעלות.. הטמפרטורות קצת הפחידו אותי אז התקשרתי לחנות והם אמרו שבשביל הכרטיס שיש לי 100 מעלות זאת טמפרטורה בסדר גמור (בהתחשב בעובדה שהקירור הוא רק צלעות). אז רציתי רק לוודא איתכם אם המצב באמת בסדר? תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  9. Started by Pollik,

יש בכלל 280GTX sli? אני רק רוצה לדעת מה עדיף. תודה.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. הייתי מעוניין לדעת האם זה אפשרי לעשות SLI (או CF לא משנה כרגע לצורך העניין) של כרטיסי מסך של אותה חברה אך לא מאותו הדגם? אולי זה לא אפשרי פשוט לא מצאתי תשובה לכך. אני מעוניין לדעת זאת מאחר וזה יכול לחסוך כסף רב במידה ועכשיו קניתי כרטיס מסך טוב (8800GT) ובעוד שנה ארצה לשדרג, אז במקום להחליף בעוד שנה את ה-8800GT, אולי אפשר פשוט לקנות כרטיס מדגם חדש יותר ולחבר אותם בSLI?? יכול להיות שזאת שאלה טיפשית, אבל בכ"ז מעוניין בתשובה. תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by YOAV28,

שלום יש לי כרטיס Leadtek 8800 ultra שבזמן מנוחה הוא תמיד על 70 ובזמן מאמץ הוא מגיע ל 90 ויותר המאורר עם 100 אחוז וזהו הקירור שמגיע איתו רציתי לדעת האם זה נורמלי או שמומלץ להחליף קירור מים או אויר תמליצו לי בבקשה על מה לעשות לגבי תקציב תציעו כול מה שעולה לכם בראש יואב

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  12. האם זה אפשרי לחבר טלוויזית LCD התלויה על הקיר עם המחשב, כך שהאיכות תיהיה כמו על צג מחשב רגיל? תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  13. שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום יש לי טלוויזית מקרן אחורי בגודל 61" רק הבעיה שכניסת הHD היחידה שיש לו היא מספר חוטים קומפוננט (ירוק כחול...) ולכרטיס מסך שלי יש S-VIDEO עם 4\5 פינים מה שלא מאפשר לי לחבר את הכבל הידוע... וDVI ל HDMI לא יעזור לי פה כי אין לי איך לחבר אותו לטלוויזיה. מה שכן אני צריך אם יש כזה דבר DVI לקומפוננט אם יש כזה דבר? או שיש דרך אחרת? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by erezMASTER,

שלום, לאחרונה שמתי לב שנושא ה CF רץ בשטחי הפורום, ואני לא מבין דבר אחד, כשאומרים שה- PCI-E X16 בלוח אם תומך במצב של CF ב X8 בלבד כלומר הוא לא משתמש במלוא יכולות הכרטיס? זאת אומרת שאני צריך לקנות לוח אם שתומך במצב של CF ב X16 ורק אז הוא ינצל את כל מלוא יכולות הכרטיסים? אני די מבולבל בנושא אשמח אם תתנו הסבר לעניין, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. מה הכרטיס המינימאלי שיכול לנצל את מסך ה24 שלי בצורה מלאה??????

• 8 תגובות
    • 772 צפיות
  17. אהלן, רציתי להתעייץ אתכם בקשר לקרור לכרטיס מסך שאני רוצה לשים על הכרטיס X1950XT.. חשבתי על שתי גופי קרור zalman vf900 Arctic Cooling Accelero X2 הכרטיס שלי בזמן האחרון מציג טמפ' במנוחה משהו בין 50-56 מעלות וקרו לי מקרים שמהסך התכבה והציג נקודות צהובות מוזרות מה שגרם לי לחשוב על החלפת גוף הקרור... מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. Started by ido-nava,

שלום, יש לי מסך Hitachi 32" LD900TA2(מחובר למחשב ב hdmi-dvi) אשר תומך בקבלת NR דרך HDMI/VGA... עד היום הייתי משתמש בוינדאוס XP ושם הצלחתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית בעזרת POWERSTRIP. עברתי לחלונות ויסטה X64 ואני לא מצילח להגדיר רזולוציה טבעית ! הפעלתי את הpowerstrip, ניסיתי להגדיר מחדש כמו פעם אך הוא עושה לי שגיאה מתי שאני בא לקבוע את הרזולוציה: You do not have the Administrative privileges needed to add a costum, user defiend resolution. Restart Powerstrip using "Run administrator" ויש לציין שאני administrator במחשב.. הצלחתי לבגדיר 1366x768, השורות האופקיות בסדר, רואים את כל הפרטים, אך השורות האנכיות (מלמעלה ללמטה) לא בסדר, ורואים בערך 3/4 מהמסך ... מישהו יודע איך…

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  19. הכוונה איך מגיעים למידע הזה ע"מ לתכנן נכון רכישה של ספק, ראיתי שיש דרישה לספק כח כאשר ברוב המקרים קראתי והבנתי גם כאן שזה כסת"ח של החברות לכתוב מינימום לספק כח..אבל לא ראיתי בשום מקום את ההספק של כל כרטיס וכרטיס.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  20. EveCool VC-RHC Turbo accelero S1 \ S2 מה מהם עדיף והאם הם יתאימו ל-AGP הכרטיס של פליט PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP תודה לעונים

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  21. כרטיס X1950GT, היו לי דריברים גירסא 8.3 היום עדכנתי ל8.6 וCCC לא נפתח יותר.. ניסיתי למחוק ולהתקין שוב אבל לא עזר ואין לי רעיונות יותר.. מישו יכול לעזור לי? תודה..

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by kung_fu,

חברים שלום לכולם...יש לי עד 2000 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ... איזה הייתם ממליצים לי... האם כדאי שני כרטיסים של HD4850 או אחד של HD4870? או שבכלל את ה-9800GTX? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by lipa,

http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productID=1239

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. מה אתם ממליצים לתקציב? http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9600gt_ac_l1.htm ב-730 ש"ח או http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=220&grp=3 ב-790 ש"ח או http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1651&CatCode=400 אודה לכם מאוד אם תענו לי.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  25. Started by David-Z,

קודם אני אתן את הייעוד, ולאחר מכן את התקציב. יש לי מעבד P-4 2.6Ghz HT עם OC ל-3Ghz. יש לי 1.5 ג'יגה זכרון. יש לי כרטיס מסך GeCube Radeon X1650 512mb AGP, שבספקס רשום שהוא תומך HD. כאשר אני צופה בתוכן שמקודד ב-X264, ברזולוציה של 720p, התוכן נראה מקוטע ואינו מציג היטב. יש לי מסך 19 אינץ' LCD שמחובר ב-VGA. איזה כרטיס מסך לדעתכם יריץ לי את התוכן הנ"ל, בלי יותר מדי מעמסה על המעבד? ולגבי התקציב, אני רוצה את הכרטיס הכי זול שיעשה את העבודה טוב. (אני מדבר פה על משהו כמו 400-500 שקל, אבל אם אין כרטיסים טובים במחיר הזה, אז יותר). ואגב, איך הכרטיס הזה יתמודד עם תוכן 1080i? כמובן שמדובר ב-AGP

• 0 תגובות
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.