עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by penny1,

שלום לכולם, קניתי 7600GT של ג'יגה בייט דגם שנקרא GV-NX76T256D-RH יחד עם SILENT PIPE (משהוא כזה) בכל מקרה שאני מעלה את התוכנה שבאה יחד עם הכרטיס V-TUNER3 הוא מציין את הנתונים הבאים: 2D CORE CLOCK = 560 3D CORE CLOCK =560 MEMORY CLOCK = 700 עכשיו למיטב הבנתי ה 7600GT מצוייד בזיכרון של 1400MHZ האם עבדו עלי ?? האם זה לא 7600GT ??? אם למישהוא יש תשובה לשאלותי אשמח לשמוע נ.ב. עד כמה אני יכול לשחק עם המהירויות מבלי להרוס את הכרטיס ?? ואיך אני יודע האם זה זיכרון GDDR או לא כפי שמצויין בקופסא ועוד שאלה, מהי הטמפ' המומלצת לכרטיס - כרגע עומד על 40 סלציוס

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  2. Started by Street-Fighter,

יש לי שאלה קטנה, אני מכיר מישהו שאומר שקנה כרטיס 6600GT ושהוא מקבל 3500 נקודות ב-3DMARK05 בסטוק, זה הגיוני? כי אני עם כרטיס 6800NU מקבל 3700 בסטוק? או שיכול להיות שהוא קיבל את הכרטיס עם אובר קלוק(כרטיס של לידטק), הגיוני?

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  3. שלום לכם. אחרי שרשמתי לכם את האשכול הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=479574.msg4099466#msg4099466 גיגלתי קצת ומצאתי שיש הרבה אנשים שזה קרה להם בזמן האחרון. לא כל כך הבנתי את הפיתרון אבל הוא לא לקנות כרטיס מסך חדש. ווינדוס 7 פשוט מוציא את הכרטיס משימוש. אין לי מושג למה. בגלל זה באתי לכאן, בשביל לשאול אתכם. מישהו יודע מה הבעיה? מה הפתרון? תודה.

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by MoRtZkInG,

יש לי כרטיס 9600XT, ובמאפיינים (בווינדווז, בAIDA וכו') הוא מדווח שתדר הDAC הוא 400MHZ, מה זה אומר הרי הליבה היא במהירות 500MHZ והזכרונות במהירות 300MHZ-DDR ??

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by kung_fu,

חברים שלום לכולם...יש לי עד 2000 ש"ח להשקיע בכרטיס מסך ... איזה הייתם ממליצים לי... האם כדאי שני כרטיסים של HD4850 או אחד של HD4870? או שבכלל את ה-9800GTX? תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 709 צפיות
  6. ובכן בעיקבות מבול הכרטיסים אני מחפש כרטיס מסך קריר שאי אפשר לטגן עליו שניצל או לחמם צ'יפסר. קראתי על 4850 ועל הסדרה החדשה של אנוידיה וזה ממש לא הכיוון שלי.רצוי שקט וקירור של סלוט אחד כי אין לי הרבה מקום בלוח וטמפ' רצויה עד 60 מעלות בעומס 3D.אופציות חשובות זה תמיכה ב HD פענחי וידאו בחומרה ורצוי מסדרות קודמות [המחירים דיי אטרקטיבים עכשיו] הבחירות שלי נעות בין 3850 עם 1 גיגה [למרות שזה ממש לא שימושי על 256 ביט] לבין 3870 על חצי גיגה בעל קירור פסיבי. השאלה שלי לאיזה חום מקסימלי מגיעים מעבדים גרפיים אלה?? מהי צריכת ההספק שלהם?? קראתי שמעבד 4850 מגיע בעומס ל 95.5 מעלות.האם סדרת 3XXX פחות חמה?? אשמח לסיוע.והאם ספק HEC 375 W יספיק - למרות שיש לי ספק בעניין או שכרטיס זה מחייב …

• 10 תגובות
    • 945 צפיות
  7. Started by Bashash,

אני מדבר על האם הוא יספיק... לא האם הוא יוכל לעשות גם 4870 ב-CF של שלוש.... השאלה האם הוא יחזיק?... תודה רבה לכל העונים!! [br]פורסם בתאריך: 24.06.2008 בשעה 15:39:04 לא משנה... החלטי ללכת על Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by BloodyW,

1) איזה כרטיס יותר כדאי לי? 2) הספק הזה ENERMAX LIBERTY 500W יחזיק אותם? 3) בכמה אחוזים אני אראה שיפור בביצועים מהכ"מ הנוכחי שלי 1950 פרו? ובמיוחד על רזולוציה של 1680*1050?

• 7 תגובות
    • 850 צפיות
  9. היי, אני רוצה לחבר 2 מסכים למחשב אחד לצורך עבודה שדורשת הרבה שטח מסך, אבל לא דורשת כוח עיבוד חזק. למחשב שלי יש כרטיס מובנה של אינטל. מה הכרטיס הכי זול שבו אוכל לחבר 2 מסכים בחיבור דיגיטלי (DVI)? ראיתי שיש כרטיסים ב-200 שקל בעלי חיבור DVI וHDMI וVGA. האם אפשר לחבר מסכים במקביל לשלושתם ולעבוד על 3 מסכים או יש מגבלה בכרטיס? האם הכרטיס המובנה יפריע לכרטיס מסך, או האם ניתן יהיה להשתמש במובנה וגם בכרטיס הנוסף? ראיתי גם הבדלים של 20-30 שקלים בכל מיני כרטיסי מסך nv 210,nv220. מה מומלץ? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  10. Started by omri 007,

שלום, אני מעוניין לרכוש את אחד מהכרטיסים מהלינק הזה : http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=8988,9437,8987,9284 מי מבין הכרטיסים האלה יריץ לי את Battlefield 3 ב-conquest על high עם 64 שחקנים ? האם amd מציעים כרטיסים טובים יותר בערך באותו סכום כסף ? (670~920 ש"ח) מפרט מחשב: מעבד : Intel core i5 2500 לוח אם : H61M-S2V-B3 זכרונות: Kingston 4gb ddr3 ספק כוח : 500w רזולוציה מסך: 1050*1680 תודה מראש והמשך שבוע נעים

• 1 תגובה
    • 886 צפיות
  11. Started by simonFARBER,

יש לי בעיית קירור ב 8800GT לפני כ 5 חודשיים שקיבלתי את המחשב החדש הכרטיס לא היה מתחמם בכלל היום הוא מגיע לי 60 מעלות כשאני משחק ב CSS המאוור של הכרטיס מסתובב בקושי והכרטיס ממש רותח לא יודע מה לעשות

12. Started by IsreaLI_ElitE,

nVidia NV40 175 million transistors, in 130nm manufactured 8x2 architecture, however 16 Z/Stencil tests per clock DirectX 9,0 architecture, supports Shader 3.0 opposite NV38 and Shader doubled more efficient pixels supports DDR1, GDDR2 and GDDR3 internal AGPx8 interface exact clock rates: unknown; there is estimated 500 to 600 MHz chip clock and 600 to 800 MHz storing act Improvements with anti- Aliasing: (at least) a new mode; its SAM polarizing sample is however unknown Improvements with the anisotropic filter: unknown Presentation: GDC or CeBIT at the end of March 2004 Market entrance: At the end of April or May 2004 Sales name: GeForceFX 6XXX …

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  13. Started by --- The King ---,

אהלן, יש לי כרטיס מסך GTX-1070 ולאחרונה רכשתי GTX-1070 נוסף בבלאק פריידי. העניין הוא שהכרטיס שהיה לי קודם הוא מדגם G1 של Gigabyte, והכרטיס השני שרכשתי הוא של EVGA. קניתי שני כרטיסים שונים בגלל שהיה מבצע על הכרטיס של EVGA בבלאק פריידי וזה חסך לי 500 שקלים. כרגע אני עם שני הכרטיסים מחוברים עם standart brige שקיבלתי עם הלוח אם של MSI, רכשתי גם HB Bridge מהסיבה שהביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות (4K ומעלה) עם HB ממה שהצלחתי להבין: http://www.pcworld.com/article/3087524/hardware/tested-the-payoff-in-buying-nvidias-40-sli-hb-bridge.html הבעיה היא שאני לא יכול להרכיב את הגשר מהסיבה שהוא קשיח (לא גמיש) והכרטיסים הם בגובה שונה.. ברגע שאני מחבר אותו לכרטיס ש…

14. Started by BlackDiablo,

הרגע שיחקתי HL2 עם כל ההגדרות הכי גבוהות שיכולות להיות 1024*1280 16AF 16AA MULTYSAMLING + SUPERSAMPLING רואים כאילו אני הולך ברחוב זה מטורףףףףףף אבל מה הבאסה... יש לי איזה 40 FPS גם הגעתי ל2 FPS חח חובה לכל מי שיש לו כרטיס חזק.. אפילו רק לבדוק איך זה נראה זה פשוט יפה.

• 90 תגובות
    • 8.3k צפיות
  15. הכרטיס מגיע עם יציאה מיוחדת ומתאם 7PIN שמוציא רק ל COMPONENT. נראה כמו הכבל השמאלי בתמונה הזאת http://www.hardwarezone.com.au/img/data/articles/2005/1571/ES-Cable1.jpg באתר של היצרן אפשר לראות שיש גם מתאם 9PIN עם יציאה נוספת ל COMPOSITE שזה מה שאני צריך, חיבור RCA פשוט. http://ecx.images-amazon.com/images/I/51083HPZN7L._SL500_AA280_.jpg מישהו יודע איפה ניתן להשיג מתאם כזה בארץ ?

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  16. Started by barnes,

קניתי כרטיס מסך חדש... albatron 6800 http://www.albatron.com.tw/english/it/vga/specification.asp?pro_id=102 ואני מחפש לו דרייבר שיוציא ממנו את הביצועים המירביים. על איזה דרייבר אתם ממליצים?

• 6 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by Transfer,

כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Sym,

זה הגיוני? אני מריץ על רזולוצייה מאד מאד נמוכה של 19 אינטצ' ועל מקס דיטיילס וזה נותן 60 FPS?! מפרט E8400 GB P35 ds3l 4Gb aDATA HD4870 וזה פאקן מריץ לי על 60 FPS!??!!? מחשב חדש!! נקנה לפניי יומיםם זה הגיוני?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. טוב אז ככה כמו שאתם רואים יש לי שניי X1950XT ולאחורנה כל פעם שאני מריץ משחק (למשל סימס3 שאחותי רוצה לשחק) אז המחשב נתקע אחריי 10 דקות או שיש הודעה שהתבצע VPU RECOVER. הוצאתי את אחד הכרטיסים ונשארתי רק עם אחד בשביל לבדוק ועבד טוב,אחריי זה החלפתי בינהם ושוב אותה בעיה. בדקתי ב ATI TOOL את המעלות והכל ניראה תקין. (ליבה 62 מקסימום,זכרון 88 מקסימום) הקטע שלפעמים עוד לפניי שזה מגיע לזה,המחשב פשוט נתקע או שיש הודעה של VPU RECOVER. בווינדוס עצמו אין בעיות דרך אגב. לקחתי מאוורר ריצפתי ושמתי על המחשב ואז הבעיה לא קרתה,אבל גם בלי המאוורר הכרטיס לא עובר את המותר,מוזר לא? עוד דבר,עשיתי בדיקת ארטיפקטים ואחריי 3 דקות הוא התחיל להודיע על ארטיפקטים. (הכרטיס לא בOC ומעולם לא היה) ניראה שהכר…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  20. האם מישהו יודע איפה ניתן לקנות בארץ זרוע למסכי LCD תואם תקן VESA? תודה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  21. Innovision GeForce 7600GT 256MB AGP באתר שלהם זה לא קיים אבל אצל נועה מחשבים כן שלחתי מייל אמרו שזה כן AGP מוזר

22. Started by Kobb,

לאחרונה מת לי כרטיס המסך הנוכחי -128mb fx5200 בן 4-5 שנים. שימושים - בעיקר תוכנות גרפיות כגון פוטושופ וכו', לא 3D, ניגון סרטים וסטרימינג מהאינטרנט. אפס משחקים או וידיאו, לפחות כרגע ובטווח הנראה לעין. כרגע מחובר למסך CRT, אם יציאת DVI היא לא תוספת רצינית מדי אולי שווה לשקול, ייתכן ויגיע מסך LCD בעתיד הבינוני. המעבד - פנטיום 4 3GHZ, זיכרון 2GB. צריך עוד נתונים? המסך - מאג 996PF גם הוא בן 4-5, 19". יש לציין שמהכרטיס הנוכחי הייתי מבסוט מספיק - לא בטוח שאני צריך יותר. כן חשוב לי - אמינות, קירור, הצגת צבעים מדוייקת. מעוניין להוציא עד 200 ש"ח אם אפשר, אבל יכול לשקול יותר במידה ויורגש הבדל משמעותי בביצועים. *עריכה - לוח האם 865PERL, אני חושב שהתושבת של כרטיס המסך AGP. תודה,

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by yarin153,

אני מחפש כ מסך שיתאים למשחקים בתקציב של עד כ600 שקל (אפשר לחרוג טיפה נגיד עד 700) עכשיו אני מעדיף שהוא יהיה של NVIDIA אבל לא חובה. בנוסף יש לי גם 2 שאלות : 1) המחשב של חבר שלי הוא PCI 2.0 האם זה יעבוד ? 2) מה ההבדל בין : Gigabyte GTX650 OC 2GB GDDR5 DX11 ל: Gigabyte GTX650 OC 1GB GDDR5 DX11שניהם עולים 620 שקל בKSP ולא נראה שיש הבדל בניהם .. יש מצב שזאת טעות?

• 0 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.