כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
-
-
טוב כרגע יש לי GTX460 ואני חושב שכבר בזמן הקרוב צריך כבר לשדרג התקציב לא גבוה במיוחד ואני מבין ששידרוג מהGTX460 ל GTX650 לא שווה את זה אבל אני רוצה עוד דעות כי שמעתי שהBOOST EDITION חזק בכ40 אחוז מהGTX460 ועכשיו עוד משהו, יש פה שני לינקים: http://ksp.co.il/?uin=17083 http://ksp.co.il/?uin=18829 מה ההבדל בין השתיים? הBoost טוב יותר או שהם די שווים ? אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר למצוא משהו שהוא הרבה יותר טוב מהGTX460 (או שכן, לא מבין גדול) אבל זה מה יש. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
קבלתי 2 מפרטי מחשב מאוד דומים כשההבדל המשמעותי היחיד הוא (כנראה) כרטיס המסך באחד הכרטיס הוא DDR5 2G GAINWORD GTX960 ובשני הכרטיס הוא Gigabyte GTX670 2GB WF3 אני מבין ששניהם מבחינת סקאלת המחיר נמצאים סביב ה 900 ש״ח או טיפה יותר אבל מבחינת ביצועים, לא מצאתי מקום שעושה ביניהם השוואה ברורה אני כמובן מעדיף לקחת את זה שהכי יחזק את המחשב, גם אם הוא עולה יותר אם זה עוזר, אני מתעסק בעיקר בדו מימד (דפוס והדמיות בפוטושופ וכו׳) אבל לפעמים כן גם עושה קצת תלת ווידאו - לא לעיתים קרובות ולרוב לא קבצים כבדים תוכלו לעזור לי להחליט? תודה דורון
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
סרטון חדש מתוך הביתן של מפתחת השבבים בתערוכת CES 2019 אמור לסייע לנו להבין מדוע רק קמצוץ מכל מסכי ה-FreeSync יזכו לתמיכה מובנית ורשמית של כרטיסי ה-GeForce לכתבה
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
- 1 follower
-
-
מפתחת השבבים מקליפורניה ממשיכה לקצור את פירות השליטה בשוק העיבוד הגראפי וההתרחבות לתחומים חדשניים ומציגה צמיחה כלכלית בכל הקטגוריות אם למישהו עוד היה ספק – לשלוט בשוק כרטיסי המסך, ובפרט בחלקו העליון והיקר ביותר, באופן מובהק זה עסק משתלם בהחלט. NVIDIA, מפתחת השבבים שעושה זאת בפועל בשנים האחרונות, הציגה את הדיווח הכספי שלה עבור הרבעון הראשון של שנת 2016 (שהוא הרבעון הכספי הראשון של שנת 2017 עבורה), ובו הרבה סיבות טובות לשמוח – הכנסות של 1.305 מיליארד דולר שגבוהות ב-13 אחוז מאלו של הרבעון המקביל בשנה שעברה, ורווח נקי נאה של 263 מיליון דולר שמהווה זינוק של כ-41 אחוזים לעומת התקופה המקבילה אשתקד. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%90-%D7%A2%D7%95%…
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
שלום, מותקן לי Gainward GTX 260 216SP על ווינדוס XP-SP3. עד היום (שנה פלוס מינוס) לא שמתי לב לבעיות איתו, אבל לאחרונה התחילו כמה תופעות מוזרות שאני לא יודע למה לשייך אותן: 1. מופיעות לי קפיאות רגעיות (1-10 שניות) במשחק L4D2. זה לא קורה בכל משחק, אלא מדי פעם. 2. לעיתים רחוקות במשחקי אונליין של COD:MW2 מתקבל קצב פריימים מחריד של פחות מ-1 פריים לשניה. מעשית זה אומר שהמשחק לא זז. אני לא בטוח במקרה הזה שהבעיה אינה ב-steam או בגורם אחר, כי גם כשזה קורה אני יכול לשחק offline בלי שום בעיות. הבעיה הזו ספציפית מגיעה ונשארת לכמה שעות/ימים ונעלמת. אין לי שום הסבר או כיוון חקירה בנוגע אליה. חוצמזה, אין בעיות. אין מסכים כחולים על דרייברים של כ.מסך או בעיות אחרות. ישנם משחקים רבים אחרים…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
בסוף קניתי את hd 4850 שהמלצתם לי היזמתי אותו והוא אמור להגיעה בסוף השבוע בינתיים אני צריך את הדרייבר הכי מעודכן בישבילו והאתר של ati מבולבל לגמרה ואין לי מושג מה מתאים ומה לא(אני רגיל לשל ניווידיה הרבה יותר נוח) ה ווינוס שלי הוא xp home edition זה הכרטיס שלי : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1739&CatCode=400
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
זהו המפרט!אשמח אם תוכלו להסביר וגם ציונים יתקבלו בברכה! הרטיס הוא radeon 8500 128mb+dvi מיוצר עי sapphire device id:514c vendor id 1002 subsystem 7149 current bus system agp*4 bios date 22/3/2002 זהו פחות או יותר איך אני יכול לדעת אם זה le? ואשמח אם תסבירו לי מה זה מצב 3d בתפריט האדוונס והאם כדאי להשתמש בו? ומה בקשר oc בכרטיס זה? בתודה מראש אלעד
-
- 2 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי 6600 GT וחיבור ויוו ואני פשוט לא מצליח להוציא מידע מוידיאו... אני לא מסתדר עם עניין התוכנה והדרייברים אשמח לעזרה איתן
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
אני מתכנן קנייה של מסך LCD 15 . לאילו דברים אני צריך לשים לב? לדוגמא : CONTRAST או זמן תגובה או בהירות. האם המסכים האלו טובים למשחקים? איזו חברות הן טובות וכדאי להשקיע בהם?
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_732_711&products_id=9964 מחליף את ה8800GT שלי. המפרט שלי- QUAD 6600 4 ג'יגה זכרון (לא זוכר את כל הפרטים). לוח אם של ABIT דגם IP35-E מערכת הפעלה WINDOWS 7 64BIT. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, אני עם 285 על מסך 22 (2209 של דל) שהוא גם ככה אוברקיל למסך הזה, האם אני ארגיש שיפור בביצועים אם אני אוסיף 9800GT שיהיה דדיקייטד לפיזיקס במשחקים תומכים כמו באטמן האחרון?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב די ישן כיום המעבד נדמה לי 6850 c2d על 3.4 ג'יגהרץ 4 ג'יגה ראם הבעייה היא (בין השאר) שהלוח אם ממש מעאפן ואני מעוניין להשתמש בתקציב שלי לקנות מחשב נייד ולא נייח חדש, הלוח אם הוא מסדרת G31 ומתוצרת ג'יגהבייט וכעת יושב עליו כרטיס מסך 8400 של NVIDIA. המפרט מוזר כי המחשב הוא אלתור מחלקים שהיו לי בבית אחרי שהמחשב הקודם שלי טבע בהצפה הספק שלי הוא 500W של TT השימושים שלי הם סרטים, משחקים (לא אכפת לי כבר באיזה איכות הם ירוצו העיקר שירוצו, זה פחות קריטי), ושהמחשב ירוץ חלק מהבחינה הזו. אני מריץ (נוח בתכנות) 3 מסכים עם 1920*1080 ככה שאני חייב כרטיס עם 2 יציאות DVI (אפילו שהיום זה בטח ברור) (השלישי מחובר לבילט אין), אני מעדיף NVIDIA כי הדרייברים שלהם יותר נוחי…
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי כרטיס עתיק יומין בשם voodoo 2 pci 12MB השאלה היא האם ניתן לעבוד איתו ככרטיס בודד או שחייבים לעבוד איתו בשילוב עם כרטיס רגיל והוודוו משמש כמאיץ בלבד, אני רוצה לחבר אותו למחשב עם מעבד פנטיום 3 1000 של קרוב משפחה, כדי לפנות את הזיכרון שנתפס ע"י כרטיס מסך OB האם הכרטיס יתמך? במידה והא נתמך האם הוע מסוגל לעבוד ב 85 HZ או רק ב 75?
-
- 8 תגובות
- 935 צפיות
-
-
חברים יקרים שאלה לי אליכם! מה עדיף - ג'יפורס 6600 עם 256 מגה או את הג'יפורס 6600 ג'י טי עם 128 מגה? למישהו יש לינקים להשוואות בין השניים? (שניהם בפי סי איי אקספרס) תודה!
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
I got into the monitor menu (OSD) and there I meesed up some settings in the SHAPE section... If u own this monitor and your settengs r ok so plz check it (in the shape menu) and post here the adjustmnet number of any ingedient... tnx.
-
- 10 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי חבר'ה, כפי שכתבתי הכרטיס על 82 מעלות במנוחה! ולפעמים המסך נכבה ונדלק שוב ושוב עד שמופיע מסך כחול. לכן נראה לי שהבעיה היא בכרטיס המסך, האם המעלות האלה גבוהות לכרטיס? ואם כן מה מומלץ לעשות בנידון?
-
- 5 תגובות
- 935 צפיות
-
-
הראשון זה GT 7600 DDR2 256MB השני זה GS 7600 DDR2 256 MB והשלישי זה ATI Radeon X800 GTO DDR2 256MB אני צריך לדעת עזרה דחוף ותודה מראש אדיר .....
-
- 16 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם , בדיוק קניתי מסך חדש - dell u2312HM עם רזולוצייה 1920X1080 אחרי שהמסך הקודם שלי - LG1970HR 1280X1024 הלך בתאונה מחרידה .... והייתי רוצה כרטיס שיוכל לנצל יוטר טוב את המסך החדש ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו Skyrim וכולי ושירוצו טוב , התקציב הוא כ800 אבל אפשר להוסיף עוד קצת אם זה ממש משנה , אז איזה כרטיס כדאי לי לקנות בהתאם למפרט שלי ? המפרט שלי : לוח אם Gigabyte P35-DS3L מעבד Intel E6750 ספק כוח Enermax ELT400AWT זיכרון 4X1gb DDR2 RAM
-
- 9 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ערב טוב... לפי האתר של TOMSHARDWARE ב VIDEO CHARTS GF6600 צריך להיות עם מהירויות שונות לגמרי http://graphics.tomshardware.com/graphic/20050705/index.html 300 לCORE ו700 לזכרון? והצ'יפ הוא NV44? משהו כול לפתור את התעלומה?
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
בסדר כלל זה אחד מהכרטיסים בין ה MID HIGH ל HIGH END אני מדבר על כרטיס שיריץ טוב HD ומשחקים ברמה טובה כמובן לא הכל הכי גבוה מחיר בסביבות ה 700 ש"ח נראה לי למרות שחריגה אפשרית אם קריטי אני כנראה אחליף לוח ומעבד על הדרך אז כמובן לציין איזה סוקט עדיף PCIE 2 או משהו אחר
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם זה יכול להיות שב 3d mark ב-nature ה-fps שלי היגע ל80 בלי שום מאמץ? האם זה יכול להיות מהדרביר החדש של nvidia?
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-