עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Eric Hi,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך ה-1070 שלי, כנראה שאצטרך לשדרג גם את המעבד ה-ryzen 5 1600x גם כן? הראם מספק בינתיים, 16, הדיסק קשיח ssd, כרגע אני עם משקפי האוקולוס ריפט ולא החלטתי לאיזה משקפיים לשדרג, אבל מה שלא יהיה אני אצטרך כרטיס מסך ומעבד, השאלה היא שכרגע אין לי כסף לעשות הכל בבת אחת, האם קודם לקנות מעבד חדש (ולמכור את הקודם), וגם לאיזה מעבד הכי כדאי כי אם אני כבר משדרג אני לא רואה טעם לעלות דרגה אחת לנגיד ryzen 5 2600) או מה שלא נחשב דרגה אחת אלא משהו 2-3 דרגות מעל, או, שכדאי להתחיל עם הכרטיס מסך קודם, ושוב כנ"ל לאיזה כרטיס כדאי לשדרג ל-2070 או ל-1080 ti או בכלל לחכות ל-amd החדשים, כי אני קונה מהם המון כמו המעבד שלי, ובעבר היה לי את ה-4…

2. Started by aquarius,

האם יש כאלה בארץ???

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. Started by רונן י.,

יש לי כרטיס מסך ג'יפורס 7800 ג'יטי אקס, אז מדוע כאשר מפעיל את המשחק F.E.A.R הוא רץ באופן קטוע ואף נתקע לי תמיד באותה נקודה אינטנסיבית במשחק? יש לי מעבד אינטל 3.6 ג'יגה ו-1024 מגה בייט זיכרון די-די-אר 2. כך שמחשב אטי זו לא הסיבה לבעיה. ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס. הורדתי את העדכון האחרון של הכרטיס מהאתר של החברה אך בזמן ניסיון ההתקנה קיבלתי הודעת שגיאה שלא נמצא דרייבר תואם לקובץ העדכון! כיצד זה יכול להיות? האם דרייבר לא מעודכן יכול להיות הסיבה לכישלון בהרצה חלקה של המשחק? איך אני יכול דרך הווינדוס לבצע עדכון דרייבר של כרטיס המסך? תודה רבה לכל העוזרים. - רונן.

4. Started by lmlm,

למרות כל הציפיות וההבטחות מששמועות שצצות שינם גם צרות שמה.. צרה ראשונה: אין אבי טיפוס צרה שניה: קירור מיים או קירור אוויר טוב לא יכולים לקרר מספיק את R600 צרה שלישית: צריכת חשמל גבוהה מQuad-SLI?? אני רק מקווה מATI שהכל פה לא נכון, והם ישיקו את R600 בזמן שמתוכנן לו : מקור: http://www.hexus.net/content/item.php?item=7436 דעתכם?

• 61 תגובות
    • 4.9k צפיות
  5. שלום לכולם העניין הוא כזה, הכרטיס מסך שלי כבר התיישן ואני צריך חדש אבל המערכת שלי יחסית ישנה, AMD barton 2500+, 512 ddr 400, לוח עם AGP X8. התקציב שלי סביר לדעתי ועומד על 1000 שקל. האופציה הכי טובה שהעלתי אחרי חיפוש כמובן זה הGF6600GT של nVidia. לפי מה שראיתי פה באתר החתיכה של LEADTEK היא הכי ממולצת, יש את הכרטיס הנ"ל בAGP8X? ועוד משהו אני יכול להביא Giga-Byte GV-N66T128VP nVidia 6600GT במחיר טוב דרך חבר של אבי מה אתם אומרים עליו? זה המפרט שלו : http://tw.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-N66T128VP.htm . שמתי לב גם שהוא SILENT PIPE ואין לו מאוורר אקטיבי, למה זה ככה? כרטיס כל כך חזק לא צריך קירור טוב? תודה רבה קובי.

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  6. Started by club_501,

ראו תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  7. שלום, לצערי, לאחר שימוש של שנה וחצי הכרטיס מסך מסוג msi ati R4890 HD 1GB נשרף לי. מאחר ויש לי אחריות של שנה וחצי נוספות על הכרטיס הציעו לי 2 כרטיסים אחרים להחלפה: Nvidia gts 450 או 6750 HD של ATI. שניהם של חברת ג'יגה בייט. אני עשיתי קצת השוואות וראיתי שהכרטיסים לא ברמה של הכרטיס מסך שהיה לי אלא נחותים ממנו. רציתי שתמליצו לי על כרטיס מסך מחברת אייבורי שתואם לכרטיס מסך הקודם שהיה לי מאחר ואני לא מבין כ"כ בנתונים השונים של הכרטיס מסך. מצורף קישור שמראה את הכרטיס המסך שנשרף לי : http://www.msi.com/product/vga/R4890-Cyclone.html תודה

• 6 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by guybbc,

לאחר שקניתי 8800GTX בא לי לקנות נוסף למערך SLI , האם הספק שיש לי יספיק 600W של ENERMAX ?.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. שלום, אני מתכוון לרכוש בזמן הקרוב כרטיס מסך חדש. השימוש העיקרי שלי הוא עריכת וידיאו אינטנסיביט על אדובי פרימייר ועבודה על אפטר אפקס. אני מעוניין גם במשהו טוב לגיימינג, אבל זה פחות קריטי לי. אני לא כזה זקוק ל-4K, כי אני לא עובד עם קבצים באיכות הזאת, אבל אני כן רוצה עבודה חלקה (אני על הדרך מתכוון לקנות SSD Samsung M.2 של 1 טרה). השאלה שלי היא כזאת, איזה כרטיס מסך כדאי לקנות. אם לומר את האמת, RTX 2080 נראה לי יקר מדי, ואני לא רואה הבדל עצום בין 2080 ל-2070. הקטע הוא שאני קצת מבולבל לגבי ה-2070 רגיל וה-Super. אני רואה הבדל במחיר, אבל לא כזה ברור לי מה ההבדל תכלס, ואיזה מהם עדיף לשימוש שלי. בנוסף, על איזה סוג כדאי ללכת, מבחינת EVGA, G…

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  10. Started by Guarding angel,

למחפשי REVIEWS למיניהם ומידע על כרטיסי מסך http://www.guru3d.com/index.php?page=Videocards ***RAUL תוכל להכניס את זה לסטיקי של כרטיסי מסך?***

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by nVIDIA70,

שלום. כנראה שיתנו לי זיכוי כספי על הכרטיס מסך הנוכחי שלי (אפשר לראות מפרט למטה) כך שיהיה לי בסך הכל 750 שח לקניית כרטיס מסך חדש וזהו (הייתי מת שיהיה לי לאיזה 7900GS אבל אין מה לעשות). יש לכם המלצה לכרטיס מסך שהוא קצת יותר טוב מבחינת הביצועים של הכרטיס הנוכחי שלי או שאתם אומרים שעדיף לי לחסוך עוד כמה זמן (אבל לא לשחק במשחקים לגמרי איזה חודשיים שלוש)?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Ido.G,

היי, יש לי מחשב בבית עם Radeon 9550. הוא מומהר ל 325/250. יש לי גם Ti 4400 שנע ונד בין מצב תקין ללא תקין (משהו בליבה לא בסדר- או שאולי זה הקירור. אני לא בטוח מאחר ואני מסדר אותו כל פעם וכל פעם מחשב חוזרים ארטיפקטים אחרי כמה זמן). כרגע בכל מקרה אני משתמש בכרטיס. האם למישהו פה יש נסיון עם שניהם על אותו מחשב? מה אתם חושבים שעדיף לשימוש? בכל מקרה, אני גם שוקל לקנות 9500 פרו משומש. האם הוא טוב יותר מהכרטיסים הנ"ל? והאם זה במידה ששווה רכישה? הסתכלי בבנצ'מרקים אך לא מצאתי שום דבר שגרם לי להחליט. בכל מקרה- אין חכם כבעל נסיון. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by redti,

אני מתלבט בין gainward ל power color + pcs ? או שאתם חושבים על אחד שהוא טוב יותר בכלל..אבל שלא יחרוג הרבה במחיר כמו הTOXIC של SAPPHIRE .

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  15. Started by FlameThrow,

שלום רציתי לדעת אם מסך 20 " מצדיק קניית 8800GTX וכנ"ל לגבי ה 24

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  16. שלום לכולם יש לי מחשב שקיבלתי לפני כמה חודשים זה מחשב יחסית ישן המפרט שלו בערך הוא: i5 750 @ 2.67 GHz (4 cores) DDR3 12 Gb (2x2 + 2x4) ATI Radeon HS 4770, 512 Mb Win10 Motherboard: Gigabyte P55M-UD2 יש 2 HDD של טרה, אחד מחולק ל2 (חצי כל אחד) הבעיה שיש לי היא שמדי פעם, המחשב פשוט נתקע ושום דבר לא מגיב, עד שמכבים. באחוז קטן מהפעמים אני רואה מסך כחול ואז אני מבין שהבעיה קשורה לכרטיס מסך. זה כנראה לא דרייברים כי עדכנתי כמה פעמים. עשיתי כמה בדיקות לRAM של המחשב וזה יוצא תקין. ולכן אני חושד שהבעיה היא בכרטיס מסך. הבעיה יכולה להופיע שעות אחרי שהמחשב דלוק, או זמן קצר לאחר ההדקלה. תוך כדי צפייה בסדר/סדרה, וגם בזמן…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by gbox,

בס"ד איזה כרטיס מסך כדאי ב400-500 ש"J תודה רבה

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  18. Started by EliranB,

מה הקאץ' פה ??? הליבה היא אותה ליבה ... זכרונות ??? http://www.geniman.com.hk/geforce7800gt_pcie.htm למה המחיר כל כך נמוך ??? חוץ מזה שהחברה לא מוכרת כל כך ... מה ההבדל בינו לבין 7800GT של ASUS LEADTEK MSI ???

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  19. Started by asafs,

המפרט שלי : מעבד אינטל DUAL CORE E5300 ספק 500W של GIGABYTE (גם מארז שלהם) זיכרון RAM 2GB הכרטיס הוא לכל השימושים.. משחקים, וסרטים, גם HD.. ותגידו, עדיף שהכרטיס יהיה גם של ג'יגהבייט (כמו הלוח אם), או שזה לא משנה?

• 12 תגובות
    • 747 צפיות
  20. שלום,עד לא מזמן היה לי את הדרייבר של נוידיה 81.95,בכל מקרה ראיתי המון המלצות על 77.62 שהוא מתאים מאוד ל66GT אז התקנתי ובדקתי,הנקודות ב3DMARK עלו ביותר מ80 נקודות אבל מה שמטריד אותי זה האיכות תמונה,האם כדאי להשאיר את הדרייבר 77.62 או לחזור חזרה ל81.95 ואני אחד שאוהב איכות וגם מאוד חשוב לו משחק שעובד חלק,אז תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  21. שלום לכולם אני צריך עזרה בשביל חבר יש לו מחשב p4 עם כרטיס ati radeon 9600 pro שנהרס החיבור הוא agp הודה לכל מי שיעזור תודה.

22. Started by UnLiMiTeD,

שלום, אני רוצה לבחור כרטיס מסך שישמש את המחשב שלי לצורכי גלישה באינטרנט וצפייה בסדרות HD. בנוסף הכרטיס צריך להיות מסוגל להוציא 1080P למסך 42". המליצו לי על ה-HD4550. איך הוא?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  23. Started by rafiisak,

שלום אני לא ממש מבין בכל הקטע של כרטיסי מסך וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי. קודם כל רציתי לדעת איך אני יכול לבדוק איזו טכנולוגיה יש לי,של AGP או PCI EXPRESS שנית אם הטכנולוגיה היא AGP אז אני לא יכול לקנות כרטיס מסך של PCI EXPRESS?

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  24. היי שאני מעביר את התצוגה לטלוויזה מהמחשב מופיע פס אופקי די רחב (4\1 מהמסך) שכל מה שבתוכו הרבה יותר בהיר והפס עולה למעלה לאט ושמגיע למעלה מתחיל שוב מלמטה ... מישהו יודע מה גורם לזה ? יש איזה שהיא אפשרות שצריך לשנות כדי למנוע זאת ?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי כרטיס מסך geforce 7800 gtx ועשיתי לו oc מ-430 ל-485 ב-Core clock ומ- 1200MHZ ל-1300mhz ב-Memory Clock. ורציתי לדעת מה הטמפרטורה שצריכה להיות לכרטיס. אחרי oc הטמפרטורה במנוחה היא 51 מעלות ובמאמץ 78 מעלות.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.