כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט, האם לקחת עכשיו 4850 ובעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF, אם יהיה צורך. ( בלוח התומך ב-CF X8 ) או מראש לקחת 4870 בהנחה שזה יספק ולא אצטרך CF . אני משחק מעט במחשב אך רוצה להנות לגמרי וללא הנחות. המסך שירכש יהיה בגודל "20. איך ההבדלים מורגשים למשתמש הממוצע? תודה. ???
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש ולא מצאתי.יש ביצועים של הכרטיס באתר או במקום אחר?ראיתי שיש ביקורת לגבי ה HD4850 תודה.
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
היי (קצת שאלה מפגרת ) יש לי 8800GTS 512 במחשב ומסך LCD 7" עם חיבור שנקרא RCA אני חושב או ליתר דיוק חיבור אנלוגי!! איך אני מחבר בינהם? ניסיתי בעזרת החיבור שיש מאחורי הכרטיס דומה לSVIDEO כזה וןעוד מחבר שבינהם... אבל הכרטיס לא מזה כלום וגם לא פותח לי את החיבור? יש פה אחד שיודע איך עושים את זה? ותודה
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שברשותי לכרטיס מסך HD4850 או HD4870 במידת האפשר ללא שינויים אחרים במפרט (ניתן לראות בפרופיל). הכרטיס אמור להריץ את כל המשחקים החדשים למשך שנתיים לפחות. האם HD4850 מספיק או שכדאי ללכת על HD4870? (וזאת כאמור, ללא שינויים במפרט) תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אלה שני הכרטיסים... ASUS Radeon HD3870 512MB DDR4 PCI-E VS BFG GEFORCE 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בטומס' הרדוור ה 8800 לוקח בביצועים... השאלה אם ההבדל בין הזיכרונות שה 8800 זה DDR3 וה 3870 זה DDR4 ישפיע בעתיד הקרוב רחוק על הביצועים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
-
מה חזק ועדיף יותר? EN8600GT http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 AH2600PRO http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1941&l1=2&l2=9&l3=594&l4=0 ותודה!
-
- 4 תגובות
- 530 צפיות
-
-
אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי שתי גרסאות של כרטיסי מסך GAINWARD על הכוונת . 9600 GSO עם זיכרון 768MB 9600 GT עם 1G . שניהם כמובן DDR3 . כמה שאלות למומחים : 1. מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק ההבדל ביניהם כי לי יש כבר כאב ראש מלחפשו לנסות להבין והאים מבחינת ביצועים אחד מהם יותר טוב- ברוב הפמטרים ה GT נראה יותר טוב אבל לGSO יש יתרון במספר יחידות העיבוד ובכמה מקומות קראתי שדווקא ה GSO עדיף. 2. האים זה נכון שמגרסאות 8XXX ומעלה לא ניתן להשתמש בפיצ'ר של מסך מלא בתצוגה מרובת מסכים ( במסך אחד רואים רגיל ובשני וידאו במסך מלא ) תודה מראש לכל העונים
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות 4870 ATI יש לי מעבד C2D E6750 האם המעבד מהווה צוואר בקבוק?כדאי לשדרג? מן הסתם יש לי לוח אם P35 DS3L GIGABYTE
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה HD4870 וההורים שלי טסים השבוע לארה"ב ויתארחו אצל חברים בניו ג'רזי. האם כדאי לדעתכם להזמין את הכרטיס מ Newegg (או אתר אחר אם למישהו יש המלצות..). המחיר הזול ביותר של הכרטיס באתר הוא 295$ ככה שאחרי מיסים זה יוצא פחות או יותר 1050 שקל. 350 שקל פחות מהמחיר בארץ. כמובן שלא תהיה לי אחריות. למישהו יש נסיון עם קניית חומרה בחו"ל ויכול לתת חוות דעת ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
בניתי מחשב HTPC עם מפרט מתקדם ביותר אך אני נתקל במספר בעיות. מדובר במחשב עם מעבד E8400 + לוח אם GIGABYTE X48 + 4 ג'יגה זיכרון וכרטיס מסך HD4870 של ATI. לאחר התקנת DRIVERS של ATI אני לא מצליח לראות תמונה במסך ה LCD שלי בחיבור HDMI (באמצעות מתאם DVI-HDMI שבא עם הכרטיס). על מסך המחשב בעת הרצת סרטים או סרטונים במשחקים התמונה כאילו מחולקת לשניים באמצע כל כמה רגעים. שיחקתי עם כל הרזולוציות ועדיין הבעיות חוזרות על עצמן. התקנתי וקינפגתי כמה פעמים את הכל כולל הקודקים שהתקנתי לפי מדריכים מקצועיים ואין שינוי. בניסיון נואש, חיברתי את הכרטיס למסך ה LCD של סוני דרך כבל VGA אך גם שם רואים תמונה שכל כמה שניות כאילו חתוכה באמצע. השקעתי הרבה כסף בחומרה טובה מתוך הנחה שלא יהיו בעיות שכאלה, …
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
ביום יום אני שם פרופיל 35% זה לא כל כך מרעיש וזה מוריד 30 מעלות, אבל בלילה, זה יחסית מרעיש. ואני לא רוצה לכבות את המחשב, לפי מה שהבנתי הוא אמור לעבוד במעלות האלו, אז אני מניח שאין סכנה שבלילה אני אשים אותו על פרופיל אוטו ואתן לו להגיע ל 80 מעלות. למרות שזה נשמע, ומרגיש חם ( כן נגעתי וזה היה לוהט) ,אבל לא מפריע לי גם אם יגיע ל 1000 מעלות, כל עוד אין סכנה לכרטיס. אז מה אתם חושבים? , אני צודק? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם במסכים מהסוג הנ"ל (24") כדי להציג משחקים בצורה טובה אני חייב גם CF/SLI כדי שיוכלו להתמודד עם גודל המסך או שגם כרטיס יחיד למשל כמו ה 4870 יוכל לעשות את העבודה?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
הנה הפרמטרים: * היום יש לי 7900GT ואני רוצה לשדרג קצת. אני רוצה שיריץ נניח mass effect ו-cod4, לא crysis. * אני מריץ windows XP. * רק NVIDIA, לא ATI. * אין לי לוח SLI אז זה לא פרמטר חשוב. * אני מעדיף כרטיס שקט יחסית, אז קירור פסיבי (או מאורר טוב) זה רלוונטי. OC בכלל לא מעניין אותי. * ספק כוח 350 450 ואט של ANTEC. * הכרטיס לא חייב להספיק לעוד שנתיים, מספיק עוד שנה ואז יהיה שדרוג כללי של המחשב בכל מקרה. * תקציב, עד בערך 1000 שקל. שאלות 1) מה לקנות? המליצו לי על 8800GT אבל יש גם את ה-9600 וכל מני כאלה, ואני כבר ממש לא מעודכן. 2) שמעתי שהמחירים אולי ירדו ערב יציאת כרטיסים חדשים. לא אכפת לי לחכות איזה שבועיים. כדאי לחכות קצת? 3) מה לגבי זה? http://www.noacomp.co.il/Product.asp…
-
- 13 תגובות
- 797 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך HD3850 . לצערי המוכר לא ציין בפני שהכרטיס דורק חיבור של 6 פין. להפתעתי גם המארז שהוא יחסית מאוד מהודר ומכיל מתאמים שונים לא הכיל חיבור זה החיבור שאני כנראה צריך הוא ATI PCI Express 6 Pin Molex Power Adapter Cable PCI-E http://cgi.ebay.com/ATI-PCI-Express-6-Pin-Molex-Power-Adapter-Cable-PCI-E_W0QQitemZ350072451853QQcmdZViewItem?IMSfp=TL0806211615r26020#ShippingPayment האם למישהו יש מושג היכן אני מוצא כזה מתאם? תודה חנן[br]פורסם בתאריך: 12.07.2008 בשעה 16:58:01 בנוסף אם למשיהו יש מתאם כזה אשמח לרכוש אותותודה חנן
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר על המפרט שנמצא כרגע בפרופיל. האם המעבד (בOC ל3GHz שאני אגיע אליו אם אני אקנה את המסך) והלוח יהוו צוואר בקבוק? יש טעם בכלל לקנות את ה4870, או שאני לא אצליח לנצל אותו כמו שצריך? בנוסף, מה הסיכוי שהליברטי 400 יחזיק את המערכת? באתר של ATI כתוב 500W, אבל הבנתי שהליברטי יכול להחזיק לפעמים מערכות כאלה. אם לא, מה לגבי הCorsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular? (נראה לי יותר קשור לפה מאשר לפורום ספקים). למרות שזה פחות קשור, אם כבר אני מדבר על הספק, עד כמה שווה להוסיף ~100 ש"ח בשביל ספק מודולרי? יש הבדל חוץ מהנוחות? ושאלה אחרונה, מבין ה4870ים, מבחינת באנדל, מי המומלץ ביותר? (כרגע אני מתכנן על TMS, אז האפשרויות הן Gigabyte וSapphire, שניהם באותו מחיר. אם יש חברה אח…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם מסך 28 אינצ' ברזולוציה 1920x1200 וכרטיס מסך 8800GT I-Chill OC של Inno (עובד על 2000/700/400). אומנם אני לא מחשיב עצמי כגיימר, אך כאשר אני משחק, אני אוהב להנות מהמשחק כמעט עם כל מה שהוא מסוגל לתת (מבחינת גרפיקה). הכרטיס הנוכחי טוב, אבל לא מספק אותי, אני מעוניין לשדרגו, אך לא בטוח למה (חשבתי על HD4870, ואולי בעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF), ולא רוצה לגלות שאחרי ששידרגתי, שהמצב לא השתנה כלכך. איזה כרטיס מסך לדעתכם אני צריך כדי לעבוד ברזולוציה הנ"ל, ולהנות מהמשחקים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium D 805, 2666 MHz (20 x 133) Motherboard Name Asus P5SD2-X (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, LAN) Motherboard Chipset SiS 656 System Memory 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) BIOS Type AMI (02/06/06) Display Video Adapter NVIDIA GeForce 6200 TurboCache (256 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce 6200 TurboCache Monitor MAG InnoVision XJ700T [17" CRT] (8488374) Storage IDE Controller SiS PCI IDE Controller Storage Controller SiS 182 RAID Controller Disk Drive WDC WD16 00JD-00HBC0 SCSI Disk Device (149 GB) Optical Drive ASUS DRW-1814BL (DVD+R9:8x, DVD-R9:8x, DVD+RW:18x/8x, DVD-RW:18x/6x, DVD-RAM:14x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, כדאי לי לקנות קירור לכרטיס מסך ? המעלות שלו 50 ב IDLE ומאמץ עובד ת-60 והמחשב יכול לקרוס יש לי Gigabyte 8800 gts 512 g92 חשבתי על זה : http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=929 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=928 (מחברים אחד על השני את שניהם) זה יתאים לכרטיס שלי ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לרכוש את כרטיס ה HD3850 256MB , עכשיו נותר רק לבחור יצרן וכאן יש לי התלבטות קלה בין מספר יצרנים : 1. GIGABYTE - החברה הידועה והנפוצה ביותר שנותנת 3 שנים אחריות. לחברה זו יש שתי גרסאות אחת BULK שמן הסתם זולה יותר אך גם לפי האתר הרשמי נראה שגרסאת הRETAIL לא רק מגיעה בבאנדל עשיר יותר אלא גם יש לה תכונת ULTRA DURABLE 2 שלא מצויינת בגרסאת הBULK . קישור לBULK - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2708 קישור לRETAIL - http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2718 2. חברת CONNECT3D - גם כאן ישנה אחריות של שלוש שנים והנה הקישור לכרטיס : http://www.connect3d.com/radeon_hd_3850.htm 3.חברת SAPP…
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך בלי חיבור כוח מהספק והכי חזק לפי מה שהבנתי זה הHD3650. לא להציע לי 8600, פשוט לא! הוא עולה 400 בחנות אחת שאני מכיר אז האם עדיך לקנות אותו(הוא מריץ על HIGH ת'משחק ASSASSINS CREED ואת COD4 אז הוא כנראה שווה משהו) או שעדיף לחסוך למחשב חדש לגמרי?ובשביל מערכת מחשב כמו שאני צריך אני יצתרך לחסוך לפחות עוד איזה שנה או אולי קצת פחות... לדעתי עדיף לקנות עכשיו ת'כרטיס מסך, כי זאת הוצעה די קטנה והוא יהיה אצלי חצי שנה ככה עד שיהיה לי מספיק בשביל מחשב חדש(מקסימום במשחקים שדורשים עוד קצת אני ישים על LOWEST) אז מה אתם אומרים? לקנות HD3650 או לחכות ולחסוך למערכת מחשב חדשה? אגב, סליחה על החפירה אני לא יודע בדיוק מה הפורום שבו אני צריך לפרסם את ההודעה אז תעבירו אם…
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
טוב, אז ההתלבטות היא כזאת, בימים הקרובים אני קונה כ.מסך חדש. והתקציב עומד על כ600 ש"ח. אני חייל ככה שכל שקל נחשב.. האפשרויות שלי הן: 1. 8800GS חדש מכאן.. ב454, שזה נשמע לי ממש בן זונה.. רק שקראתי איפשהו שאין לדגם הזה של פליט חיישן טמפרטורה, למישהו יש מושג אם זה נכון? 2. 8800GTS 320 משומש ב500 ש"ח, שכאן ההתלבטות היא יותר בנוחיות (אני יכול להפגש עם הבן אדם עוד כמה שעות כי הוא גם ככה עובר ליד העיר שלי). אבל אם זה לא שווה מבחינת ביצועים אז אני יוותר. 3. 8800GT ב600 ש"ח משומש.. נכון הוא יותר חזק אבל אני לא ממהר להשקיע את התוספת, במיוחד לאור העובדה שעוד חצי שנה שלושתם יהיו שווים בערך אותו הדבר. שימו לב שאני מתכנן לבצע המהרה, אפילו אחת עצבנית.. יש לי נסיון בזה ואני לא מפחד על הכ…
-
- 12 תגובות
- 878 צפיות
-