כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כמו שמשתמע מהכותרת יש לי מסך LCD בגודל 19' שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1280x1024, ואני מתלבט אם לקנות Radeon HD4870 עם 1Gb זיכרון או "רק" 512Mb זיכרון. לכן, אני פונה אליכם בשאלה - האם ברזולוציה כזאת יש בכלל יתרון כלשהו לכרטיס בעל הזיכרון הגדול יותר? תודה ויום טוב
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
כמו בכותרת.
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
-
כן או לא? משמעותית=יותר מ-10%
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
-
שהכפתור של "מאפיינים נוספים" לא לחיץ? האם יש דרך לגרום לו כן ליהיות לחיץ? הסתכלתי במדריך של הכרטיס מסך שלי, ובאחד מההסברים הם מבקשים להכנס לשם, אבל אני לא יכול אני סתם סקרן מה אפשר למצוא שם
-
כי אני חושב לעבור לוויסטה במיוחד בשבילו.
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce של ASUS AGP-V7100 sdram 400mx ו-WIN98 הבעייה שבאתר של ASUS כאשר אני מקיש V7100 אני לא מוצא לו דרייברים. אבל באתר של NVIDIA אני מוצא את זה. האם אפשרי להוריד מ-NVIDIA? ובכלל, מה ההבדל במקרה זה בין ASUS ובין NVIDIA?
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
תודה
-
- 29 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
ואיך הכרטיס הזה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6800-TD128&class=vga
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מפרט: AMD ATHLON 3000 ABIT KV8PRO,AGP,SATA SAMSUNG DDR400 2X1GB כעיקרון התכוונתי ללכת על: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14162 אבל מצאתי EVGA 7800GS זול יחסית : http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12811&catid= השאלה שלי עד כמה משמעותיים הבדלי הביצועים ביניהם (אני מוכן להשקיע את הכסף השאלה היא אם זה שווה את זה) ? * אין תכנון ל OC ואני גיימר ממוצע
-
- 13 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי רדאון 8500 le 128 +dvi של ספייר רציתי לדעת האם הוא שווה משהו עם כל המשחקים העדכניים שיוצאים ואולי בכלל כדאי לעבור למשהו יותר חדש כוון שהמחשב לא ממש חדש אבל עובד טוב ורץ ממש טוב עם כל העדכונים האחרונים אז מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני עומד לרכוש מחשב חדש אך אני רוצה לדעת את דעתכם (כנראה שאין מידע רשמי לגבי זה) לגבי האם ה 8800GTX או כלל סדרת ה 8800, תתמוך ב Direct X 10.1 וגרסאות עתידיות? שאלתי בפורומים בחול ועדיין לך הגעתי למסקנה האם מידע זה יתגלה בעתיד הקרוב?
-
- 11 תגובות
- 772 צפיות
-
-
זה הכרטיס : http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gts_512.htm השאלה אם הליבה שלו היא G92 ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
יש לי מסך 4K התומך בתדר של 60Hz (מסך של Acer). יש לי כרטיס גרפי Gigabyte 1080Ti שמחובר אליו. המסך תומך ב Gsync של nVidea האם יש משמעות ל FPS גבוה יותר מ 60 במשחקים במקרה הזה ? האם כרטיס המסך/המחשב ידעו לבצע עיבוד/חישוב שיתאים לתדר הזה (וכך כרטיס המסך/מחשב יעבדו פחות קשה) ? במידה ואין משמעות ל FPS גבוה יותר מ 60 והמערכת נותנת יותר, איך מגבילים אותה לאיזור 60 FPS ? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי Ge Force 4 440MX שכמובן לא תומך ב פיקסל שיידינג אקיצר אפילו לא אכפת לי להביא FX 5200 ב 300 שקל בשביל שאני אוכל לשחק ב Richard Burns Rally כי אני מתת לשחק כבר הוא תומך ב Pixel Shading והאם אני אוכל להריץ עליו את המשחק? אני קצת... משוגע
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, יש לי מעבד AMD Athlon Xp 1800+ ולוח אם של MSI K7N2 Delta supports AGP 8X. ו- 768Mb זיכרון. האם תהיה לי בעייה כלשהי אם אני אקנה את ה- 6600GT? המשחקים ירוצו לי חלק? תהיה בעייה כלשהי מבחינת התחממות? הכרטיס מסך ינוצל כמו שצריך? תודה.
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום מדובר במפרט שהעיקר שלו: athlon II X3 450 Gigabyte GA-Ma78LMT kingston 2x2gb cl9 1333mhz ספק Huntkey 400w המפרט לקוח ממדור מפרטים מומלצים פה אצלכם [מקסימום גיימינג מינימום מחיר] בחנות ביקשתי כרטיס קצת יותר חלש ממה שהוצע כאן מלכתחילה אחרי הכל המחשב הוא למטרות כלליות אבל פה ושם שיחזיק איזה משחק או שניים על מסך 19" ברמה בינונית, אז הציעו לי את gainward GeForce GT 430 1gb ddr3 קצת חיפשתי עליו פה ואני לא כל כך בטוח בקשר אליו אז השאלה היא האם הוא ישתלב טוב במערכת הזאת? ואם לא איזה כרטיס באותו טווח מחיר [330 ש"ח בערך] יעשה את העבודה? בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם למישהו פה יש איזה כרטיס AGP ברמת 6800GT שהוא רוצה למכור אותו?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
-
חברה השמח לעזרה ואם הוא לא זמין משהו יכול לשאר מתי הוא יהיה זמין בארץ?? נ.ב- האם זו הגירסה הכי מהירה של הכרטיס?? (ללא OCים ביתיים)
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-