כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=586&pageid=1 תקראו את הביקורת מן ההתחלה ועד הסוף. נכון ששני הכרטיסים פה הם בעלי OC לא קטן בכלל! אבל אם תשימו לב, ברוב המשחקים אכן CF פועל מעולה, הבעיה שמבחינת FPS מינמלי, או ממוצע לא תמיד מקבל יותר מ280GTX אחד. אבל בהכי MAX כן מצליח. מה אומרים? לפי הביקורת הזאתי כבר לא כול כך ברור מה יותר טוב ממה ???
-
- 4 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אנאדטק מביאה לנו סיקור מעולה על הכרטיס הבודד הכי חזק כיום, ATI Radeon HD 4870 X2 - R700! http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3354&p=1 כמו שניתן לראות ה4870 CF, הגרסא הזוגית של הכרטיס, הכרטיסים מתקרבים לביצועיו אך יקרים ממנו ב-100$! אז אם חשבנו שהכרטיסים הקודמים בסדרת HD48XX בגרסת CF עדיפים על הכרטיסים היקרים של החברה המתחרה, NVIDIA, עכשיו זה ניצחון בטוח ל-ATI כשהכרטיס HD4870X2 עולה רק 500$ לאומת CF 4870 אשר עולים 600$, שלא לדבר בכלל על NVIDIA (מצידה הובטחה ירידת מחירים לאור המשבר) כמו כן הכרטיס משתמש לראשונה בטכנולוגיה החדשה GPU to GPU. אפשר לראות בברור את ההצלחה הגדולה של הכרטיס במשחק Race Driver GRID, מישהו יכול לדבר אליו?! 512 MB של ram לכל GPU ע…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבנות מחשב לעריכת וידאו לחבר ואני רוצה להבין כמה דברים : 1. יש כבר כרטיס לעריכת וידאו די וי סטרום 2 ותוכנת אידיוס איזה כרטיס מסך מומלץ GF8500 או GF8600 או כרטיס אחר ? 2. חבר שלי מעוניין לשדרג את המחשב , יש טעם להשקיע במעבד Q9450 ולוח אם GIAGBYTE P43 DS3 ? 3. יש במחשב הקודם ספק כוח קולר מסטר TRUE POWER 350W זה יכול להספיק לרכיבים שתוארו לעיל ? תודה יעקב
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
החלטתי לשאול את זה כי חבר שלי הפעיל crysis ב8800gtx עם מעבד 8400 ו2 ג'גה זיכרון והמשחק עבד לאט . ולפי מה שאני יודע היום ה 8800gts ישתחלל לעומת ה gtx שנשאר כמות שהוא .לכן האם ה gts של היום חזק יותר מה gtx שלפני שנה? ומה לגבי ה hd3850 שראיתי אצל חברשלי שעבד לא פחות טוב מה 8800gtx לכן משהו מוזר לי פה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי היום את הכרטיס 4870 של קלאב 3D עושה רושם של כרטיס טוב אולם 2 דברים מטרידים אותי : 1. הכרטיס באופן מפתיע העלה את החום של הלוח מ 44-45 לחום של 53 +- ( לוח של גיגהבייט DQ6 ציפסט 965) חשבתי שזה אולי ישפיע על חום המעבד ,אבל ממש לא חשבתי שזה ישפיע בצורה כזו קיצונית על הלוח חום המעבד כמעט ולא השתנה אולי במעלה אחת ( הקירור שלי על המעבד הוא ביג טייפון VX) 2. הכרטיס במצב עבודה רגיל בווינדוס \ אינטרנט נמצא באיזור 82 מעלות מהירות מאוורר +- 28% זה נורמלי ? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הגיע הזמן לשדרג כרטיס מסך, מה שמומלץ מאוד היום הוא כידוע לכולם סדרת 4XXX של ATI, ולכן חשבתי ללכת על ה 4850. אני מתלבט רק בגלל שני דברים: 1. האם המפרט שלי תומך בו (הפרטים בפרופיל) הספק הוא רק 400 ואט ולא 450 כמו שכתוב באתר הרשמי של ATI, אבל לפי מה שידוע לי זה לא אמור להיות בעיה. לגבי הלוח אם יש לי סלוט של PCIE*16, אני מבין שזה כל מה שצריך? 2. מכיוון שהמחשב מחובר לטלויזית 32 אינץ, אני משחק על רזולוציה מקסימלית של 1300*700. האם בשביל זה כרטיס כמו ה4850 לא פשוט מיותר בשבילי? המטרה שלי היא לחסוך כמה שיותר כסף, לכן אולי עדיף ללכת על אלטרנטיבה כמו ה 9600GT שעולה היום כמעט 600שח ובטח עוד מעט ירד עוד יותר במחיר. מעבר לשיקול של משחקים, חשוב לי שהכרטיס יהיה כמה שיותר שקט וקר,…
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם בSLI צריך בידיוק אותו כרטיס מאותה חברה?? דוגמה:יש את 8800GT ויש את אותו כרטיס אם OC מובנה .האם הם יעבדו בSLI? תודה מראש למגיבים
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 480 צפיות
-
-
-
אני מניח שכולם מכירים את האתר Can You run it http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest אז עד לפני חודש שהייתי נכנס לטסטים שם הייתי מקבל כמעט על כל משחק שם ! FAIL באדום עצבני. אז הרגשתי שאני מעצבן את האתר, אז החלטתי לרכוש לי מחשב שלא יעצבן את האתר אחרי הכל לפי סרטים שאמינים להפליא המחשבים ורובוטים למינהם התחילו לתקוף כי עיצבנו אותם או בגלל אוברקלוקים מטורפים ששרפו להם את המוח, זה נתון לוויכוח בכל מקרה גם ככה יש לנו מספיק מלחמות. ולעניינו אנו. אבל היום עשיתי טסט וגיליתי משהו מוזר, שהאתר שלהם מגלה לכרטיס מסך שלי יש 1.2GB (שערורייה) ולא 512MB ולא כמו ש ATI רימו אותי ( לא אני לא באמת חושב שרימו אותי, אני מדמיין כל מיני פאנבויס ומביני עניין, שלא נדבר על נציגי ATI…
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי, יש לי מסף 24" (1920X1200) אני מתלבט בין הכרטיס nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוLeadtek לכרטיס nVIDIA GeForce EN8800GT 512MB PCIeוAsus מה אומר ה-EN ולמה הוא כ"כ זול בהתחשב בזה שהוא כרטיס של ASUS? ואם בכלל אתם יכולים להמליץ על משהו אחר בסביבות ה-700-800 ש"ח
-
- 9 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אולי מישהו כאן יידע לעזור ? ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=347031.0
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס רק רציתי לדעת בערך באחוזים כמה אחוז מהכרטיס אני לא ישתמש עם פנטיום D 930 ?תודה ואם כבר אני שואל איזה ספק ב300 שקל יחזיק את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי, לכרטיס המסך שלי (Leadtek Nvidia 6600) התקלקל המאוורר, אז החלטתי במקום לקנות אמצעי קירור, אני כבר אחליף את הכרטיס מסך כליל, אתם יכולים להסתכל במפרט שלי, כעקרון המחשב הוא משנת 2005, כך שאני לא יודע איזה כרטיסי מסך יתאימו לו. כעקרון אני עובד בעיקר עם תוכנות גרפיות (פוטושופ ופלאש) ומדי פעם משחקים. התקציב הוא בסביבות ה-650 ש"ח. הסתכלתי על רשימת כרטיסי המסך החדשים של Leadtek כאן: http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=94 איזה מהם מומלץ? (אני מחפש כרטיס מסך טוב, קצת יותר ישן ובמחיר נורמלי, לא את הכי חדיש במחירים אסטרונומיים) אשמח לעזרתכם, תודה.
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין 2 אלו. המלצות? ATI SAPPHIRE HD 4850 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT ZOTAC GEFORCE 8800GT 512MB GDDR3 D.DVI 256BIT זה המפרט של המחשב: - מארז CASE EZCOOL 400W H-990D + FAN 25CM + LCD DISPLAY - ספק כוח POWER SUPPLY TOP POWER 550W 20/24PIN - צורב DVRW SAMSUNG X20 203B SATA - זיכרון DDR II 4GB KIT 800Mhz CL4 ULTRA PLUS GEIL HEATSINK - לוח אם ABIT IP35 Pro XE INTEL FSB1600 Cross Fire+FW E-SATA - הארדיסק 500GB 16MB SATA II 7200 AAKS WD - מעבד INTEL QUAD CORE Q6600 2.4GHZ 8MB BOX
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כותרת.........הזמנתי היום ואין לי אפשרות לשנות כי זה התקציב שלי עם חריגה....
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אני מצטער מראש, אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה. כמה בערך אמור לעלות כבל dvi? ראיתי בחנויות ברשת שיש בסביבות ה50, ובכל חנות פיזית שאני הולך אז מוכרים שם ב120+ ואומרים לי שזה הכי זול מה המקום הכי זול שאני יכול לקנות כבל כזה? ומישהו יודע למה לכל החנויות הטובות אין כזה בקטלוג באינטרנט? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע אם יש כ. מסך שתומכים בחיבור displayport, ואם כן, איזה? חוץ מזה האם החיבור הזה יותר איכותי מ-dvi\hdmi?
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כששאלתי חברים ובני משפחה קיבלתי כמה תגובות.... אשמח לשמוע חו"דים לגביהם - אישור/אישוש... א - "בשביל 720p צריך כבל HDMI בודד, בשביל 1080p צריך שניים." ב - "הכבל שקנית ב120 שקל (מטר וחצי smartcom) לא מספיק איכותי - צריך להשקיע איזה 300 שקל על כבל איכותי !" ג - "שני הכרטיסי מסך לא מספיק חזקים." ד - "באורך כזה של כבל (מטר וחצי) האיכות יורדת משמעותית." ה - "בשביל 1080p חייבים כבל DVI ולא HDMI !" מה שמוזר לי יותר מהכל זה שויסטה רץ חלק על 1080 אבל המשחקים לא - ברגע שאני משנה רזולוציה למשהו גבוה מ720 קופצת הודעה של No Signal או לחילופין Out of range. חבר'ה, אשמח לתגובות ורעיונות... בתודה מראש, שי ביטון
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בדקתי וחיפשתי ועדייןלא מצאתי תשובה ברורה לשאלה איך אני משנה את מהירות המאורר ואיך אני קובע פרופילים ל HD 4850 ? עוד דבר, אחרי שאני אדע איך עושים את זה, מה המהירות המומלצת בלילה (המחשב יהיה לא פעיל וחשוב שיהיה שקט), ומה בזמן משחקים כבדים ? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 494 צפיות
-
-
הציעו לי GECUBE ב- 940 או GIGABYTE ב- 1020 איזה מהם כדאי והאם יש הבדל מבחינת אמינות המוצר ואיכותו והאם ניתן לסמוך על GECUBE בכלל ... איזה באנדל באה בכל אחד ????.......
-
- 7 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי בצד. קיבלתי תוצאה של 10974 במעבד (אין אוברקלוק) ותוצאה של 4426 בגרפיקה! זה ממש נמוך ואני לא מבין למה!
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם TR power w0070 430W יספיק? ולאיזה כרטיס של נבידיה הוא מקביל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-