עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by סהרר,

אני חושב לקנות RADEON 9550 אבל השאלה עם הוא לא כרטיס שיפעיל משחקים לכמה חודשים. העם הוא יפעיל מחקים שיצאו בעוד שנה כמו הניד פור ספיד החדש ועוד??

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  2. אני חשבתי על קניית כרטיס מסך למחשב השני שלי שיחזיק לי משחקים ב 1024 @ high (משחקים כבדים .. fear , oblivion , half-life2 ...) בלי שום קרטועים, חלק כמו תחת של תינוק. תקציב ? בין 700-1000 , כמה שפחות יותר טוב , שוב זה לתקופת זמן של חצי שנה בלבד (עד לשדרוג כללי) מפרט מחשב שני : P4 2.8 ghz 800 mhz presscot DDR 1024 samsung 400mhz וממשק AGPx8

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by daniel0089,

שלום, יש לי משהו מוזר בכרטיס מסך שעכשיו שיחקתי NFS MW והטמפ' במאמץ אחרי כמה שעות הייתה 72... במקרה יש לי גם NFS Carbon אז שיחקתי אותו ואחרי חצי שעה של משחק יצאתי מהמשחק וראיתי 88!!!!!! והרגשתי שהמחשב רעש יותר מהרגיל.. אין ריח של משהו שרוף למזלי! אבל החוזק של המאוורר לפי אוורסט נשאר אותו דבר ועדיין הרשתי שהוא יותר רועש..מוזר.. מה אתם ממליצים לעשות בקשר לתופעה הזאת שבקרבון הוא מגיעה ל-90 מעלות.. (המאוורר נמצא כבר ב-50%!!) תודה.

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  4. שלום לכולם, יש לי מחשב בן כמעט שנתיים, עם לוח אם של GigaByte ga-m55plus-s3g, מעבד 64bit של AMD כפול ליבה. כרטיס מסך Geforce 7300 GS 512mb עם חיבור pci-e (אם אני לא טועה) המחשב עובד עם XP SP3 זיכרון 2GB DDR2 667Mhz ומסך של neovo דגם f-419. אני רוצה להתחיל להתעסק עם עיבוד של וידאו ותמונות, וכרגע המחשב לא ממש עומד בעומס. איזה הצעות יש לשידרוג של הכרטיס מסך, והאם יש משמעות להגדלה גם של הזיכרון ל3GB או 4GB? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. !מצרף סרט של אינטל שמדגים בעיה שיש לי בכרטיס מסך ( הסרט מדגים את המעבד החדש ואני מתייחס לתופעות של כרטיס מסך ) התמונה לא יציבה רועדת 60FPS +/- , עצירות קלות הבעיה שלי כמו בתמונה משמאל בסרטון השאלה שלי : איך קוראים לתופעה הזאת והאם רק כרטיס חזק יותר יפתור זאת

• 4 תגובות
    • 996 צפיות
  6. תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  7. אח שלי קונה לי אותו מארה"ב אני רוצה תכרטיס הכי טוב שיש היום שיריץ לי crysis gta iv call of duty על איכות גבוהה . אני צריך כרטיס מסך שלא מתחמם יותר מדי המעבד שאני קונה איתו: intel core to duo e8500 ספק כוח : 550W לוח אם תציעו לי בהתאם לכרטיס

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  8. כרטיס מסך: GTX 670 מערכת הפעלה: WIN10 דרייבר: הכי עדכני בשנה האחרונה ובכלל אני חש בירידת ביצועים מצד הכרטיס מסך (יכול להיות גם מצד המעבד, אבל אני לא מבין בזה וסביר להניח שזה מהכרטיס). לדוגמה, משחקים שהרצתי על FPS מסוים ובאיכות מסוימת, עם הזמן אני מרגיש שה-FPS יורד והביצועים - יורדים גם הם. בדקתי את הטמפ' של הכרטיס בזמן מאמץ (BF4) והוא הגיע מקסימום ל-60 מעלות, פלוס מינוס. הוא בן 3 וחצי שנים, לא השתמשתי ב-OC שלו מעולם וגם לא התעסקתי בו יותר מדי. אשמח לדעת ממה זה נובע. מבלאי? דרייברים לא תקינים? או שמא זה בכלל בגלל המעבד טמפ' הכרטיס (לא בזמן מאמץ) - http://prnt.sc/akmb9w תודה

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  9. Started by Salwaby,

קניתי כ.מ חדש למערכת השנייה שלי (מפרט למטה , מחשב 2 : רק בלי 1024 אלא 512 , השדרוג הזה יעשה בקרוב) בדקתי את הכרטים ב f.e.a.r על 1024@max בלי soft shadows , וה lightnings האלה שמורידים בביצועים (לא זוכר תשם שלהם) עשיתי test run ויצא לי טוב בערך 60fps יציב, נכנסתי למשחק שיחקתי ומההתחלה שמתי לב שיש קרטועים כאלה מציקים רצח כשאתה נגיד מסתכל מאחורי פינה לאיזור חדש , או מתחיל לירות ברובה, וזה מעצבן רצח כי ככה המשחק עובד חלק נגיד כשאתה באותו אזור וכבר התחלת לירות על מישהו (זה כאילו הוא טוען כל קטע וכל התחלת ירייה שלך ...) למישהו יש פתרון ? כי לפי מה שהבנתי 6800GT אמור להריץ אותו בסבבה ..

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

ההורים שלי קונים מחשב חדש ואיתו גם מסך חדש בשבילי (להם יש מסך חדש כבר...) הבחירה שלי היא בין BENQ 774PF לבין MAG 786PF, שניהם 17 אינטש, על שניהם אני משלם אותו מחיר. איזה מהם יותר איכותי?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by ilanit,

היי, אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון.. בכל מקרה יש לי כרטיס מסך חדש של geforce 9800 GT עד היום הייתי בחיבור רגיל לכרטיס המסך הקודם עם מסך LG 1970 HR אבל כיום התחברתי עם DVI כי אין לו יציאה רגילה..בקיצור, זה נראה זוועה...כואב בעיניים והאיכות ממש לא חדה כמו קודם.. .משהו לא ממש מסתדר לי..ולפי הבנתי DVI אמור להיות יותר חד וטוב..אז מה בדיוק הבעיה?? :-\ צריכה להוריד משהו? לעדכן? לסנכרן? לקנות כבל חדש?? כי על הכרטיס יש 2 כניסות ואני מחוברת לשחורה ולא ללבנה כי ללבנה הכבל לא מתאים... רעיון למישהו? :-[ תודה מראש,

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by Adirz0,

שלום חברי הפורום . יש לי את הכרטיס מסך הבא: C3D Radeon X1800XT 512MB עכשיו רציתי לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות סרטים מהמחשב לטלוזיה . סבבה , קניתי כבל RCA ל- RCA כמו שאמרו לי , וכבל של סאונד , חיברתי הכל עם המתאם שקיבלתי עם הכרטיס מסך , ומצאתי את הערוץ בטלוזיה . הבעיה היא , ששומעים , אבל לא רואים . אני מתכוון , שאם אני שם שיר במחשב , אני שומע אותו בטלויזיה , אבל לא רואה כלום (כי לא הגדרתי כלום!) ואני לא יודע איך להגיר את זה . הלכתי ל- CATALYST Control Center , ושם הלכתי ל- Displays Manager . ואני רואה שזה מזהה טלויזיה , אבל הבעיה היא , כשאני רוצה "להזיז" את האייקון של הטלויזיה , אי אפשר! וכשאני עושה Enable למסך 2 , זה עושה מן ריענון למסך , אבל זה בעצם לא עושה כלום! הנה תמ…

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  13. Started by pontius,

למי שמכיר את החברות: האם יש עדיפות לכרטיס מסך מאחת מהחברות האלו (בהנחה כמובן שמדובר בכרטיס שמבוסס על אותה ערכת שבבים עם נתונים דומים של זכרון ווכו') - ואני מתכוון רק לאיכות הכרטיסים של החברות? האם זה משנה בכלל?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  14. בעקבות הכתבה הזו: https://hwzone.co.il/פורץ-דרך-doom-2016-מקבל-תמיכה-רשמית-בתקן-ה-vulkan-ומצ/ עשיתי מחקר על פיתוח בוולקאן, מה הוא דורש ומה ההבדל בין להשתמש בו או להשתמש בעשרות פתרונות אחרים. בגדול, לא ממש הבנתי איך בDOOM הם מאפשרים את השימוש בוולקאן *בזמן כל כך קצר אחרי יציאת המשחק*, כי מבירור שעשיתי, כדי שכרטיס של AMD יוכל להנות מהאופטימיזציות שוולקאן מקנה, אתה צריך: - לכתוב את המשחק בAPI של VULKAN או - להוסיף את ה API למנוע משחק קיים כמו UE4 או במקרה הזה ID TECH ואז: - לכתוב שיידרים ותכנים שנועדו להתרנדר בריל טיימ בעזרת הAPI, ולאחר מכן המנוע יודע להשתמש בקוד הזה במידה והמשתמש ביקש להשתמש ב VULKAN במקום …

15. האם שווה להשקיע את המאמץ הכספי (645 ש"ח) עבור club3d hd3850 oc adition 512mb http://www.skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm או להסתפק ב Inno3D 9600GSO 384mb ב-550 ש"ח http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1537&CatCode=400 האם בכלל לשקול את הכרטיס הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1500&CatCode=400 בתודה מראש

16. שלום לכם , ברצוני לדעת איזה כרטיס מסך משתווה / טוב יותר מהכרטיס HD4870 בטווח המחירים שלו כיום - 650 ש"ח מקסימום מחיר עד 200-300 ש"ח יותר תודה מראש adam levi

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by MasterOr,

מישהו יודע איך אני יכול לבדוק איזה גירסה הראדון שלי. כאילו SE/REGULAR/PRO.....ניסיתי לבדוק בסאנדרה אבל זה אומר לי רק Radeon9600Series תודה מראש

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  18. Started by blackorder,

שלום ברצוני למכור כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 New Edition נקנה לפני שש חודש יש אחריות לעוד שנתים וחצי רציתי לדעת בכמה למכור אותו וגם אם יש מעוניינים נ.ב הכרטיס במצב טוב מאוד סיבת המכירה אני רוצה לשדרג

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  19. קיבלתי את הכרטיס החדש שלי היום מדגם: inno3D GeForce 9600GT 512MB DDR3 OC PCI-E האים הוא עים OC באמת? אני מעלה דו"ח מה-EVEREST מישהו יכול לענות לי? לוח-האם שלי הוא: GIGABYTE M61-SME-S2 והוא תומך רק ב-PCI-E X8 האים יש לזה השפעה על ה-OC של כרטיס המסך? Field Value Graphics Processor Properties Video Adapter nVIDIA GeForce 9600 GT (p545) BIOS Version 62.94.11.00.04 GPU Code Name G94GT PCI Device 10DE-0622 / 10DE-0545 (Rev A1) Transistors 505 million Process Technology 65 nm Die Size 238 mm2 Bus Type PCI Express 1.0 x16 @ x8 Memory Size 512 MB GPU Clock (Geometric Domain) 700 MHz (original: 700 MHz) GPU Clock (Shader Domain) 1600 MHz (original: 1625 MHz) RAMDAC Clock 400 MHz P…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  20. שימושי מחשב עיקריים: מחשב ביתי: גלישה באינטרנט, צפייה בסירטונים HD, משחקי דוס וחלונות 3.11/95 ישנים או משחקי נוסטלגיה קלים. המשחק המשמעותי היחיד שמשוחק במחשב: דום דרך Doomsday Engine גרסה אחרונה. מפרט המחשב של אבא שלי: ספק כוח: SAMA דגם 550W גנרי לוח אם: Gigabyte GA-H55M-D2H, rev 1.4 ערכת שבבים (צ'יפסט): Intel Ibex Peak H55, Intel Ironlake מעבד: DualCore Intel Core i3-540, 3066 MHz זיכרון: 2GB DDR3 כרטיס מסך חיצוני: nVIDIA GeForce GT 220 כרטיס מסך מובנה: מופיעים שלושה כרטיסי מסך באתר של Gigabyte, ואינני יודע מי מהם נמצא בלוח האם של אבא שלי מסך: Samsung SyncMaster 2253LW, גודל "22 LCD עם תאורה פלואורסצנטית ורזולוצייה של 1050x1680 מאחר ולכרטיס המובנה של לוח האם של המחשב של …

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. תראו בחרתי את הכרטיס 8800GT 512MB HEATPIPE של TwinTech והיום הודיעו לי בטלפון שיש בעיה עם הייבוא של הכרטיסים של TwinTech אז אמרו לי לקחת פשוט את אותו כרטיס [כאילו 8800GT 512MB] רק של חברה אחרת. אני מבקש מכם שתעזרו לי לבחור כרטיס משתלם של חברה טובה של הדגם 8800GT וגם אמרו לי שאת הכרטיסים של XFX אין להם. אז פשוט כרטיס 8800GT 512MB לא של TWINTECH ולא של XFX. אני רוצה שתבחרו לי משהו מהאתר של פנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_273 ושוב, כרטיס 8800GT ואני מדגיש: 512MB! לא של Twintech ולא של XFX. הכרטיס של TWINTECH שאני בחרתי עולה 880 שקל אז אני רוצה משהו ככה עד 950 גג. ובבקשה אחרי שאתם בוחרים תגידו גם למה. תודה וזה דחוף כי אני צריך להגיד להם איזה כרטיס בחרתי. ת…

22. Started by rony1880,

היי קניתי מסך דל U2410 ואני רואה שהכרטיס שלי 6850 לא מספיק להפעיל משחקים ברזולוציה מקסימום, האם אני יכול לשדרג ל7870 עם המעבד שלי כך שלא יהיה לי צוואר בקבוק?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by kobi_af,

אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין מסכים כאילו איך אני ידע מה יותר טוב במסכים על פי מה? אני רוצה לדעת מה זה ניגדויות,בהירות מה זה נגדיות 500:1 600:1 יותר טוב? בקשר לבהירות מה טוב לו? נקודה .. אולי תעשו משהו בדביק על זה ?זה חסר מאוד ..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  24. Started by PJ,

אהלן קניתי מחשב חדש ואחרי שבחנות שחכו משום מה להוסיף לי עוד סטיק זיכרון (שמו לי 2 ג'יגה במקום 4) , החלטתי לבדוק את שאר מרכיבי המחשב. בכל מקרה , הורדתי את SIsoft sandra ובדקתי את כרטיס המסך שלי בעיקרון קניתי radeon 4890 1GB DDR5 Vapor X בתוכנה כתוב לי : Radeon HD 4800 series 800 SM41 870MHz 1GB DDR5 4X10GHz PCIe 2.00X16 עכשיו , כתוב שהכרטיס הוא מסדרת 4800 אבל לא כתוב שזה 4890 . איך אני מוודא לחלוטין שהביאו לי את הכרטיס הנכון? תודה.

• 4 תגובות
    • 903 צפיות
  25. - המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד Intel quad 3770, socket 1155 core i7 8mb[ זכרון - crosair 2x4GB (8gb) DDR31600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - Intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1000 ש''ח 1- יש לי במחשב הישן כרטיס מסך HD 6870 1GB , ואני לא יודע אם הוא יריץ לי משחקים שכתבת…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.