עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Mesatla,

http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV485&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE מחיר התאבדות. (עדיין 4850CF ב1700 חזקים יותר)

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  2. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1101 זה הכרטיס שהכי ישתלם לי במחיר הזה או שיש יותר טוב .. תודה רבה לעוזרים!

3. Started by יניב קופר,

http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1EKCE05E6A

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by tamar,

יש לי דילמה קטנה. ישנו כרטיס 4850 שמגיע עם קירור רגיל סטדנרטי: http://tms.co.il/product/5674 ויש 4850 של אותו חברה בגירסת TOXIC שמגיע עם קירור טוב יותר ושקט יותר: http://tms.co.il/product/5748 אם נקח בחשבון שההפרש בין שני המוצרים (945 שח לרגיל לעומת 1100 לגירסה המיוחדת) הוא 155 ש"ח וניקח בחשבון שקירור חלופי טוב עולה בין 100 ל 200 ש"ח, מה ההצדקה לקנות כרטיס ולהחליף לו קירור לבד? ידיד שלי מתעקש שהרבה יותר משתלם לקנות כרטיס רגיל ולהחליף לקירור חלופי ואני חושבת לעומת זאת שזה לא שווה את ההתעסקות והכאבי ראש (פירוק, הרכבה, סיכון בנזק לכרטיס, פירוק והרכבה מחדש במקרה של צורך במימוש אחריות, שמירה בצד של הקירור המקורי ל 3 שנים). ברגע שההפרש מחירים זהה בין כרטיס שמגיע כבר עם קירור אי…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Toxin II,

אהלן, שמעתי שלאחרונה nvidia שיחררו דרייברים שמאפשרים תמיכה בPHYSX של AGEIA באמצעות כרטיסי המסך. רציתי לדעת באיזה דרייבר מדובר והאם יש פרוצדורת התקנה שונה ע"מ להפעיל אותו במשחקים? האם צריך למחוק את AGEIA PHYSX מהמחשב?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  6. Started by token_toker,

בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת CF של 4870 512M או לחילופין לקחת 4870 יחיד של 1G עם אפשרות CF בעתיד כאשר המחירים ירדו.

• 10 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by danielhasan,

כשאני מעלה את המהירות של המאוור זה פוגע לי בכרטיס?? אם לא אפשר בבקשה ממקור מוסמך? ואם לא אז לכמה להעלות כדי שיקרר טוב בלי רעש של מטוס ובלי שיפגע במכרטיס?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  8. Started by Lanzar,

עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה, האמת שגם חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה הדרייבר נותן לעלות עד 790 לליבה ו 1100 לזכרון, את זה הכרטיס מאשר ללא שום בעיה... רציתי לנסות לראות לאן הכרטיס מסוגל להגיע, השאלה את יש תוכנת אוברקלוק חיצונית ש "מכירה" את הכרטיס הזה... כי ATI-TOOL ו RIVA-TUNER לא מזהות לי... תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by shimronfio,

מה כדאי לקנות בתקציב? 9800GTX GTX 260 ATI HD 4870

• 9 תגובות
    • 705 צפיות
  10. Started by tustos,

יש לי שאלה. אני הולך לקנות מחשב ואני ממש אבל ממש לא מבין בכאלה דברים. עכשיו הייתה לי עזרה בקשר להרבה דברים אבל נשארתי אם שאלה אחת. אם אני רונה לוח אם שתומך בcrossfire וכרטיס מסך שתומך גם הוא אבל רק כרטיס אחד לא שתיים. ואז אחרי כמה זמן אני יקנה עוד אחד... זה יעבוד? כאילו.... זה יצא כמו לקנות שתי כרטיסים ישר? אני ישמח לקבל תשובות בשפה פשוטה.. (כמו שאמרתי אני לא מבין בדרים כאלה) ואם משהו בשאלה לא מובן תגידו לי ו אני יסביר בתודה tustos

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by reyrey_200,

האם אפשר להגיע עם OC ל4850 ליכולות של ה4870 ?

12. Started by יניר-עובדיה,

יש לי מחשב די חדש של אחי אני מישתמש בוא מידי פעם למישחקים מעבד אי 8400 ושתי כרטיסי מסך שעובדים על sli 3650 די די אר 2 עכשיו אני עומד להזמין מחשב חדש שאלתי היא האם כדי לחכות ולהיות עם המחשב הזה (אחי בצבא) שאלתי היא אם המחשב יכול לתת איכות טובה במישחקים ? על רזולוציה גבוהה ואיכות גבוהה האם כדי לחכות עם המשחב הזה ועוד כמה חודשים להחליף את 2 הכרטיסים לחדשים יותר ? כמו החדש שיצא 4870X2 דגם לוח האם הוא : GA-EP35-DS4 הוא יתמוך? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by BeN-T,

אני צריך עזרה שלכם. אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני כרטיסי מסך שהם: 1.ATI HD4850 2. nVIDIA GeForce 8800GT איזה אתם ממליצים בין השניים? נתונים אולי לעזרה-מעבד Q6600 ולוח אם ep45ds3 .

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  14. שלום... יש לי מחשב (עוד מעט 3 שנים) והמפרט הוא כזה: AMD 64 3700+ Gigabyte k8n sli ddr 400 kingston 1.5 gb gigabyte 6600gt 128mbספק 500 וואט (נראה לי ג'נרי...) עכשיו אני משחק (אני לא גיימר מכור, משחק פה משחק שם), והכרטיס שלי כבר לא סוחב... הוא לא הצליח לסחוב כרייסיס על הרזולוציה הכי נמוכה..!! (לפני 3 שנים הייתי מתגאה בכרטיס הזה כשהייתי גיימר שמשחק הרבה...). עכשיו חשבתי להחליף תכרטיס הזה בכרטיס שיוכל לסחוב משחקים של היום ברזולוציות טובות ושלא יהיה יקר... אין לי טעם להביא מחשב חדש... על איזה כרטיס הייתם יכולים להמליץ לי לשים במחשב? התקציב הוא עד 500 שקל (אם אפשר כמה שפחות יהיה טוב...) תודה מראש מעוזרים!

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by westsider,

אני לא ממש מבין בראדון אבל רציתי לדעת אם הכרטיס הזה: Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe הוא כרטיס מסך טוב לגיימרים? ולאיזה G FORCE בערך הוא משתווה..? והאם במחיר שהרדאון אני יכול לקנות כרטיס G FORECE שיש לו ביוצעים יותר טובים לגיימינג והוא יותר יציב וחזק? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  16. השימושים שלי הם: 1. קולנוע ביתי (המחשב צריך להיות מחובר ל- VHS/DVD ולמקרן+ מסך מחשב רגיל)- כלומר שתי יציאות (אחת למסך מחשב ואחת למקרן) אני לא יודע איזה יציאות כדאי... שיהיו הכי איכותיות שאפשר... 2. עריכה (אפטר אפקטס ופרמייר) 3. קצת משחקים (sims 2, age of empaires 3, call of duty 4...) קיבלתי המלצות על: sapphire radeon 3850 1gb ddr3 retail ב- 612 ש"ח או sapphire ati radeon 2600 ht 512mb ב- 418 ש"ח ועוד משהו: מה ההבדל בין ג'יגה ל- 512? מה עדיף בשביל הצרכים שלי? ובין ddr3 ל- ddr2? תודה רבה, גיא שפירא

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by guy_intel,

אני מבין שאין צורך ביותר מ-512MB עבור מסכים עד "22 ושלא יהיה הבדל. רק למסכים מ-"24 ומעלה מומלץ כרטיס עם 1GB. אבל השאלה האם זה השיקול היחידי, ולא כדאי להשקיע עוד 200 ש"ח בלבד בשביל כרטיס עם 1GB. סתכלו על הלינק הבא: http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=CGAX-48724DD&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0 HD4870 1GB יהיה ב-20.8.08 זמין ב-1600 ש"ח לעומת ה-512MB ב-1400 ש"ח. לא עדיף ?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. Started by Mesatla,

עשיתי בדיקת ארטיפקטים בATI TOOL וזה מראה לי את זה.. אז מה כעת עושים? אפשר לסדר איכשהו? זה יכול להית קשור לדרייבר הבטא שהתקנתי? או שזה בגלל החום של הקיץ? שני ארטיפקטונים קטנטנים זה מפריע [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  19. Started by Zakash,

אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש ואני מבולבל.. מה כדי לרכוש? 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E או את ה HD-4850 או שבכלל יש לכם משהו אחר להמליץ עליו בטווח המחירים האלה.. (800-1000) תודה מראש.

20. Started by -LosNir-,

היי, אני כבר כמה זמן מחפש כרטיס מסך. דרישות: 1) שהספק HEC 475W VD-AT יחזיק אותו. 2) אחריות של לפחות שנתיים! 3) חיבור HDMI, אפשרי במתאם או מובנה בכרטיס, לא קריטי. 4) משחק Bundled כלשהו, לא חובה, אבל עדיף. תקציב (רשום בכותרת): 600 ש"ח לי ניראה שהכרטיס הכי מתאים הוא 9600GT. תודה.

• 11 תגובות
    • 974 צפיות
  21. שלום! יש לי לוח P5Q-E וכרטיס מסך HD4870 . כמריצים משחקים הכרטטיס מתחמם וזה ידוע. ניסיתי את המדריכים באתר וקישורים שונים וגם את התוכנה ASUS SmartDoctor שקיבלתי עם הדיסק של הלוח וכלום לא עובד. מה לעשות ? :yelclap:תודה לכל מי שיעזור!!!!! :yelclap:

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by bagetrek,

כן כן זה אמיתי ממש לא מזמן חזרתי מהחנות עם הכרטיס בידי לפני הכל - תמונות : הקופסא : 1. 2. 3. הכרטיס : 1. 2. 3. השוואה ל-6200LE שהיה 4. 5. באנדל 6. מותקן כבר בפנים --- ופה הייתה לי היתלבטות אם לקחת את GTX280 במחיר מטורף 1. 2. 3. ;D --- לסיכום - כרגע בוחן את הכרטיס . מרוצה ממה שרכשתי וזהו ו...מזלט לי

23. Started by voyant,

האם למישהו יש נסיון בסופט מוד ל firegl / quattro ? __________________

• 3 תגובות
    • 831 צפיות
  24. יש למישהו שיטה בדוקה שעובדת להפעיל את הTVOUT בכרטיסים כמו FX5200 או ATI 9200SE על ויסטה פרימיום? נדפק לי כרטיס ה2400 PRO שלי, והמדיה סנטר שלי מושבת. בדרייברים של הכרטיסים הנ"ל, לATI אין דרייבר לויסטה ובדרייבר של NVIDIA לא מופיעה בכלל האפשרות של TV OUT לכרטיס, למרות שאני יודע שיש לו. לצערי המסך שלי הוא טלויזיה ישנה 21", ככה שאין מנוס משימוש בTVOUT. כל הכרטיסים הם כמובן AGP. תודה.

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by OuTsIDe,

הוא ירזיק אותו על רזולוצייה כמו 1024*768...אני לא מדבר כבר על AA ותיגדו אים הוא ביכלל ירזיק אותו עים AA?כי אני לא ממש מכיר תכרטיס...והאים יש הבדל גדול בין GT ל GTS...תודה...

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים