כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
ברוכים הבאים לFAQ החדש של פורום "כרטיסי מסך" אחרי שנים שלא נעשו בFAQ הקודם שינויים אלא קלים בלבד, עודכן הFAQ באופן מקיף - גם מבחינה ויזואלית וגם מבחינה תוכנית. אחרי הודעה זו, בתוכן העניינים, תמצאו רשימה של 8 נושאים כשמתחת לכל אחד רשימה של כל השאלות המופיעות בו. מצאתם שאלה רלוונטית אליכם? לחצו על הנושא וזה יקפיץ אתכם אל ההודעה בה השאלה בה התעניינתם, וכמובן - התשובה לה. כאשר תסיימו עם השאלה, תוכלו ללחוץ על "חזרה למעלה", מה שיחזיר אתכם להודעה זו. מפאת היקף הנושאים הרחב הנסקר כאן, יכול להיות שמידע מסויים נמצא בתוך תשובה לשאלה שניסוחה לא מצביע על מידע זה באופן ישיר. מסיבה זאת מומלץ גם לבצע חיפוש בFAQ בעזרת דפדפן האינטרנט שלכם ע"י לחיצה על שילוב המקשים Ctrl+F. כדאי להציץ גם בר…
-
- 13 תגובות
- 65.6k צפיות
-
-
היי, - הפסיק להגיב באמצע צפיה בתוכנית טלויזיה - מתוך אתר אינטרנט. מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU87+ 700W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. הדרייבר המותקן:11.12. *השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש .
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בכל משחק זה ככה.המפרט שלי בצד. אני בכלל חושב שההגדרות הכרטיס מסך שלי תכלס לא עובדים כי אני עושה על איכות וזה ממש טיפה משנה לי במשחק ובכלל לא מוסיף כלום. וגם המשחק פיפא 07 הסרטונים מקרטים לי.והמשחק Reservoir Dogs לא זז לי חלק.וגם המשחק F.E.A.R לא זז הכי הכי חלק שאני ראיתי כאן אנשים עם הכרטיס 7600GT שהמשחק זז להם חלק חלק. החליפו לי לוח אם וזכרונות.אני רק שואל אולי זה הספק? [הספק שלי ברור שמספיק אבל אולי יש לו בעיה?] עכשיו הFPS במשחק Reservoir Dogs עומד על 25 23 . ובמשחק F.E.A.R עומד על 40 ופתאום יורד ל20 25 זה משחק כזה למעלה למטה. ובפיפא במהלך המשחק זה עומד על 110 ומתי שיש סרטונים כמו שאני מבקיע גול אז זה יורד ל2 1 FPS. חח בכלל במשחק הזה פיפא צריך לטוס לי. אז אולי אתם יודעי…
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלו תוצאות הרינדור של הG80 בזמן אמת האישה האמיתית: :o :o :o :o :o מקור: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4455
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
השאלה שלי היא, הוא אמור להוציא יותר ? כי יכול להיות המערכת שלי סתם עמוסה... אני יודע שהכרטיס זבל בריבוע אבל כמה FX5200 אמור להוציא ?
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כמעט כל יום כאשר בן אדם מגיע עם תקציב של מתחת ל800 ש"ח אנחנו ממליצים לו לחסוך או להרים מעט את התקציב ולקנות GF4 4200 64MB במחיר של כ~500 ש"ח. אבל... בזמן האחרון הכרטיסים האלו נעלמים במהירות, זה התחיל עם האלבטרון\אביט (כבר שכחתי) וממשיך לMSI שנעלם מן החנויות. ב"מצב החדש" שיש לנו יש כרטיסי 4200 עם 128MB בטווח מחירם של 650-750 וכרטיסי FX5600 באותו טווח מחירים. ה4200 מוביל בביצועים נטו במעט, ה5600 מוביל כאשר AA וAF מופעלים ותומך DX9. כאן מתחילה ההתלבטות מבחינת המלצה 1. האם לבעלי התקציב הנמוך נמליץ רק על רדאון 9200? 2. מי מבין 2 הכרטיסים הנ"ל יזכה בתואר? (ולא, להגיד לכל אחד "תקנה 9600XT" אינה אופציה 3. מי הפליל את רוג'ר רביט? (אל תהרסו לי, שכחתי)
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הGTO שיש בLOGIC הוא GTO2 או FIREBLADE? כי רשום עליו גם GTO2 וגם FIREBLADE http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7476
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי את הכרטיס GTX 260 של ZOTAC. הכרטיס עובד מעולה אבל מאחורה ביציאת החום אני ממש מרגיש שהוא רותח. האם כדאי לקנות לו עוד מאוורר או משהו כדי להפחית טיפה מהחום? אני מפחד שיקרה לו משהו בגלל זה.. חשוב לציין שהוא חם רק כאשר אני משחק במשחקים. כשאני עובד רגיל אז הוא לא מתחמם. האם זה תקין? והאם אני צריך לחשוש מזה? נ.ב : יש לי את המארז CM 690
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום המליצו לי על הHD2900PRO במקום 8800GTS 320MB מישו מכיר את הכרטיס? או יודע מתי הוא מגיע וכמה הוא יעלה? לא מצאתי אותו בשום חנות הוא באמת עדיף (בשביל משחקים בינוני וגלישה) או שלא שווה לחכות? ואם כבר, הוא יכנס לי בP150? או שזה כמו GTX? מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 594 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אח…
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגיע היום הכרטיס החדש. התקנתי אותו ללא כל בעיה. וישר למרות המעבד המעפן שלי [P4] קבלתי בוסט מטורף במשחקים פי 2-3 פריימים. [לעומת הX1650XT שהיה לי] את מתאם הHDMI שהייתי צריך כדי לחבר את הכרטיס לטלויזיה 26" של טושיבה שלי השגתי מחבר שקנה 3870 ולא היה צריך את המתאם. היות וMSI לא היו נדיבים מספיק כדי לכלול את המתאם בבאנדל. עכשיו כל מה שחסר לי זה כבל HDMI ארוך.. כמה לדעתכם צריך לעלות? [3 מטר לפחות..] בנוסף לכך ברגע שאני יחבר את הכרטיס לטלויזה וינגן HD מהמחשב אני יכול להשתמש בכל נגן והUVD יפעל? וגם המסך של המחשב הוא CRT ישן. זה אמור להשפיע איכשהו? תודה =]
-
- 26 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
קניתי אותו ואני מתחרט מאוד שקניתי של HIS אני רואה שמלא אומרים שזה ממש חרא .. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הנה הקישור http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5106 1590 ש"ח האמת ממש זול יחסית לכרטיס שאמור להתחרות בתואר הכרטיס החד ליבתי הכי חזק, מול הGTX285 !
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אני זוכר שבכתבה היה כתוב על 8 צינורות רינדור, אבל יש לו רק 4... הקצב מילוי מקסימלי קטן בצורה מעוררת חשד Mpixels/s וגם הקצב מילוי מקסימלי השני Mtexels/s לא נורא גדול... המיהורת זיכרונות שלו איטית בצורה מפתיעה אף יותר (למרות שכבר הוכח מעבר לכל ספק שמגה הרצים זה לא ביצועים) והקצב מקסימלי של תעבורה בזיכרון שלו גם כן לא מפיל את המאיצים האחרים לקרשים... וחוץ מזה אם אני הבנתי נכון הכרטיס שישובק הוא הכרטיס אשר נראה עד עכשיו בתמונות ואם כך אז גם היכולות oc שלו (ללא מודינג) בטח לא משהו... אז עזבו את האיכות תמונה המעולה והתמיכה החלקית ב directx 9 (שאת זה יש לכל מאיצי הדור הבא ויותר) הכרטיס עצמו ממש לא חזק... אני צודק או שאני מפספס משהו?
-
- 44 תגובות
- 5k צפיות
-
-
קניתי את כרטיס המסך nvidia geforce 7600gs 256MB AGP של ג'יגה בייט המפרט שלי : מעבד AMD athlon xp 1.8, לוח אם gigabyte ga-7va, זכרון פנימי 512MB והספק שלי מספק עד 330W אני לא מצליח להעלות אף קובץ וידאו, זה תוקע את המחשב וניסיתי עם מספר תוכנות צפייה... התקנתי את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס, התקנתי מחדש גם את המקודדים (של DIVX) וכלום לא עזר... בנוסף גם כשאני מנסה להעלות את FIFA 2007 במקום משחק עולה אותה הודעה סתמית של "יישום זה ביצע בפעולה בלתי חוקית והוא ייסגר" יש למישהו שמץ של מושג מה הבעיה? הספק אולי לא חזק מספיק? אולי זה סתם משהו בהגדרות?
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה זמן את ה radeon9200 של ג'יגהקיוב וכל פעם כשאני מנסה להעלות את המהירויות שעון המחשב קורס, וכשעושים ריסט אז הווינדוס (XP PRO) לא רוצה לעלות ואני צריך להפעיל אותו עם ה"מצב האחרון שעבד" זה בעיה אצלי או שנעלו לכרטיס הזה את האפשרות? אגב, הרדאונייטור בכלל לא רוצה לתת לי לעשות OC והצלחתי רק עם הrivatuner תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה בעיה של חבר שלי... כרטיס מסך GF 4 MX 440..!! אז זה מתחיל ככה.. הTV שלו (לפי מה שהוא אמר)...היא NTSC...אמרתי לו שישנה את פורמט הצפיה לכל מה שרשום שם..!...כאילו שיעבור אחד אחד....וזה עדיין נשאר לו שחור לבן...יש איזה פתרון??
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ניסיתי לשחק במספר די גדול של משחקים פחות או יותר חדשים, וביותר מחצי מהם אני לא יכול לשחק. הבעיה בכולם קשורה לPhysX. אני מקבל הודעות שאני צריך לעדכן את הדרייבר של הphysX, או להוריד תוכנה של PhysX מהאתר של Nvidia וכו', אבל הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא Radeon x1950 pro. יש אפשרות לעדכן את הדרייבר של הPhysX עם כרטיס לא של Nvidia? או שזה מחייב כרטיס שלהם? בכל מקרה אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש, אם אני אקנה כרטיס של ATI אני לא אוכל להפעיל משחקים שדורשים PhysX? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
לאחר יום וחצי בערך של שימוש הוא עשה בזזזז בזזזז ופתאום נכבה ויצא ריח מסריח מאחורה, הלכתי לKSP הביאו לי זיכוי של 1790 לקנות שם מה שאני רוצה, כמובן מסך, באסה דווקא עכשיו נראה שהם הפסיקו למכור את ה730B של סמסונג... חבל לי על הPOLYVIEW הייתה לו איכות מטורפת... נראה לי אני אקח עוד אחד.. KSP אמרו לי שאני המקרה הראשון שזה קורה להם D:
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הPS3 מחובר ישירות למסך מחשב בHDMI איך אני עובר בין המסך של המחשב ל מסך של PS3?
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
הR9 280X יהיו חזקים יותר או חלשים יותר מהR9 280? מי יהיה יותר חזק בעיקרון?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לבדוק איזה גירסה הראדון שלי. כאילו SE/REGULAR/PRO.....ניסיתי לבדוק בסאנדרה אבל זה אומר לי רק Radeon9600Series תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-
-
הזמנתי אותו לפני כמעט 10 ימים, וטוענים שהוא עדיין לא זמין אצל היבואן עדיין... אז האם הוא באמת זמין בארץ או שסתם התחילו לפרסם אותם למכירה??
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
תראו ראיתי כמה מסכים של סמסונג 753DF, 757DFX, ושניהם אינם שטוחים לחלוטין, לעומת הLG Flatron שראיתי אצל כמה חברים. רק מסקרנות, ה793MB/FD שטוח מבפנים כמו הפלאטרונים? עריכה: הבנתי שהוא לא..
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=2284&p=1
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. קוראים לי מתן ואני חדש כאן, אני מקווה לקבל עזרה בפורום זה כי באתרים אחרים כשלתי מלקבל עזרה. אז ככה, קניתי לאחותי כרטיס מסך חדש Inovision Geforce 6200 256MB AGP עכשיו בהתחלה שהתקנתי אותו לא ראו כלום במסך,לאחר מכן גיליתי שהחלק(כמו סרגל ממתכת) שתופס את הכרטיסים ביציאות AGP וPCI בלוח האם, מקצר משום מה, אז הורדתי אותו והכרטיס העלה את המחשב. עד כאן הכל טוב ויפה (וזה לאחר שהתקנתי ווינדוס חדש) התקנתי את הדרייברים הגרסא הכי חדשה מהאתר הרשמי של nvidia ולהפתעתי לאחר שעשיתי הפעלה מחדש למחשב, המחשב עלה למסך הראשי בווינדוס ופשוט נתקע, שוב פירמטתי ושוב התקנתי את אותם הדרייברים ושוב אותה בעיה. יש איזשהו משהו ספציפי שאפשר לקבוע שהוא הבעיה? הכרטיס מסך? יציאת הAGP? הלוח עצמו? או בעי…
-
- 12 תגובות
- 851 צפיות
-