כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אהלן אני מחפש כרטיס מסך ממש אבל ממש שקט שנותן את היחס עלות\תועלת הכי טוב שיש כיום בשוק תודה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס אז עדיף עכשיו .. בחירה סופית . 9500. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 או 8600 http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2311 3650 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=5949 בחירה אחרונה איזה הכי שווה לקחת מהכרטיסים האלה שיריץ הכי הכי טוב את AC נגיד ..
-
- 11 תגובות
- 672 צפיות
-
-
-
יש לי ATI HD4850X2 CF ואת המארז EAGLE VIPER 2 1 כשהטמפרטורה של הכרטיסים היא 85 מעלות המארז נכנס "למצב קריטי" ומצפצץ בלי הפסקה (ציפצוף טמפרטורה) כנראה שהוא לא מבין שיש CF יש דרך לבטל את הציפצופים או שיש בעיה במחשב? 2 זה מסוכן לעשות CF בלי קירור ? כי המחשב מאוד חם ואני מפחד שבסוף דבר כלשהוא ישרף
-
- 7 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שאני מכביד עליו למשל עם משחקים כבדים יחסית השאלה שלי היא האם הבעיה היא בכרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
אני חושב לקנות כרטיס מסך חדש בקרוב, בעיקר כדי להריץ את המשחקים FarCry 2, Devil May Cry 4, Gears of War. בהתחשב במפרט שלי, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי להריץ את המשחקים הנ"ל באיכות מספיק טובה שאני יהנה ממנה (ואני לא גיימר רציני אז אין לי דרישות גבוהות) את הזכרון אפשר להרחיב בלי בעיה אבל השאלה היא אם קניית לוח אם ומעבד חדשים הם דברים נמנעים כדי לממש את הדרישות שלי או שלא? התקציב לכרטיס יכול להגיע ל-1000 ש"ח בערך...
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
מכירה מוקדמת של 4870X2 :-[ תיראו איזה מחיר הוא כבר עלה לאתרים של חנויות החומרה בעולם כהזמנה מוקדמת, בעלות של 5% פחות ממחיר כרטיס המסך המתחרה - ה GTX 280 אבל אני מאמין שהמחיר ירד מאוד http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1346 אגב הכרטיס המסך החדש של ATI יושק ביום שלישי הקרוב. הוא מציג ביצועים מאודד מרשימים יש לו מלא ביקורות באינטרנט (ניראות אמינות מאוד ) חוץ מקרייסיס הוא עוקף את ה GTX 280 בכול המיבחנים ותחשבו מה יצא מ CF שלו
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2160 לוחל אמ 945 GCM מסך 22 רחב : איזה כרטיס יהיה הכי טוב למחשב שלי כמה MB במחיר 450 שקל ....אני רוצה אותו למשחקים שיריץ טוב AC לדוגמא ..(לחבר שלי יש 8600)מריץ לו על HIGH MED) איזה כרטיס אתם ממליצים לי 3650 ? 8600 ? 9500 ? תודה רבה לעוזרים זה דחוףףף!!
-
- 8 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב את ה 8800 GTS השימוש העיקרי שלי כרגע זה בעיקר סרטים פה ושם משחקים (מסך 22"). עכשיו הזמנתי עוד מחשב חדש לבית עם HD4850 יש הבדל ענק בין הכרטיסים? כדי לי לקחת את ה HD אליי?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחיר מאוד דומה... כמה עשרות שקלים לפה ולפה... לא מצאתי בפורמים משהו שמדבר על שניהם אחד נגד השני.... ה4870 חם כמו ה-4850? של מי הביצועים יותר טובים? הדרייברים של ATI עדיין על הפנים? אשמח לקבל תגובות..
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזה כבל אני צריך? איזה תוכנה? תודה, אופיר
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מה ההבדל בין GS ל-GT בכרטיסים של NVIDIA ?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך GIGABYTE GEFORCE 5200FX 128MB ומסך ASUS MW221C WIDESCREEN, מערכת ההפעלה-WINXP. למיטב ידיעתי ברירת המחדל של המסך היא הרזולוציה 1050*1680, ובה אני עובד בחיבור אנלוגי. כאשר אני מחבר ב-DVI איני מצליח לכוונן את המסך לעבודה ברזולוציה זו- התמונה גולשת ואינה נכנסת במסך לכן אני צריך הזיז את העכבר בכדי לראות את המשך התמונה. מס' שאלות: א. האם הרזולוציות שבהן כרטיס המסך/המסך תומך שונות בין חיבור DVI לחיבור אנלוגי? ב. המסך יחסית חדש (פחות משבוע) אצלי אבל לפי מה שאני רואה לא ניתן לכוונן את המסך בצורה ידנית, האם בכל זאת יש דרך לעשות את זה? ג. האם זה קשור בדרייבר של המסך? (לפי מה שראיתי הדרייבר של הווינדוס של ה-P&P הוא מעט ישן מ-2001, אז חשבתי שאולי פשוט …
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לאיפה לא התקשרי כבר... כולם אומרים או שהם לא מכירים או שהוא לא צריך להגיע בקרוב בגלל שהיום כולם קונים ATI אז הם לא מביאים.... מישהו מכיר חנות בארץ שיש להם את הכרטיס (של חברה נורמלית כמובן)?
-
- 10 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק באיזה Shader Model הכרטיס מסך שלי תומך? עריכה: יש לי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי לוח אם GIGABYTE 945P S3 וכ. מסך ATI RADEON X1900XT אני מעוניין להחליף את הכרטיס שיש לי בכרטיס מסך אחר... אני לא כלכך בטוח מה יתאים ומה לא.. לכן אני כאן :] מפרט- מעבד: Intel E6300 1.86GHz זכרונות: 667 2GB RAM ספק: FSP400 -60GLN מארז: אני לא זוכר דגם, זה של Thermaltake זה עם האורות הכחולים... הציפיות שלי מהכרטיס מסך שאני הולך לקנות - כמה שיותר FPS ... כמובן שאני מעדיף כ. שידע גם לעבוד בAA ו AF אני אוהב לעשות OC לכ. ככה שאם הוא יהיה עם קירור טוב זה יהיה נהדר... שיהיה סביבות ה1500... אני משחק משחקים כמו Crysis bioshock farcry teamfortress 2 rainbowsix vegas וכו וכו... תודה מראש, אבישי :]
-
- 10 תגובות
- 874 צפיות
-
-
יש לי מחשב 3.4ghz ו-2gb זיכרון מה יותר שווה לקנות twintech nvidia geforce 9500gt xxt oc pcie או Sapphire דגם Radeon HD 3650 512MB DDR3 בשביל שיריץ משחקים על med או hight משחקים למשל ac או crysis משחקים חזקים תעזרו לי בבקשה!
-
- 14 תגובות
- 978 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כ.מסך של גי פורס אבל לא יודע מתוצרת מי הכי כדאי... ממי אתם אומרים ?
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאלתי כאן באתר לגבי תוכנה שמאפשרת OC גדול יותר מאשר ה OVERDRIVE המובנה ולא היו תשובות... בכל מקרה מצאתי את התוכנה הזאת שניראה שעושה את העבודה... תעדכנו... http://downloads.guru3d.com/AMD-GPU-Clock-Tool-v0.9.8-download-1985.html לינק לתוכנה... [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב שלי: מעבד: אינטל פנטיום D 3.00 GHz לוח אם: אינטל D102GGC2 זיכרון: DDR2 2056 MB במהירות 800 דיסק קשיח גדול וחזק. שמעתי דברים טובים על HD 4850 - ואני יכול להרשות אותו לעצמי (אני רוכש בארה"ב, חצי מחיר מהארץ). אתם ממליצים לי עליו? איזה עוד כרטיסי מסך מתאימים לי בצורה הטובה ביותר? הכרטיס הוא לצרכי משחקי מחשב. תודה מראש לתשובות, אברהם
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי לפני מס' ימים ATI TOOL. הוא התקין דרייבר כלשהו, ואני מודאג מזה שהוא פגע בדרייברים של הCATALYST. מה שגם, הוא מופיע לי בתור HW בDEVICE MANAGER, שזה ממש מוזר. ועד בתור אחד לא מותקן - שזה עוד יותר מוזר. האם העובדה שהתקנתי גרסת ATI TOOL שלא תומכת בHD4850 (אין עדין אחת עדכנית) יכולה לפגוע לי בפעילות התקינה של הכרטיס והדרייברים עד שצריך להתקין מחדש את הCCC? עוד שאלה, לבעלי HD48XX וCATALYST 8.7 - מה זה רושם לכם בINFORMATION CENTER? את זה?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נניח 4850,שווה את ההוצאה הכספית כשאין לי מסך LCD?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ... אני רוצה המלצה על כרטיס מסך למערכת שלי תקציב לא מוגבל PD 930 3.0 MSI 945P 2G DDR2 RAM EMERMAX 500W שימושים : משחקים מסך : LG 204WT
-
- 56 תגובות
- 3.3k צפיות
-