עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. למעשה אני צריך להרכיב מחשב שאוכל לחבר אליו כמה מסכים (בין 4 ל 8 ),המחשב לצורכי מסחר 2,3 תוכנות, ככה שגרפיקה לא חשובה. הבנתי שכרטיס מהסדרה nvidia fx יכול לההתאים. אשמח לקבל עזרה בין החלופות והצעות לגבי שאר החומרה, איזה מעבד נדרש וכמה זיכרון צריך כדי לבנות תחנת עבודה שכזו.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  2. שלחתי מסך LG FLATRON לתיקון לספק מורשה של LG בישראל והם דורשים 85 דולר ללא מע"מ לתיקון.. וזה מחיר התחלתי..!! הם אפילו לא בדקו אותו עדיין ..מה זההה זההההה? אני זוכר שמשהו אמר לי פה שחבר שלו תיקן לו את המסך.. אם אתה רואה את זה אני חיב את העזרה שלך דחוף

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  3. ארכיטקטורת Vega עוברת ל-7 ננומטר עם ביצועים ויכולות מרשימים ביותר - עבור שרתים ומקצוענים בשלב הראשון לכתבה

4. שלום. אני מתלבט אם להחליף את המערך שיש לי כרגע בכרטיס יחיד או במערך אחר. כרגע המערך שלי הוא 6950 פתוחים ל 6970 + כרטיס פיזיקה 460 GTX 1GB יש לי למי למכור את שלושתם ב 2200 ש"ח ולהוסיף עוד 600-700 שקל לכרטיס חדש. השאלה האם כדאי לעבור לכרטיס יחיד? אני לא מדבר מבחינת חיסכון חשמל ותקלות (שעד עכשיו לא היו) בעיות תאימות וכאלה. אני מדבר נטו מבחינת ביצועים במשחקים וכו... האם יש כרטיס יחיד בתקציב של 2800 שקל בערך שיותר חזק מהמערך שלי?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  5. להשתמש בחלק מן הזכרון הRDRAM של הלוח אם לכרטיס מסך ובכך להגדיל את זכרונו? תודה. יאיר.

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  6. שאלה קניתי INNOVISION I-Chill Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 PCI-E בגלל גוף הקירור שאמור להיות מצויין. הוא בא עם אוברקלוק של 700MHz למעבד ו 1000MHz לזכרון. בלי עומס הטמפרטורה שלו 53. בעומס הוא מגיע ל-70. גם עם מארז פתוח. זה לא קצת גבוהה מידי? במיוחד עם גוף הקירור של AC. ולפני זה לא הייתה לי בעיה של איוורור למארז. בכרטיס הקודם הייתה ירידה של מעלה אחת בין מארז סגור לפתוח.

• 14 תגובות
    • 937 צפיות
  7. Radeon HD 7950 now $399 Radeon HD 7970 now $479 משחקים כלולים: DiRT Showdown + Nexuiz, + Deus Ex: Human Revolution with The Missing Link DLC. http://www.pcper.com/news/General-Tech/AMD-Three-Free-promotion-HD-7900-Price-drop-and-free-games כנראה שזאת התשובה לחידוש המלאים השבוע של ה 680GTX שהיה חסר מאז ההשקה שלו

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  8. העתיד כבר כאן, או לפחות זמין בביטורנט, וגם אני רוצה לשדרג ולראות היי דפינישן. אז איפה צריך להשקיע כדי לראות HD, במעבד או בכרטיס מסך, וכמה? מהחיפושים שלי אין ממש תשובות שמתייחסות לנושא בפורום בלי לכרוך איתו את עניין המשחקים, ולפי מה שהבנתי ההבדל הוא משמעותי, כך שתשובה כללית תהיה תוספת חשובה לארכיון, אני חושב. עכשיו בקשר אלי: המפרט הנוכחי שלי לא מריץ 720 אז אני מניח שאין לי מה לחשוב בכלל על 1080. בנוסף אני מתכנן להתחדש ב 2407wfp בקרוב עם הרזולוצית 1200x1920 שלו מה שיעלה את הדרישות הבסיסיות של המערכת שלי. כרגע אני מוגבל ל AGP x8 אבל אני מניח שאם לא תהיה ברירה גם לוח אם הוא לא קיר. השדרוג הזה יהיה מתגלגל, כמו שאומרים בצה"ל, אז אין לי תקציב ברור. דבר אחד חשוב לי: אני לא רוצה…

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

יש לי כרטיס GF2 MX400 והלוח אם שלי הוא TYAN - trinity 400 הלוח תומך ב AGP X 4 אך ב windows XP תוכנות כמו sisoft sandra או 3dmark מזהות שהוא עובד אך ורק ב AGP X 2. אני מנסה לכוון ב הגדרות של ה BIOS אך ללא הועיל, עם כרטיס ATI RAGE 128 הלוח והכרטיס עבדו במהירות X4 אך עם הכרטיס הנוכחי לא. האם יש איזה שהיא הגדרה ב registry של windows כדי לסדר את הבעיה? ה BIOS של הלוח אם הוא הכי מעודכן והתקנתי את כל הדרייברים המעודכנים שמו המלא של הגרטיס הוא: powercolor geforce 2 mx 400 64 MB. בברכה

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  10. היי, שמתי לב שכשאני גולש בכרום, הטמפ' של הכרטיס עולה בצורה די מפתיעה מ42~43 מעלות ל50 (ושם הוא נתקע) בעלייה די חדה יש לומר. גם אצלכם זה ככה?

• 2 תגובות
    • 937 צפיות
  11. Started by F430,

נשארו עוד חיות כאלה איפשהו?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  12. שלום לא יודע אם זה הפורום המתאים.. יש לי 2 מחשבים בבית. נייח ונייד. כשאני עובד עם כל אחד מהם בנפרד אני פשוט מחבר את אחד המחשבים לצג הראשי שלי באמצעות כבל DVI. איך אני יכול לדעת או יותר נכון להשוות בין 2 המחשבים במקביל בכדי לדעת האם ההם מספקים צבעים זהים על אותו הצג ? אם אני מנתק כל פעם מחשב אחר ומחליף חיבורים אז אין לי אינדיקציה ברורה ומקום להשוואה כי קשה לבדוק האם הצבעים זהים או לא כשאני לא רואה זאת אחד כנגד השני. יש דרך אחרת ? אגב ב2 המחשבים פרופילי הצבע זהים כשההבדל היחידי הוא בכרטיסי מסך שלא בטוח שמפיעים על הצבע,אם כי אני רוצה לוודא את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  13. צרבתי ביוס של HD 6970 ל HD 6970 ריפרנס זה עבד יופי כמה זמן אחרי כמה זמן התקנתי את MSI AB מאז כול פעם כשאני מדליק ומכבה את המחשב הקלוק של המעבד נופל ל 800 (במקום 880 ) ולא משנה איזה תדר אני שם ב CCC זה לא מגיב רק אם אני נכנס ל MSI AB כול פעם כשאני מדליק את המחשב ועושה את ה OC מחדש אז זה עולה ל 880 איך אני עושה שזה ישאר על 880 בלי התעשקות ? תודה

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום אתם יכולים לראות את המפרט שלי בצד, הוספתי היום מתוך שיעמום עוד 4870 אחד וחיברתי אותם יחד... הלוח שלי מסובב P45 שכמו שאתם יודעים הופך ל X8 בכל PCI-E בשימוש ב CF, השאלה כמה ביצועים אני מפסיד, או כמה אני ירוויח במעבר ללוח מבוסס ערכת שבבים אחרת... תודה

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  15. שלום חברים, שאלתי הראשונה היא האם ניתן לחבר מחשב נייד לטלויזיה בלי שכרטיס המסך שלו יתפוצץ מהעומס של להריץ משהו על מסך גדול? שאלתי השנייה היא האם כרטיס המסך GTX 660M יכול להריץ משחקים בינוניים מידי פעם? (ראיתי באתר: http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-660M.71859.0.html שהוא יכול להריץ FAR CRY 3 שהבנתי שזה משחק יחסית חדש על דרישות מדיום (אני מקווה שזה לא אומר שהוא יראה כמו מיינקראפט) עם 62 FPS שהבנתי שזה נחשב לבסדר) שאלתי השלישית: הבנתי שעוד חצי שנה יוצא דור חדש של GPU - האם כדאי לחכות לו או לרכוש מחשב כרגע (ולהתבאס בפוטנציה עוד חצי שנה כשהוא יהה שווה לזבל)?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by black god,

שלום לכולם לא מזמן רכשתי מחשב חדש אבל בכל פעם שאני מנסה לשחק בו יש לי "פריזים" ז"א שאם אני משחק לדוגמא ב- FAR CRY אז אני לא מצליח לעקוב אחרי הדמויות כי הוא איטי בטירוף!!! ניסיתי כל מיני תוכנות גרפיקה וכלום לא עוזר מה לעשות? המפרט של המחשב הוא: לוח אם- asus kv8 delux 64bit כ. מסך- nvidia fx5200 מעבד- amd athlon 3000xp 64bit זיכרון- kingstone 512 ddr 400

• 16 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by dani007,

GIGABYTE 4870 1GB או ZOTAC 260 GTX 896MB תודה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  18. Started by Chura,

שלום אני מעוניין לקנות 7600GS לא יודע למה גולדטופ העלו את המחיר, מ601 ש"ח ל680 ש"ח וגרם לי להתלבטות... מה נותנת לי גירסאת האקסטרים ? רק OC שבעצם אני יכול לעשות לבד ? או ליבה יותר טובה ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13955&catid= http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13956&catid= האם יש כרטיס עד 750 ש"ח יותר טוב ? אני לא שחקן כבד בכלל ומקווה להוציא כמה שפחות על כרטיס מסך תודה

• 15 תגובות
    • 937 צפיות
  19. שלום כולם אז מת לי הכרטיס מסך, וכרגע אני על ה iGP. עד כמה שזה נחמד (Intel 2500) השבב סוחב משחקים כמו DOTA 2 ו Kerbal Space Program על הגדרות בינוניות ועם 40+ FPS. כמו גם CS:GO על הגדרות הכי נמוכות על 45 FPS. בכל אופן זאת לא השאלה... כרגע אני חוסך לכ.מסך חדש, אין לי תקציב גדול ויש לי שני אפשרויות: 1. לחסוך חודשיים ולקנות כרטיס מסך באזור ה 500 שקל 2. לחסוך 3 חודשים ולקנות כ.מסך באזור ה 800 שקל השאלה היא האם ההבדל הוא כזה משמעותי שזה שווה את ההשקעה הנוספת של ה 300 שקל? יש את ה R7 250X או GTX650 שהם בארך אותו הדבר רק שה GTX זול יותר. אלו הם באזור ה 500 שקל. ויש GTX750Ti באזור ה 800 שקל כאשר אין לו ממש מתחרה באזור הזה מצד AMD-ATI בכל אופן מה אתם ממליצים?

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  20. בקרוב אני קונה את הכרטיס הבא: Gainward UltraA650 GeForce4 Ti 4200 Golden Sample הפרטים הטכניים הם: GOLDEN SAMPLE 128Mb DDR 3.6ns nVIDIA GF4 Ti4200 Video Capture TV-OUT Dual Display on 2 Monitors VGA & DVI Connectors AGPx4, Retail Pack Original Video Edit & Video Capture Software שמור באריזה מקורית מה הבאנדל שלו? (הסתבכתי באתר היצרן ולא מצאתי) הוא שווה? מומלץ לקחת פשוט Leadtek Winfast GeForce 4 4200 64MB רק בגלל הבאנדל הרחב (שלושה משחקים, דיסק דמואים, תוכנות DVD ועריכת וידאו/אודיו וכדומה)?

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by elad-k1,

אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35258

23. Started by assaf990,

יש לי לוח http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8RDA3I מסך mag 786fd כאשר שמתי עליו geforce5500fx או Expert 200 pro של ATI אז הכל עובד נהדר מכיוון שהכרטיסים הנ"ל לא שלי שמתי כרטיסים משופצים אחרים: powercolor ati radeon 9600 pro powercolor ati radeon HD 2400 pro אבל בשניהם המסך מרצד (מעט אבל מרגיז בעין) במסך לבן/בהיר בעיקר שמים לב לזה. התקנתי דרייברים גם מאתר Powercolor וגם מאתר ati ולא עזר. מה הבעייה? הריצוד על 85MHZ אולי עידכנתי דרייברים לא נכונים? כי לא ראיתי באתרים 9600 pro והורדתי 9600 series עוד מידע: בעת ההתקנה של הכרטיסים האחרונים משום מה הוינדווס מזהה לי 2 מסכים ושני כרטיסים. מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 936 צפיות
  24. שלום הלוח אם שלי תומך רק ב AGP כפול 4 והכרטיס מסך יכול לעבוד ב כפול 8 ,מה ההבדל בביצועים ביניהם . הכרטיס הוא 9500 PRO והלוח זה P4TE.

• 10 תגובות
    • 936 צפיות
  25. Started by didS,

אני צריך תמונה של הכרטיס xfx 6600gt agp חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי ועוד דבר נכנסתי לאתר וראיתי שם שיש עדכון למאורר של הכרטיס (אני חושב) אז הקיצר איזה כבר עידכון יכול להיות למאורר ??? מקווה שהבנתםם http://www.xfxforce.com/product_view.php?sku=PVT43AND זה כתוב כמעט בסוף

• 12 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.