כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס יותר טוב RIVA TNT 32MB או GEFORCE2 32 MB? אני רוצה לקנות כרטיס מסך ישן איזה מהם יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש! עכשיו מסך... התקציב של המסך הוא עד 1800 שקל הדרישות של המסך שאני מחפש הם: חברה ידועה ואיכותית 8MS יחס של מינימום 1:600 חיבור DVI המסך שמצאתי הוא Samsung SyncMaster 730B http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1784 עונה על הדרישות שלי ומתאים בול לתקציב עולה 1800 מצאנו אותו ב1720 איך הוא?! מספיק טוב למשחקים וסרטים וכו'? לא ימרח לי? ועוד משהו מוזר - קראתי באינטרנט שיש מסכים שלמרות שיש להם חיבור DVI החברות לא מספקות כבל לחיבור הזה כדי להוריד את העלות ואז אנשים נדפקים... איך אפשר לדעת? מתכנן לקנות אותו במוצ"ש... תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חחחח... קודם כל קחו נשימה לא באתי לעשות לכם התקף לב. אז ככה... אני בעוד כשבוע אמור לקנות כרטיס מסך... עכשיו זה לא העיניין של כסף.. יש לי כסף לGTX אבל האם זה שווה לקנות אותו עכשיו? (במיוחד שזיגזג נותנים הצעה כל כך מפתה לGTX שלהם) בגלל שבעוד כ3 חודשים יוצא הדור הבא של נווידה.... ואז כמו שאומרים נדפקתי.. אבל עדיין כמה אפשר לחכות... 3 חודשים פה ו4 חודשים שם + חודשיים אחרכך.. או שאולי כדאי לקנות 8800GTS 320 ולהיות איתו את ה3 חודשים האלה ואז למכור אותו לקנות את ה9800GTX (או מה השם שלו?). אבל עדיין אם אני לא יצליח למכור... אני כבר לא יקנה את הג'יפורס 9 וישאר עם ה-320... הסיבה שאני מעלה את הנושא הוא שאני מתגייס שנה הבאה ואני רוצה להנות מהשנה הזאות אכי שאפשר, בגלל זה קניתי מחשב…
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
והאם יש מקום שהכרטיס נמכר בפחות מ 800 ש"ח?
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
קניתי לפני חודש מחשב נייד Dell Inspiron n5110 עם מעבד i7-2630QM כרטיס מסך GT525M וזיכרון 4GB. אין ספק מחשב שמסוגל לתת ביצועים. אבל משום מה קורות לי כמה תופעות מוזרות שאולי תצליחו לעזור לי לפתור. הראשונה, כשאני מחבר את המחשב עם HDMI לטלוויזיה רק התפריט של Windows מצליח להבין שיש עוד "מסך" אבל בלוח בקרה של nVidia או אינטל הוא לא מצליח לזהות. השנייה, הסרט (לא סרט HD, סתם סרט באיכות רגילה) מקרטע לכל אורכו. השלישית, כאשר אני מריץ משחק מופיע הסמל של Intel HD Graphics בצד שמאל - הוא מופיע גם בסרטים. המחשב בא עם Sandy Bridge שכידוע בא עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. אני מקשר את כל התופעות לכמה אפשרויות: 1. בעיית דרייברים או חומרה בכרטיס של nVidia ובעצם לא נעשה שימוש בכרטיס הייעודי א…
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם זה אפשרי לעשות crossfire לכרטיס 4870 יחיד ועוד חצי שנה להוסיף עוד 4870 (של יצרן שונה, לא בטוח שיהיה אותו יצרן) וזה יעבוד? אני צריך תשובה 100% בשביל חבר שלי. למי שלא הבין הוא קונה עכשיו 4870 יחיד, לא HDX2, ועוד חצי שנה בערך עוד אחד בשביל לעשות crossfire, ולא בטוח שיהיה של אותו יצרן. בIQPC אמרו לו שאי אפשר אבל אני חושב שאפשר. בבקשה ממשהו שמבין צריך תשובה של 100%
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מישהו יודע אם כדי לקנות כרטיס מסך בהונג קונג ואם זה יותר זול שם?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל רציתי להיות בטוח. יש למישהו שאני מכיר לוח אם עם מעבד גרפי בתוכו (כרטיס מסך) ובו זמנית יש גם חיבור AGP 8 , האם אפשר פשוט להוסיף כרטיס מסך לחריץ ולהשתמש בו? האם צריך לנטרל את הכרטיס הפנימי או משהו כזה? thx
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לפי הביקורת החדשה על הכרטיס 2900XT של ATI הוא ניראה סך הכל טוב\מאוד. מה יותר כדאי? amd athlon X2 dual core 4800mhz bfg oc2 8800 640mb amd athlon X2 dual core 4800mhz ati HD2900XT amd athlon X2 dual core 5600mhz bfg 8800 oc 320mb יש לי מסך 19... יכול להיות שידרוג עתידי ל20+ לפי תגובות וביקורות שכתבו הבנתי שבמשחקי DX10 יהיה עדיף כמה שיותר זיכרון... והמעבד בקושי משפיע היום. אז מה אתם אומרים?
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני כבר יודע שradeon 8500 le יותר טוב מכרטיסי radeon 9000 pro , אז למה לעזאזל יש כרטיס 8500 le שנמכר יותר זול מכרטיסי radeon 9000 pro ? HERCULES - 3D PROPHET FDX 8500 LE - 64MB DDR - TV OUT + DVI OUT ( RETAIL ) 566 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro II 128MB DDR Retail VideoCard 667 ש"ח Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard 549 ש"ח הכרטיס 8500 le של הרקולס זול בכמאה שקל והיותר מהפרו 2 של 9000 ויקר רק בכ-20 ש"ח פחות או יותר מהכרטיס פרו של 9000 . תסבירו לי את זה .
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
התלבטתי רבות האם לפתוח שרשור נפרד על נושא זה, אך לאחר מספיק מחשבה הגעתי לתובנה שלמה לא ? זהו הרי נושא הכרוך בטבורו בתחום כרטיסי מסך, כאשר חלק בלתי נפרד מהתחום מתייחס גם לסוגית שדרוגים, רכישת כרטיס חדש או משומש. ולענייננו: ראינו שמאז התובנה (לפני כחודש) שכרטיסי GTX780 ו- GTX770 מגיעים לזירה, ווודאי לאחר שנודע סופית ביום חמישי שעבר כי המחיר של 770GTX עומד על רק 400$ (כ- 2200 ש"ח בישראל נכון לעת כתיבת שורות אלו), ונוסף על כך שהוא מהיר עד כדי 10% מעל GTX680, לא יהיה מנוס מאשר שכרטיסים רבים מהסגמנט הגבוה יצוצו בלוחות ובהמוניהם. ואכן כך אירע: יש לא פחות מ- 10 כרטיסים שכאלו בו זמנית מפורסמים בלוחות המשומשים בארץ וזו פעם ראשונה שיש היצף מדגמים אלו. *רצ"ב ריכוז דוגמא מלו…
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
חבר שלי קנה PowerMagic ATI REDEON8500 החברה טובה? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
למעשה אני צריך להרכיב מחשב שאוכל לחבר אליו כמה מסכים (בין 4 ל 8 ),המחשב לצורכי מסחר 2,3 תוכנות, ככה שגרפיקה לא חשובה. הבנתי שכרטיס מהסדרה nvidia fx יכול לההתאים. אשמח לקבל עזרה בין החלופות והצעות לגבי שאר החומרה, איזה מעבד נדרש וכמה זיכרון צריך כדי לבנות תחנת עבודה שכזו.
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני לא כזה מבין, מה הכתבה הזאת אומרת: http://hwzone.co.il/news/1215031770/29586/ האם ה-4870 שאני קונה, גם אם יהיה מקורר היטב, לא יוכל להגיע לאוברקלוקינג מקסימלי בגלל שהוא נעול? אין שום דרך לעבור את הנעילה הזאת? תודה רבה מראש על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני כרגע מברר על רכישת "LCD 17 איכותי עד 2000 ש"ח, וראיתי את הSamsung 710T ואת ה LG 1730B בתור מסכים אופציונלים. היום אני רואה אצל הדובים מסך iiyama ששמעתי שהם די טובים, עם מפרט ממש מצויין (8MS, 1:700,300CD וכ"ו..) במחיר ממש זול של 1,795 ש"ח עם התחייבות ל0 פיקסלים שרופים! נראה ממש שווה לא? או שיש כאן איזה משהו קישור למסך בחנות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=5061&PHPSESSID=4a202a05c904db6dcd3e62a3fb0b3cd0 קישור לאתר היצרן: http://www.iiyama.co.uk/default.asp?SID=&NAV=236&DOC=0&PAGE=0&PARAMS=&PARAMS2=0&PCAT=2&PTUBE=&PROD=4229&SPCAREA=
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני יודע שהרדאון לוקח אבל השאלה שלי היא בכמה והאם שווה להוסיף כסף בשביל הרדאון ראיתי מבחנים שהג'יפורס לקח את הרדאון שווה להוסיף 300 שקל בשביל הרדאון?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
המערכת: intel e6400 2gb ddr2 לא זוכר את הלוח אם. יש לי כרגע 8600gt , די חלש לא מצליח להריץ משחקים חדשים נורמלי...חשבתי לשדרג בכרטיס יד 2, וראיתי את ה8800gt cבטווח מחירים הזה. האם כדאי ללכת עליו<? מה ההבדל בין כל הדגמים השונים, הן במהיריות הזיכרון והן בליבה. אולי כדי ללכת על כרטיס אחר שיתן ביצועים טובים יותר באותו מחיר? ( לא מכיר את הכרטיסים של ati). עריכה: שחכתי לציין מסך 19אינצ סטרטנדרנט ( 1280X) , והמערכת כוללת ספק חזק liberty 400W.
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אז ככה ברשותי 7600Gs של חברת Asus לאפיק ה Agp 8x אמרו לי שאסוס מייצרים את הדגם שלהם אם DDR 1 האם זה נכון!?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי הזדמנות להביא כזה כרטיס : http://computerpartsdirect.us/sparkle-geforce-gts250-1gb-ddr3-pci-express-pcie-dvi-low-profi-p-14491.html האם הוא שווה משהו? האם הוא יותר או פחות טוב מ : Sapphire ATI Radeon 6770 512MB GDDR5 HDMI למשל? תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
היי. קיבלתי עכשיו רדיון 9600 פרו במקום הג'י- פורס 3 טי 200 שהיה לי. עכשיו שאני מריץ 3D-MARK אני מקבל ציון בסביבות ה 8970 האם ציון כזה נורמלי למערכת של 1333 ATHLON 512 מגה של DDR 266 רדיון 9600 פרו. תודה רבה! גירסאת התוכנה היא 2001 SE והציון שקיבלתי עם הג'י- פורס היה 6200.
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה חברים?.... יש למישהו חוו"ד עליו חיובית או שלילית?... תודה רבה. הנה בכרטיס שקניתי: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4290
-
- 14 תגובות
- 976 צפיות
-
-
האם יוצרו אי פעם מסכי CRT עם יציאת DVI או שיציאת DVI קיימת רק במסכי LCD?
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום, אני משחק ב CALL OF DUTY 2 בשלב התחלתי של המשחק בו מתחיל הקרב האמיתי אחרי האימונים המחשב נתקע ! אני רוצה לעלות על מקור הבעייה כ.מסך/דרייבר/או המשחק עצמו איך אוכל לבדוק זאת ? 1. האם אתם מכירים תופעה כזאת ב CALL OF DUTY 2 ??? 2. האם יש כלי מסוים שבודק את הביצועים של כ.המסך ויכול לעלות למה המחשב קופץ ? (המחשב חדש לגמרי ואחרי פורמט ) כ. המסך שלי הוא 1950 PRO של POWER COLOR תודה מראש גיא
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-
-
חברה אנא חוות דעתכם לכרטיס מסך (יד שניה). MSI R9 280X 3GB 384bit מול Gigabyte GV-R928XOC-3GD-GA הדבר היחידי שראיתי שונה זה MSI maximom OC 1050MHZ מול Gigabyte maximom OC 1100MHZ השאיפה לרכוש שני כרטיסים בעתידת בחיבור CrossFire. תודה והמשך יום נעים.
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום כולם ! אתר מעולה אהבתי אותו ואף הפכתיהו לאתר הבית שלי ! :-) בכל מקרה לענייננו... יש לי לוח ASUS CUV4X קצת מיושן אבל עובד לא רע.... יותר נכון עבד.... כנובע משמו המכובד הוא למרות הכל תומך בAGP4X ... לפחות ככה הוא אמור אך לא כך ! לאחרונה קניתי GEFORCE 4 440 MX SE משום מה כאשר אני מנסה לשחק משחקים לא משנה איזה... יש לי פלאשים ודברים מוזרים על המסך.... (ראו לינק מצורף - ! Screen Shot ! אני לא יודע מה לעשות... אני חושב שאולי זה בעיה של הכרטיס עם הלוח או משהו.... אז פה באה עוד שאלה... נגיד ולא תהיה ברירה אלא להחליף לראדאון.... איזה ראדאון טוב למשחקים ולא יקר... ומה עדיף ? NVIDIA או RADEON ? ואיזה דגמים של ראדאון תואמים לדגם שלי... עם אותם ביצעוים או אף יותר.... תודה מראש ח…
-
- 6 תגובות
- 975 צפיות
-