עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי רציתי לדעת אם יש סיכוי שהכרטיס שהיה במארז ללא מאוורר קידמי +אחורי , ניזוק ורמת הביצועים שלו ירדה? איך ניתן לבדוק את תקינות הכרטיס? רוני

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  2. Started by Baz34,

אני צריך בבקשה חוות דעת לגבי כרטיס LEADTEK 8800GTS 320mb למערכת חדשה האם הכרטיס מומלץ, אחד התשובות שקיבלתי שזה ממש לא משנה וכעיקרון כל הכרטיסים בנויים פחות או יותר אותו דבר, האם באמת אין משמעות והאם כדאי לקנות את הכרטיס, אין לי ניסיון עם החברה הזאת. אנא עזרכם

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  3. מסך 17 או 19 שטוח משהוא טוב שיהיה עד 1500 ש"ח מי מכיר ? שתהיה חברה מוכרת עם אחריות ארוכה אבל שיהיה איכותי מסך זה לדעתי החלק הכי חשוב שיש כי את המחשב שלי החלפתי כבר 30 פעם והמסך נשאר

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  4. הבנתי שאאפשר אפשהו להגדיר את כל הפילטרים למשחקים בדרייברים של NVIDIA, איפה אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  5. היי, קיבלתי את ה-HD4870 מהמחשב של אח שלי וברשותי 8800GT ורציתי לשים את ה4870 בתור כ.מסך ראשי ואת ה8800 בתור יעודי לפיזיקה, השאלה היא איך אני עושה זאת עם לוח אם של אסוס דגם P5K - PRO? בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  6. Started by yoooooni,

שלום, אני צריך לחבר את הטלוויזיה שלי למחשב, כדי לצפות במחשב דרך הטלוויזיה. יש לי את הכבלים המתאימים, אבל הבעיה היא שהכרטיס מסך שלי הוא פנימי, ואין לו יציאות (אם בכלל קיים כזה דבר).. מה אני עושה במצב כזה? תודה מראש..

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  7. Started by Bah_gots_pIII_450,

זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה. יש לי athlon T-bird 1.4 ו 256MB crucial DDR CAS2.5 אם זה חשוב בכלל. בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה Geforce 4 mx פשוט הא? לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  8. Started by ptyahoo,

יש לי מסך LCD כבר כחצי שנה. המסך הוא HYUNDAI IMAGEQUEST L70S והצטבר עליו שכבת אבל ולכלוך... אני יודע שאי אפשר סתם לעבור עם נייר על המסך כי זה משאיר סימנים השאלה שלי זה אם יש דרך לנקות בלי שישארו סימני לוואי? תודה לעוזרים! ;D

• 8 תגובות
    • 958 צפיות
  9. Started by tomerdx111,

איך עוסים בוסט לכרטיס כמו בה NVIDIA שמתי זה BIOS עים כן אך מחליפים

• 2 תגובות
    • 958 צפיות
  10. Started by OzZzZz,

יש ברשותי ספק: SeaSonic 550W SS-550HT ואני רוצה לרכוש HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס הזה? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 958 צפיות
  11. היי, אני לא מבקש הדרכה מא' עד ת' מה צריך לעשות ואיך אלא שאלות לצורך הבנה. יש לי לוח אם תומך בSLI ויש לי רק כרטיס מסך אחד חבר אמר לי שכדי לשפר את ביצועי הצפייה וכדי שאראה משחקים כבדים יותר טוב כדי לי לקנות עוד כרטיס מסך ולהשתמש באופציה של ה-SLI. אך לא הבנתי כמה דברים כי לא יכל לספק לי תשובות טכניות (אלא רק על סמך דברים ששמע) לשאלותיי: 1- ברגע שאני מכניס את 2 הכרטיסים המחשב יודע לבד לעבוד עם שניהם ביחד? כמו עם זיכרונות שעובדים בדואל? או שאני אצטרך להגדיר דברים (שוב לא שואל כמובן מה ההגדרות אלא רק לצורך הבנה) 2-כמו כן רציתי לדעת האם הכרטיסים אמורים להיות מאותה חברה? אותו דגם? או אותו ציפסט של הלוח או של הכרטיס? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  12. Started by Curse,

חשוב לי מאוד לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקראת מחשב חדש

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  13. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. כמו שרשמתי בתארד אחר שפתחתי, החלפתי dual x והתחדשתי ב-msi 7970 lightning, כרטיס מרשים ברמות עם רזומה מצויין שהולך לפניו. חיברתי את הכרטיס ודבר ראשון שהייתי חייב לעשות הוא oc, ניגשתי לtrixx הפשוטה ולהפתעתי שמתי לב שאין לי מצב להעלות את המתח ליותר מ1174, הכרטיס מגיע במתח 1170. נכנסתי לafterburner ושם כן ניתן לשנות את המתח אך את הזכרונות לא ניתן להעלות ליותר מ-1600. ניסיתי לפתוח את התוכנה (afterburner) בעזרת מדריך לערכים גבוהים יותר (שינוי של אחד הערכים ל-1 במסמכי התוכנה). הערכים נפתחו אך ברגע שאני מגדיר ועושה apply ולא משנה איזה תדר או מתח, המסך מתחיל לקבל גלים ולהתנהג כאילו בחוסר יציבות. מצב זה היה לי גם בעבר לפני הכרטיס הזה וקורה אך רק כאש…

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  14. יש לי את הכרטיס של GAINWARD 260GTX שזה עם OC ועכשיו אני יכול להביא 295GTX להחליף עם מישו ואפילו לעשות מערך SLI של 295GTX אבל בטח בשביל זה צריך ספק כוח שאמור להספיק לדינוזאור.. אז אני אסתפק באחד.. אז שאלה ראשונה זה אם הספק שלי יספיק? ושאלה שניה אם אפשר להישתמש בכרטיס הזה בשביל 3D...יכול להיות שהשאלה שלי לא נכונה-כאילו שזה לא קשור אחד לשני אז תתקנו אותי.. ה295GTX הוא של GIGABYTE אם זה משנה.. והמפרט שלי פה בצד <--+OC קטן למעבד שלי תודה

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  15. Started by Sqeezy,

שלום לכולם. רציתי לדעת מה ההבדל בין DX10 וDX10.1 כאילו בביצועים/שיפור בגראפיקה וכו'. ואיזו מערכות הפעלה תומכות בDX10.1

• 12 תגובות
    • 958 צפיות
  16. Started by Dvich,

Preview ראשון על הG70! לא כתוב איזו גרסא זאת אבל יש לה חיבור SLI (כנראה GTX?) ו256MB, הכרטיס תומך גם ב512MB וכנראה גם נראה גרסא כזאת, הכרטיס הוא ES אבל עדיין אפשר לראות שהתמונות שהופצו אכן היו אמיתיות. ההכרזה על הG70 והR520 קרובה מתמיד. עריכה: הכרטיס צורך 150W, הוא כל כך חם שהכרטיס שHWZ.com קיבלו נשרף, אולי זה קורה רק בגרסאות הES אבל יפתר בגרסא שמיועדת למכירה. http://hardwarezone.com/articles/view.php?cid=3&id=1603

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  17. נשרף לי כרטיס ומסיבות שלי אני מעדיף לשלוח אותו עצמאית לחברה במקרה שלי ati אני לא בקיא בפרוצדורה האם יש לי אפשרות כזאת?

• 10 תגובות
    • 958 צפיות
  18. אז לצערי אחרי שנתיים בערך עם 8800GTS 640MB הוא נשרף למעשה ואין לי עליו אחריות... כפתרון בינים יש לי עכשיו את 8400GS שקניתי ב-175 שח... אני מתלבט מאוד אם לקנות עכשיו או לחכות לסידרה החדשה, מתי היא אמורה לצאת בארץ בערך? והאם היא תגרום להורדת מחירים גם של הגרסאות הקיימות היום בשוק? התקציב שלי להחליף כרטיס מסך הוא עד 2000 שח, אבל לא בהכרח חייב להשתמש בכל התקציב. רוב הזמן אני מנצל את הכרטיס בצפיה בתכני HD סרטי בלוריי וכו' ומדי פעם גם משחקים... חשוב לי מאוד שהכרטיס לא יתחמם יותר מדי ויגיע לטמפרטורות לא סבירות ויחמם לי את כל המארז באופן מוגזם... תודה לעוזרים

19. Started by djelectric,

היי... אני מתכנן בקרוב לקנות HD4870 והאמת היא שאני דיי בטוח אבל אני רוצה שקט נפשי, האם הספק שלי יחזיק את זה? (כמובן שיש לי גם יציאת PCI-E בספק) (עובד ברזולוציה 1600X1200)

• 13 תגובות
    • 958 צפיות
  20. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... קיבלתי את ה7970 השני שהזמנתי ואני רוצה להגדיר את שני הכרטיסים בקרוספייר ולא ממש מצליח. ניגשתי לקטליסט והפכתי את ההגדרה שם ל-enable amd crossfirex ניכנסתי ל-trixxx וראיתי ששניהם מזוהים וגם במנהל ההתקנים, הרצתי 3dmark בקטנה וקיבלתי תוצאה נחמדה של שני כרטיסים. ניסיתי לעשות OC והוא התריע לי על משהו של חסכון שנקרא ulps, ניטרלתי אותו בהגדרות. איתחלתי את המערכת ועשיתי OC, הרצתי 3dmark ואני מקבל פתאום 25 fps במקום 100 בערך כמו לפני. מה לא בסדר, מישהו יכול לעזור לי, מה אני צריך לבדוק/להגדיר?

• 5 תגובות
    • 958 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

לילה טוב ושנה טובה יש לי התלבטות חזקה בין 2 כרטיסים שמציעים לי אותם בזיל הזול בקומבינה... מצד אחד את ה6600GT של GIGABYTE http://www.tweaktown.com/document.php?dType=review&dId=761&dPage=1 מצד שני את ה6800LE של LEADTEK http://hardware.gamespot.com/Leadtek--Nvidia-GeForce-6800LE-AGP-128MB-21326-S-9-9 http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=325 מצטער על השעה המאוחרת ומאחל לכם לילה טוב ושנה טובה..

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by yoniby,

שלום, השאלה שלי אם שווה לשים עוד 100 שקל על הכרטיס מסך בשביל לקבל אותו בגירסת הRETAIL ההבדל המשמעותי לפי מה שהבנתי הוא שבאו אי אם יש לי שנה אחריות ובריטייל 3 שנים! אני חושב ששווה להשקיע אבל לא החלטתי מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  23. Started by The Winter King,

יש לי פנטיום 3 (2 במקור, החליפו את הלוח) 1.1 mhz עם כרטיס geforce 4 mx. מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול, או כדאי לי, לשדרג? ואם כן, חדש או יד שניה? אני משתמש במחשב למשחקין ואינטרנט, אבל לא גיימר כבד.

• 15 תגובות
    • 958 צפיות
  24. Started by Black_Citadel,

VIVO זה VIDEO IN VIDEO OUT אבל אני לא ממש מבין מה זה... הVIDEO OUT זה בעצם "TV OUT" והVIDEO IN זה עצם "כרטיס טלויזיה" ?

25. צריך שיהיה מאוד זול, לא משנה האיכות של הLCD , או מסך CRT (עם שפופרת קצרה!) תקציב +-700 שקלים חדשים. בבקשה תמהרו כי זה מותנה בקנייה עד 23.00 היום.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים