עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. מסך 17 או 19 שטוח משהוא טוב שיהיה עד 1500 ש"ח מי מכיר ? שתהיה חברה מוכרת עם אחריות ארוכה אבל שיהיה איכותי מסך זה לדעתי החלק הכי חשוב שיש כי את המחשב שלי החלפתי כבר 30 פעם והמסך נשאר

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  2. Started by deangefen,

מי נותן יותר ביצועים מבין 2 המערכות הנ"ל ?

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by Jhonta,

קיבלתי אתמול את ה BFG 8800 GTS 640 פשוט כרטיס מטורף.. 15K ב 3DMARK05 (ולא ממש זוכר כמה ב 06) הכל עובד מצוין רק רציתי לבדוק טמפ' ואולי איזה OC קטן התקנתי את ATITOOL אבל הוא לא מצליח לקרוא נתונים מהכרטיס (לא יודע לעבוד עם ה G80? ) בכל מקרה, יש איזה תוכנה ספציפית לכרטיסים הנ"ל ?

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  4. הראשון זה RADEON 9600Pro 256MB TV, DVI מ- ksp ב690 שקל של חברת peak ...דרך אגב איך החברה הזו? הכרטיס השני זה יד שניה ממישהו שמוכר 9500 פרו של הרקולס ב 700 שקל מה לפי דעתכם כדאי יותר לקחת ? תודה אני ממש אשמח לקבל עזרה..

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by Bah_gots_pIII_450,

זמן המשחק שלי התקצר פלאים בזמן האחרון, אני לא משחק במחשחקים כבדים ממש, אבל בערך פעמיים בשנה אני קונה משחקים כבדים בגרפיקה. יש לי athlon T-bird 1.4 ו 256MB crucial DDR CAS2.5 אם זה חשוב בכלל. בעקבות העובדה ש3dmark03 ומשחקים מאוד חדשים לא יעבדו על הhercules prophet 4500 kyro2 שלי, אולי כדאי לי לשדרג לאיזה Geforce 4 mx פשוט הא? לא יודע, אבל אין לי יותר מדי כסף, ואני שונא לבזבז על כרטיסי מסך שנשארים טובים רק שנה :-X

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  6. היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by בילי,

שלום לכם :-) צריך את עזרתם/המלצתכם על כרטיס מסך . המפרט כנראה יהיה, מעבד:i5 750box מהירות מעבד: 2660 Mhz זכרון 2GB של kingston 1.33 DDR3ׂ שתי סטיקים לוח אם גיגה בייט GA-P55-US3L צורב דיסקים ספק כוח של SeaSonic - ‏520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 Retail המסך הוא מסך רגיל ולא דק (infinitty 775CA) אם זה משנה. בחירת הכרטיס צריכה לקחת בחשבון גם יציאה של TV OUT בנוסף ליצאות חדישות יותר -(מתי שהוא אני אפתר מהטלוויזיה הישנה :-) ) הכרטיס הוא גם לגיימינג - אם כי לא חשובות לי הרזולוציות הכי מיטביות במשחק. בקיצקוץ הייתי רוצה המלצה על הכרטיס הכי טוב שסכום זה יכול לקנות ובהתחשב בפרטים שנתתי . המון תודות.

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  8. Started by Da-Funk,

זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  9. Started by ET,

geforce 2 GTS PRO או geforce 4 440 mx ? שניהם עם 64 מגה זכרון...

• 9 תגובות
    • 924 צפיות
  10. איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד? קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)

11. Started by Curse,

חשוב לי מאוד לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקראת מחשב חדש

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  12. Started by shevah,

היי, מחפש כרטיס מסך לצפייה בסרטי HD 1080P, לאחר שהכרטיס הקודם שלי, HD4870, החליט לא לתמוך באף דרייבר עלי אדמות. תקציב: עד 300 שקל. אולי פחות, אם אתם חושבים שלשימושים האלו זה יספיק. PCI X 16 כמובן

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  13. לא הבנתי מזה פשוט... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  14. Started by mor_shalev,

שאני מזיז את חלון של הווינווס או שאני רואה סרט מתחיל להופיע לי ריבועים כאלה: http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg http://img523.imageshack.us/img523/1944/18168783ae5.jpg מזה ואיך אני מסדר את זה? קניתי את הכרטיס לפני חודש

• 10 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by snoopdogg,

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=41926 אני אנסה את זה שאגיע הביתה ;D

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  16. המסך הישן שלי שבק חיים, והגיע הזמן לאיזה 19 אינטש שטוח חדש. אני מתלבט בין כמה אופציות, ואני רוצה לראות את המסכים בפעולה לפני שאני מחליט. למרות שביקרתי בכמה חנויות מחשבים, לאף אחת לא היה לתצוגה מסכים מעל 17 אינטש (מקסימום מסך 19 אחד, מאיכות נמוכה). אני גר באיזור תל-אביב. למישהו יש המלצות לחנויות שבהן אפשר לראות מסכים בפעולה?

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן! משהו יודע מאיפה אפשר להשיג את הכבל הזה? לא מצאתי בכמה חנויות בארץ, אם משהו יודע על חנות שמחזיקה את כבל ה-SLI באזור המרכז (וסתם בכללי, בכל הארץ) אני ישמח אם הוא יספר. בנוסף, אם יש למשהו כבל כזה והוא לא בשימוש אני מוכן לקנות את זה ממנו. תודה ויום טוב!

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  18. Started by LRa,

שלום אני משתמש בווינדוס 7. התקנתי מחדש אתמול ומאז ההתקנה ati tray tools לא עובד. אני מחפש אלטרנטיבה אפשר לי לשלוט במהירות המאורר. תוכנה קטנה ופשוטה(לא כמו catalyst control). ניסיתי להתקין גם rivatuner אבל זה גם לא עבד... יש אלטרנטיבה אחרת? תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  19. שלום, אני מעוניין בהוספת כרטיס מסך HD 7950 ולעשות Crossfire - השאלה היא האם הספק שלי חזק מספיק, והאם המחשב יעמוד בזה? http://www.siz.co.il/my.php?i=m02egnmzycud.jpg Intel core i5 750 2.667 45 8 GB ram HD 7950 shappire oc boost Windows 7 * יש אפשרות להשתמש בשני ספקי כח? תודה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by Palamnaeusus,

DM Studios (http://www.digitalmediastudios.net) are looking for employees on webdesigning and/or markating field, for more information please contact us support@digitalmediastudios.net uk.quakenet.org #digitalmedia

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  21. אשמח להמלצה. מה דעתכם על GIGABYTE nVIDIA GeForce 8400GS Silent 256MB PCIe ?

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  22. Started by benny5733,

שלום לחברי הפורום אני מייעץ לחבר בבחירת מפרט למחשב לעבודה עם אפטר אפקטס כרגע כרטיס המסך עומד על 9600GT השאלה היא אם יש הצדקה להשקיע בכרטיס מסך איכותי יותר כמו קוואדרו? האם זה משמעותי בעבודה עם אפטר אפקטס כמו שזה משמעותי בעבודה על תלת מימד ועריכת וידאו? תודה

23. Started by galCool,

אתם מכירים את הכרטיסים האלה כי אני לא בטוח אם הם רגילים.. XFX GeForce 6800 GS 256 MB DDR3 XXX Edition NEW BFG nVidia GeForce 7800 GT 256mb 7800GT PCI-EXPRESS הם טובים?

• 17 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by Idan_S,

אז ככה, קונים לי מחשב מבוסס Amd 3000+ Venice עליו אין צורך לפרט בנוסף אני קונה מסך LCD דק 17" , חושב 8ms ופרטים טובים של ניגודיות ובהירות וכו' עכשיו הלכתי לחנות, ראיתי שני דגמים: 1. Lite-On LCD 17" Monitor R17AAS שזה מסך דק 17 אינצ' עם ניגודיות של 1:700 בהירות 300 ו8ms בלי DVI ועם רמקולים 2. LG 1750hq מסך דק 17 אינץ' ניגודיות 1:500 בהירות 250 ו8ms עם DVI ובלי רמקולים 3. ראיתי עוד כמה מסכים גם של Viewsonic vp171 ואת LG 1780q אבל הם סתם יקרים כרגע... 4. גם ראיתי איזה מסך של proview וגם של cmv אבל לא יודע מה לגבי החברות האלה ההתלבטות למשל בין הliteon לבין הLG היא: 1. liteon חברה פחות מוכרת בתחום המסכים מLG ואין למסך DVI לעומת הLG 2. לLITEON יש פרטים הרבה יותר טובים מבחינת בה…

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  25. Started by tascam,

HS2900XT תוצרת GIGACUBE היגע אתמול לשיווק בארץ היבואן לייף מחשבים עכשיו כדאי לחקות ל3 דברים : 1.דריוורים משופרים מ AMD/ATI 2. ירידת מחירים מצד NVIDIA ורצוי חזקה מאוד לאור התחרות. 3. DX10 ל WINXP דן

• 14 תגובות
    • 923 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.