כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דבר ראשון לפעמים אני שומע צפצוץ כזה מהכרטיס מסך וכשאני סוגר את המסך הצפצוף מפסיק (שאני מדליק בחזרה הצפצוף חוזר) הצפצוף ממשיך כדקה ומפסיק.. זה אמור להיות ככה? (אני לא יודע כל כך איך להסביר לכם איך נשמע הצפצוץ.. יש לזה צליל מאוד מאוד גבוה עד שקשה לזהות מאיפה הוא מגיע ) ודבר שני, לפעמים שאני נכנס כדי לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך הוא מראה לי את זה... ולפעמים רואים כרגיל כמו שצריך.. למה זה??
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חברה 9800 GTX HD4850 שניהם הבנתי בסכון של 1000 ש"ח. רציתי לדעת אם אתם יכולים להביא לי של איזה חברה הכי טובה 9800 ואיזה חברה של ATI ולהגיד לי מה עדיף מביניהם.
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה מקווה להישתלב ולעזור במה שאני יכול.. ברצוני להתייעץ איתכם על משהו... בקרוב אני קונה מחשב עם המפרט הבא: E7200 P31-DS3L 320GB 2GB RAM LG GH20NS מארז ATX לא יודע איזה. ספק כוח: THERMALTAKE TR2 POWER 430W SILENT כל מה שאני צריך זה לבחור כרטיס מסך וזאת הבעיה: אני בחור שמחפש איכות(HIGH-V.H)אך מעוניין כמה שיותר לחסוך...=/ ואני לא יודע איזה כרטיס לקחת.. יש את 9600GT או 9800GT שזה בעצם 8800GT עם שינוי שם. יש 8800GT עם OC ויש את 9500GT. ואני לא יודע מה לקחת תראו מחירים: Twintech 9600GT XT OC 512MB DDR3 שעולה 540 ש"חבפוקס פיסי. MSI Geforce 8800GT OC 512MB DDR3 שעולה 695 ש"ח. TWINTECH 9800GT 512MB DDR3 או פשוט TWINTECH 9500GT 512MB DDR3. שעולה 375. אני לא יודע באיזה …
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם ייתכן ש SPARKLE לא צירפו כבל חשמל לכרטיס מסך ? קניתי מהחנות ולא בדקתי את האריזה בחנות (אמרתי להם, סומך עליכם)- TMS הקיצר איך ייתכן שלא קיבלתי מתאם חשמלי ?!?! כמובן שלכרטיס יש מקום לקבל כזה (6 PIN ). עריכה חשובה אמנם אני לא בביתאבל תמונות של מתאם חשמלי לכרטיס מסך מהספק גרמו לי להיזכר שב- PNR 450W שיש לי, ישחיבור 6 PIN בכל אופן אני אעלה בשעה הקרובה תמונות מהפלא שצילמתי את הכרטיס מסך
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה בעיות עם הכרטיס הזה? או שהוא כמו כל 260 GTX? כי לא הצלחתי למצוא עליו כמעט ביקורות תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
השאלה שלי בנושא השמח לתשובה...
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתכוון דרך הCCC ולא דרך RIVA TUNER ודומיו. אם היה כבר פשוט תמחקו ותפנו אותו לפוסט שמראה כיצד עושים את זה באופן פשוט. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
לפני כמה ימים הסתיים האירוע הראשון מסוגו בעולם, NVISION 08 - visual computing mega-event. חצי תערוכה חצי כנס של כל מה שקשור לגרפיקה ותצוגה ממוחשבת, ממכשירי GPS, עד מסכי מולטיטאץ' דרך כל המשחקים החדשים, הטכנולוגיות הבאות ועוד המון. http://www.nvision2008.com/ באתר הרשמי אפשר למצוא המון מידע וסרטונים על מה שהיה שם, כמו כן קצת מידע על האירוע עצמו. המון חומר מעניין. http://www.hothardware.com/Articles/NVISION-08-Video-Highlights/ סרטון של 24 דקות של הHighlights מההרצאות שם (רוב הדברים קצת "נקטעים" באמצע, כי זה רק לקט, אבל בהחלט משאיר טעם של עוד). וגם סקירות של הימים של התערוכה, בלינקים למטה, ועוד מלא מידע ותמונות. גם מאוד מעניין. נראה שהיה שם די מעניין.. אולי בשנה הב…
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום , רכשתי היום כרטיס מסך 8800GT של חברת leadtek הדגם המדויק הוא:Leadtek GeForce 8800GT 512MB (ZL) - PCX - retail חיברתי אותו למחשב וברגע שהדלקתי את המחשב המחשב מצפצף ושמתי לב שהמאוורר בכרטיס לא מסתובב מה הגורם לבעייה? תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אוקיי קראתי בהרבה פורומים, עשיתי הרבה וכו'. נתחיל מהדברים הטובים. הכרטיס הזה גם בבודד, יכול בעזרת קצת OC להתחרות עם כל 280GTX בשוק!! זה כמו שהוא חזק! (אני אפילו לא מדבר על OC עם קירור מים ולעלות מתחים, משהו רגיל שכל אחד יכול לעשות בבית) זה הדברים הבאים שאתם צריכים לדעת: 1) לעשות FLASH לBIOS, כאשר הBIOS הטוב ביותר בשוק (ניתן למצוא אותו בהורדות בפורומים בחול) זה הASUS TOP אשר מכיל כבר פרופיל מאוררים מעולה (גם שקט וגם קריר מאוד, הכרטיס יושב לי במנוחה על 50 ובעבודה על 70 ומשהו גג ביום חם) הBIOS הזה כולל כבר OC די רציני, מעביר את הCORE מ750 ל815 !! ואת הזכרונות מ900 ל925 (אבל זה פי 4 כדי זה DDR5 כלומר מ3600 ל3800) 2) אתם יכולים לעשות עוד העלת מהירות לCORE, זה מאוד ת…
-
- 29 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות להחליף את ה8800GTS 640 המתיישן שלי באחד משני הכרטיסים הבאים: 8800GTS 512 של XFX יד שניה או 9600GT 512 של EVGA חדש שניהם בפחות או יותר אותו המחיר בTOMS HW לא הצלחתי למצוא השוואה של שני הכרטיסים ככה שאם מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות פה אני אודה לו מאוד
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול להתקין DX.10 ב WINDOWS XP כדי להפעיל את ASSISSIAN CREED ב DX10....תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים זה בדרך כלל קורה שיש לכרטיס התאמצות לא סתם באמצע שאני הולך והוא נתקע אלא קטע אקשן\יריות תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
קניתי חודש שעבר מחשב חדש מעבד E8400 וספק 400 WATT של HEC לבינתיים יש לי כרטיס און בורד INTEL GMA 3100 שהוא ממש גרוע......... יש לי מסך 19 אינץ ואני לא גיימר מטורף אבל....חשובה לי האיכות ויותר מזה חשוב לי להשקיע את הכסף פעם אחת כדי שעד שאני יחליף את המחשב עוד הפעם (עוד 3-4 שנים)כל המשחקים ירוצו לי על MED לפחות וחלק ב High(משחקים כמו קריסיס לא מענינים אותי מעניין אותי DIABLO3 שאמור לצאת ו STARCRAFT2 ומשחקי פיפא ו GTA) עכשיו התקציב הוא 900 אבל אם מספיק לי משהו בפחות בגלל שיש לי מסך 19 ולא 32 אז עדיף בגלל שאני מתחיל עוד חודשיים תואר של 4 שנים ולא יהיה כסף להשקיע בכרטיס מסך חדש עוד הפעם....תודה.
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בהתחלה חשבתי לשים קרוספייר של 4870 המליצו לי ללכת על QUADRO מאחר ולא הולך להיות שום משחק על המחשב פרופר עריכה תוכנות שיהיו הם AVID כל התוכן של ADOBE MAYA 3DMAX וכו איזה מומלץ לקחת בכרטיסי מסך לשימושים האלה ?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
ASUS HD4870 TOP איפה קונים וכמה עולה?
-
- 11 תגובות
- 987 צפיות
-
-
היום אני מוכר את הכרטיס 7950GX2 ב400שח ובערב אני כבר נוסע להזמין מסניף אייבורי בב"ש 4870 יש להם: ASUS 1480 SAPPHIRE 1405 GYGABYTE 1310 איזה מהם כדאי ולמה לגבי ספיר קראתי שיש אנשים שהכרטיס עושה להם באגים בגרפיקה אם מישהו ממליץ שלא לקנות מהחנות הזאת כי אוליי היא זולה אבל השרות גרוע כמו בקיי אס פי אז אני ישמח לשמוע
-
- 7 תגובות
- 882 צפיות
-
-
עד לפני יומיים הכול היה בסדר אבל פתאום CRYSIS ן GOW קורסים לי,קרייסיס פשוט נתקע וגירס אוף וור קורס ויוצא לווינדוס יש לי את הדרייברים האחרונים 8.8 וגם התקנתי אותם מחדש והכל ד"א מישהו יכול לתת לי תוכנבה שאני פשוט ינקה פעם אחת ויתקין פעם אחת וזהו? אני ינסה גם בעוד משחקים [br]פורסם בתאריך: 28.08.2008 בשעה 15:47:03 טעות יצא לי דאבל למחוק
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
קראתי קצת בפורומים והרכבתי מפרט כלשהו... מעבד - intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB לוח אם - Gigabyte - GA-P31-DS3L ספק כוח - HEC TR-TF 400W מארז - Compucase 6A21 זיכרון - 2x1GB OCZ Vista Upgrade Edition XTC צורב - AD7200S Sony דיסק קשיח - Western Digital WD2500AAKS (250GB SATA II7200RPM 16MB BUFFER) ורציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך כי אני ממש לא מבין בזה. כפי שאתם רואים המחשב לא מיועד לגיימרים למרות שנראה לי שאפשר להפעיל עליו משחקים לא חזקים במיוחד. הסתכלתי באייבורי וב-KSP על דגמים ומחירים וקראתי פה בפורום קצת. רציתי לשאול האם ה- MSI GeForce 8500GT 512MB מתאים למפרט ? האם יש למישהו המלצה אחרת ? אני צריך אותו לשימוש ביתי ( אינטרנט,אופיס,הורדות,משחקים בינוני…
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://translate.google.de/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardware-infos.com%2Fnews.php%3Fnews%3D2347&hl=de&ie=UTF8&sl=de&tl=en http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=319555
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
מחשב עם כרטיס מסך GEFORCE 8600GT- האם ספק של 400W מספיק ?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש למסך 32 אינץ (רזולוציה 1368 על 768 בערך) לא גיימר גדול (לפחות לא על המחשב) אבל מתחבט בים שני הכרטיסים כאשר הפרש המחירים הוא 200 ש"ח ( הזול יותר ב-640 ש"ח היקר ב-840 ש"ח) האם כדאי להוציא יותר על hd 4850? המפרט שלי מבוסס על לוח ציפסט p35 ומעבד e7200. תודה מראש. ;D
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-