עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by elkriefy,

אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT OC של BFG מורכב במערכת די טובה. לאחר זמן מה שלא נגעתי במחשב הנ"ל חזרתי כדי לגלות שהטמפ' במצב IDLE היא בסביבות 55 עד 65 מעלות כאשר המאוורר הוא על 30% . בדקתי את ספיקת האוויר של המערכת והכל תקין- ספיקת אוויר כוללת של 52CFM יוצא ונכנס. אני לא זוכר שהכרטיס היה בטמפ' כזו גבוהה במצב IDLE. יש לציין שאני מריץ ויסטה עם 4GB זיכרון פנימי. יש למישהו הסברים מדוע כך הדבר? או האם המצב תקין עבור כרטיס זה???

2. שלום הלוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 גם הכ.מסך הלך (x800xl) מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לשים בלי לגרום לצוואר בקבוק? 1950pro יחשב מתאים? או שאפשר אפילו חזק יותר?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אוקי תראו..... יש לי CF 4850 עושה לי המון המון בעיות זאת אומרת ריצודים וכאלה דברים, אפילו FS 2004 אני לא יכול להריץ בלי ריצודים! החלפתי כרטיסים לא עזר, פירמטתי מיליון פעם אפילו עברתי לויסטה לא עזר, ניסיתי כל מיני דרייברים לא עזר אז שמתי לב רק היום שהכרטיסי מסך נופלים כאילו אין מה שיחזיק אותם הנה תמונה כאשר שני הכרטיסים "נופלים": http://www.uploadfileyou.com/files/456v5z7kjpq49kis9fsj.jpg http://www.uploadfileyou.com/files/uxb9zv7ergmi86lg1jj9.jpg וזה מה שקורה כשאני מחזיק אותם: http://www.uploadfileyou.com/files/eq6us57w3n0x2iv05epw.jpg אולי זה ישמע אידיוטי, אבל אם הכרטיסים ככה יכול להווצר מצב שהחיבור לא טוב וזה מה שגורם לכל הריצודים ולהפרעות? בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 746 צפיות
  4. כשאני מגיע למקומות חשוכים יש לי נקודות לבנות נגיד שיחקתי במשחק עם מנוע גרפי ישןןן שלא אמור ביכלל להזיז לכרטיס ( 4870 GIGABYTE ) הינה תמונה : http://img294.imageshack.us/img294/3760/25413618lk8.png המשחק הוא CS 1.6 משחק ישן שלא דורש הרבה ביכלל. מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יהיה זה פעם ראשונה..

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by קלוקיי,

שלום... יש לי כרטיס מסך 4870 וכשאני משחק בקרייסיס מופיעים כל מיני הפרעות בגרפיקה של המשחק מין נקודות ירוקים/לבנים... תמונות : 1. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpZ3NzZp.bmp 2. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpLwjuE9.bmp מה ניתן לעשות?? למה זה מפריע מאוד , אולי יש מצב שהכרטיס הזה פגום??.. בבקשה תעזרו לי !!

• 11 תגובות
    • 777 צפיות
  6. איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by HitmanW,

אהלן, שמעו אני כרגע מתלבט בין PALIT HD4850 SONIC שיש לו קירור מיוחד של PALIT שנראה לי טוב, לבין SAPPHIRE 4850 TOXIC שיש לו קירור של ZALMAN אבל עולה 100 שקל יותר ואני לא חושב שהוא הרבה יותר טוב.. למרות שחשוב לי שהכרטיס יהיה מקורר טוב ועוד יותר חשוב שהוא יהיה שקט בזמן שהוא מקורר טוב. אז מה אתם אומרים? TOXIC או SONIC? (הSONIC גם באוברקלוק נכון? רק לפי מה שראיתי לא משמעותי בכלל.. אבל גם ראיתי שהוא בא עם חיבור 8PIN שנותן יותר פוטנציאל לאוברקלוק עצמאי. הבנתי נכון?)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

9. Started by EAD,

http://www.theinquirer.net/feeds/rss/generic/en/GB/inq/latest/gb/inquirer/gb/inquirer/news/2008/08/27/pci-express-reaches-3rd-station תקראו, די מעניין.

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  10. שלום לכם עומד לרכוש מסך זה לשילוב של גרפיקה וצפיה בסרטים HD . המסך מתאים לדרישות ,האם הכרטיס תומך בהם? רזולוצית המסך 1920X1200 והכרטיס תומך עד 1600X1200 . האם ההפרש בעיתי? תודה אדי

11. Started by andrei21,

AMD X2 4200+ כל ליבה מואצת מ2200 ל2600 corsair twinx3200 2-3-3-6 ddr400 2GB gygabyte HD4870 3dmark06 - 9400 sm2 - 3900 sm3 - 5123 cpu - 1930

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  12. הינה הבעיה בקיצור ולעניין כל פעם אחרי התקנת דרייברים לכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE מקבלים מסך שחור כשהווינדוס עולה!1. גם בXP וגם בויסטה 2.ניסיתי דרייבר הכי חדש וישן יותר וגם דרייבר מקורי מהדיסק. 3.ניסיתי 2 מסכים שונים! 4.התקנתי רק את הדרייבר בלבד בלי תוכנות נוספות. 5.עליתי במצב VGA אחרי לחיצה על F8 כשהויסטה עולה... 6.התקנתי מחדש את הווינדוס! 7.ניסתי את שני החיבורים לכרטיס מסך DVI ו VGA רגיל! המחשב עולה רק במצב בטוח או אחרי שאני מסיר את הדרייברים!!! בבקשה מישהו יכול לעזור!! המון תודה!

13. Started by andrei21,

טכנולוגיית sli נשמעת יפה וטובה שאמורה לתת ביצועים פי 2. אבל בשטח הסיפור קצת אחר. ומה שיש בפועל שהרבה משחקים עובדים רק עם כרטיס מסך אחד. כי אנויידיה שוכחים להוסיף תמיכה לsli להרבה משחקים או שמוציאים את התמיכה אחריי הרבה זמן. האם משהו שיש לו גם SLi ונתקל בתופעה הבלתי נסבלת הזאת?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. ראשי Nvidia יוצאים בהצהרות נחרצות, אפילו קצת שחצניות, אל מול האיומים הקיימים והמתקרבים לעברם בשוק כרטיסי המסך, מצד Intel וATI. http://www.pcpro.co.uk/news/220947/nvision-larrabee-like-a-gpu-from-2006.html הם טוענים שהרעיון של אינטל לריבוי ליבות רב-משימתיות בכרטיסי מסך כבר נבדק על ידם ממזמן, ונמצא לא יעיל, ומטיחים האשמות שההצהרות של אינטל לא ריאליסטיות ומבוססות על הנחות שגויות. כמו כן, עולות טענות שהכרטיסי ה Larrabee שיצאו ב2010, יתנו ביצועים שזהים בערך לביצועים שנתנו כרטיסים של Nvidia וATI מ2006. כמו כן, אחרי שסגרו את הפינה עם אינטל, עברו להתעסק עם ATI. הם מודים שהם לא העריכו מספיק את ATI, ושהם עשו כמה טעויות, אבל הם למדו, עושים שינויים, וכבר בעתיד הקרוב המצב ישתפר. כ…

• 71 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by ohadbx,

(מקווה שזה שייך לפורום הזה, מאחר ומדובר בבעיית תוכנה,כנראה שקשורה לכרטיס מסך, ולא חומרה) הבעיה היא ככה- במשחקים לפעמים אני רואה את הצללים כגוש שחור מכוער ולא כמו שהם אמורים להיות. שמתי לב שזה קורה רק בסרטוני מעבר ולא בזמן המשחק עצמו. משחקים שזה קרה לי לדוגמא- company of heroes, mass effect. תמונה לדוגמא- אני מדגיש שוב שאין את הבעיה בזמן המשחק עצמו או כשאני רואה סרטים וכו', אלא רק בזמן סרטוני מעבר במשחקים (ולא תמיד, זה נדלק ונכבה לפעמים). ההגדרות הגראפיות במשחקים הן על מקסימום. כרטיס מסך- GF8800GT גרסאת דריוור- 177.83 (הסרתי והתקנתי מחדש...לא עוזר) DX 10 תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  16. Started by Sweet_Tooth,

אז ככה זה כרטיס ה ATI הראשון שלי ואני מנסה לגרום לו להריץ קבצי וידיאו על הטלויזיה דרך חיבור SVIDEO אז עשיתי שזה יהיה על EXTENDED DESKTOP ו THEATER MODE רק ששום דבר קורה כשאני מפעיל קובץ וידיאו, אין את ה PLAT ON TV שהיה לי עם ה GEFORCE הישן, מה לעשות? תודה

• 4 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by quantoM,

יש לי בעיה עם הכרטיס מסך[או הדרייבר], הפעלתי WIC, ורק הפעלתי את הסרטון הפעלה והמשחק קרס. שווינדוס שאל אם למצוא פתרון לבעיה, אמרתי לו שכן, והוא מצא שהבעיה היא בדרייבר של הכטיס מסך. עם משחקים אחרים לא נתקלתי בבעיות כלשהן, לבנתיים. מפרט הוא: Vista Ultimate 64Bit E7200 4GB RAM HD4850 P35 ואני מאמין שזה מה שרלוונטי. יש פתרון לבעיה, או שפשוט אני לא אוכל לשחק WIC ? כרגע אני סיימתי להוריד דרייבר 8.7 נראה אם זה יפתור את הבעיה. עריכה, גם 8.7 קורס. אני אעשה UnInstall ואתקין עוד פעם את 8.7. נראה אם יעבוד, אם לא יעבוד, אני אעשה עוד UnInstall ואתקין את 8.8.

• 11 תגובות
    • 944 צפיות
  18. Started by nited,

נשרף לי כרטיס משך 7600GS ואני מחפש כרטיס מסך חדש, אשמח להמלצה לכרטיס מסך מתאים במחיר סביר( יעני 300-400 ש"ח) מפרט המחשב - Operating System Microsoft Windows XP Professional Service Pack 2 CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) System Memory 2048 MB NVIDIA nforce 430I תודה

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by Cupid Me,

אהלן, החלטתי לקנות 9500GT מאחר והוא יחסוך לי קניית ספק חדש (כרגע יש לי HEC 300AR-TF), יש לכם איזושהי גרסה מומלצת? חשבתי על זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by DarkMoh,

נגמרו לי הפתרונות. ככל הנראה, כל משחק שרץ על על OpenGL פשוט מתמוטט ולא עובד לי. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, וזה לא עזר. תגללו לאמצע ותמצאו את הקטע של "|Extension GL_EXT_clip_volume_hint not available" וכו'. בינתיים זה קרא לי ב-Second Life ו-ב911 first responders 911 First Responders: Init Filesystem... Registered FS device "local" Registered FS device "base" Registered FS device "lang" Init UpdateChain... Init Timer... Init Screen... Init Scriptscheduler... !Graphics system: Microsoft Corporation GDI Generic GL_WIN_swap_hint GL_EXT_bgra GL_EXT_paletted_texture CPU speed detected: 2411 Init GFX... Init Vision... |Vision DLL path: E:\Games\911 First responders\vision71.dl…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. היי פרסמתי את זה גם בפורום הרשמי של אונריל 3 אבל נראה לי פה יוכלו אולי לעזור יותר: יש לי את המשחק unreal 3 שרכשתי שיחקתי בו כמה חודשים טובים ועבד מעולה! התקנתי את הדרייבר חוואה של NVIDIA (החדש עלק עם הPHYSX) קיצר מאז לא יכול לשחק יותר מחצי שעה רצוף כשהדרייבר הזה היה מותקן המשחק היה מפסיק את התצוגה לכ10 שניות וחוזר! וכשיצאתי מהמשחק הייתה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והתאושש. קיצר אמרתי אני חוזר לדרייבר הישן והטוב הסרתי את הPHSYX , את הדרייבר הישן, עשיתי driver cleaner עכשיו המשחק פשוט קורס באמצע סתם ככה!! מישהו נתקל בתופעה או יכול לעזור?? אני כבר אובד עצות NVIDIA באמת יצאו פרשים יש שם יותר מדי פדיחות בזמן האחרון העיקר למהר להוציא דרייבר ואחרי יום וחצי עוד בטא ד…

• 4 תגובות
    • 614 צפיות
  22. אני כנראה הולך להחליף את הכ.מסך שלי (8800GTS 512) בזמן הקרוב אבל השאלה שלי אם לפי המפרט שלי הספק כח יוכל להתמודד איתו? אני שוקל להחליף אותו ל280 של NVIDIA למרות שלא פסלתי גם אולי ללכת על משהו של ATI... אז האם המפרט שלי (מופיע בצד) יעמוד בדרישות של איזה מהכרטיסים? תודה מראש על העזרה!!!

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  23. Started by zoomX,

סיקור ענקי!!!!!!איך??? קרדיט לtrubritar

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Pollik,

שלום. בימים האחרונים התחלתי להרגיש שהביצועים ב-COD4 מתחילים לרדת. מתי שיש עשן זה יכול להגיע ל-10 FPS... ראיתי לפני כמה ימים עוד הודעה של מישהו שהתלונן על הביצועים ב-COD4. עכשיו, נזכרתי שלפני כמה ימים החלפתי לדרייבר הבטא, 177.83. עכשיו, חשבתי שזה מה שגרם לירידה בביצועים. האם זה יכול להיות? מפרט: EP35C-DS3R Q9300 @3.11Ghz Gigabyte 9600GT @ 760/1900/1020

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  25. Started by SeaMonster,

החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים