כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תכרטיס הכי חזק שניתן לקנות!יש לציין שהוא ישומש למשחקים... יש לי סך 24' ואני רוצה שהמשחקים הכי חדשים ירוצו עליו חלק עם כל הפילטרים...... כרגע יש לי 8800GTX והוא לא מספק אותי..... יש לי מעבד Q6600@ 3.2 Ghz אם אני יחליף אותו למשו יותר חזק אני יקבל יותר FPS? תודה רבה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. תכננתי לקנות את הכרטיס הבא: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=697615 למסך 2007FP, אך בעקבות הכתבה יציאת כרטיסים חדשים בעוד כמה שבועות האם כדאי לחכות ליציאת כרטיסים חדשים? האם צפויה ירידת מחירים כשהם יגיעו? האם יגיע כרטיס עדיף? תקציב עד 400 ש"ח. שימושים: צפיה בHD לא ממש למשחקים
-
- 8 תגובות
- 773 צפיות
-
-
וקיבלתי את ההודעה הבאה : אגף יש לי כרטיס מסך PCI EXPRESS X550 [attachment deleted by admin]
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא ידוע למה הוא עבד לי בסדר גמור בדרייבר 8.6...עכשיו אני עם 8.8 על הגדרות מקסימליות ועל רזולוצייה 1280*800 והוא על 14FPS... אני כבר מתחיל לעהיצטער שקניתי אותו ביכלל האיתי קונה את ה 9600GT וניגמר הסיפור... בבקשה עזרה... OuTsIDe
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת 7900GT שלי, הידוע כבעייתי מסתבר, בשלבי גסיסה מתקדמים. הגסיסה מתבטאת בארטיפקטים, נקודות בתצגה, בעיות video layout אקראיות והתחממות יתר ללא שליטה. <----- ניתן לראות את המפרט שלי בצד. מה אתם ממליצים כתחליף אבל שגם לא יהווה צוואר בקבוק למערכת שלי. אני לא מתכוון לשדרג עוד בזמן הקרוב ורוב הסיכויים שהמחשב שלי ילך לאח הקטן שלי בעתיד לכן אין צורך להתחשב ב"אופציות עתידיות". תודה מראש, יבגני
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהשמשתי לצורך מחשב שני בבית רוב הזמן אמנם הוא יריץ את תוכנות האופיס הרגילות וישמש לגלישה באינטרנט וכדומה... המעבד שלו זה AMD1800 XP וזיכרון יש לו 756 MB הוא מריץ XP SP3 סה"כ הוא בסדר גמור מהבחינות האלה אבל, בזמנו הכרטיס מסך שלו נשרף והוצאתי מהבויידם (תאמינו או לא..) כרטיס מסך RIVA TNT2 MX-400 ישן ישן, אבל עבד סה"כ בסדר... אפילו שיחקתי בו קצת פה ושם מה שכן, רציתי עכשיו לשדרג קצת את יכולות המשחק שלו, כך כשגם שאישתי תעבוד על המחשב החדש יותר אני אוכל להנעים את זמני בכמה שמני הקפה ב PROJECT TORQUE או משחק כזה או אחר של מכוניות או FPS... איזה כרטיס מסך בסיסי אני אוכל לקנות שיהיה מבוסס על AGP אם אני לא טועה, אין לי בעיה לקנות גם כרטיס מסך מיד שנייה אם יהיה יותר טו…
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון עם כרטיס מסך זה? איך אפשר לוודא לפני קניה שזיכרון 512MB, ולא 256MB?
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתכננן כבר הרבה זמן ליקנות מחשב(עד ה 16 לחודש) ויש לי מפרט והכול...חוץ מכרטיס מסך שזה משגע אותי.... אני באמת מקווה שעד אז יצא 4850x2 אז ככה יש לי הצלבטות נוראה קשה לקחת 280 שהוא-קריר יחסית ויש דרייברים טובים יותר ל nv מאשר ati או לקחת 4850x2 של ati-חם דרייברים חרא בייחס ל nv והבעיה הגדולה היא...שיש לו שתי ליבות שיש משחקים שלא תומכים....וזה יכול להוריד ביצועים... אני יודע שה 4850x2 עוד לא יצא אבל אפשר להשוות בערך בין ה 280 ל 4850 cf שאני מאמין שהוא יציג ביצועים דומים ל 4850x2 מה עדיף יותר לקחת?למערכת כזאת.....בהתחשבות בביצועים ובעניין של שני הליבות.... q9450\q9550 G.Skill 4GB DDR2-800 Corsair 650TX 52A @ 12V-תלוי אם אני צריך.... Gigabyte GA-EP43-DS3 NZXT …
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי כרטיס מסך 8800GT OC של BFG מורכב במערכת די טובה. לאחר זמן מה שלא נגעתי במחשב הנ"ל חזרתי כדי לגלות שהטמפ' במצב IDLE היא בסביבות 55 עד 65 מעלות כאשר המאוורר הוא על 30% . בדקתי את ספיקת האוויר של המערכת והכל תקין- ספיקת אוויר כוללת של 52CFM יוצא ונכנס. אני לא זוכר שהכרטיס היה בטמפ' כזו גבוהה במצב IDLE. יש לציין שאני מריץ ויסטה עם 4GB זיכרון פנימי. יש למישהו הסברים מדוע כך הדבר? או האם המצב תקין עבור כרטיס זה???
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
ממה שאני רואה פה בפורום הבעיות העיקריות שיש עם הדגמים שנמכרים כיום הם: - דריברים לא להיט (נקודות לבנות במפרטים מסויימים). - יותר דברים רעים על הדגמים של ספייר, כאשר בין היתר לא מריצים משחקים ישנים מסוימים (אני מניח שאולי זה קשור לזה שפשוט יותר קונים אותם). - באים חם יותר מהמפעל וכתוצאה מזה מאורר מרעיש (יחסית?) מכרטיסים אחרים (דבר שגורר התעסקות של אנשים שמבינים בפרופילים). רציתי לדעת האם באופק הקרוב צפויים לנו וריאציות על ה HD4870 הרגיל כמו שעשו לאחיו (PALIT ו SAPHHIRE). אם אין, האם הייתם ממליצים היום למחשב חזק וחדש על גירסאת ה Gigabyte HD48700 512MB או של ייצרן אחר, או שבכלל הייתם הולכים על כרטיס אחר כמו ה GT260 ו/או 9800GX2 ? האם גם כדאי להחליף את הקירור בשביל שקט ?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
החלק הרלוונטי לכותרת נמצא בעמוד הבא. תודה. טוב, אז יש לי ביטוח לשלוש שנים על הכרטיס. כרגע הוא נדפק וכנראה שיחליפו לי אותו. איזה כרטיס אקבל במקומו ? כלומר איזה כרטיס יש היום ל ATI שנותן את אותן היכולות של x1950 pro ? אני שואל כדי שלא ינסו לעבר אותי , לתקוע לי סתם כרטיס ולהגיד לי שהוא אותן יכולות בדיוק כמו של הקודם. אני לא מעודכן בכלל בדגמים היום. (הכרטיס לי נקנה לפני 3 שנים כמעט).
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מחבר ואני רוצה להתקין אותו במחשב עכשיו יש לי 9600 חיברתי אותו והיה כתוב לי איך שהמחשב עלה Connect the graphic card power cable משהו בסגנון ... הבנתי שחסר לי כבל.. אבל אין לי מושג איך אני מוצא כבל כזה עכשיו לחבר שלי כבר אין אותו.. החיבור שלו נראה ככה: הריבוע הלבן עם 4 פינים || || V לפי מה שמצאתי באינטרנט הכבל נראה ככה: הדף של הכרטיס באתר של MSI - http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=720&maincat_no=130…
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך עם חיבור AGP, שיריץ משחקים חדשים. יש חיה כזו? אני ישחק ברזולוצייה של 1680x1050 אם הכרטיס יוכל.... המפרט שלי: פנטיום 4 3GHz 2 ג'יגה זיכרון (ddr 400) ספק - לא ידוע (יש דרך לבדוק בלי לפרק את המחשב ולחפש איזה טבית עליו?) לוח אם Biostar P4VMA-M מסך 20 עם רזולוצייה טיבעית של 1680X1050 התקציב הוא עד 1000 ש"ח אבל אני מקווה להוציא פחות אם ניתן :
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... יש לי כרטיס מסך 4870 וכשאני משחק בקרייסיס מופיעים כל מיני הפרעות בגרפיקה של המשחק מין נקודות ירוקים/לבנים... תמונות : 1. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpZ3NzZp.bmp 2. http://www.myg.co.il/index.php?loc=see&pic=phpLwjuE9.bmp מה ניתן לעשות?? למה זה מפריע מאוד , אולי יש מצב שהכרטיס הזה פגום??.. בבקשה תעזרו לי !!
-
- 11 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום חברה אה יש לי בעייה... אני הזמנתי מחשב מפוקס פי סי (עוד אחד עכשיו גם אבא ניהיה גיימר ) עם הכרטיס מסך4870 CONNECT 3D... מה שקרה שעוד מעט תחילת הלימודים ולאבא שלי יש קורסים מביטוח לאומי שהוא חייב ללכת אליהם ולא יצא לו לקחת את המחשב אחרי הראשון בספטמבר... אז מה שקרה זה שבחנות אמרו לי שאם בגלל שאין להם את הכרטיס שהזמנתי אני אצטרך לחכות הם ישימו לי 260GTX במקום ואת היתרה הם ישלמו מכסם... אז מה אתם אומרים ללכת או לא??? אני נהנה מכל רגע עם ה4870 שלי ולאבא שלי לא ממש אכפת מPHYSX... והמסך שלו הוא 22 רחב ומשחקים אני הולך לשים לו משחקים כבדים כגון COD4 AC WIC (אבא שלי איש צבא לשעבר בא לו עוד פעם קצת אנדרנלין) אם לא קשה אפשר בלי פאנבויאיזם אוקיי? כי זה דיי לחוץ מי שיכול לתת דעת …
-
- 79 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול התקנתי VISTA 64BIT כדי להתנסות איתה קצת לפני שאני שולל. לאחר התגברות על כמה דברים מעצבנים כאלה ואחרים נשארתי עם דבר אחד מעצבן שאני לא מצליח לסדר. יש לי שני צגים שמחוברים לכרטיס (HD4850), שניהם LCD, אחד ברזולוציה של 1280X1024 והשני על 1360X768. כאשר אני עובר בין מסך אחד לשני הדרייבר משום מה לא זוכר את הרזולוצייה שקבעתי עבורו קודם והוא קובע רזולוצייה שהוא בוחר. נניח עכשיו הייית על 1360X768 ואני עובר למסך בעל ה 1280X1024 , אז הדרייבר בוחר לו רזולוצייה של 1280X768 ואז אני צריך לפתוח את הדרייבר ולשנות שוב את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית שלו. וככה זה חוזר על עצמו בכל מעבר בין המסכים. השאלה שלי למה זה ככה? ב XP זה לא היה ככה. על ה XP הייתי מחליף בין התצוגות ואטומ…
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כשאני מגיע למקומות חשוכים יש לי נקודות לבנות נגיד שיחקתי במשחק עם מנוע גרפי ישןןן שלא אמור ביכלל להזיז לכרטיס ( 4870 GIGABYTE ) הינה תמונה : http://img294.imageshack.us/img294/3760/25413618lk8.png המשחק הוא CS 1.6 משחק ישן שלא דורש הרבה ביכלל. מה אני אמור לעשות כדי שזה לא יהיה זה פעם ראשונה..
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם עומד לרכוש מסך זה לשילוב של גרפיקה וצפיה בסרטים HD . המסך מתאים לדרישות ,האם הכרטיס תומך בהם? רזולוצית המסך 1920X1200 והכרטיס תומך עד 1600X1200 . האם ההפרש בעיתי? תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
אהלן, שמעו אני כרגע מתלבט בין PALIT HD4850 SONIC שיש לו קירור מיוחד של PALIT שנראה לי טוב, לבין SAPPHIRE 4850 TOXIC שיש לו קירור של ZALMAN אבל עולה 100 שקל יותר ואני לא חושב שהוא הרבה יותר טוב.. למרות שחשוב לי שהכרטיס יהיה מקורר טוב ועוד יותר חשוב שהוא יהיה שקט בזמן שהוא מקורר טוב. אז מה אתם אומרים? TOXIC או SONIC? (הSONIC גם באוברקלוק נכון? רק לפי מה שראיתי לא משמעותי בכלל.. אבל גם ראיתי שהוא בא עם חיבור 8PIN שנותן יותר פוטנציאל לאוברקלוק עצמאי. הבנתי נכון?)
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב תראו לי קונים מחשב עוד שבוע,ואני לא סגור על כרטיס מסך =[ יש 9800GT XT OC ב-710 ש"ח. יש 9600GT XT OC ב-635 ש"ח ויש 9500GT ב-355 ש"ח.. HD4850 אני לא קונה למה זה גם לא לתקציב וגם כי אני מחפש ל-ח-ס-ו-ך..! איזה מהם הכי כדאי?(E7200-2GB RAM-320GB-P31-DS3L-500W) עכשיו גם לאחי יש מחשב אבל ישן.פנטיום 4,ויש לו 1.5 ג'יגה ראם וכרטיס מסך 7300LE. וספק יש לו אם אני לא טועה 480W... איזה כרטיס מסך יהיה הכי חזק בשבילו בלי לעשות צוואר בקבוק?? ובשביל המחשב שלי,איזהכרטיס מסך יהיה הכי משתלם,ואני מזכיר אני מחפש לחסוך ולקבל ביצועים טובים של לפחות HIGH חלק =] תודה שבת שלום ויום טוב!
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/feeds/rss/generic/en/GB/inq/latest/gb/inquirer/gb/inquirer/news/2008/08/27/pci-express-reaches-3rd-station תקראו, די מעניין.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-