עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. דרוש כרטיס מסך PCI במחיר 700שח לצפיה בסרטים ואם אפשר אז עם תלת מימד (אני לא משתמש במחשב למשחקים) Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש לעוזרים נ'ב אם טעיתי בניסוח אז אני ישנה את זה אבל אני עדין חדש בפורם

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by Game5,

שלום , (להודעה הזאת אין קשר להודעה אחרת שפירסמתי בפורום , הכרטיס הזה הוא למחשב אחר) יש מחשב עם הפרטים הבאים: E5200 2gb ram Intel gma 3100 כפי שאתם יכולים להבין , ה gma הוא "כרטיס מסך" , שלא מריץ כלום (קיבל 300 ב 3dmark2006). הכרטיס מסך שחשבתי עליו הוא 8400GS שעולה 200 ש"ח... הבעייה העיקרית היא: ב 3dmark2006 הוא קיבל 1500 בממוצע\ בעוד הכרטיס מסך שלי (gefore 6600) קיבל 1000 , איך זה יתכן?? יש לי כרטיס מלפני 5 שנים... 8400gs צריך לקבל לפחות 3000. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by eninyo,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ללא מאוורר. על מה אתם ממליצים? תקציב של עד 2500 ש"ח. יש לי כרטיס עם מאוורר וזה סתם עושה רעש. איך זה נראה במיפרט של כרטיסי מסך כרטיס שהוא בלי מאוורר? תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  4. למשחקי ילדים עם אפשרות לחבר ממיר דיגיטלי כבלים/לווין כדי לצפות בטלויזיה על מסך המחשב. אם לא קיים כרטיס העונה על הדרישה, אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלויזיה זול וטוב.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  5. האחראי של המעבדה שלי הזמין מחשב כדי לתמוך במצלמה שהחיבור שלה דורש שדרה של 16 או 8 מהמעבד. מכיוון שהוא לא התייעץ איתי הוא כמובן הזמין לוח אם שיש לו רק חיבור אפשרי אחד של X16 או X8 וכל האחרים הם X6 או X4, כמובן שהוא קנה כרטיס מסך של ניוידיה שעכשיו לא יכול לעבוד כי אין לו מספיק רוחב פס/זרם או איך שלא מתרגמים את זה... בכל מקרה, החברה פה עוקבים אחרי המחירים טוב יותר ממני, אז אני צריך המלצה לכרטיס הכי זול של amd שיכול לעמוד בהזרמת וידאו מהירה (המובנה של המעבד (4790) מעט איטי מידי משום מה ומגביל לי את כמות המידע שאני יכול לעבד) בעקרון הכרטיס הקודם שהיה במחשב הוא ה730 שאמור היה להספיק, אבל מעניין אותי מה הכי משתלם עכשיו בערך באותה העוצמה לamd, בד"כ אנחנו עובדים עם הרכש לאוניברסי…

6. שבת שלום לחברי הפורום! ברשותי מחשב חדש דנדש (2X2 זכרון ראם, מעבד I5 של אינטל, ספק 500 W) אך משיקולי תקציב החלטתי להשאר עם הכרטיס הישן (ati radeon 4770HD) שהוא אחלה כרטיס אבל הוא מתחיל קצת לקרטע במשחקים כמו arkahm city וcall of duty, לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולהחליף לכרטיס טוב יותר לפני שהוא בכלל יתחיל לקרטע. יש לציין שכרגע ברשותי מסך 19 אינץ' רחב ואני מריץ את המשחקים ברז' של 1440X900 על הגדרות בינוניות. יש מצב שאני מחליף את המסך בקרוב גם, לכן יש להתחשב בכך מבחינת הכרטיס (מסך 20 או 22 אינץ', לא הוחלט). א. אילו כרטיסים מומלצים בטווח המחירים הזה (אפשר לחרוג ב50-100 שקלים אם השוני שווה את זה) ב. תהיה הורדת מחירים בקרוב? אין לי בעיה לחכות שבועיים-חודש למשל. ג. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מבלה כבר מספר ימים בחיפוש אחר כרטיס מסך לצרכי עריכה ולכידה של וידאו. לכרטיס צריכה להיות תמיכה בOpen GL 2.1, ובשאר ירקות מהדור החדש שמסייעים בקידוד. כמו כן, הוא צריך להכיל כניסה מוידאו, כך שאוכל ללכוד וידאו מקלטות ולהמיר אותן לדיסקים. אני עובד בתכנת פרימייר CS4, אם זה משנה. התקציב שלי יהיה כמה שיותר נמוך, אני לא גיימר ולא זקוק למפלצת. אני כן צריך כרטיס מסך שיסחוב ויועיל לעריכת הוידאו. נדמה לי ש700~ שקלים יספיקו, לא? בתודה, אסף.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by rani,

300W ספק כוח מעבד C2D 2.93 ו3GB RAM דרוש כרטיס מסך שיריץ משחקים כמו CODMW2 אבל לא יזלול חשמל (אני יודע שזה כמעט לא אפשרי..)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכל קהילת HW אשכול זה מיועד לחבר שביקש ממני לפתוח תא'רד זה אז נתחיל יש לבן אדם מערכת מחשב דיי חלשה E2140 2G 945-S2 של גיגה 7300GS הבן אדם רוצה לקנות 4850 הסברתי לו על הצואר בקבוק הענקי שיגרם לו עכשיו יש לו מסך 17LCD במשחקים הוא ישחק ברז' של 1280-1024 מן הסתם גודל המסך המקסימלי... הצעתי לו 9600GT גם בגלל המסך וגם בגלל המעבד שלא יווצר לו פה צ.ב יש לכם איזה דעה בנושא אולי עדיף משהו אחר? אשמח לתגובות מהמומחים תודה

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  10. Started by annie,

שלום לכולם, אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אצטרך כדי שיאפשר לי חיבור 3 מסכים במקביל. (במסגרת רכישת מחשב חדש למטרות הבאות: מסחר יומי בבורסה; עריכת תמונות ווידיאו- כתחביב, אינטרנט, סרטים, מוסיקה..) אודה להתייחסותכם המהירה

• 18 תגובות
    • 5.3k צפיות
  11. אז ככה, לאחי הקטן יש מחשב לא חדש במיוחד, מעבד 2.93 מגה הרץ, ג'יגה זיכרון פנימי ומספיק מקום פנוי. הבעיה היא שהכרטיס מסך מאוד חלש - 5200FX - ויש צורך בלשדרג אותו - מה שמהווה מכשול זה הלוח אם שלא תומך בתקן PCI -E ולכן יש צורך בכרטיס מסך שומך AGP-8X. הדילמה היא האם באמת ניתן למצוא כרטיס מסך איכותי ומשתלם שתומך בתקן הישן, מה שהמטרה היא כן להריץ בצורה בינונית ומעלה משחקים חדשים כמו GTA IV שייצא בעתיד ועוד, אך לא באיכות הגבוהה ביותר. האם אצטרך להוסיף זיכרון? האם שווה לרכוש כרטיס מסך כזה על מנת שאחי הקטן יוכל "לסחוב" עוד שנתיים עם המחשב הזה, או שאין מנוס מלשדרג לוח אם, מעבד, זיכרון וכרטיס מסך? הבעיה היא תקציבית, שכן התקציב עומד על 800 ש"ח לכרטיס מסך בלבד - ואם אין מנוס מהוספת זיכ…

12. Started by rider704,

אז ככה מפרט הוא כזה: I5 750 4GB HEC 550BULK 24'' 1920*1080 מטרת כרטיס סרטים ו לפעמים משחקים די כבדים (CRISYS GTA4) רצוי עם יציאת HDMI כי יש כוונה עתידית לחבר ל LCD TV תודה מראש לכל מגיב)

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  13. Started by ohad_y,

אהלן חברים.. אני צריך כרטיס מסך עד 600 ש"ח אפשר לחרוג קצת.. הכרטיס ישמש למשחקים ולצפייה בHD מידי פעם.. מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2570 אשמח לעוד הצעות ותודה רבה,ואני מחפש רק GEFORCE.

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני לא יודע מה מומלץ אשמח לשמוע מכם התקציב שלי עומד על גג 700 (יד שניה בא באופציה?מה לחפש מה לבדוק?) המפרט שלי הוא I7-4790K asus maximus vii ranger 16 gb ram crucial sport balistex SSD של 250 GB עוד שני הארד דיסקים של 1TB כל אחד ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500 א לא יכול לצלם הוא תקוע בצד של המארז.. המשחקים שאני רוצה לשחק נגיד הWATCH DOGS BF4 ..אני לא מעודכן פשוט מה חדש אשמח אם תמליצו על מה שיעשה את העבודה במחיר הזול ביותר תודה רבה

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. דרוש כרטיס מסך עצבני, שיחזיק משחקים לתקופה ארוכה עד 1300 שקל(רצוי מזיגזג)

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  16. צריך AGP.התקציב-600 שקל.

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום אני הולך לקנות את הטלויזיה הזאת http://www.lg.com/us/tv-audio-video/televisions/LG-lcd-tv-32LK450.jsp 32LK450 של LG והייתי רוצה להחליף את הכרטיס מסך (512MB radeon 4850) בכרטיס יותר שקט ויותר מתקדם המעבד זה E8400

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ללא הגבלת תקציב, המגבלה היחידה שלי היא ספק הכח. יש לי thermaltake toughpower 600w המחשב הוא : I5 3570K 8GB DDR3 1600 איזה כרטיס מסך אני יכול לשים ? כרגע יש לי 6850 1GB ואני רוצה לשחק משחקים כמו BF3 על הגדרות גבוהות ביותר על FHD.. תודה.

19. Started by kfir_dnd,

אהלן אנשים, אחרי כמה שנים טובות עם הGeForce 6600 שלי החלטתי שהגיע הזמן לקנות חדש אני לא משתמש בתוכנות לתלת מימד ולא מריץ משחקים כבדים (אני איש של supreme commander ) עדיפות לכרטיסים תוצרת Gigabyte תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 726 צפיות
  20. Started by zolder,

שלום! אני מחפש כרטיס מסך טוב ואיכותי גם למשחקים אבל בעיקר לראות סרטים שאני מוריר אבל אני רוצה לראות אותם דרך הטלוויזיה שלי(21'') האם זה אפשרי? איך האיכות?התקציב שלי הוא בערך 1000 ש"ח אבל אם יש משהו ממש מומלץ בקצת יותר אז זה אפשרי. .תוכלו לתת לי בבקשה המלצות על כרטיסים ומה בדיוק אפשר לעשות איתם? אני רוצה גם שיהיה בכרטיס אפשרות של עריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by godis,

שלום, רכשתי מחשב לפני שנה ואיבזרתי את כל המחשב אבל עדיין לא קניתי כרטיס מסך. אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק ושיתמוך במשחקים חדשים ובתוכנות עריכה\גרפיקה(photoshop,after effect,premiere וכו'..). יש לי מסך 22 רחב (226bw samsung) ויש לי את המפרט של המחשב בצד שמאל תודה!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  22. Started by darkman,

אני מחפש כרטיס עם VIVO ראיתי שיש R9250 השאלה שלי האם הוא יעשה תמטרה שלו- צפיה בטלויזיה על גבי המסך באיכות טובה וגם הוא ידע להקליט באיכות טובה. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  23. Started by Unavoidable Encounter,

שאר המפרט: Processor: Intel i5-2500 Motherboard: Gigabyte GA-HA65M-UD3H-B3 Memory: Transcend 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz Hard Drive: Western Digital WD3200AAKS Network adapter: TP-LINK TL-WN951N DVD Burner: LG GH22N Power Supply: Enermax Liberty 400w (בן 4 שנים) Case: Gigabyte Poseidon Monitor: Dell 2007WFP (1680x1050) השימוש העיקרי הוא משחקים יחסית קלים (לא הכי חדשים וכבדים), ככה שלא צריך קפיצה ענקית ברמת הביצועים של הכרטיס, עליה קטנה תספיק. אפשר להחליף את ספק הכוח אם יש צורך, ואם קירור הסטוק לא מספיק טוב אפשר להוסיף אחר. חשוב שהכרטיס לא יהיה יותר גדול מה8800 כי גם לו בקושי יש מקום. אם יש כרטיס יותר קטן ממנו שעונה על הדרישות אז עדיף. (או שסתם יצאתי טמבל וכל כרטיסי ה-P…

24. Started by reyrey_200,

אהלן, אני מחפש מחליף לHD4850 כרטיס מסך חדש טוב בעל טמפ' נמוכות ולא רועש התקציב הוא בערך עד 500 ש"ח (עדיף פחות) או שתתקבל המלצה אם עדיף לי אולי להחליף את קירור הסטוק ואז אני אקבל טמפ' נמוכות וכרטיס פחות רועש.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by evman007,

: לא משנה לי DVI או לא ,רק שיהיה מסך טוב. תודה.

• 29 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים