כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב ובחרתי עבורו את ה-4850. בהתחלה הייתי מרוצה. אח"כ התחלתי לשחק במשחקים יותר מורכבים ושגיאה מעצבנת התחילה לחזור על עצמה פעם בכמה זמן. השגיאה מלווה ביציאה מהמשחק, הבהוב המסך, או מסך שחור/תקוע, המחשב לפעמים עושה ריסטרט וכו'. יש פעמים בהם הודעת השגיאה הבאה מופיעה: The display driver has stopped working and has recovered יש לי ווינדוס וויסטה, חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש להמון אנשים את הבעיה הזו, לאו דווקא עם הכרטיס של ATI אלא גם עם נווידיה. האם זה קשור יותר לוויסטה או שהכרטיס שלי פגום? נ.ב. הבעיה לא קשורה למאוורר או לחימום יתר מאחר והטמפ' לא עוברת את השמונים כאשר אני מפעיל את המאוורר על 70%. הבעיה קורית בעיקר ב-BioShock. למישהו יש רעיון?? ??? תודה מ…
-
- 42 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, נראה שבגלל האובססיה שלי לקנות ASUS הסתבכתי קניתי כרטיס ATI של ASUS EAH2600PRO/HTDP/256M נתקלתי בכמה בעיות בהתקנת הדרייבר א) הייתה לי שגיאה שקפצה MOM.EXE - קראתי והבנתי שמדובר בדרייבר של ATI, אז הסרתי הכל והתקנתי דרך עדכון חלונות ב) בכל הפעלה מחדש, המחשב מזהה חומרה חדשה asus other devices> enhanced display driver helper service ואני לא מצליח לדרייבר עבור זה, מה גם שאין לי מושג מה רוצים ממני. ג) קניתי כרטיס בידיעה שהוא 256MB אבל חלונות מזהה אותו כ512MB וכך גם everest. איך? מבולבל!
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?
-
- 14 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי לוח אם עם PCI-E x16 האם אני ירגיש ירידה בביצועים אם אני יקנה כרטיס שעובד עם PCI-E 2.0 x16 ? מפרט מלא: מעבד pentium D 2.8 לוח אם BLKD945PSNLK Intel http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=2565 זיכרון 1G תודה!
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם מעבד q6600 ולוח אם ga-g31m-s2l ובו כרטיס מסך nvidia 8400 gs והביצועים פשוט גרועים (על משחקים חדשים יכול רק בתצוגה הכי נמוכה) לכן רציתי לקנות כרטיס מסך חדש עד 800 ש"ח (או שהתקציב מגוכך?). המטרה היא לא לשחק על אולטרה היי אלה לשחק בצורה יותר רצינית. תודה.
-
- 11 תגובות
- 798 צפיות
-
-
הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רציתי לשאול מה ההבדלים בין כל החברות שמייצרות כרטיסי מסך למעבדים גרפיים מסוימים כמו כמו 4850HD או נניח לדוגמא 9800GT וכו' נניח, ה4850 של גאיינוורד מול ה4850 של סאפיר, אם המעבד הגרפי הוא בדיוק אותו מעבד, על מה אני משלם יותר (בהנחה שהקירור הוא אותו קירור והחיבורים נשארים סטנדרטיים 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO) ? האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף (לפעמים 100-150 שקלים יותר) ולרכוש כרטיס של חברה יותר "נחשבת" כמו אסוס ? אני לא מדבר על ביצועים אגב כי זה ברור שכולם זהים (תקנו אותי אם לא) אלא אני מדבר על איכות הכרטיס והסיכוי לתקלות. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא מובנה בלוח GIGABYTE GA-G33M ציטוט מאתר הבית: על פניו נראה שהוא תומך, לעומת זאת כשאני מנסה להגדיר את הרזלוציה של המסך ל- 1080 * 1920 אני מקבל מסך שחור עם הודעה OUT OF RANGE. עדכנתי את הדרייבר של כרטיס המסך ולא עזר. אם הבעיה היא בכרטיס המסך, האם הכרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס המובנה שיש לי בלוח? ASUS EAH3450/HTP/512M RADEON HD הכרטיס הזה אמור לעלות כ-250 ש"ח. אין לי עניין ולא יכולת לרכוש כרטיס יקר. אם הבנתי לוקה בחסר אשמח אם תעשו קצת סדר בנתונים שהצגתי.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר על סף קניה פשוט אני מתלבט כי צצו פה כל מיני הודעות על הכרטיס 9800gtx וכומה עכשיו הספק כח שלי לא בשמיים הוא fsp400gln ככה שאיזה כרטיס עדיף לי בשביל משחקים Palit radeon Hd4850 sonic או geforce +9800gtx ההוא שכולכם מדברים עליו מ foxpc תודה מראש.... ג'ניה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מאמין שיש פורום כזה, למה לקח לי כ"כ הרבה זמן למצוא אותו הזמנתי היום מחשב מהחנות FOXPC, ונאלצתי לשנות שלוש פעמים את הכרטיס מסך עקב שלל ביקורות חיוביות/שליליות לגבי הכרטיס הזה: 9800GTX+ OC - בהתחלה עשיתי הזמנה לכרטיס HD4850, לאור הביקורות הטובות שקיבל הכרטיס של NVIDIA התחלתי קצת לתהות אם כדאי להוסיף סכום זעיר של 20 ש"ח, ולשדרג את הכרטיס ל- 9800GTX+. ואכן שיניתי, אבל אחרי כניסה נוספת לפורומים בחו"ל קיבלתי רושם אחר, אז שוב שינתי את ההזמנה ל-ATI. בקיצור, עכשיו ההזמנה עומדת על הכרטיס 9800GTX+ OC שעולה 890 ש"ח, אני אצטרך לחכות לו שבועיים עד שתגיע המכולה הבאה, אבל רציתי לדעת אם אני עושה את הצעד הנכון? חיכיתי הרבה זמן לקנות מחשב חדש, ואני רוצה לנצל ממנו את …
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
ניסיתי לבנות מפרט בTMS לפי המפרט המומלץ למשחקים ב3000 ש"ח שנמצא פה באתר. במפרט המומלץ אומרים שכדאי לקחת את הHD4850. עם זאת,במהלך מעבר על כרטיסי המסך שTMS מציעה,נתקלתי בכרטיס הזה Sparkle 9800GT 512MB DDR3 Calibre Overclocked Retail(http://tms.co.il/product/5783) איזה מהם עדיף?
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום. לחבר שלי יש את המפרט הבא : ASUS P5B Deluxe Intel P965 Chipset Socket 775 Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb BOX Western Digital 320GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD3200KS ASUS DVDRW DRW-1814BLT x18 Sata Retail Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler PL-P0310 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400PHU2-2GBHZ HEC ACE480 480W 20/24PIN dell 200 WFP הוא רוצה להשלים את המפרט בכרטיס מסך מצויין שיריץ לו את המשחקים הכי כבדים שיש בתקציב של 1500 ש"ח. אם זה חובה אז אפשר לחרוג עד 2000 ש"ח מהתקציב אבל מומלץ שלא יש לכם המלצות? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות מחשב HTPC מפנטיום 3 ישן , המחשב צריך להיות מחובר לפלאזמה בחיבור HDMI לכן אני חייב שיהיה בכרטיס יציאת DVI איזה כרטיס הכי זול ופשוט יש עם DVI , לצפייה בסרטים בלבד. כרגע יש בו רידון 9200 עם יציאת וידאו אבל בלי DVI לצערי. בקיצור כרטיס פשוט וזול עם יציאת DVI כמובן בחיבור AGP.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה7900 שלי התקלקל אז הלכתי לחנות להחליפו. השבוע התקשרו אלי והציעו את ה8600 תמורתו ללא תוספת תשלום. האם שווה לי ההחלפה הזאת או שכדאי לי גם לשאול את החנות אם בתוספת תשלום (עד300ש''ח ) אני יכול לקבל כרטיס משתלם יותר? יש המלצות?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חפשתי תכרטיס באתר של החברה והכרטיס היחיד שמצאתי הוא זה http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=231#b2 וזה בכלל GT עם OC ולא GTX+ , יכול להיות שפוקס פיסי מחרטטים ?[br]פורסם בתאריך: 8.09.2008 בשעה 23:39:07 תודה על התגובות ... הוא עדיין יותר חזק מה4850 ?
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את כרטיס מסך שיש לי במחשב הדיי ישן, עם המעבד +AMD 3000 חשבתי ללכת על הכרטיס מסך הזה http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=6426 אני בעיקר שחקן אסטרטגיה ותפקידים אז אני לא צריך משהו בומבסטי בכל מקרה, מסך 19 אינצ' מה אתם אומרים, המעבד ינצל אותו עד הסוף או שכדאי משהו יותר חלש/חזק?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר ממיר של YES למחשב ושיתפקד כטלויזיה ולכן החלטתי לקנות כרטיס טלויזיה, אך שמתי לב שבכרטיס מסך שיש לי כרגע ( Bliss 8800 GT 512MB GS) יש חיבור Svideo, האם הוא יכול לשמש לי ככרטיס טלויזיה או שהחיבור משמש רק לout ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מעוניין לקניות כרטיס מסך חדש למחשב שמקרטע כרגע בתכני FHD ברזולוצית מסך של 1920X1080. אני גם משחק משחקים פה ושם כמו NBA Live, אך זה כ"כ נדיר שאינני מחשיב זאת לשיקול. חשבתי בכיוון של הHD3650 או HD3850. האם הHD3850 יותר מדי לשימושי ואפשר לחסוך את הכסף ? יש משהו משתלם של nVidia שהנכם ממליצים ? תקציב 500. תודה
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת מזה כל מושג ומה הוא עושה, ואם יש עוד כמה ואני בטוח שיש שלא ציינתי אשמח אם תגידו לי מה פלוס הסבר. Vsnyc? AA? Triliner\Bliner או משהו כזה ויש עוד אחד לא זוכר איך מבטאים תשם שלו. בעיקרון אני רוצה לדעת מזה כל מושג שמוצאים אותו בהגדרות של הגרפיקה במשחקים. תודה רבה לעוזרים =]
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למטרת משחקים ואשמח אם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא 700~ מפרט המחשב: מעבד pentium D 2.8 זיכרון 1GB 667Mhz DDR2 מ"ה winXP 32bit רציתי גם לברר לגבי משמעות הנתונים הטכניים של הכרטיס מסך: - 128 ביט הכוונה לרוחב העברת נתונים בין המעבד של הכרטיס לבין הזיכרון שלו ? כמה הכרטיס מסך צריך לתקשר עם המעבד של המחשב? (ז"א כמה משפיע המהירות/רוחב BUS של המעבד במחשב) - משנה העובדה שיש לי במחשב DDR2 ועל הכרטיס מסך יהיה DDR3 ? - שווה להתקין win 64 bit מאיזהשהי סיבה שיכולה להאיץ משחקים ? אשמח לכל תגובה תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 983 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1000 ש"ח בערך... שיהיה שקט ומקורר מאוד... לפני זמן מה המליצו לי על 4850 אבל הבעיה הייתה שהוא מתחמם מאוד גם בגרסאות כמו הSONIC והTOXIC.... האם יש מתחרה ראוי בGEFORCEים או שעומד לצאת משהו ששוה לחכות לו? או אפילו אם אפשר לחבר לכרטיס מסוים איזה קירור מסוים שיבטיח הנחתה משמעותית של החום.... תודה רבה!
-
- 29 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נכון להיום יש לי כרטיס מסוג 4850 בודד, ההתלבטות שלי היא כזאת, מבחינה כלכלית, ומבחינת ביצועים, מה יהיה עדיף יותר 1. להשקיע בכרטיס מסוג 4850 נוסף +ספק חדש שיוכל לסחוב את 2 הכרטיסים (ליברטי 500 שסוחב המון דיסקים) 2. להסתפק בכרטיס מסוג 4870 תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם כרטיס מסך AGPX8 יכול לעבוד כל סלוט של PCIEX16? כי פיזית זה כן ניכנס,תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום...כמה בערך אמור להיות לי FPS בקרייסיס עם רזולוציה של 1680X1050 בHIGH .. כמה אמור לי להיות עם AA וכמה בלי? פחות או יותר שיחקתי והוא עשה לי בין 35-46... מעבד: E8500 OC 3.8 MHZ לוח: DFI LANPARTY DK X48 כרטיס מסך: ATI HD 4870 זכרון: G.SKILL 4GB
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-