עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asi1998,

רציתי לדעת איך הכרטיס הזה? חשבתי לקנות ת4870 אבל אני מפחד בגלל הספק כוח שלי האם הספק יתמודד עם ה9600 סבבה? המפרט- Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX - זמין במלאי! לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L מארז: Raidmax APEX 2x120mm No PSu FSP Basic SI 450W ATX450-PNR 120mm + Satax3 PCI-E P.PFC זיכרון: A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS מה אתם אומרים? יש המצלצות אחרות?

• 6 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by shimronfio,

מתי ה280- החדש של נבידיה יוצא? והאם יש סיכוי שהוא יעלה בסביבות ה-1500? בגלל שהרגיל עולה בערך 2200 וה"+" הי שיטת יצור זולה יותר

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by א מ י ר1,

צהריים טובים יש לי בעיה שאני מפעיל משחק מסוג 4 call of duty לאחר כחצי שעה המחשב נכבה הטמפ של הכרטיס בדרך כלל היא 56 מעלות במצב רגיל האם הטמ"פ סבירה למצב מנוחה?והאם מישהו יודע בכמה מעלות הכרטיס מנתק את המחשב אם בכלל? נתוני המחשב והכרטיס הם Field ValueField Value Adapter String GeForce 8600 GT Video Adapter WinFast PX8600 GT(NVIDIA) (512 MB) Field Value CPU #0 AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4400+, 2305 MHz זיכרון פנימי 2G

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  4. המחשב וכרטיס המסך עם דרייבר מקורי משנת 2003 איזה בדיקת תאימות לעשות לדרייבר החדש של nvidia מול הרכיבים האחרים של המחשב, לפני התקנתו?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  5. Started by zuk666,

היי, הכרטיס הוא 128MB/128bit והוא דיי חזק. הבעיה היא שאף משחק לא מזהה את הכרטיס הזה... ב BF2 למשל כתוב device unknown .. ב CRYSIS כתוב UNSUPPORTED ניסיתי כלמיני דרייברים ישנים וחדשים וכלום.. מישהו יודע אולי מה אפשר לעשות?? תודה.

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by tdestroyer,

שאלום אני חדש פה ורציתי לבקש קצת עזרה.... יש לי NVIDIA GFORCE 6200 128MB במצב שולחן עבודה הכרטיס עובד מצויין אבל לאחר שאני מפעיל משחק כלשהוא (AGE OF MYTHOLOGY) הוא נתקע ואז יוצא מהמשחק ונותן הודעה והופך את השולחן עבודה למפוקסל .... יש לי תמונה אבל לא הצלחתי להעלות אותה.... נסיתי להחליף מאוורר ושמתי את הדרייבר הכי חדש של סדרה 6 GEFORCE ... לא עבד.... בתודה מראש טל, [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by Ancient1,

אם לא שניהם באותו % , אז : איזה מהם להעדיף ב OC ? מישהו בדק ? מצא נתונים ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  8. Started by shai7654,

אם 400 watt מספיק לכרטיס הזה? איך אתה יודע כמה watt יש לספק כוח שהוא כבר על המחשב(יש לי שני ספקי כוח)?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  9. קניתי לא מזמן מחשב חדש והתקנתי עליו VISTA 64BIT. אני משתמש במסך 971P של סמסונג בחיבור DVI. לפני שהתקנתי את הדריוורים של הכרטיס מסך המסך הראה תצוגה תקינה. אחרי התקנת הדרייוורים, אני רואה את הטעינה של הVISTA ואז המסך "נרדם" (כאילו כיביתי את המחשב והוא לא מקבל ממנו אות). במצב בטוח אני רואה תצוגה תקינה, ואם אני מסיר את הדרייוורים התצוגה חוזרת להיות תקינה. אני אני מחבר את המסך בחיבור אנלוגי התצוגה תקינה. מה יכולה להיות הבעיה? אגב, כאשר חיברתי את המסך בDVI במחשב הישן לא נתקלתי בבעיה כלשהי.

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  10. עכשיו שנגמר הסמסטר, ויש את שעות הבוקר לשרוף, התקנתי מספר משחקים ישנים למדי שאמורים לרוץ באופן חלק וללא בעיות. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות משחק נוצרים כל מני ארטיפקטים בגרפיקה (פאקים בקיצור) עד רמה שאי אפשר לשחק... יש למישהו פתרון? כמובן שעידכנתי דרייברים, ואין שום בעיית תאימות עם הPIXEL SHADER נניח. ניסיתי להריץ כל משחק על ההגדרות ההכי נמוכות וזה גם לא עוזר... יש טיפים חברים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by roey1,

יש ברשותי כרגע כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX5200 128MB. הכרטיס ישן וחלש ואפילו לא מעלה לי את הדמו של פיפא 09 שיצא. הנה תמונה של המפרט של הכרטיס מסך שלי: http://www.siz.co.il/up.php?i=imjdtjymjrm2.gif אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש בתקציב של עד 300 ש"ח. אני משחק בעיקר בפיפא או אם היה עובד לי אז PES וגם לפעמים Need for speed. ראיתי את הכרטיס הזה: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=708111 מה אתם אומרים? אשמח לשמוע תגובות והמלצות. תודה

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  12. Started by smoxsmox,

hello every body im in the US for the next couple of years, so i need a computer i bought 28" hanns-g what is the graphics i would need to play games in a good resolution on this kind of screen thenk you in advance

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  13. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  14. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  15. Started by tzr84,

ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 איך הוא? נחשב לכרטיס טוב? העלות שלו 400 שקל בערך... לאיזה כרטיס הוא מקביל בערך היום של nvidia ואיך הוא לעומת 4850 או ה9800?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by rafi1212,

שלום ! זוהי המערכת שברשותי : (ללא אוברקלוק)Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + AC Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP43-DS3L Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB Geil DDR2 4096MB 1066MHz CL5 Ultra Dual Channel Kit Gigabyte HD4870 NZXT Tempest PCP&COOLING Silencer 610W ATX עכשיו הרצתי בדיקה ב 3DMARK06 (רזולוצייה 1280X1024) ואלו התוצאות : 3dmark=12242 sm2.0=5429 sdr/sm3.0=6657 cpu=2360 אז רציתי לדעת איך התוצאות ..? מערכת VISTA ULTIMATE 32BIT DX10 ד"א הדרייבר מעודכן ל 8.8 .

• 2 תגובות
    • 961 צפיות
  17. Started by oron,

שלום, נראה שבגלל האובססיה שלי לקנות ASUS הסתבכתי קניתי כרטיס ATI של ASUS EAH2600PRO/HTDP/256M נתקלתי בכמה בעיות בהתקנת הדרייבר א) הייתה לי שגיאה שקפצה MOM.EXE - קראתי והבנתי שמדובר בדרייבר של ATI, אז הסרתי הכל והתקנתי דרך עדכון חלונות ב) בכל הפעלה מחדש, המחשב מזהה חומרה חדשה asus other devices> enhanced display driver helper service ואני לא מצליח לדרייבר עבור זה, מה גם שאין לי מושג מה רוצים ממני. ג) קניתי כרטיס בידיעה שהוא 256MB אבל חלונות מזהה אותו כ512MB וכך גם everest. איך? מבולבל!

18. Started by Lanzar,

יש לי HD4870 שמחובר בסלוט העליון והמסך מחובר אליו, חיברתי HD4850 שיש לי בבית וגם את שני הגשרים שמגיעים עם הכרטיסים... חיברתי כמובן את הכרטיס לחשמל... אבל ברגע שאני מדליק את המחשב אין פוסט... צריך להגדיר משהו בביוס לפני ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  19. Started by klips,

שלום אני צריך דעה ודיאגרמה שמוכיחה מה עדיף יותר כרטיס מסך 9800GT X2 SLI או HD4870 ??? למסך 22 אינץ?

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  20. Started by myself654,

שלום לכולם, יש לי לוח אם עם PCI-E x16 האם אני ירגיש ירידה בביצועים אם אני יקנה כרטיס שעובד עם PCI-E 2.0 x16 ? מפרט מלא: מעבד pentium D 2.8 לוח אם BLKD945PSNLK Intel http://www.comx-computers.co.za/computer-store-specifications.php?products=2565 זיכרון 1G תודה!

• 8 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by rozenasfffyhvega616,

יש לי מחשב עם מעבד q6600 ולוח אם ga-g31m-s2l ובו כרטיס מסך nvidia 8400 gs והביצועים פשוט גרועים (על משחקים חדשים יכול רק בתצוגה הכי נמוכה) לכן רציתי לקנות כרטיס מסך חדש עד 800 ש"ח (או שהתקציב מגוכך?). המטרה היא לא לשחק על אולטרה היי אלה לשחק בצורה יותר רצינית. תודה.

• 11 תגובות
    • 803 צפיות
  22. Started by Lanzar,

יש ברשותי לוח P45 וHD4870, במידה ואני מעוניין להוסיף HD4850, זה אפשרי ?

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  23. Started by liav25,

רציתי לשאול מה ההבדלים בין כל החברות שמייצרות כרטיסי מסך למעבדים גרפיים מסוימים כמו כמו 4850HD או נניח לדוגמא 9800GT וכו' נניח, ה4850 של גאיינוורד מול ה4850 של סאפיר, אם המעבד הגרפי הוא בדיוק אותו מעבד, על מה אני משלם יותר (בהנחה שהקירור הוא אותו קירור והחיבורים נשארים סטנדרטיים 2 חיבורי DVI וחיבור S-VIDEO) ? האם שווה להשקיע את הסכום הנוסף (לפעמים 100-150 שקלים יותר) ולרכוש כרטיס של חברה יותר "נחשבת" כמו אסוס ? אני לא מדבר על ביצועים אגב כי זה ברור שכולם זהים (תקנו אותי אם לא) אלא אני מדבר על איכות הכרטיס והסיכוי לתקלות. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  24. יש לי מחשב e6400 4G ocz 250G M.board MSI 975X crossfire 550W hec מסך 19 וLCD 32 אני רוצה לעשות קרוס פייר הלוח שלי תומך . אבל רשום בכניסה של הכרטיס מסך השני secundary 8x ולא 16x וזה שווה בכלל זה יביא שיפור רציני? כרגע אני עם 2 מסכים ואין לי שום בעיה אבל אני רוצה עוד כוח.. אז שווה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. הלוח אם שלי יש בו PCIEX16 אבל הוא עובד בתדר מהירות X4 הכרטיס מסך הנוכחי שיש לי הוא X1600PRO. האם יהיו לי יותר ביצועים מהכרטיס הנוכחי או שהתדר שה-PCI שלי עובד יגביל אותו לאותם ביצועים כמו X1600? תודה לעונים.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים