עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by gabriel,

אני סטודנט לקולנוע, וככה יוצא שאני עורך לא מעט סרטונים קצרים. בעיקרון כרטיס מסך שמיועד למשחקים בהחלט מספיק לי, אבל זה נהיה איטי רק כאשר אני מרכיב אפקטים כבדים. הסתכלתי על סדרת קוואדרו המקצועית, וגיליתי שם שלא רק הכרטיסים יקרים יותר, אלא יש לחלק גדול מהם הרבה יותר זיכרון. איך זה משפיע? יש למשל מה לעשות היום עם זיכרון כרטיס מסך של 1 ג'יגה? (השאלה עצמה היא איפה אני הולך לראות הבדל?) כי בגדול אני מעדיף כבר לקנות כרטיס מסך למשחקים עם 1 ג'יגה שעדיין עולה פחות מקוואדרו, ואני עדיין אוכל לשחק מדי פעם. השאלה אם 512MB לא יספיקו גם כן, כי זה עדיין יהיה מהיר ממה שיש לי היום. (היום יש לי 512MB DDR2, והיום הכרטיסים הם DDR3) נ.ב. לא להתחיל להרצות לי על קוואדרו שיותר מתאים לעריכה. אני כבר…

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  2. Started by wrecker,

אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אך יש לי בקשה אחרת.. קודם כל שלושה כרטיסים שנראים לי הם HD4870 GTX260 9800GX2 אבל לא חייב רק את אלה.. עכשיו הדרישה שלי היא שקרייסיס יעבוד ברזולוצית מסך טבעית של 22" עם 2X ואולי גם 4X AA חלק. לפחות ב25 FPS + ובעתיד אני מתכנן על טלויזיה FULL HD ככה שהוא צריך גם להריץ משחקים ברזולוציה של 1080 אבל פה כבר לא חייב פילטרים.. אני רוצה מחר כבר לקנות\להזמין אם יש לכם המלצה מאיפה גם טוב!.. אני חייב כרטיס לא יכול בלי מחשב :-\ תודה לכל העוזרים!

• 12 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by ravid,

שלום =] לאור יציאה של משחקי אסטרטגיה טובים ומספר בלעדיים למחשב אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להפעיל אותם! זה המפרט שלי: AMD 3200 + ATHLON 64BIT sapphire x800 gto 2 425W thermaltake 2 gig ram (רשמתי מה שרלוונטי) שמתי עין על HD4850 כיוון שהמליצו לי עליו וגם אני רואה בפורום המלצות רבות עליו!(אחלה קהילה פה אגב). לכן רציתי לשאול, האם יש מציאה טוב יותר באזור ה-1000 ש"ח? ראיתי שהרבה ממליצים על חברת PALIT. החברה לא מוכרת לי כמו sapphire gigabyte ו- asus, האם PALIT גם חברה עם שם טוב, מוצרים איכותיים ואפשר לסמוך עלייהם? כמה אחוז ביצועים אוכל לנצל מכרטיס מסך שכזה עם המפרט שלי? תודה רבה =]

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by doker,

יצאו אתמול דרייברים 8.9 גרסה לויסטה 64 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista64/common-vista64 גרסה לויסטה 32 http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 מצאתי את הדרייברים כשנתקלתי בבעיה של נקודות לבנות בקרייסיס אבל רק במשחק הזה אז חיפשתי ברשת וראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה הזאת ואמרו שזאת לא בעית חומרה לאחר מכן לחצתי על עדכון דרייברים למרות שהייתי בטוח שאין חדשים ותאום אני רואה שיש התקנתי והנקודות נעלמו כנראה שבכל זאת הכרטיס בסדר

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by zik125,

שלום רב אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה איכותי ומבקש המלצות (אין מגבלה למחיר) אשמח גם לקבל פירוט על יכולות של כרטיס מסוג זה ואם יש אי אילו מגבלות בעבודה עם חומרה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  6. Started by moshel7,

אני לא מוצא את הדריבר 8.8 מהאתר של ATI רק את ה- 8.9 שמותקן אצלי ויש לי איתו המון תקיעות בזמן מישחקים אני מחפש את ה-8.8 ולא מוצא אותו ה-8.8 יותר יציב מבחינתי

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by jambo7,

שלום כרטיס מסך למחשב חדש עבור משחקים לא כבדים. תודה

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by Prism,

שלום לכם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס מסך Radeon HD 3650. התחלתי לשחק בכמה משחקים, כמו הנסיך הפרסי 2 וטוני הוק underground 2, ומסתבר שמשחקים מגמגמים. המשחקים נעצרים לשנייה ואז ממשיכים. למרות זאת, במחשב הישן שלי עם כרטיס מסך Geforce 7600, שנחשב פחות טוב, המשחקים עבדו טוב. למישהו יש מושג מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  10. Started by aka_katz,

יש לי כרטיס 8600GT של Innovision... הורדתי את RIVA אבל לא ממש יודע איך לעבוד איתה אשמח לקבל עזרה.. תודה

11. Started by ariel2420,

אני רוצה לשדרג כרטיס מסך המפרט- CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6750, 2666 MHz (8 x 333) Motherboard Name Gigabyte GA-965P-S3 ספק- ezcool 300watt jsp כרטיס המסך המוחלף - 8500GT מה הכרטיס מסך הכי טוב למפרט זה

• 11 תגובות
    • 839 צפיות
  12. השימוש הוא להרצת משחקים מאוד על רמה כגון: GTA שיוצא בקרוב, המפרט הוא כזה: כרטיס מסך: Radeon x1950xt 256 MB אני כמעט בטוח שזה 256 MB intel® Core ( TM )2 Duo CPU E8500 @ 3.16GHz 3.17 GHz, 2.00 GB of RAM ( מועתק, אני לא כל כך מבין מה אני צריך לרשום כשמבקשים מפרט, מקווה שזה בסדר ). אז איזה כרטיס הכי כדי לי לקנות? בינתיים גם CRYISIS החדש לא פועל לי על הגדרות גבוהות חח

• 14 תגובות
    • 797 צפיות
  13. Started by shai432,

geforce 9500 gt 512 gddr3 או geforce 9600 gt 512 gddr3 האם יש הבדל משמעותי בינהם?

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  14. Started by t-macc,

האלן יש את ה 9600GT בין 500 ל 600 שקל. ויש את ה 9800 שבין 600 ל700. עכשיו יש לי את הכסף ל 9800 השאלה אם יש בכלל הבדל בביצועים ? והאם זה שווה את זה. אם יש באנצים אני אשמח לראות אגב יש הבדל בחברות מבחינת ביצועים ? תושהה

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Moty_p,

כמה תשלם בשביל קצת גראפיקה? 3000 שקל? במחיר כזה אני קונה מחשב חדש הכולל בתוכו כרטיס מסך לא רע בכלל אז למה מוכרים כרטיסים בסכומים כאלה?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  16. Started by BloodyW,

היי, אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור מבין שניהם, אז: איזה כרטיס בעקרון יותר חזק? איך התמיכה והדרייברים שלהם? איזה כרטיס חם יותר? ראיתי שה-HD פשוט רותח ושיש בעיות איתו לחלק מהאנשים, זה ככה גם בGTX+ ? אני עובד על מסך עם רזולוצייה של 1680*1050 ויש לי ספק אנרמקס ליברטי 500W שאמור להספיק. אז מה לקחת?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  17. יש לי 9800GT INN3D בחיבור SLI וכרגע יש לי מסך LG ישן שהרזולוציה מקסימלית היא 1280X1024 שאני מפעיל משחקים כמו קרייסיס או CALL OF DUTY הוא עובד טוב ולפעמיים הוא מראה לי מסך שחור הוא מין תמונה של ריבועים מרוחים ולפעמים המשחקים נתקעים ואז אני רואה שמופיע לי בווינדוס שמנהל התצוגה נסגר עקב תקבל בדרייבר ניוודיה נראה לי והפעיל אותו מחדש האם זה בעיה בכרטיס מסך הוא בהגדרות שלו??התקנתי מספר פעמים את הדרייבר

18. Started by nanus,

שיתאים לספק כח של קראוסייר 520 ושהכרטיס יבוא משודרג הכוונה לגירסה מיוחדת עם קירור מסיבי איכותי ולא הוונטה המעפה שיש עליהם בדרך כלל אני לא יודע אם יש דבר כזה שבא כבר מהמפעל עם קירור עצבני מובה

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by Cucilida123,

היי ערב טוב לפני יומיים רכשתי מחשב. קניתי את המחשב בלי מערכת הפעלה, אבל LOGICPC הביאו לי ויסטה אולטימייט 32 ביט של 30 יום. חשבתי אם כבר אז כבר.. הפכתי אותו לחוקי, אני חייב לציין שזאת הייתה הפעם הראשונה שאני משתמש בויסטה. התקנתי את כל הדרייברים והכל טוב, אני רואה שהמחשב מזהה את הכרטיס וכל החומרה בלי בעיה(כמעט). כשהתקנתי את COH זה לא נכנס למשחק ושולח את ההודעה הזאת: http://img152.imageshack.us/my.php?image=peoblemxz5.jpg . הPERFORMANCE INFORMATION מראה לי: http://img401.imageshack.us/my.php?image=problem2wn9.jpg . זה ממש מוזר כי בDEVICE MANAGER, ב8.9 CCC וכו' הוא מחובר:\ http://img391.imageshack.us/my.php?image=problem3rz1.jpg ד"א אם אני נכנס לזה הוא מראה שהכרטי…

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  20. Started by Moty_p,

שלום לכולם אני בונה מחשב HTPC ולכן אני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי סרטים באיכות HD אני מחפש כרטיס מסך עד 350 שקל שהוא תומך HDTV Output YPbPr תודה לכל העונים..

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by extasa,

אוקי המחשב שלי ככה : לוח אם : Motherboard Name Gigabyte GA-8I945P-G-RH מעבד : CPU Type DualCore Intel Pentium D 820, 2800 MHz (14 x 200) כרטיס מסך: Video Adapter nVIDIA GeForce 7300 GT ראם: 1 ג'יגה DDR2 זהו שאני רוצה כרטיס מסך שיתאים למפרט הזה ! משהו טוב יחסית שמסוגל להריץ משחקים טוב עד טוב מאוד ! טווח מחירים 700-1200 ----------- ד"א אני רוצה לשדרג ראם ל 4GB תמליצו בבקשה משהו שגם יתאים ------------------חשבתי על זה HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 השאלה אם יתאים

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  22. Started by liordavid,

לפי המפרט שלי שרשום בצד התוצאה 5021 נשמעת הגיונית (לפי מצב PROFESSIONAL) ? הוספתי תמונה של התוצאה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Everything You Need to Know about Nvidias 3D Goggle Gamble Nvidia הציגה בתערוכה האחרונה שלה את הטכנולוגיה הבאה של התלת מימד הסטריאוגרפי (כן כן, עם המשקפיים המגוכחות ;D) הפעם הדרישות חומרה הן כרטיס מסך מבית החברה, מומלץ 8800GT לפחות, משקפיים מיוחדות שמתחברות למחשב אלחוטית, ומסך תואם, שיודע להסתנכרן עם המשקפיים והמחשב כדי להציג את התמונה הנכונה בכל פעם. סך הכל, נשמע די מבטיח (וגם נראה די מבטיח, לפי מה שאומרים ). אנדרו פייר, שעבד על המוצר בNvidia טוען שהפעם עם הטכנולוגיה החדשה השחקנים לא ירגישו יותר כאבי ראש, אודות לקצב ריענון הגבוה, והאפשרות לבחור את העומק התלת מימדי בקלות. כמו כן שהיום, עם החומרה החדשה, והמשחקים החדשים, הדברים נראים הרבה יותר מרשים מבעבר. כמו כן…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by idov,

הי יש לי כרטיס מסך ATI Radeon 9250 שאותו אני מעוניין לחבר לטלוויזית LCD. מסיבות טכניות התאפשר לי לחבר בין כרטיס המסך לטלוויזיה רק באמצעות כבל S-VIDEO. מסך הטלוויזיה עובד ומציג את המחשב אבל בכל מקום שבו יש צבע בתמונה, רואים על המסך "גלים" כאלה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות בתוכנה שמגיעה עם הכרטיס (Catalyst) ושום דבר לא עזר. שמתי לב שהתוכנה מציגה את החיבור כ-Composite ולא כ-S-video, אך אין אפשרות לשנות את זה (בכל מקרה אני לא יודע אם זה מקור הבעיה). האם מישהו יודע איך מסדרים את התמונה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  25. לדעתכם אם קניתי כרטיס מסך לפני שבועיים ואני רוצה לשדרג אותו יאפשרו לי לשדרג אותו ולשלם את ההפרש בינהם? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים