עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ronbzalen,

שלום אשמח אם תציעו לי מספר אפשרויות. אני מבקש שהאתר יהיה אמין ושהחברה של הכרטיס תהיה איכותית.

• 19 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. Started by gambak,

האם לא תהיה ירידה בביצועים במצב כזה? לדוגמא: כרטיס מסך AMD 4870 בלוח אם p35...

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  3. Started by gotex,

איך הכרטיס הזה יחסית ל 800 שקל geforce 6600 extreme edition PCI EXPRESS 512 DDR3

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by dovik,

מחפש כרטיסים המקבילים לאלו שנמצאים כיום בשוק: Nvidia 5200Fx Radeon 9800 תודה.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  5. אני רואה שיש כמה אפשרויות: 1. דרך כבל RF 2. דרך RCA 3. דרך S-VISEO עכשיו אני מחבר דרך RF אז אין את האפשרויות הדיגיטליות של הממיר, זה פשוט כבלים אנלוגי שאני מחבר דרך RCA אז יש כבלים דיגיטלי אני לא מבין TUNER של טלויזיה לא יכול לקלוט כבלים דיגיטלי ?

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by Albetron,

בזמן שאני משחק הכרטיס מגיע ל83 מעלות ואולי ליותר במשחקים כבדים יותר, 870M בלפטופ של אסוס.. צריך לדאוג מזה?

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by ely2001,

אני מתלבט בין 3 המסכים הנ"לל סמסונג lg ו nu tech יש 8 m/s ל lg וסמסונג יש יציאת דיויאי ולשלישי אין עד כמה זה חשוב והעם אני יכול להסתדר בלי זה סמסונג עולה 1759 lg 1755 nu tech 1388 מבחינת אחריות סמסונג ממש על הפנים בעוד של 2 האחרים אחריות טובה אז איזה כדאי לי לקנות? אולי יש דגם אחר שאתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, לאחר שהייתה לי אופציה בגרסא הקודמת של Catalyst לבדוק לעדכונים תחת קטגוריית Information עדכנתי לגרסא 13.1 ומאז אין לי את האופציה הזאת, האם עוד מישהוא נתקל בתופעה? איך עכשיו אפשר לבדוק לעדכונים?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  9. Started by Oprapc,

בכתבה ב-DRIVERHEAVEN החליטו לבדוק את שני הכרטיסים התקציביים היום עם CATALYST 4.1. אומנם יש את ה9800 PRO אבל 1500 ש"ח זה עדיין יקר קצת להרבה אנשים. הכתבה מראה שאמנם 5900XT טוב בהרבה מקרים מהרדיאון, מקבל יותר טוב ב3DMARK וב-AQUAMARK, אבל הוא: נופל ל-FPS נמוך מהרדיאון- כלומר כשהוא נקטע הוא נקטע!!, בחלק המשחקים הרדיאון משום מה עובר אותו. לעומתו הרדיאון כרטיס יציב יותר בכל המשחקים ובכל הבדיקות. בבדיקות גם הראו שה-5900XT מצוין ל-OC. בקיצור אם אתם קונים אחד מהכרטיסים האלה אז תשקלו שה-5900XT פועל יותר טוב מהרדיאון 9600XT אבל לא תמיד, מקבל ציונים יותר טובים, מצוין ל-OC, נופל ל-FPS הרבה יותר גרוע מהרדיאון, כנראה חלש ב-DX9 כפי הנראה(NVIDIA חרא ב-DX9 וזה ידוע). הנה הכתבה: http://www.…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. הAGP בלוח האם פגום. הלוח תומך בpci.... אני צריך כרטיס שיהיה pci ויתמוך בdvi השימושים הם רק קריאת טקסטים.. אם זה משנה המסך הוא lcd 22" wide התקציב לא כלכך משנה עדיף כמה שיותר זול כי השימושים הם משרדיים בלבד. תודה

• 6 תגובות
    • 537 צפיות
  11. Started by danielzy,

יש לי 2 4850 במארז TAGAN DIABLO והכרטיס העליון מרעיש, זה כזה 4 שניות כן 4 שניות לא.. מה עושים ? אני משתמש ב Hotfix ששיחררו..

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by BlueLabel,

אני לקראת רכישה של מחשב חדש ויש לי התלבטות בין כרטיסי המסך ATI Radeon ו- NVIDIA GeForce (אני מדבר בכללי ולא על כרטיסים ספציפיים. השאלה שלי איזה מבין השניים מתאים יותר למשחקים? במה אחד עולה על השני (יתרונות/חסרונות)? אני אישית קראתי ביקורות טובות על ATI אך חברים אמרו לי שלמשחקים מתאים יותר NVIDIA תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Ymac,

שלום, עכשיו נכנסתי ל-GPU-Z כדי לבדוק כמה תדרים, ותוך כדי סקירה קלה של הנתונים, אני רואה את המידע על ממשק ההתחברות כתוב: PCI-E 16X 2.1 @1.1 ולא היה לי כל כך ברור עד שעברתי מעל עם העכבר ו...: האם זה הגיוני שהכרטיס שלי רץ על רוויזיה כ"כ ישנה של PCIE? יש לי לוח P67 מודרני למדי שתומך ב-2.1, אז הכרטיס אמור לפעול לפחות ב-2.0 (כי 2.1 לא אומץ באופן נרחב) עם כרטיס כזה יהיה צוואר בקבוק מורגש שכן זה כמו להריץ 8X על רוויזיה 2.0 או 4X (!) על 3.0 מבחינת רוחב פס. עזרה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Iron~Chef,

מישו יודע אם יש איפה שהוא השוואות בין ביצועים של דריברים לאותו כרטיס מסך? למשל איזה דריבר נותן ביצועים טובים יותר ל כרטיס מסך 6600GT ? והיכן אפשר למצא דריברים ישנים של nvidia גם של צד שלישי ? תודה.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  15. איזה חזק מבינהם? HD 3870 8800GT OC 9600GT 512MB תודה

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  16. Started by simplitech,

מאז שקניתי את הכטיס בקניה הקבוצתית אני נתקל בבעיה ממש מוזרה שאני לא יודע איך להסביר בכתב... זה מופיע לי אפילו בזמן כתיבת הודעה זו וזה מעצבן מאוד. הדרייבר הוא המעודכן ביותר ואפילו ניסיתי את גרסת הבטא, אך ללא הצלחה. מה יכול להיות מקור הבעיה לדעתכם ?... הנה תצלום מסך :

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by javaabp,

אוקי שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון ואם לא תעבירו לי בבקשה קיבלתי לפטופ חדש עם ווינדוס 7 לא הייתי מרוצה התקנתי XP הכל עובד טוב ההתקנה בוצעה בהצלחה עכשיו צריך להתקין דרייברים אני מגיע לדרייבר של הכרטיס מסך מחפש באתר שלהם מוריד מתקין, זה מראה התקנה בוצעה בהצלחה ומכאן והעלאה כלום, זה לא הוסיף שום דרייבר זה לא הראה את המסך יותר נורמלי אם אפשרויות רזולוציה נוספות כלום שום דבר. המחשב windows 7 ultimate x64 כרטיס מסך ATI mobility Radeon HD 5650 שוב מחשב חדש...

18. Started by 1nstall,

היי סתם הייתי באתרי מחשבים וראיתי גם את ATI 9800XT ןגם את ASUS 9800XT ולא הבנתי מה ההבדל בינהם (חוץ מהמחיר) אז סתם רציתי לדעת איזה מי מהן יותר טוב? לינק לATI: משהום מה אין להם באתר משהו עליו אלה רק על 9800PRO לינק לASUS: http://www.asus.com/products/vga/r9800xt/overview.htm

• 9 תגובות
    • 875 צפיות
  19. לא בטוח שהיקף הזמינות המצומצם של כרטיסי ה-Radeon Vega באמת יוכל לסכן את ההובלה היוקרתית שלה, אך נראה כי מפתחת הליבות הירוקה בכל זאת מכינה עבורם תשובה הולמת לכתבה

20. Started by coorva,

שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64bit וכרטיס מסך GTX 670 עם 2 יציאות DVI. אני מעוניין לחבר 2 צגים lcd עובדים באותו תדר אך הם לא בדיוק באותו גודל והרזולוציה ביניהם שונה. האם ניתן או שעלול לגרום לבעיות ולהתרסקות המערכת הפעלה? תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  21. Started by mikezaush,

אני מחפש את הכרטיס הזה במחיר הכי זול שאפשר אבל שיהיה עם 3 שנים אחריות. באיזו חנות אפשר להזמין כרטיס כזה במחיר מינימלי?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  22. לפי מה שקראתי פה אתר איפשהו ראיתי שפעם היה אפשר ועדין אפשר לחבר שני כרטיסי מסך מסוג וודוו ....עכשיו רציתי לשאול אם זה אפשרי לחבר וודו 3 PCI +ודוו 3 AGP.....ואם לימשהו יש המלצה וידע איך עושים את זה יעזור לי.....ואם צריך איזשהו כבל מיוחד או שפשוט צריך את הכבל עם המספר פינים הנכון.... ממש תודה לכל מי שיעזור לי! ;D

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כותרת

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  24. אתמול הייתי באייבורי. אין להם את ה-Samsung 710T ולא את ה-730B שכולם פה אוהבים וממליצים. אבל יש להם את ה-721S של Samsung (נטול ה-DVI) או לחילופין את ה-LG1750HQ באותו מחיר 1600 ש"ח. מה לעשות ? את מי מהם לקחת ? האם להתעקש לחפש את ה-730B ? תודה.

25. מהירות העברת מידע כפולה מזו המוכרת לנו כיום תוכל לספק עורקי תקשורת מתקדמים יותר לא רק לכרטיסי המסך שלנו, אלא גם לאמצעי אחסון, מוצרי רשת - ומארזי עיבוד שיבוססו על הדור הבא של ה-Thunderbolt לכתבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.