עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הבנתי שהכרטיס 9600GT לא מתחמם ולכן עדיף לקחת את הSILENT עם אוורור פאסיבי (שגם יותר שקט), נכון? איזה חברה מומלצת של 9600GT ? ואיך ג'יגה-בייט ? הבנתי שאם אני לוקח לוח אם של ג'יגה בייט אז כדאי גם שהכרטיס יהיה של ג'יגה-בייט... 2 הדגמים של ה-9600GT ג'יגה בייט הם: 1. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT 512MB PCIe, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44404 2. כרטיס גרפי GIGABYTE nVIDIA GeForce 9600GT Silent 512MB PCIe, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44402 המעבד שאני לוקח הוא מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box (http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400) עם לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L (http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470)

• 8 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by meirdor,

מבחינה של יחס עלות\ביצועים איזה כרטיס יותר משתלם?ההבדל בין השניים בביצועים מצדיק הפרש כזה במחיר (נזכיר את העובדה שה 9600 בשוק יותר מחצי שנה וירד הרבה במחיר עד 550 שקל בערך והמחיר יציאה של ה 4670 הוא 400 ש"ח כשידוע שתוך חודש חודש וחצי הוא יעמוד על 350 ומטה)?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. יש לי לוח SLI ו-9800GTX בודד. אני משחק על 1680X1050. בעיקרון כרגע הכל רץ חלק ואין בעיות ביצועים. התכנון המקורי היה לקנות כרטיס נוסף כשיהיה צורך, כלומר כשהביצועים יתחילו לרדת. הבעיה שלי היא שיצאו כ"כ הרבה כרטיסים מאז אפריל שאני כבר לא בטוח בכדאיות - לשדרג עכשיו יעלה 900-1000 ש"ח. יכול להיות שבקצת יותר כסף מזה אני יכול לקנות כרטיס בודד חדש שיעשה את אותה עבודה של שני GTX?? חיפשתי באנצ'ים של 2X9800GTX ולא מצאתי השוואות מול הכרטיסים החדשים... בקיצור, לחכות חודש חודשיים ולקנות עוד 9800 (כנראה הפלוס, אבל לא ממש משנה), עוד לחכות יותר וכבר לקנות משהו חדש וטוב לגמרי (או שני חדשים ;D)? הספק מספיק חזק, והרזולוציה שבה אני משחק לא תשתנה הרבה זמן.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by morpheus211,

אני אתחיל מהמפרט שלי: AMD 4400+ GB 2 800 MHZ ASROK ALIVENF7G-לוח אם שכולל כרטיס מסך 7050 256mb ספק 400W של HEC סלוט פנוי של pci express*16 האם בהוספת כרטיס מסך (תקציב עד 400 ש"ח) אני אקבל שיפור ניכר בביצועים (שיצדיק את התוספת) או הבדל קטן? אם כן איזה כרטיס מומלץ (שיהיה גם בעל חיבור D-SUB)? השימושים בעיקר המרת סרטים, תכנות, עריכת תמונות, מוזיקה ... קיצר לא יותר מידי למשחקים

5. Started by iyehuda,

מחשב 1.5 גיגה זיכרון 512 מגה SDRAM לא ניתן להרחיב את הזיכרון הציעו לי GS 7600 ב 150 ש"ח משומש או שבמקרה של המחשב הנ"ל מומלץ להחליף מחשב

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by RunningWithScissors,

היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה

7. Started by Kataklystic,

שלום לכולם היום בשעה טובה קיבלתי את המחשב החדש מפרט בצד אם אתם רוצים אין לי בעיה לעשות בנצ'ים לכרטיס מסך או לרכיב אחר ספקו לי את התוכנה ואני אבצע עד עכשיו אני מאוד מרוצה למרות ששיחקתי רק World in Conflict. על הדרך אני רוצה להגיד תודה רבה לעדי מp-see באמת בן אדם רציני עמד בכל הציפיות שלי ונתן שירות אדיב ואיכותי אני ממליץ לכל מי שמעוניין לקנות מחשב או חלקי מחשב באיזור לקנות ממנו (החנות ממוקמת במרכז המסחרי בקרית יובל ירושלים).

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  8. Started by tamir6066,

הי,אני מטלבט אם כדאי לי לקנות את הכרטיס ה8800 GT. האם הוא כבר ישן? איזה עוד כרטיסים כדאי בתקציב של 800-900 שקל? תודה

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  9. מעבד 2.4 גיגה זכרון וכרטיס מסך R 9600 XT ישן... (AGP) כמובן. (המחשב משמש למשחקים ישנים יחסית, שעכשיו פועלים בצורה סבירה מבחינתי. לא קרייסיס, ודברים כאלה) מהו הכרטיס הכי ממומלץ לי?

10. Started by Ruxies,

אז ככה, אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש, אבל אני מבולבל, קראתי המון כתבות על הradeon 4870 ואני תיכננתי לקנות את הgforce 260gtx אך המון אנשים אומרים שהradeon 4870 יותר טוב, יותר זול. אבל גם המון אומרים שהם מקבלים בו שגיאות, כל אחד משהו אחר ואני נורא מבולבל ולא יודע מה לעשות. אני אשמח להצעות ודוגמאות של גרפים או כל מיני דברים אחרים. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 857 צפיות
  11. Started by nvm111,

יש לי Radeon 3850 HD 256mb ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות עוד אחד ולעשות SLI או לקנות אחד אחר יותר חזק והאם זה משנה איזה חברה הכרטיסים. מפרט: לוח אם: p35-ds3p מעבד: E4500 2.2GHZ ספק:500W

• 7 תגובות
    • 622 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  13. יש לי בעיה עם הכרטיס שהוא כל הזמן מפסיק לי משחקים באמצע ורושם לי upu recover has reset your graphic because it was no longer responding to graphic commands. בקיצור הוא רושם לי שהוא לא מסוגל להתמודד עם היכולות הגרפיות יש לציין שזה קורה לי רק עכשיו עם המסך החדש 22 אינץ' של סמסונג. מה אני צריך לעשות? להוריד רזולוציה?

• 8 תגובות
    • 665 צפיות
  14. צריכים לעדכן ביוס מי שיש לו את הגרסא הזו P/N:188-01E85-001SA,SKU#11133-00 ONLY העדכון מונע את הנושא של מחשב שנתקע עקב שינוי מהירות GPU (שמוביל לתקלת מתח ) את העדכון פלוס הוראות ניתן להוריד מכאן: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php מדריך לאיך להגיע למצב של PURE DOS ע"י USB BOOT ניתן למצוא כאן : http://forum.uabit.com/showthread.php?t=121953 יוצרים את הUSB BOOT מעתיקים אליו את הFLASH מאתחלים את המחשב ומשנים בביוס (למי שאפשר לא כל לוחות האם תומכים בזה ) BOOT מUSB שומרים ויוצאים לאחר מכן המחשב יעלה במצב PURE DOS תכנסו לתייקיה של הFLASH ותפעילו ואז ריסט תתחדשו יש לכם ביוס חדש והרבה יותר יציב מה 08.09.08 שנה טובה

• 45 תגובות
    • 7.9k צפיות
  15. Started by doldol360,

אני רוצה לקנות כרטיס עד 700-800 (800 שקל בלחץ רק אם יהיה הבדל משמעותי בתמורה) ואם אפשר, איזה יצרנית הכי טובה כאילו ASUS? MSI?EVGA וכו' ובקשה קטנה אם אפשר מאתר KSP.co.il

• 13 תגובות
    • 767 צפיות
  16. Started by shemuleman,

שלום חברה יש לי כרטיס מסך של msi-7600GS DDR3 256MB 128 BIT. אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ולקנות משהו שפעיל משחקים חלק יותר וטוב יותר,אין העדפה בין נווידיה לריידון.. תקציב-600 שקל.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  17. Started by Director,

שלום, ראיתי שיש בעיות עם ה-4950 HD . לא מריץ קריסיס טוב, בעיות בהפעלה וכו . אפשר חוות דעת על 2 הכרטיסים ?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  18. אז ככה אני לא יודע עד כמה חזק הכרטיס, האם אני צריך לשחק ברזולוציה הכי גבוהה במשחקים כבדים? ומזה refresh rate? על כמה הוא אמור להיות? תודה מראש!! אם זה לא קשור לפורום אז מצטער..

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מעוניין בכרטיס מסך זול ושקט (עדיף פאסיבי) ל-HTPC החדש שלי, לניגון תכני H264 מהרשת ברזולוציה 720P/1080P לרוב. * המסך בשימוש יהיה או ה-DELL2407WFP שלו רזולוציית FULL HD או מסך LCD שאני עומד לקנות שיהיה "רק" HD READY ככל הנראה. * ביצועי גיימינג לא חשובים כלל בשיקולי הקניה, אלא אם מדובר בכרטיסים זהים לחלוטין מכל בחינה אחרת. * חיבור HDMI רצוי מאוד בגלל ה-LCD אבל עניין האודיו וה-HDCP פחות קריטי. שמתי עין על שני כרטיסים פאסיביים במחיר זהה (~330 ש"ח): איזה מהכרטיסים עדיף, בעיקר מבחינת איכות תמונה? תודה מראש ושנה טובה לעונים.

20. Started by wwwqqrr,

היי יש לי את המחשב הבא: מארז : COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מעבד : Intel Pentium D 930 3.00GHz לוח אם : Gigabyte GA-8I945P-G כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GT זיכרונות : שני זכרונות של 512 PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL דגם: PQI25400-1GDB דיסק קשיח : SAMSUNG SATA2 160GB 7200RPM דגם: HD160JJ צורב : LG GSA-4167B BLACK BULK ספק כח : FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm דגם: FSP400-60THN מאוורר : ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro PWN השאלה שלי היא כזאת, הכרטיס x1950xt יתאים למערכת שלי ? כאילו אני יכול לשים אותו במקום ה7600gt בלי להחליף ספק כוח, מעבד וכו'... זה הדגם המדוייק של הכרטיס: HIS RADEON GRAPHICS CARD X1950XT ICEQ3 256MB GDDR3 תודה לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני לא מבקש לוח זמנים קבוע כי אני יודע שזה לא הולך ככה אבל בערך, בין 4-5 חודשים \ 6-7 חודשים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום לכולם. אני מתכנן לעשות HTPC בבית וכעת אני בשלב כרטיס הטלוויזיה. הבנתי שהיום הכל כבר הגיע לשלב שבו אני יכול להפוך את ה-HTPC שלי למכשיר מקליט כמו HOT MAGIC. בשביל זה אני מניח שאני זקוק לכרטיס טלוויזה. האם אני צודק או שהיום יש כבר חומרה מתקדמת יותר? אם כרטיס טלוויזיה אז איזה? אחד עם שלט? האם עדיף אחד שמתקינים על המחשב או אחד עם חיבור USB. בקיצור, הסבר קצר יעזור והמלצות יעזרו לי מאוד. תודה. אופס, זה הפורום הלא נכון. אפשר למחוק בבקשה. אני אפתח בפורוןם השני. סליחה.

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  23. Started by yousux,

http://www.hardwaresecrets.com/news/cat/3#3301 http://www.hardwaresecrets.com/news/cat/3#3238 סוף סוף יוצאים כרטיסים מיוחדים של ה 4870.. למישהו יש מושג מתי נראה אותם פה ובכמה ? נראה שהטוקסיק נשאר יותר נאמן למקור ומוציא את האוויר החוצה גם.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. איפה אני רואה את הרשימה של הבעיות שתוקנו אצל הביוס החדש של ספייר ? האם הבעיות האלו ספציפיות רק לחברה הזאת, או שזה בעיות שיש גם בכרטיסים של חברות אחרות וצפויים לצאת ליקונים גם להם ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  25. אז ככה קיבלתי את ה9800 gt xxt של טוויטטק הרצתי את קרייסי החדש לא הפסקתי לשחק יותר מ20 שניות והמחשה נתקע ועבר למסך כחול המפרט שלי הוא core2dou 6300 2Gb ram twintech 9800gt xxt FSP400W GLN מה לדעתכם הבעיה ? וד'א אני מריץ את המשחק על ויסטה של 32 ביט

• 43 תגובות
    • 3.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים