כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני הולך עכשיו לksp איזה גרסא הכי טובה ?? אני נראהלי ילך על ה3 גיגה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היום הפעלתי את ה NFS MOST WANTED שיחקתי קצת בהגדרות גרפיקה שלו ותוך כדי המשחק אני קולט שהגרפיקה ממש מתחרבשת המכונית מופיעה ויוצאים ממנה קוצים ארוכים השמיים על הכביש וכל מיני שינויים מוזרים בגרפיקה שיחקתי עם ההגדרות שוב עד שהגעתי ליציבות של המשחק אבל על הגדרות ממש נמוכות... כששמתי על הכי גבוהה המשחק רץ חלק בלי תקיעות אפילו אבל כל המסך משתגע ובקושי יש זכר למכונית.... הטמפ' הגיע לי גג ל-73 מעלות המאוורר תקין והכרטיס הוא GF7600GS 128 הקודם שלי היה RADEON9250 ועובד יותר טוב ברזולוציות.... יש משחק אחר שברגע שהוא משתמש בגרפיקה הוא נתקע (FLATOUT 2) ובפיפא על הכי גבוהה הוא קצת מקרטע מחשב חדש אני מזה מבואס בגלל זה הדרייברים הכי מעודכנים מהאתר של NVIDIA.... מה זה …
-
- 17 תגובות
- 898 צפיות
-
-
כשביקשתי מפרט בפורום מפרטים הציעו לי את ה7900 אבל אני רואה שפורום פה הציעו לאנשים את הX1950PRO ואני שם לב שהמחיר שלהם דומה מאוד...
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום מפרט המחשב הוא : לוח: Gigabyte GA-770TD-UD3 מעבד: AMD435 (פתוח לארבע ליבות עם קירור סטוק) זכרון : 2 סטיקים של Kingston 2GB DDR3 1333 אחסון: 2 HardDrive Samsung 1TB F3 (וכנראה שיתווסף אחד נוסף) ספק: enermax modu82+ 425W חשבתי ללכת על GTX460 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=10706 אבל מכיוון שהספק 425 אני לא בטוח שהוא יחזיק כמו כן מדובר בHTPC אז קורץ לי כרטיס עם קירור פסיבי כמו זה http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3584#ov מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הסדרה הזאת של הכרטיס? http://www.crg-shop.net/product_info.php/cPath/36/products_id/62 אולי משו אחר? בהמלצות של הכרטיסים רואים ש1600xt מפעיל משחקים בהגדרות גבוהות... חוץ ממנו בסבייבות 800\900 שקל מה משתלם להביא של ati? תודה.
-
- 8 תגובות
- 635 צפיות
-
-
לינק לתמונה: http://img9.imageshack.us/img9/8302/75594803.jpg מה זה החיבור הזה שיש על כרטיס המסך עם ה2 פינים? האם חובה לחבר אותו? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה עדיין לא יהיה דור ליבות חדש - אך המפתחת הירוקה כן מכינה לנו ניידי גיימינג מתקדמים ביותר לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו יודע מתי מתוכננים לצאת כרטיסי מסך זולים יותר מאשר ה8800 שתומכים בDX10? אני מתכנן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת אם שווה לחקות בשבילם וכמה זמן צריך לחכות?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה השילוב היותר טוב hd4870 עם e8400 או q9400?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כידוע לחובבי תחום המחשוב, בתעשיה זו מדברים על חוק מור, האומר שמדי x זמן מתקיימת הכפלת הכח החישובי. בשעתו (שנות ה- 70) דובר בתעשיה כי הקצב הוא הכפלת יכולות מדי 18-24 חודשים, שזה מה שלקח לתעשיה פחות או יותר לעבור לליטוגרפיה הבאה בתור. קצב שנשמר כך משך כל שנות ה- 80, ה- 90, וחלק משנות ה- 2000. אך עם השנים ובמיוחד בעשור האחרון, יכולתה של התעשיה להמשיך ולהתקדם בקצב מהיר שכזה נשחקה, וכיום אנו רואים כי פרק הזמן הנחוץ למעבר לליטוגרפיה הבאה התארך לכדי 3 שנים סדר גודל גס. כאשר בהמשך הדרך אף מדברים על מתיחת היריעה לכדי 4 או 5 שנים, ולכן חוששים שהמשך ההתקדמות הולכת ונעשית קשה מאטרציה לאטרציה. בכל אופן אם נתבוננה על מה שהלך עד היום, בהתבוננו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש ורציתי לפני זה לדעת איפה הכרטיס מסך הנוכחי שלי, שנקנה לפני שנתיים ממוקם כרגע בטבלה. יש לי את הטבלה מהאתר הזה http://www.tomshardware.com/reviews/gaming-graphics-card-review,3107-7.html אבל הכרטיס מסך שלי נקרא (בתוכנה Speccy) Radeon HD6700 series או יותר מדויק SA300/SA350 on AMD Radeon HD 6700 Series למה כתוב רק הסדרה? ולמה הוא לא מופיע וכמה הוא מדורג? תודה על התשובות לכולם! כמו"כ קראתי קצת ואני מחפש כרטיס מסך שיריץ לי בצורה המקסימלית משחקים כמו starcraft וdiablo III וHeroes6 לדוג'. תודה רבה שוב, אני ממש לא מתמצא בתחום הזה ואני גם לא מחפש כרטיס מסך שהוא דווקא המילה האחרונה אלא כרטיס טוב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה גם עוד שנה שנתיים. …
-
- 4 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היה לי עד לאחרונה R9550 של ראדון והוא התקלקל כנראה אז קניתי את הכרטיס מסך הפשוט הזה בינתיים... אני משחק ב warcraft 3 ומשום מה מאז שקניתי אותו התמונות והתפריטים במשחק זזים קצת מקרטעים ביחס לפעם למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? (למרות שהכרטיס לא חדש גם המשחק לא חדש- הוא מלפני 5 שנים..)
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
Albatron Technology, a leading IT solutions provider, recently announced the world's first AGP-8x to PCI-Express bridge card. The "ATOP"(AGP-To-PCIe) bridge card will allow a user to use their existing AGP-8x VGA card in a mainboard designed for PCI-Express resulting in considerable savings in upgrade expenditures. Because the AGP 8x standard has been around for a while and continues to provide more than adequate graphics performance, there still exists a large base of users with very capable AGP 8x VGA cards. Until now consumers have been hesitant to upgrade to a mainboard with the PCI-Express standard because it would also mean having to purchase a new PCIe VGA card. W…
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצ"ב המפרט שלי. יש לי ספק EZ-COOL 300 W. אני יודע שזה מעט, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש כרטיס שמסוגל לרוץ על המחשב שלי. אני מתלבט בין ה- 4580 לבין כרטיס נחמד של NVIDIA. הייתי שמח לקבל הצעות על שתי החברות. מה שמפריע לי שאני לא יודע אם הספק יוכל לעמוד בעומס עם כרטיס מסך חדש. תודה לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום . אני רציתי לדעת על איזה כרטיס מדברים בדיוק שהוא aero זה לא שמו .. פרטים עליו ואם הוא בא ביחד עם המחשב?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. בעיה מוזרה קפצה על המחשב שלי. מאז שהחלפתי את כרטיס המסך שלי מ gforce ל- radeon 9550 , חלק מסרטי ה- AVI לא מוצגים כראוי. התקנתי מחדש קודקים - לא עזר, ניסיתי לצפות בהם דרך תוכנה אחרת ממדיה פלייר - לא עזר. מישהו ראה כבר את התופעה הזו ? מישהו מכיר פתרון ?( או לפחות הסבר לגבי הסיבה לתופעה ?). מיותר לציין שעם כרטיס אחר הכל עובד יופי יופי. אודה על כל סוג של עזרה.
-
- 9 תגובות
- 626 צפיות
-
-
כרגע יש לי מסך LCD וחיברתי לידו גם טלוויזיה 21" עכשיו הכל עובד יופי (הורדתי ULTRAMON, יותר טוב מNVIEW) שאלתי היא כזאת האם פונקציה של משחק על כמה מסכים בקמביל זה פונקציה של המשחק עצמו, או משהו שאני יכול להגדיר חיצונית? ואם זה פונקציה של המשחק, האם זה קיים רק במשחקים חדשים?
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום.. אני ממש מבולבל אני כבר הזמנתי תמחשב שבוע שעבר יחד עם 6800GT של לידטק.. אני קראתי עוד בפורומים ואנשים ממליצים מלא על X800 ועל 6800GT בבקשה תעזרו לי.. אוקי מישהו יכול להגיע לי בתכ'לס מה יותר טוב?? X800 (ספיר או פוואר קולור) או 6800GT של לידטק אני רוצה את המחשב למשחקים כבדים והסדר עדיפויות שלי למשחקים הם: 1. Hl2 (וכל המודים שלו) 2. gta San andreas 3. doom3 4. Far cry 5. Cod בבקשה תהיו אובייקטיבים ולכמה שניות תקחו את כל השנאה שלכם לחברה מסויימת ותשימו אותה בצד תודה רבה מראש.. מנהלים אני יודע שאני יכול ללכת ולהריץ חיפוש וראיתי באתר הזה כל כך הרבה השוואות אבל פשוט הכל מבולבל לי פתאום.. ואני חייב תשובות חד משמעיות.. תודה רבה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 240 Hz Max Refresh Rate 2048x1536 Max Ana…
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי ג'יפורס 2 MX 400 של הרקולס עם TwinView אבל אני לא מצליח לראות את המחשב בטלוויזיה דרך הדרייברים אלא רק דרך התוכנה Tv Tool שמוגבלת בזמן ומוגבלת ל-10 דקות צפיה (ארר... לא מצאתי לה קראק) וגם כשצופים איתה בטלוויזיה אז המסך נכבה... אילו עוד תוכנות כאלו יש? אני מחפש תוכנה אחרת שתעשה את אותה העבודה (ואולי קצת יותר) תודה.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים היה לי פנטיום 4 1.6ghz ודוד שלי קנה לי GF4 Ti4600 כשהוא היה עוד חדש אחרי איזו שנה קניתי מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 3000+, השארתי את הכרטיס מסך.. האמת היא שתכננתי להחליף אותו וויתרתי בסוף אבל היום כשהתקנתי advanced warfighter הבנתי שהכרטיס החזיק הרבה זמן, אבל יש גבול. אז עיינתי בת'רד הכרטיסים המומלצים שלכם וחשבתי לקנות את ה7600GT, הכרטיס הכי טוב שם שיש לAGP מה שרציתי לשאול אתכם זה האם באמת כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס מסך, או לחכות להחלפת המחשב? כי תכלס המחשב שלי הוא לא רע, רק אולי צריך עוד תוספת RAM השאלה היא כמה זמן הכרטיס הזה יחזיק לי? אם הוא יחזיק שנה אני לא אקנה אותו.. תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
-
שבת שלום קודם כל בקרוב אני קונה מאיזה בן אדם מחשב יד2 והמיפרט שמתוכנן יהיה זה cpu:Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) mainborad:ASRock P4i65G (3 PCI, 1 AGP, 1 AMR, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) 1 memory dimm:Samsung M3 68L6523CUS-CCC 512 MB PC3200 DDR SDRAM 2 memory dimm:Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM GPU:nVIDIA GeForce 7600 GS 256DDR2 128BIT AGP HDD1:Maxtor 6Y080L0 (80 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133) HDD2:WDC WD400LB-07DNA2 (37 GB, IDE)50 Optical Drive:GJEZIDC 0XMNW5I3K SCSI CdRom Device 40 Optical Drive:SONY CD-RW CRX215E1 (48x/24x/48x CD-RW)70 Optical Drive:SONY DVD RW DW-Q30A X16 100 POWER SUPLY:HEC 400W CASE:HEC COLING:ZALMAN 120mm זה מחשב יד2 מב…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
המפרט הוא: i5 3470 8GB RAM HD7970 בתכלס, אני יכול אולי אפילו לקנות היום GTX1080 מאיביי או משהו כזה, סביב האלף ש"ח. ובמידה והמעבד באמת בעייתי, אולי אוכל לשדרג ל-3770 וגם לשדרג ל-16GB RAM. האם לדעתכם זה כדאי? מאמין שככה אקבל ביצועים טובים מאוד מבלי בהכרח לקנות מחשב חדש. כנראה שההשקעה הזו תעלה לי בערך - 1400 או 1500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כל מיני קרטועים במחשב כמעט בכל משחק.. והלכתי ובדקתי את הנושא טיפה יותר לעומק.. עשיתי בדיקה.. ראיתי את הFrameRate של איזה משהו.. זה היה ב72 בממוצע..אבל זה דיי קרטע... זה פשוט עבד לא חלק לגמרי.. ואני חושב שעם המשחקים זה בדיוק אותו הדבר. זה קורה כשיש הרבה נקודות/פרטים.. לדוגמא:במירוץ שנושאים על הכביש זה בסדר...אבל העפר שיוצא כשנושאים על הדשא גורם למשחק לקרטע... בבקשה תעזרו לי זה באמת חשוב.. הנה מפרט של המחשב AMD Athlob 64 3200+ GA-K8NS ATi Radeon 9600 256MB TwinMos 512MB 400Mhz PC320 שני הדיונים של פותח הת'רד אוחדו
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-